fredag - 30 juli 2010

Under denna otroligt roliga fredag har jag städat hela mitt rum, som verkligen behövdes! Tog tyyyp 3 timmar, pausade lite ibland men det gör ju inget.

Vid fem satt jag mig på moppen och drog upp till stallet. Precis när vi gick till bilen för att åka till hagen och öste den ner regn, underbart! haha. Men var mindre underbart att sätta sig på en blöt häst sen. Men det gick bra, förresten så blev det saknade nallebjörnen ronja idag! Hon lyssnade bättre än jag trodde hon skulle göra och hon var otroligt lugnare än jag trodde. Dakita slår henne med hästlängder (haha -.-)....

Annars så har jag tagit mig en lååååååååååång härlig dusch, käkat hamburgare och slappat lite framför tvn. Jag vet att jag jämt säger att jag ska sätta på en film efter varje inlägg typ. De händer 1 av kanske 3 gånger. Blir alltid kvar vid datorn eller så går de nå bra på tv, haha! Men nu är jag seriös iallafall. puss!


en trött, torr och SMAL ronja. det här var dock bilder från tidigare i somras. Nu är hon smällfet igen.

"ösåska?" - 29 juli 2010

Vaknade av att de åskade imorse, ett jävla muller var det, så var upp å drog ur tvn och tog upp persiennen å la mig i sängen igen. haha, mysigt. 

Har inte gjort så mycket under dagen, mest suttit inne och roat mig med de ena och de andra.
Tog mitt lata arsle och släpade mig iväg till stallet och red Dakita. Tänk att jag orkade det, men de var tur för det var så jääääääääkla härligt ute! Helt sjukt. Var sådär mysigt kallt (haha) så man satt på sig en fleece-tröja och red iväg till sjön. Var alldeles vindstilla och dimmigt. Så himla härligt och lugnt ute. Gick i vattnet och såg två sånna där skitstora fåglar plaska runt i sjön längre ut. De var de enda som hördes. Så himla skönt, åååå..., skulle inte slutat rida, haha.

Fast kom hem vid 7-tiden och har inte gjort så mycket. Ätit, duschat, de vanliga, haha. Ska sätta på en film eller något nu. puss!


känner knappt igen gubben min. Hoppas på att han fått nya skor tills imorgon och går att ridas, annars får vi väl se vilken häst det blir.... hoppashoppas....

torsdag - 29 juli 2010

Hei, de åskar. Heido.

onsdag - 28 juli 2010

Idag har jag varit på "kalas" hos M&M för morfar fyller år idag, grattis till honom. Sen nästan direkt efter åkte jag iväg till stallet och red Timur. Han kändes ganska osäker när vi var på travbanan och reagerade knappt på skänklarna, så var lite krångligt. Han var alltså ingen höjdare att rida.

Kom hem för någon timme sen och mamma å pappa har främmande. Så en liten terror springer fram och tillbaka här hemma, alltid lika trevligt. Har precis ätit så är mätt å belåten nu. Funderar om jag ska sätta på en film om det inte går någon på tv. Vi får se! Hörs imorgon. puss.


minnet svek igår - 28 juli 2010

Glömde heeeeelt bort att blogga igår. Men red iallafall Strimma igår på dagen och Dakita på kvällen. Sen bar det av till magda och sov över där. Saknade människa! Men när man väl träffat na så sticker hon iväg till stockholm å är kvar där resten av veckan, tacktack.

Idag så har jag såklart hållt hus hos magda men vid 6 så stack jag hemåt och sedan direkt till Dakita. Sen har jag varit hemma ensam under kvällen, lugnt å skönt. Ska kanske sätta på en film eller tvn en liten stund nu, sen slocknar jag nog... Vi hörs imorgon! puss.


som ni kanske ser blev det "miljöträning" för oss igår på banan en stund innan vi red ut. Gick förvånadsvärt bra trots lite protester i början.






måndag - 26 juli 2010

Om en stund åker jag iväg till stallet och rider Strimma. Min polle Gandur mår inte bra, fan, han måste bli bra igen annars tar ja livet av mig. Ridklubben next typ... aja, ska byta om och ringa mamma !? hejs.



