misslyckatt - 31 juli 2009

Satt i en kvart och slängde bara ihop en header. Ser bara rörigt ut på den så fixar den imorgon eller nått för nu är jag trött och ska gå å lägga mig. godnattt.


ny design för tillfället - 31 juli 2009

Jag har äntligen lyckats ladda ner gimp. Äntligen säger jag bara. Men nu finns ännu ett problem, bilder. Jag har inga bilder jag kan sätta på headern så jag måste fixa sånna nu också.. Men än så länge får det räcka med den här ett tag. Som egentligen är ganska tråkig och blev lite misslyckad, men men. pusss.


moget - 31 juli 2009

Haha, ibland förstår jag mig inte på sånna som dig. Tror du att du kan bestämma vilka jag får umgås med? Nej skulle inte tro det va. Och bakom allt du säger finns en stor svartsjuka. Du säger att jag tar alla andras kompisar, vafan menar du med det? Kan man ens "ta" en annans kompis? Det är väl då den som väljer att inte ha kvar kontakten med dig? Jag förstår mig inte på dig. Du trycker ner dig själv bara, mig kommer du inte åt. Jag blir inte sårad av att du säger upp kontakten med mig, för om du ska betee dig på det där viset vill ingen ha kvar dig som kompis. Ingen vill ha en vän som bestämmer vilka man får vara kompis med och inte? Snälla, du säger att jag ska växa upp. Det är nog dax för dig att tänka till lite..

plutt - 31 juli 2009

Nu är ja tillbaka. Mötte även upp andré för han ville följa med, så då fick han självklart skjutsa mig. Passa på när man har chansen :)  Aja, skulle först in på synsam med de var lunch-stängt så åkte till kicks och köpte ... ögonfransböjare (?). skulle egentligen köpt ett par örhängen för mina är sönder med dom hade inga uppsatta så ja sket it. Sen så fixade vi med glasögonen och drog te ica maxi för andré lära handla.

Och nu sitter ja här med ludwig och har precis käkat pannkaka. Så nu ska ja ta det lugnt framför datorn ett stund och sen får vi se vad som händer. Lugn hemmakväll tror jag nog :)  pusss.

 
gick inte att riotera bilderna så vafan, dom får va sådär. och jag bjuder pån.

fredag - 31 juli 2009

Godmorgon. Eller, jag vaknade för tre timmar sen men ändå :)  Har precis gjort mig klar, ska bara vänta på att håret ska torka sen ska jag ner till stan och lämna in glasögonen och sen ska jag köpa nya örhängen eftersom min pärla har ramlat av ena -.- men jag tror jag tar med mig kameran så de blir några bilder. pusssssssss.


goodnatt - 30 juli 2009

Ja, resten av dagen har bestått av massa degande framför teven och datorn. Skönt att inte göra nånting ibland :)  Men imorgon blir de ändring på det kan jag lova. Men nu ska jag nog gå och lägga mig snart för att komma upp i hyffsad tid. Fast det blir nog sent ändå, om jag känner mig själv rätt. Men men. godnight.

skräckfilmer - 30 juli 2009

Hej alla läsare. Här kommer ett ointressant inlägg. Jag har tråkigt och har börjat irritera mig på skräckfilmer. Vafan är dom till för egentligen? Folk som har fantasi skriver om saker som inte kan hända, om folk som är störd i huvvet och åker mitt ut i ingenstans där det händar massa saker tex. Allt detta för att skrämma skiter ur oss, och desto roligare blir det för dom som inte tycker det är nå läskigt och sitter å garvar åt andras reaktioner istället? Jag hatar verkligen skräckfilmer, såfort jag sett på en får jag bara massa irriterande fantasier om att det kommer hända mig, att det står någon bakom dörren när man ska öppna den, eller att när man är ensam hemma så kommer det hända massa saker som att någon kommer å tar en eller liknande. Jag blir så jävla fjantig när det gäller sånt där.

Extra kul är det ju för sånna som mig, som har vänner som älskar skräckfilmer och då måste dom självklart ha med mig för jag blir så jävla rädd. Det är ju skitkuul ;o  varför skapas dessa filmer, I hate it!


torsdag - 30 juli 2009

Godmorgon. Nu har jag tagit igen dom där timmarna tror jag, hehe. Men varför blir man alltid tröttare efter man sovit länge än när man sover några timmar ? Fattar inte, men hatar det. Aja. Vädret ser ju inte så kul ut så jag får väl stanna inne idag å ta de lugnt. Skulle egentligen åkt upp till stan men jag får ta det imorgon istället. Eller någon annan dag...  vi får se när jag har lust :)

Annars händer nog inget speciellt idag skulle jag tro.. kanske dyker upp nått. pusssss.


ser ni något fel med mina NYA glasögon? fyfan vad sur jag blir, nu måste jag ner och lämna in dom igen -.-

bränd - 29 juli 2009

Sorry alla, jag har varit usel på att uppdatera idag.. Men nu är jag äntligen hemme efter två nätter i tält och en heldag med en terror. Såhär har dom senaste dagarna sett ut...

Måndag - tisdag = tältning med magda.

Tisdag - onsdag = tältning med magda, julia och ellen.

Och som en liten sammanfattning av dagen så åkte jag hem vid tolv och duscha å höll på. Sen har jag varit ute i felicias familjs stuga, utan felicia. heh. Var har jag gjort där då.. Jo först så låg ja å pressa i kanske 2-3 timmar? Så fatta hur bränd jag är eller, fyfan. Ni ser bilden nedan.. Sen så har jag jagat terror nästan hela dagen, goaste ungen på jorden :)  och roligaste för den delen, haha.

Men nu kom vi nyss hem och alla har gått å lagt sig, det är ganska tidigt till skillnad för dom senaste nätterna men hur mycket har man sovit då? Jag skulle kunna gissa på 7-8 timmar på tältnings nätterna. Not good. Men jag tar igen det imorgon :D  puss på er och godnattt!




ja där ser ni, jag är bränd som satan.


GÄSTBLOGG IGEN

tjoooo, tkr synd om er snyggingar. Så jag uppdeterar väll lite mer då :D vi har spelat neger och president, my  neger och jag  president, ungefär så har det sett ut hela spelet, men just nu sitter jag och jullan vid datorn, ellen klär på sej och my lägger pasians (stavning?) tkr ni kan kolla min och jullans blogg, vi uppdetarar mkt mer ;) www.pullanochjag.blogg.se


Ellen, Julia och självaste My :D

/ magda ♥

onsdag - 29 juli 2009

Godmorgon. Sitter i det kokheta tältet och äter lakritsnappar (y)  Igårkväll kom lisa och nellie och skrämde oss, snacka om att vi blev rädda xD  fast sen var ju nellie klantig att ha mobilen på så när magda skicka sms så hörde man att hon fick det. hahah.

Om några timmar ringer nog mamma ch säger att ja ska hem. Ska ut till felicias familjs stuga idag och då tvinga hon mig att följa med -.-  pusssssss.

hellooo - 28 juli 2009

Blev lite ändrade planer här, magda och julia åkte till ica istället så nu blir de spännande att se vad de blir för godis ;)   Får se vad vi hittar på ikväll, inget bestämt än iallafall så det kan nog hända vad som hellst. Men får se om jag hinner med ett till inlägg innan vi går och lägger oss. pusssss.


Maggan är bäst :D

tjooooo, nu ska jag gästblogga igen. Nu ligger Jag, jullan, ellen och My i tält, det är varmt här inne kan jag lova. Ellen och My ska snart till ica på moppen och köpa godis till oss. Men först ska vi äta korv allihopa, Jullan ska äta 3 korvar :D haha aja, i natt kmr det bli varmt för My och Ellen har lite gaser, hahahaha. uschfyochblä lix! ellen och my håller på att grilla korven nu, shite va dutti dom är :D Ikväll vet jag inte vad vi hittar på men det är inte ett måln på himlen, nått skoj iaf. har inte så mkt mer att skriva, tyckte synd om er läsare för hon har uppdaterat så lite idag så jag bjuder på det tänkte jag :D

bjuder på fiiiiiiiina bilder också

/ magda       www.pullanochjag.blogg.se  <-- bässsst :D

idag igen - 28 juli 2009

Tjo. Sover i tält inatt igen, men den här gånger får vi sällskap av julia och kaanske ellen också :)  får väl se hur det blir med det, ellen är krånglig hon. Sitter ute nu iallafall och spelar kort med magda och fryyser. Men antingen är det att sitta ute där de är kallt eller sitta i tältet där det är bastu (y)    så kan ni tänka er hur det blir ikväll när vi antagligen kommer vara 4 i tältet !?  fyfan. men det blir nog roligt :D

Nu är det magdas tur att blogga. pussssssss.

tisdag - 28 juli 2009

Godmoooorgon. Tälta ju med magda inatt, blev väl ganska sent eheh. Hann inte blogga nå mot kvällen för magdas mamma stängde av internet (y)  men vi satt å spela plump och kolla film :)  sen så somnade kanske runt... 3-4-5 ? ;>   sen regnade de och åskade också så magda vakna men jag sov som en sten, heheh.

