dreamer

Fyfan vilken jäkla tid det tog att få in allt i skallen, först var jag helt borta och fick inte in ett skit så råkade jag somna och sov i en timma, haha. Powernap! Så efter det så gick allting bra att få in och blev klar för en kvart sen. Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng, packa och sedan sätta på en film som jag kan slumra till. Tröttare än någonsin. puss.


bildbrist

hållbar utveckling

.. är precis det jag ska ta tag i nu och plugga på tills imorgon. 20 ord ska sitta inne i skallen så man kan förklara dom, kommer ju ta ett tag innnan jag blir klar med det.

Efter det sätter jag nog på en film till maten är klar och sen så händer inte så mycket mer ikväll. En sväng in i duschen och sen sova å tagga inför morgondagen! puss.


♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.



skulle då göra allt för att det var söndag idag.. fyfan vad skönt

larvig...t

Sitter i skolan nu och har precis haft "rollspel", så jäkla larvigt så jag vill gå och lägga mig någonstans. Nu har vi typ inget att göra, ska dela upp grejer till redovisningen som vi ska ha på onsdag tror jag väl. Slutar dock om en halvtimme, sköönt!

Men då bär de hemåt och plugga på samhällskunskapen tills imorgon då vi har läxförhör.. Kommer var smått trött efter den här veckan eftersom vi har en hel del, minst en sak varje dag.. Suger! Så vi hörs väl antagligen mot kvällningen efter jag pluggat. puss!


♥ Dag 19 – Något jag saknar.

Finns mycket jag saknar just nu. Som tex:

9C, våran tid tillsammans är så jäkla saknad. Vi hade så grymt jävla roligt tillsammans och allihopa satt så gott som ihop. Var så jäkla härlig klass och allt vad vi var med om osv.

Gandur, saknade häst som jag lärde känna för ett halvår sen ungefär. Lärde mig en del på honom och vann hans förtroende med att kunna rida ut på honom utan några större problem. Kändes så grymt bra och nu vill jag tillbaka till honom!

Sommaren, värme sol bad hästar vänner fest ja vad finns inte att ogilla? Okej värme över 25 och om de är kvavt ute tål jag verkligen inte. Fyfan, men annars saknar jag verkligen.

Utomlans, bara ligga i solen och ta det lugnt. Inte behöva tänka på något så som skola tex, inte hålla koll på tiden och sånt. Bara slappa å leva i nuet. Något jag verkligen skulle behöva.

Sen finns det nog hundra saker till jag skulle kunna ta upp som jag saknar men inte kommer på just nu..













hummerhummer

Gårdagen var väldans mys. Åkte till stan vid halv 8 och käka på Malaysia, kinamat är nog de godaste som finns! Sen gick vi vidare till ica maxi för att köpa lite götta. Åkte sedan vidare hem till Magda och satt på Wild target och Harry potan, somnade till sista filmen och sov i någon timme båda två, haha dödströtta! Vakna vid 2 så då tog jag mig upp och gick hemåt. Var livrädd när jag skulle gå förbi spökhuset på andra sidan vägen så då sprang jag fort som fan, haha så jävla ful. Simon kom efter någon timme men då hade jag hunnit somna.

Vaknade vid.. 12 imorse tror jag nog. Låg kvar ett tag tills vi gick upp och käka frukost. Jag åkte sedan vidare till Dakita en sväng och red henne. Sen hem igen tillbaka till Simon som låg och sov här hemma, haha.. Han åkte hem för ett tag sen och jag ska nu ringa N och prata lite, så får vi se hur det blir. Sen ska jag plugga, käka, duscha och sova! Härlig kväll. puss.


save it

Sparar funderingarna tills imorgon, orkar inte ta tag i det nu helt enkelt.
Har satt i linser, fått på mig lite mascara och satt på en film. Dock är det 1.30h kvar på filmen som jag nu pausat pga att den blev lite seg.

Kvällen idag spenderar jag som sagt med Magda, ganska väldigt mycket okej! Ska först på Malaysia och käka där å så vandrar vi vidare till Maxi för att köpa lite götta. Så åker vi hem till henne å har filmkväll, väldans mys! Får se när jag kommer hem inatt, om jag lär gå eller får hämtning. Men inge mer bloggande för mig idag iallafall! puss.


saturday

Gårdagen var väldans mys! Magda kom hit en svänga så käkade vi och tjattra oss igenom kvällen. Vid kanske 11 så kom Simon å hämta upp oss och så tog vi en tripp till donken för han var sugen på glass. Skjutsa sedan hem Magda och åkte hemåt. Tänkte precis lägga oss men då ringde Emma, så var det någon som plinga på dörren och jag blev LIVRÄDD, vem fan ringer på dörren klockan 12 på natten liksom. Men näe då var de ju Emma och David som stod där, fyfan vad rädd vi blev, hahaha.
Så fick vi sällskap av dom två under några timmar tills alla börja bli lite pömsiga så då drog dom hemåt å vi gick och la oss.

