sött - 31 maj 2010

Måste bara säga att min familj är så jävla coola......... , alla glor på topmodel, hahaha!

Kvällen har alltså spenderats i soffan framför tv:n. Jag är sjukligt trött och har huvudvärk som vägrar släppa, så jag känner att sova tidigt idag är vad som gäller. Imorgon väntar sista tisdagen med lektioner, fyfan vad hemskt.. + att vi säkert ska ha kör halva dagen också.. Aja. godnatt!


lappskojs - 31 maj 2010

Har varit en väldigt skön dag idag! Gick ut direkt efter förra inlägget och solade i nån timme. Sen blev det ju solariumet.. Och efter det hem och ut å sola igen. Dock så får jag ingen färg och det suuuuuger.....

Åt nyss och ska nu ta och typ göra ingenting, orkar inte göra nått så får väl sätta på tvn (om jag orkar). puss.

cpbildjagbjuderpån.


måndag - 31 maj 2010

Är nu hemkommen efter en otroooligt onödig skoldag, men inget man dör av. På engelska kikade vi på film och sen på So:n gjorde vi iiingenting, gick och åt lunch. Eller ja.. rollergrill /slash\ korv är dock inte så frästande så blev macka. Ska slänga i mig något snart, hungryy.

Men blir nog efter jag kommit hem, ska iväg å sola med magda snart. Hon envisas att sola solarium även fast de är sjukt fint väder ute? Jaja, jag får väl sätta mig själv ute sen och få lite färg eftersom hon ska plugga den tråkmånsen.. Men vi hörs väl senare. puss.


tierd as hell - 30 maj 2010

Att rida dakita är inte lätt alla gånger. Hon är 10 ggr värre än nallebjörnen ronja jag var halvfodervärd på förut och då är det illa! Visst, dakita har skarpare bett så det går att få stopp på henne (till skillnad från ronja då), men det är ju de att man inte orkar sitta och hålla in hela tiden för att hon inte ska börja trava/galoppera. Blir sjukt irriterad iallafall..

Så ni kan ju gissa att det inte gick så bra idag, travade av henne i inhägnaden så hon fick slappna av i några minuter, så en ridbana skulle inte sitta helt fel just nu..


Direkt när jag kom hem så hade vi främmande av bla terror, så då blev man ju barnvakt för honom. Sköna unge! Dom åt här , basta osv. och åkte precis hem så nu fick man lugn och ro, hehe. Har iallafall duschat och ska bara fippla lite med annat nu innan jag lägger mig. Sovmorgon imorgon och bara 2 lektioner, sköööööööööönt! godnatt.

terrorrrr


söndag - 30 maj 2010

Gårdagen var sjukligt trevligt. Åt på Malaysia istället, men lika gott ändå! Sen gick vi vidare och mötte upp lite folk, vissa var okej och andra var mindre okej, haha.. Gick runt och kikade lite överallt. Sen när vi höll på att frysa arslena av oss gick vi upp till emmas syskons kompis och var där några timmar. Sen åkte emma hem och jag å magda sov hos magda.

Vaknade upp flera gånger imorse av bla hundar, föräldrar och såklart magda. Men gick upp runt ett iallafall, kommer aldrig somna ikväll... Iallafall så kom jag hem för ett tag sen och sitter nu här ombytt för att åka iväg till stallet å rida Dakita. Men dom har nog precis fått sitt lunch-hö så väntar lite. Men vi hörs senare, puss.


yesterday & today.

lördag - 29 maj 2010

Vaknade upp hos magda imorse vid halv elva (om jag inte minns fel..) hade såklart asroligt igår och jag skulle egentligen bara skjutsat hem magda, men vårt pörte är så sjukt läskigt när det är mörkt så jag stannade å sov hos henne istället, haha!


Drog hem vid tolv idag och sen direkt till stallet och red själv. Hittade inte nosgrimman till tränset någonstans för de var borta. Så körde utan det (dock så hittade jag det på backen utanför stallet sen när jag ridit klart..).
Red barbacka för att träna balansen och red då på travbanan. Först fick jag inte alls till tölten utan blev bara pass pass pass.... Så jobbade i jäkligt lågt tempo i passen så hon fick kliva på ordentligt med bakbenen och det lönade sig! Töltade på sjukt bra efter det och jag hade inte hållt på att glida av en enda gång. Så då var det dags för galoppen, först ville hon inte fatta galopp utan envisades med görsnabb tölt. Men tillslut så gick det! Och de gick jättebra även där och jobbande i låg pass lönade sig även i galoppen, hon höll normalt tempo och lyssnade jättebra med öronen framåt även!

Så det kändes så jävla bra idag så man kan typ inte sluta flina. Sen när jag kom för att hämta henne så låg mer än hälften av hästarna ner och man såg bara magarna på dom, så jäkla söta och kändes så somrigt :)


Kommit på att när jag skriver om hur det gick i stalet så markerar jag in det så dom som inte orkar läsa om sånt kan hoppa över det. snällt va? hehe. Kom hem vid 2 och har duschat å ätit lunch. Om 1 timme bär det av till stan för att käka på östens pärla och sen kika runt lite på stan, det är ju crusing så är ju lite folk där. Vi hörs! puss.


lite svettig.... men äh. min lilla kärring =D

home - 28 maj 2010

Tillbaka hemma nu igen. Var sjuuuuuukligt varmt å sola ute ändå, haha! Men hann tyvärr bara sola baksidan för ett oändligt moln kom och när vi väl hade haft på någon wierd sak så åkte vi till solariumet istället. Sen medans vi väntade så smet vi in på hemmakväll och köpte godis.