Nu har vi iallafall käkat frukost och snart blir jag av med glasögonen för bågarna ska bytas ut. Så kommer bli handikappad (y)   pussssss.


hos magda - 27 juli 2009

Så, nu sitter jag här hos magda på hennes nya dator. Hahaha, jag lyckades komma in på ett pogram där datorn är barnvänlig eller nått. Man måste ju kolla igenom datorn lite, jag upptäckt även att madgda hade photoshop på datorn som hon inte visste. I'm the smartest ! :D

Men nu kommer hon måste skynda pusss :D

ludwig - 27 juli 2009

Hahah, har packat klart nu och såg precis en som ville följa med :)




måndag - 27 juli 2009

Gooooodmorgon. Har precis varit upp och käkat frukost. Blev väckt av den otroligt sällskapssjuka katten idag. Han hoppade upp i sängen och jama och stångades som en jävla tjur. Aja, sköönt att vakna i sin egna säng idag iallafall :)

Vad händer idag då, jo jag och magda ska troligtvis tälta i hennes nya tält :D    kommer säkert bli så att när vi har satt upp tältet å packat upp alla saker så börjar det säkert spöregna (y)  oss i ett nötskal det. Men vi får se hur det går. Och får se om det blir nå mer bloggskrivande under dan, men det tror jag nog. pusssss.

erik martin niska - 26 juli 2009



okej nu är det såhär att erik tycker att min blogg är bra, men det fattades en sak i den. och det var att HAN fattades i den? så efter en stunds misslyckande för honom att knäppa ett normalt kort på sig själv så blev det den här bilden ovanför istället. erik du är sämst :)  ehm nej jag mena bäst..

Iallafall så tyckte han att jag skulle skriva hur underbar han var. Så jag ska väl försöka komma på något här då... även att det skulle vara en låång text men jag har väl lyckats skriva rätt så mycket hittils ellerhur?

Okej. Erik Martin Niska............... om man skulle ha betyg i självförtoende skulle du ha MVG!
pusspåre.  

diggiloo - 26 juli 2009













fuck u 2.









hahahah!



uschåfyåbläh. wannabe carola får bara vara med på ett kort här på bloggen. ett snyggt kort även! ;>



hahaha aa dom här två sista bilderna diggar jag grymt ;D   

ja då kom det några bilder från diggiloo fram å. hoppas ni är nöjda nu, för det var jävligt drygt å ladda upp alla. pusss.

I'M BAACK ! - 26 juli 2009

ÄNTLIGEN så är vi hemma. eller ja, vi kom hem runt 6 men ändå :)  Har bara sprungit runt i huset å packat upp grejer, gosat med katterna, hållt på i mitt rum och slocknade en stund i min skööna säng. Min säng är så jävla skön jämfört med dom i sutgan i sälen, fyfan vad obekväma dom är :o  

Aja, just nu håller jag på att ladda batteriet till kameran så jag kan ladda över bilderna och gå igenom dom. Laddar väl över bilderna när det är klart och så lägger jag upp några av dom på bloggen ;D   så ni får väl kolla in om någon timme eller så för då har dom nog kommit upp. pussss.


söndag - 26 juli 2009

Ja då var hemfärden påbrörjad. Just nu är vi.... eh, på en lång väg i skogen (y)  snart i mora, där ska vi käka på kinaresturang å sen är det raka vägen hem. Min lillebror är uttråkad och vill kolla på "tillbaka till vintergatan" eller vad de hette. Det där pogrammet man satt som fastklistrad vid när man var liten. Fast jag fick mardrömmar varje gång av den köttätande växten eller vad det var, hahah.

Ska bli så jäkla skönt att komma hem nu efter en lååång vecka. Det har väl varit bra att komma bort lite, men inte en hel vecka? Saknat alla där hemma. Under den kommande veckan ska jag å magda tälta åsså ska vi å ellen och julia antagligen åka båt ut i stugan på hackholmen å tälta där :D  haha får se hur det slutar. Men nu börjar bror bli otålig. pusss.

godnatt - 25 juli 2009

Ja, sitter och kollar på 102 dalmatiner med familjen. Passar på att blogga lite när det är reklam. Nu under dagen har vi inte gjort så mycket. Mest suttit framför den älskade teven, hehe. Men imorgon är det hemresa som gäller så jag skriver väl några inlägg när jag sitter i bilen antagligen ;)   men nu ska jag säga åt pappa att byta tillbaka till rätt kanal. godnatt.

lördag - 25 juli 2009

Hej allihopa. Jag bloggade inte sen igår morse, vad kan det bero på då. Jo igårkväll åkte vi ju på diggiloo och jag orkade verkligen inte ta fram datorn när vi kom hem. Men diggiloo var bättre än förväntat och jag trängde in mig mellan emma och maria som hade platser nästan längst fram :D   min familj däremot hade ståplatser låååångt bak. Men det blev över 200-300 bilder tror jag. Men den la av efter kanske halva, och den sista halvan var ju bäst. Surt.. men men :)  

+att innan vi drog ner till diggiloo så skulle jag gå på toa. och då halkade jag på den jävla mattan och ramla rakt in i duschen så dusch-dörren ramla av. ehehehehe. (a)

Idag då.. jo när jag tog fram datorn ville pappa låna den och sen efter pappa lånade en av dom som är här den och sen åkte vi iväg till massa affärer. Så jag hann aldrig sitta vid den x))   när vi var å kolla i affärerna var det meningen att jag skulle hitta en höst/vår jacka men jag hitta ingen. Är det så svårt att göra en normal svart jacka? verkar som det iallafall -.-

Resten av dagen så ska vi nog inte göra något speciellt. Inget vad jag vet iallafall. Men eftersom kameran dog igår på diggiloo kan jag inte heller ladda över bilderna förrns jag kommer hem. suck.. Men nu är de lunch på gång. pussss.

fredag - 24 juli 2009

Godmorgon. Sitter här ensam i stugan, alla vuxna har dragit ner till konsum å handlat å småbarnen sitter i andra stugan och spelar playstation. Kul för dom. Men då är det skönt att man har teven för sig själv ;>   måste hoppa in i duschen också men orkar inte än. Och nu hördes det som att de åska, men ja tror de blåste?

Men idag är det diggiloo som gäller. Vi ska antagligen åka dit i vanlig tid, till typ 7 och ha med oss en filt. DRIVER DOM MED MIG?  Vi kommer få stå lääängst bak och inte se ett piss, fyfan vad förbannad ja kommer bli.

pussssss. no pictures för ja måste spara på batteriii.

godnatt - 23 juli 2009

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Märkte idag när kamerans batteri började ta slut att jag glömt laddaren hemma, snacka om klantigt. Behöver ju den imorgon tills diggiloo, men får väl gefan i att använda den och ta typ en bild på varje som uppträder eller nått. Eller så kan ju någon åka hem å hämta den hos mig å åka hit med den? (a) i neeeeeed it.

Våra "gäster" har iallafall kommit, så vi har hunnit käka åsså har jag å småbarnen kollat på någon film som gick på 6an, som sög. Men i slutet av filmen låg alla typ å sov, haha jag som hade legat å kommenterat filmen och inte märkt att ingen svara mig.

Den här dagen har verkligen varit misslyckad känner jag. Så nu behöver jag verkligen sova. Efter att gått upp typ.. vid nio tiden varje dag är jag heelt slut. Imorgon ska vi sova länge, så våga inte ringa å väcka mig dåjävlar. godnattt.

lindvallen - 23 juli 2009

I'm back, for the moment. Ehm.. Direkt efter att ja skrev förra inlägget så åkte familjen å ja ner till lindvallen och kollade på en ny galleria. Den hette typ Torggallerian eller nått. Den är ny så de har inte kommit så många affärer än, och dom som var där var de inget intressant  i. 

Resten av dagen då?  jo jag har nog mest legat å degat framför tvn. Ikväll kommer det mer folk till stugan som stannar till söndag också antar jag. Så ja.. sen så händer det inte mycket mer. Skriver väl mer ikväll någon gång innan jag går och lägger mig. pusss.


torsdag - 23 juli 2009

Hej alla glada. Har precis käkat lunch. Ridningen var inte lika bra som förväntat, heh. Först så blev pappa skitförbannad på att vi inte hitta dit och så vägrade han rida. Sen så när vi kom fram var det något jävla skabbställe, förlåt men helt seriöst så var det de. Hästarna var skitiga, å vissa magra. Synd om dom var det. Sen så skulle ju jag få en lite piggare och "svårare" häst. Men vafan? Hästen var som en helt normal häst, som var ganska lat. Inte var den nå pigg å "svår"? Blev vädligt besviken, jag fick iallafall tölta så nu har jag provat på det iallafall. + att så var det värt det när man fick se mamma och max rida, haha.

