happy new year

Somnade 4 igår, vakna 11 imorse. Kommer slockna ganska snabbt ikväll om jag känner mig själv rätt, men de är nyår så får kämpa extra mycket!

Nu väntar jag på att älskling ska komma hit, han sa halv 2, då blir de halv 3... Funderar på om jag ska duscha nu, eller sen.. Livet är bra jobbigt. Får se när vi tar oss ut till Årsunda sen och vad som händer ikväll. Blir nog ganska snålt med uppdaterig så ni får ha de så gött. pussssssssss!

dessa flickor träffar man förhoppningvis ikväll! kulkulkulkulT


the joker

Har städat upp skiten, duschat och fått i mig en massa pannkakor. Ska nu ta å ha i nå skit i håret och sen låta de torka så jag kan tralla iväg till Magda. Övernattar där inatt så ni hör av mig imorgon när jag traskat hem. Får se hur de blir, om jag tar mig ut till Årsunda med 10 bussen eller 14, återstår att se.. Får se hur de blir med uppdateringen. vi hörs, pusss!



two more lonley people

Blev inge Henke osv igår, trött som ett jävla as och Simon glömde hans tröja så då sket de sig. Vi åkte vidare till Statiol istället och köpte oss nått att äta. Åkte sedan hemåt, somna vid 12-1, dödstrött.

Vakna vid 11 idag av någon som var pigg. Gick upp vid 1 kanske, åt frukost och så skjutsade han iväg mig till Dakita. Red en liten runda på pigga hästen och kom hem för en halvtimma sen. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen ta å städa rummet. Ser ut som världens svinstia, haha så kommer ta hela eftermiddan, kult..

Mot kvällningen hittar jag antingen på nått med Magda, om hon inte åker iväg nånstans. Annars så kommer älskling och sover här istället. Hörs! puss.

btw så är min mobil helkörd, kul liv... nu behöver jag verkligen en ny telefon. Istället måste jag dras med gamla svart sony ericsson jag har tills mamma ger med sig och köper en ny. Helt underbart.....


gött att bilderna som försvann för ett tag sen har kommit tillbaka! :D

♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.

FREDAG: Kommer hem från skolan trött som ett as och åker hem. Fixar sig och drar på fest med brudarna!

LÖRDAG: Sover läääääääänge och vaknar upp vid 3-snåret. Drar på sig ridkläderna och rider ut en lång sväng. Och det är SOMMAR! Så de är skitsvalt och cphärligt att bara glida runt. Sen kommer man hem, tar sig en dusch. Älskling kommer, så sover han över och vi myser framför en film.

SÖNDAG: Vaknar upp vid 12 och ligger kvar till 3. Går upp och käkar frukost och är bara hemma resten av dagen och tar de allmänt lugnt. Eller tar en lugn ridtur på kvällen, härlig sensommarkväll.



hoppsidaisy

Dåligt med uppdatering här ser ja. Men gårdagen spenderades ju med Magda och jag har inte varit med om något så klantigt på länge... Vi beställde pizza från onlinepizza.se och första gången vi prova så fungerade de inte typ, så vi böt pizzeria och då funka det. Men ändå funkade första så vi lyckades få 2 pizzor hemskickade HAHAHA! ..... bara vi som ärligt lyckas med sånt!

Mot kvällningen kom älskling och hämta upp mig så åkte vi hem och sov. Somna typ halv 4, kul kille som hade dåligt mycket överskottsenergi så kunde inte ligga still eller... Tokig tjej hej. Blev väckt vid 11, låg kvar till 12. Skyndade oss, eller ne, vi kom iväg till 2 och åkte iväg till Valbo. Shoppa lite och fika m.m. Kom hem för inte allt så länge sen, var en sväng till donken också så fick i oss lite mat. Supergött.

Sitter hemma hos älskling nu och väntar på att han ska duscha klart, tar 200 år tydligen.. Förvånad? näe. Resten av kvällen får vi se vad som händer. Skulle kanske en sväng till Henke och lämna nån tröja, blir kanske kvar där, får se. Vi hörs! pusss.



♥ Dag 8 – Mina passioner.

Har råkat glömma bort den här grejen också... Men eftersom jag inte har nå bättre för mig så kör jag på de nu då.

Mina passioner.. Är väl för de första Ridningen som jag växt upp med. Ridit enda sen ja, jag vet inte. Första gången till häst var väl med Felicia hos hennes farbror. Kommer ihåg att jag red Stormur, kommer knappt ihåg någonting av de. Men sen fortsatte vi rida lite då och då på Manolito och Pampas. Sen fortsatte det till Ridskolan i Högbo i 9 år. På fritiden red vi fortfarande på Manno och Pampas tills jag växte ur Manno rejält. Men vi nötte på dom där två stackars ponnyerna hela tiden. Manno fick vi på bättre humör gällande ridandet och slutade kasta av, vilket var väldigt bra. Pampas blev helt galen istället, haha.. Men Manno har flyttat en bit bort nu för Pampas gick bort för ett år sen, 25 december 2009...

För ett år sedan så började jag ju hos Nanna och red Ronja, Sota, Gandur och Milla. Ronja var nog den största starkaste häst jag ridit, haha, men de tog sin lilla tid innan jag hittade knapparna på henne. Helt underbar häst! Sota var första islandshästen jag red och lärde mig på. Helt underbar hon också. Sen Gandur, min älskling som jag saknar supermycket. Han var en riktig jävla envis skit som jag lärde känna innan och utan, var en av dom som kunde rida ut ensam på honom, helt otroligt. Sen Milla, som jag hade på slutet. Henne red jag för att prova något nytt, jättebekvämt kändes det då inte men det gick bättre och bättre och för varje gång jag red henne slappnade hon av mer och mer. Dock slutade jag ju mitt i allt så då blev de inte mycket mer av det..

Sen har vi märren, Dakita. Världens piggaste 25åring. Har aldrig i hela mitt liv ridit en sån pigg, dryg, stark, förjävlig häst. Men de är något som ändå stämmer in så bra. Trots allt detta vill man bara fortsätta och hitta alla knappar, vilket ja inte gjort än. Men ska! Ridit henne i snart ett år, fler blir de!

Blev jävligt långt de här... heh ingen orkar läsa men de skiter man väl i. puss.

 

skin

Gårdagen var kanske hur trevlig som helst! Skoterturen var skitrolig, var rädd att ramla av några gånger och fick en jävla gran med snö i ansiktet när vi åkte så hela hjälmen var full med snö, dog lite.
Stannade uppe i Hornberget ett bra tag och satt framför elden å snackade massa skit. Måste göras om! Träffade även älskling en liten stund innan vi åkte iväg så då kunde inte dagen bli bättre.

Vaknade vid 1 imorse, blev upphämtad av älsk vid 3, skulle komma 2 och kom 3, förvånad? NEJ.. haha -.- 
Åkte upp till Kvarn en sväng och kika in om jag hade vart där förut, och där hade ja tammefan köpt min skoterhjälm för typ 100 år sen! Grymt.

