sbatziba - 31 mars 2010

Hejhejhejhejhej.

Nu är hunden här, okej? Aa, hehe, aa, hehe, ne. eller jo.

Nu är det glasstime.

Imorgon har jag sovmorgon och slutar två. Jag åker till äckelstugan och ska blogga sönder er. pusshej vi höres.


jag å mina randombilder. tjoho. här e magdas stora puppie doris.

onsdag - 31 mars 2010

Hello.

Skoldagen gick segt. Men slöjden är flummig somvanligt så den räddar i stort sett hela dagen. Hade utvecklingssamtal och det gick väl bra, fått extrauppgift om Palestinakonflikten. Bra att jag vet vad det är, haha.. Men om jag gör den bra så kan jag förhoppningsvis få VG i So och dom 60p är bra å ha i gymnasieansökan. Så den ska jag kämpa med till 25 maj då jag ska lämna in den. Ett tag dit så har god tid på mig!

Kom hem för några timmar sedan och har hunnit käkat. Om någon timme kommer syrrans kille med charlie eftersom hon är bortrest. Semester skulle jag också behöva. Tur att det är påsklov om 1 dag!? =D  happydance!

later.

de är muuuuuusigt med sockor =D


tisdag - 30 mars 2010

Hej!

Det där med designen sket ju sig totalt, haha...

Skoldagen gick rätt snabbt idag iallafall. Tror inte det hänt något speciellt, inte som jag kommer ihåg nu iallafall.. Gick sådär med No-diskutionerna men shit the same. Eller jo nu kommer jag ihåg något speciellt, haha. På musiken spelade jag ukulele (eller vafan det stavas, hawaii-gitarr då? haha) så kom emma gåendes och skulle gå förbi mig och slog mig med trumm-pinnen på armbågen så jag fick kärringstöt och då reagerade jag så snabbt att handen jag hade ukulelen i drog iväg i en jävla fart så jag slog mig själv med ukulelen rakt på läppen så fick en mini-fläskläpp. Hahahah...

Iallafall... så direkt efter skolan kom ja hem, käka, bytte om å stack till stallet. Red sota, sig sådär. Måste träna rejält på gångarterna asså, men var inte så lätt heller när det var vattenpölar överallt på banan och hon var rädd för dom. Men jag är helnöjd med bytet, förutom att ronja kom fram till mig när jag precis hade hämtat sota. Lite skuldkänslor man fick, stackarn. Kommer säkert byta tillbaka någon gång, då man känner att man är redo kanske? :)  näe, men aa...

Kom hem vid sju. Käka, duscha och pluggat har jag hunnit med nu under kvällen. Ska fortsätta träna på svenska-orden som man ska kunna. Vem fan bryr sig om komplicerade ord när det finns enkla? dumdumdum. Nej nu ska jag ta å bädda ner mig i sängen. pussgodnatt.

kalle kan buga själv nu (y). anteckna pleace.


smile - 29 mars 2010

Haj.

Sitter med tv:n på och jordvärme-papprerna brevid mig. När ska jag orka ta tag i dom tro? Inte just nu iallafall känns det som. Men om jag inte gör dom nu blir det aldrig av. kill me..

Blir inga fler inlägg för mig idag, måste slita mig från datorn å plugga in skiten. godnatt.

randombild as usual.


my new horsie - 29 mars 2010

Tjo!

Kommer sakna nallebjörnen men nu är det sota som gäller framöver. Imorgon kör vi första ridturen då jag är fodervärd på na. Känns konstigt. Kommer kännas konstigt. Im excited.

sota å jag.

TÖLTAR. *stolt*


måndag - 29 mars 2010

Hej på er!

Skoldagen gick undan, som alla andra måndagar gör med 3 lektioner. Inte hänt något speciellt, iallafall inte vad jag kommer ihåg.

Satt på datorn nyss för att kolla bussar till torsåker till på fredag. Men inga bussar går ju på långfredan.. Så måste upp till den jävla stugan på torsdag ändå. Tur att jag åker hem dan efter. Om jag överlever.

Får se om jag orkar ta tag i designen idag. Måste träna in allt om jordvärme så man kan diskutera det imorgon.. later.


karma - 28 mars 2010

Halloj.

Kvällen gick snabbt som tusan. Vräkt i mig tacos, städat rummet (wosh!) och duschat. Nu återstår nog att läsa lite och sen sova. I am pissed at my parents. why? dom släppte ut katten som inte fick gå ut förrens nästa vecka. Great.

Imorgon har jag bestämt att ta tag i designen faktiskt. Kanske börjar på det idag, men så blir det nog troligen inte. godnatt på er muppar!





söndag - 28 mars 2010

Godmorgooooooooon.

Magda var nyss ut och hämtade tårtmössan som hon klantigt kastade ut genom fönstret :D 


dino - 26 mars 2010

Helooooooooooooooooooooo.

Sitter hos magda och kollar på natt på museet men nu äre reklam :D 
det går inte att skriva på magdas dator så mer får ni inte veta. hejdååååååååååå.


me like - 27 mars 2010

Hello.

Börjat tröttna rejält på min otroligt tråkiga blogg asså. Designen tynger ner den helt. Får se när man orkar ta tag i att göra en ny. Inte just nu iallafall, för mamma å pappa är påväg hem nu med pizza. Lite gott! Efter det blir det packa lite smått sen drar jag till magda och tillbringar kvällen med henne. Sover över så får se hur det går med uppdateringen asså. Men går väl till henne om typ tre timmar eller något sånt. Så något inlägg till hinner jag slänga in. puss.

hjärtegull hahaha.


lördag - 27 mars 2010

Tjo.

Somnade sent igår pga en viss hanna larsson. Så imorse när jag vakna så var jag så trött att jag trodde att det var fredag så jag blev värsta förbannad, haha, å kollade på klockan gjorde jag flera gånger tills jag kom på att det var lördag. Smart där.

Drog iväg till stallet halv elva och skrittade iväg till kanalvägen som är oändligt lång. Vi bytte hästar och hanna testade ronja. Hästen börjar skärpa sig det ser man. Men inte tillräckligt tyvärr. Vi bytte efter att vi ridit halva biten hemmåt och då testade jag henne. Trots att jag fick en grej som gör henne mindre starkare så verkade den inte fungera. Drog men stack inte. Så det blir byte för mig.. Min nallebjörn ersätts, kommer sakna henne.. Vi är för olika. Hon är stor jag är liten, hon är stark jag är klen, hon har kontrollen inte jag. Ja ni förstår kanske varför.

Kom hem för ett tag sen och hoppade in i duschen direkt och fastnade framför en film som gick på tv. Sitter nu här och kollar runt lite, får se vad som händer här näst innan jag drar till magda. later.

now we go separate ways .. I will miss you


fakta jaja - 26 mars 2010

Hejhej.

Imorgon halv elva åker jag upp till stallet, efteråt blir det dusch + äta lunch. Stannar hemma ett tag, hinner antagligen blogga då och sen bär det av till magda. Så ni vet, utifall jag skulle uppdatera lite senare än vanligt, sent, eller jättesent. Inge nollkoll här inte. pussgodnatt!

tomorrow .. then we shall see .. how it will be


dagens - 26 mars 2010

Dagens vill ha: BRA väder.
Dagens klädsel: Jeans, linne, kofta.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens låt: -
Dagens planer: Skolan - veterinären - stallet.
Dagens saknad: Hm, vet inte ja.
Dagens dummaste: Jag. äckelengelskan gick verkligen skit.
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: När vi stod vid matan idag. Dom öppnar alltid dörren där vi inte står åsså bankar julia på runtan för hon är otålig och det är ingemar som öppnar. Å han börjar jävlas med julia HAHAHA å typ nyper na på magen, HAHAH, åsså nyper han sen emma likadant, HAHAHA..
Dagens köp: Typ vaccin? fast dom hade i det då, men borde väl gillas.
Dagens godis: Lösgodis.
Dagens humör: Süper. Men nu är man liiiiiiiiiiite trött.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark.



fredag - 26 mars 2010

Hellooooooo.

Är hemma efter en lååååång dag.
Började med skolan då, såklart. Har nog inte hänt något speciellt idag förutom att det var engelska nationella muntligt idag, gick verkligen skit var så jävla förbannad på mig själv för jag kom inte på något att säga. Det var helt tomt i huvve på mig, men aa får hoppas att jag behåller mitt G iallafall.

Lära sluta halv tre idag för då kom mormor å hämtade mig så hämtade vi upp ludwig och åkte med han till veterinären. Han fick vaccin och dom tog ut slangen i benet på honom. Så någon gång nästa vecka blir han av med tratten och får eventuellt gå ut! :)

Direkt när jag kom hem så gick det kanske en kvart sen kom hanna och hennes mamma å hämtade upp mig. Däremellan hann jag ta en treo, hämta kameran och plocka fram första bästa skor att dra på mig sen stack vi. Kul att vara tillbaka på ridskolan, men har inte en tanke på att börja där igen =)
Hanna red iallafall Oswald, vi gick/red vid åsen över till brukshundsklubben. Där fick han springa lite och sedan vände vi och gick/red en sväng på en liten by vad den nu heter... Var tillbaka när det hade blvit mörkt. Blev där rätt länge för vi hade en hel del å göra som göra iordning mat, + hö, göra iordning hästen, rida, mocka, fodra och städa skåpet + städa krubban. Så vi klarade det skapligt på dom typ 3-4 timmarna vi var där ;)   och i väntan på att hannas mamma skulle komma så hade vi snöbollskrig också, haha! herregud..