å de ska jag tro på......

söndag - 25 juli 2010

Hej igen. Helgen i falun var......... sådär. Vi var på stan, badade, satt barnvakt å höll på att svettis ihjäl. Kunde verkligen inte somna för sängen var så jäkla obekväm och att det vara så himla varmt. Fyfan, de var inte kul...

Idag gick vi upp 8 å käkade frukost, lite seg man var (är!) och åkte hem vid 11-12 tiden. Efter några timmar åkte vi iväg till gävle och tog hem nya moppen. Lite glad nu, prövade köra lite och den kändes enorm! (och betydligt snabbare än min gamla, haha..). Så nu är de bara att vänta på att pappa ska försäkra den så börjar den användas flitigt.

Nej nu ska jag kika på "Marley & jag" som går på tv nu. vi hörs imorgon, ska rida två gånger. så får väl ett inlägg mot kvällen! puss.


köttablöblö - 23 juli 2010

Blev en vända på åsen idag, som alltid typ. Gandur lydde när vi testade om han frivilligt gick ifrån kalle så det var ju super. Nästa gång blir det en längre bit så får vi se hur han reagerar. Han vart väldigt stel/öm i vänster fram för skon satt löst, så fick gå halva vägen med honom till hagen. Stackarn..

Annars så har jag hunnit käka, duscha och smällt i mig massa taco-chips. Imorgon lunch åker vi till falun med en massa släktingar från pappas sida. Kommer bli...rent ut sagt skittråkigt om jag ska vara ärlig. Tror inte jag kommer ha de minsta kul men vi får väl se. På söndag åker vi vidare till Orsa. Kommer hem på kvällen. Så vi ses på söndag! puss.


fredag - 23 juli 2010

Dagen har bestått av frukostätande, damsugande, städande och sovande. Om trekvart är det stallet som gäller och idag blir det att vinna över en otroligt envis häst. later.


nujävlargandur.

torsdag - 22 juli 2010

Dagen har bara rullat på. Väcktes av att det smattrade som bara den när det öste ner regn ute. Kunde inte somna om så drog mig upp vid 11-12 tiden. Regnet slutade efter någon timme så tog mig iväg till stallet och red en 2 timmars runda. Var så skönt ute så ville inte tillbaka till stallet så tog massa konstiga vägar istället, hehe.

Har varit hemma i några timmar nu och inte hunnit så mycket. Har plockat ur diskmaskinen och förberett maten. Typ grönsaker å sånt där till tacosen. gött.

Blir nog tidigt ikväll, gryyyyyyyyymt trött.. vi hörs. puss.


jag lyckas med de mesta, ja.


hesten.


de här låg i brevlådan imorse, inte helt fel.

inside in the inside out - 21 juli 2010

Barbacka turen gick super, fast det smärtade en hel del i baken och hästen vägrade gå tillräckligt långt i vattnet. Så det blev ett stort misslyckat försök. Men innan sommarn är slut ska vi gått i vattnet å simmat! Så är de.
Hanna var iallafall duktig fotograf så ni får väl några bilder som roar er smått.

Annars så har jag hunnit duscha, krossat en tallrik och proppat i mig supergó glass med hallon. Förresten så har min saknadebästavän kommit hem nu! Så jag väntar på att hon ska krya på sig lite så hon har kraften att flumma sönder sommarn som aldrig förr och det ska bli så jävla grymt.

Imorgon så ska jag sova ut, rida dakita och laga mat åt en hungrig max sen när jag kommer hem. Dagen ser rätt så bra ut alltså! Funderar vad jag ska göra med dakita imorgon bara, har lust att ta lite småskutt så hon får ta i med dom stela benen. Jaja, vi får väl se. pusspåer.






★ - 21 juli 2010

Snart far vi. Höressssssssssssssssssssssssssssssssssssss.


onsdag - 21 juli 2010

Inte långt kvar tills skolan börjar nu, en månad typ, kill me...

Iallafall så vaknade jag för en timme sen och har hunnit käka frukost å satt i linserna. Mer har jag inte hunnit.

