söndag - 31 maj 2009

Godmorgon. Ja, igår var vi i huvudstaden och hade hur kul som hellst. Men när vi gick på stan blev det lite lökigt, för hur kul är det att gå runt i affärer när det är 25 grader ute? Var inte direkt på något shopping humör så det blev bara ett par solbrillor. :)   Vid tre drog vi ner till grönan, var stockholms maraton så de var inte liiite folk på gatorna heller. På grönan var det likadant. Det var köer öööverallt. Men mot kvällen lugnade det ner sig lite. Men hur kul som hellst hade vi och det blev en hel del bilder! 

Fick sedan åka med magda och hennes familj som hade varit på invigningen av göranssonska arena. Och var hur fulla som hellst? ;)  Vi fick inte plats vid säterna så vi fick tränga in oss i bakluckan, haha. Sen stack magda och jag hem hit. Vi satt på en film och gjorde sånt där fotbad för fötterna var hur trötta som hellst. Somnade nog vid två tiden..

Och ja.. Magda gick hem för någon timme sen och jag har hunnit med att käka lite frukost. Resten av dagen så ska jag ägna mig åt att baaara slappa uta i solen hade jag tänkt. Så grymt trött fortfarande.. 

Här kommer nåågra bilder.....

Innan och på bussen :)
   

    

På stan :)
         



På Grönan :)
      

    

Påväg hem :)
   
   

casiiino - 29 maj 2009

Kom hem för ett tag sedan och har hunnit med att käka hamburgare fårn donken. göttigötta :)  syrran är ute en sväng och kommer hem sen någon gång och då blir de antagligen långpromenad med hunden. suck. Men ridlektionen gick super. Ponnyn var jätteduktig, har inte ridit han på ett år, eller mer kanske.. Så de var roligt. Nästa gång är de sista gången och då ska vi tävla. Roligt, jag som alltid blir så ivrig att vinna att jag komma sista varenda jävla gång...

Annars så är de bara bra här. Klev nyss ut ur duschen och sitter och käkar upp godiset som sofie köpt. :) 


hurtful - 29 maj 2009


fredag - 29 maj 2009

Godmorgon. Har ledigt från skolan idag, så himla skönt. Fast fick inte sova ut särskilt länge för sofie väckte mig. Men jag har iallafall hunnit varit ute med charlie i någon timme. Passade på att fota lite när de är sol ute. Och jag testade sofies kamera som jag lånar, och ska använda imorgon när vi ska till STOCKHOLM! :D

Så det blir inget blogginlägg imorgon bara satt ni vet :)  Här bjuder jag på ett par bilder..

  

  
 

munsboro battleship - 28 maj 2009

Hemma från ridningen. Min hälsena värker som bara den, och kan knappt gå.

Nyss kom syrran hit iallafall så ska väl hitta på något annat än att sitta vid datorn. puss.


torsdag - 28 maj 2009

Dagen har varit suuuuuper. Börja med att jag och mamma drog till sjukgymnasten. Fick sån där akupunktur, varning det gör SKITONT. Men får hoppas att de hjälper, annars tänker jag aldrig göra om de. Fyfan. Sen hem och mamma höll på och packa å lite sånt. Hon och pappa drar till sälen ikväll och stannar där tills söndag. Så syster sover här idag och imorgon. :)   Åter till skoldagen... När ja kom till skolan så hade vi bara en lektion kvar, estet. Men vi fick börja vid tio tiden istället för att gå och vänta på att klockan skulle bli tjugo över ett. Så skoldagen har varit rätt okej :)

Och nu... Ja, jag ska väl vänta på att klockan slår tjugo i fyra så jag kan åka upp till stallet och rida. Blir hoppning på Bertil idag :)


blöt på vägen hem.. så typiskt att de ska börja regna just när man satt sig på cykeln.

    
    
åsså nååågra bilden från idag :D


HEJ - 27 maj 2009

Jag kom inte på någon bättre rubrik. På orienteringen imorse så fick vi ta g-banan för vi redan gjort vg-banan. Men robin och jocke skulle göra vg-banan men följde efter oss endå, idioter :)   Sen var de någon show på skolan som jag inte fattade ett skit av? Aja. Sen har de nog inte hänt så mycket. På fredagar brukar vi ha so, no, lunch, so, spanska, svenska. Men den här fredan har vi bara so, hål, lunch, so, slutar. KUL! Fan ingen idé att gå till skolan ! :o   och imorgon har vi ingen musik (antagligen, för gunnar har varit borta hela veckan) och ingen spanska. Så de blir två lektioner imorgon också. Fast första missar jag för jag ska till sjukgymnasten. Jag kan ta och stanna hemma. Förstår mig inte riktigt på skolan...