Kom hem för ett tag sen och har hunnit duschat. Sitter och kollar på projekt runway nu, som suger... suck. Men ska iväg och hämta magda om ett tag sen blir vi här hemma ikväll. pusss.

lite färg har man fått iallafall ;)

isglass.


fredag - 28 maj 2010

Skoldagen var verkligen onödig, två lektioner och gjorde absolut ingenting på dom! Men det var pizza till lunch så det får man ju inte missa ;)  skulle egentligen vara på badhuset nu och hålla på med boxning och yoga, men nej det orkar man verkligen inte..

Så magda å jag åkte till icamaxi och köpte lite grejer till skolavslutningen. Blir nice det. Ska åka till henne nu och steka lite i det fina vädret, lite kallt men det gör inget, hehe. Vi hörs senare! pusss.


lilagrön - 27 maj 2010

Har kikat på semifinalen av melodifestivalen med mamma lite. Men orkade inte kolla nå länge, men hittade en som var rätt bra faktiskt. Slår din "Me and my guitarr" med hästlängder emma ;) ! godnatt.


torsdag - 27 maj 2010

Skoldagen började med sovmorgon som vanligt, sen svenska - gjorde inget. kör - ja, sjöng då. so - skriva klart uppsats. no - kolla på film. Sen var de teater och dansuppvisning sista timmen. Känns verkligen som att de är sommarlov snart, så chill på lektionerna.

Direkt efter skolan drog jag å magda och solade. Sen direkt när jag kom hem så drog jag till stallet. Precis när man satt upp så började det såklart åska.. Men det försvann som tur var så jag kunde rida den långa svängen ändå. Dakita var grymt dryg idag och lyssnade inte alls, trökigt. Men alla dagar kan inte vara bra..

Har precis käkat nu iallafall och ska ta en tripp in i duschen om några minuter. Sen är det väl tv-tittande som gäller resten av kvällen. puss!

den här äckliga lilla saken har bott på våran bro i flera dagar nu. Blir lika rädd varje gång jag ser den, så äckliiiiiiiiiiiiiiig...


onsdag - 26 maj 2010

Skoldagen gick snabbt och vi slapp idrotten eftersom det egentligen skulle vart kör, dock så kom typ ingen så vi gick till rektorn å snackade om skolavslutningen. Egentligen så var det bestämt att den skulle vara i kyrkan utan familjerna, endast 9:orna eftersom vi är 7 klasser. Men då skulle det ges som förslag för alla om idrottssalen så familjen troligtvis får vara med. Så ja vi får se :)

Vid halv 5 drog vi upp till stallet. Hanna tog kalle så vi red först på banan, hoppade lite smått och jag körde med sota somfan, hon har fin mage nu! Stolt. Sen red vi ut på åsen en sväng, igenom vattenhindret och tävling hem. Dock var sota heeeeeeeeelt slutkörd och var svettig över hela kroppen. Stackarn, haha!

Efteråt i hagen så gick vi runt och fotade alla så dom ska få bilder till hemsidan, dock var det jävligt stressigt så bilderna blev inte alls bra.. Orkar inte ladda upp dom eftersom det är typ 15 hästar. Nu ska jag kolla klart på Greys och sen sova. godnatt!


uppvärmning - pass.


uppvärmning - pass......


uppvärmning - pass.


tölt.


haha rakare än mig kan nog ingen sitta ;D





galopp.


hoppar + profil - kalle & hanna.



hjärtegull - 25 maj 2010

Vid halv åtta drog jag å bästavän och solade. Tänk så ovanligt mycket man garvar åt när man varit ifrån varandra en dag, haha sanslöst. Kom precis ut ur duschen nu iallafall efter dagens tv-tittande. Ska sova nu för imorgon är det skola som gäller. Taggar galet till slöjden! godnatt.


jag är grym på att sno bilder från andra, yesiknow.

hey soul sister - 25 maj 2010

1. Det kliar så in i helvete i min hals och jag vet inte vad det beror på.
2. Jag är så jäkla hungrig så jag skulle kunna äta en elefant.
3. Men jag orkar inte åka till afrika å hämta den så jag tar en panpizza.
4. Hejdå.
5. =D
6. .

överredigerade bilder is tha shite.


tisdag - 25 maj 2010

Vaknade imorse av att det ringde på dörren (!?), dock så orkade jag inte släpa mig upp för att öppna, haha.. Gick upp vid tio och käkade frukost. Åkte till stallet vid elva och en tjej som också rider där hade mockat åt mig, sooooooft. Så behövde bara ge vatten å mat sen tog jag in dakita och red till sjön. Red i ganska långt, dock med sadel så red bara upp till bogen men mysigt ändå :)

Hoppade sen över typ kuddar som någon hade slängt mitt i vägen, haha. Dock så höll vi på att gå omkull efteråt för hon hade så jävla brottom -.-  men klarade oss. På hemvägen var hon galeeet dryg så fick damp.. Tog lite bilder som jag bjuder på här efter jag gett dom sin lunch. puss.


Lita.


Storm & Dakita.


happy? oh yes - 24 maj 2010

Morgondagen är räddad!

