lördag - 31 oktober 2009

Sorry för dålig uppdatering. Har inge tid till bloggen när man är här uppe faktiskt. Så uppdaterar imorgon när jag kommer hem antagligen. puss.

fredag - 30 oktober 2009

Godmorgon!

Blev inget blogginlägg igår, vet inte varför men de blev bara inte av. Fyfan så obekväm sängarna är och jag kunde inte somna förrns några timmar efter att jag gick å la mig. Skitdrygt, men somna tillslut iallafall. Vakna till några gånger också, men äh. Mindre sömn igår = lättare att somna idag.

Nu har vi precis varit och käkat frukost och ska antagligen ut och gå upp till fjället. Jobbbbbbbbigt. Men men =)
Ska väl ta å klä på mig, borsta tänderna och sen så drar vi. Ska nog ta å ladda kameran lite också.. pussss.


sääälen - 29 oktober 2009

Heeeeeeeeeeeeeej.

Sitter i lillstugan där jag å felicia kommer sova, kulkul =)  Kom hit vid typ halv fyra och har packat upp å sånt sen dess. Så nu vet jag inte vad som händer, hittar väl på något innan vi ska käka. Uppdaterar senare ikväll skulle ja tro. pusss.


torsdag - 29 oktober 2009

Hej på er ! =D

Jag sitter nu här i bilen och passar terror, fast han sover så det är ganska lugnt här. Felicia är ute med hunden och päronen sitter och käkar på något ställe med hemlagad skitmat. Skitäckligt. Men felicia kommer nu så ska vara social med henne istället. later.


guldlock is my brother. yeeah =D

bad - 28 oktober 2009

Hej allihopa.

Glömde ju berätta att jag drar till sälen imorgon, hehe. Åker dit mellan 8-10 så jag hinner inte skriva något inlägg innan vi åker för jag kommer vara trött då. Så skriver när vi kommit fram istället! Runt 2-3 kanske jag hunnit packa upp och så =) 

Men måste fortsätta med packandet och tittandet av Greys anatomy. See ya tomorrow!


fan - 28 oktober 2009

Hej..

Ehm, haha.. Efter jag skrev förra inlägget la jag mig i sängen framför tvn (skulle bara ligga tills de pogrammet var slut och sen börja packa) men jag lyckades somna! Fan asså, hur ska jag kunna somna ikväll? Jag har ju lyckats vänt på dygnet på bara några dagar..

Så jag vaknade alltså nyss och nu är jag skithungrig. Tur att de snart är dags för mat då =)  får hoppas på något gott idag när gårdagens mat inte var det allra godaste man ätit... Får gå å höra med pappa min. pusss.


marsmallows skulle sitta bra nu ...och vi har fan det hemma men dom har väl blivit hårda nu, haha.


HAHAH - 28 oktober 2009

Hallo.

Kom precis ut ur duschen när pappa kom hem och jag hade fått post "yey". Stod transportstyrelsen på de så förstod att de var de nya körkortet till moppen, men näääääääääääe. Första man såg var ".... godkänns inte". Och vad var de som var fel då? Jo, bakrunden på bilden var mörk !? den ska vara vit. Vad är det för löjligt tjaffs -.- seriöst, ååå vad irriterad jag blir. Så de är bara å ta en annan bild och skicka in. Då måste vi antagligen in å fota ny bild. Men vad är det för jävla lagar egentligen? MOGET -.-


(bilden gör håret inte rättvisa ser ja nu, haha. ser riktigt orange ut. men de vare inte, var gult -.-
vet inte vad som är bäst av orange å gult... men de är iaf gult, slut tjaffsat x>


onsdag - 28 oktober 2009

Godmoooooooooooooorgon på er.

Jag ligger fortfarande i sängen (ovanligt?) hehe, och håller på att somna. Men har sovit 12 timmar redan och om jag ska kunna somna ikväll måste jag hålla mig uppe nu ;<

Dagen ser ut såhär: duscha..........packa.............packa...............å packa lite mera. KULKULKUL -.-

pusssss.


ugly housewives - 27 oktober 2009

Hej på er.

Har precis käkat klart, potatis och dillkött, fyfan så äckligt de var. Men om man inte vill sitta hungrig hela kvällen måste man pina i sig. uuh.. H-a-t-a-r potatis, och dillköttet gör det då inte godare för den delen heller!

Om man bortser från de har dagen varit rätt lugn. Tycker ändå att det är ganska bra för mig att sitta inne å ta de lugnt när jag har en täppt, rinnande näsa och en krasslig hals +hosta. Så bäst å stanna inne och låta de försvinna till på torsdag. Vad händer då? Får ni veta imorgon, tehe =)

Resten av kvällen består av tv-tittande.
Klockan 20.00-21-00 Ugly Betty
och 21.00-22.00 Desperate Housewives. Rajtan tajtan.

Så vi hörs imorgon. pusshej.


(y)


sweeeeeeeeeeet !


svininfluensan - 27 oktober 2009

Ja, svin-influensans vaccin är klart och nu skickar de ut lappar till alla elever om att dom ska vaccinera sig. Men vill man det? Tänk om men får bivärkningar senare i livet eller kanske dör av vaccinet för dom inte hunnit testa det? Men blir ju lite skeptisk...

Negativt eller positivt...?


tisdag - 27 oktober 2009

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen och håller just nu på och kollar runt lite på hemsidor man kan framkalla på, så man får typ några bilder gratis i början (y) hitta en med typ hundra, och de va inte illa :)

Idag händer väl inte så mycket, skulle egentligen haft filmkväll med emma, julia å ellen antagligen, men det sket sig tror ja. Har ingen stans å vara, surt läge asså x>  Så blir nog inte så mycket gjort idag.. Får se vad som dyker upp. puss.


kryyyya på dig gumman =)


maggies place - 26 oktober 2009

Hej på er.

Stack ju till magda vid typ tre-fyra. Hon fick sina presenter och jag tror hon gillade dom, haha ;D Aja, vi kollade på film fikade åsså fick jag mat från donken också :D  ÄLSKA MAGDAS MAMMA!  fan vad jag älskar allas mammor.. Mamma du måste bättra dig nu! Först hannas mamma och nu magdas. Jisses vems blir nästa tro ? ;D 
(även att jag fick plus meny, så jag var dåligt mätt efter det!)

Och nu kommer vi inte ses på en halv vecka typ ;o katastrofo.

Men sitter nu och kollar på nå wierd tvpogram och ska gå å sminka av mig snart. Så vi hörs imorgon. puss.


på klädd - 26 oktober 2009

Tjoo.

Nu är jag ready to go. Så om några få minuter befinner jag mig hos magda. Seeyya.


EDITH! =D


snygg stil - 26 okober 2009

HAHAHAHAHAH!

Den här filmen är ju helt sjuk, gubben som rider måste verkligen vara självlärd när det gäller hoppning? Ni som läser bloggen och inte vet hur man rider borde också se att han rider helt fel, hahaha. Lix han verkligen FLYGER ur sadeln i varenda hopp! Hahah. Stackars häst asså, för gubben slår ju ner på den med kanske 70-90 kg med en jävla fart. Tycker seriöst synd om den, men det ser jävligt kul ut, hahah.

(Spola fram till 3.17 där de fulaste hoppet är, haha.)

http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM 

även att den inte går att lägga in på bloggen för den har nån jävla sak så man inte får det ;o  men det är värt att trycka in och se på! haha xD   later.


klart! - 26 oktober 2009

, nu har jag gjort klart magdas present/presenter !
Men det fattas en sak :(  får klara mig utan den då, så ska jag kolla om pappa hinner komma hem så jag kan ta moppen till magda. Så slipper jag cykla med saken/sakerna till na. Men har inge luft i bakhjulet så pappa måste pumpa, men han kommer ju hem vid två så då blir det bra =)

Men vet inte om de är halt ute lr inte, så kanske inte blir moppe men måste verkligen ha den idag :o 
Men ska ta å klä på mig nu och sätta i linser å shit. Later.


måndag - 26 oktober 2009

Godmorgon!

