Chillin inside the sun, whait what?

Här har man knappast fått något gjort, har sysselsatt mig med att ladda ner some music till mobilen. Min säng är för skön för att lämnas. Inväntar Margot sen knatar vi iväg till Ica en sväng, hon är väl hemma om sisådär 1-2h så ska ta å duscha nu och dra på mig några kläder, för kallt för att gå naken.

Pussis.

 


Yesterday pic,

Igårkväll kom Simon, hade nothing to do så kollade BB å låg och pratade. Somnade runt 1 och han stack imorse runt 8. Jag sov vidare till halv 12 och ligger fortfarande i sängen.

 

Idag har jag två saker att göra: Gå till Ica och fylla på mobilen så jag kommer till jobbet imorgon och så ska jag baka en kladdkaka tills imorgon när vi har kalas för morbror.

Sen har jag tänkt att göra uppgifter om praktiken, så får jag lite gjort. Ikväll blir de alltså lugnt eftersom jag ska upp runt 6 imorgon. Puss!



Pissdag,

Gokväller. Kom hem för en halvtimme sedan och har varit en riktigt jobbig dag!

 

Den har sett ut såhär; Sov över till halv 9, hämtade Faxen & ponnyn från lösdriften, hade lektion på Faxen (gick åt helvete, fyfan så svår häst, damp), gav hästarna lunch, åt lunch, mockade, sopade, packade hö, hämtade Theo & Patrissio, släppte ut hästarna, red fram Patrissio åt Lena.

 

Slutade 5 och gick iväg till köpis å köpte present/presenter (lurigt) till Simon, tog buss hem, å kom hem för ett tag sedan.

 

Tänkte duscha nu, sen gå in å laga mat, så får vi se hur kvällen ser ut. Puss!

ORKAR INTE ladda upp bild. Tack hej.


Jävla skittröja alltså, känn dig dissad,

Eftersom jag inte fick tag i den vänstra, hittade jag en annan kollektion (Falsterbo Horse Show) i sammarbete med Ginatricot så beställde den högra istället. Inte helt fel den heller!

 

Nej nu måste jag duscha, men tror jag måste invänta Simon först så han inte står utelåst och jag inte hör något i duschet, haha.. Puss!


SÅ JÄVLA TRÖTT I KROPPEN

Har aldrig haft en sån smärtsam träningsvärk som jag har i benen just nu, kan knappt gå för att benen blir till spagetti och viker sig. Att vara på praktik 9h, å vara uppe och gå minst 5h + rida minst 2 hästar tar verkligen på benen. Jisses.

 

Dagen har kort sett ut såhär: Mockat, sopat, packat höpåsar, fikat, fixat Patrissio & Faxen - Red först Patrissio (uppvärmning på banan sen hoppa fram på hoppbanan åt Lena) och sen avslutade jag Faxen, gick med båda till lösdriften, lunchade hästar, käka lunch, gjorde iordning Theo & Anima (uppvärmning på banan för att Lena sen skulle ta över), gjorde iordning Zoega (?), gick till lösdriften med Theo, tog hand om Zoega efter å släppte ut henne, sopa. SLUTADE...


Sitter aldrig still på praktiken, har alltid något att göra, både skönt men jävligt jobbigt. Direkt när jag kom hem (halv 6) åkte jag till stallet å red Dickan, så jävla dryg och vägra lyssna. BLIR SÅ ARG. Kom hem halv 9, ätit å ska duscha nu. GODFUCKINNATT.

<- Kär i Theo, extremt fin häst både utsidan och insidan.




Pigg, ensam, kall. Vill vara trött, ha sällskap, värmas,

Tjenis. Har precis käkat, före de har jag varit i stallet i cirkus 3h, varav 2h 30min bestod av att smörja träns + sadel. Känns bra. Pysslade sedan om hästen å släppte in dom andra.

 

Ikväll är de väldigt lugnt, inte får jag nån sällskap heller för fotboll är viktigare, fu. Så ska underhålla mig själv med 90210 hela kvällen. Puss!



God must hate my hair.

Hatar mitt hår, what to doo. Klippa? Spara? Löshår? Uppsatt? Utsläppt? Färga? Bleka? Lockat? Plattat? Vågigt? Afro? Skallig? Raka av hela skiten å gå med en påse på huvudet?

 


Orka va snygg liksom ?

