pack up

Hellooo. Sitter hemma hos älskling nu, han sitter framför fifa, social kille, yesyes!

Skolan idag gick snabbt som fasen, fick sluta vid halv ett, tog 13 bussen hem och sedan traskade jag bara in på Sibylla där älskling å david var. Åkte ut till årsunda och har varit här halva dagen alltså, huuur mys som helst! Får se vad vi ska hitta på efter nörden vunnit sin match.. en sväng till david var ett alternativen, får väl se hur de slutar.

Imorgon är de skola å ridning på schemat. Vi hörs väl mot kvällningen eller under dan, pussssar.


just the way you are

Sitter i skolan nu och har projekt, noll koll på vad vi ska göra idag. Martina som har hant om allt verkar inte vara här så då är det väl ganska kört för våran grupp då.. Har hittils inte gjort de skit, suttit vid facebook, bloglovin och ändrat bloggar åt småbarn som inte kan någonting ;) !

Hade de jättemysig hos emma igår, pratade igen de missat typ. Satt å smällde i oss massa tacochips, hur gott som hellst! Somnade rätt så tidigt för jag var dötrött redan vid 9, haha bra gjort. Var ändå hemskt jobbigt imorse, var hur seg som hellst och att se Emma ligga kvar i sängen och sova gjrode det inte bättre....

Tar 14.14 tåget hem iallafall, så tar jag halv 4 bussen ut till årsunda. Får se när jag kommer hem, inte så jättesent iallafall annars är jag helt död imorgon..... Får se om ja hinner med nå mer inlägg sen. pusss.


just a dream

Somna ganska så fort igår, sov inte så länge imorse för det var ju någon som var pigg vid halv 9 eller vad den var, haha. Sov lite till å från tills vi gick upp vid 12 kanske, noll koll. Käka frukost, mysa, drog på ridkläderna och vidare till stallet.

Kom hem för en stund sen och ska nu hoppa in i duschen innan mammsen skjutsar iväg mig till Emma! Sov över där tills imorgon, skönt att gå upp lite senare. Nej men vi hörs imorgon hörni! pussssss.


time to sleep

Godnatt!


någon som har kul på min facebook. undra som flundra vem det kan vara... ;)

when planet earth turns slowly


duscha vare ja... ska baaaaaaara kika lite först. kommer ta... hela dan?

we r who we r

Tjolahopp.

Globen igår ägde skapligt mycket om jag ska vara ärlig. I början var det många tvekan om att de inte var så bra, speciellt när vi var inne på shoppen och alla knuffades så man åkte åt alla håll, lite respekt kan man väl ha men nejnej... Men mot kvällen blev det mycket mycket roligare, vi förflyttade oss även högt upp, å med min fobi för höjder kändes det hemskt, pulsen var hur hög som hellst, haha! Men showerna var hur kul som hellst! Carolina Gynning var med och red, å hon ramla av hahahaha stackarn! Sen lite annat smått å gott.

Bussen som vi åkte hem i var iiiiiiiiiiiiiiiiiiiskall, frös ihjäl. Sov nog hela vägen ändå, kanske hur skönt som hellst! Somnade sen vid 5-snåret.

Vaknade idag av att älskling ringde. Har nyss varit upp å käkat brunch och ska ta mig in i duschen om en liten stund. Ikväll är jag återigen barnvakt men älskling kommer hit och sover här. Så vi får se sen om de blir nå mer uppdatering. pussssar.

jag på bussen påväg till globen. dåligt trött tjej! Skön nackspärr efter det där, haha!


jag tkrrrrrrrrrrrrr om dig

Söt rubrik, som önskats från en väldigt söt person.

Idag har de varit somvanligt, dakita & APU. Hur trött som hellst hela dagen, tog mig sedan vidare till årsunda med Simon. Så har varit hos honom hela kvällen och kom hem för en timma sedan.

Ska nu sova för imorgon bär de av till huvudstaden! Globen är det som gäller, har aldrig varit där så ska bli hur kul som hellst! Dock har jag glömt att ta ut pengar, så de blir nog inte mycket köpt där uppe.. Menmen! Kommer hem imorgonnatt så inte så säker på om jag bloggar eller inte. Vi får se, pussgodnatt!

Noll bilder, noll ork att ladda upp.

i just want to be with you

Hemkommen från ännu en kväll i årsunda, hade de hur underbart som hellst och ville iiinte hem. Men måste upp tidigt somvanligt imorgon så de var bara att åka.. Väl framme vid dörren insåg ja att jag glömt nyckeln, bra gjort! Så lära väcka alla, haha stackrarna.