Händer sen då?... jo vi ska åka ner till ett nytt köpcentrum som har öppnat i lindvallen. Får se om jag hittar någonting där då, troligtvis inte men jag ska väl försöka tänka positivt ;> 

Annars händer det nog inte så mycket idag, precis som alla andra dagar då. Mest liggandes framför tvn med en godisskål på magen (y)  så ligger nog min bror och pappa just nu så jag ska väl gå och göra dom sällskap. puss.

   

även att man lära ha reflexväst x))))

godnatt - 22 juli 2009

Ja det blir tidigt ikväll eftersom vi ska åka klockan nio imorgon till turridningen. Maha, kommer bli skitkul :D  får hoppas på att det inte regnar bara annars blir de inget :(   aja. måste verkligen sova nu om jag ska upp till åtta imorgon, heh. Inga bilder på hela dagen, tråkigt ellerhur? Men imorgon ska jag på något sett försöka få över bilderna från mobilen till datorn. Får se hur det går. godnatttt.

luftgevär - 22 juli 2009

Tjo. Har precis kommit in, har varit ute och skjutit luftgevär. Lillebror satt och tjatade på mig ett tag om att vi skulle ha en sån där tävling igen men när jag tillslut kom ut till honom vägrade han "tävla" mot mig? ;s   dryga unge. Sen så har jag nog inte gjort på mycket idag, hittils. Lärt pappa använda datorn har jag gjort, men jag kan ju inte påstå att han lärt sig något. Kan iallafall trycka och använda "musen". Vad man nu kallar det när de är på en bärbar dator? Men ni fattar ;)

Och han har börjat prata om vad han ska ha på sig tills imorgon när vi ska rida så jag tror nog att han är på ändå. Han ska inte komma undan! Han har försökt med mycket nu... magsjuka, dålig i magen, trött, inte kan köra osv. Så dum är jag faktiskt inte ;>>

Orkar inte ladda upp nå bilder, har inte knäppt några för den delen heller. Men ve ni vad, farmor och farfar har åkt hem. FYFAN VAD SKÖNT!  puss.

onsdag - 22 juli 2009

Godmorgon. Mamma har precis ringt och bokat tid tills imorgon, så nu är det bokat å klart :D    wiho, tagga. Blir att rida inslandshästar i Lima, pappa ballade precis när mamma ringde men då var det försent, mohahh.

Idag... jo.... jag ska snart hoppa in i duschen iallafall och sen så får vi se. Solen skiner idag så blir väl mest att sitta utomhus. Passa på när det är fint väder :)   sen får vi se om mamma å jag åker ner till det där köpcentret. pusss.


godnatt - 21 juli 2009

Tjo. Sitter i sängen och borstar tänderna. Verkar bli tidigt idag, eller näe jag sätter nog på en film tror jag väl. Men en annan sak har jag iallafall kyckats med idag, att få med min familj på en timmestur till häst. Jag har övertalat mamma och max, pappa går det mindre bra med men jag lyckas väl till slut ;)   Nästan så att jag ska ta en tur efter dom och bara ta kort istället, hahha. Men drar väl upp mobilen och knäpper några kort. Men vi åker ner imorgon och koller efter något ställe och kolllar om de finns några tider :)

Annars ska nog mamma och jag åka ner till nya köpcentret eller vad det hette, å kolla på om det finns nå kläder där. Så får hoppas på det då så ja slipper åka in till valbo sen nån gång. Där jag aldrig, ALDRIG, hittar någonting. -.-

Men nu måste jag slå ner min bror. godnatt.


GULDLOCK!

vi hade iallafall tur med vädret - 21 juli 2009

Ja, eftersom det inte finns så mycket att göra i den här stugan så tänkte jag sätta på "Vi hade iallafall tur med vädret" som mamma och pappa köpt. Men det fungerar inte att se på den? VAD ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA DATOR!?  japp, min dag är ännu sämre och jag som trodde att det inte gick.  -.-


gimp - 21 juli 2009

Får nå fel. Min design är ful och gammal, har haft den i någon månad nu och den ska bort. NU! Men jag har ett litet problem... jag kan inte göra om den för att jag inte har redigeringspogrammet Gimp på datorn, å det fungerar inte att ladda ner det. Fattar ingenting? ;s    men gör ett sista försök nu annars så måste jag ta ett annat.

Jag har stora problem i mitt liv, jagvet.


nej det fungerar inte..................................

tisdag - 21 juli 2009

Godmorgon. Hahhah, tack magda för den trevliga informationen och vaggvisan ( :D )  längre ner i förra inlägget. Känns som att mina läsare vet nästan allt om mig nu ;)   

Aja, jag kom iallafall precis hem och har käkat frukost. Igårkväll hos emma kollade vi först på skräckfilm med lite folk, kände mig så otroligt trött och ingen lust alls att vara nå social. Så alla som va där under hela kvällen måste trott att jag var helt störd som inte sa ett skit =)   men det bjuder jag på, var ändå så jäkla trött. Och tror ni inte att jag är det fortfarande då?  Jo för vi gick väl å la oss vid halv ett, och somna kanske vid tre någon gång... Men hade trevligt.

När ja kom hit så hade syrran redan åkt, haha hon hade väl tröttnat på farmor och farfar som är så dryga. Höll ju på att dö när farfar kom och hämtade mig imorse, han höll fan på att köra av vägen ;o  Men mamma och pappa kommer hit ikväll och ja hoppas på att farmor och farfar drar fort som fan härifrån, jag har tröttnat på dom och blir på så jävla dåligt humör såfort jag tittar på någon av dom ens.  

Ingen kamera följde med igår = inga bilder. Såå jag tar nån bild istället. pusss.


Gästbloggar - 21 juni 2009

tjaa puddingar, My är i Näset och har ingen dator med sej, men hon kmr hem imorn vid 10, surt för henne att hon måste gå upp tidigt, maha My feel the pain att när du går upp ligger jag och sover. ;) fatta att det bara är 1 månad -1dag kvar av sommarlovet, shite det börja ju nyss ? och även att det har varit jävla skit väder 2/3 av sommarn, fast idag har faktiskt solen skinit ibland, trevligt. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, My typ tvinga mej att skriva och jag hade ingenting bättre för mej så jag ställer väll upp då, tänkte jag, men jag tänkte inte på att det skulle inebära stora problem med vad jag ska skriva om, maha och som ni märker så blir det ju bara massa skit som är helt ointressant, men vad ska jag skriva då ? hmm jag kan lista 15 onödiga saker ni kanske inte visste om My.

1. My är otroligt klantig och kan lyckas med nästan allting som är helt omöjligt.
2. My har typ sämst killsmak, och jag överdriver inte.
3. När My var liten var hon inte som många andra små tjejer, istället för Barbie lekte hon med bilar och dinusarier.
4. Mys tå brevid stortån är längre än stortån.
5. My kan vara jävligt dryg, och jag tror alla som känner henne har haft utbrott på henne minst 5 ggr, ibland undrar jag serriöst om hon lider av Damp lr AD/HD. ;)
6. I Mys bokhylla står det ungefär 10 st ramlösa/soda glasflaskor med blå och rosa sugrör i, jag vet inte hur länge dom har stått där, men ett bra jävla tag iaf.
7. My är rädd för höjder och spindlar
8. My har bra ämnesomsättning, för hon äter godis lr liknande varje dag, och ändo är hon smal som en pinne.
9. My är grymt oteknisk, hon har haft sin mopped i kanske 9 månader(?) och när hon hade fått hem sitt förarbevis och vi skulle ut och åka visste hon inte hur man starta den.
10.My är känd för sina mördar blickar, fler lärare har speciellt reagerat på det, och om blickar kunde mörda skulle my garanterat mördat alla i sandviken vid det här laget.
11. My snarkar jätte högt, och hon är helt omöjlig att väcka, och hon vill gärna sova så nära en som möjligt tillochmed på samma kudde, då ska man slå na på näsan du brukar hon oftast flytta på sej.
12. My är jätte kittlig, typ överallt. :'D
13. My slås, inte hårt bara det att hon lyckas träffa på precis rätt ställen så man ofta brukar blöda näsblod, så man måste passa sej noga.
14. Mys idol är Tobbe i en annan del av köping, undra hur många ggr vi har garva åt den sköna snubben. xD
15. Mys luycko nr är 13 och 6, 13 är för att hon jämt har otur, fråga mej inte vf det då är hennes lycko nr, men som sagt my är en helt rubbad, toltalt pantad, konstig och helt uppochner vänd person som inte fattar det mästa (A) (:

haha sämsta grejer jag vet, men jag kom fan inte på nå bättre, det är svårt att va påhittig när man typ halvsover. My
kanske inte gillar att jag berättar vissa grejer av det här, men det får hon helt enkelt stå ut med, eftersom hon tvinga mej till att skriva ett "trevligt" inlägg, va är det för inlägg om jag får fråga ? :s

jag hade tänkt sova nu ja så det är väll bäst att jag rundar av, och det gör jag med min och Mys favorit sång, fatta jag asgarva åt den, jag la upp den på min blogg nån gång på natten och my och ja va astrött och chattade på msn, asso sa jag åt na att titta min blogg, och först fatta hon typ ingenting (somvanligt) men sen fick vi skrattattack en timme typ, så jävla bäst, sen mellan våra skrattattacker kom vi på att vi skulle starta en blogg som hetTe nånting med troll, kmr inteihåg, men vi skulle iaf klä ut oss till troll och spraya håret blått och gå runt på stan och mima till den här låten, okej det kanske inte låter så kul men vi höll på att garva ihjäl. den är typ inge kul om man inte ät trött, men jag bjuder på den iaf.