Hejsän. Idag såg praktikdagen ut såhär: kolla/hjälpte till på hoppträning på GRS, lasta på/av, släppt ut/tagit in hästar, mockat, fika, sopat, packat hö, lunchat hästar, lunchat mig själv, hämtat hästar från lösdriften, ridit, sopat.

 

Fullspäckad dag men fick sluta 4 idag eftersom de drog in till travet! SKÖNT. Kom hem för en halvtimme sen typ och nu ska jag duscha, gå in å laga mat, gå ut hit å lägga mig och dö för börjar tidigt imorgon igen. Hoppas ni är piggare än mig, för snart stupar jag... Bye!



Ser du stjärnan i de blå,

Första praktikdagen. Har gjort iordning hästar, mocka, torva, sopat, lunch, fika, longera, fika, hämtat hästar, ridit.

Börja 8 och slutade 5. Kom hem halv 7. Är helt jävla DÖD. Å de är bara första dagen av 10.. Kill me.

 

Så detta har jag gjort idag. Nu väntar jag på att Simon ska komma och tills dess så kikar jag på lite BB. Puss!



Varning för risig glasögonorm,

Allt med praktiken är löst nu, nu är livet i balans igen!

Idag har jag hunnit med en jäkla massa. Åkte ut till stallet å red Storm i finvädret, mycket mys.

 

Sen har jag flyttat, cirkus 10m, haha. Har köttat ut en byrå så nu har jag packat ner så mycket kläder de gick i tre byrå:er (?) och fått ut tv:n å installerat kanaler ooosv. Så nu sitter jag här för mig själv i en säng som de får plats 4 pers i (om inte mer). Men jag är nöjd! Så om någon behöver rymma så finns det gott om plats här! ;)

 

Så nu ska jag invänta att BB kommer upp på hemsidan, kolla på det, sen sova å "tagga" praktik! Pusss.


 

 

 


QUIT LIFE

Gillar att vi ska ha långpraktik nu med skolan, men den jag blev utplacerad på går de ingen buss till, så jag lär åka buss till Gävle för att byta där sen byta igen i Hedesunda.

Känner att livet kaosar just nu. Får inte tag på Inga (mentor) heller.. Kommer sammanlagt åka buss 6h om dagen i 2 veckor om jag ska vara där.

 

WHY ME, WHY GOD, WHY WHY WHY... Inte förvånad att detta händer mig dock. Men skjut mig.

 


Hey,

Gårdagen spenderades hemma hos Simons bror där vi var hundvakt hela kvällen. Låg å kikade film å proppade oss fulla med godis.

 

Idag är en mindre bra dag eftersom man får sova en timme mindre, inte okej.

 

Har förflyttat mig ut till bastun nu iallafall, helt underbart. Ska åka å rida nu och sen packa ur en byrå så jag kan flytta ut den så jag har kläderna där ute också. Sen får vi se om jag drar iväg till Årsunda ikväll. Puss!



Känslan att inte vara arton,

Årsunda i torsdags för att bli på bättre humör.

 

Praktik först igår, åkte hem, blev spontantripp till Gävle med Magda till Jossan där Tove också var. Skulle ta igen alla failade kvällar, men faila igen, så jävla bra!! Haha åh.. Simon kom å hämta oss igår och sen slockna vi här hemma.

 

Idag är en livet-suger-dag, eller en så kallad bakis-dag. Fått i mig mackor till frulle innan Simon stack, sen har jag bara legat i sängen å mått bäst. Är så hungrig så jag har ont i magen, men har noll ork till att göra mat å duscha. Livet äger nu.

 

Ikväll kommer Simon, blir lördagsmys framför massa filmer, samt kommer busungen hit så det blir ju ett litet plus i kanten. Beror ju på om man får sova eller inte. Hoppas ni mår bättre än mig å har en awsome lördag, för jag är död å kommer ha en halvt awsome lördag. Puss.



Om vi, du kände mig bättre hade du varit här utan mig,

På sånt jävla pisshumör, går å lägger mig nu, i min ensamma jävla stora säng som inte är ett dugg bekväm just nu. Bratackhej.

Sambuca, you name it

Fm: Började med prov, alltid dåligt att börja med de första man gör på morgonen men jag tror det gick bra! Hade sedan lite teori när vi bara kolla på film å repetera, väldigt soft.

 

Em: Idag red vi hela lektionen självständigt, tycker själv att det var grymt rörigt, var folk överallt och de flesta hade noll koll. Red först Sambuca (?) och bytte sen till Fissur och sen tillbaka. Så idag värmde vi upp hästarna åt varandra typ.

