Dickis today.

Pigg, glad, lerig och fluffig gammal dam.


Someone like you

Tjenis. Vakna och var så sjukt jäkla trött imorse, trots det stack jag till skolan för att sitta cirkus 1.30h och lyssna på något som jag aldrig kommer behöva? Vadfaan låg jag inte kvar för..

Missade precis min buss hem så jag fick gå 5km hem istället, pw som fasen för de var så in i helvete kallt så om någon såg en väldigt fryssen människa vilse i Sandviken så var det jag.. haha, så idag har jag fått lite extra motion + cykla 6km ungefär. Så får hoppas på att jag håller mig pigg ikväll!

Ska nämligen ägna hela kvällen till plugg eftersom vi tydligen har prov imorgon, haha noll koll. Kanske drar ut till Årsunda, men då ska jag fan ha hämtning också.. Haregött.

Nya skorna, var lite mer orange-färgade än jag trodde de skulle vara. Men jag å orange är vänner.


We found love

Hello! Gav idrotten en chans idag, jävligt dumt, var så jävla jobbigt, sämst kondis, kan inte ens vara med på idrotten utan att dö, hur illa är det på en skala?..

Annars fick jag sluta 1h tidigare, var ju gaanska så soft!
Kom hem till mina nya shoes, nöjd tjej! Är annars trött som ett as och fryser ijhäl. Tänkte ta en varm dusch, käka och sen sova tills nästa liv. Hörs!

Bild från söndags.


Kissemiss missy

Tjo. Varit i skolan hela dagen som vanligt, klart segaste dagen på länge.. Knappt gjort något idag, värdelöst, och dessutom så slutar vi ju 16.15, så var i Årsunda runt halv 7, love life!

Men lite postivit har väl ändå hänt.. skorna som jag beställt ligger hemma och väntar på mig nu, fint de!

Sen kan jag dra upp en dålig grej då, fått en massa blåmärken på benen och har inte gjort illa mig eller något så det är ganska skumt. Ska nog till Hälsocentralen på onsdag om dom inte hunnit försvunnit då.. Stora, svarta och smärtsamma. Inte ok..

Nu är det sleepytime, godnatt!


Cheap in town

Gókväll, eller natt kanske man ska säga..

Jag och Magda har som sagt varit hundvakt åt Malte hos Mattias. Har tjockat pizza och en massa godis framför The big bang teory, inte dåligt de heller!
Höll på att somna runt 1, så efter 20min gav vi upp, ringde, och stack hemåt!

Och nu sitter jag i sängen, pigg.. Tröttsamt!
Imorgon står ridning av 2 hästar och pepparkaksbak på schemat. Fullt upp. Så här säger vi godnatt!


Enda bilden från idag!

Ovisade bilder.

Donken, & Halloweenfest i Årsunda, haha.

 

Sälen:


Gjorde stuvade makaroner för första gången, gott, men fastnade i botten... haha.

Var på bio med Sofie, kiss-stopp hemma hos dom.

Myst med älskling.

Ridit Storm och helt värdelös bild från hovvården.. ?

Lilla Malte och jag då.

Finlandssvenska är det värsta jag vet

Gårdagen: Globen hela dagen på Stockhilm Horse Show, Dressyr på fm och hoppning på em. Förmiddagen spenderades mest på anexet där alla shoppade, eftersom jag inte får hela mitt studiebidrag och inte har en häst kunde jag inte handla, så det är nog ett av dom "roliga" grejerna med att vara där.

Så jag tycker personligen inte det är så roligt att vara där, bara hoppningen som var intressant.

Simon hämtade upp mig i Gävle och vi åkte å parkerade bilen. Så käkade vi på Österns pärla, eftersom vi hade 1års dag som sagt.

Idag: Sov lääänge, skulle egentligen till Högbo och fota när Hanna red men blev ju inge pga igår.. Skitdrygt. Menmen.. Så är hemma nu iallafall och ska cykla iväg om en timme med Magda till Mattias, vi ska vara hundvakt åt lilla Malte ikväll! Mys.

Hörshej.



Hanna, din nöt

Rip brumbrum dator och hej NY DATOR! Tidig julklapp, väldigt efterlängtad. Hur skön som helst, och har ett hdmi-uttag på den här iaf, förra trodde jag de bara fanns i och köttade sönder sidan på den, hahaha orkar inte med mig själv ibland.. Så dum..

Men nu ska jag starta om datorn för att jag installerat lite shit på den, puss!

Where the story ends

Hello! Hade en kort skoldag idag, endast löshoppning med 4 hästar och sedan lunch. Var hemma runt halv 3, vilket var super!

Åkte direkt till Dickan, gjorde stallsysslorna och pysslade om en väldigt lerig dam..