Kom hem vid halv åtta typ, så har hunnit käkat och ladda in bilderna. Så bjuder på några här. pusss.






















HAHAH sen sista är så soet =D
var ju väldigt dåligt väder, som resulterade i massa justeringar med iso:n och en massa annat. Så lära hålla på att anpassa det hela tiden så vissa av bilderna är lite mörkare, men shit the same. They are nice anyway =)

tomorrow - 25 mars 2010

Hejhejhejdåhejhejhejdå.

Innan jag hoppar in i duschen och går å lägger mig i sköna sängen så måste jag skriva att imorgon blir det sen uppdatering. Först är det skola som gäller, halv tre kommer mormor och hämtar upp mig så åker vi till veterinären med ludwig. Får se hur länge vi blir där och sen hoppas jag att jag får skjuts av mormor till ridklubben där hanna väntar som ska rida. Så någon gång under kvällen kommer jag hem. Så då blir det update och lite bilder. pussgodnatt.


hanna å nån soet polle får stå för bildernnn. hehehahahoho.

torsdag - 25 mars 2010

Hello.

Skoldagen gick rätt snabbt. Började med sovmorgon och kom försent, heh. Sen rullade det på med svenska, so, no och estet. På so kollade vi på dokumentären som gick på tv igår, jävla idioter alltså. Vi har inte sett klart på den men ändå, så dum i huvve får man väl fan inte vara. Handlade om en tjej som blivit våldtagen på skolan och ingen trodde på henne. Massa bevis emot osv. Helt sjukt...

Kom hem runt halv tre och har inte gjort ett skiit. Pappa kom hem för ett tag sen med ny bil, kommer säkert gå sönder om några dagar.. haha nedå. Men nu är det dags för panncakes. pussss.


grymma värld - 24 mars 2010

Eftersom jag gör mina läxor dagen före dom ska vara färdig så tittar jag ju inte om något fattas. Som idag då, mitt häfte ligger inte där i, har väl antagligen försvunnit då min bok låg i connys klassrum. Så sorry conny, kan inte göra läxan =(    ;)

Så får sova tidigt istället. Alltid lika härligt. puss.

nightynight.


HAHAH? - 24 mars 2010

Dom här stötte vi på i lördags när vi red runt sjön vid högbo. barfota när det är snö ute?

HAHAH...

 


dagens - 24 mars 2010

Länge sen jag gjorde dagens nu. 6 dagar sen, gick inge bra de hära. Men slänger in en nu innan greys anatomy börjar. Sen ska jag plugga So-läxan. pusssssgodnatt.


Dagens vill ha:
Är desperat efter en frisk katt som inte ska sitta å skrika.
Dagens klädsel: Jeans, linne, tjockiströja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Utsläppt, äckehår.
Dagens låt: Baby - Justin Bieber.
Dagens planer: Bara skolan som stått på schemat idag.
Dagens saknad: Våren. vill inte ha slask å snö, nu räcker det fan -.-
Dagens dummaste: Tyyyp...... hanna aldrig hört orden runa förut. mupp ;)
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: När jag slog i huvvet i en dörr till garnen på slöjden. Jag garva sönder och ingen fattade vad jag garva åt för ingen såg vad som hände, HAHAH å magda trodde jag garva åt henne. HAHAH..
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget, om inte glass räknas då.
Dagens humör: Töppenglá.



onsdag - 24 mars 2010

Hello.

Blev ett litet randominlägg igår men man kan inte sluta älska den där bilen haha.

Idag då.. katten väckte mig 05.15, alltid lika kul. Var för trött för att få han och lägga sig å sova så jag somnade även fast han satt å skrek och ville ut. Sen väcktes man av mamma som skulle ge katten medicin, var sjukt trött så kommer inte ihåg så mycket av det..

Skoldagen gick snabbt som tusan. Nationella provet gick, hm, skit.. Får nog G på det och om jag har riktig tur kanske jag skrapar ihop till ett VG men ska inte hoppas på för mycket. Annars så gick det fort och sista lektionen var jag å magda riktigt jobbiga, haha. Flummmmmmmigt värre. Behövde inte var ombytta så hade hjärt och lungräddnings teori osvosv. Slutade nog lite tidigare också skulle ja tro =D

Kom hem å åt tooest, så gott! Äckelmat i skolan så åt inte, och då var man skapligt hungrig när man kom hem. Men har inte gjort så mycket, måste ta tag i So:n, men orkar verkligen inte. Får bli efter Greys anatomy ikväll antar jag. later.


drömbil :| haha - 23 mars 2010


det gick bara shkit - 23 mars 2010

Heihei.

Blev ingen lektion idag, inte förvånad direkt. Snöade å blåste kallt. Vi fick inte använda banan tydligen så då blev det ju helt enkelt uteritt. Vi red över åsen till ridklubben och bakom där å vände, sedan tillbaka över åsen igen och på det där stället ronja stack med mig som dom flesta vet. Hon blev lite spänd men det blev helt klart bättre över att hanna å kalle gick före oss. Och hon stack och ramlade inte nå idag, jag är chockad! Hon snubblade ju ett par gånger men hon skötte sig otroligt bra. Men var nog bara för värdet var så tråkigt, då blev hon säkert deprimerad, hehe. Jag å hanna däremot flummade å flabbade hela ridturen, så inget tråkigt väder stoppade oss där eller, haha!

Kom hem för någon timme sen och har hunnit käka, duscha å medicinera katten som nu deckat här i sängen. Stackars liten. Får se om han sover inatt eller om han vill ut, men tror nog han tar det lugnt. Annars blir det jäkligt jobbigt imorgon. Som tur har vi sovmorgon. Nationella prov kvart över nio är det som står på schemat, fifan..

Nu är det dating in the dark, desperate husewives, cougar town och christine som gäller resten av kvällen! pussgodnatt.

saturday is your chance to prove you're worth it.

tisdag - 23 mars 2010

Hej!

Skoldagen gick snabbt med bara 3 lektioner. Ingen So och ingen No, skönt! Men minuset var ju att det snöar ute, enda sen imorse eller inatt har det hållt på. Å det är inte så jättefrestande att rida i det sen heller. Men måste man så måste man =)  

Ludwig har varit hos veterinären idag, äntligen. Mamma åkte dit med han och ja.. han blev kastrerad så han är helt drogad nu haha, han hade en varböld med 2 dl var i som dom skölde bort och har nu en slang i benet så det droppar blod ur så ni kan ju gissa hur mitt golv ser ut, han har öronskabb (smittar inte människor, pjuh..), han har tratt haha, har 40 graders feber... hm tror jag fick med allt. En jäkla massa problem har han iallafall den stackarn, haha. Ligger just nu deckad vid min dörr.

Har inte gjort så mycket mer än att hållt ett öga på ludwig under dan. Kvart i fem kommer hanna å hennes mamma å hämtar upp mig till lektion. Om inte nanna ringt och sagt något annat. vi hörs efteråt. puss.

HAHAHA..


godnatt - 22 mars 2010

Hello.

Sitter i sängen och måste ta ur linser, sminka av mig, hämta katten mat&vatten, plugga spanska, kolla boston tea party osvosvosv.

Katten sover inne inatt så han inte försvinner tills imorgon då vi eventuellt åker till veterinären med han. Så får se hur många timmars sömn jag får inatt. pussgodnatt.


måndag - 22 mars 2010

Hej!

Skoldagen gick snabbt men kändes ändå seg. Kom hem och åt pannkaka, så jäkla hungrig, var bara nå äcklig stark biffliknande sak i skolan. Skolmaten suger, men det visste väl alla redan. Hm.. satt mig vid tvn sen och höll på att somna. Så kom plötsligt grannen inrusandes och sa att ludwig hoppar omkring vid en av våra andra grannar. Så sprang fort å hämtade honom. Nu kan han inte ens stödja på högerbenet som är uppsvält så han hoppar fram. Har även ont vid revbenen på ena sidan. Han ska till veterinären NU, inte på onsdag. Tänker fan inte vänta tills dess.

Annars så har det inte hänt så mycket mer, har funderat på att ta tag i spanskan men har aldrig orkat. Så får se om jag orkar mer än att läsa på orden. Men borde göra texten också annars blir väl lärarn sur för vi hade hela helgen på oss.. -.-

Nu äre mat på G. puss.


idioter - 21 mars 2010

Tjo.

Har ägnat kvällen åt tv-tittande och massa diskutioner på msn. Så kvällen har varit lugn och taggar inte inför imorgon, skola står på schemat. Börjar med matte och emma kommer antagligen inte, kan det bli tråkigare. Å sedan engelska, antagligen titta på film för andra ska ha muntliga nationella och sedan avslutas dagen med So. Som alltid är lika roligt..

Jag skulle också vilja vara sjuk och ta det lugnt om jag ska vara ärlig. Slippa skolan ett tag, hellst en rejäl förkylning då magsjuka är hemskaste som finns. Känner att påsklovet som kommer om två veckor behövs här å nu. Å våren kan ju ta å komma. Har snöat halva dagen och det suger, nu när det mesta hade smält bort från vägen iallafall, men näääe då ska det komma mera snö. Kill me.

Nu ska vi försöka sova iallafall. Vi hörs imörgen. puss.


söndag - 21 mars 2010

Hej på er. Helgen har varit lång..