Vaknade hyffsat bra tid idag, 11.. Gick upp vid 12 och käka frukost å kikade sen på en film som gick på tv. Så åkte han hem för en halvtimma sen ungefär så nu sitter jag här själv hemma. Mamma å pappa kommer hem snart så jag ska väl ta å städa undan litegranna. Ska kanske ta å ringa N också, men vet fan inte om ja ska börja där igen. Så himla mycket med skolan vissa veckor så ibland hinner man knappt med.. Kanske ska vänta ett tag... ååååå blir tokig på skolfittan. Ska fundera någon timma och sen får vi se om jag ringer. puss.


den här bruden blir det att umgås med lite ikväll också. Käka på kina och götta oss! Sen får vi se vad som händer, vet inte riktigt. Kanske filmmys eller en tripp ut till Årsunda, får se vad jag orkar.

tutte

Började dagen med teori på GRS x2, väldans lärorik de där. Båda ridlära och om lastning, ganska soft. Sen efter lunch var de som vanligt ridlektion, fick tuffe, även kallad tutte, haha.

Pappa kom å hämta oss på resecentrum vid 4 och sen skulle vi hämta upp mamma påvägen hem, men hon var ju seg som ett as så fick sitta och vänta i en halvtimme. Inte kult. Kom hem för några timmar sen och har hunnit duscha å gjort my special icecream, var så sugen.. haha.

Nu väntar jag på att få sällskap av Magda förhoppningsvis och då blir det pomfritt och chickenbits till middag å sen blir de massa tjattrande hit å dit. Myskväll här hemma alltså. Senare kommer älskling hit och sover här. Förväntar mig att få sova länge imorgon för efter en seg skolvecka är jag helt slut. Vi hörs hörni, puss.


emocutcut. väldans vad roligt man kan ha ibland alltså, speciellt på min alldeles egna emoplats på bussen! ;)


tidsfördriv.

Jag har insett att jag vill göra så mycket jag kan om dagarna men kroppen orkar inte i slutändan.
Jag lyssnar på allt för mycket musik att jag hatar precis varje låt för den är sönderspelad.
Jag pratar hur mycket som helst när jag är med dom jag känner. Men inte alls med nytt folk.
Jag tycker vintern är en plågsam årstid som kan vara mysig, speciellt på julafton, men inte annars.
Jag avskyr när folk ljuger, sviker, krånglar, försöker få uppmärksamhet, går ivägen, inte flyttar på sig osv.
Mina bästa vänner är bland de bästa jag har.
Min första vän hette Felicia och vi hade så sjukt jävla roligt ihop när vi kuta runt på stora hackholmen all the time.
Kärleken är det bästa och det sämsta som finns. Det gör en på så jävla bra humör eller så knäcker den en totalt.
När jag borstar tänderna så kommer det alltid tandkräm på tröjan.
När jag lagar mat så bränner jag oftast maten, eller så blir den så jävla grym.
Jag är rädd för mörker, att vara ensam, spöken, skräckfilmer, insekter, att mista någon.
Den värsta känslan är rädsla eller att någon ska lämna en.
Den bästa känslan är glädje och kärlek.
Jag är bäst på att fula mig, finns nog ingen som är bättre än mig på det.
Jag är sämst på att minnas, höra och att uppskatta det jag har.
Om jag va ett djur skulle jag vara en stor fet panda som äter hela dagarna.
Om jag va en insekt skulle jag vara en gräshoppa.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara en grep.
Jag kommer alltid att vara mig själv.
Det finaste som finns är besvarad kärlek.
I sommar har jag planer för att bli jävligt fucking amazing brun.
Sist jag grät var några dagar sen.
Jag kan inte kontrollera mitt humör, just nu svänger det som sjutton och när jag blir arg så blir jag bara argare av att tänka på att jag är arg. Ond cirkel.
När jag vill tänka så tänker jag på något jävligt grymt.
När jag bakar så bakar jag oftast kladdkaka eller negerbollar.
Min mobiltelefon är gammal, eftersom min nyaste har fuckat upp totalt och ringer av sig själv och knappar slutar fungera osv.
När jag vaknar på morgonen så är oftast det första jag ser min underbara pojkvän.
Innan jag går och lägger mig så borstar jag tänderna och myser med världens bästa.
Just nu tänker jag på om det verkligen är värt att börja hos N igen och riskera att allt kanske kör ihop sig igen. Men det kommer det inte göra så länge jag har kontroll över mitt pluggande.
Bebisar är grymt jobbiga, men väldans söta.
Ikväll ska jag vänta in Simon, mysa, sova!
Jag vill verkligen inte växa upp. Vill inte förväntas vara en seriös mogen person som ska skaffa ett jobb å jobba hela dagarna med samma saker, och vill inte betala och sköta min inkomst själv, vill inte betala räkningar och åka å handla för att få mat, vill inte laga min egna mat och vara ensam i en lägenhet eller hus. Vill ha det som det är nu, vill inte bli vuxen.

mardrömmar

Imorse så var jag somvanligt först ut till Dakita, red en sväng med vintertäcket och vanliga tränset. Hon var väldans lugn så gick superbra!

Åkte sedan vidare med mormor och hämta upp Simon för han hade inte någon skjuts till skolan, haha! Men skolan ligger ändå påvägen till Högbo så han hade väldans tur där alltså ;) 
Hade sedan praktik hela dagen och Fredrik hade inte ändra på någonting, satt somvanligt dom sista timmarna i kafeterian, hur ovärt som helst att vara där när man bara ska få sitta.. Lite fler saker fick vi göra idag iallafall, men att sitta i minst 3 timmar ändå är inte okej.