Men har varit hemma ett tag nu iallafall och inte gjort något speciellt. Laddar upp för ett Stockholmsbesök i Globen med klassen imorgon, så otroligt nice! Efter det så stannar jag kvar i Gävle och käkar med Simon. 1 år imorgon! ♥

Nej nu ska jag sysselsätta mig med annat. Puss!


Vintern -09, haha så fula.

Do you remember?

Hej. Eftersom jag är utan dator har det blivit snålt med inlägg här, sorry för det, skriver från mobilen nu. Gick ju bara i skolan i måndags för igår och idag har vi haft studiedagar, riktigt skönt! Igår: Var och käka lunch med syster och sen åkte vi till Valbo en sväng, fick med mig ett par svarta jeans hem. Åkte sedan ut till Årsunda, skulle egentligen sova där men blev strömavbrott så vi åkte tillbaka hit och sov, haha.. Idag: Åkte in till Valbo med Simon, hittade en tröja bara. Sjukt dåligt shoppingsug och vet inte riktigt vad jag är ute efter heller, skitdrygt.. Hemma nu iallafall, löshoppning på GRS imorgon, ganska soft. Hare gött!

Jump jump jump

Tjolahopp. Dagen har gått fort. Sov till 11 ungefär och låg kvar ett tag å myste med älskling. Åkte sedan iväg till stallet och red Storm, han kändes väldigt fin idag så gick superbra. Pysslade om Dickan också, men hon som tappat sko blir icke riden förrns efter fredag.

Har duschat och så nu, vet inte om jag åker ut till Årsunda och sover där eller om jag sover hemma. Ska sätta mig och spela de otroligt roliga spelet jag fastna vid igår tills Simon hör av sig. Tjing!

Gamla datorn. Gamla bilder. Saknar att fota!
               


Bjuder på riktigt gamla bilder

Gårdagen: Filmen var helt okej, inte lik dom andra filmerna så passade typ inte in kändes det som, men bra var den ändå!

Åkte sedan direkt till Mattias och var där hela kvällen.

Idag: Väckt runt 11, åkte iväg till Årsunda efter några timmar och var där ett tag. Blev sedan hemskjutsad och har käkat å så nu. Blir väldigt lugn kväll för mig idag. Sovit minst 14h idag och är fortfarande skittrött, jävla förkylning som tar kål på en.

Men visar sig om jag sover i Årsunda ikväll eller icke. Puss!

Min dator är på lagning, så sitter vid stationära, haha hittat riktigt gamla bilder. Bjuder på dom!

Försökt till ett hjärta med fötter ? -08


Skolavslutningen -08
Sommarlovet -08

Praktik -08

Tiden då vi var väldigt engagerade i fotboll, haha -08
Hm, vet inte riktigt vad som hände här. -08

Sommarlovet -07
Sommarlovet -08
Don't ask, sommarlovet-08
Smal brud, sommarlovet-08
Smal brud, sommarlovet-08
Sommarlovet -08
Sommarlovet, haha sjukt fult -08

Klassresan i 6an, Leksand, ser ut som min lillebror, haha-07
Fråga inte, sommarlovet -09
Haha åh jisses, sommarlovet-09


Break you down, no, breaking dawn

Gårdagen: Longering & praktisk teori i stallet, gick fort och var inga som helst problem. Red sedan Reggan på dressyrpasset. Gick som en klocka, gillar verkligen den där ponnyn! Nöjd över att jag önskat honom till Pia-träningen som vi ska ha om några veckor, kommer garanterat inte gå lika dåligt som när vi red för Fredrik och jag red Nutte...

Var ut och pyssla om Dickan och åkte sedan till Årsunda.

Idag: Tröttare än någonsin, hade praktik. Noll koll på hur många hästar jag körde på förmiddan, 4-5 stycken, den sista var sjukt pigg och med för långa tömmar gick det inte alls bra. Men fick sluta efter lunchen och fick skjuts till lilla Årsunda.

Så sitter nu i friggen och chillar, får skjuts hem om ett tag så sitter och väntar på det just nu. Ikväll blir det bio med systeryster! Tjing.


The big bang theory

Hello robots. Sitter i Årsunda nu. Vaknade av att Simon ringde runt 1 imorse, trött! Men gick upp snabbt efter det och åkte iväg till stallet och mocka, helt död och min näsa snora som aldrig förr. Duschade direkt när jag kom hem och åkte sedan iväg hit.

Imorgon blir de skola, chillerill. puss.

märks det att jag sitter vid Simons dator? Yes.


I know I don't need you, so what should i do..

Sett dom två första filmerna nu, men vet inte om jag ska se den sista, lär jag väl sitta uppe till 3 eller något, så tror jag skippar det.