 

Direkt när jag kom hem åkte jag iväg till Dickan. Pyssla om henne å gjorde stallsysslorna. Kom hem nyss å ska duscha nu, sen käka å lägga mig. Trött som fan.. Bye.

 


Jag ska va hövding,

Today.. Sov över lite, men löste sig då tåget var försenat (som jag egentligen inte hinner med), så kom i tid. Weho.

 

Körde supersnabba Blixten på banan, var mys, gick 10km/h men annars..

 

Kom hem vid 5, stack direkt till stallet, pyssla om Dickan och tömkörde Storm, tog in hästarna och drog hemåt.

 

Hemma runt halv 8, käka mat, duscha, å nu är jag här. Helt död. Pluggat till prov imorgon, men har ingen ork kvar i kroppen, vill bara sova. Kolla bb nu, sen sova. Godnatt.



Igår, jävla, äckel, cp, dag, vill, bara, dö

FAN vilken jävla pissdag de var igår. Började med att jag inte låste huset för jag trodde min lillebror var hemma, men de var han ju inte, bra gjort, tur i oturen var ju att huset varit orört och mindre tur att jag möttes av arg pappa när han kom hem igen sen.

 

Sen hade jag matteprovet i skolan som jag inte visste ett piss om. Sen de där idrottsprovet men de sköt vi upp iaf..

 

Sen blev ju cykeln snodd på det, så gjorde ju allt så mycket bättre. Så missade första bussen fick gå hem, skynda som fan för att komma hem för lära till stallet.

 

ÅH VILKEN JÄVLA PISSDAG DE VAR. Somna mitt i bb, arg..

 


När en ninja anländer, ska vi ha 140 dejter,

Attans, prov i näringslära (eller nå) imorgon, kul att man har bok och visste om de tidigare. Ne. Men får hålla tummarna på att de går ändå. Godnatter!




Fasen så bråttom de blev helt plötsligt,

Känslan som uppstår när man ska ha praktik två veckor från och med nästa vecka och man har inte en jävla aning om vart man ska vara någonstans..

Stress, oro, irritation, nervositet, ångest. De känslorna borde uppstå, men idag är jag för trött för att bry mig.


I'm mooooving ooooon,

Även fast de är en "vila-upp-sig-dag" så är det också en "må-dåligt-dag", vet inte riktigt varför men känns som allt är skit fast de inte är det? Väldigt konstigt, är väl för att jag inte rört mig överhuvudtaget sen jag kom hem... haha.

 

Har iallafall börja kika på 90210 nu, så är inne på 4 serien nu då, när jag skriver ut det verkar de som att jag inte har speciellt mycket att göra på dagarna.. Idag var en sån dag iallafall.

 

Om ja kommer hem tidigt imorgon så ska jag eventuellt förflytta mig ut till "bastu-stugan". Wohoooo äntligen freedom!! Dock inge tv, men vad har man tv till när man har dator? Aja, ska ta å duscha nu sen lägga mig i sängen. Later.



Life's hard,

Hey. ORKAR INTE leva just nu. Sitter hemma, med värmekudde, lite överblivet godis och ska sova nu i några timmar hade jag tänkt. Detta är en så kallad "vila-upp-sig-dag". Välbehövligt. Tjing.




Jag vet inte vad jag säger,

Dålig uppdatering denna helg med, så de kan bli. Fredagen blev iallafall lugn här hemma med Simon.

 

Igår vakna vi runt 11, gick ut å gick en sväng sen åkte vi till Årsunda.

Skulle ju egentligen gått på bio men ingen av oss orka så jag åkte hem och sedan vidare till Gävle och träffa mina classmates, dock misslyckad kväll som fan, så mötte upp Julia å Magda och åkte med dom till Sandviken. Drog på "efterfest" och blev kvar där, inte sovit ett skit inatt. SÅ JÄVLA TRÖTTTTT...

 

Idag då.. Somna kanske halv 6 imorse, sov till 7-8? Vem vet.. Död. Åkte hem runt 10, hit å käka, så körde jag hem de två trötta mupparna och åkte vidare till stallet. Så med knapp 2h sömn har jag ridit 2 pollar, lunchat, mockat osv, var i stallet i 5h, ÅH TRÖTT. Kom hem nyss, har käka, ska duscha, ska sova, sen bio med Simon eftersom de inte blev av igår. Död. Hej.