Kom hem för en och en halv timma sen och har hunnit fått i mig pannkakor, mumsigt. Ska nu hoppa in i duschen och sen kika lite på Essän. Älskling kommer förhoppningsvis hit och sover så måste göra dom där sakerna nu med de samma.. Orkar... inte.... puss.

hästskötarn in action.


pinkoosis

Första skoldagen den här veckan som gick fort, känns skitbra!
Kom hem för några timmar sedan och har hunnit installera något på pappas dator, fått i mig banan & risifrutti och skrivit på Essän. Vet inte mer vad jag kan skriva på den, känns som att den är färdig nu men ska försöka skriva på den så mycket som möjligt varje dag om det går. Vill ha bättre betyg än G på den, men kommer förmodligen inte lyckas.. Men jag kämpar på ändå!

Nu tänkte jag ladda ner någon film att kika på och sen käka. Simon kommer troligtvis hit på något sätt lite senare så ska packa osv innan han kommer. För imorgon är de APU, hoppas på att Fredrik fixat så vi får lite mer att göra nu då. Sen ska jag ju till märren imorgon också, hoppas på att hon är lugn. Men nu blev de mycket, hörs. puss!


GE MIG SOMMAR NUNUNUNU. saknar för övrigt stunderna med 9c-brudarna supermutch.

grisflunsan

Sitter i skolan nu och har fått väldans mycket gjort. Fått ännu ett "case" så just nu håller vi på med det. Nästa vecka är full med skolgrejer.. Måndag är de rollspel + engelska test och onsdag har vi matteprov + muntlig redovisning + inlämning av Essän. Fullspeckat, gött.

Så när jag kommer hem ska jag fortsätta med Essän så texten hänger ihop å shit. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer, mycket skönt. Får se om älskling kommer ikväll eller inte, hoppas på det. Svårt att somna själv i stora sängen. Nej vi hörs när jag kommer hem. puss!


home sweet home

Dödstrött tjej, som vanligt.
Dagen har gått extremt segt, projekt hela dagen och försökt bli klara. Gått skapligt bra tror jag. Rollspel på måndag, sjukt larvigt. Sista timmarna satt våran grupp själv kvar av alla i våran klass för dom var ju såklart klara med allt. F to the U...

Kom hem för lite mer än en timma sen ungefär. Har fått i mig pannkakor för jag var cphungrig när ja kom hem, som vanligt alltså. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Simon kommer troligtvis inom någon timme eller två, vet aldrig med honom. Blir nog tidigt ikväll om jag känner mig själv rätt. puss!

randombild


arabiska shalabalidila



jeterulit hana

aldrig vart så trött

Rubriken säger allt. Tröttare än någonsin.. Så ska nu ta ur linserna, sminka av mig och brusch my teeth så jag kan sova ganska skönt i min väldigt sköna säng. Simon får ta å skynda sig med sin innebandy så jag får sova någon gång. Hörs imorgon tjickosar. puss.

extrem bildbrist. några galningar som gick barfota förra vintern, hahaha


hestnoerdar!

Glöm ej att kika in här hörni!


beating on a better drum

Sådärja vad duktig man är ibland. Kom igång med Essän och har suttit med den i en timma nu. Känns som att jag börjar komma någon vart på den, trots att jag inte riktigt vet vad en Essä är, haha. Men framåt går det och är snart uppe i ett A4. Skapligt för att inte veta ett skit :)

Nu är jag übertrött och har avslutat allt som har med skola att göra för idag. Nu längtar jag efter kväller! Älskling kommer hit lite senare och sover här, helt underbart.
Nej nu tar ja å laddar ner någon mysig film att halvsova till. puss!

såg inte alls dumt ut det där eller........................


firework

Jäklarns vilken jobbig dag i skolan.. Började dagen med matte i 1.30 h, inte det skönaste man gjort, blev dock klar med allt så är gaaaanska redo för provet nästa vecka. Sen var de projekttid lunch osv, å sista 2 timmarna hade vi föreläsning som jag höll på att somna på hela tiden.... kommer inte ihåg ett ord av vad gubben snacka om, awesome.

Fick även åka tåg hem själv, var ganska segt men mamma var redan på resecentrum så slapp stå och vänta iallafall. Kom hem för en timme sen ungefär och har fått i mig lite pannkakor, göttigötta! Är trött som en kossa nu så vet inte om jag orkar ta tag i Essän idag, men måste nog så gör det i nån timme sen får de räcka. puss!


hej bildbrist.

♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.

Tror ja hoppar över den här. Mina födelsedagar har inte varit nå speciellt under alla år, har inte brytt mig om de så mycket. Bara familjen jag firar med så ja, har ingen "bästa födelsedag".


gammalt

Kikade igenom arkivet och hittade lite smått fula gamla söta bilder.



min (eller ja, magdas, HAHA) otroligt sexiga tröja med ett bananträd på. hahaha awesome.



förra vintern när magda lyckades slänga ner sin tårtmössa genom fönstret. då var de bara å hämta ;)


julia, emma och jag i 8an, hej jag var ett lejon då ja med paraplylugg och extremt blond fluffhår. haha!


hahaha så sött linnéa!


ludwig har varit extremt liten han å, nu är han 3 ggr större. haha.


mitt långa hår som jag klippte av... damn life.

house

Somnade runt 3 igår och vaknade vid 10. Inte världens piggaste alltså, men drog oss upp efter ett tag när magarna kurrade sönder. Efter Simon åkt så stack jag iväg direkt till stallet och red Dakita en ganska lång svänga. Smörjde grejerna i väntan på att mamma skulle bli klar med sitt för att hon sen kunde komma å hämta mig.