Sitter nu hemma hos älsk. Han sitter framför sitt fifa och jag sitter här vid datorn, underbart. Får se när han skjutsar hem mig. Om ett tag, ska iväg till Magda vid 7-8. Sleepar over där inatt så blir inte mycket update här inte. Lov äger skapligt! pusss.


killen har roliga bilder på datorn. yesyes


windows kan skita ner sig

Simon har haft sönder min dator, eller ne, han installerade om någonting så ALLT har försvunnit förutom de jag la över på någon jävla disk på datorn.. JAG BLIR TOKIG, ÅÅ, HADE MYCKET BILDER KVAR PÅ BILDER-MAPPEN OCH DOM ÄR SÅ GOTT SOM BORTA... tack älskling tack....................................

Iallafall.. Mös med älskling imorse tills han skjutsa mig till Dakita vid 12. Fastnade först med bilen, men tog sig loss efter ett tag, haha lyckat. Felicia ringde och sa att dom också var fast så de tog ett tag tills vi kom iväg. Red runt runt hela tiden och prata om allt och inget, saknat den bruden!

Kom hem för en timma sen, ska hoppa in i duschen nu och sen slänga på sig lite smink så man ser vaken ut. Så tar jag 6 bussen med Felicia ut till Årsunda. Så drar jag mig mot Emma och hon mot Edvin, så hörs vi sen och tar en skotertur tillsammans på kvällningen. Väldigt väldigt väldigt mys! Älskar att åka skoter, nu var de ett jäkla bra tag sen, ingen aning om jag åkte skoter överhuvudtaget förra året :| ...

Övernattar sen hos Emma så vi får se om jag får låna hennes dator nå ikväll, annars får ni ha de så gött! pusssssssssss.


ge mig SOMMAR... enda bilden jag hitta i någon jäkla mapp.. kult liv.

harry potan

Blev bio ikväll, så nu har jag duschat och fixat lite. Ligger och kollar på någon randomfilm på tv och fixar håret just nu. Väntar på att Simon ska komma så man får lite sällskap, han skulle komma halv 6 vilket betyder halv 7.. Så de är väl ett kvar tag haha!

Men aa nu ska jag ta och kika på vad ja ska ta på mig för kläder. puss!

kan säga att han fortfarande är kvar vid fb och klockan är nu 17.49...


bilder från gårdagen


♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

Min bästa vänner.. jag har nyligen fått tillbaka en av dom bästa människorna jag nånsin känt.

Magda Johansson. Trots att båda kan riva ifrån som vi nyligen varit med om så sitter vi ihop tillslut ändå. Gått i samma klass från 6års till 9an, dock hatade vi varandra enda tills slutet av 6an, haha helt sjukt. Men så var det iallafall, men i 7an vände allt och i 9an satt vi ihop som jing och jang. Tillbringade varje dag i skolan, varje helg, varje lov så gott som tillsammans. Fattar inte hur vi inte tröttnade på varandra.. Jag nästan bodde hos Magda hela sommarn, haha helt sjukt. Och alla minnen man har om man blickar tillbaka.. När magda stoppade in foten i bakhjulet på cykeln när hon cykla och kötta upp foten så hon fick åka till akuten medans jag passade deras hundar HAHAH.. Och när vi + julia cykla till hedåsen och jag ramla omkull på cykeln och köttade upp knät.. Eller när jag hade min lilla olycka när vi hade kört "playing with fire" HAHA dör, vidrigaste och roligaste jag nånsin varit med om!
Sen har vi miljoner andra minnen också, som skolavslutningen, alla sommarlov, sälen, stockholm osvosvosv! Älskar dig bruttan, så jävla glad att vi kommit tillbaka till varandra!

Emma Eriksson. Började samma klass i 7an, lärde känna varandra efter nått halvår eller sådär. Det var mer i 8an vi börja hänga väldigt mycket ihop och i 9an kände vi varandra in och ut. Vi är dom som hållt ihop sen vi sluta 9an ordentligen utan några bråk eller lite kontakt osv. Träffas varje veckan ändå på resecentrum och då å då när jag är ute i årsunda. Och ibland i Sandviken. Tycker dock vi träffas allt för sällan, så svårt när allt tar så in i helvete mycket tid.. Men det ska fixas! Sånna saker jag minns speciellt är väl Näset, Stockholm, Skolavslutningen, Inflyttningsfesten, haha, å massa mer förstås! Vi har vart med om mycket, men tack vare dig och din inflyttningsfest som jag och simon hitta varandra. Det är du väldans omtyckt för! Men älskar dig hur mycket som helst och vettefasiken vad jag skulle göra utan dig!

Sen så har vi fler brudar som är hur grymma som helst, dom får bjuda på sig själva på bilder istället!




♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

Glömde den här igår så blir väl två idag då!
Vaknade vid 11 av någon som somvanligt är morgonpigg. Låg å mös i sängen tills 1. Jag gick upp och satt å käka frukost och älsk åkte hem för att käka med sin familj. Nu sitter jag och tittar på Hajar som hajar, haha grymt bra film.

Resten av dagen vet jag inte säkert vad som händer.. Ska fortsätta kika på film ett tag sen hoppar jag in i duschen, väntar på att älskling ska komma. Umgås med honom under kvällen och blir förhoppningsvis bio mot kvällningen, Harry potter! Kom på tidigare idag att jag nog inte sett 5an, och glömt 6an.. Men äh, skitsamma! puss.


merry christmas !

Julafton är jag egentligen inget stort fan av, men man kämpar på så gott det går ändå.
Vaknade först av mamma, men somnade om och sedan vakna jag igen efter någon timma och drog mig upp. Öppna första julklappen och åt sedan frukost = tomtegröt. mumma!

Sedan öppnades det några fler klappar å sedan blev de en massa fixande tills vi gick iväg till mormor till 3. Kikade på kalle anka, käka julmat, öppnade klappar och fikade. Drog oss hemåt vid 7-halv 8 och nu sitter jag här hemma med älskling. Han har precis öppnat sina julklappar, uppskattades väldigt mycket, då är jag väldans nöjd, haha!

Så har min julafton sett ut! Kan berätta vad jag fått idag; godis x2, presentkort på ikea för 2.000:- (var egentligen för sängen från början men sen fick dom köpa min nya säng istället för ett bra pris så då blev de så istället, haha! så vet inte om jag skulle byta det mot pengar med mamma å pappa istället), parfym, kläder och sverigelott (vann inte ett skit, haha damn). Å smycken och sugrör (HAHA, oseriös julklapp..) från älskling.