Idag är det bara att rida som står på schemat, hanna hänger med upp till dakita idag och får träffa tjurkärringen. Får hoppas på att det inte är nå folk där, blir så trååååångt.. Men de är de säkert, de är de alltid. hah. Nej nu ska jag sluta tråka ut er. puss.


gå härifrån - 20 juli 2010

Vart en sväng på banan idag med hästarna. Hoppade lite smått med gandur, tyckte de var kul så avslutade då så han inte får några hemska vanor som kalle ;) .. Red sen en galoppsvänga på travbanan (låter helt fel, haha). Kom hem ganska sent pga att hannas släktingar bor i stugan som nanna hyr ut. Så stannade en liten stund. Jag är ju världsbäst och såhär lät det i stallet:

Hannas släkting: can I sit? (på hästen alltså..)
Jag: ja de kan du väl! :D
Hanna: my din idiot, hon pratar inte svenska -.-

HAHHAA... ingen kommentar. Vi hörs imorgon puss.


har märkt att jag ofta knäpper kort på min cykelkorg, den är spännande ok?





VOFFLOR IN MY HEART


i watching u. det ska föreställa ett öga för dom som inte fatta. å jag tyckte de var kul. för jag e trött.





"kugen och drottningen" HAHA

tisdag - 20 juli 2010

Var å red dakita efter jag vaknat. Blev en tur runt om i byn så blev lite miljöträning då hon inte är så jättevan att gå förbi ungar som skriker, plastpåsar som fladdrar, båtar som gnisslar. Men gick jättebra ändå.

Nu väntar jag på att tiden ska gå fortare, mellen 6 & halv 7 kommer hanna å hennes mamma och hämtar upp mig. Blir att rida på ridbanan idag, träna lite miljöträning där fast annan metod då. Och så ska jag prova om Gandur gillar att hoppa, hehe. Men vi hörs efter så får ni lite bilder från dagen! puss.


måndag - 19 juli 2010

Idag har jag haft ganska så mycket slappdag. Vaknade vid 1 ungefär och drog mig upp halvt död. Har under dagen varit och plockat hallon hos mormor, solat och kikat på film. Ganska skön dag alltså.

Imorgon så sticker jag iväg och rider Dakita direkt när jag vaknat. Sen mot kvällen åker jag iväg till högbo och rider Gandur! Blir super det. Men nu börjar det komma in äckliga mygg i mitt rum så ska stänga fönstret. Vi hörs imorgon! Btw så sammarbetade mobilkameran idag så ni får lite bilder ändå...











fast här började den krångla lite... som man ser.






puss!

playa de la hackis - 18 juli 2010

Är nu hemkommen efter 1-2 timmars ridning på gandur med hanna å kalle. Blev en sväng på åsen och i byn, tävlade flera gånger. VANN näääästan en gång, gandur är gryym. Sen så ska jag å hanna alltid vara så fula och filma grymt fula videoklipp, HAHAH.. Snacka om fult, men jag bjuder....

Annars så har jag varit hemma i några timmar och hunnit käka pizza å duschat! Plus att mina parents har kommit hem, det suger. Men jajaja, nu ska jag snart sova för jag e trötter. puss!




vad hände med min röst i slutet? HAHAH..

söndag - 18 juli 2010

Satt klockan på 9 imorse och stack iväg någon timme efter det till stallet. Red dakita på mildare bett å körde lite dressyr på åkern. Gick super.

Har varit hemma i några timmar och hunnit käka, vattna blommor å satt på........... damn, vattenspridaren. Måste ut och stänga av den, justfan. Vi hööööööööörs, haha, senare blir de även att rida Gandur så hörs eventuellt efter de puss!


lördag - 17 juli 2010

Igår kom de inge inlägg, varför? vet inte, orkade inte helt enkelt trots att jag inte sovit någonting. Vart så himla pigg så kunde inte somna. Så kommer bli skönt att sova ikväll kan ja säga! haha längtar.

Idag har jag inte gjort så mycket.. solade lite. När solen försvann gick ja in och jag har ätit upp allt mitt godis, haha.. :(  så bakade muffins, snacka om att jag överträffat mig själv, suuuuuuuupergoda och inte alls torra. Love haha, måste sluta vara så fet, men de är ju lördag...


Imorgon så är det ridning som står på schemat, både gandur och dakita. Får se vilken tid det blir med gandur, så anpassar jag in dakita efter det. Får hoppas på att hon är gladare imorgon, eftersom vi inte körde nå hårt så tänkte jag göra det imorgon på en åker. Får se om jag byter bett så hon kan slappna av i nacken, de bettet hon har nu gör så att hon spänner den så att det ser ut som att hon går i form, men de gör hon inte. Så funderar väldigt mycket på det, dock så ska de ju regna så då kan man inte rida på åkrarna. Hoppas på att det hinner torka då, hehe. Mindre snack om hästar nu...