Jag får:


Sovmorgon.
En lugn morgon utan stress.
Håna alla som orkar ta sig till frilufsdagen.
Medans jag tar mig till stallet.
Och om det blir bra väder som då är ett stort +.
Så ska jag bada med Dakita.
Och det är typ de somrigaste som finns med att rida.
Och det äger.

Men eftersom jag har en förbannelse så kommer det här hända:

Mormor ringer och väcker mig när jag sover.
Jag svarar inte och hon kommer och knackar på dörren.
Jag får ingen lugn morgon för jag måste förklara att jag ska till stallet istället för frilufsdan och hon blir hysterisk.
Mormor ringer till mamma och hon skäller ut mig.
Jag åker till stallet förbannad.
Och då vägrar Dakita komma in från hagen.
Och då blir jag ännu mer förbannad och mockar, fodrar å sticker därifrån.
Och som grädden på moset så spöregnar det!


Jag är så duktig som kan förutspå, jag får ta och bli spåkvinna ;)  ni får se hur det gick efter jag kommit hem imorgon. pusss.

randombild på en väldigt fin pojke.


måndag - 24 maj 2010

Smärtan på höger sida av magen försvann inte efter att ha sovit men nu är den borta som tur är. Skoldagen gick rätt fort och nu är engelskaredovisningen avklarad, skönt! Dock lite fult att vi sitter å läser häften på svenska när det är engelska, jaja inte klagar man här inte ;)

Annars gick dagen och fort direkt när man kom hem så ville mamma ha med mig till ica så följde jag med henne, mutade med att hon köpte en daimglass åt mig haha, så gooottt. Värsta sköna vädret ute så har sprungit runt ute med mamma osv. Sommarrr! 

Helt sjukt att det är så jävla lite dagar kvar till sommarlovet! Imorgon är de frilufsdag = ledig, hehe. Sen på fredag ska vi till badhuset och gymma halva dagen. Och nästa vecka går vi tre dagar för att vi åker till stockholm på torsdag och är ledig på fredan. Sen återstår bara städdag, avslutningsmiddag och skolavslutningen! HELT SJUKT...

btw; Grattis felicia!


söndag - 23 maj 2010

Fifan vad helgen gick fort, helt sjukt!

Idag iallafall så vaknade vi vid elva ungefär och segade oss igenom "morgonen". Jag fick låna regnkläder av magda och så åkte jag iväg till dakita å mocka och pyssla om henne. Åkte hem direkt sen å städa sen igår och sen vidare till magda med ostkrokarna som blev kvar från igår, haha!

Den påsen gick snabbt åt så vi kryddade lite med isglass också till filmen "upp", den äger. haha.. Direkt efter åkte vi iväg å sola, först så hade någon idiot pulat i två kronor samtidigt så de va typ stopp men det fixade vi lätt =D  vi är grymma!

Efter skjutsade jag hem magda och jag drog hem. Sitter nu här nyduschad med en värkande sak på höger sida av magen. Skulle kunna vara blindtarmen som spökar annars vet jag inte. Får se imorgon om det sitter kvar och kanske blivit värre. Får inte missa skolan imorgon, måste bli av med engelskaredovisningen, är så trött på att skjuta på det så vill få de avklarat.. Men nu ska jag kika vidare på film. puss.

fifan vad snygg man var i magdas rosa regnkläder..... HAHAHAH.

lördag - 22 maj 2010

Igår blev de inge blogga för det blev jävligt bråttom till dakita, sen på stan med magda å sola och köpa godis. Sen bar det hem till mig en stund och sen hamnade vi hos magda och sov där.

Åkte hem typ nio imorse och efter två timmar kom hanna och hennes mamma å hämta upp mig. Drog ut på en långtur för att bada med hästarna, tog dock en jävla tid för oss att övertala dom att gå i, vågor är tydligen jätteläskiga.. men vi fick i dom ganska långt ut tillslut iallafall och sen var det nå turk-gubbar som fotograferade oss, haha creapy.

Sen direkt när jag kom hem så bytte jag från dom blöta kläderna till nå mjukisbyxer å annan tröja och drog iväg till dakita, egentligen skulle det bara ta en timme så jag inte skulle rida men hon var ju lerig från topp till tå så det tog aslång tid för att få ren henne och jag höll på att hälla vatten osv, och när jag släpper ut na i hagen igen så lägger hon sig i leran och rullar, kul liv..........

Nyss så åkte vi hit till magda efter att ha spenderat kvällen hemma hos mig med emma och hanna. Åkte till ica och höll på å strula med pengar haha, sen käka tacos och sen typ spela massa spel haha xD  allmänt trevligt alltså. Men nu ska jag typ vara social med magda och darwin som är smått dryg, haha. puss.


grattis till trisse haha - 20 maj 2010

WOHO. Ingen engelska imorgon för vi har kör då, slipper redovisa två gånger imorgon sköööööööööööööööööönt! Nej nu ska jag sova. godnatt.


vilket skämt - 20 maj 2010

De där med att åka direkt efter skolan till dakita och sen hem till magda och sola gick ju skit. Precis när man kommit hem så börjar det åska och spöööregna så jävla hårt att man nästan trodde att de hagla, men icke då. Så jag satt med min lillebror och spelade spel tills åskan hade försvunnit och regnet minskat.