Har precis varit upp och käkat frukost å ska ta och hoppa in i duschen snart. Så fort mamma är klar där inne =)  Sen så blir det att fortsätta med magdas jävla present som aldrig blir klar -.- och sen bär de av till magda! =D  då får hon äntligen sin efterlängtade present, haha. Funderar på om att jag kanske måste åka till ica före, får se om jag orkar. Men annars så håller ja till hos magda, funny bunny. see ya later.


GRATTIS - 26 oktober 20009

GRATTIS MAGDA 15 ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kick ass - 25 oktober 2009

Hej allihop.

Sitter uppe och väntar på att klockan ska bli 12. En timme kvar nu, toppen de. Och vad händer då? Jo magda fyller år! Inte gratta än, snart snart :'D  Tills dess bjuder vi på två bilder, haha. Men nu måste ja kissa. later.




tierd - 25 oktober 2009

Tjoo.

Ligger och degar framför tvn. Har segat mig igenom dagen, en vanlig slapp söndag alltså. Funderar på vad jag ska hitta på för sak till magda och mig att göra. Tror jag kommit på en, om vädret tillåter och vi har tillgång till en viss grej.. Men de har vi nog =D 

Ska även göra det sista på magdas present/presenter (? ;)  imorgon. Så ja, får göra det när jag vaknar sen så bär de väl av till magda antar jag. Sen får vi se vad som händer under dagen! Men nu ska jag nog ta mig lite glass och fortsätta glo på tv. pussss.



 


söndag - 25 oktober 2009

Godmorgon på er!

Vaknade typ halv elva men ändå =)  har inte orkat blogga, hehe.

Har legat i sängen hela morgonen och gör de fortfarande. Men ska väl upp och käka något innan magen sprängs. Hm, ingen aning om vad som händer under dagen så får ta den som den kommer antar jag. pusshej.


funderar - 24 oktober 2009



R
ed ju som sagt hos hannas stall (som ja kallar det haha xD ) och har alltid gillat de där stället =)  funderar faktiskt på att börja där efter höstterminen är över. Bli kul att prova på något nytt och om jag inte trivs där så är de ju bara å byta tillbaka right? Fast trivs gör ja ju redan men med ridningen då.

Kan bli kul, och jag fastnade ju för hästen ja red idag. Jättemysig, och antagligen så skulle jag ju få rida en gång till ? :)  hm, aa vi får väl se då. Är ju ett tag tills terminen är över, så har tid att fundera och diskutera med mina föräldrar.

Men nu ska jag ta å kolla klart på någon film som gick på teve å sen sova. godnatt!

TV400 - 24 oktober 2009

Har precis käkat nudå. Och har pysslat med magdas present/presenterna, surt att jag glömde en av dom utanför så jag måste antingen skita i den, slå in den utanfär eller riva upp och göra om.. Får väl se hur de blir då =D

Sitter nu och kollar på Blog adwards på TV400 så ska väl fortsätta med det. pusshej.


lördag - 24 oktober 2009

Hej allihop!

Sitter och går igenom massa bilder sen idag. Åkte ju med hanna till stallet och jag fick rida ja med. På nordisen Strimma, ashärlig, älska henne =)  hon var typ skiiiitstor för hon inte blir riden så ofta och trodde inte att hon skulle vilja gå frammåt lr ens galoppera. Men när vi skulle galoppera så drog hon iväg och skenade som bara den! Fyyfan vilken power, har aldrig ridit så fort någon gång i hela mitt liv och trodde aldrig att jag skulle få stopp på henne. hahaha, vilken upplevelse :'D  men måste erkänna att jag är lite småkär i henne =))

Även att jag antagligen kommer få rida där nån gång till, jag älskar de där stället :'D


...och påvägen hem köpte hannas mamma donken mat åt oss :o  fyfan jag älskar henne med, haha :'D
jättejättejätte gott vare och nu är ja proppmätt. Ska snart ta å hoppa in i duschen och sen blir det att piffa med magdas present/presenter ;) pusshej.



 


strimmaaa. min älskling =D
 
eddie å kalle =)


fredag - 23 oktober 2009

HÖSTLOOOV!!!

Hade utvecklingssamtal idag, spännande spännande. Eller inte... Satt bara å snacka om att jag skulle ha vg i ALLT, ja men lycka till.. och för att jag skulle få det skulle jag inte plugga mer utan tänka mer. Jaha, och hur ska det gå till.. Aja, sen var vi på någon sex-grej i aulan. Annars har skolan varit somvanligt ;)

Och nu är det äntligen lov, så jävla skönt. Men mitt höstlov börjar inte med en sovmorgon imorgon, utan att jag ska med hanna till stallet och jag ska få rida där som tack för ja fotograferat åt dom :|  jag kommer bli så jävla nervös, eller jag ÄR så jävla nervös.. kommer väl göra bort mig totalt som vanligt då. Men de får ja väl bjuda på hehe =D

Nu händer inte så mycket, ska väl käka snart och sen är det idol. Sen måste jag gå å lägga mig i tid så ja kommer upp 9 imorgon, antaligen, wihoo. =)  byeeeeeeeeeeeee

gaah - 22 oktober 2009

Shit vad förbannad jag är.

Ridningen gick skit, den går nästan alltid skit i dressyren med alla dessa jävla envisa, bekväma och lata ridskolehästar. Jag blir så jävla irriterad på dom. Jag är typ förstor för att rida ponny känner ja och vill rida storhäst, men alla storhästar är ju så grymt dryga och mycket starkare än mig?
Dom känner inte av mina taniga ben som hela tiden försöker flytta baken på dom eller liknande, men dom lyssnar inte för att jag inte tar i, men jag kan inte ta i mer?!

Jag blir så sjukt irriterad -.- den ända orsaken till att jag fortfarande rider på torsdagar är för att ridskolan ska vara så jäkla töntig och säger att om man går hoppspecial så måste man rida en till lektion. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA KRAV EGENTLIGEN!? -.- 

Vill verkligen gå kvar på hoppspecialen för Gabbi är så sjukt rolig att hoppa och vi kommer skitbra överens nu. Men jag vill inte gå kvar på torsdagar. Så jag kommer väl totalt skita i allting. Bortblåst lix. Får prova på något nytt ställe istället...


torsdag - 22 oktober 2009

Hello.

Sitter framför teven å kollar gossip girl =)  har inget bättre för mig, eller jo jag skulle egentligen ha börjat plugga men jag gör det ikväll istället.

Om en timme drar ja till stallet, mormor skjutsar mig sen åker ja hem med en av mammas kompisar, wierd :'D

Aja. Måste gå nu ja, pusshej.


onsdag - 21 oktober 2009

Hej godingar =D

Sitter hemma i sängen nu efter en skithärlig dag!
Febern var ÄNTLIGEN över imorse och åkte te skolan med saknade magda :) 
... och träffade saknade emma linnéa å julia.

Efter skolan så drog ja hem till magda, åt negerbollar som hon hade gjort tills ja kom dit (h) asgött. Så kollade vi på nån weard film, haha. Jag har fortfarande ett sånt där havregryn i halsen och det kliar hela tiden, asdrygt :o
Men idag är de ingen pluggning här inte! Imorgon blir det dubbelt upp med spanska- å engelskaprov att plugga på, inte speciellt mycket men ändå något. -.-

Men efter en bra dag så känns det bra att få gå å lägga sig typ snart. Är väldigt trött, har ju legat i sängen i flera dagar och nu var det fullt ös i skolan haha ;D  Men ja fick skippa idrotten idag, kände att jag aldrig hade orkat med den ändå om jag hade varit med. Så det kändes skönt, hade jag varit helt slut nu ;)

Men nu ska ja gå å ta min glass som mamma å pappa köpt åt mig när dom var å handla, tehe. pussss!

engelska sucks - 20 oktober 2009

Sorry för uppdateringen men har suttit och försööökt pluggat hela dagen. Eller ja, satt vid teven på förmiddan å fastna där på någon konstig film med två gubbar som skulle göra världsresa bara för att dom hade canser å sen dog dom. Förvirrande film, men bra ändå :'D  sorglig i slutet.

Iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallfall...
Så satt ja mig med engelskan och plugga i typ tre timmar. Sen sov jag till fyra. Vakna upp i soffan och såg att kung fu panda precis skulle börja så då hamnade jag där, haha. Sen har jag bara fortsatt pluggat =) 

= ointressant sjukis-dag. Men nu mår jag betydligt bättre. Så hoppas på att få gå till skolan imorgon då. Men nu måste jag sova. Godnatt!

tisdag - 20 oktober 2009

Godmorgon..

Shit, jag är fortfarande hemma och är sjuk. Vad är det för jävla fel egentligen? Jag som aldrig blir sjuk har varit inomhus och lidit mig igenom snart fyra dagar! Usch, när ska det ta slut.. Ingen ridning blir det idag heller, fan vad irriterad jag blir. ÅÅH!

I lördags mådde ja inte direkt bra.. jag frös som bara den, jag hade ont i hela kroppen, huvudet benen och ryggen dunkade sönder, näsan var så full med snor så jag inte kunde andas och snyta mig för de tog aldrig slut, halsen brände, hade massa slem i halsen så hostade nästan så ja spydde. Sen hade jag ju feber också...

VILKEN HELG VA? JÄÄÄTTE KUL.

Nu:
Hostar fortfarande, fortfarande snorig kmr bara mer å mer hela tiden, vart fan kommer det ifrån!? ;o , åsså feber.

Jag vill bli frisk. Jävla skit. Jävlar vad jag blev irriterad nu. Nu jävlar ska sluta skriva på de här inlägget. Hejdå.

sex and the city - 19 oktober 2009

Har precis kollat klart på filmen sex and the city. Eller jag tröttnade lite då och då pga att filmen är 2½ timme lång. Så om man sett den förut så blir det inte lika kul att sitta å kolla så pass länge ;) Iallafall den filmen..

Aja. Ska gå upp och göra lite te åt halsen, fortfarande inte helt okej men på bättringvägen. Och inte har vi nån alvedon så jag kan få bort huvudverken som kommer då och då.. Surt..

Men ska fortsätta träna lite engelska nu ja & hämta teet. pusshej.


måndag - 19 oktober 2009

Godmorgon på er!

Som ni kanske märker så är jag hemma från skolan. Hade feber och kan fortfarande inte prata, så då är de bättre att ta en extra dag ledig och vila upp sig. Så imorgon får ja hoppas på att jag orkar med, vill bla. inte missa ridningen :<

Aja, under helgen nu har jag ju bara laddat upp massa bilder på små fula gubbar, haha. Men det var ju för att jag inte orkade ta upp kameran. Men nu gör jag det! ;) och har knäppt på det mesta faktiskt.

Men ska nu ta lite te och sätta mig i soffan en stund. later.


det har snööööat! men jag vet inte vad jag ska tycka om det... Just nu är det kul =)
Men det är väl för att jag slipper vara ute det, hehe...

 
En sak är ju säker. Den lilla snön som kom, kommer försvinna inom kort ;)

 
37.7 graders feber.. aja, det går nedåt iallafall =)


Kattfan flög på min hand igår och klöste. Jättekul ludwig... Så nu har jag (nästan) ett kryss på handen,
eller så kanske det är ett Y bakofram? ;)


godnatt....typ.. - 18 oktober 2009

Kollar nu "Vem kan slå Filip & Fredrik", asbra ;)  blir väl att sova sen då.

Så får vi hoppas på att jag mår bra imorgon och att jag fått rösten tillbaka för den har försvunnit nu. Men annars åker jag väl dit ändå, haha. Bara ja inte har feber eller om jag har ont i huvvet, då åker jag verkligen inte dit. Isånnafall bara för att göra provet inget annat. Men ja kryar nog på mig =) godnatt.


hahahah  elleeeen ;)

blåbärspaj - 18 oktober 2009

Hello.

Sitter och väntar på att One tree hill ska börja, sen äre Gossip girl å sen Filip å fredrik. Haha, feels good.

Tills dess ska jag väl repetera på engelska-papprerna, får hoppas det går bra imorgon. Tror jag åker dit iallafall, känner att halsen inte är nå bra och får lite hosta då och då. Men det ska väl fungera ändå, om jag känner mig sämre är det bara att åka hem lix. Får hoppas på de bästa =)

Men om jag ska hinna plugga under den här kvarten måste jag börja nu. pusshej.


mmmmmarabou - 18 oktober 2009

Tjabbatjenahallå.

Sitter med engelskaprov-papper, prao-uppgifter, datorn och teven. Mycket på en gång nu =)
Men engelskan är i stort sett klar repeterad för tillfället, repeterar mer ikväll. Sen prao-uppgifterna är jag nästan klar med, bara en fråga kvar typ som ja inte fattar. Och datorn å teven är ju typ alltid på så jag hinner med båda. Just nu är de inge bra på teve så sitter vid datorn ;)

Halsen är sådär. Får börja käka halstabletter så blir den nog som vanligt igen. later.


söndag - 18 oktober 2009

Godmorgon!

Sitter här med varm oboy till halsen som fortfarande inte är helt återställt ännu. Men huvudet är det bättre med och jag blir inte lika yr ofta! sköööööööööönt. Men det dunkar till lite då å då, så helt bra känns det då inte.. Och nacken! uscha, undra hur jag legat på för sätt för jag har skiiiitont i den ;o

Internet krånglar somfan just nu, datorn känner inte av modemet typ var femte minut ;s  fan vad allt detta skit ska krångla! Blir så jäkla irriterad så de är nå sjukt -.-

Men ska börja plugga till engelskaprovet som vi har imorgon. Om jag dvs går till skolan.. får hoppas på det. Hatar att missa massa saker! Aja. see ya.


we are golden - 17 oktober 2009

Hej igen!

Huvudet och halsen är det enda som strular just nu. Det är egentligen inte så att ja har ont ont i huvvet. Det är lix som när man har feber så gör det ont när man tittar på starkt ljus, rör sig snabbt osv. och då blir ja väldigt yr och får otroligt ont i huvvet. Det bara dunkar. Sjukt drygt!

Men nu är maten klar, fläskfilé & potatisbollar. see ya.


never in my life - 17 oktober 2009

Nejnejnejnej. Emmas kommentar i förra inlägget är helt fel! ;)  jag tänker inte (och är inte!) smittad av någon jävla grissjuka. Här har ja en normaaal influensa (om jag ens har det)! Så nej absolut inte..



Suttit i sängen hela dagen och glott på film/tv å druckit varm choklad. Rätt skönt att vara sjuk ändå, om man bortser från den otroliga huvudvärken som inte vill försvinna.. Alvedonen fungerar inte. Eller jo, mot febern men inte mot huvudvärken så jag blir smått irriterad. Men jag får stå ut med det i nån dag till, den försvinner förr eller senare =)

Själv hemma nu en stund, mamma å max är på kalas hos kusinen. Å pappa är å jobbar eller nått sånt. Så nu är det riktigt skönt och lugnt här hemma. Skulle egentligen passa på att sova, men då kommer jag aldrig somna ikväll.. Så näe, får sitta och ta det lugnt istället och fylla på muggen med oboy. pusssssss.


lördag - 17 oktober 2009

Godmorgon.

Kan man må dåligare?
Halsfluss, feber, fryssen, ont i hela kroppen (speciellt huvudet, ryggen och benen) = influensa ?

Fyfan inte kul.. Men aja, bara att stå ut med och bli bättre. Gick dock inge bra å sova pga att jag har ont överallt och fryser som en jäkla galning..

Bortsett från det är allt okej här hemma. Ligger i sängen, och det kommer jag antagligen göra hela dan.. Sjukt tråkigt men sånt är livet.. pusss.


sick - 16 oktober 2009

Hej allihopa.