Lördag: Började med att vara i stallet till klockan tio. Vi fixade hästarna och drog ut på uteritt i det härliga vårvädret. Var ute ett bra tag, runt 2 timmar måste det ha blivit minst. Ronja var skitdryg. Vi gick näst sist med hanna å kalle bakom oss. Å när vi skulle galoppera så drog hon förbi alla 4 som var före oss, lite förbannad man blev. Sen så påvägen hem vid högbo bruk så snubblade hon (as usual) men den här gången ramlade hon rakt fram på knäna och försökte ställa sig upp och ramlade bakåt istället så hon satte sig ned, och sedan framåt igen och sen kom vi upp. Klantigare häst får man leta länge efter..

Efter uteritten blev det lite wierd massage, massa pratande och mat. Från 10-18 var vi där. Väldigt trevligt hade vi det iallafall trotts insidenterna. Funderar på att byta häst faktiskt, klarar inte av henne. Vill inte ge upp, men säkerheten går först känner jag. Men ska ha lektion på henne på tisdag och sen på lördag ska hanna testa om hon beter sig likadant med henne.

Direkt när jag kom hem så stod syrran och hennes kille å väntade på mig, så hoppade snabbt in i duschen och sen skjutsade dom mig till emma där även magda och julia var. Kvällen bestod av tacos, körslaget, film, massa ätande, promenad, film, massa pratande och vid 1-2-3 somnade vi.

Söndag: Vaknade upp halv tolv. Julia hade vaknat tidigt och knäppt kort när jag sov, och på ett av korten så har jag märken efter tre fingrar på kinden HAHAH. undra hur det gick till xD 
men alla var typ vakna då, så emma å magda flög upp ur sängen och gjorde iordning frukost medans jag å julia latade oss i soffan (där vi sov). Så blev det frukost, tillbaka till soffan, sova, prata, sova, prata. Vid kvart över tre kom mamma å pappa och hämtade oss i syrrans killes bil som är typ en safari/skogsbil. Har nog aldrig sett en fulare bil. Haha!

Efter vi skjutsat hem tjejorna så la jag mig med datorn och har kollat igenom massa bloggar å shiet som man missat under gårdagen, haha. Snart blir det nog mat och efter det blir det duschen å tv resten av kvällen som gäller! Riktigt trevlig helg har jag haft iallafall, men det kunde ni nog gissa. pösss.


here u have mongomagda and datanördemma. bilder snodda från julia ;)

my som frisör = kaos - 19 mars 2010

Tjo.

Har tillägnat den senaste timmen till att klippa bort tovor, borsta, klippa, borsta, klippa.. Är fortfarande inte klar men får fortsätta på söndag då jag inte orkar nåmer nu. Men katten har stått ut ett bra tag och ska väl snart få gå ut. Får hoppas på att han inte kommer frysa bara, men klippte bara av halva längden så han ska nog klara sig.

Nu ska jag ta å göra kväller å gå å lägga mig. Upp halv nio imorgon inför en lång dag. Blir nog ingen uppdatering under hela dagen skulle jag tro. Vi får väl se. Får skjuts till årsunda av min kära syster så det löste sig. Härligt! Godnatt på er vi hörs antagligen på söndag.


Före:



Efter:




Före:



Efter:



Bilderna gör friseringen inte rättvisa. Syns knappt att man klippt. Men orkar inte knäppa några andra...

fredag - 19 mars 2010

Hejhopp.

Skoldagen var riktigt härlig idag. Lugna lektioner, stort + till att vi inte hade någon spanska så slutade tidigare. Så jäkla härligt. Jag orkade verkligen inte plugga spanska igårkväll så då gjorde jag inget i onödan, rajtantajtan.

Kom hem och åt panncake, kollade tv en stund innan vi fick besök, när dom hade åkt hem duschade jag ludwig som ska friseras om en stund. Blir efter jag käkat. Före å efterbilder kommer dyka upp ;) 

Sen så har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Tar det lugnt inför morgondagen. Klockan tio ska vi antagligen vara i stallet för en Måbra-dag. Då kommer vi bland annat ha lektion, och rida ut (tror jag iaf?), äta, å nå mer kommer inte ihåg, haha. Men får se hur lång tid det tar. På något vis ska jag ta mig upp till årsunda iallafall och där spenderar jag min lördagskväll med tjejorna. Blir aaaaaaaasnice.

Nu är det någon som ropar att de är mat. pusss!

liten my å tjurig björn. yeaiy.

dagens - 18 mars 2010

Dagens vill ha: Bussar som går bättre tider.
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt, tjockiströja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens låt: Inget nytt, så det suger å skriva nån.
Dagens planer: Just the school today.
Dagens saknad: Sova länge, skulle behöva det.
Dagens dummaste: Orkar inte tänka efter.
Dagens drog: Oboy.
Dagens roligaste: När julia skrek: "DIN KAMERA ÄR SÅ JÄVLA BRA MY!", hahah herregud..
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget. wosh första gången?
Dagens humör: Varit glad hela dagen förutom nu. nu kan jag ju som minst säga att jag är jävligt irriterad..



torsdag - 18 mars 2010

Hej!

Skoldagen gick rätt fort. Alltid lika skönt med sovmorgon. Å inte är det så ansträngande lektioner heller, så det flöt på.

Kom hem vid halv fyra, åt macka, kolla tv, packa singstargrejer till sofie, titta lite mer på tv, åt pannkaka å sen hamna jag här. Härlig dag. Har inte orkat göra så mycket. Tvingade mig nästan till att ta tag i spanska men det har jag inte orkat göra en tyvärr. Tar tag i det senare. Nu ska jag nog hoppa in i duschen. puss.

bjuder inte på några bilder idag. sorry guys.


dagens :o - 17 mars 2010

Hello.

Har inte gjort dagens på 3 dagar, dåligdåligt. Men här kommer en innan jag gör kväller och kikar på greys anatomy. Sen ska jag börja läsa boken idag också, great! Vi hörs imorgon. pussgodnatt.

Dagens vill ha: Mera vår. Jättemycket vår.
Dagens klädsel: Jeans, linne, tjockiströja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans.
Dagens låt: Har inte lyssna nå på musik än =D
Dagens planer: Skolan - veterinärn. det sista sket sig, men ändå.
Dagens saknad: S-O-M-M-A-R-!-!-!-!-!
Dagens dummaste: Kattjäkeln som förstör när man bokat tid å allt åsså dyker han inte upp. Men nu ligger han här brevid mig i sängen och sover. Har lust att peta på honom så han inte kan sova.
Dagens drog: Tacoschips.
Dagens roligaste: På idrotten idag när vi satte oss ner å kastade kuddar på varandra i SGA. Så ställde sig magda upp och gick först fram några steg och backade sedan bakåt så fort att hon missade grejen som hon stod på så hon ramlade rakt ner i kuddarna och det enda man såg var hennes fötter som stack upp. HAHHAH..
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Icecream?
Dagens humör: Glad som ett sparvöga.


onsdag - 17 mars 2010

Hej!

Dagen har gått snabbare än någonsin. Började med en normal skoldag, vi fick reda på vad vi fick på nationella proven i svenska och jag fick ett poäng från VG, lite surt. Men jag är nöjd iallafall så det är lugnt. Annars har det nog inte hänt något speciellt.

Precis efter skolan gick jag å magda upp till mamma å hämtade adress till veterinären. Mamma hade bokat tid klockan fem så då skulle jag å pappa upp dit. Men vad händer då? Jo katten smet ut när max kom hem (jävlaunge..) och sen dess hade varken pappa eller jag sett honom. Så det var bara å ringa och avboka tiden. Mamma får väl ringa ikväll om ny tid om han kommit hem då..

Så tio i fem slutade man leta och satte sig ner i soffan och tog det lugnt i några minuter tills pappa sa åt mig å dammsuga. Så då var det bara å sätta igång med det och direkt efter tog jag tag i So-läxan. Så nu har jag nyss ätit och är klar för min lugna kväll, hehe. Att ha allt gjort känns så jäkla skönt! Nu ska jag ta å looka at some bloggs and stuff, byebye.


tisdag - 16 mars 2010

Hej på er!

Lite sent inlägg men ni vet ju varför så drar inte upp det.
Skoldagen började med nationella prov i engelska, som jag helt glömde bort igår, haha.. Första delen där det var läsförståelse var väl rätt okej, men hörförståelsen var så jäkla svår. Gick verkligen inte bra där, trots att man skrev på alla så gick det skit. Men så kan det gå. Därefter hade vi So och No sen var dagen slut. Skön dag.

Kom hem runt kvart över tre. Åt en macka, bytte om, packade ner kameran å drog iväg till stallet tjugo över fyra. Pappa var så jäkla seg. Vi tog in hästarna en kort stund och sen upp på en barbackatur. Skulle först rida genom byn, men då måste man korsa en åker som det var asmycket snö på och det var ju hård snö så dom sjönk bara igenom. Kom mer än halva och sen fick hästarna panik! Hoppade av direkt och märkte att hästarna hade blivit små shettlandsponnysar, så djupt var det, haha! Så hanna ledde kalle tillbaka eftersom han var lite snällare å leda. Ronja fick gå lös bakom och sen gick jag sist. Annars skulle ronja gått på mig bara, å inga brytna fötter eller ben vill man ha här inte. Alltid händer det något som går snett, haha..!

Red tillslut en liten runda och vände på vägen, sen en kvart på banan, men båda hästarna vägrade arbeta efter några minuter. Trevliga hästar asså... Så vi gick med dom till hagen och sen åkte vi hemmåt. Nu har jag bara hunnit äta och duscha. Väntar på att magda ska skicka engelskaglosorna så jag får dom gjorda.

Annars så består kvällen av tv-tittande. 20.00- dating in the dark, 21.00- desperate husewives, 22.00- cougar town, 22.30- christine. Haha, jagharingetliv men så äre. pussgodnatt!






sött. haha..

kväller - 15 mars 2010

Hej.