Klockan 5 åkte jag iväg till stallet. Trodde inte att de skulle sluta regna så jag skulle bara gå en sväng med dakita, men så vart de inte, blev en liten ridtur på ca 30 minuter. Hon har fått ännu ett nytt bett men hon svarade inte alls på det så när vi skulle galoppera drog hon iväg i en jäääääädra fart och jag kunde inte göra annat än att vänta på att hon skulle sakta ner, haha. Dock så stoppade en origenterare henne som kom ut ur skogen mitt från ingenstans, självklart blev det tvääärstopp men höll mig kvar, haha. Måste sett hemskt fult ut men äh!

Kom hem runt halv 8 och åt tjockispannkaka =D   sen har jag hunnit med att duscha och kikat på Mitt i naturen med pappa, haha! Imorgon är det fredag och den börjar med en sköön sovmorgon. Sedan är det svenska- och engelska redovisning som gäller, + spanskaglosor också. Härligt dag... näe. Men skönt å få bort skiten. Nu ska jag träna in glosorna, puss!

ser ut som min skugga har en näbb :D


torsdag - 20 maj 2010

Blev inget inlägg igår. Skoldagen gick undan somvanligt, sov över dock så hann inte redovisa engelskan så det blir å göra på fredag! Annars var det väl inget speciellt förutom att vi fick tillbaka spanska-nationella, fick ofc bara G, blir tokig.... men hon tänker inte sänka mig iallafall så då gör det inget.

Vid fem nån gång drog jag å magda och sola å sen direkt till mamma och bleka håret, magda tonade det igen. Blir väl en gång till innan skolavslutningen kanske, så då tänkte jag lägga i några slingor om mamma går med på det haha. Kom hem vid 8-9 så orkade inte ta upp datorn. Pluggade på svenskan, käka glass å glodde på Greys.

Nu sitter jag i skolan har So, har skrivit klart för idag, Conny behöver hjälpa mig lite så skickade det till han nyss. Så passar på att blogga för direkt när jag kommer hem sen så sticker jag upp till Dakita och rider. Hoppas på att solen stannar kvar för det är jävligt fint väder idag :) 

Efteråt så åker jag nog hem till magda och solar med henne ute en stund. Om solen är kvar då, haha... Nej nu ska jag dra. pusss.

tisdag - 18 maj 2010

Skoldagen gick undan med bla musikredovisningar och no-nationella. Sista nationella provet är klart och det är så jävla sköööönt! Dock så ploppar skolan på med fler redovisningar och har två imorgon, kul.. svenskan ska man kunna utantill typ så kommer ju gå skit.

Direkt efter skolan så drog ja med hanna till stallet. Knäppte kort på henne när hon red eddie för första gången, var meningen att hon skulle knäppa lite smått på mig också men hon hann inte för det tar en jävla tid att gå upp å ner från sommarhagen dom står i nu. För mig gick det jättebra idag, eller det känns nästan som att sota läser mina tankar och gör precis det man ser framför sig så jag gör ju typ inte så mycket. haha..

Blev kvar där uppe ganska sent. Så skulle egentligen åkt å sola med magda men tyvärr så fick jag inte för mina föräldrar + att jag har plugg att ta tag i. Så vi får ta det imorgon istället. Nej nu måste jag börja plugga på det och kika lite smått på desperate husewives medans. pussss.












scoobydoo - 17 maj 2010

Magda blev... gråhårig, fast det ser bättre ut nu, speciellt ute. Men aa stackarn, haha. När dom skjutsa hem mig sen tog jag på mig bikinin och drog snabbt som tusan ner till magda på moppen. Solade där och spelade nå wierd spel haha. Gick in sen av att hennes mamma å pappa lära åka med en hund till veterinären :/

Kom hem för en halvtimme sen typ och har hunnit käka. Ska nu hoppa in i duschen en sväng innan top model börjar. puss!

liten sneak peek på avslutningsklänning + skorna.


är på salongen nu och hittade robert patti...

p170510_15_18000 (MMS)

är på salongen nu och hittade robert pattinson i en frisyrbok men magda vägrar inse att det är han :o suttit här i snart 3 timmar och magda ser inte klok ut haha. Nej nu ska jag kika vidare i mina skvallertidningar :D puss.


måndag - 17 maj 2010

Skoldagen gick snabbt. Fick reda på vad ja fick på matte-nationella, gick tydligen skit, fick bara G. Så jävla kass, har bara fått G på varje jävla äckel nationella, om jag inte får VG på No-nationella, då vet jag seriöst inte vad jag tar mig till..

Till de positiva idag.. känns verkligen som sommar ute, solen skiner, gräset är asgrönt, träden är gröna (dom flesta iallafall) och det är varmmmt! Älskart. Dock så ska jag ju med magda till mammas salong om en stund men om solen är kvar när vi kommer hem så solar vi en stund =D  så tråkigt att göra det själv, haha. pusss.











mammut ! - 16 april 2010

Blev inge sova förrns typ nu. Massa man måste ta igen efter no computertime under fyra dagar. haha. Men har suttit å snackat med hanna om lördag, om de blir fint väder ska vi bada with the horses. Sommarfeelings på hög nivå. Så bara för att man längtar så kommer veckan gå segt, kul. och så förstörs den säkert av att det blir dåligt väder då också...