Sorry för dålig uppdatering men jag är sjuk. Redan imorse kände jag att huvvet inte riktigt kändes bra, men trodde inte att det skulle gå så långt som de gjorde. Runt två-tre mådde jag verkligen inte bra. Huvudet värkte somfan och jag höll på att somna hela tiden. Men fyra fick jag åka hem och jag somnade nästan på mammas salong. Shit vilken huvudvärk ja hade!

Åkte hem med mamma å pappa. (fick skjuts av min syster imorse, tacktacktacktack!) och direkt när ja kom hem tog ja ur linserna och gick å la mig. Sov två timmar sen käka tacos, å nu sitter jag och kollar på high schoool muscal 2 eftersom den går på tv. Riktigt underhållande..

Resten av kvällen spenderas framför teven med massa alvedon för de känns som att mitt huvud ska sprängas när som hellst! Skitjobbigt. Blir typ aldrig sjuk, och när ja väl blir det så blir ja riktigt sjuk. Men måste kolla film nu. pusshej, hoppas ni mår bättre än jag gör.


fredag - 16 oktober 2009

Godmorgon!

De regnar ute och jag är jävligt irriterad på att det inte går några bussar harifrån. Eller jo de går en klockan halv elva, men då måste jag antagligen byta till en annan buss och det kommer ta 40 minuter. ÅÅÅH! jag blir så irriterad på dessa skitsaker.

Morgonen har alltså inte börjat bra. Får bar hoppas på att det sluta regna då. Annars blir ja blööööööööööt... Aja måste upp å käka frulle nu. pussssss.


varning, skryt - 15 oktober 2009

FYFAN VAD JAG ÄR PÅ BRA HUMÖÖÖR!

Ridlektionen gick så jäkla bra. Fick Gabbi, slapp alltså enögde Miro. Uppvärmningen gick sådär, fick typ kramp i vänster arm-muskel så kunde inte värma upp henne ordentligt. Kändes inte så bra. Men när vi börja hoppa fram kändes det som att det inte gjorde så mycket, hon var frammåt men jag kunde ändå bestämma å ha kontrollen. Blev nått språng som gick snett men sllt kan inte vara perfekt right? ;)
Sen blev de att hoppa bana x2, först lite lägre och sen lite högre. Första gången gick superbra. Sen andra gången med lite högre gick så jävla bra, hade kontroll även fast hon försökte dra iväg och sista hindret höjde jojjo ännu mer (+ att hon höjde en bra bit mer än dom andra fick hoppa) snacka om att Gabbi laddade mot hindret, och vi flööööööög somfan över ;) Snacka om att ta revanch från i tisdags!  Åååh känns så jäkla braaaaa!

Sammanfattning av allt = Självförtroendet är på TOPP!



Bortsett från ridlektionen så har kvällen varit rätt lugn. Har hunnit med å käkat och duschat. Så nu återstår bara att sova. Har sovmorgon imorgon till typ tjugo i elva då jag ska möta upp ellen å sen käka ;) Hinner nog med ett inlägg innan jag sticker imorgon då. Godnatt.


torsdag - 15 oktober 2009

Halloj.

Sitter i sängen och jobbar lite med svenska uppgifter. Riktigt underhållande är det. not.

Började 8 idag och gick till elva, riktigt skönt var det! Tiden gick fort men kände mig bra trött ändå. Skulle egentligen behöva ta en liten paus nu och sova. Men då måste ja ta ur linserna och sen sätta i dom igen, å det orkar jag verkligen inte ;)  Så får sitta med lite oilka läxor, har ju bla. engelskaprov nästa vecka! ;o

Iallafall... Efter praoen så hämta mamma upp mig och vi åkte till valbo. Först gick vi in på ikea å köpte skrivbordslampa, sen in på hööks å köpa nya ridbyxor haha -.-, å sen in på hela alltihopa och köpte present/er (? ;) till magda som fyller år snart! =D

Kom hem för en timme sen ungefär och har hunnit käka. Blir ingen moppefärd till stallet idag, mamma skjutsar upp mig och sen kommer hon och kommer tillbaka å kollar efter hon handlat. Första gången på flera år! Bara därför kommer det gå piss, så ser inte fram emot de. Måste ju vara duktig å visa hur mycket man utvecklats :'D  Aja. back to the homework... byeee.


HAHAHAHAHAHA såååååååååååå bra ;D

starving - 14 oktober 2009

Nu sitter jag här i sängen igen med datorn. Ovanligt? Nej!
Men har suttit å väntat på att pappa skulle komma hem och han kom aldrig :o  Men han kom tillslut hem ändå vid typ sex och sen stack han igen och jag var, eller ÄR (!), och jag fatta ingenting. Och nu precis när mamma kom hem så kom han också hem. Så nu är alla förutom jag i köket. Mamma å pappa lagar maten, å max gör chokladpudding xD 

Å jag sitter här inne och håller på att svälta ihjäl :o  pussssshej.


HAHAHAH.


onsdag - 14 oktober 2009

Tjoo.
Efter en lång dag är man äntligen hemma igen. Kände redan från när jag vakna att det inte riktigt var min dag. Satt ju bla. jeansen bak å fram och märkte inget förrns jag såg de i spegeln -.- Så jag har varit grymt trött idag, vandrat runt som en pinne kan man säga.

Trots det har jag varit med om massa fighter mellan smågrabbarna som vill vara med mig. Alla är helt olika och vill helt olika saker så det är jävligt svårt att kompromissa med dom. Så ibland har då allt har dom smockat till varandra då och då för dom vill olika saker, haha. Stackarna, fast tycker faktiskt synd om mig själv som måste stå ut med dom :o Men dom är så söta så :'D


Dagen kommer bli rätt lugn. Ska fixa mig en macka eller nått för är hungrig och sen sätta på tvn å mysa med katten. Det är vad jag ska göra resten av kvällen! Är så sjukt trött så kommer inte kunna göra något annat heller. pusssss.

 
morgonens tabbe.                                                                       ...    och right know.

sleep - 13 oktober 2009

Känner att mitt humör börjar trilla ner i graven. Något liknande iallafall. Fick nog en rejäl "bonk" av hjälmen när det inte gick så bra... känner att ja fått en bula. inte kul. Gör att jag bara vill försvinna för det gör så ohyggligt ont. Den syns inte, men den känns! Fyfan vad ont det gör.

Har ni någon gång varit med om att man varit mitt i ett bråk mellan två nära vänner? Att två personer säger olika saker och man bara står där och nickar och försöker hjälpa? Det är de jag gör nu. Man måste jämt tänka till så det blir rätt, för man vill behålla båda två och vara på bådas sida. Jag tycker sånt här är skitjobbigt. Men jag vill ändå vara där och lyssna å försöka hjälpa. Just nu.... så är jag förvirrad.

Måste nog få tänka lite och sova sen, godnatt.


inte min dag - 13 oktober 2009

Haha vart ska man börja här då...
Jo drog upp till stallet somvanligt och fick Gabbi. När jag satt upp på henne så bah: KRASH. Ja, mina byxor gick sönder. JÄTTEKUL!? Precis när vi hade börjat (!) och hålet var lika stort som typ en knytnäve, + att jag hade rosa trosor så det var ju inte så diskretare de heller -.- Kände på mig att det inte skulle gå nå bra :o

Men så går det riktigt jävla bra i början och en del av lektionen. Till plötsligt sista kombinationen kommer, det är två hinder och där emellan ska de får plats fyra galoppsprång, men istället så blir det tre för Gabbi ruuuusar fram. Och jag hinner iiiiiinte med så hur slutar det? Jo, hon hoppar 5 jävla meter långt och hoppar typ 150cm högt upp i luften enligt min ridlärare. OCH SNACKA OM ATT JAG FLÖG! Men lyckades ta emot mig på Gabbis hals, den stackarn, och fick tag i manen. Min hjälm hade ramlat ner över ögonen så inte såg jag något och jag hade tappat tyglarna. Såklart så fortsatte hon frammåt i galopp och jag trodde jag skulle dö :'o  men hon lugnade ner sig och saktade av till skritt. så jag överlevde. Fyfaaan vilken upplevelse XD  + att hindret egentligen var 80cm högt och man hoppar väl 2 meter långt. SÅ FATTA HUR CHOCKAD JAG BLEV NÄR JAG VÄL VAR DÄRUPPE!? :'o