Herregud vad jag älskar denna häst ibland, speciellt när humöret är på topp efter att ha sovit 2h. YEY.


Ge mig sommar, sol, pool, lov, körkort, krogen, NU!

Okej, ska dammsuga å laga mat nu. Simon kommer om en stund så efter de åker vi tills hans bror eller vad han nu snacka om. Redan trött jag, men bara upp å hoppa! Hare gött.



Tonight we are young, so i set the world on fire.

Glöm inte att kika in på hästbloggen -> www.mynew.blogg.se!
Tre år sedan, helt sjukt! Sadeln har glidit fram lite här, annars såg de ju inte jättedåligt ut ändå. Men gud vad vi har förändrats båda två, från en 23 & en 15åring till 26 & 17 åringar, gamla gummor. Lär se till att någon kommer å fotar så ni får se lite bilder hur vi utvecklats!

Jag SKA ha den, hur mycket de än kämpar emot!!

Tredje gången gillt nu eller? Tröjjävel att envisas.

 


Världens bästa busunge!

Undrar hur många som skratta åt mitt inlägg från igår om hur bra på Geografi jag är... haha!

 

Idag då.. Praktik stod på schemat, blev väldigt kort dag idag eftersom våra praktikvärdar var borta så vi slutade 1! Superskönt.

Direkt när jag kom hem möttes jag av lilla Freja. Så var ute med henne i någon timme tills A kom å hämta henne. Gullhjärtat!

 

Har nu hunnit duscha bara. Ska ta å ringa ett litet samtal sen ska jag dammsuga huset. Puss!



Lördagsbion bokad,

 


Twitter,

Har ju twitter jag å, om någon av mina töntiga läsar bryr sig. Klicka på bilden för att komma diiit.

 


Känner mig som en nyfödd bebis som inte vet något?

Måste bara skriva ut detta och skämma ut mig för världen. Senast jag hade Geografi som skolämne var 9:an, å jag kom helt plöstligt på mig själv under dagen igår (på-bussen-flyger-tankarna).. aaaatt jag inte vet vart Thailand ligger, eller Nord- Sydamerika.. Och en massa andra jävla land!

 

Haha skäms över mig själv att inte kunna världskartan eller vart världsdelarna ligger. Har bara koll på Europa känns de som, knappt. Haha, åh jag är så jäkla sorglig. Pinsamt! Simon blev arg på mig när jag sa de igår, haha full förståelse för det.. Jävla kaos..



Att man kommer på sig själv vissla åt en moppe är inte ok..

Hejsvejs. GRS-dagen idag då. Teori på fm, MAX till lunch (gjorde dagen), och sedan dressyrlektion på Lamento för Molly på em. HELT slut, klarade inte av att avsluta ridpasset pga de jäkla träningsvärken jag har kvar sen helgen, haha..

 

Direkt när ja kom hem tog jag ut moppen för första gången detta år och åkte iväg till stallet. Red Dickan medans de var ljust och hon skötte sig hyffsat idag iallafall, då är jag nöjd!

 

Kom hem för ett tag sen och har bara hunnit laga mat, ska duscha nu sen packa lite grejer för imorgon. Sen ska jag sova!


PS: Kan varken ringa eller smsa med mobilen för den är sopslut på pengar, så om nån vill nå får ni ringa! Ska fixa pengar så fort som möjligt...

 


Monty Python flygande cirkus,

Hai. Vaknade upp vid halv 10, drog mig mot Gävle. Körde ponnysarna på banan idag och träna att "volta" och "starta". Gick helt ok, seg ponny bara.

 

Kom hem runt 5, stack direkt till stallet och red Dickan. Gick bra de å, lugn å fin. Tog sedan in de andra hästarna och drog hemåt.

 

Har käka, duscha och nu har Simon kommit. Så ska ge honom lite uppmärksamhet innan han fuckar ur. Puss!

Så otroligt kul att komma till stallet och hästen ser ut såhär...



Sometimes I don't understand what you're thinking, but I love you

Tröjan beställd ännu en gång, Simon påväg, Jag påväg in i duschen, Invänta BB, Sovmorgon imorgon. Äger.

Fortsätter min lilla behövs-lista..


Jag behöver:


• Köpa present åt Simon. (prio 1..)

• Slinga håret ljusare / Ta bort utväxt.