Imorgon är de skola, sen vet jag inte, tror jag skulle göra magda sällskap när mamma färgar håret på na. Så blir väl där ett tag, så får se när jag kommer hem. godnatt.


söndag - 16 april 2010

4-dagars helgen gick aaasfort. Sov hos magda hela tiden, hennes familj utan hennes ena syster var borta så det var rätt så lugnt. Kollade igenom två säsonger av skins, äger!

Sen var jag ju upp å red med hanna i lördags. Så jävla härligt väder! Red förbi högbo en sväng och sen vid vattenhindret och hemmåt. Hästarna blev svettiga, speciellt sota så hon fick hinkar med vatten över sig och kalle blev duschad. Sota gillade inte slangen sisådär jätte mycket om man säger så.

Och idag då... åkte till stallet vid 2, mockade fodrade osvosv. Tog en bra stund innan jag fick tag i henne, ville iiinte in och jag försökte med allt, typ öppna beteshagen, locka med mat, men fungerade sen med en ynka morot! -.- suck.... Sen stog jag i typ 1-2 timmar för att få henne ren, hon hade nämligen rullat sig i lera så hela hon var täckt med torkad lera, såg inte klok ut. Har ett tvådelat bett nu som funkar rätt så bra, skönt! Har ju knappt galopperat på henne men nu körde vi riktigt mycket, å snacka om skön galopp! lovelovelove. Red ner till sjön och badade upp till bogen, nån gång måste ja ju bada helt :D  surt hanna, jag har ett ställe som är jättenära och man kan bada med hästen ;D mohahah.

Har iallafall varit iväg å solat idag också, så kom precis ut ur duschen. Hanna tjatar om att jag ska blogga så är snäll och tar upp datorn, jag som övervägde att jag inte skulle göra det. haha -.-  Men nu är det ny skolvecka som gäller så måste lägga mig snart.. puss.


lördag - 15 maj 2010

Döliguppdate här jao. Men har varit hos magda hela tiden och kikat på skins, åsså massa annat skoj. Gjorde bort mig lite på ica idag, larmet gick på moppen, heh, så kan de gå :D

Nej nu kommer magda, vi höress.

virablåtiraäger.

torsdag - 13 maj 2010

Var ju somsagt å smörjde i stallet och red också. Vart kvar där i typ 5 timmar, började precis dugga när jag satte mig på moppen och åkte hem. Sen när ja var hemma började det spöregna, jäklar vilken tajming man hade :D

Duschade, åt och packade sen så fick mamma skjutsa ner mig till magda. Så nu sitter jag här hos henne. På något sätt så tar vi oss antagligen ner till ica för att köpa godis, magda har abstinens. pussssss.


ny design - 12 maj 2010

Sådär, nu har jag suttit med en ny enkel design en stund. Dock så ångrar jag att ja tog den där bilden åt vänster, men nu får det helt enkelt vara sådär. Ett år gammal och asmörkt hår, rajtan tajtan de. Och nu känns även bloggen lite typ vårigare. Men kommer en ny så fort jag tar nyare bilder.

Nu ska jag sova! pusssssss.


familjen addams - 12 maj 2010

JAG AVLIDER AV SENDRAG I TÅN! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.....

guessss whooooooo... ;D


onsdag - 12 maj 2010

Dagen började med att ta igen matte-nationella som jag hade missat. Det gick... sådär. Jag vet inte om jag ska vara ärlig! Hade tydligen ingen som höll koll på tiden så kunde lika gärna suttit där hur länge som hellst, så tog mig tid till varje. Dock så fattade jag inte vissa, as usual så måste man vara trögfattad och inte fatta ett skit. Men får väl se hur det gick sen..

Var väldigt chill dag för övrigt och självklart flumm på slöjden och typ första gången idrotten var kul. Deprimerande att vi inte ska ha sirpa längre, hon är så jävla bäst! Aldrig nedlåtande och berömmer alltid, grym alltså ;)

Nu har vi äntligen helg, eller ja, haha. 4 dagars lång helg! Kan det inte vara så varje vecka? vad skönt det skulle vara. Nej nu ska jag låta bli att hoppa in i min lilla drömbubbla..

Imorgon är det Smörjar-dag som gäller klockan 11. Det betyder alltså att jag ska till stallet och hjälpa till å smörja träns och sadlar (rengöra osv.). Blir trevligt, sen så blir det antagligen en liten ridtur också. pussss.

sommmmmaaarrr..............


tisdag - 11 maj 2010

Började dagen med sovmorgon idag, ingen spanska, ägde! Fast hade dock spanska-nationella som jag hade missat idag, gick verkligen skit. Var så jävla svårt så jag ville bara slänga allt i golvet och gå därifrån...

Slutade tidigare och åkte direkt och sola med magda. Sen runt halv fem kom hanna å hennes mamma och hämta upp mig så åkte vi iväg till stallet. Ashärligt väder var det! Så vi red ner till vattenhindret, dock så tyckte inte sota om det så jätte mycket så hon ville inte galoppera. BARA när kalle kuta in i rumpan på na ;)  haha.  Sen så hoppade hon stockhindret en gång men vägra dom andra gångerna. Vart lite irriterad... nästa gång då jäklar! Sen så ska hon lära sig att inte sticka iväg. hatar sånt..