Nu ser min kväll ut såhär: film, käka, filmfilmfilmfilm och SOOOOOOOOOVAAAAAAAAA. puss.





dom blev missbildade. men görgoda.


Jag hatar denna kvava värme, tål den inte. Mår allmänt dåligt och orkar inte någonting, normal värme jatack!


Min mobil börjar strejka.


världenströttastetrisse får avsluta mina randompics från idag.

break of dawn - 16 juli 2010

Vad hände med de förra inlägget? Äh, är för trött för att inte orka bry mig. pussgodnatt!

nattgöra, i brist på någonting annat - 16 juli 2010

OM DIG
Namn - My Louise Arléus.
Bor - Sandviken.
Syskon - lillebror å Storasyster.
Ålder - 16.
Född - 1994.
Ögonfärg - blåa.
Längd - 173 kanske?
Sko storlek - 37-38-39, varierar.
Höger eller vänsterhänt - höger.
Stjärntecken - kräfta.
Hårfärg - brundin.
Födelseort - Gävle. ehhe.

DAGENS:
Låt - break of dawn - eric saade.

Saknar - bästavän!
Kläder - shorts å tisha.
mat - spagetti och köttfärssås.
Göra sen - sova.
Godis - marabou digestiive.


SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - haha, njaeaeae.
Tycker du om godis? - finns ingen som älskar godis mer än jag.
Hur många gånger i veckan äter du godis - varje dag.....
Äter du oftast nyttig mat - aldrig.
Tycker du att du själv är söt/snygg - nej.
Du ger mycket komplimanger till andra - inte mycket, men ibland då.
Är du nöjd med ditt förnamn - näe, för kort å fult.
Tycker du att du själv är smart - skoja inte!
Vad är det sämsta hos dig - att jag är så jävla lat.
Vad är det bästa hos dig - oj, typ, nästan alltid glad?
Har du bra självförtroende - oftast, beror på vilka jag umgås med.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - varierar.
Du tycker om att vara med det andra könet? - ja, varför skulle man inte?
Känner du dina grannar - känner å känner. bekanta.
Gillar du skolan - dum fråga.
Har du någon gång skolkat - ja.
Spelar du något instrument - nej.
Sporter/aktiviteter har du gått i - går fortfarande, rider.
Har du några tatueringar - nejp.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - typ hela tiden, halva min vägg är en spegel.
Tycker du om djur - älskar.

BRUKAR DU...
Sova - men ja.
Ta mediciner du inte borde ta - haha ne.

Snusa - nej fy.
Klä dig i svart - inte så mycket numera, annars är det för ofta.
Lita på folk - ja.
Drömma mardrömmar - ja!
Gå i skolan - ja, men inte nu sommarlov lulululu.
Gå i kyrkan - nej.
Ljuga - nej, men ibland måste man så de händer.
Vilja dö - nejdå.

HAR DU...
För många vänner? - kan inte ha för många.
Någon psykisk sjukdom? - haha ibland undrar man.
Skadat någon? - njae lite då.

Färgat håret - jappppp.

Några piercningar - öronen.
Några tatueringar - men nej.
Egen dator - yes.
Gjort bort dig rejält? - skoja inte, jag är mästarn.
Otur? - FÖRBANNELSE, så.... ja.


ÄR DU...
Snäll - ja, till dom som förtjänar det ;)
Snygg - kan jag inte påstå.
Söt - neh inte de heller.
Kort - nej.
Klantig - japppppppppppppppp.

torsdag - 15 juli 2010

Gick upp 9 imorse och såg att det var molnigt ute, så flög upp ur sängen och var aspigg på att rida utan den stekande solen. Men eftersom jag alltid har turen med mig så blev det precis soligt när jag var klar och inte ett moln syntes på himlen... lucky me...