sov så gott, det ska iaf jag göra. och om ni inte är trött lr har tråkigt tkr jag ni ska in här.
/ Maggggggie, www.pullanochjag.blogg.se




godnatt - 20 juli 2009

Ja, det blev inte så mycket filmtittande ändå för mig och syrran. Vi satt mest och pratade om massa saker, hur omogen folk kan vara. Haha, åsså blev det mycket skrattandes också. Som tex när vi börja märka att sofie var trött... Hon vred sig åt fel håll för att kolla ut genom fönstret och kollade in i väggen och så sa hon: näe det regnar. HAHAHHA, hon kollade ju in i väggen så hur fan såg hon det. hahaha, vi garvade ihjäl oss kan man säga. hahahha xD

Men vi hade det mysigt. Vi såg iallafall en liten bit av början av filmen och slutet, så aa.. Nu ligger jag i sängen och max ligger och klagar att det låter för mycket av datorn så ska väl vara snäll och gå och lägga mig jag med, hehe. Ska ändå upp imorgon vid typ.. när sofie vaknat kan man säga ;)   ska upp med henne till sportladan som ja sa, sen skjutsar hon väl mig direkt till emma. Så vi får se hur det blir med uppdateringen, om jag hinner skriva någonting över huvudtaget.. Så räkna inte med något inlägg imorgon bara. godnatt!


charlie får stå för bilden.

walk the line - 19 juli 2009

Jag uppdaterar som en dåre, känns det som iallafall. Passar på vid varje tillfälle vid datorn, heh. Aja. Vi har precis ätit så man klarar sig för kvällen. Om en halvtimme går ja in till sofie och kollar på privileged sen efter de är det en timme tills  filmen walk the line börjar som vi också ska kolla på. Så ja.. har något att göra ikväll iallafall :)

Imorgon så åker jag och sofie upp till sport tältet, eller ja det är inget tält längre men aa det har varit iallafall.. hon ska kolla om hon hittar något. Sen får vi se vilken tid jag åker upp te emma och sover där :)))  saknat den ungen, har inte setts sen skolavslutningen och hur länge är inte det då? :o    pusss.


promenad - 19 juli 2009

Kom precis hem efter att ha varit ut på en liten promenad med syrran. Skulle egentligen gått upp på fjället men vi vände efter halva vägen, knappt. Så det tog nog bara en kvart att gå fram och tillbaka, haha. Men det var så jäkla mycket dimma så vi såg typ ingenting.. plus att det var iskallt, de regnade å blåste. jättekuul, till och med hunden ville hem till stugan xD

Så snart kommer väl sofie och börjar tröka på att jag inte ska sitta vid datorn eller nått. Så bäst att sluta innan hon kommer. pusss.


bild sen förra året när familjen fjällvandra. grymt jobbigt var det.

daim - 19 juli 2009

Den där negerbollen farmor köpt var verkligen ingen negerboll. fyyfan vad äcklig den var åsså  var de strössel pån istället för kokos eller socker !? uhh... så sitter och tuggar på en daim istället ;)    Just nu behöver jag någon som är social, för jag har hur tråkigt som hellst.. ppuss.


söndag - 19 juli 2009

Godmorgooon tjockisar!  Jag har precis vaknat och ska snart upp och käka frukost, farmor och farfar var ner till byns bageri eller vad man ska kalla den och har köpt negerboll, sen så håller farmor på med att baka kladdkaka. mumsigtt.

Idag vad händer, jo syster kommer ju hit. Sen vet jag inte så mycket mer, blir väl antagligen en slappdag. det gillar vi (y) nej nu börjar magen protestera efter mat så hejjjs.

 
och här är katten som jag lovade att lägga upp bilder på. taha, tror inte hon är kvar nu för det typ regnar :>

godnatt - 18 juli 2009

Okej, jag är jävligt trött nu så jag orkar inte lägga in några bilder på katten idag. Men jag gör det imorgon när jag vaknat, i promes ;>   annars då.. jo kvällen var helt okej, lillebrorsan å jag låg i soffan och kollade på 101 dalmatiner som gick på tv, haha asbra ju. Farmor och farfar gick väl och la sig direkt efter sommarkrysset. Dom är så dryga -.-  farmor ska jämt prata massa och vara allmänt dryg, å farfar hör typ inget så man lär skrika åt han. Och då tappar man humöret direkt, speciellt med en lillebror som är där i bakrunden också och ska kommentera allt.

Tur att syster kommer imorgon och att jag åker iväg och sover hos emma måndag till tisdag. Sen åker farmor och farfar nog hem på onsdan, skööööönt. Nej nu måste jag gå å lägga mig. godnatt.

misse mauen - 18 juli 2009

Nu kom katten igen och stångas mot en hela tiden, ska hämta kameran så jag kan ta kort så får ni se. pusss.

misse mauen - 18 juli 2009

Nu kom katten igen och stångas mot en hela tiden, ska hämta kameran så jag kan ta kort så får ni se. pusss.

framme - 18 juli 2009

Ja, nu har vi varit här ett tag, sen 2-3 kanske.. Hade en katt här när vi kom som såg mager ut och vela bara kela, sen när farmor och max övertalat mig om att mata den så fick den mat och sen stack den. moget :o 

Men max och jag har roat oss med att vara ute nu när det inte regnar för det ska det göra typ hela veckan -.-  men vi stod iallafall och försökte träffa en burk med småsten. Varje gång vi träffa fick vi 5 kr (Y)  och maxgränsen var 50. Så nu har jag 50kr, im ritch!

Nu har farmor precis börjat med maten och sen ska vi väl sitta framför tvn och kolla på sommarkrysset eller nått. Men blir väl ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. pussss.

lördag - 18 juli 2009

Godmorgon. Klockan nio skulle min lillebror ju väcka mig, men han var ju klantig och glömde bort det. Så när farmor och farfar kom så lära ja skynda mig upp snabbt som fan äta frukost och fixa. Men vi kom iväg tillslut iallafall och jag sitter i bilen just nu. 4 timmar har vi framför oss eftersom farmor och farfar åker typ 60 hela vägen, har våran bil så tar det lugnare och ska stanna och fika efter vägen -.-   vanligtvis så tar 3 timmar, men men... tur att man har många filmer med ;)

Ska ta och sätta igång en nu för min fula lilla bror börjar bli otålig. pussss.


family vacation - 17 juli 2009

Tjo, sitter och kollar på en film som går på trean. family vacation heter den, typ astråkig. Så ja kollar inte så mycket, hah. Har precis tjockat i mig glass, shit måste slut käka glass. Ätit det typ varje dag den här veckan och knappt rört på mig, om det fortsätter såhär kommer jag rulla fram när sommarlovet är slut :o  

Aja, ellen frågade tidigare idag om ja vela följa med å jobba med na imorgon i kiosken igen. Men näe, åker ju upp te sälen halv elva typ så sorry ellen ;>  en hel vecka i sälen. först kommer syrran på söndan. sen åker ja å sover över hos emma måndag te tisdag. sen är det antagligen diggiloo på onsdan. sen kommer jag antagligen ha astråkigt torsdag te fredag. bleh. får hoppas på att någon ringer, smsar lr är social på msn dom dagarna. För vädret skulle antagligen bli skit. Men dator följer med ofc!