Så kom precis ut ur duschen och sitter å kikar på ugly betty så ska fortsätta kika på det nu. pusss.

maskerad idag. julia, linnéa och emma (som fota) var utklädda till killar, haha. jag stod över...


asroligt - 10 maj 2010

fick inte ha kvar headern. allting ska vara så jävla seriöst hela tiden. pusspådet...

tåålaamood - 10 maj 2010

Apsnygg ny header javet. Fast galet slarvigt gjord men hade inget för mig innan top model börjar. Men nu har de gjort det och då blev det brottom på slutet haha.

Imorgon är de sola och ridning som gäller. pusssssssssss.


såhär började den seriösa, haha. sen spårare ;D

måndag - 10 maj 2010

Skoldagen gick ganska segt idag trots att vi bara har tre lektioner, de sög :)   men fick tillbaka telefonen idag så nu känner man sig inte handikappad längre. Vädret suger just nu och får hoppas på att de inte håller i sig tills imorgon när vi ska rida. Hatar när det är lerigt å shit ...

Positiva jag ska kika på tyra show nu. pöss.


nolifer - 9 maj 2010

1. Fullständigt namn? - My Louise Arléus.
2. Exakt ålder? - 15, 16 om 1 mån & 1 vecka & 6 dagar.
3. Vart bor du? - Sandviken.
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa & max..
5. Husdjur? Katterna trisse & ludwig.
7. När är du född? - 22 juni 1994.
8. Klass? - 9c.
9. Vilket år tar du studenten? - 2013.
10. Något jobb? - Nej.
11. När ska du sova ikväll? - När jag blir trött.
12. Duschat idag? - Yes.
13. Kramat någon idag? - Yes.
14. Pussat någon idag? - Nope.
15. Vad har du ätit? - Macka, kyckling, ris, hårdbrö + tonvis med godis.
16. Klädsel? - under dan = Mysbyxor, mjukiströja, sockor.  nu = mjukisbyxor å sovtröja.
17. Dagens sötnos? dakita.
18. Dagens roligaste? magda. 
19. Har du många vänner? - ja.
20. Vem kramade du senast? - Pappa, haha!
21. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
22. Vem pratade du med i telefon senast? - Mormor -.- , haha..
23. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Har ingen telefon just nu så vet inte!

FAVORIT:
24. Film? - Oj, vet inte ja, har för många!
25. Låt? - Fireflies - Owl city. Uttjatad men älskarn!
26. Mat? - Kinesfood.
27. Dryck? - Pepsii.
28. Stad? - Eh har ingen.
29. Land? - Hm, vet inte.
30. Ämne i skolan? - No, så chill.
31. År? - 2010! - hittils iallafall :)

SENASTE:
32. Personen du tänkte på? Ingen, haha?
33. Gången du spydde? - Var ett tag sen.
34. Gången du grät? - Var ett tag sen de å.
35. Pizzan du åt? - Förra söndan.
36. Gången du var i göteborg? - Aldrig varit.
37. Gången du var i stockholm? För ett år sen.
38. Gången du var hög? - aldrig hänt.
39. Personen som såg dig gråta? Ingen aning.

ANTINGEN ELLER:
40. Svart eller vitt? - Svart.
41. Hund eller katt? - Båda.
42. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda.
43. Tv-spel eller datorspel? - Båda.
44. Singel eller upptagen? - Beror på.
45. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget!
46.
Ragga eller bli uppraggad? -  Bli uppraggad.
47. Big brother eller paradise hotel? - Inget.
48. Svart hår eller blont? - Båda.
49. Blåa ögon eller bruna? - Båda.
50. Choklad eller lakrits? - Choklad!
51. Göteborg eller stockholm? - Har inte varit i Göteborg, så vet inte.
52. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
53. Coca cola eller fanta? - Pepsi.
54. Pizza eller kebab? - Pizza.
55. Randigt eller prickigt? -  Randigt.
56. Älska eller älskas? - Båda.
57. Leva eller dö? - Leva?


ANTAL:
58. Personer du älskar? -  Dom närmaste.
59. Personer du hatar? - Idioter.
60. Personer som sagt jag älskar dig? - Räknar inte.
61. Glassar du ätit på en dag? - Jadu..
62. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Zero.
63. Gånger du haft minnesluckor? - Har ja jämt.
64. Piercingar har du? - Öronen.
65. Personer du saknar just nu? - Säg de.
66. Gånger ditt hjärta brustit? - 0.

VEM:
67. Vill du kyssa nu? Haha ;)
68. Ska du träffa imorgon? - Alla i skolan.
69. Sjöng du senast för? - Magda typ.
70. Hade du senast en msnkonversation med? - Magda.
71. Spelade du tv-spel med senast? - Var ett tag sen.
72. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Haha, jadu.
73. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Gissa -.-
74. Förtjänar att dö? - De som dödar? 
75. Vill du sova brevid inatt? - ;)

VAD:
76. Gör dig glad? - Mycket/många.
77. Gör dig ledsen? - Kan vara en del saker/personer.
78. Vad vill du helst göra nu? - Gå i ide och vakna och de är sommarlov!
79. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan.
80. Vill du ha nu? - Sommarlov!?
81. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Har jag inte tänkt på.
82. Längtar du till? - Sommarlovet.
83. Tycker du om dina betyg? - Nej, men kunde vart värre.
84. Ångrar du i ditt liv? - En hel del.
85. Är det bästa som har hänt dig? - Valet till att börja estet med världens bästa 9c är nog en av dom iallafall.


söndag - 9 maj 2010

En månad kvar till skolavslutningen, shit.