Dagen har för övrigt gått ganska snabbt, även i skolan. Dock var de så jävla kallt idag så man trodde att man skulle blåsa bort.

Imorgon är de Dakita först på morgonen som gäller. Upp tidigt för att hinna med mockning osv också, damn life. Sen är de praktik hela dagen och så får vi se sen om jag tar mig ut till årsunda, hehe. Får se om vi hörs imorgon. pussgodnatt!


mot årsunda!

pussssssssss.


är man bäst på att stava så är man!


david after dentist


roligaste i början till 00.10 HAHAHHA....

brighter than sunshine

Gårdagen spenderades ju i årsunda, hur mys som hellst! Kom hem vid 11-halv 12 kanske, kommer knappt ihåg, var dåligt död.

Tog mig knappt upp imorse för alarmet var så lågt, haha, låg å lyssnade på de tills jag fatta vad det var, bra gjort. Skoldagen gick ganska snabbt, slutade ju tidigare somsagt, hur skönt som heeeeeeeeeeeeelst.

Åkte till stallet å red i kylan, blev lite varmare upp på hästen som skötte sig fint. Kom hem vid 7, så har duscha och käkat nu och ska väl snart ta å bädda ner mig i sängen.

Tomorrow blir de ganska snålt med uppdatering igen skulle jag tro. Ska ut till årsunda efter skolan då också, så vi får se om jag hinner slänga in ett litet inlägg. Vi hörs. pussss!



with you in my head

Sitter i skolan nu somvanligt, slutar om en timma, kanske hur skönt som hellst! sen bär de av till stallet, får se vad jag hittar på med Milla idag..

Annars är de ju jättekult att alla gymnasier förutom vårat har studiedag imorgon, spyr på det. Nej nu ska man väl fortsätta här vad jag nu håller på med, spelar spel. hur kult som helst, puss!

framsidan jag sysslat med ett tag nu.....


all the small things

Nej nu är de dags att slå på en filmrulle här! Får se vad det blir... Imorgon så är det skola, efteråt stannar man en timme till för omprov, hoppas på att de går bra för jag har inte pluggat, boken blev kvar i skolan, vem är bäst? jo jag! Nerå, men kommer ihåg allting hyffsat bra sen förra veckans pluggande, wish me luck..

Efter så trooor jag att jag tar bussen ut till årsunda, men måste vänta en timme, så ja vet inte.. Kanske tar mig hem emellan och tar den från trebo sen. Vi får se hur jag gör! Till årsunda ska jag iallafall, kommer hem någon gång mot kvällen, pusspåer.

spåkulis in my heart.


only girl in the world

Död söndag kan jag då säga! Skulle träffat Simon idag också, men så blev de inte, dålig trök.

Så nu får jag rycka upp mig, duscha å slänga ner mig i sängen igen och sätta på en film. Kände mig hängig så gick å kolla om jag hade feber, 37.4, lite på gränsen kanske. Men inget man går å nojjar om skolan för..
Går bra i skolan nu, inget som är jättejobbigt att jobba med så de flyter på väldigt bra. Shit, kom på att jag skulle tagit med engelskaboken hem för att installera en sak på datorn, de sket ju sig ganska rejält, haha fuck.......

Nej men vi hörs väl senare! pusssssssss.

blogg.se har damp somfan så kan inte ladda upp nå bilder heller. livet eger.

when i look at you

Gårkvällen var allt annat än stillsam kan jag ju säga. Slutade att man var barnvakt åt 3 stycken som inte kunde hålla sams, så det gick ju åt helvete. Annars var kvällen hur mys som hellst! Simon tog sig hem innan päronen kom och de gjorde han alldeles rätt i, haha.

Var huuuuuuuur trött som hellst så somnade direkt när jag la mig, så himla skönt. Vaknade för en timme sen och har legat kvar i sängen sen dess. Men nu har mamma gjort klart mat så jag rycker väl upp mig då. Vi hörs senare, puss!

Orkar inte ens leta upp en randombild på datorn längre... så ni får vara utan helt enkelt ;)

i am not a robot

Gårdagen var hur trevlig och kul som hellst! Kom hem vid 2 och slockna direkt när jag slängde mig i sängen.

Klockan ringde och jag snooza i en halvtimme, sen lyckades jag somna om tills pappa väckte mig halv 8, då flööööööööööög jag upp ur sängen fort som fan, haha. Satte mig på mammas cykel och tog mig till stallet på 5 min (!?) sjukt. Släppte ut pollarna och mockade lite skit sen cyklade jag hem igen. Ont i ryggen av den jäkla obekväma cykeln..