Shit vilken lektion ;o  tur att ja å mamma åker till valbo på torsdag så jag får nya ridbyxor till lektionen samma dag ;o Nej nu måste jag kika ugly betty, höhö. byeeeeeeeee.

tisdag - 13 oktober 2009

Hej allihop.
Sitter med massor med praopapper som jag ska börja ta itu med eftersom jag inte gjorde det igår. När jag ändå snackar prao så har dagen var rätt okej. Något segt imorse, men mot slutet gick det ganska fort och vi glömde till och med bort tiden så gick tjugo minuter mer än vi skulle, haha =)  ungarna är skitsöta, något dryga, men det är alla ungar ;)

Påvägen hem kikade jag in på skolan och snackade lite med ellen :))  å sen raka vägen hem i det iskalla vädret. Sjukt irriterande att jag skulle åkt moppe imorse, men det hade regnat och frusit så de var typ is på gatan så jag lära cykla istället. Jävligt borttom fick jag när mamma sa det till mig typ sjugo i åtta x>


Men nu återstår bara ridlektionen och sen får jag ta de lugnt. Får se om jag tar moppen upp eller om pappa skjutsar mig. Blir ju så jäkla kallt när jag ska åka hem runt sju.. Så aa, vi får se :) pusssssss.

 



 



nytt - 12 oktober 2009

Okej nu är en ny design uppe. inte fint, men nu får de va så. godnatt.

myran - 12 oktober 2009

Tjooo.
Hemma igen efter första prao-dagen. Helt okej faktiskt, är inte så jobbigt att vara där. Gör inte särskilt mycket.. Fick vara ute på några raster, vara inne å vara med på en musiklektion, spela spel å kolla på film. Så ja, rätt lungt. Plus att dagen går rätt fort! Så imorgon kommer man väl åka dit och sen kommer det väl kännas som att det gått en timme sen åka hem igen eftersom ja slutar runt 13 =)

Skitsöta ungar iaf och jag har fått två stycken som hänger på mig. Liite drygt men aja, det bjuder ja på. Sen var det en skitsöt unge som hette nils å han sa: du är vacker. men du är FÖR vacker. hahaha så jäkla söt xD

Men nu ska jag ta å koka lite makaroonisar och sen käka upp dom ='D  pusss.

myran - 12 oktober 2009

Tjooo.
Hemma igen efter första prao-dagen. Helt okej faktiskt, är inte så jobbigt att vara där. Gör inte särskilt mycket.. Fick vara ute på några raster, vara inne å vara med på en musiklektion, spela spel å kolla på film. Så ja, rätt lungt. Plus att dagen går rätt fort! Så imorgon kommer man väl åka dit och sen kommer det väl kännas som att det gått en timme sen åka hem igen eftersom ja slutar runt 13 =)

Skitsöta ungar iaf och jag har fått två stycken som hänger på mig. Liite drygt men aja, det bjuder ja på. Sen var det en skitsöt unge som hette nils å han sa: du är vacker. men du är FÖR vacker. hahaha så jäkla söt xD

Men nu ska jag ta å koka lite makaroonisar och sen käka upp dom ='D  pusss.

måndag - 12 oktober 2009

Godmorgon.
Har efter en skön sovmorgon fixat klart och ska sticka iväg om typ fem minuter :) praoar där till klockan 17 så jag blir sen med nästa inlägg idag. Men uppdaterar så fort jag kommer hem! pusss.


hissar & dissar - 11 oktober 2009


- Bärbara datorer.
Så skönt att man kan ta den med sig var som hellst och när som hellst! Smiiidigt värre lix. Men en nackdel är väl att om man blir förbannad på den så är det bara å kasta den i golvet? Men det händer inte :'D

- Magdas pappa.
Han är nog den skönaste pappan ja vet, hahah. Så jävla kul xD   Driver jämt med magda och drygar på na som en liten unge, hahaha så sjukt rolig xD

- Prao.
Yes. Imorgon är det början på prao-veckan som gäller och det känns ganska skönt. Trots att vi har massa läxor att ta itu med. Stort minus. Men skönt att få slippa skolan en vecka, sen gå en vecka, och sen är det höstlov! GALET SKÖÖÖÖNT



- Doris (magdas otroligt dryga lilla hund).
Jag sov ju över där igår till idag. Och imorse så när jag sov och magda hade gått ner å kissa med henne eller nått så kom hon antagligen upprusande och slicka å bet mig i ansiktet när jag sov. och efter ett tag DÅ vakna jag och var alldeles blöt i ansiktet -.-

- Dissar listan.
Jag vet inte varför jag gör såna här listor. Jag här aldrig något speciellt att dissa om utan dissar massa otroligt tråkiga saker? Meningslöst.

smile - 11 oktober 2009

Ja. Har varit hemma ett tag nu, visade sig att jag fick pizza te middag å. fat fat fat. Men cyklar till praoen imorgon så då bränner jag bort allt, heheh ;D

 Sitter och kollar på top model nu, askul. Å har precis hjälpt emma med hennes blogg. Toppen toppen. Ska hoppa in i duschen när progammet är slut och sen ska jag se på typ nån film som gick på teve. Så a. pussshej.

söndag - 11 oktober 2009

Gooooooooodmorgon!

Vi har precis käkat frulle, dvs två mackor å lite pizza ;)  sitter nu vid varsin dator, hehe. Får se vad som händer sen då å när ja drar hem. Men aa. uppdaterar väl då när ja är hemma ;). pussssssssssss.


sweeeeeeeeeeeeeet.


hos maggggggggda - 11 oktober 2009

Hej alla typ nattugglor ? 8D

Båda sitter vid varsin dator och typ är smått hungriga. Så magda ska nu ner och hämta pizza för hennes föräldrar hade köpt hem det (y). toppen toppen.

Kvällen har vi spenderat åt att typ.... ja vad har vi inte gjort ? ;)  Men imorgon klockan typ 10 så åker magda på hundkurs eller vafan det är, men jag kommer väl fortfarande sova när hon kommer tillbaka, antagligen så blire senare än vanligt ikväll så behöver sova ut, hehe.

Ingen kamera = inga bilder. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdåhejdåhejdåhejdåhejdå.

något redigerad - 10 oktober 2009

ORGINALET:








REDIGERADE:



haha. jag har inte orkat gå upp ur sängen så då hade jag såhär kul istället. Redigerade bilden ser verkligen fejk ut, men jaja slutade vara noga efter fem minuter typ hehe. (a) Men ska upp ur sängen nu och som magda sa till mig: "göra något vettigt". Vad det nu kan vara.. säger till när jag kommer på det. pussss.

lördag - 10 oktober 2009

Godmorgon!
Äntligen har jag fått sovit ut och tagit igen dom timmarna jag missat på dom senaste kvällarna pga allt pluggande. Känns så jäkla skönt!

Mamma, pappa å lillebror har stuckit till Axmar (?) och ska vara där tills imorgon och då fick jag antagligen inte sova hemma, vare sig jag var själv eller inte, så sover hos magda =)  Men jag har ju typ nyss vaknat och hunnit käka frukost, så det tar väl ett tag innan jag åker dit om man säger så ;) Eftermiddan nån gång antagligen.

Datorn hänger med skulle jag tro. Så uppdaterar lite då och då somvanligt. Men nu ringer det så måste upp å svara. see ya!

bilder - 9 oktober 2009

Nu är jag nyduschad och ska kika igenom lite bloggar som jag ligger efter med pga veckans oändliga pluggande! Sen är det godnatt och sovgott.