Nu har jag bara hunnit käka å bytt om till myskläder tills jag orkar hoppa in i duschen. Sen blir de nog att kika på en film eller något innan jag somnar och "laddar" inför morgondagen i skolan.. Tur vi slutar tidigt. Hörs, puss!


2 1/2 men

Satt nyss och spela bowlingspel med hanna på msn, hur skoj? Går jättebra med mitt uggleklot. Okej back to reality.. Sitter även och kikar lite på 2 1/2 men, men ska ta och ta tag i maten nu. Göra tacos till lillebror, vad skulle han gjort utan mig? Jo, svält ihjäl helt enkelt. Dags att lyfta på arslet och göra lite nytta! puss.

hannas fina skalle gömmer sig i hörnet

right know..


♥ Dag 17 – Min favoritresa.

Var till Rhodos. Vi var där en vecka och bodde på ett jävlans lyxigt hotell, var 5-stjärnigt och allt var all inclusive. Vi hade nära till småbutiker och till stranden. Var helt underbart och var sol å varmt hela dagarna! Längtar tillbaka när man låg där vid poolen och solade tills man tuppa av och så kunde man bara gå och ta en glass om man ville. Helt underbart!


kissin spines

Visade sig att jag räknade lite fel på tiden igår, haha. Så slapp stressa innan vi åkte ut till Årsunda, väldans skönt.

Vi kom dit till 6 ungefär och blev kvar till 10 ungefär. Åt mat, skratta, prata, kollade på foton osvosvosv. Väldigt trevligt faktiskt! Jag som är blyg bland nytt folk och tycker det är de värsta som finns när man knappt känner någon tyckte till och med att det var lättsamt och bekväm stämning. Härlig familj de där, haha! Å justja, Simon rättade mig, det var inte Larsson-sidan, för den är på hans pappas sida, utan det var på Bleckert-sidan som är hans mammas sida som var där. Nu vet ni..

Kom hem och slockna direkt igårkväll vid 12, helt otroligt vad tidigt de blev. Så imorse vakna man ett antal gånger för man vart pigg, men somna om hela tiden och drömde minst 4 olika drömmar. Kommer ihåg allihop även, haha! Simon åkte hem för en timma sen och kommer hit senare ikväll.

Idag har jag nog inte så mycket för mig. Ska vara barnvakt ikväll och laga tacos till middag, fyfan, inte gott hemma.. haha. Men men.. Sen har jag inte så mycket för mig faktiskt. Får kika på lite Cugartown avsnitt som jag missat. puss!

hahahaha!


trött som få

Herregud nu är mina ögon inte snälla längre. Nu vill dom bara slå igen och sova, så jag ska nog ta och lyda å hoppa i säng. Det där med Essän blev de inte särskilt mycket av idag, men det gör inget!

Imorgon är det GRS med teori och ridlektion som gäller. Sedan blir de förmodligen så att jag tillbringar kvällen hos Simon och halva Larsson släktet, bjuden på släktmiddag eller vad man ska kalla det. Men med så kort varsel på tiden får vi se vad jag bestämmer mig för, om jag stressar fort som fasen för att hinna eller kommer en annan gång, återstår att se.. Hörs imorgon förhoppningsvis hörni. pusssgodnatt!

bild från falun i somras med halva släkten.


♥ Dag 16 – Fula ovanor.

För de första så river jag av mina naglar, inte biter, utan river. Gör det jämt när jag är nervös, tycker något är spännande (typ om man tittar på en film), är orolig eller känner att en situation är obekväm. Innan julafton så rev jag inte utan då blev naglarna skiitlånga för första gången på flera hundra år. Å dom höll sig långa ändå tills typ förra veckan, nu är som kort igen. Great............

Annars så är ju småätande en väldans ful ovana, jag äter var 3e timme till jag blir mätt igen, sen efter 3 timmar är jag hungrig igen. Helt sjukt, kommer se ut som en sumobrottare innan jag blir 17. Skoent.

sånt här slinker bla ner när man är hungrig å sugen på något.....


panncakes

Vaknade upp imorse av första alarmet och var helt död, men sen tio i 8 var jag hur pigg som helst och nästan flög ur sängen! (Skulle egentligen upp 8). Så slängde i linser, åt frukost och på med ridkläderna å vidare till Dakita. Red en sväng barbacka, väldigt mys, första gången på ett tag så var hon otroligt lugn!

Sedan iväg till APU:n. Mocka, Sopa x2 och tog in hästar. Det gjorde vi under hela dagen, satt minst 4 timmar och gjorde ingenting, så ovärt att vara där.. Men Fredrik Böhling som börja jobbat där kom och hämta oss, "tjejer kan ni följa med till mitt kontor?", blev lite skraj, haha! Men han sa att han skulle fixa så vi får ett fast schema varje gång och har något att göra. Skitbra! Han ligger garanterat på plus ;)

Kom hem för en timma sen ungefär och har hunnit byta om, packat upp och packat ner igen. Så nu är det bara käka som gäller. Tar nog även tag i Essän idag igen och fortsätter, duktig som man är! puss.


de är frityrolja

Ätit, kollat till och från på filmen, städat lite och "besällt" en å annan grej från affärn nu när mamma och pappa åkte iväg och handla. Tänkte hoppa in i duschen en sväng nu innan jag kollar klart på hela filmen å sen får jag hoppas på att älskling kommer innan jag somnat..