Åt frulle och la mig sedan igen, somnade om och sov till 12, då mamma väckte mig för hon skulle skjutsa iväg mig till andra stallet. Blev några timmar där uppe, väldigt skönt faktiskt, dock lite vrång häst, men annars. Sen kom mammsen igen å vidare till första stallet igen och red en väldigt pigg polle.

Kom hem för två timmar sen och har hunnit käkat och duschat. Ska slänga på lite mascara å kläder, blir hemma ikväll för ska vara barnvakt, men simon kommer hit och sällskapar mig så då blir de hundra gånger bättre. Vi hörs, puss.

noll bilder så kära spåkulan får stå för dom förtillfället, heh.


påväg

Skoldagen slutade inte alls bra, snacka om dålig börjar på dagen. Men när man hann med tåget hem vände turen och allting har gått på räls nu! Hoppas det håller i sig bara för nu är syster här och vi åker snart iväg till årsunda. pussss.


fyfan vad äckligt, jag går å dör någonstans nuja....


i miss the one you used to be

Sådärja! Mätt å belåten och nyduschad, härligt. Tänkte tell you about morgondagen. Blir nog troligen väldigt väldigt dåligt med tid för dator och bloggen. Blir först en skoldag uppe i Lervik, somvanligt. Sen efter sticker jag iväg och rider Dakita och sedan är de hem snabbt å duscha äta osv sen spenderar jag min kväll ute i årsunda hos Simon, väldigt trevligt!

Så ni hör nog inte av mig så mycket, kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem igen på kvällen, men ganska osäkert för jag ska upp kl 7 på lördag för utsläpp av hästar. Så näe, vi får se.. pussssss!

fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder...

SÅ JÄVLA TRÖÖÖTTTT

Fyfan, ni anar inte hur jävla trött jag är. Tar mig knappt upp på mornarna, igår satt jag i telefon tills klockan var halv två, ikväll blir det tidigt kan jag då säga!

Dagen har bestått av APU, som vanligt bara gjort något då och då, sen har vi suttit å inte gjort någonting. Torsdagarna går så jävla segt pga det, grrrrrrymt less på det.

Åkte direkt iväg till Dakita efter, tog henne på en ytterst liten tur, livrädd för mörker jag ju, så vintern och jag går verkligen inte ihop, speciellt när man är ensam i en lada från 1900-talet, känner mig inte så trygg då kan jag ju säga. Som den jäkla chicken man är. Men men.. Gick iallafall hem sen, grymt drygt, men de gick ganska fort.

Så är hemma nu och ska äta lite tjockispannkaka nu hade jag tänkt! Sen blir det packa å läsa igenom någonting tills imorgon. Skriver sen, puss!

Går ej att ladda upp bilder. sug.

spåkulis

näääämen redan hörru, var ett tag sen man tröttnade.


peace of my heart

Jisses vad jag var trött imorse, ni anar inte.. Men slet mig upp och tog mig iväg till skolan iallafall, lite halvt död sådär.

Hände inget speciellt i skolan idag heller, iallafall inget som är värt att ta upp. Ganska seg mattelektion, svårt som fan och snart är de prov igen, kill me....

Efter så kom mamma å hämtade mig så åkte vi iväg till Dollar, Willys och sedan någon second hand affär. Mamma var ute efter 80-tals kläder, haha, tror ni hon hittade några? Nääe. Så fort vi kom hem deckade jag i soffan en stund också, så grymt trött! Inte alls taggad inför morgondagen, lång dag, lite sömn.. Är snäll och ger mig en minisovmorgon iallafall, är jag förtjänt tycker jag, haha.

Nej nu ska jag ta å hoppa in i duschen och därefter kika lite television. pusss.

hey på trötta cheyen.


standing were you left me

Sådärja, nu är jag hemma å trött som vanligt efter en lång dag!

Började med skola såklart, nya grupper, kom helt klart i bästa hittils. Jobbade på som bara fan idag också, fick ansvaret för våran tidnings framsida, alltid roligt att sitta i gimp å pyssla. Och nej, jag orkar inte photoshop, gimp är såå mycket lättare, haha. Så skoldagen gick fort! (hanna och jag hade lovat varandra att inte äta tacos på en månad, hur gick de då tror ni? Klarade inte ens en dag utan det, skamligt, haha!)

Efter så var det självklart stallet. Red i typ -6, kanske huuur kallt som hellst. Mina lår dog.. Sen har jag inte gjort nå mer, nu är de någon som vill snacka i telefon så då har jag inte tid här mer. puss!


snygga brudar! fråga inte vad jag gör uppåner...

last kiss

Dagen började inte alls bra.. Glömde busskortet hemma, så lära vända å hämta, tog en jävla tid för jag hittade det inte, haha lyckat. Sen var tåget instället, himla bra, så fick ta ett proppfullt tåg och stå upp, skitaroligt.