Så nu vet ni hur min julafton sett ut, inge speciellt. Är på ganska konstigt humör, inte så konstigt men orkar inte vara på dåligt humör, blir bara på sämre när jag tänker på det så nu ska jag ta å avsluta de här.. puss!


två bilder från dagen, kommer fler senare. ser ut som jag har världens gulaste hår men de skiter man väl i..


congratulations jesus

Magda stack hem vid 12 efter en myskväll framför shrek 4 och pensionärsjävlar, haha! Även fast kvällen mest stod för en massa tjattrande, men så de ska va! haha!

Nu är de julafton, började ganska bra men synen på hur pappa somnat, haha, väldigt roande, undra vem som har ont i ryggen/nacken imorgon...

Ögonlocken mina säger mig att det är dags att sova så ska väl ta å krypa ner i sängen nu kanske. Så God jul på er! Så får vi se om vi hörs nå imorgon. pussssssssssgodnatt!


två bilder från förra julafton! :)

HAAHAHAHAHAHAHAHA DÅLIGT DECKAD PAPPA...


your song

Vaknade upp brevid en morgonpigg kille, fyfan vad arg jag var. Blev väckt till och från mellan 8 och 12. Han fick sig ett par smällar, haha, livsfarlig.

Gick upp och käka frukost vid 1 och så fick jag skjuts ut till Dakita till 2. Red en sväng i snön och dog av kylan. Insåg sen att jag tappat mobilen så jag fick gå hem i -17. Utan mössa och täckbyxor, det var K A L L T !

Simon hittade den i sin bil, tack å lov.. kunde ha legat i en snöhög nånstans, haha.. Kom alltså hem vid halv 4, alldeles fryssen. Ska hoppa in i duschen nu och sedan torka golven tydligen... kult. Sedan kommer förhoppningsvis en liten magda hit mot kvällningen också! Vi hörs, pussssss.


♥ Dag 5 – Min kärlek.

Hur ska man tolka den här saken då?.. Min kärlek räcker till åt min familj, vännerna, pojkvännen, hästarna, katterna osvosvosvosv.. Allt som gör livet så mycket bättre helt enkelt! ;)

Orkar inte skriva nåmer.......

hungry heart

Då var man själv igen då. Magda åkte för ett litet tag sen, jisses vad jag saknat henne! Satt på en film, men kollade knappt, satt å tjattrade om de ena å de andra. Måste komma ikapp de här halvåret vi inte haft kontakt, haha, kommer ta år..

Resten av kvällen så ska jag.. käka, duscha och invänta älskling. Får se när han tar sig hit, får inte tag på honom så blir väl lite senare antar jag. Nej nu ska jag städa klart rummet och byta sängkläder osv.. skitgörat helt enkelt. puss!

skapligt gammal bild yesyes men tkrrrrrrr den är fin endåå


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.


wanted dead or alive

Var då inte lätt att komma upp imorse kan jag säga! Men upp skulle jag pront iallafall, haha.

Skoldagen var väldigt chill. Började med att vi fick fika och körde "rita gissa spring" eller vad de hette. Vi vann, grymmmmmma! Vann godis, men sen fick dom andra också, inte rättvist..
Gav oss sedan iväg till bion och kollade på "Fyra år till". Politiskbög film, ganska seg men finns sämre. Blev sedan käk på heartbreak och sen vidare hem.

Har försökt mig på att hitta klistermärken som man skriver på som man sätter på julklappar, hittade jag några? näe. Så försökte göra egna, fungera det? näe. Försökte göra på datorn, sammarbetade datorn? näe. SÅ JAG GAV UPP! haha psykbryyyyt.

Nu är magda här så nu ska jag vara social, pusss.


hahahaha kan inte sluta garva...


wft?


hahaha dom står emma för! ;D

HAHAHAH


HAHAHAH fattar inte att jag lägger ut den här bilden... för magdas skull, fu, hahahaha! HAHAHA så jävla fuuuul, hur kan man ligga och sova med armarna i kors!? HAHAHAHAH.... saknar min gamla säng, trång kalla gallergrejer och hårda muttrar som man slog huvve i konstant. hahaha så mys!

gott nytt jul

Herregud vad jobbigt de var att gå fram och tillbaka från Dakita.. 1 h sammanlagt, så jag har fått min lilla motion idag. + att jag red. Great! Hästen var pigg och glá somvanligt, pulsa i djupsnö för att hon hade så mycket energi. Så då fick hon allt jobba! ;)

Direkt när jag kom hem så hoppa jag in i duschen. Har inte gjort så mycket sen dess.. Ska göra en ny musikredovisning på engelskan tror jag, eftersom jag tappat bort min gamla.. Men om jag känner mig själv rätt så kommer de nog inte hända. Blir väl att jag slår på en film innan älsk kommer, som såklart är skitseg och säkert kommer vid 8.. Härlig kille de där.

Men imorgon SKA jag till skolan. Ska snackelisnacka med Hanna om hur morgondagen ser ut.. Om hon kan komma hem från stallet nån gång.. puss!




fått julklapp/julgodis av världens bästa Anna som stod och väntade på mig i stallet när jag kom dit, tror ni jag blev lite glá eller!? haha, så nu ska jag ta mig iväg och köpa något till henne också. Hade kameran med mig också så fotade lite smått på hästarna.

♥ Dag 3 – Mina syskon.

Min syskon... Hm, har 2 stycken helt vrickade syskon. En lillebror och en halv storasyster.

Max (lillebrorrrrr)
12 år, bor här hemma. Har långt blond lockigt hår = så han är även kallas guldlock. Sitter inne hela dagarna framför sitt xbox, playsstation eller dator. Han har alltså inte något liv än. Fattar inte varför han inte är fet som en kossa som inte håller på med något sport och äter så in i helvete mycket. Men de kommer väl... haha!

jag sa aldrig att han var normal..............................


Sofie (systeryster)
30 år, bor med sin kille i ett väldans stort hus. Är kort glasögonorm och har samma humör som min pappa (nästan..) haha. Hon och hennes killer Arvid, fick 14 december lilla Freja. Så nu är min syster, som aldrig skulle ha ett barn, mamma, haha! Å jag moster förstås.



Grymma syskon jagvet. puss.

heart-shaped box

Blev hemma idag igen, halsen spårar ur lagomt mycket. ORKAR INTE! .... Kan knappt svälja, hur kult är det då? Nä inte kult. Ska upp och käka nu och sen har jag lovat Anna att ta Dakita idag så måste ta en liten prommis dit direkt efter hade jag tänkt. Å sedan in i värmen och få i mig lite soppa, får inte i mig annat... Sad life.

Får se vad jag kommer göra resten av denna otroligt sega dag. Tycker älskling kan släpa sig hit och mysa framför en film eller något, hoppas han läser det här nu då.. haha! Men nu måste jag rycka upp mig. puss!


hej jag saknar!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek är den jag delar allt med - Simon Larsson.
Första gången vi sågs var i somras, då kände Emma honom och vi var ute en sväng med han, Edvin och Hanna. Vi var bla på Strandbaden och snackade lite och sen åkte vi runt i hans bil. På Strandbaden gjorde jag ett jättebra första intryck och smällde bakdörren rakt i ryggen på honom, haha bra gjort! Men då var jag blyg och hade noll självförtroende så vi pratade inte alls med varandra.