 
 
 

hahaha ! xD

här snackar vi hoppteknik! ;>

 

iiiiiiiiiiiiiskall - 9 oktober 2009

Hej på er.
Kom precis hem från att ha varit ute i högbo med hanna å kalle. Fotade på hästarna, hanna å kalle åsså fick jag fota en stuga utifrån för nanna skulle göra nånting med den eller nått. haha. Jag är typ deras fotograf, stolt (y) Men aa, nästa vecka ska ja dit igen och fotografera innuti stugan åsså skulle jag få typ låna en häst å rida på, om jag fattade rätt xD

Men aa. Iskallt vare iallafall och höll på att frysa arslet av mig när vi var te ridbanan. Kände mig som en ridlärare för hanna då jag sa vad hon typ skulle göra för att få kalle i galopp. Så aa, haha. Skitfult kändes de x>

På hemvägen frös mina fingrar till typ is och nu när jag kom hem så bara dunkade det i dom och det gjorde så jävla ont! ;o Så jag sitter med mössa, sockor, tjocktröja och mjukisbyxor nu för att få upp värmen igen. Fryser somfan! Men nu är det dags å käka. Bjuder på några bilder senare. pussssss.


fredag - 9 oktober 2009

Tja. Kom precis hem från skolan och har käkat lite. Ska bara vänta på att hanna ska smsa så drar vi upp till stallet där kalle står. Eftersom det är toppenväder så tar jag man kameran och fotar lite också! ;)

Så slängde bara ihop ett litet inlägg så ni vet att jag blir off tills ikväll. pusssssss.


ger upp - 8 oktober 2009

Nej nu har jag fått nog. Jag klarar inte av det här nåmer. Jag har pluggat mig igenom hela veckan och jag behöver verkligen få sova!!!!!!!!!!!!


Söndags: Så fyllde mamma år så hade inte tid att plugga på dagen så pluggade jag hemkunskap hela kvällen.

Måndags:
Pluggade jag matte hela eftermiddan + kvällen.

Tisdags:
Började jag plugga engelska på dagen, sen hade jad ridlektion, och sen satt ja med svenskan hela kvällen.

Onsdagen:
Fyllde lillebror år så fira honom hela dagen, sen så satt jag med so hela kvällen.

Och slutligen idag:
Plugga so när ja kom hem, åkte å red, och nu måste jag plugga so hela kvällen igen?



Nej min kropp klarar inte av det här. Har har världens huvudvärk och är tröttare än någonsin. Så nu behöver jag sova om jag ska orka med hela dagen imorgon.. Så jag tar och läser igenom alla sidor två gånger till, sen får jag lita på att det sitter till imorgon.. godnatt.


JAG SKITER I ALLT JUST NU. MIN HÄLSA GÅR I FÖRSTAHAND, SKOLAN KAN GÅ Å TA SIG NÅNSTANS!


hästjävel - 8 oktober 2009

ÅÅH jag är så FUCKING FÖRBANNAD!

Åkte till stallet, gick bra. Frös som sjutton bara.. Men gick å kolla vilken häst ja skulle ha och fick Miro. Första jag kom å tänka på hur jag skulle få på honom tränset för han är helt omöjlig med det. Och hur gick det då? SÅ JÄVLA DÅLIGT! Han är typ 170 i mankhöjd och blir ju över 2 jävla meter när han stäcker upp huvudet så det var ju omöjligt för mig att få fast honom.. Så stod där i tio minuter och försökte sen fick jag hjälp av frida å alexa, tror ja hon heter... så stod vi där och försökte ett tag och sen kom en annan å försökte, men gick inte heller. Sen kom frida tillbaka igen och vi kämpade somfan. Seriöst, jävla häst!

Så när vi fått på tränset och jag var klar så var klockan halv sju, tror ja den va. Och jag började ju tjugo över sex så hade lite brottom. Dom andra stack ju före mig, dels för att dom inte visste att jag var där och att jag inte sa något heller. Dom ska ju inte behöva vänta på att jag skulle bli klar, för då tar det ju tiden av lektionen så näe dom fick gå.

Lektionen gick inte heller vidare bra, var så jävla sur och då gick ju inget, precis inget bra heller. Så skulle gett upp och åkt hem istället när jag inte fick på tränset. För nu är jag så jävla förbannad att jag vill bara slå ihjäl nån och skrika allt ja kan. Så jävla less. åååååh. inte min dag idag.

Inte blir det bättre av att jag måste plugga nu också -.- så GODNATT! (om jag ens kommer få sova med allt plugg man har...)


tårtaa - 8 oktober 2009

Ops, nu sket jag i de jag sa igår - Att inte skriva nå på hela dagen utan plugga somfan istället. Men nu har jag suttit i en och en halv timme och pluggat å repeterat det jag gjorde igår. Så nu sitter jag vid datorn innan halv sex för då drar jag till stallet. Så efter jag kommit hem blir det att plugga Indien istället för Japan. 9 sidor, jippi, blir typ tre timmars pluggande.. (även att det var 6 sidor med japan ;s)

Men man ska väl inte deppa för det ;) Ridlektionen piggar upp mig, om det går bättre än i tisdags dvs. Och då blir det lättare att plugga. Så får väl hoppas på det då. pussssss.

 

torsdag - 8 oktober 2009

Godmorgon!

Har haft sovmorgon somvanligt och är nu pigg å glad =)

Sitter och kollar på The Voice, har inget bättre för mig. Skulle kunnat sovit en halvtimme till känner jag men äh. Jag kan plugga lite emellan, funkar det också.
pussssssssspådet.

   

im so fucking trött - 7 oktober 2009

Nu har jag pluggat 1 ½ , nästan 2 delar av 4 till so-provet så jag är jd. Men det betyder att jag kommer tillbringa morgondagen till att plugga tills jag åker till stallet, sen tillägnar jag kvällen åt att plugga. Så jag kanske hinner slänga in ett litet inlägg innan jag drar till stallet. Kan inte lova något men kanske! ;>

Så nu ska jag gå och lägga mig för jag är så sjukt trött! GODNATTT.


herregud - 7 oktober 2009

Jisses. Okej nu har jag fått reda på att jag antagligen är länkad på bloggen "falsksanning.blogg.se" angående att jag har mejlat henne angående Dessie's uggs. Haha, jag måste då påpeka att de enda jag vet med Uggs är att jag vet hur dom ser ut? Så det är alltså inte jag som mejlat till henne, utan jag fick nyss reda på att magda ville uttrycka sin åsikt lite och använde min bloggadress, haha jävla cepe ;D

Men så ligger läget till iallafall. Haha. Snacka om att jag blev förvånad när jag fick reda på det ;)

Om vi lämnar det nu så kan jag ju säga hur läget ligger till just nu...

Jag har kommit en bra bit påväg med pluggandet, men har tagit mig igenom 1 av 4 delar som jag ska plugga på. Eller rättare sagt så har jag bara läst några gånger. Så sjukt drygt så tog en liten paus nu. Och första bilderna för dagen kommer nu då. Dont be a bi, be happyy =)



back to "work"....


chockad - 7 oktober 2009

Oj, när jag kollade på statistiken nyss. Så såg jag att besökarna bara stiger och stiger? :o  har blogg.se damp, eller vafan händer? Jag är förvirrad, jag som brukar ha typ (hehe) 15-20 besökare per dag, har precis fått över 50 besökare? Hm......

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

fan - 7 oktober 2009

Fanfanfan. Jag har fortfarande inte kommit igång med pluggandet, kommer bara på fler å fler saker att göra när man sitter här. Gick t.ex. nyss och ladda in bilder på kameran från stationära och har precis laddat in dom på den här datorn. Dels för att jag ska kunna ha kvar å redigera å shit :) och att hanna ska få dom sista av bilderna.

Jag som skulle satsa hårt på skolan nu? Känns inte som att jag gör det. Men har bara So:n att jobba på nu till på fredag. Jag har ju idag och imorgon på mig. Så varför stressa lix? :o  Fast mja, om jag vill att någonting ska fastna av det jag pluggar in borde jag nog börja plugga nu...