Igår somnade vi ganska tidigt, magda var aspigg och jag var skittrött så hon höll mig uppe tills hon också blev trött. Vart väl runt 1-2.. Blev väckt imorse av en skrikande magda och hon sa att klockan var 1, dock var den elva och jag var astrött så ville somna om men icke, magda var galen. Så blev upp å käka frukost, sola och hem å kolla på nån film.

Skjutsade hem magda och drog vidare till stallet. Red en timme och gick sådär, bettet hon har medans skavsåret försvinner från det andra bettet är iiinte bra. Hon hatar det och ruskar om osv. Så antingen går det för fort eller så är det tvärnit, haha. Men gick asbra på slutet då hon slappnade av i hela kroppen och jobbade på jättebra och lugnt. På hemvägen sen började det regna så blev genomblöt när jag var hemma.

Men har tagit mig en dusch nu och åt precis upp en geisha, är ashungrig. Undra när det blir mat.. får gå å kika! pusss.


lördag - 8 maj 2010

Somnade ganska sent igår pga att vi blev så jävla pigga direkt när vi släckte osv. Så var segt att ta sig upp imorse, åsså hann jag drömma tre olika drömmar inatt också, rätt skapligt de.

Åkte iväg halv tolv och vi red rätt länge. Hästarna var pigga å glada, speciellt kalle så ibland gick det undan. Dock så har jag insett att jag aldrig kommer vinna över han å hanna,sadface... haha. Skulle haft dakita, då (!) hade det gått undan ;)   Men kan tölta nu iallafall och är så jävla glad över det :D !

Har precis kommit ut ur duschen nu och sitter å käkar godis. Är aaashungrig men vill inte äta nå mat förrns ikväll när vi ska äta tacos :D:D !   Så sitter bara å väntar på att magda ska komma.. Får väl börja skära grönsaker eller nått. pusss.

till bild från i torsdags.


fredag - 7 maj 2010

Blev väckt av felicias bombande av sms imorse, vid typ halv elva. Drog mig upp ur sängen och skickade iväg max till skolan som hade sovmorgon å sen slängde jag i mig frukost, städade och fixade. Därefter så åkte jag iväg och hämtade felicia som hängde med till stallet. Blåste som bara faaan idag, men solen var framme som tur var :)

Next så gäller väl sola med magda, köpa godis å sen vidare till donken. Men det är ikväll det, så tills dess så får jag väl roa mig med något annat gött..

Blev en hel del kort idag, så nu får ni kika på min nya medryttarhäst dakita! ;D  puss.


trav. lugn? näe.


peace.


haha ignorera mig, kolla fina hästen istället.


sötttt.


=)


söta hesten.


fail bild felicia, icke bra ;)


skrittttt.


happy horsie.


skrittt.


galopp i fulllllll rulle.


:)


storm.


å sista bilden på dakita. Ja nu vet ni hur hon ser ut ;)

torsdag - 6 maj 2010

Skoldagen började med sovmorgon, sen kör. Vissa personer kan ju bara hålla käften, för an gör det ju fan inte bättre själv. Blir tokig..  Sen så hade vi So, den enda lektionen vi hade idag. SKÖNT! För det var ju spex-foto så blev att gå å klä ut sig och sen vänta på vår tur. Fifan vad snygga vi var asså, helt sjukt! :D 

Direkt efter skolan så drog jag upp till stallet. Mockade och gjorde iordning mat osvosv. Sen skulle jag ta in dakita och det gick ju som de gick. Hon gillade inte att det bara var hon som skulle in så hon stack iväg, haha. Som tur hade jag en morot i fickan som fick hjälpa mig. Red runt en timme, den här hästen är värre än ronja jag hade! Jisses vad pigg man kan vara, dock så har hon skarpare bett än ronja så man får stopp på henne iallafall :) 
Släppte sen henne i "mini-hagen" där hon fick beta, sen typ skojade man bara runt och sprang med na, haha, kanske hur fult som hellst ;D

Imorgon så ska jag upp runt 10-11 beror på när jag vaknar, skickar iväg max till skolan och sen måste jag städa. Hämtar upp felicia kl 1, hon ska vara mitt sällskap imorgon och kanske fota lite så ni får se bilder på dakita, ni har ju ingen aning om hur hon ser ut! :o   Får se när jag kommer hem, ska antagligen iväg å sola med magda då och vi köper väl godis på samma gång när vi ändå är på stan. Och på hemvägen blir det donken!  Vi hörs på kvällen. pusssssssssssss.











fifan va snyggt!


jag var en tjock bonde, för er som inte märkte det ;D haha!

onsdag - 6 maj 2010

Skoldagen började bra med sovmorgon, men sen att jag sov över smått var inte så bra men tog moppen istället för cykeln. Blev väldigt stressad av att det var no-nationella på morgonen även. Men hann precis! :D

Första delen av provet gick rätt bra, svarade på allt, men vi har ju knappt hållt på med biologi, bara senaste veckan typ, så man vet ju aldrig. Andra delen av provet gick SKIT, fyfan fattade verkligen ingenting! Så usch på den..

Annars så gick dagen fort, massa skyltmålande, som är klara nu, sköönt! Imorgon gäller de, bondar som är skumma here we come! Och vi har även sovmorgon imorgon också, börjar halv tio och har kör. Sweet.