Skoldagen gick iallafall fort, först kollade vi på film och sedan föreläsning (som dock gick skiiiiitsegt).. Höll på att somna flera gånger, dåligt trött tjej.

Kom hem tidigare utan att ha gjort omprov, blir nästa måndag istället, skönt.
Mormor fick rycka in å hämta på mig resecentrum för de snöade ju så de blev alldeles slaskigt å skit, cpäckelväder..

Kom hem i varma huset igen och satt framför tvn, snackade telefon, käka, höll på att somna vid tvn, å tog mig nu iväg till datorn för att slänga in ett inlägg innan jag hoppar in i duschen. Efter det blir de television en stund och sedan sova! pusssssss.


puss på oseriös bild till höger, men de skiter man väl i.

lurvbolln.

super robot

Sitter i skolan, spyfärdig efter all äcklig tacos. Isch. Nu snöar det också, härligt. Nej men ska fortätta spela unicorn nu, puss.


bad update

Sorry, haft ännu en dag med massa saker att göra. Prata i telefon till 3 inatt, vilket inte var så smart när man skulle upp tidigt, men mamma var snäll å väckte mig halv 1 så då överlevde jag iallafall.

Vi åkte iväg till valbo med mormor å jääklarns vad mycket grejer jag fick med mig hem! 6 kassar med kläder och två par skor, ganska skapligt de! Så nu klarar jag mig helt klart genom vintern.

Direkt efter jag kom hem så drog ja på mig ridkläderna och fick skjuts ut till stallet, red i mörkret och såg knappt någonting, jättekul.. Så var inte ut så länge.

Kom hem och duscha å käkade sen var de bara att ta tag i pluggandet. Så de har jag gjort dom senaste timmarna, skitkul.. Ska snart ta å sova, men först plocka fram kläder för morgondagen. Hoppas på att omprovet går bra imorgon... vi hörs, puss!







inte alls stökigt rum... är nu städat och sängkläderna är utbytt, hur skönt som hellst!

i want it all

Kanske hur trött tjej som hellst! Sitter och kollar på What happens in vegas, hur kult som hellst. Är så hungrig så jag mår illa, lyckat. Ska väl sova snart trorja.. Kul lördag! Nej inte alls faktiskt, imorgon är de valbo, rida och plugga som gäller. Fyfan för plugg, men nu måste jag komma upp med betygen, kan inte börja så dåligt som jag gjorde, väldigt dumt. Men nu ska jag ta igen de..

Nej hörni, nu ska jag krypa ner under täcket! puss.


so damn hot

Ja, sitter här i min ensamhet och glor på Crocodile Dundee, nån randomfilm på tv. Är hur trött som hellst och klockan är bara 8!? Får ta å skärpa mig nu.. Men iförsig så sov jag inte särskilt mycket inatt heller, var lite till och från pga den obekväma soffan, haha.

Nej men nu knäpper jag över och kikar lite på Så mycket bättre. Sen får vi se om kvällen blir bättre än såhär. vi hörs, puss!


två till bilder från igår. stackars smulan slog huvve med en jäkla smäll när han skulle ställa sig upp och alla börja asgarva, haha!

ena sekunden är allt så jävla bra, å andra sekunden rasar allt

Confused är ordet ja letar efter.


BLOGGTORKA? - NEJ TIDSBRIST!

Shit vilka hektiska dagar de har varit! Får ta de så kort som jag kan..

TORSDAG:

Först red ja Dakita på morgonen, sen APU:n i högbo, sen lektion på Milla. 6-9 höll jag igång, jag somnade DIREKT när jag hade ätit å duscha, fyfan tröttare människa fick men leta efter. HELA kroppen värkte..

FREDAG:
Lervik - visitationsprov, var först ut, om de gick bra? nervös som fan men jag tror jag fick med allt! Direkt efter var de bara hem å duscha å packa på en halvtimme. Sen iväg till... vettefan vad de hette men mina snåla päron har bytt ut gamla bilen mot ett splitterny som vi får i Januari. Diediedie, den ska jag kvadda när jag börjar övningsköra! ;)
Sen till stan å göra lite ärenden och sen vidare till Emma, å där var de Partyyy! Träffade massa saknat folk från 9C där också, lärde även känna massa nya. Hade så sjukt jävla kul, måste göras om snarast! Sen vidare hem till syster å sov där.

LÖRDAG:

Vaknade himla tidigt jättepigg å mådde super, otroligt. Sedan tog man sig hemåt. Direkt iväg till stallet, var meningen att rida Milla, men hon var sjukt dryg så blev inge, gick med na en sväng, sjukt irriterad var jag. Så nu är jag hemma å har hittat hem till min dator, haha! Får se vad som händer ikväll. puss!

hahah så fult, men bjuder!