Men sen sågs vi inge mer förrns Emma hade sin inflyttningsfest. Emma knuffade ner mig brevid honom och ja, sen hängde vi ihop hela den kvällen. Så började vi träffas flera gånger efter det och jag blev allt mer fast vid denna underbara kille.

Det har gått så jäkla fort fram för oss, men allting har kännts så jävla bra. 25 November blev det vi. Ett datum jag sent kommer glömma. Älskar honom av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det.


haha enda bilden jag har på oss som vi ser något normala ut på, eller åtminstone jag. Vettefan vad han håller på med, haha!

the scientist

Blev inge skola för mig idag, var helt död och vakna inte ens av klockan, så sorry hanna att jag inte hörde av mig!

Sov enda till halv 1 då älskling ringde och var påväg hit. Så han har sällskapat mig här hemma halva dagen och åkte hem för någon timma sen för att hämta bilen, så han kommer tillbaka om ett tag. Under tiden har jag hunnit duscha och fått i mig något att äta. Halsen är helt fucked up fortfarande, fast nu endast på en halsmandel !? helt körd min hals..

Får se hur det blir imorgon med skola, förhoppningsvis tar jag mig dit men måste göra klart engelskan först.. Simon får hjälpa mig, haha, engelska och jag går inte riktigt ihop.. Vi hörs! pusss.


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.

Som dom flesta borde veta så heter jag alltså My Arléus, kan lägga till mitt mellannamn också som är Louise. Född -94 i sommarmånaden juni, dag 22. Bott i lilla Sandviken hela mitt liv, har dock flyttat en gång, men vi flyttade kanske... 500 meter eller något sådant, haha. Bor med min lilla familj, mammsen pappsen å guldlock till lillebror, plus två galna katter i en villa med hyffsat står gård ute i vishan.

Går på Realgymnasiet i Gävle, inriktning häst. Grym klass, trots att vi bara är tjejer så fungerar de relativt bra, hittils iallafall, haha. Gick inge bra för mig i skolan dom första veckorna, fick IG på flera prov som jag försöker ta igen nu. Pluggandet går framåt och på dom senaste proven har det känts jävligt bra, så det äger skapligt mycket!

Utanför skolan sysslar jag även med ridningen då. Var tidigare halvfodervärd och red lektion varannan vecka, men eftersom skolan körde ihop sig så körde allt annat ihop sig också. De här påverkar mig väldigt negativt och jag mår dåligt att tänka på att jag inte rider mer än 2 dagar i veckan längre (utanför skolan) och att jag saknar stället! Framförallt att rida tillsammans med Hanna, fyfan vad vi kört de senaste året. Måste få till allt igen....
Hästen jag rider nu är en gammal märr på 25-26 år, hennes namn är Dakita. Jag och hon kommer inte alltid överens, men jag kämpar på att vi ska förstå varandra bättre och bättre. Det går två steg bakåt och ett framåt, kan man säga. Men det är bra träning för tålamodet och att hjälper en att utvecklas.

Annars så har jag självklart mina vänner och min pojkvän! Vännerna försöker jag umgås med, men tiden räcker inte alltid till tyvärr. Min pojkvän, Simon, som jag älskar av hela mitt hjärta umgås jag med, såklart, väldigt mycket. Mår dåligt såfort jag inte vaknar upp brevid honom på mornarna eller inte hör av honom på flera timmar. Hanna kan intyga på att vi pratar lite väl mycket i telefon iallafall, men annars går jag sönder, så är de bara. haha. Sen så på helgerna kan även festa vara ett alternativ, men gör de inte allt för ofta, men de trivs jag bra med.

Jag är en jävel på att skriva ser ni, nog inte många som orkar läsa hela. Men en liten presentation av mig fick ni iallafall! puss.


vi kör på en gammal bild som jag hittade. Vad kan den vara ifrån då, -08 skulle jag tro, var ett tag sen! Saknar håret på bilden, och brännan, och sommaren..

hänger väl på jag också då..

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

kiss me

Jisses vilken helg! Varning för långt inlägg, haha.

FREDAGS:
Emma, linnéa och jag tog oss iväg och hade superkult hela kvällen. Började kvällen i simons frigge och sen tog vi oss vidare till Wallis, dock var det 18årsgräns men vi tog oss in ändå lite diskret. haha, super! Kvällen bjöd både på gott och ont, mest gott tack å lov! Kom väl hem runt 3 snåret och somnade nästan direkt om jag inte minns fel..

IGÅR:
Vaknade upp hos älskling, låg kvar i sängen till 4 då vi drog oss upp. Fixa lite och käkade mat å sedan drog vi oss hem hit. Var meningen att man skulle vara barnvakt men max sov hos en kompis så då fick vi huset för oss själva, klagar ej! haha. Kikade film, duscha och tog oss sedan vidare till hemmakväll å hyrde film och köpte godis. Väldigt mys, dock var de bara jag som tittade på filmen... en viss person somnade och sov stenhårt i dom 2 timmarna filmen pågick. härlig kille de där..

IDAG:
Klockan var ställd på 10 så då tog vi oss upp och käkade frukost. Slängde på mig ridkläderna, följde med och lämna tillbaka filmen, blev skjutsad till Dakita. Red henne en sväng i snöstormen, var allt annat än kul. Åkte hem och fira julafton med halva släkten. Fick inge paket, haha, men de var mys ändå. Hade redan fått ett som stod så fint och väntade på oss när vi kom hem i lördags - en ny säng! Hallelulja vad glad jag blev, haha.

Nu mår jag allt annat än bra.. Huvudet dunkar, trött och hängig, halsen har fuckat ur igen. Så vet inte om de blir nå skola för mig imorgon.. Ska ha redovisning och jag har inte ens börjat med skiten jag ska redovisa och inte är jag pigg på de nu heller.. Bättre att stanna hemma å vila imorgon och göra klart allt.



no diggity

orkar inte blogga. puss.

bosch

Hello people!

Dagen har varit väldigt lång.. Kan säga att jag har köpt in min sista julklapp, käkat på donken och tagit mig ut till årsunda. Var hos älskling under dagen och gick iväg hit till emma för nån timma sen. Nu sitter jag, emma och linnéa här hemma hos emma fortfarande och ska snart ut. Får se vart vi tar vägen nånstans ikväll. Sover sen hos älskling så blir inge mer uppdatering från mig inte. pussss!


emmas dator = inga bilder.

dreaming people

Gisses vilken dag..
Började med att kliva upp klockan 7. Åkte iväg till APU:n till klockan 10 och har varit där hela dag med Hanna, som vanligt alltså. Varit så jäkla hungrig hela dagen så har kämpat med att få i mig mat under dagen, gör så jävla ont i äckelhalsen när man sväljer. Så till middag blev de soppa... ska leva på soppa tills de där försvinner för det gör ju så in i helvete ont.. Pga att jag inte åt så mycket så blev kroppen helt död och jag frös som sjutton i slutet av dagen, helt sjukt.