Red en timme ungefär och ställde upp ett hinder å skuttade över en gång. Dakita var så jävla sur så jag visste inte vad jag skulle ta mig till ;s 

Sen under resten av dagen har jag hunnit varit och kollat på moppar, alla var för dyra, great, haha. Så ska kika lite på blocket. Sen så har jag varit å handlat med mina föräldrar inför helgen. Dom har dragit iväg till stugan och jag är här hemma. SKÖNT!  Nu sitter jag och laddar hem några filmer jag kan underhålla mig med under kvällen. Vi hörs imorgon, puss!

 

köttad - 14 juli 2010

Glömde säga att efter attman suttit å hällt i sig en massa poporn igår så blev läppen konsitg, som den alltid blir när man käkar salta popcorn, säkert bara mig de händer för, men då bet jag mig och poff = köttad läpp. Var värre igår med såhär ser den ut nu..

den är död. vitt runt hela läppen som är typ strävt (?!) oh sen massa sånna där smärtsamma sår...

 

Ska sluta äckla er nu och berätta nått vettigt... surt att jag inte har nått vettigt att säga. Jag tappade min dator i golvet så nu "ylar" den typ, det är smått drygt men den har inte exploderat än så behöver väl inte oroa mig. Om någon timme eller två så ska jag sova. Vi hörs imorgon puss!

 


onsdag - 14 juli 2010

Hej på er. Eftersom det regnade en skvett igårkväll när jag å syster var på bio så är det inte lika kvavt ute, så idag har jag solat, spelat kubb och badminton med mamma och max hoppade in en sväng och körde kubb med oss. haha. Så har bara hållt mig utomhus hela dagen, duktig jag.. får hoppas på att jag fått lite färg iallafall :)

Imorgon så är det att rida Dakita som gäller, får se hur vädret är annars rider jag väl på kvällen. Sen så vet jag inte riktigt om jag följer med och kollar på ny moppe, pappa skulle försöka byta ut den på någon firma haha, får se hur det går.. den han tittade på på blocket var så jävla ful -.-  så hoppas den på den där firman vill byta så slipper jag den där fula.

Nu är de glass på g! puss.


bild från i början av sommarn, grönare gräs + mindre blad på häcken längst bort + mindre blommor + mindre värme, hehe.

eclipse - 13 juli 2010

Bion var.. sådär. Fortfarande bra film men inte alls bättre än dom andra, så de sög. Hade en trevlig kväll med syster iallafall så då är man inget annat än nöjd!

Imorgon så har jag inget på schemat så lägger mig ute och får lite färg. Får hoppas att det inte är plågsamt varmt, men de är det ju såklart när jag är ute så det äger ju.. Nej nu ska jag sova. godnatt!


varmt, för varmt - 13 juli 2010

Hej! nu berättar jag om dagen..

Blev först en tur upp till stallet och red Gandur, kär i hans galopp, så himla underbar! love it. Gjorde inte så mycket, så varmt.. Men hästarna fick iallafall sig en dusch, dom lyckostarna ;)

Kom hem vid 11-12, kommer inte ihåg -.- .. käkade å drog sedan med mamma å pappa upp till ridklubben för att hämta min döda moppe, var tydligen inte plast runtom kicken utan aliminium, så pappa blev helt paff för det där skulle typ nästan vara omöjligt att gå sönder, haha. Jag har en förbannelse så jag lyckas med allt... Blir iallafall en ny moppe, TACK att dom äntligen inser hur jävla förbannad jag blir på den där skrothögen! Får se när jag får en ny, snarast hellst men vi får väl se.

Nu sitter jag inne och dör av värmeslag, funderade på att gå ut å sätta mig men jag tål inte den här värmen. Lökar sönder, får extrem huvudvärk och blir yr, hur mycket jag än dricker.. Så håller mig inne ett tag och går ut ibland. Så jävla drygt... kan det inte bara ösa ner regn istället? Skulle vara SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR skönt.

Ikväll blir det först att käka på Max och sedan bio, med syster såklart. Blir trevligt. Nej nu dör ja här, puss.


tisdag - 13 juli 2010

Åker och hämtar min döda moppe uppe i högbo.. skriver när jag kommer hem. puss.


måndag - 12 juli 2010

Noll uppdatering här idag ser jag. Har insett att det blir dubbelt så jälva varmt när datorn är på så jag lät den vara tills nu, skulle inte suttit vid den alls, fyfan vad varmt de är i mitt rum, äckligt varmt..