9C gänget är så jävla saknade! Förut var de typ 6-8 timmar 5 dar i veckan, nu hör vi knappt av varandra.. Skolan suger utan eeeeeeeer!

Fler bilder kommer väl från emma snart får man hoppas, dom här snodde jag från jullan.


välkommen åter

Mormor ställer mer än gärna upp imorgon, snäll hon. Så allting löste sig så bra så, vilket är väldigt skönt, slipper man oroa sig. Får se när jag somnar, kommer vara ganska död imorgon ändå så de är väl skitsamma. Ska ta å bädda ner mig i sängen nu så vi hörs imorgon hörni, förhoppningsvis! godnatt.

ironi eller vad?


i like it

DÖDSTRÖTT TJEJ, HEJ.

Så blire när man inte sover på nättarna, tragiskt. Men kommer ju upp mycket lättare på mornarna då har jag märkt, väldigt märkligt.

Nu har jag iallafall packat lite smått, sprayat stövlarna så dom inte spricker (läder och snö går ju egentligen inte så bra ihop, tur de finns botemedel för det).

Annars då? Jo har ätit första normala maten på den här veckan, risgrynsgröt och fläsk. Gottttttttttttigotttttta, får hoppas på att jag får med mig en matlåda med det imorgon istället för kebaben, mamma får ta den.. haha.

Nu hoppas jag bara på att vädret imorgon blir bra, lite kyligt så de inte blir slask, men inge snöande. In my dreams, säger jag bara, kommer säkert vara värsta snöstormen, då blir jag  t o k i g. Jani, vi hörs, puss!


tomorrow blire körigt

Precis som rubriken säger, det blir väldigt körigt.. Börjar klockan 10, så innan dess ska jag ha åkt iväg till Dakita och ridit henne, så jag går upp klockan 6 somvanligt. Måste snacka med mormor om hon kan skjutsa upp mig till Högbo efter det, annars är de kört för mig, haha.. 

Då blir de alltså APU hela dagen till klockan 5. Klockan 7 är det sedan lektion hos Nanna, så då ska jag gå dit upp fort som fan så jag hinner värma upp. Så är väl hemma igen vid 9-10 tiden. Fyfan, hela dagen kommer jag ha fullt upp, snacka om stressigt. Så imorgon blir det lamt med uppdatering, så ni vet. Nu ska jag börja packa inför imorgon å ringa mormor, puss!

heh...

plugghesten where are u

Kan ju berätta att gymnasiet inte börjat bra gällande proven.

Demokratiprovet: IG..
Matteprovet: IG..
Naturkunskapsprovet: IG..

HEJ JAG HETER MY OCH ÄR SÅ JÄVLA BÄST........................ fast.


CSZHASSAN

Skolan var inte så äckligt hemskt idag som jag trodde igår. Var bara på grymt dåligt humör skulle ja tro, haha.

Hade iallafall matte och redovisning idag. Matten gick relativt bra, ganska svårt kapitel men kämpade. Redovisningen var jobbig, men gick bra. Kan tillägga att jag å Hanna inte fick några raseriutbrott på varandra idag för första gången, helt otroligt, tänkte på de när vi satt på tåget, haha. Men sa inget, utifall de skulle vända ;) ...

Gick hem till Hanna sen kom pappsen å hämta mig. Har käkat toast och sitter nu å tittar på tv. Onsdagar är bra underbara ibland för man tar de baaaara lugnt, så härligt! pusssssss.


idag var snön mysig när man gick hem. men igår var den inte gillad, inte alls.

hm ok


vad händer?

Jo, sitter i min ensamhet och nördar framför datorn. Låter det roligt? Inte speciellt, skulle gärna haft nå bättre för mig men nu är de inte så. Är så otroligt otaggad på att åka till skolan imorgon, ni anar inte. Matte och redovisning, IGEN!? vi har redovisning hela jävla tiden, så jävla drygt, blir tokig. Om de är lika väder som de är nu så åker jag inte till skolan för då kommer inte nå tåg gå, å då blir bussarna proppfulla, så lika bra att stanna hemma...

BORT med negativiteten nu! Något positivt som händer? Valbo på söndag, äger lite. Äntligen lix. Men vi får höras hörni, måste väl sova snart. Om ja kan.. puss.