Efter jag fått sluta drog ja ut till Dakita och red en sväng. Ont i halsen som fasen och täppt i näsan gick inte ihop med att andas har jag kommit på..

Har iallafall nu varit in en sväng i duschen å lagt mig med en filt i sängen med katten men fryser ihjäl ändå.. Men snart kommer älskling hit så han får ta å värma mig annars jävlar.. Vi hörs imorgon hörni! puss.

 

 

här har ni vår snygga modell av "hästgården" som jag tjatat om så mycket dom senaste dagarna känns de som, haha.. huuuur snygg som hellst................... snodde bilden av paula btw. heh.


first date

Sitter hos älskling nu och ni kunde väl nästan gissa att han sitter framför fifa.. Jätterolig pojk de där! Men snart ska vi iväg till köpis en sväng. Ses där pusss.


ruliga bilder han har på datorn... vafan är de här till exempel...

snygga brudar!


små lätta moln

Låten som får stå för rubriken påminner så jäkla mycket om 9an, saknar sönder....

Iallafall så har inte Hanna hört av sig så hon har väl inte kommit hem än, orkar inte sitta och vänta. Behöver sova, så vi får hoppas att jag klarar mig utan dom där två sista frågorna annars skiter det väl sig skapligt.. Hinner nog kika på det innan provet börjar så kanske jag kommer ihåg det iallafall, wish me luck..

Imorgon är de alltså skola och prov som gäller, sedan direkt efter så far jag ut till Årsunda och spenderar dagen där uppe. Blir nog tidig hemgång så jag orkar torsdan.. Får se hur de blir med uppdateringen imorgon. Nu ska jag ringa älskling och prata en stund sen ska jag sova. puss!


i will, i promise


starving girl hey

Kikat igenom den lilla (!?) pappret vi skulle kunna. Kan allt förutom två saker, som pluggas mer på ikväll när Hanna gett mig svaren, tur som jag har henne jag! ;)

Nu ska jag ut och kika om pappsen gjort klar middan för jag hungrar ihjäl.. Inte har jag sovit nå heller, blir tidigt ikväll istället, hur skönt som hellst! pusssss.

kult bild jagvethehehiho


14 december

Grattiiis till syster och arvid som har blivit mamma och pappa idag!
Och jag är moster!? grymt. haha.


what do you want from me

Hellooo. Hemma efter en ganska så soft dag i skolan. Eftersom våran "hästgård" inte vart klar under förmiddan så hann vi inte redovisa direkt efter lunch som dom andra gjorde, så medans dom stack hem så satt vi kvar och gjorde de sista och redovisade utan klassen. haha! Gick bra de å..

Tog sen tåget hem med brudarna och kom hem för en halvtimma sen. Har precis druckit upp ett glas oboy så nu är jag redo för att ta tag i pluggandet! Prov imorgon... gött.. vi hörs senare puss!


blodpudding

Gårdagen spenderades som sagt i årsunda hos Simon. Kom hem till 11 och var dötrött.. Slängde mig in i duschen och rakt ner i sängen direkt och somnade vid 12. Var inte lätt att komma upp imorse kan jag ju säga, fyfan, är fortfarande grymt trött och på smådåligt humör. Kan nog bli förbannad för vad som helst känns det som.. Får hoppas på att det blir bättre under dagen.

Så fort jag kommer hem ska jag sova DIREKT. Fyfan vad skönt.. Sen plugga.. Vi hörs hörni. puss.


?........

hei mama å papa

Sitter i skolan nu och håller på med projektet. Har suttit halva dan med det jäkla ridhuset, fail blev det också. Men de skiter man väl i. Slutar om en timma men måste stanna och göra omprovet i matten. Ska skynda somfan så vi hinner med halv 3 bussen och då springer vi iväg till stan och hämtar Hannas busskort. Så ska jag hinna med årsundabussen sen, är 100 % säker på att jag inte kommer hinna med första. Så får väl vänta en timma på resecentrum sen, kult...

Hörs ikväll eller imorn! puss.

 

paula, hanna & kristin hälsar från turkland. hoppas dom har det bra där borta och äter mycket kebab!


har gjort 2010.

rökt? - nej fy.
snusat? - nej.
rökt vattenpipa? -  nej.
däckat? -  never.
kysst en främling? - njae, främling å främling var vi väl inte. haha vet inte.
kysst en tjej i klassen? - naj.
gjort något dumt? - jorå gör jag allt för ofta.
fixat dig i timmar? - tror jag nog.
smygit ut? - hm, aa.
haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? -  nej.
sovit brevid någon av samma kön? - yes.
sovit brevid någon av motsatt kön? - yes.
lekt med någons känslor? - tror jag då inte.
älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - ja!
gråtit dig till sömns? - tror inte det.
gråtit framför någon du älskar? - yes.
haft sex ute i skogen? - nejp.
vaknat av att du gråter? - nej.
slagit någon på skoj? - ja klart.
blivit slagen på skoj? - ja.
lärt känna över 10 stycken nya människor? - jajamensan.
gått bakom ryggen på någon? - ja.
varit på semester utomlands? - nej...
badat i havet? - nej.
haft snöbollskrig? - klart!
sett en hel fotbollsmatch? - haha nej.
inte sovit på en hel natt? - japp.
varit på sjukhuset? - ja.
sovit i över 12 timmar? - varje helg! typ.
sett en film mer än 10 gånger? - kanske..
tagit någon på röven? - haha ja.
lärt känna någon via internet? - hm, aa.
velat dö? - livet spårar. men velat dö, nä.
fått ett ig? - för många..
åkt buss i över 10 timmar? - nejnej.
blivit tagen av polisen? - nej.
svikit en vän? - yes..

om du vill? - om gud vill.

Tankarna flyger åt alla håll. Börja igen i Januari eller inte? Behövdes kanske bara en månads paus för att få ordning på allt igen eftersom det krascha totalt.. Saknar det redan och de har gått, 1-2 vecka/or? Måste tänka igenom de ordentligt....


mjo, jag vet.. dags att ta tag i det då. hej matteboken..


leonberger

Gårdagen spenderades med simon, var först i Sandviken, åkte en runda och fick mig en glass på donken igen, tjockis, men gott var de! Åkte sedan vidare till Årsunda och var där ett tag å lämna pengar ute nånstans där det var jävligt spökäckligt, hjärtat hoppa ur bröstet på mig. Hamnade sedan här hemma och så sov vi här.