Resten av dagen ska tillbringas framför en bok. Måste läsa ut en innan fredag, egentligen tisdag då betygen sätts. Men jag har lovat svenskaläraren. Så får sno någon lättläst bok av lillebrorn :)  Sen så skulle jag kanske följa med magda och solar. +att jag nyss lovade pappa att damsuga huset. Så får väl ta och sätta igång om jag ska hinna allt. puss.


kul att en gul cykel hade ramlat rakt på min, så ramla min på magdas. och sen satt alla ihop. och att mitt stöd blev cp. lyckat!

onsdag - 27 maj 2009

Sovmorgon idag. Mamma väckte mig lite för tidigt så jag hinner blogga litegrann.

Moppekursen igår var väl sådäär. Alla andra svarade med så smarta svar och kunde allt. Och när de var min tur att svara så gjorde jag bara bort mig och svarade fel. Förvånad?  nej!  Men så kan de vara. Imorgon är nästa kurs men den går jag inte på. Inte missa ridningen :) (a)

Igårkväll så åkte jag och mamma även till valbo men vi hann bara gå in några butiker innan dom stängde. Men en bikini, ett linne och en tröja han jag iallafall få tag i. Så de var väl bra. Men några skolavslutnings kläder hittade vi inte på den lilla stunden så får bli om någon vecka.

Nuu ska jag kolla igenom lite bloggar och bdb, och sen drar jag till skogsvallen och har orientering! :D

  
(lägg märke till att larmknappen på bikinin sitter kvar så jag måste åka upp till H&M och ta bort den -.-)
linne och randig tröja - ginatricot
bikini - H&M

tisdag - 26 maj 2009

Idag har de inte hänt så mycket. Speciellt inte i skolan. Inga läxor eller någonting.. eller jo förresten så har jag en bokrecention att fixa, men först måste man läsa en bok också. Får sno en lätteläst bok av lillebror istället så de går fort. :)

Annars idag så är de moppekurs som gäller. Ska vara där till halv fem. Och jag vet inte vart jag ska gå eller nånting så de ska bli intressant att se hur de slutar...  Efteråt åker mamma och jag antagligen till valbo och shoppar lite. Som tex skolavlsutnings kläder, bikini och lite annat.


jag känner även att jag vill ha en kompakt kamera snart, för hur kul är det med mobil-bilder? Och när jag använder systemkameran så blir de mest på hästar. Känner att om jag fjäskar lite så kaanske jag kan få mamma att köpa en åt mig idag :D


emma, maria, camilla och moas blogg kom även med i annonsbladet som "veckans blogg"  :)

måndag - 25 maj 2009

Jag hade soovmorgon imorse, grymt skönt. Men under halva tiden jag hade på mig så hittade jag inte linserna och antog att dom vart kvart i sälen. Men när jag hade bestämt mig för att ha glasögon och skulle göra ren dom så hittade jag linserna i glasögonfacket. smaaart gömmställe.

Skolan va seg somvanligt. Fast hade en oooooooootroligt jobbig idrottslektion och efter den mådde jag inte alls bra. Så har inte mått riktigt bra på hela dan.

Efter skolan drog jag och pappa upp till nya trafikskolan och hämtade papper till moppekurserna. Den första är imorgon och sen har jag en på torsdag. Men det krockar med ridningen så jag missar en moppekurs. Men de gjorde inte så mycket (:

Och resten av dagen har jag pluggat så ja vet nåågonting tills imorgon. Men de är överdrivet mycket böcker med uppgifter, suck. Tur att jag har lång tid på mig..  puss.


söndag - 24 maj 2009

Äntligen hemma. Egentligen så har helgen varit rätt bra, bara massa slappande. Eller ja, jag har ju fått offra mig och varit med på dunken varannan timme med småbarnen. Men annars har de varit rätt lugnt :)   på fredan fick vi även besök av en räv vid elva tiden på kvällen. Synd att de var så mörkt ute annars hade de blivit kanon bilder. Annars har de nog inte hänt så mycket mer.

Och nu resten av dagen ska jag nog inte hitta på så mycket. Skulle kanske följa med magda och sola, får se om de blir av :)   men nu ska jag kolla igenom bloggar å bdb. och försöka hinna ikapp allt jag missat. puss.