Idag har jag iallafall varit till stugan en sväng med mormor å morfar, de skulle dit å fika så då ville alla träffa mig så lärade följa med.. Kom hem vid fyra, satt mig ute en stund, typ 20 min sen dog jag. Åt lite sen drog jag till stallet.

Där knäppte jag kort på när hanna hoppade osy. MÅSTE ha ett nytt objektiv för mitt suger verkligen.. tror jag har råd. får väl hoppas, haha.

Sen när jag kickade igång moppen, så flög hela kicken + plasten som sitter runt om kicken på moppen bort. JAG VET ATT JAG ÄGER SÅ JÄVLA HÅRT, förbannelse. Så hannas underbart snälla mamma skjutsade hem mig. Sen blev det ett väldigt agressivt samtal mellan mig å mamma, var så himla förbannad på moppen och nu sätter jag mig inte på den igen, SKA ha en ny som fungerar, jag blir så jävla förbannad...

Annars... så har jag hunnit äta, tänkte ta ur linserna men de är onödigt, ska upp åtta imorgon och rida direkt så sover med dom idag.. slapp jag göra det.. btw så är min lillebror hemma, han tröttnade å hängde med hem haha.

Bjuder på några söta bilder från idag...



<- osnyggt   ...  snyggt ->        


puss.

JAG ORKAR INTE - 11 juli 2010

Asså den jävla värmen, det är bastu i hela huset och det hjälper inte att öppna fönstret för det är fan varmare ute. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD... Iallafall, så blev bio & äta framflyttat till tisdag fast då blir det bio i gävle å käka å max. Så de ser ja fram emot.

Imorgon så är det att fota hanna & osy som gäller, men det är mot kvällen så innan dess ska jag vattna blommor, tömma kattlåda, ta in post + tidning, sätta moppen på laddning osvosvosv.. Så hinner nog med rätt så mycket imorgon :)    Nu ska jag lägga mig framför teven och kika tills jag blir trötter. puss!


typiskt, kom nyss på att jag laddade över alla bilder jag knäppt idag på den stationära.. snacka om dum, men aa de är ni som läser som lider inte jag, ha-ha. Så ni får en random bild från stugan ;)

söndag - 11 juli 2010

Sitter vid stationära datorn nu och laddar hem lite filmer, passar på att blogga medans..

Var ner å red dakita en sväng barbacka runt om i byn, asvarmt.. Så jag har inte varit hemma så jättelänge, bara hunnit med å duscha. Ikväll är de först donken och sedan bio med syster som gäller. Trevligt trevligt, slapp man laga mat idag, hehe.

Nej nu ska jag slänga på lite mascara å ta fram kläder. puss.


lulululu - 11 juli 2010

Dör av värmen här inne.. ska typ sova nusnart.

Imorgon, eller ja, idag, så är det att rida Dakita som gäller. Får se hur varmt de är och när jag vaknar, men åker väl direkt dit när jag käkar frukost å så. Sen mot kvällen är det bio med syster som gäller. Ska se eclipse. Sist ja kolla bio med syster så höll hon bara på å garva osv å förstörde filmen, hahaha.
Nej vi hörs imorgon. puss.


lalalalalala - 10 juli 2010

Varit hemma en stund nu och hunnit duscha å käkat. Ska plocka undan allt nu och sedan typ, lägga mig i mitt rum å vänta på att bli trött. Kommer ta lång tid..

Innan jag åkte å red vattnade jag blommorna och lyckades "spränga" en slang, HAH.. Blev skiiträtt och blev genomblöt så lära byta tröja, klantigt..

Sen så gick de bra med gandur, blev en sväng på åsen. Han har lite dålig kondis, inte så konstigt, men han tyckte att de var kul iallafall. Huvudsaken :)

Nej nu ska jag börja plocka undan. puss.


han har exem, därför svansen och de runt om ser lite wierd ut.

vaarmt - 10 juli 2010

Har varit å handlat och kom hem för en stund sen. Var inte så mycket som behövde handlas in men bara sånt ja behövde, dock glömde jag glassen trots att jag hade skrivit upp de -.- ...