• Införskaffa nya ridbrallor.

• Städa rummet.

• Köpa ett objektiv.

• Städa gaderoben / Gå igenom kläderna.

• Köpa nya skor.

• Byta sängkläder.

• Köpa nya kläder (Jeans!!! Har inte ett enda par, alla är för stora, fml).

• Hämta mina inlägg på JV som kom för ett tag sedan.

• Köpa nytt puder.


Tur Hannas foppatofflor är räddarna i nöden,

Hello. Skoldagen idag gick ganska segt.

Men religionsprovet gick bra iallafall. Sen så fick Paula sina skor bortrövade av någon fattig tattare, de var ju mindre bra.

 

Kom hem för ett tag sedan och har hunnit tagit en powernap i soffan, ska ta å laga mat nu hade jag väl tänkt. Sen blir de lugnt resten av kvällen, sovmorgon imorgon och de tackar vi för! Ha de gött.



Some people have to fight, Some people give their lifes

Orken för att plugga har försvunnit men känns som de sitter iallafall, nu ska ja hoppa in i duschen och städa lite här inne. Simon är väl på ingång antar jag. Lägger oss framför tvn och inväntar Store Brorsan. Helt ok måndag. Later.



LACK...

 

Beställde ju denna tröja förra veckan, fick ett mejl om att göra en ny beställning då den förra inte fungerade (?), så ska jag göra detta nu men självklart är dom tokslut. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG... åh..

 

Nej men ska man se de positivt har jag ju ändå 500:- kvar nu då... Jävla bajspengar vill inte ha er..


Trappor må er brinna i helvete,

Godkväller. Bloggen har varit lite efterbliven denna helg, men har varit full rulle!

 

Lördags; Fest för Linnéa i Årsunda, hade hur kul som helst med världens bästa brudar! Kom hem till Simon runt 4 och sov kvar där.

 

Igår; HELT DÖD, sov sov sov och sooov mig igenom dagen. Var hem hit en sväng å duscha osv sen tillbaka till Årsunda och sov vidare, jisses. Har aldrig haft en sådan träningsvärk i benen förut, kan inte gååå..

 

Idag; Skola, FORTFARANDE DÖD, så gömde mig bakom glajjorna idag, för sliten för att visa sig alltså. Gled igenom skoldagen och hade hovvårdsprov, lättare än jag trodde då jag verkligen inte orkade plugga igår.. Så tror jag klarade det ändå, känns skönt!

 

Kom hem för en timma sen, trökiga bussar. Men har hunnit käka iallafall och ska plugga nu till Simon kommer.. Pusss!



IKVÄLL BLIR VI FULL FÖR LINNÉAS SKULL!!

TJO! Igår blev en datorfri dag, därav uppdateringen. Börja med att ha praktik, red Truxen, mysig ponny med väldigt speciell galopp haha. Sen direkt när ja kom hem kom Simon, så vi käka, basta å kikade bb innan vi däckade.

 

Imorse ringde klockan 10, upp å hoppa sen dra iväg till Gävle med Magda och Julia. Sprang runt där en en sväng och lite här i Sandviken. Kom hem för ett tag sen å sitter med olja i håret, ska gå å duscha nu och sen är de bara å börja tagga in för kvällen å vänta in brudarna. Awsoooome! PUSS.



You left me now i am all alone, don't try text me on the phone,


Ett fel närmare rätt,

Hey. Igårkväll kom Simon hit, så var skapligt jobbigt att ännu en gång se honom ligga kvar i sängen när jag åkte imorse.. Lust att putta ned honom från sängen av avundsjuka.

 

GRS idag då.. Teori och redovisning på fm, gick ju bra, tröttsamt. Sen dressyrlektion på Pipen på em, mysig polle.

 

Direkt när ja kom hem körde jag iväg (MED PAPPA, ojojoj) till stallet och red Dickan, suveränt fin idag å, lycka. Efter övningskörde jag till pizzan på torget å tillbaka, duktig.

 

Så har precis tryckt en kebab, mätt å belåten. Händer inte så mycket mer idag, puss!



Hey i heard you were a wild one,

Nämen hej. FYFAN vad jobbigt de var att gå upp imorse, helt sinnes! Men jag tog mig upp iallafall och åkte iväg på praktiska provet. Gick väl bra antar jag? Han sa inte så mycket utan vi gjorde de en varsin gång sen drog vi.