Imorgon är de Dakita på morgonen och APU resten av dagen som gäller. Med lite sovmorgon blir det helt okej faktiskt. Får hoppas på att jag inte är så grymt trött bara. Vi hörs efter. puss!


såhär har jag känt mig i stort sett hela dan.........

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Drömmer varje natt ja.

Okej, seriöst nu... Mina drömmar.. Jag vet fan inte, jag har inga speciella drömmar. Visst, något i stil med en hel drös med pengar, stor hästgråd med hela skiten på gården så som stort ridhus ridbanor hagar, ja hela fadderullan! Och äger ett antal hästar. Sen utbildat mig en massa inom häst osv så jag kan rida ordentligt och bli riktigt bra på det men även kunna grymt mycket runt omkring också, som att kanske även vara hovslagare åt hästarna. Till yrke vill jag rida in/till hästar och tjärna storkovan på det. De här är nog inte möjligt att uppnå, men de var ett exempel på ett liv jag drömmer om att få ha.









you know you're right

Ganska skön dag i skolan idag faktiskt! Matten var superenkel och gick fort som fan. Likaså engelskan, fast den var mindre enkel, men fort gick det! Sen fick vi ännu ett nytt fall att jobba med, nu rollspel om kristeam å medborgare, smått knepigt.. Men fick kakor så då var de inge problem! ;)

Har nu fått i mig en våffla och börjat med Essän, tänk vad duktig man kan vara ibland. Vet inte riktigt hur man ska skriva en sådan, så börjar smått med fakta och åsikter, sen får jag slipa till det innan inlämningsdagen om två veckor. Så det lilla jag gjorde idag räcker gott och väl, fortsätter imorgon.

Nu tänkte jag slå på en film som jag kan somna till. puss!


btw för dom som undrar.

Tagit upp "hästbloggen" lite smått igen så dom som är intresserade kan börja kika in där igen :) Klicka!


tacos

Fyfasen vad trött jag var imorse, helt stört. Men tog mig upp och somnade både på tåget och en halvtimme innan lektionen börja. Gött.. Är hungrig som en elefant nu, tur det är lunch om 20 minuter. Tacos!

Efter skolan har jag inget inplanerat, ska kanske (troligtvis inte) ta tag i Essän som vi ska skriva, vet inte ens vad det är för något så vi får väl se hur det blir med det. Annars blir det nog en heldag i soffan halsovandes framför tvn. Puss!


tuesday

Har under dagen varit somsagt i skolan och i stallet. Blev skrittur barbacka på Dakita en ganska liten sväng för hon var väldigt spänd och hoppade till för minsta lilla, vilket inte var så jätteroligt..

Kom hem för en timme sen och har hunnit käka lite. Ska hoppa in i duschen om en stund och sen försöka hitta lite grejer till projektet tills imorgon. Vi hörs! puss.


bild från -08. Sjukt härlig sommar och första gången på vattenskidor! Var allt annat än tråkigt kan jag ju säga.

nyckelpiga

Sitter i skolan nu, var hur segt som helst att ta sig upp imorse. Ville veeeeerkligen ligga kvar, men tog mig upp tillslut efter en massa snoozande.. Har projekt hela dagen nu och ska försöka bli klar på artikeln vi håller på med. Hungrig som ett as är ja också, tacos om en timme! Väldigt mycket okej.

Direkt efter skolan tar jag mig iväg ut till stallet och rider en sväng på Dakita. Blir nog skritta runt en sväng bara, orkar inte att hon drar iväg igen, blev så både i torsdags och söndags. Så nu behöver min kropp vila.. Hör av mig mot kvällningen! puss.

hyå


monday

Fifasen vad de var jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse, men jag gjorde de iallafall! Buss in till Gävle och sedan ännu en buss ut till Forsmark. Föreläsning och sightseeing runt på hela området. Fattade noll om vad han prata om och när det inte är ett dugg intressant så går det in genom ena örat och ut genom andra. Riktigt ovärt att åka dit överhuvudtaget!

Trallade sedan från resecentrum till mammas frisörsalong. Satt där i en timma med en skvallertidning och käka skorpor å drack te i väntan på att pappa skulle komma å hämta mig. Var vrålhungrig! Så direkt när jag kom hem stod jag å gjorde vofflor, haha, ville tamefan inte ha gryta..

Så nu är jag proppmätt, fortfarande. Och Simon skulle vara här till 8, vilket betyder 9. Så jag slår på tvn och kikar lite på Top model, var ett bra tag sen! Vi hörs imorgon. puss.


väldigt charmig bild från helgen. haha

trött som ett as

Har fått i mig mat (pizza = spyr ihjäl mig) och ... inge mer. haha. Måste verkligen hoppa in i duschen, städa golvet, slänga i smutskläder i tvättmaskinen och slänga på nya sängkläder inom den senaste timmen innan jag somnar. Sjukt jäkla trött... och så ska Simon komma hit å sova så man vet ju aldrig när han kommer. Säkert 11 när jag ligger å sover men då får han väl skylla sig själv då. Nej ska ta tag i de här nu! pussss.


bild från i somras (?) när vi bodde på hotell i Falun över en natt för att farmor fyllde år, om jag inte minns helt fel..