Ska sätta på teven nu och kolla på håkans bar hade jag tänkt. Efter det tar jag tag i So-läxan och sen är det sova som gäller. Eller just de ja, har fått andra boken av emma nu så måste väl börja läsa lite på den å. Suck. Får se när jag somnar ikväll, inte bli det tidigt iallafall.

Imorgon kommer jag väl hem vid halv fyra tiden, vid fyra skjutsar pappa upp mig å hanna till stallet så tvivlar på att jag kommer hinna blogga innan vi åker. Så, nu vet ni vet. puss.

tycker han är lite lik staffan. haha..


valbo - 15 mars 2010

Hello.

Blev valbo endå helt plötsligt. Pappa å stefan skulle upp till gävle så då släppte dom av mig å mamma i valbo. Hittade lite smått å gott. Måste ta upp grejerna å lägga de i gaderoben nu annars händer det väl aldrig..

När vi kom hem så kom ludwig in och passade på att kolla hur hans sår var som jag inte hittade. Idag såg man att han hade lyckats klia bort håret som var iför och det är inget litet sår han har i kinden! Stackarn, jag försöker tvinga mamma att åka till veterinären med han innan det blir infekterat igen men hon vill vänta å se. Så ja vi får väl se imorgon då.. Försökte ta bild på såret men gick inge bra..

Nu ska jag ta å göra det där med kläderna å gaderoben. later.








man ser typ halva såret här. inte så vacker syn nej.

måndag - 15 mars 2010

Hej på er!

Skoldagen gick undan, eller ja.. Tre lektioner går rätt fort. Kom hem vid kvart i tolv och mamma sa att hon å mormor redan varit och köpt vårjacka till mormor i sandviken så då behövde dom inte åka till valbo. Surt, jag som ville dit. Men ska dit på lördag med hanna tror ja, så får vänta tills dess!

Har inte gjort så mycke sen jag kom hem. Har Soläxa men orkar inte ta tag i den just nu, blir nog ikväll någon gång. Nej nu ska jag sluta tråka ut er för jag har inget vettigt att skriva! (som om jag någonsin har det...) aja. puss.





right now - 14 mars 2010

Nyss:

Nu:

 


dagens - 14 mars 2010

Dagens vill ha: Påsklov. 3 veckor kvar, kill me.
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, linne.
Dagens smink: Nada.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens händelse: IIIIIIIngenting, skönt!
Dagens låt: About you now - timo räisänen (idag med, love it, höh)
Dagens planer: -
Dagens saknad: Åka moppe. NUTACK.
Dagens dummaste: Ludwig, som vill gå ut ur mitt rum men jag orkar verkligen inte öppna dörren.
Dagens drog: Melontuggummi :D
Dagens roligaste: Jaru.
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Lösgodis.
Dagens humör: Tierd.


update: bara någon minut när jag publicerat inlägget så kom mamma å öppna dörren till katten. mohaha...


GE HIT SOMMARN NURÅ.

båring blogg - 14 mars 2010

Hello.

Har typ bestämt mig att jag måste lägga in en bild i varje inlägg nu. Bloggen suger annars, så igår blev det faktiskt en heeel del bilder! Så jag började igår kan man säga. hehahohöhi. Aa men nu ska jag kila. pösshei.

charlie =)


söndag - 14 mars 2010

Godmorgon!

Precis när magda gick hem igår så tog jag in ludwig som blödde från kinden där han varit uppsvullen. Så jag tog in honom och tog bort allt blod å gjorde rent det. jätteäckligt, uh. Gick å la mig runt två skulle jag nog tro.

Vaknade för en timme sen och har hunnit käka frukost coh dragit på mig kläder. Sitter nu med en godisskål och ska nog sätta på en film. puss.




dagens (lördag) - 14 mars 2010

Dagens vill ha: Längre helg!
Dagens klädsel: Jmjukisbrallor, linne.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens låt: Keep on walking - Salem al fakir.
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Sängen.
Dagens dummaste: Svenska folket.
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: Typ... när jag å magda satt å sjöng till varje låt och nu kan vi dom typ. förutom två.. haha.
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Lösgodis.
Dagens humör: Glad ! :)


magda hade very funny.


kvällen - 14 mars 2010


tacos framför tv:n. lite nice =)


julias äng hahahah!


och klockan tolv låg magda i soffan, lite trött? ;)

tjuv - 13 mars 2010


magda å födelsedagsbarnet ;)


födelsedagsbarnet, magda å jag. precis innan vi käka =)


kladdkakan som var hur god som hellst! - jag å magda. bjuderr.


julia å emma.

här har jag snattat ihop några bilder från magda, julia å emma. linnéa har inte lagt ut nåra än och jag orkat inte vänta. haha. Men kvällen var super tjejor! pusspåer.

lördag - 13 mars 2010

Hej på er!

Åkte upp till stallet klockan elva.

Red på ridbanan i flera timmar och jobbade HÅRT med det som jag inte fattade någonting av i tisdags. Och idag gick det fan super efter lite tränande! Kändes underbart. Ännu underbarare kändes det när jag galopperade på henne igen. Flera gånger till å med. Härligt, känns superttryggt nu igen. Men kanske inte gör det när vi rider ut. Men jag jobbar på det iallafall! Mot slutet så blev alla lika förbannade på ronja för hon vägrade gå frammåt. Men det var nog för hon inte hade några krafter kvar alls, hade kört som en galning med henne, haha stackarn!

Själv så har jag fått ett skavsår som värker riktigt illa, åsså känner jag att jag kommer få träningsverk i armarna och vid skuldebladen. Härligt!

Kom hem för ett bra tag sen iallafall och har: slöat framför datorn ett tag, upptäckt att ludwig är riktigt uppsvälld under högerögat och insett att nu börjar mättheten från igår försvinna. haha! Så snart är det tacos som gäller. Ikväll kommer magda hit och vi kikar på melodifestivalen å gör massa annat trevligt. puss!


det här lammet välkomnade oss med sitt skrikande, värsta liten =)


hanna & ronja.


hanna & ronja.


hanna & ronja.


hanna & ronja.


strimma & eddie.


kommer iiinte ihåg namnet på denna xD - jag & ronja.


jag & ronja.


jag & ronja.


haha, kalle å ronja i bakrunden.. xD


fredag - 12 mars 2010

BÖRJAR SKRIVA DETTA 23:57 SÅ DET HÄR RÄKNAS SOM ETT FREDAGSINLÄGG! =D

Hej på er!

Väldigt dålig uppdatering idag och det baror på att först var man i skolan somvanlig, fick sluta en aning tidigare för rektorn fick hjärnblödning och då skulle alla lärare samlas osvosvosv. Så då hade vi bara läxförhör å sen fick vi sluta. Direkt efter så gick jag å magda upp till ica (haha..) å köpte present åt linnéa, kort varsel men då har man ju ica! :D 

En halvtimme innan bussen gick så fick jag inte tag på magda. STRULFIA! Och så smsade julia om att hon inte visste någonting om skjutsen å bussen, haha kaaos! Så jag å mamma hämtade upp julia tjugo över (hon smsa tio över, haha..) och sen hämtade vi upp magda som är en strulfia. Kom iväg till bussen iallafall och stannade av vid ica i årsunda å gick mot linnéa och påvägen dit mötte vi emma.

Resten av kvällen har vi ätit, umgåtts, ätit, umgåtts. Hur underbar kväll somhellst! Blev dock lite trött efter halva filmen vi såg på, men om man bortser från det så var det skittrevligt! Nästa gång är det jag som fyller haha, längtar! ;D 

Tjejorna knäppte en massa bilder så jag snor lite från var å en och lägger upp imorgon om dom orkat lagt ut nå. pussgodnatt!

dagens - 11 mars 2010

Dagens vill ha: En ickeskoldag, vi kan hoppa över morgondagens skola snälla?
Dagens klädsel: Jeans, linne å tjocktröja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Mössfrilla.
Dagens låt: About you now - Timo Räisänen.
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Åka moppe!
Dagens dummaste: Nothing jag kan komma på nu.
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: När vi upptäckte att linnéa fått något på läppen och hon skulle kolla om hon såg det från mobilen och så sitter magda och kolla på linnéa och plutar med läpparna som om det var hon som hade något på läppen. HAHAH..
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget än!
Dagens humör: Glad ! :)


torsdag - 11 mars 2010

Hej! 

Som ni ser har jag hoppat över igår som var den 10:e och skrev 11 på varenda blogginlägg, haha så kan det gå...

Skoldagen rullade på utan några större problem. Finns inte så mycket å säga om den. Allmänt lugn.

Skjutsade magda hem, eller nära hem iallafall, hehe. Å kom sen hem å åt mat. Var så jäkla hungrig och pappa stekte pannkakor för han skulle bort senare idag (har precis åkt, haha) så då åt jag min middag klockan fyra istället. Kommer bli vrålhungrig tills ikväll men jag överlever nog!

pöss.


ett sista - 11 mars 2010

Halloj.

Ligger med datorn på magen och är nedbäddad i sängen. Det är liiiiiiiiiiiiiite skönt =)  börjar bli lite småtrött men nä inte sova än. Har suttit å diskuterat med hanna om ridlektionen som vi hade igår. Ska träna som bara fan på lördag. Blir ett jäkla långt pass för mig och ronja och det behöver vi. Ska träna på det nanna sa åt mig å träna på, hanna får visa för jag fattade inte riktigt och sen ska jag visa ronja att det inte är okej att sticka iväg i galoppen. Hatar när hon gör det, blir så sjukt förbannad. Ska på med säkerhetsvästen (utifall man skulle lyckas ramla av, haha..) och köra med na som en idiot! Ojojoj vad jag ska nöta på pollen. Längtar!