   

   


onsdag - 20 maj 2009

Vi åker inte förrens klockan fem så hinner skriva ett litet inlägg om dagen som har sett ut såhär.. Somvanligt har vi varit i skolan, men skippade första lektionen och tog sovmorgon. Skulle till badhuset och simma, och det orkade jag verkligen inte. Så skönt med liten sovmorgon :)    Sen har nog skoldagen varit somvanligt. Bortsett från att svenskan blev katastrof när jenny OCH många andra lärare diskriminerar oss. Nu efter skolan har jag ägnat mig åt att packa klart det sista. Så ni får ha de så bra så länge, så syns vi på söndag igen ;)


Tex. jag och många fler i min klass har kämpat med pluggandet i både sjuan och åttan. För att försöka få ett bra betyg. Sen så är det vissa andra som skiter i skolan under i stort sett hela sjuan. Sen så när dom sköter sig nu i åttan får dom dubbelt så mycket beröm bara för att dom ens kom till lektionen, dubbelt så mycket beröm för att dom jobbade på lektionen och dubbelt så mycket beröm för att dom inte satt ochs sminkade sig på lektionen. Alltså, vi som jobbar på som man ska får inte beröm. Och när vi gör en uppgift får vi oftast kommentaren: du kunde ha gjort bättre ifrån dig. Det är nog de ända kommentaren vi får under skoldagen. Det är så jävla lågt. Snacka om diskriminering.


tisdag - 19 maj 2009

Skolan var väl somvanligt idag. Gick och lånade om max bok direkt efter, så duktig jag är.  Resten av dagen ska spenderas här hemma. Oooooooom jag orkar så går jag kanske ut och roar mig med kameran en stund.

Antingen imorgon eller på torsdag åker jag och min familj upp till sälen. Och ingen dator har vi heller så ni får klara er utan mig i.... FEM dagar om vi åker imorgon och jag inte hinner skriva något inlägg. Sorgligt. Men nu ska jag hitta på något roligare än att sitta här och dega. pusssssssar.






min rööööööda mage.  ser värre ut irl ;o


måndag - 18 maj 2009

Skolan söög somvanligt. Efter så åkte magda å jag och solade. Så nu är ja liite brun, hah. (h)  Även att jag kom i solariumet, cellskräck som satan. Men jag överlevde iallafall. Ikväll blir de att duscha av sig och sen titta på färjan. Trevligt trevligt. puss.


söndag - 17 maj 2009

Godmorgon. Kan man väl kalla det. Vaknade för ungefär en timme sen, sköööönt att få sova ut. Igår så gick jag ut med magda en sväng. Sen satt vi hemma framför melodifestivalen, men vi kollade knappt. Somnade runt tre kanske.. Grymt trött var jag iallafall.

Idag så berättade pappa att han snackat med en som har två hästar som står ganska nära. Så hon skulle höra av sig om ja fick bli medryttare. Niice :)  Sen så har jag nog inte så mycket planerat idag. Får se vad jag hittar på.. puss. 


bad picture  .  weard dog

film - 16 maj 2009

 
jag å manolito hoppar. :)


felicia och pampas hoppar. :)

lördag - 16 maj 2009

Godmorgon. Somnade sent igår och vakna tidigt. Ingen bra start på dagen. Men de är en så länge planerat att felicia och jag ska åka och rida, vädret är inte riktigt på vår sida men de blir väl att åka dit ändå :)  Sen ikväll så vet ja inte, får se om mamma och pappa planerat något annars så ska jag nog bara vara hemma och slappa. Men nu ska jag käka lite frulle. puss.


har glömt att sagt att våran grannes grannes grannes mittemot grannes hus har brunnit upp innuti. De var nog i torsdags eller onsdags. Men så ser det ut just nu iallafall.

fredag - 15 maj 2009

Lite sent inlägg javet, men umågtts med familjen hela kvällen. Skolan idag var väl somvanligt antar jag. Eller nej, en gubbe kom och hälsade på Clifford Edwards som bara snackade engelska. Han snackade om sitt liv och hur mycket man ska tro på sig själv och så. När julia och jag var påväg till svenskan så kom han ut ur personalrummet och sa " I watching you ! " . och julia bah. HEJHEJ.  HAHAHH.

Sen efter skolan drog stina och ja upp till stallet. Fick Bertil. Red ute på honom för första gången och han var galnare än galnast. Funderar på att byta till någon annan häst. Casino kanske? :)   Får se, ska inte vara med nästa vecka eftersom ja och min familj ska till sälen.