HATAR ÄCKELSNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö

BLIR SÅ JÄVLA LESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.


skulle kunna spy när som hellst

FYFAN vad dåligt jag mår. Dagen har inte gått bra heller... Provet gick ju skit, inte oväntat. Sen så blev de ju snöstorm, blev ingen ridning pga det, fick nästan en hel häst över mig för de blev skiträdda, frös ihjäl för jag glömde vantar å vinterstövlar hemma, vart mörkt så jävla fort, åkte i en bil utan vinterdäck så man var livrädd hela vägen till stallet och tillbaka. Nu är jag ÄNTLIGEN HEMMA. Men var väntar på spisen om din makaroner och KEBAB !?!?!? Fyfan jag SPYR PÅ DEN JÄVLA SKRÄPMATEN, så jävla vidrigt, jag blir tokig. ååååååååååååh....

= inte min dag. Nu ska ja käka, later.

bild från -09. who cares


maria montazami är grym

Tjo. Har packat och bäddad ner mig i sängen. Dödstrött.. har prov imorgon också, inte ens tittat på grejerna vi ska plugga på. Så jävla duktig. Är omotiverad och inte ens intresserad av den skiten vi håller på med så ingenting kommer fastna heller. Så jävla negativ jag vet, men orkar verkligen inte. De får gå som de går, om de blir omprov för min del så har jag nog mer motivation då än vad jag har at the moment.

Sitter å kikar på Hollywood fruar just nu, äger lite med maria montazami, skönare människa får man leta efter. Men vi hörs imorgon hörni! Under dagen eller mot kvällen, för imorgon blir de skola å sen rida direkt efter. godnatt!

toffsar is the shit, ok?


DÅLIGT FET

Jag kommer garanterat bli en sumobrottare, ska aldrig mer äta en pizza de här året, vägrar. Så jävla vidrigt, usch.
Mina sista tjockdagar:
Fredags - tacos.
Lördags - pizza till båda lunch & middag.
Söndag - kebab.
Måndag - tacos till lunch, pizza till middag.

Så vidrigt. Never pizza again.


i got no iphone

Verkligen ovärd dag i skolan som sagt, men vad gör man inte för att få träffa alla puckon som man inte träffat på en vecka. Mycket skratt har de varit, å de gör skoldagen mycket ljusare kan man ju säga.

Jag glömde ju mitt busskort, så på hemvägen lärade jag betala, tur jag hade med min plånkan, lite sur jag är på den tanten, fyy.. Men det gick ju de å. Sen cyklade hem till hanna å lämna cykeln somvanligt och sen tog jag min trötta kropp vidare till Ica å fyllde på mobilen, äntligen sms!
Å sen gick jag vidare hem igen.. Så jäkla kallt, frös låren av mig, men nyttigt var det med lite motion.

Nu under dom två timmarna som gått har jag legat å degat i sängen, ena timmen med en mandarin (tänkte vara lite nyttig), men nyss satt jag med en skål med glass... De där med nyttigheten sprack ganska rejält, hehe. Men jag ska låta bli att käka godis förutom lördagar från å med nu! Hur de går med det kan vem som hellst gissa rätt på att jag aldrig kommer klarat, men klart ja kommer! Hejja mig. puss.

HAHAH skulle in på youtube för att lägga in i inlägget å de står såhär istället? wtf? hahaha..


din häst är för dålig för att kasta sten

dålig lagggggggggg.

 

 

100% seriös, tro inget annat.

 

 

De här har dagen bestått av = sitta vid facebook. Ovärt att ens ha åkt hit egentligen, men men, tur man har puckoklassen! haha. Nu ska jag........ fortsätta med min unicorn. puss!

its dancy times

Nej nu måste jag ta å tvinga mig själv att somna, annars blir de inge bra imorgon.
Magen mår inge bra heller, känns som jag skulle kunna spy när som hellst. Hoppas de gått över imorgon, är väl bara jag å min nuvarande pizzanojja. Men nu ni ska jag sova! Vi hörs imorgon. godnatt.

jag de där tydligen.... guldfiskminne.


hon är inte ironisk alls....


kissemisss

Min katt ligger och hickar, jag sitter å asgarvar åt det. Kul va?

Ne men hicka är nog de roligaste som finns, garvar sönder varje gång. Nu vet ni de. puss.


so you do

Nu MÅSTE jag verkligen införskaffa nytt i gaderoben, så jävla trött på allting som ligger där å skräpar. Systeryster har lovat att beställa två par skor åt mig iallafall, hon hade rabatt eller något sånt, så då är jag snart ägare av ett par converse och ett par uggs. Snyggskor och skönskor, härligt härligt.