Nu måste jag snart gå och lägga mig så ja orkar upp imorgon. shit, inte har jag packat heller. Kom på det nu, hade ja helt glömt bort :s   mycket att göra nu. godnattt.


my just nu = osminkad å glasögon, mums.

pannkaka - 17 juli 2009

Jag kom precis in, har legat ute i solen i någon timme och sen mitt i allt kom farmor och farfar. Vi diskuterade om vad vi skulle äta ikväll och det blev pannkaka, hah (Y)  även att farmor och farfar åkte och handla nu och sen gör hon pannkakorna hemma hos dom för hon vill inte använda våra lite mordernare spis. haha ;)  

Men diskmaskinen var redan urplockad när jag kollade. Så jag har bara käkat brunch, solat och duschat. Ska snart gå ut och hämta tidningen innan jag glömmer det. pusss.


kom ihåg listan har jag på mobilen för annars skulle jag tappa bort den (y)

fredag - 17 juli 2009

Godmorgon. Jag har sovit 13 timmar inatt, wiho. Så jag kommer väl vara pigg hela dan. Det ser varmt ut om man kollar genom springan mellan fönstret och rullgardinen, så då kanske man ska ligga och steka eftersom jag inte fått någon färg. Eller jo lite, men inte mycket. Fortfarande blek. Men vi får se.

Farmor kommer vid 5-6 och innan det ska jag ha plockat ur diskmaskinen, tagit in tidningen, duschat, käkat brunch och kasta soporna så hon inte springer runt och gör det när hon kommer hit. Hon ska jämt ha någonting att göra även fast hon mår dåligt och inte är pigg. Så jag måste väl.

Annars har jag inga planer idag förutom det, och dom sakerna gör jag säkert på en timme så aa. pusss.

bilddagboken - 16 juli 2009

Jag glömde att berätta att idag kom även magdas och mitt "pris" från bilddagboken. Om ni kommer ihåg att hon och jag kom 6:a på tävlingen "vårkänslor". Vi vann en bdb-tröja, bdb-nyckelband, bdb-HD och en biobiljett.

Tröjan som magda skulle ha är typ enorm så det gick inge bra att fota den när man inte har den på sig så bilderna blev cp, men ni får iallafall en liten titt om hur det ser ut ;) pusss.


home again - 16 juli 2009

Ja nu är jag hemma igen och mina ben värker. Jag åkte ju moppe dit upp och det gick väl bra men jag tappade bort mig ett litet tag, haha. Men ingen skada skedd iallafall. Men påvägen hem blev jag så jävla yr så ja lära stanna vid en kiosk och köpa något att dricka. Så kan de bli om man dricker för lite när det är så jävla varmt xo

Aja. För mig, hanna å kalle gick det... ganske dåligt. Ingen galopp, eller jo några steg lyckades vi få men inge mer. Sen så var det ju varmt, mycket flugor å broms och då blir det väldigt jobbigt. Så vi stod nog inte där så värst länge. Nån timme, haha. Men mycket bilder blev det ju ändå :)

Ikväll så är det mycket på g för mina föreldrar. Dom springer runt i huset hela tiden och hämtar saker dom ska packa ner. För imorgon, flyger dom upp till luleå :)   trodde jag och max skulle få vara själva men nejnej, farmor ska såklart komma hit och sova över här -.-   hon är så dryg. haha.

 
 
fler bilder finns att se på     mytupp @ bdb.

torsdag - 16 juli 2009

Godmorgon. Jag är tidigt uppe ändå fast det blev lite senare än förväntat, haha. Åsså vaknade jag runt halv fem imorse av att det åska också. Men jag är rätt så pigg ändå :)   Jag ska snart, om en halvtimme, sätta mig på moppen och köra upp till högbo. För jag ska åka upp till hanna i stallet, ska hjälpa henne longera kalle idag. Hon har inte riktigt med tålamod som det krävs, åsså blir det lättare om man är två nu när kalle är ovan :)

Så det kommer jag göra hela dan. Blir nog kvar där ett tag, och sen kanske jag drar till högbo och kollar på western-tävlingen som är där, om det är bra väder då så man kan knäppa lite kort ^^ 

Nej nu måste jag fortsätta fixa bland alla grejjer innan jag drar. pusss.


onsdag - 15 juli 2009

Heheheheh. Jag har inte skrivit något inlägg på hela dan förrns nu, varför? Jo för jag har varit upptagen hela dan.

Vaknade imorse av att magda dryga. Jag var astrött, klockan var typ 1. Så ville ju jag självklart sova vidare, men magda ritade bara på mig med spritpennan så jag skulle vakna så just nu har jag massa prickar på benen och armarna. Ja.. man ska alltså inte sova med magda, haha.

Sen när vi hade käkat frukost och hon åkt hem så åkte jag å felicia å red i värmen. Fast vi red i skogen, där det var smockfullt med mygg så vi slapp värmen men inte krypen. Så jag har i stort sett varit där hela dagen.

Och så har vi hunnit med att raka katten lite. Ja jag har alltså varit upptagen hela dagen... Just nu sitter jag och kollar på "bakom kulisserna på harry potter och halvblodsprinsen" för det inte går något bättre på tv, eller nu tog det slut men aja. Och det kommer inga fler inlägg idag för ja måste lägga mig i tid så jag kommer upp imorgon. godnatt.

 
 
okej hemsk bild, men den bjuder ja på :D

 
 
 

magda - 14 juli 2009

Magda kom hit för ett tag sen och hon å jag sover ute i "bastu-stugan" ikväll. Just nu ligger hon och kollar på 2 ½ men i sängen och jag sitter här. Men ska väl snart kolla jag å. Vi har inte gjort så mycket heller, kollat på någon film som gick på 6an. Magda höll på att dö, den hette typ deap sea blue eller nått. Handlar om hajar ? xD  

Aja nu ska jag sluta och vara lite social. pusss.


seg dag - 14 juli 2009

Shit vad den här dan har gått segt. Jag låg och kollade på tv en stund efter jag skrev förra inlägget och skulle kolla på klockan för började bli hungrig. Så ser jag att klockan var 12?   om jag hade varit hemma och sovit i min egna säng så hade jag fortfarande legat i sängen just nu. För jag äter ju inte lunch? Skitkonstigt kändes det iallafall ;o

Så i stort sett hela dagen har jag suttit och kollat på klockan, ganska dumt för tiden går ju inte fortare om man gör så. Och klockan är bara halv 6. Jag är hungrig och dötrött. Kan inte gå å lägga mig heller för då vaknar jag tidigt imorgon också, och det vill jag då iinte.



Jag har även tappat räkningen på hur många veckor det gått på sommarlovet. Halva måste ha gått nu. Fan jag vill inte tillbaka till skolan. Okej, nu är det iförsig låångt dit så jag ska inte dra upp det redan nu. puss.


bilder - 14 juli 2009

 
in the car...

 
haha okej jag ser ut som en .. aa jag vet inte vad. men de bjuder jag på.
mx å filip hittade massa gamla polisgrejer som tex. massa pistoler som inte fungerade och hattar.

 
en whiteboard hade de också, som terror var extra förtjust i.
sen var det ryssdockor, eller vad dom kallas.

 
otto och filip.
filip var extra snygg i polishjälmen.


aa det var dom bilderna jag hade att bjuda på :)   lr en till har jag som ja bara måste visa upp.....


(klicka på den för att förstora)
(HHHHH)


tisdag - 14 juli 2009

Mina föräldrar ligger inte på topp just nu. Väckte mig halv nio imorse och kanske somna runt ett igårkväll så jag är inte på humör, men då passar ju självklart min bror på att dryga så in  i helvete. Så man kan säga att min familj inte är så uppskattad.

Igårkväll ville dom ha en ny omgång plump eftersom jag vann förra gången vi spelade. Men vem vann då, haha. Jag utklassade dom totalt (h)   

Sen idag var det sol ute i gävle men vad är det här hemma nu då? Jo det är mulet och åskmoln börjar komma hitåt, det känns ju bra. Skulle stannat en natt till. Bilderna som jag lyckades skrapa ihop igår kommer snart. puss. 


my name is earl - 13 juli 2009

Tjo allihopa. Stugan var inte direkt som jag förväntade mig. Jag trodde att det skulle bli en söt liten stuga vid vattnet. Men den stugan jag sitter i nu är ganska stor, har enormt område med en lada och det är mitt ute i ingenstans. Helt isolerat från civilisation. Jag tycker ju det är lite mysigt, men lite obehagligt haha.  Max sitter och tar massa kort med min kamera på mig å filip. Lägger väl in dom sen när jag kommit hem så ni får se, haha.

Men här ute är det så grymt dålig teckning så man sitter och väntar på att den ska ladda i fem minuter typ. Så det här blir sista inlägget för dagen ;)   fast jag somnar nog snart ändå, så grymt trött. godnatt.

följer med - 13 juli 2009

Precis kommit hem från att ha varit å ridit manno. Tog en liten sväng ner till byn, han skrek som en stucken gris kan man säga. Red förbi magda, men hon svara inte på mobilen och jag orkade inte sitta av och kolla om hon var där så red vidare. Galet mycket broms är det också.