Stina filmade lite också. Frida och Benny kom med i slutet, ignorera det bara :'D


torsdag - 14 maj 2009

Skolan idag va helt okej. Målade "oss" på esteten på väggen vi idrotten. Asballt :'D
Har typ varit å ridit nyss, fick bertil och han va taggad. Lite för taggad. Imorgon har vi so-test. Har inte börjat plugga nå, gör de lite senare. Men nu ska jag ta och käka upp min daimglass och kika vidare på andras bloggar. Tjing.




onsdag - 13 maj 2009

Skoldagen har varit precis som vanligt. typ.. Men spanska läxa tills imorgon så måste väl ta och titta på den snart. Sen så har jag inte så mycket för mig. Lugn onsdag. Ska försöka träna vaden mycket idag eftersom jag inte ridit på en vecka och då får jag säkert skitont imorgon. puss.


tisdag - 12 maj 2009

Slutade senare idag pga. att vi skulle på besök i bessemerskolan och kolla hur de var där. De var inte så lockande precis, så jag tror nog inte att jag kommer gå där. Får se hur de blir med det, har ju ett år kvar att tänka..

Nu sitter jag här och fryser, har ätit tre isglassar som max gjorde åt sig. Blev bara så sugen. Just nu så känner jag att hitta på något. puss.


bild sen i lördags. (:

måndag - 11 maj 2009

Vi hade tur som inte åkte igår, för då hade vi blivit genomblöta. Men idag så får vi se.. Men jag mår inte alls bra just nu. Helt åt helvete faktiskt. Känner att jag kommer sitta och ruttna bort här hemma..

   
bjuder på lite fler bilder från lördagen.. 

söndag - 10 maj 2009

Igårkväll stack ja till magda och vi hade nog inte så mycket för oss. bakade muffins och såg på se upp för dårarna, eller ja vi kollade inte precis. hah. Kom hem vid typ halv ett och mina ögon var lika röda som tomater. Och kliade som ... vettefan men dom kliade iallafall.

Nu sitter ja å tjafsar med magda om att vi ska åka å sola. Men jag orkar inte cykla dit. Får se vart de leder, om vi åker eller inte..

bilder från idag - 9 maj 2009

  

här är två av de 300 bilder ja knäppte idag. heheheheheheheheheheh.
   

lördag - 9 maj 2009

Igårkväll så drog ja hem till maggan å kollade på film. Var typ där bara i en timme och kollade på någon sjuk film xD  Skulle egentligen ha åkt med dom bor här och tävlar i högbo i morse. Men mamma ställer upp och skjutsar upp mig nu istället. Så jag blir kvar där typ hela dagen. Får hoppas på bra väder och att kameran sammarbetar. Nej nu ska jag fortsätta fixa lite med kameran och så innan jag åker. puss.


båring - 8 maj 2009

Pappa hann inte skjutsa mig förrns fyra, liite för sent och då fick jag bara vara där i typ två-tre timmar så jag skippa tävlingarna idag. Men imorgon då åker ja nog upp tidigt. Får hoppas på att jag får lite sovmorgon iallafall..


bild sen förra årets SM i ponnyhoppning.

fredag - 8 maj 2009

Nu är de HELG! Fan så skönt. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan dra upp till stallet, eller ja han ska skjutsa mig :)  De ät ju tävlingar idag så tänkte åka upp å fota. Fast solen försvann, men kanske är kvar där uppe. Aja.. Skoldagen har varit asbra, tre lektioner = so, no, so x)) .

Får se vad som händer i helgen, blir väl massa fottandes uppe på tävlingarna. Åsså har jag lovat magda att jag ska sola med henne, hah... fast de kan iförsig behövas..


torsdag - 7 maj 2009

Skolan var proppfull med norrsätrabarn för dom ska antagligen kolla runt innan dom kommer i höst. suck..
Annars har de varit rätt så lugnt, omprov på mozart. Gick asbra. Sen så har ja filmat när SMK spelar, hahh ;)  Eller ja.. ni hör ju i slutet hur det slutar xD  Sen har jag nog inget mer att berätta tror jag.. skola somvanligt imorgon. bertsett från att vi inte har någon spanska och svenska så vi slutar typ halv ett :)))))))


onsdag - 6 maj 2009

Igår färgade jag ju håret. Först blev det GRÖNT/GRÅTT, så snacka om att jag blev förbannad :o  Så färgade vi om och fick cykla hem med blött hår. Fast egentligen gjorde de inte så mycket för att de regnade, hah. Men jag blev nöjd iaf. Kunde varit lite brunare. Men aja, inte klaga :)

Spanska pjäsen, eller vad man ska kalla det. Gick ganska så bra. Fick hoppa in och vara en extra roll för jocke den jäveln var sjuk. Men de gick asbra. 7:orna fattade typ ingenting haha :)

Imorgon är de skola somvanligt. Suck. Ingen ridning är de heller så får se vad ja ska hitta på...