Chockad över att datorn inte dött en enda gång än, duktii.

Imorgon åker den in till nån gubbe som ska kolla om den går att fixa eller om det bara är å slänga i väggen. Visar sig. Goodnight!

Saknar!! Måste ut i helgen annars blir jag galen.


The twilight saga

Blir så trött och rastlös av detta.. Har laddat hem alla Twilight-filmerna i brist på fantasi, ska se den fjärde på fredag med systeryster så tänkte friska upp minnet lite nu när jag ändå har tid över. Peace.


Gingerbread

Hejhopp. Idag är jag sjukling och kände att de var lönlöst att kämpa emot så stannade hemma idag. Ångesten stiger lite när man missar saker i skolan, går ju trots allt bara 2 dagar i själva skolan så lite ångest kan vara tillåtet iallafall.

Men känner mig inte ett dugg bättre och har sovit halva dagen i soffan, blev hemskjutsad runt 11, när Simon väckte mig imorse kände jag mig som ett lik. Blir nog hemma imorgon också när vi ändå bara ska till skolan i 2h, så missar inte jättemycket.

Orka livet, slår på tvn och slocknar en stund till, datorn vill nog knappast sammarbeta så jag får kolla på film iallafall. Hörshej.


Nu har jag riktigt jävla tråkigt

1. Namn: My
2. Husdjur: 2 korkade cats.
3. Hårfärg: Ljusbrun/Mörkblond, ångerånger.
4. Favoritfärg/er: Beror på vad för sak det gäller. Kläder, inredning, osv.
5. Piercing: Öronen, om de gills.
6. Bostadsort: Sandviken.
7. Har du varit kär: Ja det har och är jag fortfarande.
8. Hur ser din drömkille ut? Som Ashton Kutcher, Zac Efron, Lucas Till, eller någon liknande goding.
9. Har du fått en kyss den senaste veckan? Ja det har jag också hunnit med.
10. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Mina classmates.
11. Hur lång är du? 170-174cm, om jag får gisseligissa.
12. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Married.
13. Icke godkänt i något ämne? Tror de är lite snålt med betyg i Idrott.
14. Vart är din favoritplats? På Hackholmen, finns ingen annan stans man trivs så mycket!
15. Vilken plats föredrar du minst? Resecentrum.
16. Hur många kuddar har du i sängen? Tre skulle jag tro.
17. Tycker du om kaffe? Ja, kaffe är ok.
18. Tycker du om kinamat? Bästa som finns.
19. Vad dricker du helst till frukost? Oboy.
20. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nope.
21. Kan du några andra språk än svenska? Nått ord på Engelska funkar väl.
22. Vem är den roligaste människan du känner? Förutom mig själv (haha), Simon isf. Har nog inte så roligt med någon annan än honom, skrattar konstant.
23. Vem delade du senast din säng med? Simon.
24. Gillar du någon nu? Älskar*
25. Röka eller snusa? Inget.
26. Har du varit i några andra värlsdelar? Naj.
27. Favoritmat? Hate to food.
28. Tycker inte om: Mat, patetiska människor som tror som är så jävla bra (men så är dom inte det ;PPPppPP), killar, höjder, fötter ooooosv.
29. Ögonfärg: Blåa.
30. Det bästa du vet: Drive horses is my passion!
31. Skostorlek: 38-39.
32. Fobi: Höjder, Fötter.
33. Gillar du snö? NEJ. På julafton är de ok.
34. Vilken är din bästa egenskap? Så jävla klantig, underhållning på hög nivå.
35. Bästa kompisar: Forever alone.
36. Hur tror du folk upfattar dig? Klantig, Seg, Blyg, Galen, Blind, Döv och Jävligt intressant.
37. Vad är det vackraste som finns? Vackert landskap.

Pepparkakor in my heart

Skoldagen gick ganska fort, matte projekt och hovvård. Simon hämtade mig på Resecentrum så nu sitter jag här alone medans han spelar innebandy. Somnar nog tidigt ikväll så han får ta och skynda hemåt..

Varit så sjukt trött idag. Snorat, hostat och nyst som aldrig förr, är dessutom hes på det. Orkar inte.

Så imorgon stannar jag hemma från skolan och tar det lugnt, är i Årsunda nu men drar mig hemåt ganska tidigt imorgon och hoppas på att inte smitta ned någon. Tjing.

Egogingern.


The big big bang.

Visade sig att jag inte hade så tråkigt igår ändå, Simon kom efter någon timme och sov kvar.

Kom upp runt 12 idag och åkte nästan direkt till stallet och red. Storm var sjukt pigg och stark men gick på väldigt fint mot slutet! Dickan skrittade jag runt byn bara i brist på fantasi och ork.