Det konstiga är att jag är alldeles för trött på eftermiddagarna för att plugga. och när klockan blir typ 8-9 på kvällen, det är då man känner att man vill plugga och fokuserar mycket bättre. Askonstigt? Får kanske ta å sova på eftermiddagarna istället så man kan vara vaken och plugga när man väl kan koncentrera sig? njae.. får prova nån gång, heh ;)

Shit vad jag babblar på. Nu måste jag fan ge mig och börja plugga. seeya!


sweet.


onsdag - 7 oktober 2009

=)))))))))))))))))

Inte kunna skrive nå sen ja kom hem för min kära lillebror har födelsedag idag, grattis till honom.. Så har käkat mig mätt på tårta nu, götta!

Skoldan har varit typ somvanligt. Non kollar vi på film, engelskan kollar vi på film, spanska hade vi ingen, slöjden är ja slöjden, svenskan gjorde vi typ ingenting. Sen så sluta vi, typ, skulle egentligen på idrott. Jag som längtat efter att få bada på badhuset :o  men nejnej då ska den drygaste veckan på hela månaden komma, den fucking mensen -.- Killar, ni fattar inte hur bra ni har det :'o

Aja. Så blev de kalas och syrran å ja snacka lite om praoen. Börjar halv tio på måndag, känns sköönt. Tar nog moppen dit skulle jag tro. Får se ;)
Men annars så har ja inte hunnit göra så mycket mera. Ska sätta igång med mitt So pluggande för det är ju so-prov på fredag, suck.. Aa, lika bra att sätta igång.. pusss.


oledolyckan - 6 oktober 2009

Okej, lite senare inlägg än väntat men jaja :)

Ja vart ska ja börja.. ridlektionen gick iiinte bra, kändes inte alls som att gabbi och jag ville samma sak och jag flög åt olika håll på ryggen på den stackarn. Men ramlade otroligt nog inte av!

Sen så efter den hemska lektionen så hade det börja regna, ösregna! Så jag fick åka moppe i ösregn en bra bit.

Och väl hemma så ställde jag moppen på stödet och tog ur nyckeln, så skulle jag ta ur ridhjälmen ur boxen på moppen (som måste tas bort, så fult!) och då åkte stödet otroligt nog upp igen!? och moppen höll på att välta, men jag höll fast i den jävla boxen så den inte skulle ramla på gruset och repa, men då startade ju såklart larmet på fanskapet! Å det tjöt ju inte liite heller, så jag höll på det i tio minuter och försökte få upp den på stödet och stänga av larmet, men gick det bra? nääääe. fyfan vad förbannad jag var, + att jag frös och var alldeles blöt. Så när jag kom in tog jag en varm dusch!

Så nu har jag suttit med Engelska-läxan hela kvällen och ska nu läsa ut svenskaboken. Så måste gå å borsta tänderna nu och sen börja läsa. godnattt!


tisdag - 6 oktober 2009

Kom nyss hem från tandläkarn, och mja. Hade inte behövt åka dit ens, för de var inget fel eller nånting så aa.
Skoldan var väl somvanligt. Matteprovet gick ganska bra faktiskt, tror jag iallafall. Har säker fel på typ allt men det kändes som att det gick bra :'D 

Annars så är det lugnt. Ska sticka te stallet om typ 40 minuter. Kommer va iiiskallt för jag ska åka moppe dit. Inte så kul.. Men det är roligt å åka =D  Har typ otursdag idag (enligt facebook, haha :'D) så ska ta det försiktigt så jag inte kraschar med moppen eller ramlar av och bryter nacken när jag rider eller nått, hehe. Men närå, ska nog gå bra ;) 

Skriver ikväll vid typ åtta-nio. pussss.


hissar & dissar - 5 oktober 2009


- Pluggande + My = BRAAA!
Har pluggat i tre timmar nu och tänkte nyss på att, jag? plugga? i tre timmar? det är inte my? Men jag gjorde det och im solt over myself :'D (y)

- Svenskaboken.
Jag tog med mig den hem, fast jag visste att jag inte skulle ha tid att läsa? Bra ändå :'D

- Badhuset.
Yep, ska te badhuse och ha idrott där på onsdag. Värsta längesen man var där och det är ju askul å simma. Eller nej nu överdrev jag, men ändå :'D wii de taggar vi =DDDDDD


- Matteprovet.
Jag vet att hur länge och hur mycket jag än pluggar som kommer jag ändå bara få G på provet. So whats the point lix? Får väl hoppas på det bästa.

- Batteri.
Buhu. Nu tar batteriet på datorn slut och nu börjar även Färjan så blir inge fler hissar och dissar för idag.


See ya tomorroww!

una timme till - 5 oktober 2009

Sådärja. Ännu en timme har gått och jag har kämpat mig igenom mattebokens C-tal och så har jag gjort blandade uppgifter och träna mera. Galet mycket jag gjort alltså :o förstår inte hur jag hunnit med allt, men det känner desvärre inte som att jag har fått in någonting i hjärnan. Tur att man får ha fuskbok på provet iallafall :)

Men ska ta en liiten paus nu igen och sen gör jag fördjupningen, sen är det klart! =D   Känns faktiskt onödigt att göra de, men jag gör den utifall. Här ska pluggas :>


Känner att jag är jävligt trött också, blev "sent" igår. Okej för att vara mig och sova när det är skoldag efter så blev det sent, klockan var väl typ elva och snacka om att jag verkligen inte kom upp imorse. Om mamma inte hade varit hemma hade jag seriöst somnat om! ;o

Men blir massa teve ikväll så får inte sova då heller. puss på det...


una timme - 5 oktober 2009

Yeah. Har suttit i en timme nu å pluggat, börjar tröttna nu kan jag väl säga. Men måste fortsätta om jag vill klara provet imorgon. Men tar en mini paus nu och slänger in några bilder. pusss  =)

 
katterna är snälla å sällskapar mig :>



koncentrerad & irriterad. thats meeeee

min otroligt fina penna är sjukt dryg för hästen skakar ju hela tiden när man skriver. och då
blir man ju inte direkt på bättre humör...

not good - 6 oktober 2009

Okej, det här med pluggandet går inte frammåt. Jag har fortfarande inte ens gått ifrån soffan än. Sitter och fryser och nu när det blivit så varmt där ja sitter så måste jag gå därifrån och då kommer jag frysa arslet av mig. Jag har otroligt seriösa problem som ni kanske märker, heheh...

Nej men klockan fyra då ska jag börja och hålla på hela eftermiddan! Kan jag lova att jag ska ;) så jag ska använda dom här 46 minutrarna till att lata mig. pusspådet.


syns det att ja färgat håret ? mjaaa..... lite kanske =)


måndag - 5 oktober 2009

Tjo ::>

Hade ingen hemkunskap idag så slutade vid elva. Galet skönt vare. Å jag hade lovat Maria att göra hennes blogg så har ägnat mig åt det nu när jag hade tid och ork, så nu är det klappat å klart ;)

Resten av dan så ska jag försöka slita mig från datorn och plugga matte. Prov imorgon ju så måste plugga somfaaan för nu ska det fan gå bra! Blir alltid så att man tar hem böcker och tänker plugga, å så orkar man inte förrens på kvällen och då är man trött å inget fastnar och när man väl gjort provet och det gått skit så ångrar man sig -.- men den här gången då ska jag verkligen plugga :o 

Så mja, ska kolla lite bloggar nu och sen ska jag sätta igång. pusssssssss.


hissar & dissar - 4 oktober 2009


- Prov.
No prov förra veckan och Matte prov den här veckan. Okej jag ska inte klaga, för vi har bara ett prov. Kunde vart 3 på samma dag som vi hade förut nån gång? xD  Men ändå, prov är alltid prov, lika dryga.