Men kläder måste köpas snarast! Undra som flundra när mammsen är ledig.. hoppas på imorgon kanske.. hehe. aa vi får väl se! Här får ni se ett urval av vad jag måste införskatta!



ganska osäker på den här ovanför... halsduken ska ja ha iaf! i svart. hehehehe... behöver inskaffa mkt sånt inför vintern nu!

ded

Kvällen började ju hos Emma igår, vi gick till Verona och köpte pizza, min pappa gav mig 50 spänn att handla mat för, snäll han, inte alls snål. Fick med mig en barnpizza hem, åt halva, var proppmätt. Sedan bar de iväg till bion, fyfan jag hatar saw, så vidrigt, skaka hela filmen å andreas satt å garva, jätteroligt....
Blev en promenad hem sen, lite småkallt, jag hade ju shake-a upp värmen så jag klarade mig, haha.

Sen blev de film med sofie ett tag, dock tittade man inte så mycket, haha. Somnade halvrädd i en för liten soffa, var väldigt smärtsamt för benen kan jag säga. Somnade tillslut och väcktes idag av sofie som tvingade mig att flytta in i deras rum, så sov vidare där inne tills hon väckte mig igen halv 1. Steg upp och käkade frukost å fick skjuts hem för en halvtimme sen eller något sånt.

Nu är jag dödstrött, känns som att man börjar bli sjuk igen, inte ett dugg bra. Får sova ett tag till nu känns de som så kanske jag piggnar till.. godnatt!

längtar.... inte.

systeryster

TJA!
Hinner sitta ett tag nu tills jag ska iväg till stan. Blev lite ändring ikväll, först tar jag mig iväg till Emma för att gå med henne och.. alina kanske hon heter.. haha, pinsamt minne. När jag kommer går vi ner och beställer pizza eller något sådant så käkar vi hemma hos emma, mys! Sen möter jag upp Andreas på bion vid halv 9. Sen måste vi gå till Östanå, kill meeee! Vi får se om de blir nå inlägg sen då, jag skulle iallafall tro det. Men om inte så får ni ha de bra utan mig ;) puss!


right now.


jag kom först, du får dra

Sitter och kikar på idol för mig själv med sockerdricka i foten, extremt smärtsamt. Felicia ligger brevid och sover, dåligt trött tjej.

Har under kvällen inte gjort ett skit, förvånad? nej. Har käkat tacos iallafall, skitäckligt, haha.. Får se hur kvällen blir, tråkig antar jag.

Imorgon är de hemfärd vid någon gång vid 10, bästa syster kommer å hämtar upp mig. Sen åker jag direkt upp till stallet och är där några timmar. Sen ska jag hem å få i mig något att äta innan förhoppningsvis Sofie hämtar mig så bosätter jag mig där. Sen så blir det Saw 3D med Andreas, sen får vi se vart kvällen leder! Får se om jag hinner med något inlägg under dagen, men vi hörs. puss!


kill me more

Ja då är man vaken då och ska väl upp och käka lite frukost innan vi får lite besök.

Kan ju säga som grädden på moset så har mina gratis sms gått ut, kan de bli värre !? ........... later.


fast ne.

VIDRIGT

Ligger uppe i våningssängen nu och max ligger under å sover. Han har käkat ärtsoppa å medelhavslasange och det är = STINKBOMBER ! FYFAN VAD HAN LIGGER Å SKITER JAG DÖÖR. ALL LUKT STIGER UPP DIG MIG FYYYFAAAAN.

Har inget mer att tillägga, fyfan, hur ska ja kunna somna... aja, godnatt.


CHOCKERANDE

Sitter i stugan med INTERNET, TÄCKNING och TV! Helt jävla fucking underbart. Dock så är internet skitsegt, tar typ 10 min att skicka ett sms och max har tvn, MEN DE ÄGER GANSKA HÅRT ÄNDÅ!

Var till banken, i sandviken inte gävle, så gick upp en timma för tidigt, höll på att döda någon då ja. Men nu så har jag bankkort iallafall, jävligt skönt. Så åkte vi hem å efter någon timma åkte vi iväg till stugan, stannade på lantmännen på vägen. Vinterridstövlar och ridvantar blev inköpta, vilket är jävligt bra.

Nu har vi precis käkat, är proppmätt och ska väl nu... ingen aning... gå å dö. Nej men jag åker iallafall hem på lördag förmiddag, så jag lider bara en dag, skönt! puss.


söthanna får stå för bilden, HAHA...

sova nu kanske?

Ska tydligen sitta i bilen klockan 10 imorgon sa pappa med sin korta stubin. Jo men visst, upp klockan 9 då, fifan, gått upp vid 9 två dagar i rad redan och nu ännu en!? Ni kanske undrar vad som står på, jo vi ska hälsa på hos banken, mina föräldrar har äntligen slutat snåla och skaffat mig ett eget bankkort.