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Mjukisbrallor, älsklings tröja, strumpor, bh och trosor. nu vet ni! puss.

million pieces

Ojojoj vilken helg. Fredagen var väldans trevlig när vi först hamna hos kb och sedan tillslut i simons frigge med lite folk. Somnade vid 7 kanske, heeelt död!

Sov nästan hela dan igår, lite till och från fram till 4-5. Åkte hem till Sandviken på kvällen å duscha osv. Åkte vidare ut till Årsunda och spendera kvällen hemma hos Emma med en massa Årsundabor, väldans trevligt. Dock var jag fortfarande väldigt slut i kroppen. Kom hem till Sandviken igen vid 3-4 inatt och somna DIREKT..

Vaknade vid 12, gick upp vid 1. Käkade frulle och på med ridkläderna, men kom inte långt för Simon fastna med bilen på våran parkering. hahaha! Så kom Arvid å Sofie, men dom kom ju inte in på parkeringen för bilen blocka vägen in. Så Simon, Arvid och pappa grävde å knuffade fram bilen och tillslut kom vi loss. Herregud vilken cirkus, hahaha! Var sen å red en sväng på en dryg häst i regnet.

Kom hem för några timmar sen, syster och arvid var fortfarande kvar och farmor å farfar var också här hemma. Men alla stack för ett tag sen så har inte gjort så mycket nu. Ska hoppa in i duschen snart... när ja orkar..


tre trötta pojkar från i fredags. bilderna snodde vi av linnéa. puss.

your lipstick stays

Sitter hemma hos Emma nu med henne, Linnéa, Simon och Pontus. Just nu sitter vi och kikar på Let's dance i väntan på halv 11 bussen som vi tar ut till Årsunda. Sen drar vi nog vidare på festligheter, så ser läget ut just nu iallafall. Vi hörs väl imorgon! puss.


♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.


varning för gamla bilder. men en toffs på huvve är en av frisyrerna ja trivs i.


å den andra är utsläppt med antingen luggen uppsatt eller inte.

white light movement

Fyfan vilken jäkla dag!
Började hos Dakita, stack i galoppen å de gick i 100km/h och fick inte stopp på henne förrns hon sprungit slut på vägen, så jävla roligt... Ibland hatar jag denna häst.

Åkte vidare till APU:n och var där hela dagen med Hanna, skratta oss igenom dagen somvanligt. Dock vart de jävligt segt på slutet. Eftersom hon stack en timma före mig, med mina skor! haha, hon är dumdumdum som tar ett par iskalla ofodrade skor med stålhetta när det är -15 ute och hon ska iväg å rida.. Jisses, tur hon har mig ;)

Kom hem för en timma sen och har fått i mig en massa pannkakor, hur gott som helst! Ska hoppa in i duschen nu och sen invänta älskling. Sen sovtime, för jag är då tröttast i världen! Imorgon är de först teori å ridning på GRS, sen hem och snabbt iväg till Emma så spenderar jag kvällen med henne och Linnéa, kinamat och annat gott står på schemat. Tar sen någon buss ut till Årsunda för Emma måste hem. Så får vi se vart nån stans jag hamnar och söver. Hörs, puss!


alla kan inte vara normala..... inte jag heller.
randombild från mappen randombilder. kult va?

time to sleep

Älskling åkte hem för ett tag sen. Nu ska jag ladda inför morgondagen som kommer vara troligtvis rätt jobbig å seg.. Men först en ridtur på Dakita innan APU:n, så upp tidigt imorgon alltså. Dock sovmorgon till kvart i 8! Inte helt fel. Så godnatt på er!


engel

Gud vad jag inte tycker om skolan, matten sög, gjorde två tal, fattade noll, great! haha.
Kom hem för en timma sen ungefär och har inte gjort så speciellt mycket, stoppat i mig en macka å lite oboy. Var meningen att jag skulle städa lite men så blev de då inte haha. Orkar ejjjj!

I väntan på simon så sätter jag på någon underhållande film. pussssssss!


haha så snigg.

♥ Dag 12 – I min handväska.

Använder inte handväska. Använder antingen min skolväska som det ligger böcker i och 700000 enkronor i.. fråga ej varför, haha. Eller så använder jag mig av mammas bag/trunk/storväska, ja vad man än kallar det, fast den används oftast på APU:n och när vi ska till GRS, eller om jag ska till stallet osv.

Så just nu är väskorna helt tomma. Förutom skolväskan med enkronor i då..


festis

Hellooo. Kom nyss tillbaka från Heartbreak, tacos, gött även fast man inte var ett dugg hungrig. Har haft projekt hela morgonen = spela på hannas iphone. Nu är det matte om 20 min, kill me.. Sen projekt igen, suck. Orkar inte skolan.

Sov över imorse, telefonen var död så då ringde inget alarm inte. Så knacka mamma på dörren vid halv 7, skönt. FLÖG upp ur sängen och gjorde mig klar på en halvtimme, ganska skapligt ändå. Simon började senare så han låg kvar å sov, lyckost....