Har under kvällen även ätit glass å glott på Greys. Trevligt trevligt. Nu väntar sängen på att jag ska somna sedan vaknar man upp åtta imorgon och drar iväg till skolan vid 09.00-09.10 tiden. Lite skönt med sovmorgon! Å första cykelturen 2010, spännande, haha näe, får se om jag kör omkull. Skulle nog tippa på det. Men äsch..

godnatt!


dagens - 11 mars 2010

Dagens vill ha: Helg.
Dagens klädsel: Jeans, linne å tröja över den.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Mössfrilla.
Dagens låt: Ingen idag heller, har inte palla lyssna. heh.
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Sova ut. haha...
Dagens dummaste: Big smile. hatehatehatehate.
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: Haha det var något jag å magda garvade åt så in i helvete på slöjden.. mitt minne sviker mig.. hm.. JA JUSTE (efter tio minuters tänketid..)
Vi satt å kolla i virknings-pärmen.
magda: inga.
jag: inga berminge.
magda: inga b.
*magda bläddrar upp en sida med ett par ben på*
magda: INGA BEN!
jag & magda: ASG..
Noll humor, men det var jävligt kul, haha!
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Negerboll x2, fan vad jag äter godis, haha :o
Dagens humör: Happy =D
Dagens ord: Jag hatar dagens ord. det är så svårt. den försvinner imorgon! haha.. (precis som dagens händelse gjorde idag, för det är ju typ som dagens roligaste? eller? äh.. men så var det iallafall.)


NU ska jag springa å ta ur linser och av med sminket sen är det Greys anatomy som gäller! godnatt.

onsdag - 11 mars 2010

Hej på er!

Fort det gått, mars började ju fan nyss och nu har lite mindre än halva gått :o  det är scary. Men våren är påväg och det jublar vi för. Snöhögarna kommer stå kvar ett tag till men snön på vägarna försvinner fortare å fortare. Vill ha bort allt nuuu....

Skoldagen gick iallafall bra. Finns inget speciellt att tillägga där.

Satt å vänta på bussen i en halvtimme, ringde pappa däremellan men han svara inte och när han kom hem sa han att han hade glömt telefonen hemma och han varit i Jäderfors, hejja. Men bussen kom iallafall tillslut vilket man var glad över. Kom hem och har inte gjort så mycket. Mycket mer kommer heller inte att hända. puss.

dagens - 9 mars 2010

Dagens vill ha: Sovmorgon.
Dagens klädsel: Jeans, linne å tjocktröja.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Upsatt i knut.
Dagens händelse: Skola å ridning.
Dagens låt: Ingen. surt =)
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Behöver jag nämna det? börjar på s och slutar på ommar.
Dagens dummaste: Mig själv.
Dagens drog: Inget!
Dagens roligaste: När jag, magda å linnéa stod och väntade på bussarna så höll linnéa på med fjädrar från jackorna och när jag andades in fick jag en rakt i näsan.. hahaha!
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Inget, än.... höhö.
Dagens humör: Förbannad.
Dagens ord: Fjäder.

tisdag - 9 mars 2010

Hej.

Skoldagen gick undan. Fick VG på spanska- och soproven som vi fick tillbaka så är nöjd! Väldigt nöjd, haha. Dirket när jag kom hem slängde jag igen mig två mackor och hjälpte pappa med GPS:en för han hade problem, som vanligt. Å sedan var det på med ridkläderna, dammsuga lite innan hanna å hennes mamma kom och sedan stallet.

Ridningen gick inte alls bra. Skit rättare sagt. Men alla har väl sina dåliga dagar och jag blev så fucking förbannad att jag satt som en jävla kråka och ronja visste inte hur hon skulle reagera eller göra så hon drog åt alla håll och ja, DET GICK INTE BRA! På lördag blir det nya tag, puss på det.

Imorgon hade jag lovat emma å vara med på idrotten när det är bad, för en gång skull man inte har menshelvete. Ja men vad händer, jo fick den för någon timme sen. DET ÄR SÅ JÄVLA KUL DE DÄR.

Nej nu ska jag kolla på desperate husewives för nu har jag inte hängt med nå. godnatt.

dagens - 8 mars 2010

Dagens vill ha: En fungerande mobil.
Dagens klädsel: Jeans, linne å en tröja som jag tagit av mig.
Dagens smink: Mascara, å fundation som tvättats bort.
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens händelse: Bullbak? =)
Dagens låt: I'm yours - Jason Mraz (SÅÅ uttjatad men så jävla bra!)
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Sommar, Sommar, SOMMAR!!!!
Dagens dummaste: Degspadet. haha..
Dagens drog: Bullar.
Dagens roligaste: Jadu, när man träffar tjejorna efter en veckas lov har man väldigt roligt. Kommer dock inte ihåg något speciellt just nu.. xD
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Bullar, om det räknas? ;)
Dagens humör: Glad men trött. väääldigt trött!
Dagens ord: Degspadet.

måndag - 8 mars 2010

Hej.

Blev skola ändå. Great. Började nio, bakade bullar, åkte hem. Kuldag! Nej men inte klaga, så mycket bättre än lektioner. Känns deprimerande att solen skiner och det är värsta skönt ute och man vill gå ut, men vafan ska man ut å göra då? Skulle ge vad som hellst för en ridtur just nu. Fifan vad härligt.
In my dreams....!

pyss.


GRATTIS LINNÉA!


dagens - 7 mars 2010

Dagens vill ha: Ett huvud utan huvudvärk.
Dagens klädsel: Morgonrock.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: I en handduk för håret, nå frisörgrej mamma tagit hem. äger.
Dagens händelse: Typ när jag åkte å hämta kameran.
Dagens låt: Bad boys - Alexandra Burke feat. Flo rida.
Dagens planer: Är paserade.
Dagens saknad: Vår, sommar, snälla ge hit. NU.
Dagens dummaste: Saik.
Dagens drog: Godis..
Dagens roligaste: Mamma skulle låsa bilen å det fungerade inte, å när jag gjorde det så fungerade det. Både vid Lidl å Ica. När vi var vid ica blev hon så jäkla envis och höll på och tröck å tröck å tröck å tröck på knappen men bilen låstes aldrig och när jag tog den så gjorde den det. haha.. 
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Negerboll å typ chocklad som är jättegod som bara finns på lidl, haha.
Dagens humör: Var väldigt irriterad nyss. Men nu har det gått över.
Dagens ord: Vasarusaru?

många inlägg idag - 7 mars 2010

Hej.

Sitter här å är galet puppig. Det är då fan heller kul. Men typ ingen ska till skolan imorgon för att de är temadag å ingen pallar det, kulkul. Blir man väl också hemma imorgon då. Det var väl nice. Eller så inte. Jorå, alltid lika kul å va hemma, yes. Någon kan ju komma å roa sönder mig. Nej nu har jag huvudvärk. pöss.

Bilder från I
går:
lysa.


ronja & milla.


spordur & ronja.

vasarusaru? - 7 mars 2010

Wollie Bollie.

Har äntligen tagit mig orken å tittat på kenny begins. Lite bra eller :o  haha! Å bill skarsgård e jättefin. Hans mamma heter my. anteckna. höh.

Nu ska jag nog sätta på en till film så jag inte somnar. puss.


vaken - 7 mars 2010

Godmorgon!

Vaknade halv elva, eller elva, minns inte.. Men somnade runt fyra iallafall så inte många timmars sömn blev det! Härligt härligt, då kan jag somna ikväll. Troligtvis..

Har hunnit varit upp å ätit frukost och snart bär det av till stallet å hämta kameran. pöss.