Efter tha school idag så blev det direkt åka å sola med bästavän och sen hemåt. Idag är enda dagen som är chill den här veckan, får ta vara på den, haha. Nej men skönt att man äntligen skaffar sig lite liv iallafall. Så får hoppas på att de håller i sig framöver, haha ;)

Nu är det typ testing av kläder och packning för imorgon som gäller. pussssssss!


tisdag - 4 maj 2010

Skoldagen gick undan och jag fick musik-redovisningen och musik-provet gjord. Provet missade jag ju sist vi hade musik så fick göra det idag istället och gick asbra. Glömde litegrann men det såg lovande ut, så det är jag nöjd med. På håltimmen gjorde vi skyltar till spex-fotot på torsdag och självklart så ska ju omognaäckel gå på dom. GREAT!

Vid halv fem åkte vi till stallet. Red lektion, gick jättebra, nu när man har en häst som är så jäkla lätt att påverka. Mer fokus på min sits som verkligen suger. Så det är bra, men att vi ska göra det i tölt nästa gång gjorde det lite värre. Får träna helt enkelt! =D

Just nu kikar jag på desperate husewives, läxfri idag och imorgon är det nationella i No. Verkligen inte taggad. Hörs imorgon, pöss.


måndag - 3 maj 2010

Skoldagen gick fort och direkt efter vi slutat testade jag så att moppen fungera, å de gjorde den! Så jag å magda tog oss vidare till solariumet, ska ju bli brun till skolavslutningen, hehe. Sen när jag kom hem så käkade jag och drog vidare till stallet. Gick super och blir mer å mer fast vid dakita, så härlig häst!

Är nu bestämt att jag har henne torsdag, fredag och söndag eftersom hennes ägare är borta. Så rider henne tors-sön den här veckan och det betyder att jag rider alla dagar förutom onsdag, i love it! På fredag följer felicia med å sällskapar mig, blir bra det.

Nyss satt jag och pluggade musik och fick för mig att vi inte har musik imorgon och att jag pluggade i onödan. Men så var det ju självklart inte utan vi har musik imorgon och då måste jag fortsätta plugga. haha, kill meeee..

Så just nu är det topmodel, sen är det plugga som gäller. hörs imorgon! pussss.


söndag - 2 maj 2010

Förra inlägget var lite smårörigt, svårt att skriva så allt blir rätt på sms, höh. Men nu är man iallafall medryttare på Dakita, så det kommer väl höras mycket om henne sen antar jag. Speciellt nu i veckan, för hennes ägare åker iväg på tisdag så från onsdag - söndag får jag åka dit varje dag å hålla på om jag ville. Och det kommer jag göra om inget annat dyker upp, hehe :D   + att jag ska dit imorgon också!

Måste berätta de där om moppen också.. Skulle starta den och åka hemmåt. Men den gick inte att larma av, så när jag kicka igång den så tjöt den och den stängdes av. Så jag fick ju gå hem -.-  och sen åkte vi å hämta den med släpkärran, det gick INTE bra, hah! Den ramlade av en gång och vara nära på att ramla av igen en gång också. Suck, haha.

Annars så har jag hunnit med att plugga till So-provet imorgon. Men det gick dock inge vidare. Har pluggat in två sidor av typ 12? Räknade ut att det tar 2½ timma att plugga klart resten (att jag ens orkar tänka på matte mitt i allt?) så jag hinner göra det ikväll innan jag lägger mig. Går ändå bara skit på tv så inget som kan distrahera en.

Imorgon då? joooo..... skola först, sen sola med magda (om moppen fungerar) och sen stallet. Sweet. No update until the evning. pösss.

hihi


Är Påväg hem från stallet nu. Gick jättebr...

foto011 (MMS)

Är Påväg hem från stallet nu. Gick jättebra och ska dit imorgon igen. Fast en sak som inte är så kul är att moppen är nå Jävla fel så den larmade inte av så varje gång man startade så tjöt det, så just nu går(!) jag hem... Äckel moppe, orkar inte med den länge till. Jag ska ha en ny -.- puss.


tierd - 1 maj 2010

Nu är kvällen snart över och jag å magda har hunnit med en tur till donken, drive in med moppe, supersmidigt. Å sen efter vi käkat drog vi till ica för å köpa glass. lovelovelove ;D

Nu är magda typ "sur" (haha) på mig för att jag var liiite smådryg, så nu ska hon antagligen gå å lägga sig. Jag tittar väl klart på filmen och sen sällskapar jag väl henne om hon inte somnat, haha. pussgodnatt!


lördag - 1 maj 2010

Förra inlägget var första försöket på att mobil-blogga, jag var för lat för att sätta mig vid datorn, heheh. Men nu har jag slitit upp datorn och snart ska jag väl iväg å hämta magda.

Började ju dagen med att åka till stallet och hade en långtur runt sjön i högbo sen en massa vägar runt om och i skogen osv. Var nog ute mer än 3 timmar iallafall och det var askul =D  nu kan jag tölta and i looove it! Kom hem för typ två timmar sen och har hunnit duscha å glott lite på tv. När jag hämtar upp magda sen så åker vi nog å äter på monroes eller nått. Sen åker vi vidare för att köpa godis. pussssssssssspådet.


God och glad kexchoklad !

foto010 (MMS)

God och glad kexchoklad !


RSS 2.0