Sen så är de så sjukt jävla varmt ute (och inne..) men det är ingen sol, så det suger, fan ingen idé att de är varmt utan sol för man kan inte göra någonting ute utan att dö av värmeslag. Hoppas de blir svalare mot kvällen men de skulle tydligen bli åska, så hoppas vi hinner hem från stallet innan dess.. Gandur som gäller nudå, är grymt taggad faktiskt! Men nu ska jag ta å käka lite kräm så jag inte blir skithungrig under tiden i stallet. Efter de blir de tacos! puss.


lördag - 10 juli 2010

Blev lite senare än tänkt igår, somnade typ 1. Å sov ut till halv ett idag så nu är man utvilad och pigg å glad. Har hunnit tömma kattlådan, käka frukost, tagit in tidningen, å satt i linserna. Var tänkt att jag skulle dra mig iväg till ica för att handla, men började precis regna när jag klev utanför dörren så vände och gick in igen. Men tänkte bara slänga iväg ett blogginlägg innan jag åker iväg, orkar inte vänta det duggade bara typ så blir poå med regnjackan å sedan iväg. puss!


godnatt typ - 9 juli 2010

Laddar inför imorgon nudå. Kommer väl ligga ute och steka i stort sett hela dagen till kvällen då de bär av till stallet, så de blir väl lite uppdate imorgon ändå. Ska kika lite på tv nu och sen sova. pussgodnatt!


fredag - 9 juli 2010

Hej på er! Dom två dagarna i stallet har varit askul men så himla jobbigt, haha.. Delar upp texten med lite bilder :)

IGÅR..
blev de att gå med ungarna från hagen med deras hästar, snacka om seegt. Sen hjälpa dom på med alla grejer så dom fick rida lektion.





Efter det så var det typ lunch, åka och bada med ungarna vid bruket i 3 timmar, där kan vi snacka om segt! Jag å hanna låg bara å solade medans ungarna badade, lekte och slog ihjäl sig, typ. Sen mot kvällen var de uteritt å tacos. + Rulla höbalar, JOBBIGTASTE SOM FINNS.. runt 250kg är inte lätt att rulla inte...

Sen så somnade vi nog vid halv två, å vi var så jääävla trötta, speciellt jag, så höll på att garva sönder framför tv-reklamerna, HAHAH..




Hanna var extremt avensjuk på mitt barbie lakan!


IDAG...
Har det varit mycket spring fram å tillbaka mellan hagen. Vart väckta vid halv åtta och blev uppskjutsade till hagen, där tog vi tre hästar var och gick till stallet. Drygaste som finns, ååh, i sånna tillfällen vill man inte ens vara i närheten av en häst...



Sedan har det varit allt från lektion (där även jag var med, haha! lära hoppa in för att de var ojämt antal för dom skulle göra kadrilj) så de var mysigt! Efteråt var de även uppvisning och innan de hann vi med en kort ritt ut.








Shit vad mycket man varit med om iallafall. Å den hästen jag rider på på bilderna ska jag ha framöver tills Twistur inte är stel och haltar längre! :D  gandur here we come!

Nu ska jag gå ut och vattna blommor, HAHA.. later!

you are my lobster - 8 juli 2010

Jag är grymt trött.                      fast.

Dagen har bestått av: vakna upp hos magda, bada, film, åka till dollar & rusta, rida, bada hos magda, hem.

Trevlig dag alltså! Imorgon och på fredag är det läger som gäller, hjälpa till förstås. Kommer bli.. spännande, haha. Åker halv nio imorgon, kommer aldrig orka upp..... och är hemma på fredag. See ya then, puss!



trött - 6 juli 2010

Hellooo. Sitter å väntar på att magda ska städa klart, sitter säkert å glor på en film eller nå medans så det går segare...

Red iallafall med hanna å osy idag igen. Alltid lika trevligt, hoppade lite smått och sen mot åsen. Sista gången med sota var jättebra och ser fram emot att byta ändå. Men nästa gång jag är där uppe är klockan 9 på torsdag å kommer hem klockan 2 på fredan.

Vi hörs eventuellt imorgonkväll för då sover jag hemma. Nu hämtar jag mig en glass å cyklar iväg. puss.


tisdag - 6 juli 2010

Sitter just nu och väntar på att hannas mamma ska komma och hämta upp mig så åker vi till stallet sen. Sista gången på sota, sad.

Dagen har iallafall bestått av skins-tittande hos magda, ifyllande av gymnasiebrev och lite annat smått å gott. Visade sig att mitt gymnasium kommer att vara uppe i högbo. Rätt bra, för då kan jag förmodligen fortsätta rida där uppe, men det visar sig väl.