Ställde klockan på halv 10, gick upp runt 10 och käkade frukost. Sedan vidare till Dakita och tog ut henne på en sväng. Sen snabbt hem och åt lunch å sedan vidare till Högbo. Fick ju rycka in och vara tärna, haha, var roligt. Men fy i helvete vad kallt det var, höll på att frysa ihjäl.. haha! Fick rida på gamla godingen Gandur igen, saknat honom, kommer fortsätta göra det också.. fyfan för att skolan och allt annat ska ta all tid. åååå....

Kom hem vid 5-6 iallafall och käkade å hoppa in i duschen. Ska kika igenom matteboken en gång innan jag lägger mig och sover. Blir tidigt, är så grymt trötttt. Noll sömn igår typ, härligt de. Nej men hörni, nu ska jag ta tag i pluggandet. pussss!



hannas mamma var lite osams med kameran.. haha!




the devil horse.


rudolf?


för snygg bild för att inte visas.


rudolf igen?  snyggare brudar får man leta efter, ok.

orkar inte göra något annat. slö hej

119 frågor
1. Vad heter du? - my louise arléus.
2. Vad kallas du? - my, mysan osv.
3. Vad vill du bli kallad? -  -||-
4. Födelsedatum? - 22 juni.
5. Stjärntecken? - kräfta.
6. Favorit musik? - har ingen speciellt, lite av allt.
7. Msn? - [email protected].
8. Troende? - nope.
9. Vart bor du? - sandviken.
10. Vad har du för mobil? - samsung ultra toutch.
11. Har du en egen dator? - yes.
12. Vem är din bästavän? - har många nära vänner istället.
13. Har du något husdjur? - katter.
14. Sommarens planer? - ha fucking jäkla kul och inte dö av värmeslag.
15. Vad älskar du mest? - simon larsson.
16. Intressen? - ridningen.
17. Favoritband/artist? - har ingen speciell.
18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - har ingen där heller.
19. Namnsdag? - 16 april.
20. Vad skulle du vilja heta? - något längre.
21. Vad heter du på din msn just nu? - my.
22. Hur många olika grupper har du? - online / offline.
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - har redan hittat honom.
24. Var skulle du bo om du fick välja? - oj, vet inte..
25. Vad har du på dig? - morgonrocken, hur varm som helst.
26. Har du något i håret just nu? - de är inlindat i en hårhandduksgrej.
27. Vad har du gjort idag? - vaknat upp brevid älsk, frulle, sovit, lunch, duschat.
28. Hur mår du just nu? - trött å seg.
29. Hur brukar du annars må? - vissa dagar är bättre än andra.
30. Har du några syskon? - jajamen.
31. Vilket är ditt favoritgodis? - marabou daim. götta, va längesen nu..
32. Vad är det finaste som finns? - älskling.
33. Vilken är din favoritdryck? - virablåtira.
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - cugar town, var längesen de å..
35. Vem är din förebild? - har ingen speciell.
36. Vad är bäst med dig? - allt? haha nej men vafan, inte vet jag.
37. Hatar du någon just nu? - njaeae, tror ja då inte.
38. Saknar du någon just nu? - somfan.
39. Är du allergisk mot något? - pollennn.
40. Hur många bilder har du lagt ut? - inte räknar jag eller.
41. Är du kär? - yes.
42. Isåfall i vem? - älskling! dum fråga.
43. Vad är din civilstatus? - har ett förhållande.
44. Är du homofob? - å de är? haha.
45. Vad gjorde du igår kväll? - lussen.
46. Vilken är den godaste frukten? - äter inte frukt.
47. Den godaste grönsaken? - äter inte grönsaker.
48. Och bästa bäret? - hallon å blåbär.
49. Är du underviktig - knappast.
50. Hur lång är du? - 174.
51. Vad är du bra på? - bjuda på mig själv, i rätt sällskap jag känner mig bekväm i.
52. Något du tycker är kul?- umgås med vännerna, pojkvännen, festa osv.
53. Har du varit ute idag? - nej så långt har jag inte kommit än.
54. Vem ringde du senast? - älskling.
55. Vad var du senast arg på? - blir inte arg.. haha nej men kommer ej ihåg.
56. Hur många hus har du bott i? - 2 stycken.
57. Bäddar du sängen? - ytterst sällan.
58. Snarkar du? - vet inte, haha.
59. Vem sov du senast hos? - älskling.
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? - bärbär datooor, så ja? ;) haha.
61. Vad lyssnar du på just nu? - breakaway - alice hagenbrant.
62. Vill du tatuera dig? - nej, inte nu iallafall.
63. Vilka sidor/program är du inne på? - Facebook, bloglovin, spotify och här.
64. Laddar du olagligt musik ? - nej, spotify.
65. Vad stör du dig på? - väldigt mycket.
66. Vad är kärlek för dig? - obeskrivligt.
67. Brukar du lyssna på hög musik? - yes.
68. Vad gör du om dagarna? - skolan, pluggar, rider, umgås med vänner familj eller pojkvännen.

69. Tycker du om popcorn? - haha aa.
70. Vad är din favoriträtt? - vet inte, typ jordnötsås kyckling och ris, kinamat.
71. Har du skärt dig nån gång? - nej fyfan.
72. Är du död? - jaoja.
73. Är du osynlig? -men ja?
74. Har du fräknar? - yesssss.
75. Har du posters på dina väggar? - haha ne.
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? - vet faktiskt inte!
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? - ingen aning, går inte så bra i skolan så de mesta suger väl.
78. Favorit loka? - ehm, nån.
79. Älskar du din dator? - hatar den.
80. Är din dator bög? - skoja inte.
81. Vilken är din favoritbok? - varken rör eller ser på böcker frivilligt.
82. Gillar du bubblor? -hahaha paula " bubblorbubblor".
83. Bada eller sola? - sola!
84. Åska eller sol? - åska är mys med sällskap. sol äger.
85. Vinter eller sommar? - sommar!
86. Knarkar du? - aa tumgum.
87. röker du? - nej.
88. dricker du? - måste väl alla göra.
89. Äter du?
- men nähä.
90. Snusar du? - nej fy.
91. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - tänker inte något speciellt.
92. Har du bakat en pizza någon gång? - ja.
93. Gillar du anonyma bevakare? - grymma.
94. Vågar du rapa högt inför andra? -
finns väl inget farligt med det?
95. Vad skall du göra sen? - fixa mig, umgås med älskling.
96. Vad ska du göra imorgon? - rida dakita, vara med på lucia i stallet i högbo, plugga.
97. Privat fest eller festa med folk på stan? - privat.
98. kramade du senast? - älskling.
99. Hur ofta sitter du vid datorn? - inte mycket på senaste.