den som läser detta har inget liv - 7 mars 2010

300 frågor !
start tid; 02:08
1. vad heter du (ditt riktiga namn) : My
2. vad kallas du - Mysan, haha!
3. vad vill du bli kallad - bara det låter bra så är det väl okej, haha.
5. stjärntecken - kräfta.
6. lunar - nå gammal som man inte varit in på på år.
7. bdb - jajamen.
8. helgon - näe?
9. vart bor du - sandviken.
10. vad har du för mobil  - samsung.
11. har du en egen dator - yesbox.
12. vemär din bästavän - magdahjärtegulljohansson.
13. har du några husdjur - två katter.
14. vad ska du göra i sommar - massor!
15. favoritfärg - lila.
16. turnummer - 6, 13.
17. vad älskar du mest - finns mycket.
18. intressen - rida, umgås med dom bästa.
19. favoritband - har inget.
20. favoritlåt med ditt favoritband - .
21. namnsdag - 16 april!
22. vad skulle du vilja heta (förnamn efternamn ) - jadu, något längre å normalare efternamn.
23. vad heter du på din msn just nu - my.
24. hur många online - 11.
25. vem är 15nde online - haha, ehm..
26. vem har du blockat - dryga typer, haha.
27. hur många olika grupper har du - två, online/offline.
28. har du några olästa mejl på hotmail - 1.
29. har du några nya kommentarer på bdb - inte kollat.
30. isf hur många - INTE KOLLAT.
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut - Finns miljontals saker man kan skriva upp. Men låter bli ;)
32. beskriv ditt hår - brunorange, tråkigt, slitet, kort, hatat.
33. har du några piercingar/tatueringar - piercing i öronen.
34. vart skulle du bo om du fick välja - på nå lyxigt ställe.
35. bor du i lägenhet eller villa - villa.
36. vilken färg är snyggast på kläder - varierar.
37. vad har du på dig - mjukisbrallor, pappatröja.
38. har du något i håret just nu - en toffs?
39. vad har du gjort idag - ridit å umgåts med bästa.
40. vad ska du göra imorron - upp till stallet å hämta kameran, sen njuta av sista lovdagen.
41. hur mår du just nu - bra!
42. hur brukar du annars må - bra? haha
43. är du sjuk - nej.
44. har du ont nånstans - nääe.
45. har du gått till tandläkaren detta året - haha nej.
47. har du några syskon - yes, två.
48. vilket är ditt favoritdjur - klurig fråga de där.
49. äter du ofta godis - för ofta..
50. vilket är ditt favoritgodis - oj, typ toblerone, ostbågar. Näe vet inte kan inte välja.. haha.
51. vad är det finaste som finns - min bästavän.
52. vilken är din favoritdryck - pepsi.
53. vilket är ditt favorit tv-program - i en annan del av köping, helt klart! ;)
54. vilken är din favorit vecko dag - måndag, kortaste skoldagen på hela veckan.
55. vem är din förebild - har ingen.
56. vad är bäst med dig - bra på att lyssna.
57. gillar du muffins? - haha jorå.
58. hatar du någon just nu - mm.
59. saknar du någon just nu - ja.
60. har du kysst en apa - vem har inte det?
61. vilket husdjur skulle du vilja ha - sköldpadda! =D
62. är du allergisk mot något - pollen.
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb - vet man aldrig.
64. hur många bilder har du lagt ut - iiingen aning.
65. vad har du valt för bild här ovan - ingen haha?
66. vilket band är det dåligaste som finns - vet inte.
67. är du kär - nej.
68. är han/hon snäll -  okej? haha.
69. vad är din civilstatus - singel.
70. Hur många bildagboken har du haft - två.
71. Hur många har du nu - två.
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken - ja.
73. isåfall vilkenvilka - facebook m.m.
74. vilket är det fulaste tjejnamnet - finns många.
75. vilket är det fulaste killnamnet - finns många.
76. har du varit hos frisören det här året? - gills det att min mamma som är frisör klippt mig hemma, haha?
77. använder du nagellack - nej.
79. har du eget rum - men ja.
80. har du en dubbelsäng? - nejp.
81. har du en egen platt tv - yes.
82. när flyttade du senast - några år sedan. minns inte.
83. vilken stil har du - min egen.
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med - lucas till.
85. vilken kändistjej har snyggast kropp - jadu.
86. vilken kändiskille har snyggast kropp - finns för många, haha.
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad - nej.
88. har du hoppat studsmatta det här året - nej.
89. vilken är den godaste frukten - hatar frukt. men om ja måste välja. banan.
90. äter du grönsaker varje dag - haha knappast.
91. dricker du så mycket vatten som man ska - dricker inte vatten.
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig - normal. 
93. hur lång är du - 171 (?)
94. är du nöjd med dig själv - nopp.
95. vad är du bra på - att vara tyst haha.
96. har du en egen hemsida - blogg.
97. är du medlem på den engelska bilddagboken - nej haha.
98. hur gammal önskar du att du var - typ 3?
99. vad är klockan just nu - 02:33.
100. är det jobbigt att svara på frågor - nerå.
101. hur ser din dataskärm ut - haha, fyrkantig? =D
102. har du städat idag - nej.
103. har du varit ute idag - jajamen!
104. vem ringde du senast ? - pappa.
105. vad var du senast arg på - mamma. 
106. vad har du för status på msn just nu - upptagen.
107. vad har du ätit idag - ingenting, new day.
108. önskar du att du var tjockare - nej, lite smalare.
109. hur många hus har du bott i - två.
110. är du medlem på last.fm - nope.
111. lyssnar du på webradio - nej.
112. bäddar du sängen - ibland.
113. har du lätt för att somna - nej!
114. snarkar du - vet inte, haha.
115. vad har du för startsida - blogg.se.
116. har du ett sladdlöst tangentbord - ja, sitter fast i datorn, hehe.
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon - nejp.
118. vad lyssnar du på just nu - inget.
119. vad har du för ögonfärg - blåa.
120. vill du tatuera dig - näe.
121. vad har du för visningsbild på msn - en gammal på mig.
122. vilka sidor/program är du inne på nu - msn, spotify, paint (haha!) å den här.
123. laddar du olagligt ner musik - nej.
124. har du en egen ipod - nej.
125. är du fet - kan jag inte påstå.
126. vad önskar du dig i julklapp - en trisslott jag vinner hundra miljoner på.
127. ska du köpa prada mobilen - haha nej.
128. har du sett filmen linas kvällsbok - yes.
129. är du emo - haha nej.
130. vad stör du dig på - för mycket.
131. vad är emo enligt dig? - en stil.
132. brukar du lyssna på hög musik - ja om det inte är någon annan i huset.
133. vad gör du om dagarna - är i stallet, umgås med vänner, pluggar m.m.
134. tycker du om popcorn - jorå. =D
135. vilken är din favoritläsk - pepsi fortfarande.
136. vad är din favoriträtt - kyckling med jordnötsås å ris (kinamat), pannkaka!
140. är du död - inte än.
141. är du osynlig - somtimes.
142. filar du naglarna - nej.
143. har du fräknar - några.
144. har du posters på dina väggar - nej-
145. vem är snyggast i my chemical romance - ingen.
146. vem känner du som har haft mest mobiler - har ingen koll på sånt.
147. vilket är ditt favoritämne - typ svenska, om ja måste välja, haha.
148. vilket ämne hatar du - SPANSKA! å alla andra..
151. Favorit lärare - robert, helt klart, haha.
152. favorit loka - spela roll.
153. cola eller cola light - cola.
154. älskar du din dator - jorå.
155. är din dator bög - kan ja lova.
156. vad är ditt favoritplagg - har inget.
157. vilka affärer handlar du oftast i - bikbok, gina, h&m, cubus m.m
158. vart handlar du (stad) - valbo.
159. favorit tv-serie - i en annan del av köping, fortfarandeeee.
160. tycker du top model är roligt - ja =D
162. favoritfilm - björnbröder, haha!
163. vilken är den bästa musikgenren - musikgen..va?
164. bada eller sola - båda!
165. katt eller hund - båda.
166. åska eller sol - båda.
167. vinter eller sommar - SOMMAR.
168. knarkar du - nej.
169. skriker du - vem gör inte?
170. super du - noep.
171. äter du - kan ja lova.
172. snusar du - nej.
173. dricker vatten -  men nej.
174. är MER gott - japp.
175. tycker du om salt - på mat, ja.
176. har du kysst din egna spegelbild - tror ja inte.
177. vad tänker du när du ser din spegelbild - tänker inte.
178. ät en banan! - ne inte hungri.
179. har du runkat nångång - nesh.
180. använder du för mycket hårspray - använder de inte.
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det - haha ne.
182. favorit säng - min.
183. har du en snopp - aa mellan tårna.
184. har du sovit i en säng på ett varuhus - nej.
185. vill du ha sex just nu - nej.
186. vem är tuff - jag.
187. favorit meny på donken - QP!
188. donken eller burger king - donken!
189. svart eller vitt - båda.
190. rosa eller grönt - hmm..
191. död eller levande - levande.
192. rädda joppeva - ja rädda joppe!
193. tittar du på tv just nu - ja.
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm - haha ne.
195. favorit karaktär i simpsons  - homer.
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen - visst.
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson - nej.
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink - blink?
200. städat eller stökigt - städat.
201. bästa sex platsen - haha, säng? ;)
202. favorit halstablett - jadu.
203. är du ofta sjuk - nästan aldrig.
204. gillar du anonyma bevakare - haha dom är väl okej? xD
205. vågar du rapa högt inför andra - ja.
206. skriver du mer än 2 utropstecken - beror på.
207. vad är klockan nu då - 02:49.
208. vad är det för datum - 7 mars 2010.
209. vad ska du göra sen - sova.
210. är du inne på msn nu - ja.
211. hur många har du blockat på din msn - orkar inte räkna.
212. är nallar söta - min nallebjörn e sötast.
213. är jonte söt - aa jättesöet.
214. vart handlar du helst mat - handlar inte mat.
215. vilken är din favoritglass - ben&jerrys!
216. hemmakväll eller fest - beror på.
217. privat fest eller festa med folk på stan - beror på.
218. ditt nordiska favorit land - sverige, haha? =D
219. älva eller vampyr - vampyr.
220. gud eller djävulen - gud.
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha - läsa andras tankar.
222. hus eller lägenhet, vad väljer du - lägenhet.
223. favoritgrönsak - hm, gurka.
224. har du anorexia - knappast.
225. vem shoppar du helst med - mamma.
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M - nej.
227. Hur vill du dö - somna in.
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör - haha näe?
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör - orka bry sig.
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns - oja.
231. hur ofta sitter du vid datorn - varje dag.
232. har du klippt ditt eget hår - nej.
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören - haha neh.
234. Favoritöl - vet inte.
235. vitt eller rött vin - vitt.
236. öl eller vin - öl.
237. coca cola eller red bull - coca cola.
238. vad ska man blanda vodkan med - vad man känner för.
239. havet eller sjön - havet.
240. favorit ö - stora hackholmen, haha.
241. vem står dig närmast - magda.
242. vad klarar du dig inte utan - mobilen, magda, ridningen.
243. behöver du mer kärlek - klarar mig fint.
244. blir du full varje helg - haha nej.
245. är du natt eller dag människa - varierar, just nu natt!
246. är du vampyr - ja, bu på dig.
247. har du varit med i något rollspel - ne.
248. favorit the sims- spel - jadu.
249. festa eller festival - festa.
250. ska du på pride - nej.
251. vill du det då ? - nej.
252. är du transa - haha nej.
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden - vill inte ändra något.
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt - framåt!
255. barn eller vuxen - oj, vet inte, inte testat vuxen än, hehe.
256. när ska du flytta hemifrån - kanske till hösten annars får vi se.
257. eller har du redan gjort det - nej.
258. går du i kyrkan varje söndag - nope.
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll - haha ne?
260. har du piercat nån gång - nej.
261. är du laglig - somfan.
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig - naeaeae. neh.
263. värsta musikstilen - typ opera.
264. rese sätt du föredrar (båt, bil osv.) - bil.
265. är britney en bra mamma - vet inte känner henne inte.
266. vem är du mest lik i mumintrollet - haha, lilla my. hon är min idol.
268. ölmage eller vinmage - haha?
269. vill du ha barn - jadå, inte nu.
270. har du sjungit singstar nångång - yes.
271. vilken är din favorit då - ingen.
272. favorittparfym - har ingen favorit.
273. använder du deodorant - ja.
274. är du beroende av nånting - nepp.
275. panda / björn - båda.
276. favorit radio kanal - har ingen.
277. favorit bil - jadu, smart, bubbla? =D
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år - vem fan är det, haha?
279. favorit författare - läser inte.
280. vad vill du bli när du blir stor - snygg, haha!
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet - inte vett ja.
282. senaste biofilm du såg? - avatar! love.
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner - aldrig.
284. är du rik eller fattig - har tillräckligt.
285. vad tycker du om beckham familjen - är väl som alla andra familjer.
286. favoritsport - jadu gissa.
287. silver tåget eller kustpilen - haha?
288. har du sett filmen Spökhistorier - nej-
289. var den bra då - i donte noe.
290. vilken historia är läskigast - blodet droppar........ dropp dropp dropp...
291. har du långt hår - ne GE MIG.
292. vill du ha längre eller kortare - LÄNGRE!
293. schlager nörd eller - knappast.
294. kunga familj eller president - inget.
295. sämsta veckodagen - typ torsdag å fredag, sämsta skoldagarna iaf.
296. har du en dålig hår dag idag - nerå.
297. tror du på ett liv efter döden - japp.
298. är du politiskt intresserad - nej.
299. är du rädd för att dö - ja.
300. vad är klockan nu då. - 03:01.