Efter skolan beger jag mig hem och sover. Får se om älskling kommer förbi en stund ikväll, annars så händer inte så mycket mer idag! Slappdag, laddar inför morgondagen som kommer bli lång.. Hörs väl senare! puss.

"du tar mig aldrig levande"


loca

Sitter i skolan nu och har Projekt, kanske hur tråkigt som helst.. Slutar tack å lov om två timmar, så ska försöka komma igång nu. Efteråt tar jag antagligen bussen ut till Årsunda och spänderar eftermiddan där! puss.

söta bilder på skoldatorn.


♥ Dag 11 – Mitt arbete.

Gills de att säga skolan? Isånnafall så går jag första året (som dom flesta redan vet) på Realgymnasiet i Gävle, inriktning HästHållning. Mina classmates är allt för sköna och gör skoldagarna hundra gånger bättre men allt för mycket snack, skratt och oseriösa stunder. Men de är så det ska vara!

Skolan är förövrigt bra tycker jag. PBL-metoden vi kör med gillar jag dock inte för fem öre, men man vänjer sig förhoppningsvis! Har dock inte gått så superbra för mig gällande prov, hade mycket IG i början men har fått bort alla förutom 1 prov nu, så nu är jag på bättringsvägen iallafall så de är skönt.

Ännu skönare är de ju att vi går 3 dagar i skolan, 1 dags APU och 1 dag på GRS å rider. Underbart skönt! Förutom att APU-platsen är sådär och att GRS hästar jag ridit varit väldigt jobbiga, men kan bara bli bättre nu iallafall.

Sen så käkar vi ju mat på Heartbreak varje dag så de är inte illa de eller!

 


secrets

Fyfan vilken natt... somna vid 4, sov 2 timmar. Kanske inte så konstigt att jag är trött nu då. Fyfan..
Skoldagen gick iallafall skapligt fort och de var supertrevligt att träffa alla sköna classmates igen! Nytt projekt påbörjat, gillas ej. Annars var tacos väldigt stort plus, haha.

Kom hem för en timma sen. Har fått i mig lite mackor så nu är magen mätt en stund iallafall. Haft världens sötsug idag, men nytt godisförbud påbörjat så inge godis här inte!

Dagen består av.. väntan på om älskling kommer hit, kanske sover över också, hoppas på de. Var skapligt tomt igårnatt när man haft sällskap i 3 veckor och sen måste sova själv, uschusch. Att han kommer överhuvudtaget är huvudsaken iallafall. Nej nu ska jag göra något bättre, puss!

red i pyjamasen, var skapligt skönt. gäddan är saknad!


yipppiekaayey mothafuckah

Duschen och lite städning avklarat. Okej där ljög jag, jag tog upp täcket som låg på golvet, de var de enda. Resten av bombnedslaget är fortfarande kvar, haha!

Ska gå och göra mig en macka nu och bädda ner mig framför Legally blonde 2 som börjar om... 20 min. Vi hörs imorgon hörni. Och förresten, inge gratis sms eller pengar på mobilen... Så de är bara å ringa om de är nå. pusss.


♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

 


untouched

Vaknade vid halv 2 idag, klev upp någon timma senare och åt frukost. Åkte snabbt iväg till Dakita och red henne en sväng. Ville bara låta henne kuta sönder för hon var piggelinare än någonsin, men halt som de var och tösnön som fanns blev de inge..

Kom hem igen vid 4. Har legat i sängen framför datorn och tvn å hunnit käka. Ska hoppa in i duschen och lägga mig tidigt, typ. Skola imorgon, inte alls efterlängtad, vill bara lägga mig ner och dö när jag tänker tanken. Usch.. men men, måste man så måste man. Vi hörs efter då hörni, eller om jag åker till årsunda direkt efter skolan, de vet ja inte... vi får se. puss!

söt pojke man har. älskar honom ändå ;) haha!


the tourist

Bio bokad, the tourist, får hoppas på att den är bra annars jävlar haha. Är ett tag kvar tills den börjar men har hunnit sminka mig hittils iallafall, nu är de håret och kläderna som ska fixas.. Om jag tar tag i det nu blir de mindre stress sen, puss!



kräftjävel



Lät väldans bra de där, hoppas de är sant också då. haha. Nej nu väntar duschen! pussss.

charlie st. cloud

Gooooodmorning guys.
Vaknade upp vid halv 1 idag, väldigt skönt, simon har lärt sig sova längre, de gillas! Var tänkt att vi skulle till hans mormor och äta med hans släkt, men blev inge för vi hade inte fått någon tid, å sen kom de fram att vi skulle dit till klockan 1. Great... man han stack dit ändå han och jag blev kvar hemma för skulle inte hinna duscha osv.

Så under dagen ska jag bara ta å städa lite. Mot kvällningen blir det bio med några pojkar, alltid trevligt.