Sen så ska familjen åka iväg till stugan efter lunch, om jag åker med återstår att se, beror på om dom lyfter in mig i biljäveln för då har jag nog inte så mycket val. Trotsning på G iallafall, tål inte att sitta 4 dagar isolerad utan täckning för varken mobil eller dator och ingen tv. Vad ska man göra där ute mitt i ingenstans? Sitta och glo på när föräldrarna super är de enda, och det är ju SÅHÄR JÄVLA ROLIGT!!!!!!

Får se hur de blir, återkommer imorgon. pusss!

de där får man ju tolka hur man vill ............ hahahaha!


abuela

Har varit iväg till mormor nu, var så jävla mörkt, tur man fick lite sällskap genom telefonen. Var där i en kvart kanske sen fick jag gå tillbaka, ovärt. Hemma nu iallafall och är skithungrig, blir säkert jävla äckelmat, någon som börjar fatta att jag inte är på bästa humöret idag kanske?

Nej men nu ska jag kolla om maten är klar. Trött som fan, ska upp tidigt imorn å, skitroligt, jävla bank.. Aja puss!

jävla random


jävla väder

Dåligt trött jag är på vädret, suttit å väntat på att de ska sluta som pappa sa att de skulle, har de det då? Nääe. Så åkte iväg till stallet ändå, jag gjorde stallsysslorna å pyssla om Dakita bara sen åkte jag hem igen.

Har bytt om nu och tack vare bloggen kom jag ihåg att jag skulle till mormor också, haha! Får ringa och kolla om hon är hemma och då ... måste jag väl gå dit, tacka vettja paraply. Vi hörs senare! puss.


hmm ? ..


fem timmars sömn = död

Efter den blöta kvällen i stallet ikväll åkte jag ju direkt iväg till Emma. Å de var bara å duscha och på med målarkläderna som gällde! Vi målade exakt hela natten, Emma målade väggarna och jag satt å pysslade med stolarna, var klara halv 4, satt å tjattra till runt 4, sen somna vi jävligt snabbt haha!

Väcktes 9 imorse för att vi skulle hinna äta frukost. Mormor fick komma å hämta mig halv 10 för Emma skulle iväg 10. Så nu är jag hemma igen! Riktigt jävla trött är jag också, å vet ni vad som står på schemat nudå? Jo - SOVA.

Sen blir de att ta ut Dakita en sväng å sedan ta mig ner till mormor och hjälpa henne med någonting. pusss!


bildbrist. får bli en bild på en halvren hest.

två avklarade , två kvar

Sådärja!
Har varit iväg till stallet och red en sväng i kylan och så har jag varit på salongen. Klippte och färgade, skitkort och typ gröngrårödgul färg, HÄRLIGT! Kanske bara jag som inbillar mig, får se om jag vänjer mig eller färgar om.

Nu återstår bara rida lektion vid 5 och sen efter sticker jag iväg och spenderar tisdagskvällen med Emma, kan inte bli annat än bäst! Får se om jag hinner med att blogga innan jag drar iväg till henne, annars blir de väl någon gång ikväll/inatt! pussssssss.


man ser jäkligt tydligt att de är hur slitet som hellst på första bilden, en 1 dm är borta. Så nu är de gaaaaaanska väldigt mycket kortare.. Ska ta en tydligare bild sen när jag orkar.. jävligt ljust är de nu iallafall, ser dock ljusare ut på bilden än var de är.

justja bloggen

Glömde..
Har inte gjort något spännande heller som jag kan dela med mig av. Skulle försöka prata med mamma om att jag vill stanna hemma i helgen (tors-sön ska vi till stugan..) men hon sa godnatt fort som fan och stängde dörren, haha snällt. Haffar na imorgon istället när hon klipper mig!

Hm, finns inte mycket mer att berätta, måste upp halv 9 imorgon, kill me.. Godnatt!

låter inte alls dåligt!


soft dag

Vaknade halv 11, dåligt trött ja var men kunde ändå inte somna om. Drog mig upp och käkade frukost. Mormor ringde så gick iväg till henne å hämtade matlåda, hon var väldigt pratglad så jag blev kvar där någon timma. Så nu har jag fått min lilla motion, haha.

Har käkat upp matlådan så är proppmätt nu. Emma kommer om en stund å hämtar modemet jag lånar ut till henne, sen har jag inget mer på schemat idag, skönt! Resten av veckan är de full rulle, bara å ladda då.

Imorgon blir de rida dakita tidigt, kvart i 12 är de klippning å färgning för min del, och sedan kl 5 är de högbo som gäller för lektion. Sååå imorgon blir de nog ganska lamt med uppdatering, men vi hörs senare. puss!


RSS 2.0