GODNATT.

söndag - 7 mars 2010

Godnatt (?) haha...

Sitter uppe och är superpigg, känns meningslöst å sova. Jag ska bli en icke-sovare. Skulle vara skönt, eller inte. Sova är kanske det bääästa som finns. Men att somna är det värsta som finns. Går aldrig å somna, måste vänta i minst 2 timmar tills man gör det och då ligger man fan bara där å blundar. HAHA så fult..

Så jag tror jag inte ska sova nå idag! Kanske några timmar om jag blir riktigt riktigt riktigt trött. Nu har jag även hittat massa pärlsocker i sängen. Undra vem som gått å ätit negerboll över hela huset? Kaaaaaaaaaan det vara magda? JA DET KAN DET!

Nu ska jag nog leta fram någon riiiiiiktigt lång lista som man kan göra. I need somthing to do. Pyss.


hjärtegull - 6 mars 2010

Hello!

Magda stack för några minuter sedan (ringde även mig precis, livrädd för att det knaka i skogen som hon måste gå förbi, HAHA stackars liten...) Iallafall så har vi haft en grymt rolig kväll! Saknat henne så in i .. aa ni fattar =D

Bara för magda var rädd nyss och skrämde upp mig vågar jag inte gå och kissa, haha... Så får sova kissnödig.
Får se hur länge man blir uppe idag.. tror det blir ganska tidigt för är lite småtrött, hehe. Men någon timme till blir det nog! Funderar på att inte sova alls å lägga mig å sova typ 5 å vakna tio. Så somnar jag imorgonkväll! Har åtminstone sovmorgon till 9 på måndag! :D  temadag u remember.

Nej nu ska jag typ kolla igenom lite på datorn sen blir det å kika tv ett tag, puss!

söt random bild jao.


dont read please - 6 mars 2010

Halloj.

Har inte kommit så långt på matfrånten än. Ska slänga i mig en macka och senare blir det resten från gårdagen som gäller. Sen så hoppas jag på att magda rör sig hitåt mot kvällen. Vi höres!


Dagens vill ha:
Ridhus.
Dagens klädsel: Mjukisbrallor å pappatröjanr2.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Utsläppt for the moment.
Dagens händelse: Måste vara när ronja stod i kompliment, haha!
Dagens låt: Who I Am - Nick Jonas.
Dagens planer: Magda kommer hit mot kvällningen.
Dagens saknad: Mat i magen, haha...
Dagens dummaste: Ronja, bångstyrig.stark.å.helt.okontaktbar.
Dagens drog: Niggahbolls!
Dagens roligaste: Hm, vi får se vad kvällen bjuder. Blir nog mycket roligt skulle jag tro! ;)
Dagens köp: Inget!
Dagens godis: Negerbolls.
Dagens humör: Har cirkulerat lite idag.. typ.. Glad, irriterad, glad, osäker, orolig, glad! :)
Dagens ord: Kompliment.

lite surt att kameran dampa tidigare idag när jag låg på ronja. men får bjuda på den här istället då.



lördag - 6 mars 2010

Hej!

Det var då fan heller lätt å somna igår, somnade säkert tre. Var hur pigg som hellst och sen vaknade man halv nio imorse också. Fast låg kvar tills tio och somnade om i några minuter. Men vad är det för jävla fel egentligen :o

Drog till stallet elva iallafall och hade med mig kameran så gick ut å knäppte lite kort i hagen innan vi tog in dom. Dock så glömde jag kameran i stallet, klantig som jag är. Men åker upp å hämtar den imorgon.
Iallafall... så gick vi först till travbanan som inte var plogad å hästarna fick pulsa i hög snö och snacka om att det var bra träning för dom! Dock så gick jag å ronja först och hon ramlade och hamnade på knäna, haha! Å jag satt där och trodde hon skulle lägga sig ner helt så var påväg att sitta av men då reste hon sig så jag klängde mig fast haha, så fult xD

Efteråt skulle vi egentligen gått mot byn å skritta runt lite men vi vände mot banan istället. Gick inte alls bra för hanna så hon gick å bytte häst. Medans hon gjorde det passade jag på att träna lite i traven, tänkte galoppera men red barbacka och med min snedhet så fungerar det inte så jättebra. Så vi lät bli :) Sen kom hon med kalle å dom tränade på galoppen haha, han bockade och kickade heela tiden. Vårkänslor? ;D  haha.

Kom hem för någon timme sen och har hunnit duscha å nu ska jag äta något! Pusshej.


godnatt - 5 mars 2010

Hej på er!

Ligger nu nedbäddad i sängen, sjuuukt skönt! Imorgon så blir man ensam hemma redan vid halv tio. Dock så sover jag då, ska upp klockan tio (inge problem eftersom man vaknat runt tio varenda dag, suck!) och fixa å dona lite innan jag åker upp till stallet elva. Får se vad vi hittar på och om kameran hänger med. Annars blir det väl någon mobil-bild. Om jag kommer ihåg att ta upp den, hehe..

Nej nu ska jag sova. godnatt!




dagens - 5 mars 2010

Börjar bli bra på att komma ihåg de här nu!

Dagens vill ha: Vår!
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, sockor, pappatröja.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens händelse: Magda har kommit hem! ;D
Dagens låt: Walking in Memphis - Calle Kristiansson.
Dagens planer: Har paserats.
Dagens saknad: Åka moppe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dagens dummaste: Har nog lyckats återigen att inte gjort något dumt =D
Dagens drog: Ostbågar!
Dagens roligaste: Hm.. okej, haha, patetiskt. Men kom på mig själv sittandes å garva åt teven..
Dagens köp: Inget!
Dagens godis: Ostbågar å äckligt plockgodis som är min lillebrors. Var riktigt godissugen å då fick det duga, haha.
Dagens humör: Glad!
Dagens ord: Transvestit. (inprovisationhejhej)


hejhej i miss my(s) magda. tomorrow hon komma hit å busa =D

fredag - 5 mars 2010

Hej!

Inläggen blir allt senare å senare för varje dag. Hopplöst det här. Tillslut kommer det väl inga alls antar jag ;)

Nej men idag har jag iallafall städat en massa, men jag har hållt mig innanför dörren iallafall. Mamma å pappa var till deras nya stuga å kolla. Och knäppte bilder så att jag skulle få se, suck! Närmare än några bilder på stugan kommer jag inte iallafall. Jag hatarn.

Men nej nu ni. Nu ska jag sätta på en film skulle jag tro! Är så himla trött så behöver någonting uppiggande också. En negerboll skulle sitta fint. Men näe, jag är nyttig. (haha även att ja åt pizza till middag, men det hade ni egentligen inte behövt veta....) puss.








dagens - 4 mars 2010

Hej igen!

Tack vare min bärbara dator kan jag göra dagens, för det har jag helt glömt bort...
Å förresten så kanske ni märkt att den andra animationen inte fungerade, men jag orkar inte pyssla med den så den fungerar. Jag får gör det.... nån annan gång! pussgodnatt.