Hm.. vad händer annars.. Magda sticker iväg med emma en vecka eller två på fredag. Å jag blir ensam hemma från fredag till tisdag, så det är väl ganska mycket okej. Rider ju nästan varje dag så då är det ganska lugnt, men väldigt skönt å slippa familjen. Kommer vara tomt dock, men jaja.

På torsdag så övernattar jag med hanna i högbo. Ska hjälpa till på ett läger, blir säkert trevligt, om man räknar bort alla småbarn... Nej nu ska jag ta å byta om! puss.


fifan vad tråkiga bilder ni får.. busigt

söndag - 4 juli 2010

JAG HINNER INNAN DE BLIR MÅNDAG......

Vakna 12, red dakita, bada, red sota m. hanna & oswald, hem.

Nu, magda å hennes syster hämtar upp mig, sova hos magda.

= vi höres! :D:D:D:D:D LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!


DED - 4 juli 2010

Hade trevlig kväll med saknade felicia, var ett tag sen. Hon är galnare än mig på moppe, inte bra, men de va kul. ehh. Är hos magda nu och DET GÅR INTE ATT SOVA/ANDAS/TITTA/RÖRA SIG för det är så JÄVLA VARMT! Dör av värmeslag typ.. Magda är iallafall nere och hämtar dricka så det är bra det. Kanske ska öppna fönstret, fast då kommer det in mygg. Painful... byebye.


btw - 3 juli 2010

jag har inge gratis sms eller pengar. kan inte svaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa så sluta bomba..............


lördag - 3 juli 2010

Hej på er. Blev ingen update igår, var knappt hem. Men nu är jag hemma och har huvudvärk som vägrar gå över. Sov över hos magda och vaknade vid 11, eller ja, ställde klockan. Vid tolv drog jag hemåt å bytte kläder och sedan drog jag iväg till Dakita. Red henne i stekheta värmen och var verkligen skittrevlig idag, speciellt i galoppen. Skulle hjälpt till med att lassa hö, snäll som man är å tackar ja till att göra det i 30 graders värme med stekande sol. Dock hann jag inte göra det, så kommer hjälpa till imorgon eller nästa gång. För jag hade inte alls tid med det.

Så drog hem fort som fan och käka å bytte kläder, sedan drog jag iväg upp till högbo. Red sota på åsen i kanske en halvtimme. Jag har aldrig sett så mycket broms, flugor och mygg samtidigt i hela mitt liv, var helt sinnesjukt. Sota hade tur som hade luva och massa medel på kroppen så dom bara surrade runt på henne. Istället så var ALLA på mig, så nu har jag 28593458933498502935534534564765 bett. OCH DET ÄR SMÄRTSAMT!!!!!!!!!!!

Kom hem för en timme sen och har hunnit duscha och käkat. Sitter nu och kikar på Hajar som hajar som går på tv, haha. Väntar också på att få lite sällskap av felicia. Bjuder på en bild från idag i hagen, innan jag blev attackerad av alla jävla kryp. pusss.


söt.tomte.luva.jao.

SVAR - 1 juli 2010

JAG KOM IN PÅ BÅDA ;D MEN BLIR WPM I GÄVLE (SOM FLYTTAS TILL SANDVIKEN PRAKTISKA) WIHOOOOOO!


torsdag - 1 juli 2010

Vaknade halv 1 imorse, sköööööönt å få sova ut utan en morgonpigg magda ;)

Drog nästan direkt till dakita å red. Jävla häst, hon krånglar och gör till sig hela tiden. Stegrade sig när jag skulle kolla om stigbyglarna var likadana så fick hoppa undan så hon inte hoppade rakt på mig ;s  så tror hon haft problem med att stegra sig förut så ska försöka sätta ett kommando på det så hon vet när hon får göra det och inte. Just idag vart jag ju så chockad så ville bara låta det vara. Lugn annars när jag red så de är bra iallafall.

Har varit hemma några timmar nu och hunnit duscha å käkat. Var även väldigt sugen på glass så det slank ner de å, ehh. Nu har jag inget mer å skriva om. puss.



vilken av dom kom jag in på tror ni? ;)

RSS 2.0