 

Jag å Hanna gick å käka lunch på Heartan och sedan tog vi bussen hemåt å var hemma runt 1.

 

Drog direkt ut till stallet och red Dickan, ÄNTLIGEN gick de bra, som jag längtat.

 

Kom hem nyss och ska hoppa in i duschen nu, sen göra mat, ta igen Big B-avsnitt som jag missat å lite annat smått å gott. Hare gött.



Ut med de gamla in med de nya,

beställd √


#pusspålivet

Skola idag som vanligt, med liten sovmorgon på de, awsome.

 

Kom hem för ett tag sen å har hunnit duscha å packa ner lite smågrejer.

 

Ska laga mat åt mig själv nu, sen åt mamma så efter hon käkat så övningskör vi iväg till Årsunda, därav "packandet".. Trodde jag var ledig imorgon, men icke, har praktiskt "slå-på-hästsko-prov" så det förstörde mitt liv lite där, men klarade matteprovet så då äger livet oavsett!! Ha de bäst.



The only man in the world,

Första skoldagen och lovet är över, snacka om depp. Fick allt gjort idag förutom muntlig redovisning, nöjd.

 

Kom hem för ett bra tag sen, har inte gjort så mycket, fixat lite inför kommande helgen typ, de är de enda. Trött som en idiot. Ska laga mat nu, sen invänta Simon, å sen kika BB innan jag somnar gott. Puss!


perfektionen in person, lovely.


Magda,vi gick här, i skinnjacka, i -5, de är sjukt, hahaha,


Give me a reason to smile, because i forgot how,

Hello. Imorse ringde klockan halv 1, min kropp ville sova hundra timmar till men drog mig upp ur sängen motvilligt..

 

Kastade i mig frukost och körde sedan iväg till stallet å red Storm å Dickan. Dakita är inte alls älskvärd just nu och har inte varit de på ett jäkla tag, hoppas på att de vänder snart innan jag blir psykiskt sjuk..

 

Kom hem för någon timma sen och har lagat mat å duschat. Är stört trött och imorgon är de skola igen, jävla skit också... Dö. Hej.


 


Livet blev plötsligt så mycket bättre,

Ohmyfuckinggod! Känner mig som ett tolvårigt litet Justin Bieber-fan just nu, haha töntigt as hell men vafan, har suttit med Magda å Julia och "camat" (eller vad man ska kalla det) med självaste Tony Oller, snyggaste perfektionen gud skapat. Töntigare än töntigast låter det, men så var de ju icke.

Iaf back to reality, Magda kom hit mot kvällningen, vi käka, gick och leta efter en glass som inte en jävla affär hade (!?), gick enda till Willys, frös arslet av oss. Kom hem, utan glass, Julia kom, satt oss framför en konstig film (med T i, haha ironiskt) och sedan hamnade vi framför datorn med T helt random, galet.

 

Sååå nu när flickorna dragit sig hemåt så ska jag sova, sista sovmorgonen imorgon, sadface. Godnatt!


 

 


Bilden påminner mig om igår, Hanna u remember? Haha fail!

Umgicks igårkväll med Magda och åkte sedan hem å strax efter kom Simon. Sov till 10 idag då jag blev väckt, gick upp å gjorde scones till frulle..

 

Sen Simon åkte har jag bara legat i sängen med en hemsk mensvärk. Får se hur dagen slutar. Puss.


perfektion


Fullt upp hela dagen lång,

Drog ut till Årsunda lite spontant igår. Idag väcktes jag vid 11 och sen fick jag skutjs ut till Sune. Körde honom i någon timma, sen var de ju meningen att Simon skulle hämta mig också, men han vägra svara i telefon så fick tillbaka till Årsunda. Arg.

 

Tog bussen hem, duscha och gjorde mat. La mig framför tvn en stund innan jag cykla iväg till Hanna och tog en prommis med henne. Så har nu precis kommit hem. Så ska se till att få lite mat i magen. Puss!



Fuckin' don't know what to do,

Godagens! Idag var andra dagen denna vecka jag sovit 15h, å halva dagen försvunnit. To bad, men för skönt!

 

Käkade frulle å drog direkt iväg till stallet och red ut i solskenet. Så himla skönt ute!

 

Kom hem för någon timma sen och har hunnit käka å duschat. Nu är alltså ännu en dag förbi och snart är lovet över, ångest. Hoers.



Snyggast på denna jord, därmed säger jag GODNATT!


RSS 2.0