Dagens vill ha: Trådlöst bredband!
Dagens klädsel: Just nu.. trosor å stor T-shirt.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens händelse: Att jag äntligen fick mitt modem utbytt!
Dagens låt: Memories (Feature Kid Cudi) - David Guetta, Kid Cudi.
Dagens planer: Har paserats.
Dagens saknad: Högbo ridklubb faktiskt.
Dagens dummaste: Hm.. inget tror ja, kommer iinte ihåg.
Dagens drog: Godis!
Dagens roligaste: Dagens låt! hej hej.... haha, okej, bara magda som fattar.
Dagens köp: Inget ;)
Dagens godis: Geisha.
Dagens humör: Happy =)
Dagens ord: -

man ser riktigt hur brett jag sitter med bena. spagat! ni kan ju bara tänka er vilken träningsverk man får i låren efteråt, haha ;)



animationer - 4 mars 2010

Hej!

Under den senaste halvtimmen har jag otroligt nog lärt mig själv animera, haha. Först gick det inte alls å kollade igenom flera sidor för att få hjälp men ingen som skrivit ner det -.-  så med min envishet så lyckades jag! ;)
Men ska in i duschen nu! Puss.

Första gången:



Andra gången:

torsdag - 4 mars 2010

Tjo.

Väldigt sent inlägg idag. Kan ju bero på att jag varkligen orkar sitta vid den stationära datorn, hatar sånna! Men nu under dagen har vi varit in till valbo och bytt ut mitt kraschade mobila bredband så nu har jag en nytt som fungerar. Så nu är jag glad igen, hehe. Under dagen har jag dock inte gjort så mycket. Den har rullat på och jag njuter av sportlovet helt enkelt! Slappa, slappa å slappa.


Hm. Å gissa vad jag ska göra nu? Nej faktiskt inte slappa, haha.. jag ska ta en sväng in i duschen och sen får vi se vart kvällen leder. Måste iallafall ladda över bilderna från iförrgår på min dator! I need them =) pöss.


dagens - 3 mars 2010

Innan jag glömmer bort..

Dagens vill ha: En ny kamera.
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, randig t-shirt, sockor.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens händelse: Händelse å händelse, har väl inte hänt så jättemycket.
Dagens låt: Who says - John mayer.
Dagens planer:  Har paserats.
Dagens saknad: Sommarn.
Dagens dummaste: Inget.
Dagens drog: Inget.
Dagens roligaste: Inget jag kommer på just nu.
Dagens favorit: ...
Dagens köp: Inget ;)
Dagens godis: Chokladpudding, haha.. 
Dagens humör: Mitt emellan skulle jag tro. Varken glad eller nere.
Dagens ord: Typ, haha, nej jag vet inte ja.

onsdag - 3 mars 2010

Hello.

Dagen har flytit på med de ena å det andra. Orkar inte rabbla upp allt, men har varit upptagen hela dagen iallafall, ursäkt till sent inlägg :)

Nu ska jag ta å trycka i mig någonting för börjar bli hungry. pöss.


pictures - 2 mars 2010


HAHAHAH. ronja attackerar mig när vi tränar på inkallning. Visst ser hon glad ut? ;)
Ala som är hästrädda ska verkligen inte gå i närheten av min grizzybjörn :D


Hanna å kalle är verkligen nära med att slutföra bugningen nu! Jag och ronja har dock inte kommit lika långt.


Hanna å strimma joggade på untan utrusting. Fungerade fint! :)


Jag å ronja ville också prova på det. Dock så åkte tränset på för att hon vägrade stå stilla när jag hoppade upp. Men inga tyglar här inte ;)

Fler bilder dyker väl upp i några inlägg skulle jag tro. pössgodnatt.

dagens - 2 mars 2010

Medans jag väntar på att bilderna ska laddas över...

Dagens vill ha: En smal å snäll ronja, haha..
Dagens klädsel: Just nu.. långkalsonger å stor pösig tröja.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i hestsvans.
Dagens händelse: Hänt för mycket. Men om jag måste välja en.. första galoppen sens "olyckan".
Dagens låt: Fireflies - Owl city.
Dagens planer:  Var väl att åka upp till stallet. Så det är redan gjort!
Dagens saknad: Min kamera som jag lånat ut till hanna i två veckor, men nu är den tillbaka! =)
Dagens dummaste: Ronja.
Dagens drog: Inget!
Dagens roligaste: Haha, alla hemska bilder vi tagit.
Dagens favorit: Att få åka upp till stallet, där trivs man!
Dagens köp: Inget ;)
Dagens godis: Twix....
Dagens humör: Glad glad glad! Men nu är man trött och känner att träningsverken kommer..
Dagens ord: Nallebjörn?

1686 - 2 mars 2019

Hej på er.

Åkte nästan direkt efter jag lagt in inlägget under. Vi har kört rätt så hårt idag med hästarna, haha. Blev allt från markträning, trickträning och lite ridning. Hanna var galen och föreslog att vi skulle rida utan träns. Så ja, det gjorde vi. Lite svårt å styra dock men det gick rätt bra. Galoppera första gången sens "olyckan" och när man inte ens har nå utrustning på hästen och det går bra så kändes det helt okej!

Som rubriken lyder, 1686 bilder knäpptes idag och dom håller på att laddas in i datorn just nu. Bara cirka 600 bilder som återstår och sen får jag rensa lite, haha.. Lägger in några stycken sen. pöss.

tisdag - 2 mars 2010

Hej!

Drar till stallet nu.

Hejdå!



tidsfördriv - 1 mars 2010

Haha, hej igen.

Tog inte många minuter innan jag tittade på klockan och såg att den bara var nio. Trodde den var kvart i tio -.- Surt. Så här kommer en Dagens-lista. Kanske ska börja med en sån varje dag?

Dagens vill ha: Sommar!
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, Musspigg T-shirt (haha), Underkläder och Tofflor! ;D
Dagens smink: Nada.
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut.
Dagens händelse: Haha, hm..
Dagens låt: Here I am - Bryan Adams
Dagens planer:  Dom som var tänkta var provridning, men det sket ju sig!
Dagens saknad: Magda, varför vara i örebro när hon kan vara här hemma å sällskapa mig?
Dagens dummaste: Pappa, som inte lagar mat åt mig när jag är jättehungrig.
Dagens sjuka: Ehm..
Dagens drog: Nothing.
Dagens roligaste: Att jag trodde det var tisdag imorse och när Måndags-tidningen låg på bordet när jag skulle äta frukost så blev jag irriterad och ville ha "dagens tidning" så jag gick ut till postlådan och skulle hämta tidningen men det var inte där. Och det roliga var nog att jag gått runt hela dagen och trott att det varit tisdag enda till hanna hörde av sig om att vi skulle rida imorgon... haha suck.
Dagens favorit: Att jag inte gjort någonting idag. Sköööönt!
Dagens köp: Haha, har inte varit utanför dörren.
Dagens godis: Twix, Ahlgrens bilar å taco chips.
Dagens humör: Besviken, trött men glad! =D
Dagens ord: Förbannelse.

äckelsnö - 1 mars 2010

Hej på er.

Har hållt mig inne från snöstormen idag. (som om jag skulle vara ute om det inte var snöstorm, haha?) Där var jag rolig du. Nej men jag har roat mig med tv-tittande och halvsovande hela kvällen. Tröttnat nu och väntar på att klockan ska bli tio för då ska jag sätta mig där igen å kolla på Boston Tea Party, mycket trevligt. Sen blir det sova direkt!

Imorgon så ringer klockan elva för tolv kommer hanna å hennes mamma och hämtar upp mig. Så dagen spenderas i stallet. Först med kalle å ronja lösa på ridbanan (massa fotograferande) och sedan tar vi en tur ut på strimma och ronja. Ska bli trevligt! Mästerkameran är med så blir liiiite bilder när jag kommer hem imorgon ;) Mindre text, mer bilder = rajtantajtan!

Nu ska jag ta å förbereda för imorgon, ta fram kläder osv. Pussgodnatt.


Ronja ville inte hoppa med mig...

förbannelse? - 1 mars 2010

Hej!

Jag måste ha någon sorts förbannelse, jag har jämt otur. Blir så less. Igår t.ex. var jag galet trött och råkade ha på tvål istället för tandkräm på tandborsten, å jag kom heller inte på det förrens jag hade stoppat den i munnen. Fyfan...

Å idag skulle jag egentligen provridit men nu har hästen gjort illa sig och veterinären har varit dit idag och sytt henne, så nu lär jag vänta några veckor tills jag kan åka dit. Kill me please.

Så ingen provridning för mig på några veckor alltså. Men det kanske är bra, för då kanske det är vår? =D  haha, neh ska inte hoppas på för mycket.. Det är ju typ snöstorm ute och om det börjar smälta sen så kommer det bli översvämmning, så nä vår är inget man ser fram emot heller. Kan man inte hoppa direkt till sommaren istället?

Som tur är har man ju nallebjörnen kvar som står å väntar tills imorgon. Så lite har man att se fram emot!
Förresten så har min mobilkamera börjat dampa igen så kan inte ta bilder = it sucks! pyss.

måndag - 1 mars 2010

Godmorgon!

Vaknade vid elva och har hunnit käka frukost och klätt på mig. Om man kikar ut så ser vädret inte så frestande ut men vi får ser hur det blir mot kvällen. Ska ju provrida medryttarhästen som jag tjatar så mycket om. Får hoppas på att det blir av, annars måste jag väl vänta yttligare några dagar å då blir jag ju tokig!

Men nu ska jag se Patrik 1,5 som går på canal+. Vi hörs! pöss.


RSS 2.0