Men vi åker om.. en halvtimme typ och datorn följer med, wiho! Så ni kan räkna med ett till inlägg senare. puss.


shit - 13 juli 2009

Okej. Nu måste jag åka ner till mormor och hämta jordgubbar och sen drar jag ner till manno och rider en liten sväng. Sen bär det av till gävle och sova där. Så jag har mycket att göra just nu. Så jag skriver nog inte förrns imorgon antagligen, så ni får klara er utan mig. puss.

måndag - 13 juli 2009

Godmorgon. För en gångs skull så vaknade jag vid normal tid, bra det. Vädret är även något bättre idag, skiftar mellan sol och molnigt så jag ska ta en tur ut till ponnin :)    blev inge valbo för mig iallafall. För mamma och pappa åkte när jag satt och åt frukost, hyggligt. Så den där kameran.... hah, det kommer ta ett tag.

Men jag ska sätta i linserna och försöka få igång moppen snart. När jag orkar, dvs.... om någon timme eller två. puss.




besviken ? - 12 juli 2009

Måste göra er besvikna, jag har inga bilder att bjuda på idag. Förutom den här nyknäppta bilden då. Och jag har lugnat ner mig sen det förra inlägget, haha. Men fortfarande sur -.-    Men jag har inte gjort så mycket. Diskuterat med hanna om torsdag och fredag. Då jag ska uppe te hennes stall å hjälpa henne lite med kalle :)   hanna har inte tillräckligt med tålamod med att longera honom, så jag ska hjälpa till, hahh xD   åsså på fredag tar vi en längtur, maha :)

Imorgon då. Jag ska kanske upp te valbo med mamma, får se vilken tid det blir. Sen så ska jag kanske ta en tur på pluttet som jag saknat. Hoppas han överlevt dom här dagarna det varit storm, hehe. Nej nu ska jag nog sätta igång en film. pusss.


hatar - 12 juli 2009

Jag kanske hatar precis allt just nu. Min kamera, vädret, muffins, glasögon, bdb, mitt sega internet, BLOGSPOT och andre med sina irriterande inlägg och bilder. Åååååååååh, snacka om att jag är irriterad. Pms kallas det, mahahahhahahahahahahah. De här är ett sånt där inlägg som är så kul att läsa. Elleeeeeeeeeeeer inte. Nej nu måste jag sluta annars kastar jag väl datorn i väggen snart.

men seriöst - 12 juli 2009

Jag är så jävla irriterad på min kamera. Den är stor, tung, dryg, ful, tar inga bra bilder inomhus och den är allmänt cp. Jag hatar den. Ända gången det är kul att fotta med den är när någon rider, för det är nog de ända jag gillar att fota med den. Annars är den så dryg. Och jag kan inte använda mobilen för usb-sladden fungerar inte. Sorry hörni, men jag kan inte lägga upp några bilder, och utan bilder blir bloggen astråkig. Vet inte vad jag ska ta mig till.

Men mamma skulle åka upp te valbo imorgon och gå på ikea. Så då kanske jag kan få henne att köpa en kamera åt mig, har ändå runt 400 så runt 800 kan hon väl bidra med? Vi får se hur det går. puss.



söndag - 12 juli 2009

Godmorgon. Jag har precis vaknat, fyfan så skönt det är att sova ut på mornarna :)   Ute spöregnar det, det verkligen ÖSER ner ;o   Så vad ska man hitta på idag då?  Det vet jag inte än, har inte ens gått upp och käkat frukost så jag ska ta och göra det nu.

var ett tag sen jag la in bilder också.. Får väl ta och knäppa några sen (:   puss.

hehh - 12 juli 2009

Okej inget inlägg blev det vid tolv kan jag ju bara påpeka. Varför? Jo för vi åkte taxi hem vid halv ett, haha. Har varit ute i deras stuga hela dagen och passat terror och otto. Så jag har haft fullt upp heeela dagen. + att jag slog 6 vuxna som brukar spela kort ofta på plumb. Jag är stolt!  Men sen har det väl inte hänt så mycket.. Inga bilder blev det iallafall, även fast jag hade med kameran. Men det kan ju bero på att jag passade småskruttarna hela dagen? ;)

Aja, nu börjar jag bli trött. godnatt. 

lördag - 11 juli 2009

Godmorgon. Tog verkligen tid innan jag somnade igårkväll, låg väl till 3-4 innan jag kunde somna för jag var så jävla pigg. Mamma väckte mig nyss och vi ska snart åka ut till felicias stuga. Fast hon är inte där antagligen, men jag kommer inte ha något bättre för mig och det åskar ju typ. Kul att sitta ensam hemma när det åskar. ;o    Nej nu ropar mina föräldrar så jag måste byta om, skriver när vi kommer hem. Någon gång ikväll, så runt 12 eller så :)   puss.

sega jävel - 11 juli 2009

Ja när mamma och pappa kom hem gick pappa ut och grillade och så käkade vi. Sen så stack dom iväg igen så max å jag var hemma och tröka. Sen så ringde Petra och säger att fölet som står vid deras stall har rivit upp stängslet och hon kunde inte åka dit för hon hade druckit. Så jag startade igång moppen med max i bak och stack dit. Men när vi kom fram hade redan några varit där och flyttat hästarna så då var det bara att vända, haha. Surt.

Sen hela kvällen har min bror och jag suttit och spelat spel medans mamma och pappa har varit borta hos några. Så kvällen har varit rätt så lugn trots den lilla insidenten :)    men nu är jag trött och måste sova tills morgondagens pass. Ska nämligen ut till felicias stuga och passa hennes hund, medans pappa och felicias pappa fixar med våran båt och mamma å felicia "plast"-mamma passar terror. Så jag har iallafall något att göra imorgon. Kameran hänger kanske med också. pusss.


twix - 10 juli 2009

Jag lyckades med muffinsen, im realy happy !   Har trökat under dom senaste timmarna och har absolut inget att göra. Går inget bra på tv och min lillebror sitter vid "spel-datorn" så jag kan inte spela sims 3 och roa mig med det. Så jag ligger i soffan och halvsover. Väldigt roligt. Jag ska väl fortsätta med det. pusss.

erkänner - 10 juli 2009

Okej, jag erkänner. Mina förra muffins blev misslyckade, haha. Dom blev astorra och smakade iiingenting. Men nu har jag gjort nya så vi får se om jag lyckades den här gången. Med liiite mer kakao och så stod dom inte inne lika länge. Så nu får vi se om jag lyckades. Antagligen inte men man kan väl få drömma lite :)

 
<- från idag                    från igår ->

vilka ser godast ut tro... jag håller på dom till vänster. haha.

puss.

fredag - 10 juli 2009

Godmorgon. Blev väckt (-.-!!) av mamma för en stund sen och har varit upp å käkat frukost. Dom ska snart åka iväg te felicia och hennes familjs stuga och tänker ta med sig alla muffins jag gjort :o  så jag ska göra nya enligt mamma, suck. Men det blir bra, så har jag sysselsatt mig en liten stund iallafall :)




Hm, jadu vad ska jag svara på det. Det finns mycket som skiljer mellan de olika versionerna. På sims 3 så kan man bla. ändra färger och mönster helt själv på nästan allting, man kan gå runt på stan och tex gå till grannen och knacka på och såå... Man kan göra mycket som man inte kan göra på den tidigare versionen dvs sims 2. Men om du vill läsa mer om det så kan du gå in på www.sims3.com ;)


puss.

sista och intressantaste inlägget för idag - 9 juli 2009

GODNATT.

mindre positiv - 9 juli 2009

Tjo, har precis käkat kinamat med familjen här hemma. Pappa blev "mindre positiv" för att han inte hade fått någon sötsur sås med sin fläskflié och det var andra gången det händer, så nu är han riktigt förbannad. Så bäst man håller sig undan, haha.