100. Har du kysst nån den senaste veckan? - yes.
101. Öl eller vin? - cider.
102. Beroende av något - tumgum.
103. Vem står dig närmast? - älsk, emma osv.
104. Vad klarar du dig inte utan? - väldigt mycket.
105. Behöver du mer kärlek? - kan aldrig få för mycket. haha.
106. Är du natt eller dagmänniska? - bådatvå. varierande.
107. Vem skrev du senast med på msn? - kommer inte in på msn..
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - inte ett skit, för då hade det som är nu inte hänt.
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - framåt.
110. När ska du flytta hemifrån? - när det är dags.
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - haha näe.
112. Vill du ha barn någon gång? - jadå.
113. Hur stor säng har du? - ingen aning, 180?
114. Vill du ha längre/kortare hår? - längre!

115. Gillar du Schlager? - haha nej.
116. Har du en dålig hårdag idag? - vet inte, har inte fixat de än.
117. Favoritfärg? - har ingen, svart brun vit lila blå grå osvosvosv.
118. Dagens händelse? - seg dag så har inte hänt så mycket.

119. Vad är klockan nu då? - 16:32.

'74-'75

Godmorgon hörni!

Vaknade imorse av en som var morgonpigg, själv var man trött som ett as haha.. Gick upp och käkade frukost vid halv 9, sen åkte älskling iväg. Så då la jag mig i sängen igen och somnade om till klockan 2 när han ringde å väckte mig, den efterlängtade sovmorgonen är över, sååååååååååhäääääääääär skönt var det! 

Gick upp och käkade lunch. Är så jävla seg idag, inte kult. Skulle duschat lite snabbt efter jag käkat å så, men de har inte hänt än.. haha. Men ska hoppa in i duschen nu och sen slänga i linser och på med lite mascara. Sen kommer älskling hit så får vi se vart vi tar vägen idag. Sandviken eller Årsunda, återstår att se. pussssssssss.



good morning

IGÅR:

Först GRS, hade prov, tycker de gick skitbra, hoppas på bra betyg. Fick tillbaka läxförhören från förra veckan, VG, great. Red sen samma häst som förra gången, N to the utte. Hoppade, gick bättre än förväntat, blev på bra humör, flumma sönder på bussen hem, Nicole och Hanna måste trott jag var dum i huvve.

Fort hem och in i duschen, hann göra mig klar i skaplig tid tills dom kom. Åkte vidare å hämtade upp Julia och sen vidare till Monroes. Satt å trängdes där och åt sig proppmätt, väldigt nice. Sen vidare till lussen. Var där i 3-4 timmar tills sällskapet tröttnade, domma ongar... Var ute och åkte en sväng, glass på donken fick jag också, hur gott som helst.

Åkte hem med älskling och huvudet dunkade sönder, somnade inte heller för det var ett jävla liv på älsklings telefon, många som var pratsugna tydligen, haha. Somnade väl runt 2..


to school for cool

Dagen blev bättre än förväntad faktiskt. Först iväg en sväng till Dakita å red en kort sväng, piggade upp mig otroligt mycket vilket var positivt. Åkte sedan iväg till APU:n. Hade skapligt mycket att göra idag ändå, vilket var skönt. Slippa sitta hela tiden.. Fick vara med å springa brevid på en lektion också, min kondis klarade av det, otroligt..!

Direkt när jag kom hem så satt jag mig framför böckerna, har käkat emellan och fortsatt plugga. Är typ klar nu, har gått igenom det viktigaste känns det som iallafall. Ska läsa igenom en sista gång innan jag somnar sen.

Imorgon då.. Blir först skolan, prov å rida, otroligt otaggad.. Bara äckelhästar på de där stället, iallafall dom jag fått än så länge.. Sen direkt efter vi slutat så är det bara hem, duscha å fixa tills älskling kommer med hela gänget å hämtar upp mig så åker vi vidare mot monroes och sedan är det lussen som gäller! Sover här sen så bloggar väl kanske lite innan vi lägger oss. pussssssss.

btw; har trådlöst internet nu, installerade det nyss. kanske huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur skönt som hellst!?

hejmsnfuckarurtotalt..


one of us is gonna die young

Snabb dag? Näe inte speciellt. Först matte, sov mig igenom lektionen. Sen började projekttiden å lite sånt. Matteprov emellan det å, gick.. bra! Kändes iallafall super, men bara för det så gick det väl skit.. Hoppas på de bästa!

Fick åka tåg hem ensam, kult. Väntade sen på resecentrum i 50 minuter på att bli upphämtad av älskling. Åkte ut till årsunda och spenderade eftermiddan och kvällen hos honom. Mycket mys. Kom hem vid 10, som mamma så snällt sagt att jag skulle vara hemma till.. Hej jag är 7 år och får bara vara ute till 10, kul liv.

Imorgon är det först rida Dakita som gäller, sen APU tills 5, fyyfan.. Sen åker jag ut till hästen igen å mockar å shit om jag inte hinner med det på morgonen. Sen ska jag plugga arsle av mig tills provet på fredag! Dagen verkar nice eller hur? Nej inte speciellt. Men vi hörs väl när jag kommit hem. pussssssssssgodnatt.

no pictures. får bli en från i lördags som konstigt nog aldrig las upp?...


stay the night

Skön dag har de varit idag faktiskt!
Bara massa pyssel med en förminskning av en "hästgård", eller vad man ska kalla det. Vi bygger en modell av en iallafall, eller aa nått sånt. Suttit och gjort träd av glasspinnar och papper de mesta av dagen, haha. Sen har jag inhandlat julklapp under lunchen, fördel att gå i Gävle ändå! ;)

Direkt efter skolan trallade (haha) jag å hanna vidare till stan och inhandlade yttligare en julklapp! Väldigt nice, får se om det blir flera, beror på hur pass mycket pengar jag har kvar, haha. Sen gick vi vidare hem till hanna där pappa fick komma å hämta mig.

Har under dagen gjort vofflor - duschat - pluggat. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova tror jag nog.. Imorgon är det skola och sen till årsunda diiirekt, lär vänta på buss i en timma bara, men det är ju superkult. Gå på stan en sväng kanske och kika lite till? haha ne men vi får väl se. pussss!

till bild från dagen. var dåligt med skit på golvet som ni ser.. var inte kul att plocka undan allt sen kan jag ju säga, haha.


kult i skulan


what you mean to me

Ligger i sängen fortfarande. Lite småtrött, så ska väl prova sova nu. Så får vi se hur de slutar.. goodnight!


till höger ser vi en bild från i lördags om ja minns rätt och till vänster ser vi spåkulis som alltid har rätt.

its friday im in love

Sicken dag. Ganska chill faktiskt, tänkte dock inte ta med så mycket i detalj, beroende på vem som läser min blogg haha!

Kan iallafall säga att jag hunnit med donken, stan, sibylla med hanna och på slutet kom älskling en stund också. Stack sedan iväg till valbo för att inhandla julklappar, var på så sjukt dåligt humör så var inte så köpsugen. Kikade på dom två sakerna jag visste jag skulle köpa, har nu inskaffat varsin julklapp åt mamma å pappa. Resten fixar jag ihop imorgon förhoppningsvis! Blev extremt dyrt för mig iallafall, har mina dagar då ja inte är så snål ;) !