Gårdagen slutade med Vampyrer suger och en timma av Charlie st. Cloud, så den ska jag kolla klart på nu innan jag hoppar in i duschen och börjar fixa mig lite smått. puss!


som hund och katt 2

Första filmen avklarad, lära ju starta allt med lite barnfilm ;) haha! Nu ska jag fixa mig en macka och oboy å sedan slås nästa film på. laatero


the time

Har nu smällt i mig allt för mycket mat och är trött som ett ashooolee. Ska in i duscheliduschen en snabbis innan jag bäddar ner mig framför filmer som "Charlie st. Cloud, Vampyrer suger" osvosv. haha, riktig slökväll, skulle lätt kunna somna men de skiter man väl i. pussssss!


tyzoocoon

Sitter inne i Max rum och spelar kult spel på datorn. Så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, orkar inte göra någonting idag. Blivit erbjuden att ta mig ut till Årsunda och att gå på bio, inte sugen på något av de. Blir hemma ikväll och slappa framför filmer bara, längen en sån kväll uppstod faktiskt. Så de är bara skönt! Älskling kommer någon gång ikväll och sover här så lite sällskap får jag iallafall.

Nej nu ska ja fortsätta spela! pussssss.

peenoerdi

Godmorgon!
Ligger i sängen fortfarande, vakna av att jag låg ensam men kom sen på att älskling åkte iväg 11, mysko feeling hej. Men ska ta och dra mig upp nu efter min efterlängtade sovmorgon och få i mig lite frulle. M&P kommer hem när som helst, då var den friheten över...... bai.


i want to break free

Sitter i vardagsrummet framför tvn nu. Har fått i oss chickenbits och pommes, varit en sväng till ica maxi och laddat ner två filmer. Så kvällen bestär av filmtittande och godisätande, tjockt.

Inte är man på nå bra humör heller, vettefan vad som hänt med humöret. Konstant irriterad och blir bara arg om jag tänker på att jag blir irriterad av småsaker, haha. Fan sjuk i huvudet... Dags att sova ut 12 timmar tycker jag, men de finns andra som inte gillar den idén. Nej nu ska vi förflytta oss till sängen. puss!


like a prayer

Gårdagen blev sådär, blev på grymt dåligt humör pga att m&p inte hörde av sig för simon hade lovat att hämta dom, men så fick dom annan skjuts. Så satt vi och vänta på att dom skulle ringa, trötta som as, skitkul när dom kom hem sen när man väntat i hundra år. Ville bara slå ihjäl dom.

Vaknade vid 12 idag, låg kvar till 1 ungefär. Åkte iväg till Dakita en sväng. Kom hem och orkade inte byta om utan tog tag i skottandet på en gång. Svettades som en gris, fyfan vad jobbigt de var.. Hela gårdsplanen blev skottad iallafall. Ska snöa ännu mer, så ovärt att skotta när de ändå kommer mer -.- ... haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen hänga upp tvätt, plocka ur diskmaskinen och sen börja med maten. Haha, känns som jag flyttat hemifrån fast ändå inte, skönt liv. Älskling kommer runt halv 7, betyder alltså halv 8. Men de skiter man väl i. Nej vi hörs! pusssssss.

pic from julafton.


against all odds

Okej, nu MÅSTE jag in i duschen. Hungrig som ett as, väntar fortfarande på att älskling kommer så vi får ta och beställa käka nån gång. Blir pizza, fyfan vad fet, men så är de. pussssssssssssss.


i want it that way

Här var de inte bra uppdatering inte! Inte så konstigt eftersom jag bott i Årsunda senaste dagarna. Dom har spenderats med älskling, å nån dag med hans grabbar och lite med Emma. Väldigt trevligt har jag haft det iallafall! Förutom att jag gått omkring i glasögon och sett allmänt äcklig ut osv, men de skiter man väl i!

Nu är jag iallafall hemma efter en jobbig morgon. Skulle ta 13.55 bussen, enligt simon, men den existerade ju inte så mamma och pappa fick komma å hämta mig. Inte tog de lite tid för dom heller... stod ute i 15min och väntade på dom, inte lite kallt eller... Men har varit hemma ett bra tag nu iallafall och bara ätit å slappat framför tvn, sååå skönt!

Barnvakt ikväll, ganska segt, men älskling kommer så då får man lite sällskap iallafall. Men nej nu måste jag in i duschen en sväng. puss!


nyyyååår.

here without you

Gårdagen bestod av en sväng till hemmakväll och filmmys! Vaknade vid 11-12 idag, åkte iväg till Dakita vid 2-3. Sedan bar de av till systen och fick se lilla Freja för första gången, jättesöt!

Nu är älskling här, vet inte hur de blir ikväll riktigt. Återstår att se. puss!


like a prayer

Gårdagen började hemma hos Simon, käkade och fixade oss för kvällens bravader. Skulle egentligen inte till Henke för det var 2,5km att gå till IP sen, men så blev det ändå. Fick skjuts dit men inte hem, gött... Så förfestade där borta och efter ett tag kom Emma också dit, var inte alls dumt!

Gick sen till IP i snöstormen, var inte kul. Frös otroligt nog inte om fötterna även fast ja hade converse, haha. Något positivt med att vi gick iallafall. Höll oss där hela kvällen bland massa trevligt folk. Vet inte när vi gick hemåt.. Vid 3-4 kanske. Så gick vi till Macke och stannade där ett tag tills man höll på att dö av trötthet.

Var hemma i friggen vid 6. Inte alls nice. Och att man blev väckt runt 12-1 idag var inte alls kul de heller.. Gick upp vid 4 och åt "frukost", haha..

Sitter i friggen nu och ni kan väl gissa vad älskling håller på med............ tänker inte ens skriva det. Men blir Sandviken sen iallafall, till varma sängen istället för iskalla friggen. Puss!

RSS 2.0