Annars så fick jag tillbaka mina glasögon igen och får nya om två veckor, häärligt :)   och nu ska jag följa med mamma och mata grannkatterna. pusss.

världens snyggaste - 9 juli 2009

Pappa åkte nyss iväg med brorsan och skulle åka på stan och sen hämta upp mamma. Blir antagligen så att vi åker och hämtar mat istället för att äta nånstans. För trökigt, hah. Men när pappa ändå skulle till stan så lämnar han in mina glasögon som är sönder till optikern så dom kan laga dom. Men nudå? Jag orkar inte ta på mig några linser, så därför måste jag ha farmors gamla glasögon, hahah världens snyggaste! puss.


inte ett dugg taggad - 9 juli 2009

Nej men seriöst. Det bara öser ner regn ute och blåser. Därför har jag inte alls någon lust att åka ut och käka + att jag måste i med linserna osv och det orkar jag verkligen inte just nu. Man blir nere och trött av vädret så man inte orkar göra någonting. Och jag har verkligen ingen lust att blogga. puss.


muffins - 9 juli 2009

Nu har jag hunnit med att duscha och gjort muffins. Och för en gång skull så blev dom inte misslyckade :D  fast dom luktar oboy ;o   inte hunnit smaka än, för är trött och äcklad av allt som går att äta. Såå det får bli senare idag istället. Nej nu måste jag ta ut andra plåten ur ungen innan dom blir över... ugnade? aa.... puss. xD


torsdag - 9 juli 2009

Godmorgon. När jag kollade på klockan imorse så blev jag något irriterad. Klockan 8, seriöst. Jag som brukar sova till 1 på dagen vakna klockan 8 och är astrött. Ändå går det inte att somna om för att det är typ storm ute -.-   Så när ja går upp för att kolla om någon annan är uppe så säger pappa som sitter i soffan; är du upp nu !? tre timmar för tidigt !? gå och lägg dig igen jänta!   Så jaa.. haha.. nu sitter ja här, uttråkad.

Idag händer inte så mycket, jag ska baka muffins och ikväll ska familjen ut och äta för att mamma får semester. yey...


sims 3 - 8 juli 2009

Jag har varit rätt off idag känner jag. Men idag, efter flera veckor, så bestämde jag mig för att intstallera sims 3 på min brors dator eftersom spelet inte fungerar på min -.-  Så då har jag sysselsatt mig med det hela dagen eftersom vädret inte är nå inbjudande att gå ut till. ;)

+ att mamma och pappa köpte muffins när dom var å handla, snacka om att förstöra allting. Jag skulle ju göra muffins !?  men då får jag väl göra något annat imorgon istället. Fast man kanske inte ens kan göra någonting som har med el att göra imorgon, eftersom det skulle bli ännu sämre väder?  Aja vi får se vad som händer. Nu ska jag ta mig lite glass och sätta på en film. godnatt.


ägggggggggggg - 8 juli 2009

Fan då. Vi har inga ägg så där sprack muffins idén -.-  om jag skulle haft moppen så skulle jag kört upp till ica och köpt men nu är de ju så att moppen är på lagning. Eftersom bakjusen inte fungerar. Häärligt. Jag säger ju det. Hela den här veckan har gått fel..

+ att jag fortfarande har mina irriterande glasögon som är sönder. och dom skaver. Jag hatar verkligen glasögon. 


onsdag - 8 juli 2009

Godmorgon. Jag har precis varit uppe och käkat frukost. Så kom pappa hem, lite småsur för att han åkte till jobbet fast det inte fanns någonting där han kunde göra. haha. Aja, han ska snart åka och sätta i sin båt, äntligen. Trodde aldrig att han skulle bli klar med den. Så ja vi får se hur det går, jag tänkte följa med men ne jag orkar inte :)
 
Vädret är inte det roligaste idag heller så vi får se vad jag hittar på. Min lillebror ville att jag skulle göra chokladmuffins, eftersom dom såg så frästande ut i min kokbok som jag fick av farmor. Haha, ja kanske dags att "inviga" den eller vad man ska kalla det. Men vi får se. pusss.

heheh - 7 juli 2009

Mitt internet börjar lägga av. Syrran sa att det inte var bra att ladda ner på mobilt bredband för då h´änder sånt här... hatar att hon hade rätt. Men får säga till pappa att det är nå fel på internet så blir han förbannad och ringer till telia och klagar och skäller ut dom. Så får vi antagligen ett nytt. hahah, i love my daddy  (sometimes)  (a)  men nu ska ja sätta på en film och sen sova¨. godnatt.


tillbaka - 7 juli 2009

Ja då är vi hemma igen då. Bio är ganska överskattat. Plus att det satt massa dryga fjortisar och kommenterade filmen hela tiden -.-   Men jag överlevde, åsså var de ju dinosaurier med, och det gillar vi . massooooooooor :D    Aja, nu ska jag följa med mamma som är kattvakt åt grannen å mata katterna. pusss.


fuck u telia - 7 juli 2009

Ja då var allt klart och bara någon timme kvar tills felicia å dom kommer och hämtar upp mig och max :)  

Rubriken.. jo jag fick antagligen sms på min dator om att jag hade överskridit någonting för den här månaden så nu går internet så jävla segt  -.-    Och hur länge har jag haft det då, i typ två veckor.great. Hela den här veckan har börjat fel. Känner att jag måste hålla mig borta från allt och alla, annars blir väl allting bara fel. suck...  


tisdag - 7 juli 2009

Godmorgon. Gissa vad som händer idag då. Jag som verkligen hatar att gå på bio ska gå på bio med min bror, felicia och hennes bror filip. Jag vet inte vart vi ska gå, om de blir sandviken eller gävle. Men klockan fem ska vi iallafall på bio... bio?   usch. Men kul ändå. Vi skulle antagligen se på ice age 3. Så vi får väl se hur det kommer gå. Ska försöka få tag i lite pengar också.

Men nu ska jag upp och käka frukost och fixa mig. puss.


sista för idag - 6 juli 2009

Okej nu har jag hunnit med och kollat på ännu en film. Snacka om att man kan ha trökigt :)   Imorgon, vad händer då troooo.... Det ska ju bli skitväder så då får jag väl ta och göra något inne. Som vadå... Titta på film?  haha, nej men jag vet inte. Får ta dagen som den kommer. godnatt.

degat - 6 juli 2009

Den där filmen som jag satt på. sög!  Två timmar lång och när halva filmen gått så var jag så irriterad, men lära bara veta hur den slutade så man lära ju kolla klart på den.

Jag har legat i sängen i stort sett hela dagen och gjort ingenting?  Jag har inte gjort det på länge. Det är rätt konstigt för jag har inte heller varit sjuk och varit hemma på flera år. De enda jag fått är förkylning, men det räknas typ inte. Så de var länge sen man hade en sån där dag när man inte orkade göra någonting. Sen sån dag var det idag. Jag orkar inte göra något. Jag har laddat ner massa olika filmer som jag ska sitta och glo på hela kvällen. puss på de.

+ att jag verkligen inte orkar med att knäppa några kort idag.

movie - 6 juli 2009

Nu har jag laddat ner någon film som jag ska titta på. Plus att jag fortfarande är hungrig. Bara massa klagande o yes.

Julia kom hit för en stund sen och hämtade sin bikini, fast bara överdelen, den andra delen är borta, hah x)  Men nu startar filmen pusshej.

måndag - 6 juli 2009

Godmorgon. Idag är jag inte heller särskillt pigg, måste nog gå och lägga mig i tid känner jag. Igår satt jag och tittade på någon dålig film så jag somnade ju vid 1. Och då vaknar jag såklart vid 1 -.-    Men idag är vädret aströkigt. Ridväder, men jag orkar inte åka. Eller vi får se. Jag måste ju ut och göra någonting iallafall. Men nu ska jag upp och äta.. brunch x)   puss.




godnatt - 5 juli 2009

Ja nu har jag suttit och tittat på film hela kvällen och känner mig ... sjuk, fast ändå inte. sjuk i huvve. Okej jag märker att jag är alldeles för trött för att blogg och de blir bara fel. Jag ska ta och lägga mig istället för att sitta uppe. godnattt.

smoothie - 5 juli 2009

Mamma kom nyss in med ett glas med smoothie, hur gott som hellst!