Annars har jag legat hemma och slappat, SKÖNT! Enda gången den här veckan jag har tillgång till att göra det.. Veckan ser ut såhär:

Måndag: redan varit.. eller aa.
Tisdag: Skola  . Stan  . Plugga röven av mig.
Onsdag: Skola (Matteprov) . Älskling.
Torsdag: Dakita  . APU  . Plugga somfaaaasen.
Fredag: GRS (Prov) . Lussen!  . Sova hos älskling.
Lördag: Årsunda hela dan  . Antingen stanna eller hem och sova med älskling.
Söndag: Älskling  . Dakita.

Fullt upp alltså. Planerat skapligt bra iallafall! Nu väntar en kväll med mycket sova! Blir ganska så tidigt iallafall. Vi hörs imorgon! pusss.


Var skithungrig när ja kom hem, varm oboy och en chokladmuffins var det jag hittade i skafferiet. Inte helt fel!

inslagna å redo för julafton!

where is my other half

Blev inte mycket uppdatering igår, hade fullt upp med annat ;) haha nerå men hade ingen dator i närheten så då blev de inge. Vi käkade iallafall på wallis, åkte å hyrde film på macken, träffade på lite folk, en som snubbla på sitt skosnöre och landa på ansiktet hahahaha stackarn..... Sov inte så bra under natten, vet inte varför. Så var skapligt trött imorse.

Var i stallet idag somvanligt också, men inge mer med det.

Har tänkt på att när man väl käkar pizza/kebab så gör man det två dagar i rad. Käkade kebab igår, och blev de till kvällsmat idag igen. Gött........... Näe men pizza kan slänga sig i väggen, fyfan så äckligt..
Under kvällen nu har jag duschat och pluggat matte, gått nå bra då? Nej.. Fattar ingenting typ, men ska försöka imorgon med omprov, om de skiter sig måste jag fan stanna kvar i skolan ändå på mattestuga osv resten av veckorna. ORKAR INTEEEEEEEEE.... Får hoppas på de bästa! Direkt efter skolan bär de av till valbo med mormor för att införskaffa lite julklappar. Hörs mot kvällen. pussssssssss.

 


pain

Fifan, har rivit mig med papper i båda mungiporna. Skulle slicka på en sån där grej på ett kuvert för att stänga det, så rev jag mig istället och fyyyyfaaaaan vad det svider.

Anteckna min smärta tack. puss.


breakaway

Jisses vad skönt de var att sova ut! Sov till 12 efter att ha gått å lagt mig runt 11 igår, huvudet bara dunkade..

Var bara upp och dra iväg till stallet för att lämna pengar, har slutat rida där uppe nu. Kommer sakna det där stället! Har lärt mig så sjuukt mycket under de här året som gått, allt från ridning till skötsel osv. Helt sinnes vad man missat i 9 års på ridskola. Jag hoppas på att jag får mer tid och börja där igen sen, men just nu räcker inte tiden till och kroppen orkar inte.. Sjukt synd.

Direkt efter så åkte vi iväg och handla å sen sväng till mormor för att hämta min väska som blev kvar igår. Nu väntar jag på att älskling ska bli klar och sen kommer han å hämtar mig. Sover över där tills imorgon så vet inte hur de blir med uppdateringen. Vi får se. pussss.


godaste glass jag nånsin ätit. pepparkaka in my heart.

don't look back in anger

Jisses vad dagen gått skit. Hanna var hemma å var sjuk, så dagen var allmänt cptråkig, speciellt på resecentrum och tåget, höll på att somna, skulle slutat med att jag hamna i örebro om jag hade gjort det, då är man ganska duktig..

Var på GRS hela dagen, började med att kika på första gruppen när dom red, brudarna har finfina hästar! Sen läxförhör, gick sådär, får garanterat G iallafall, skönt! Sen kikade vi på andra gruppen och sedan lunch, tacka vettja melinda som beställde åt mig, guldstjärna till henne.

Sen var de våran tur, fick fitthoräckelhäst, så mig och min sits kraschade det också för, shit vad dåligt det gick, helt sjukt. Så jag var på riktigt jävla skithumör efter det.. Inte hjälpte det att vi missade tåget och lära åka buss... Sen kom mormor å hämta mig och vidare och baka pepparkakor. Pepparkaksdeg är nog de godaste som finns!

Varit hemma ett bra tag och ska nog krypa ner i sängen nu. See ya tomorrow, pussssss.

pusspåemofjortisbild. men de skiter man väl i.


turkis i spåkulis


fight for this love

Jisses vad dölig update det var här då..

Vaknade imorse av att någon tjej som inte kunde svenska ringde min mobil, bröt på typ turkiska och snacka engelska, hon frågade om jag ägde en bank HAHA dog... Gick upp vid 11 och de var bara att hoppa in duschen, käka och sedan iväg till doktorn.

Kom hem igen vid 2-3 och drog direkt ut till hästen. Red ut i -20, höll på att DÖ. Men de var mys.. Kom hem för ett tag sen och har hunnit käka. Ska hoppa in i duschen nu och sen plugga gärnet tills klockan 7 för då kommer älskling hit en sväng.

Imorgon är de först skola (läxförhör & träning för Fredrik Böhling, mäktigt.) haha. Sen pepparkaksbak hos mormor! Sen får vi se om jag orkar nå mer mot kvällen eller om det blir bara sova. Vi hörs pussss!


julia ritar fint


jesus of suburbia

BRA BÖRJAN PÅ DAGEN TYCKER JAG...

Blev punktering på däcket för vi körde på en stor isklump så blev inge skola för mig nu på morgonen, livet äger så jäkla hårt. Har sovit tills nu, fick min lilla lediga tid idag ändå. Skönt! Tar sen halv 12 tåget in till skolan.

Gårdagen var ju allt annat än bra. Fick reda på en hel del dåliga saker som nu leder till att det blir en mindre häst i veckan.. Ska prata med Nanna om det så fort som möjligt, har ingen tid längre till att rida två hästar. Skolan, familjen, hästarna och pojkvännen. Allting ska få plats på en vecka och det kör ihop sig ganska rejält känner jag nu efter 2 veckor som det varit full rulle från klockan 6 på morgonen till 12 på kvällen. Kroppen orkar inte riktigt...

Blev ingen lektion igår heller, var -20 ute så tog bara in och pyssla om sen så åkte vi iväg och kikade på när Hanna hopptränade, gick bra för henne, inga stopp eller så. Kom hem och somna vid 12, helt död.


Idag så blir de vila nu först, sen skola, sen årsunda. Får se om dagen fortsätter lika dåligt som den började... puss.



2 filmer på hanna & osy igår:



RSS 2.0