blondie goes brunett ;>

tisdag - 5 maj 2009

Snacka om skön dag. Först sovmorgon till 10.20 (inte 11.20 som ja trodde först, snacka om att ja blev besviken). Sen engelska, lunch, svenska och spanska. +att vi slutade typ 10-20 minuter tidigare på spanskan. Och vad händer sen då? Jo jag ska iväg å färga håret. Får se vad de blir för färg, men nu ska de blonda bort ett tag. Haft det sen i början av förra sommarlovet. Så de är nog dags att byta färg nu känner ja :) 

Så tjugo över fyra drar ja upp till salongen. Sen ikväll är de baaara att plugga på tills engelska-provet imorgon. Kan tyyp allting som vi ska kunna tills imorgon. Men bara nästan (: 


måndag - 4 april 2009

Skolan var typ hemsk. Alla gick och deppa över de där som hänt, och de förstår jag. Så jag menar inget illa. Så sjukt trist, även fast ja inte visste vilka de var så är de så sjukt hemst att se alla må så dåligt.
Åsså slutade vi tidigt idag. Kvart över tolv blev de för våran klass. Och imorgon har vi varken no eller matte så vi har soovmorgon. Sen får vi se om jag är ledig på fredag eller inte. Får se vad mina föreldrar säger, heh. Nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet till engelska provet som jag har på onsdag.


har inga kul bilder, blir en bild på min feta katt istället.

usch - 3 maj 2009

Jag känner mig inte ett dugg fräsch. Suttit i stort sett vid datorn hela dagen och pluggat på båda engelska och so. Sen roat mig med lite annat tråkigt. Så känner ja att jag måste hoppa in i duschen. Men först så ska jag käka lite pizza. puss.


magda får stå för bilden. :)

söndag - 3 maj 2009

Kul, klockan halv fyra imorse ringde någon jävel och väckte mig. Mogeet.
Annars igårkväll hade jag och magda de riktigt trevligt. Idag är jag sjukt trött, men måste plugga so och engelska. Får se om jag hittar på något annat också. puss.


maggan - 2 maj 2009

Passar på med ett snabbt inlägg på reklamen. Sitter och kollar på Robinson, magda stack för en stund sen hem för att käka men hon skulle komma tillbaka sen. Eller ja, när som hellst. Så vi ska väl ha de trevligt hela kvällen. Sofie nämnde att hon kanske skulle komma ut med charlie igen, men verkar inte som att de blir så. Så ingen kvällspromenad för mig å magda, hehe. Får se vad vi hittar på resten av kvällen. puss.


charlie - 2 maj 2009


det blir lika som förra lördan - 2 maj 2009

Det blir att vara inne som förra lördan. Det rinner och kliar i ögonen, är täpt i näsan och nyser nästan hela tiden. Snacka om att våren är plågsam. Så just nu, längtar jag verkligen till sommaren..

Ja, jag var ju nyss ute med charlie. Tog en liten tur ut i skogen, men när jag precis släppt lös honom så ser man ett rådjur hoppa fram bakom buskarna och charlie sticker såklart efter. Men han stannade upp när rådjuret.. ja hur säger man? skällde, gnägga, råma, jama ? xD  aa skrek gjorde den iallafall. Tur var det, tänkt om han hade stuckit efter..

Aja, nu får jag väl ta och sätta på någon bra film. puss.


lördag - 2 maj 2009

Godmorgon. Sitter här halv-vaken och håller på att somna. Jag är som sagt hundvakt idag så jag ska gå ut och gå med vovven nu. hejjs ;)


bild från igår.

seriös - 1 maj 2009

Ni kanske vill ha ett lite seriösare inläg än de förra med bara bilder. hah. Idag så red jag och felicia, som ni kanske redan visste ? :)   Iallafall så red vi en tur ner till sjön, pampas blev överlycklig att få se vatten. Manolito däremot, blev mest intresserad av de gröna gräset brevid. Nästa gång vi går dit så blir de shorts, gympaskor och barbacka. ;)

Annars idag har det inte hänt något speciellt. Imorgon så är jag hundvakt från klockan 9, så jag känner att jag måste i säng snart. hejjs.


bilder - 1 maj 2009











några av dagens bilder. :)

fredag - 1 maj 2009

Ny månad, och bara 29 dagar kvar tills ja och tjejorna drar upp till grönan.

Igårkväll hann jag med ett litet inlägg. Men trevligt hade vi iallafall. Idag ska jag åka och rida, typ nu. Så jag hinner inte skriva mer. Jag uppdaterar när jag kommer hem igen, med bilder å allt. puss.


RSS 2.0