Intressant eller hur?  Lära bara uppdatera lite, nu när jag äntligen orkade ta upp kameran och knäppa ett passande kort till inlägget. Men nu ska ja lägga i rena sängkläder. pöss.


felicia - 5 juli 2009

Åååh. Felicia kom precis förbi med sin pappa. Hon fick med sig bilderna sen igår, och sen när vi va i deras stuga och sen när vi var och kollade på otto för första gången. Så nu har hon mycket bilder att kolla igenom :)   Men en sak som är jävligt irriterande, att både jag och felicia har smsat som galningar till varandra idag för att vi hade bestämt att åka å rida. Men ingen av smsen har kommit fram, och gör det fortfarande inte. Dåligt lack man blir. Aja, nu är de försent och felicia åker ut till sin pappa i stugan nu och stannar nog där nån vecka eller mer, hah men vet aldrig nu när dom har valpen. Så de tar väl ett tag innan vi kan rida samtidigt igen. Men men. Nu ska jag hoppa in i duschen. pusss.


felicia & casino.

tacos - 5 juli 2009

Pappa fick mig på bättre humör så jag är inte lika irriterad längre. Tur de, behövde nog vara lite irriterad ett tag. är ju typ alltid glad. Har precis ätit tacos iallafall och ska snart hoppa in i duschen. Sen får vi se om de går någon bra film på tvn annars sätter jag nog på en istället. Jag är så grymt trött, vet inte vad jag gjort. Gick och la mig 1 och vakna 1, så egentligen borde ja inte vara ett dugg trött. Men de känns som att jag inte sovit nå inatt. Blir väl tidigt ikväll då. puss.


i hate this - 5 juli 2009

Härligt. Mamma har slängt in ridkläderna i tvätten. Så jag skiter i att åka ut å rida. Sätter på någon film istället. puss.


see ya - 5 juli 2009

Nej nu har jag precis käkat frukost och måste iväg. Vill inte vara kvar och avreagera mig på min familj. Så nu åker ja å rider, får inte tag på felicia så då åker ja dit själv. puss.

söndag - 5 juli 2009

Godmorgon. Idag ska jag antagligen ut och rida med felicia, som de blev bestämt igår iallafall. Annars tar ja moppen upp dit själv för ja saknar min ponni +att jag måste få komma bort. Sen idag är jag på så jävla dåligt humör, kan bero på vad som jag såg igår. Eller såg och såg, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men när man bestämmer en sak och snackat asmycket och sen blir dissad. Då känns det inte riktigt bra, för jag tar åt mig så jävla mycket och tänker varför vela dom inte ha med mig, duger jag inte, tycker dom inte om mig, bryr dom sig inte längre. Tankarna flödar igenom skallen på en hela tiden, och man blir bara argare och deppigare. Jag mår inte bra. Jag måste få komma bort. NU.'


ottooo - 4 juli 2009

Blev inge moppe eller jo.. Jag berättar vad som hänt iallafall xD   När ja skulle ut så satt ja mig på bron med mamma och pappa istället och då kom terror-william och otto springandes så då förstod jag att det inte var någon idé att åka ut med moppen. Så ja stannade kvar hemma och fick passa bådatvå. Sen efter någon timme så åkte jag och max moppe ner till trebo och mamma å pappa cyklade, mohah (6)   sen kom sebb och hämtade upp oss med båten, och så har vi varit där hela kvällen. Käkat och haft de trevligt. Jag satt som ett jävla fån och höll på att somna hela tiden, men mamma å pappa hade de trevligt iallafall xD

Så vi kom nyss hem. Vi märkte även att ja inte har något bakljus på moppen, greeeeaat !   Men ja bjuder på några bilder på terror och otto. godnatt.


hahah kolla öronen xD


terror !!!!!!!!!!!!!!!


jag hatar moppen - 4 juli 2009

Nu säger pappa till mig att åka ut å åka på moppen. Vart ska jag åka då? Kul att bara åka runt, knappaast. Men får väl åka te manno och pampas och tillbaka eller nått. Och försöka att inte åka omkull, hahha. Så typiskt. Men jag får väl ta och gå ut och göra pappa nöjd nudå. puss.


zoot zaid - 4 juli 2009

Kom nyss hem från petras å doms stall. Red sotis ändå, ganska trevlig :)   Men han hade aslång hals och var skitstel xo   men vi hoppade och han hade värsta tekniken :o   Får väl se om det blir fler gånger. Nu ska jag nog ta och åka ut med moppen en sväng eller nå. Måste hålla den igång , vädret börjar se hyffsat ut så åker kanske út och rider manno en sväng?  hm. näe, de orkar ja inte då måste ja byta om en gång till xD   Men vi får se vad som händer senare ikväll. Blir väl bara hemma. puss.


lördag - 4 juli 2009

Great. Petra har inte ringt än och jag är klar. Om man tänker efter så var hon full igår så hon kanske inte kommer ihåg vad vi bestämde?  Plus att hon har svårt att lita på folk så hon kanske skyller på det för att hon inte litar på mig. Aja, vi får se om hon ringer eller dyker upp. Mellan 12 och 15 skulle hon ringa tror ja de va så jag behöver väl inte oroa mig än antar jag. Annars om hon inte hör av sig så tar ja moppen ner till manno och rider honom istället nu när jag ändå har ridkläderna på mig. pussssssss.


min tröjja är cool.

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeee - 4 juli 2009

Woho, mamma ringde nyss och snackade lite om allt möjligt och sen fick jag snacka med petra som har häst. Och hon ville inte rida imorgon så jag skulle få göra det, sotis hette hästen. Vet inte hur han är eller nånting men jag är aaaaaaaaaaaasglad :D     Fast måste upp till elva eller nått sånt, så måste nog gå å lägga mig snart. Kommer inte kunna somna, my goes very happy!!


alone , or not - 3 juli 2009

Magda stack precis hem, den trökskallen :)    Och när man kollar ut nu är de skitmörkt ute :o   för någon dag sen när vi cyklade hem från andré så var det inte ett dugg mörkt och då var klockan typ halv tre !? :<     aja. mamma och pappa kommer nog hem när som hellst. Jag sitter och käkar godis och kollar på big brother, som suger. Plus att katten går runt och jamar så ska väl ta och släppa ut den nu. puss.


penntrollet - 3 juli 2009

Nu ska jag ta och försöka starta moppen och köra iväg till magda. Vi ska kolla på nån film och sen åker vi hem hit igen. Ensam hemma, broshan sover borta. Great!  Nej nu måste jag skynda mig magda är otålig, haha. pusss.

muffins - 3 juli 2009

Ja nu har jag hunnit med att duscha och fixa lite. Det är asvarmt här inne så har varit ute lite och fått frisk luft x) Funderade ett tag på att åka å rida men eftersom jag redan duschat så var det en ganska dum idé. Även att ja hitta en chokladmuffin i skafferiet, asgott.

Suck, ikväll ska man passa lillebror eftersom mamma och pappa ska bort till trebo. Kanske kan få honom att sova över hos en kompis så jag kan göra nått annat än att sitta här hemma själv -.-    Men vi får se vad som händer. pusss.


fredag - 3 juli 2009

Godmorgon. Idag vaknade jag ändå ganska så tidigt, även fast ja var uppe ett tag. Jag som ville sova :<   aja. Jag ska gå upp och käka lite frukost. Tror de blev några pannkakor över igår så käkar nog upp dom :)  Sen så får vi se vad jag hittar på. pusss.


doris :D

great - 3 juli 2009

Hääärligt. Glömde att berätta att glasögonen gick sönder när vi badade. Toppen lix. Och där plastbiten skulle ha suttit skaver det av. Något irriterande. Dags att skaffa linser som man han 24/7 istället. Får kolla upp vad dom kostar annars så måste jag verkligen upp till synsam snart. JAG HATAR GLASÖGON !   ge mig bra syn. Typ lika suddigt som det är i barkunden på bilden ser jag utan glasögon, det är ju sååå kul -.-


dom är lite smutsiga också... heh.

torsdag - 2 juli 2009

Okej nu känns det som att jag måste in med ett ordentligt inlägg eftersom dom senaste dagarna har jag varit helt off. Sommarlovet har börjat för mig kan man säga och jag är i stort sett aldrig hemma. Har inte varit hemma på tre dagar nu hehe. Iallafall inte mer än en timme xD    Kvällen igår spenderades hos andré med magda och julia. Vi åkte och mötte upp han på hans basketträning och sen så åkte vi till grisen och badade. Sjukt varmt i vattnet :o
Sen drog vi hem till honom och stannade kvar där tills halv tre kanske. :)   Sov över hos magda igen, julia också x)  

Sen idag vaknade vi vid tolv, sen stack julia hem och duscha för hon hade inte gjort det sen i söndags, haha. Så hon kändes sig riktigt ofräsch och sen drog hon. Magda och jag åkte hem till mig och var här en stund och väntade på att noppen skulle ladda klart. För batteriet var slut -.-    och sen åkte vi runt lite. Jag har faktiskt blivit duktig på att köra ;D   Aja, sen har vi badat och kollat på film resten av dagen. Så vi har haft de fullt upp :) 

Imorgon vad händer då.... jag håller väl kontakten med magda och se om vi hittar på någonting, julia kanske också hänger på. Magda och jag skulle egentligen åkt och kollat på hennes träning men hon orkar tydligen inte vara med. Suck. Så vi får se vad som händer imorgon. Skriver väl när ja kommer hem, om jag kommer hem... pusss.



bilder från tisdags....

 
 
 
 
 
 


från onsdan ...
 
 
 
 

nååågra bilder från dom dagarna hos magda.

onsdag - 1 juli 2009

Okej nu har jag varit lite sen med att skriva blogg men jag sov över hos magda igår till idag. Och idag följde jag med ellen till högbo och stod i högbokiosken. Asmycket folk vare och vi fick ihop cirka 5.000:-    :D och nu så väntar vi på att nellie och fanny ska komma sen är de poolparty här hos magda xD   men nu måste jag gå. puss.


RSS 2.0