Cyklade sedan iväg till Magda och myste en stund. Slog ihjäl varandra snarare, blåmärken på armen, check.

Var hemma en stund efter de och käka å duscha, men nu sitter jag i Årsunda och trökar. Skola imorgon, orka livet. Puss.


Ace Ventura

Torsdag: GRS, longering och lite teori på fm. Dressyr/Hopplektion på em, red Xamir, gick faktiskt bra för en gång skull.

Red sedan Dickan när jag kom hem i mörkret, mys. Åkte vidare till Årsunda efter det.

Fredag:
VÄRLDENS JÄVLA OTURSDAG!
Otur Nr.1:
Missade min busshållsplats i färnbo, så fick gå 2km tillbaka typ.. Hade praktik, körde 5 hästar kanske, skitkul men sjuk värk i kroppen nu, otränad!
Otur Nr. 2: Fick punka när jag körde en häst, gick fort också så small som ett pistolskott, blev lite rädd.

Otur Nr. 3: Skulle hoppa av vid Enen, men bussen stanna inte utan stannade vid badhuset, så fick gå en lite bit längre men min sumoväska.. Var hos Simons bror en stund.

Var sedan med Magda under kvällen, sen åkte vi hem till mig när Simon och David kom.
Otur Nr. 4: På vägen hem fick jag punka på bakdäcket på moppen. Så min dag har INTE varit bra..

Idag:
Sov ut, är förkyldare än någonsin, fryser och snuvar för fullt. Varit hos Simons bror halva dagen och chillat.

Har inte ett skit att göra nu, ingen är hemma eller så är alla upptagna med annat, fyfasiken så rolig lördag. Tror jag tar och värmer lite oboy, tar min kexchoklad och sätter på en bra film. Vi hörs.

Enda bilden jag knäppt dom senaste dagarna, ridturen på Dickan för nån dag sedan.


Piieenoerdiie

Tjohej. Sitter framför tvn hos familjen Larsson, å äter efterlängtade pepparkakor, sååå gott!

Dagen har inte varit bra, trodde vi skulle på travet idag men icke, så världens största väska släpade jag med mig överallt i onödan idag, inte kul..

Men med tur i oturen slutade vi kl 2, så hann rida Dickan innan den blev kålsvart. Hon var superduktig idag trots att hon blev ganska stressad och nervös när vi travade hemåt. Men hon har fått så mycket hår nu så ser ut som en riktigt pälsboll!

Stressade lite sen när jag kom hem och cyklade sedan till bussen, å här är jag nu, i Narnia. Trött och kissnödig, jobbigaste som finns just nu. Tjing.


Läderlappen vaktar denna dator, men han var ledig när jag råkade sparka på den, inte ok.

Simma lugnt.

7 dagar sen, illa illa.

Förra onsdagen hade jag iallafall trevligt med brudarna, men måste dock säga att de var trevligare hos mig innan än på festen, sög ganska rejält, alla var bara ute och höll på så blev hemgång runt 2.

Sen har jag ju varit i Sälen torsdag-söndag. Hade trevligt, mycket chill men även lite shopping och fjällvandring, har fortfarande ont i smalbenen.. Och har nog inte sovit så dåligt på länge, hade hemlängtan redan andra dagen, haha, men vi hade de supermysigt!

Sen den här veckan har de bara gått 2 dagar på nu, så skolan har alltså börjat igen efter lovet. Sucks! Men har bara ritat dom här två dagarna så har inte varit så jättefarligt. Bara insett att vi slutar 16.15 varje måndag nu... Hate.

Sen så har jag nog inte så mycket att komma med.. Har inte ridit på en vecka, ABSTINENS!! Men imorgon blir de både körning och ridning så behöver inte vänta så mycket längre.

Nu tänkte jag sova, varit svintrött hela dagen.. Men vi hörs, puss!

Igår.

Förra onsdagen.


I Sälen.

The circle of life

Hola amigas, hemma nu efter nästan en heldag i stallet. Fånga häst i hagen, spola, brodda, rida, svampa, göra rent, brodda av, tvätta, smörja, ja allt vad jag gjorde där borta!

Har varit hemma i nån timme, frågade pappa om han ville övningsköra med mig, fick som svar "nej, du ska till bilskolan och lära dig", vafan tog du jävla handledarkurs då för om du vägrar övningsköra med mig och hellre sitter i soffan och lökar!? Idiot.

Väntar på samtal från Magda nu, om de någonsin kommer något. Sen blir de käk och sedan gå ner till mormor som fyller idag, tååårtaaa!! Blir hemma idag så jag hinner fixa allt under morgondagen. Halloweenpaartyy! See ya.

Svettig Sune idag, å svansen är inte sådär fult kort, han viftar lite fint med den bara.

RSS 2.0