- Bloggdesignen.
Måste göra ny snart. Ska bara ta itu med Marias sen så dyker nog en ny upp här också. Nu i veckan kanske :)

- Bloggar.
Ibland så blir jag så trött på att lösa och skriva blogg. Det är inte lika kul, speciellt inte när man sitter vid den stationära datorn. På något konstigt sätt ;o

- Fototävling på skolan.
Gud vad alla tjatar att man ska vara med. Men jag orkar verkligen inte, lix temat "Motsatser", vad fan ska man fota på då? Man kommer ju bara på astråkiga saker, gaah. sluta tjata!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-

- Strömavbrott.
Varit det två gånger, och nu var det precis de i Årsunda. Vad håller dom på med ? :s


- Prao.
Vecka 42. Alltså om en vecka, så är de prao. Ska bli så himla skönt att få slippa skolan en vecka. Och sen efter det går vi en vecka i skolan, sen är det antagligen höstlov? HUR SKÖNT ÄR INTE DET LIX!? :'D

- Vett i skallen.
Jag har inte varit godissugen på hela helgen, rekooooooooooooooooord.

- Ridningen.
Nu i veckan är lektionerna tillbaka, och det gillar vi myyyyyyyyyyyyyyyyyyycket!

- Aktiv.
Märker ni att jag blivit mer aktiv nu med bloggandet? Det måste ju hissas ;)


Måste bara påpeka att varje gång ja gör en sån här lista, så är det mycket lättare att hitta på grejjer till "dissar-listan". Får sitta i typ en kvart å tänka på vad jag ska ha till "hissar-listan" haha xD

Men nu blir de kladdkaka! Pussssssss.




fan - 4 oktober 2009

Kom nyss på att jag har ju massa läxor å shit jag måste ta itu med. Fan så jobbigt. Äsch, gör det ikväll istället.

En sak som jag verkligen hatar med skolan, ja det är läxorna. Vi går till 15+ på dagarna och ändå får vi massor med läxor? Vi går ju i skolan för att lära oss DÄR, inte hemma? Är dom helt dumma i huvvet eller. Om man hade glosor så skulle man väl få plugga på dom under en lektion och sen ha förhör på nästa lektion lix? Fan vad bra det skulle vara. Slippa ta itu med massa pluggandes hemma och göra något roligt istället. Man har för lite fritid! För vi har ju två dagar helg och då vill man ju inte precis sitta inne ännu en dag med massa böcker? Helt slöseri med tid.

Men så kommer det ju knappast bli.. men man kan väl få drömma lite..?


grattis mamma - 4 oktober 2009

Ja, som rubriken säger. Grattis till mamma :) 

Har precis gjort klart en kladdkaka till henne, hon är fortfarande i stockholm men kommer hem om typ tre timmar. Pappa å max är inte hemma och jag orkar verkligen inte cykla till ica och köpa en tårta som dom sa att jag skulle göra. (moppen har ingen luft i bakhjulet). så jag gör en kladdkaka istället. Får se hur den blev. Tog nog ut den lite för tidigit men äh. shit the same :'D

Btw; nu är jag asduktig å laddar upp bilder ;)






söndag - 4 oktober 2009

Godmooooooooooooorgon.

Sitter och kollar på repriser från idol, hatar idol men hittar inte dosan så vad ska man göra?
Regnar ute så blir väl att sitta inne och tröka hela dagen. so boring. Och emma som är uppe på näset har typ massor med snö åsså säger hon att det kanske kommer snö i sandviken ikväll :o  får vi inte hoppas på, usch så kaaallt. Snö skare bara vara i sälen å på julafton, och på nyår men inte annars ;o
pusssssssssss.


där skulle jag då inte vilja bo..


snabba puckar - 3 oktober 2009

Innan jag går å lägger på slänger jag in hiss å diss :>




HISSAR:

- Hubert.
Han kom tillbaka från sitt självmordsförsök tidigare idag och det tackar vi för.

DISSAR:

- Idol.
Fuck them aaaalllllll.

- Facebook.
Dampar sönder.

- Hösten.
Regn, regn, regn och åter regn.

- Plugg.
Har Hemkunskap, Matte och Engelska att ta itu med under morgondagen. Skulle egentligen haft med min boken vi läser på svenskan men hade inte plats för den. Varken i väskan eller på cykeln så de sket sig..



Jag är mest på det negativa idag känner jag hehe. godnightttt!


big smile - 3 oktober 2009

Hejjjpåer. Slog nyss på teven och ska nog kolla på körslaget, har ändå inget bättre för mig =) 

Dagen har gått rätt fort, hehe och undra vad det beror på då.. jo det har ju typ regnat hela dan, så tänkte först ut å rida men det sket sig ju så blev att nörda sims 3 i stort sett hela dan hah. Var ett tag sen ja spela de och sen blev ja helt fast x> Men tröttnat nu och då dröjer det väl ett tag tills nästa gång ;)

Så det är typ de enda jag gjort.. och ja. nu blire väl godis och teven resten av kvällen. pusspådet.


lördag - 3 oktober 2009

Godmorgon!

Imorse så vaknade jag av mig själv klockan 06.31, jag brukar vanligtvis på skoldagarna gå upp 06.30 och om jag glömt att ställa klockan så vaknar jag av mig själv och kommer på det vid den tiden! Så jag tänkte precis gå upp för jag trodde att det var fredag :o  så såg ja pappa i dörröppningen och kollade upp på mobilen vilken dag det var. Dåligt irriterad jag blev eller. Lyckades somna om tillslut ändå :)

Mjaa.. ligger fortfarande kvar i sängen och ska väl upp å käka frulle och duscha snart antar jag. Sen så får vi se vad som händer under dan. pusssssssssss.


vacker vägg - 2 oktober 2009

Tjo. Magda åkte nyss hem och vi har typ hyprat omkring och läst igenom massa gamla böcker från när man gick i 1-2-3an typ, haha.

Å nu har jag precis kollat på idol som suger apa. Hata att Jon åkte ur, han var fan bäst -.-  tur att erik är med så man har någon intressant att kolla på ;o 

Men nu ska jag ta och lägga mig ner i min varma säng och sooova. Så sjukt trött! ... godnatt.


hoppas det fungerar nudå. var ett tag sen jag skulle ladda upp den här men det blev aldrig av. men nuså ! =)

UPDATE: okej bilderna försvann men skitsamma ni hör vad vi säger :'D  om det är någon som orkar lyssna
överhuvudtaget... men bara satt ni vet.

picture - 2 oktober 2009


jättekuuuula bilder blev de. nottttt.


fredag - 2 oktober 2009

Tjooo.

Sitter i soffan med min älskade bärbara dator, så sjukt skönt att få slippa den stora stationära. Fast snart går väl nått snett så jag måste få det lagat eller nått. Men tills dess så är jag glad :> 

Har vare i skolan idag somvanligt då. Vid nio kom några från Gävle praktiska gymnasiumet eller vad de hette. Ganska intressant, verkar vara svårt att komma in där eftersom det var typ 5-8 elever i varje klass lix ;o  Annars så har skoldan vart som vanligt. Typ seeeegt som attan på slutet.

Nu så ser jag att det är värsta bra ljuset från solen så ska ut å fota lite, var länge sen :)  laddar in bilderna när jag kommer in igen. ciaooooooo.

äntliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen !! - 1 oktober 2009

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN OCH ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN !

Kanske förstått att jag fått mitt modem tillbaka? För det har jag, åååååååååååå så skönt att slippa sitta vid stationära. wihooo. Det här gjorde min dag :D  fast jag kom precis på att jag glömde spanskan i skolan, vilket är mindre bra... får se om någon kan vara snäll å skicka dom till mig annars får jag väl lite på att jag kommer ihåg det mesta iallafall. pusssssssssssssssss.


torsdag - 1 oktober 2009

Hejalla gladadeppigasurairriteradelyckligaenvisaledsnasnällaargafarligasötafula människor.

Veckan har gått snabbt trots att jag inte haft några ridlektioner, eftersom det är en trökig teorivecka och det orkar man verkligen inte gå på. Men det har flytit på bra ändå. Saknar att sitta vid bärbara datorn och hoppas på att få tillbaka modemet snart. I need it.

Vart i skolan idag somvanligt. No provet gick väl inte sådär asbra men tillräckligt med poäng för att få godkänt borde jag då få iallafall. får ja hoppas..

Idag ska ja bara ta det lugnt här hemma och dega framför datorn och teven. trevligt trevligt. pussssss.


RSS 2.0