du är inte min mamma - 31 augusti 2009

Tja tja =)

Har precis sminkat av mig och lite annat skit.
Tidigare idag så ringde någon som hade askonstigt nummer så jag svarade inte och sen stod det att jag hade fått ett meddelande på telefonsvararen så jag stack iväg till magda för att vi skulle lyssna på det. fick onda aningar där, vad jag hatar skräckfilmer, one mist call -.- aja vi åkte direkt till ica maxi iallafall men gick till dollarstore istället för magda skulle ha ansiktmask och det var typ slut på ica maxi :'D
Sen drog vi hem till magda igen men då hade hennes pappa dragit på föräldrarmötet så vi kom inte in i huset, lyckat.. Så vi drog till skolan och hämtade nycklarna, haha.

Sen när vi var tillbaka hos magda så lyssnade vi på det jävla meddelandet och hon sa typ: Hej det är mamma, jag fick inte tag på dig så vi hörs senare hejdå.  nått i den stilen sa hon.. haha. hon var då INTE min mamma xD

Så efter det stannade jag kvar hos magda åsså blev jag livrädd för brandlarmet gick igång och magda sa att det var hennes mamma å pappa. Men vart fan pep det då, jo i rummet brevid och hennes föräldrar var på nedervåningen -.-  trodde jag skulle dö, hehe.

Aja. nu ska jag kolla på tv och sen sova. godnattt.




orkar inte ändra bilderna. vi bjuder.

hissar & dissar - 31 augusti 2009



Hissar: Måndagar - inget spanska på schemat i skolan och vi slutar tidigt, kan det bli bättre?

Dissar: Skolmaten - fyfan säger jag bara, finns det något äckligare!?

Hissar:  Tv - blåser kallt ute och vad finns då att göra inomhus? jo att sätta sig under en filt framför tv:n såklart!

Dissar: Prao - kan inte bestämma mig vart jag ska praoa, det finns ju inga roliga saker å praoa på heller..


UPDATE: måste bara slänga in en till Hiss innan jag börjar på ett nytt inlägg senare!

Hissar: Bredband - det sega är borta och min "normala hastighet" är äntligen tillbaka. fan så skönt! :D

 


mitt ute i ingenstans ? - 31 augusti 2009

Tjooo.

Hemma från skolan nu och ja, den var väl som vanligt antar jag? Vi bakade iallafall cheescake på hemkunskapen och jag har alltid tyckt att det var skitäckligt, men den var faktiskt liiite god :>  var hungrig så kanske berodde på det, när ja är det kan jag nog stoppa i mig vad som hellst :)  

På hemvägen så åker jag på en cykelväg mellan två åkrar och det finns ingen genväg eller någonting och såklart så stod det en traktor mitt på cykelbanan. Så jag vägrade åka tillbaka för det är ganska bra bit till en annan väg hemmåt, om jag inte skulle gått i skogen med cykeln å allt. Men jag fick hoppa av cykeln och gå breve traktorn på åkern istället. -.-   Är det bara jag som hatar att bo på landet eller -.-

Men nu var det någon som kom så ska se vem det var. pusssssssss.




måndag - 31 augusti 2009

Gooodmorgon !

Designen blev klar igår. Den blev ganska tråkig, men vafan, nu får den va sådär ett tag. Så nu ska jag nog börja vara mer aktiv skulle jag tro. Minst tre inlägg om dagen ? :)  vi får se hur länge det håller i sig.. Nej nu ska jag fixa lite detaljer på bloggen och sen sticka till skolan. pussss.


väldigt suddig bild. men måste komma ihåg att hämta usb-sladden hos magda. glömde ju det förra gången jag var där... surt...


jagveeeeet - 30 augusti 2009

Jag hatar min blogg :o

Designen är inte ett dugg fin och jag skriver aldrig om någonting intressant. Kanske är dags att ändra på de? Så imorgon blir det typ en nystart. Jag börjar med nya designen ikväll och ser till att det blir klart till imorgon (får jag hoppas iallafall) och sen så får jag hitta på några saker att piffa upp skrivandet med. Vissa kör ju med hissar å dissar så kanske ska börja med ett sånt varje dag? Aja, vi får se vad jag kommer på. Bloggen ska iallafall bli bättre! pussssss.

pizza - 30 augusti 2009

Tja tja =)

Dagen har rullat på rätt så bra nu och mamma å pappa drog nyss till pizzerian. Så om några minuter blir det pizza och sen ska jag ta en lång dusch! Sen så blir det nog ganska tidigt för mig idag skulle jag tro. püssåkjam.


liten pizza...


söndag - 30 augusti 2009

Godmorgon.

Vaknade runt halv två, riktigt skönt att få sova ut. Blev riktigt irriterad när jag vaknade halv nio imorse av att katten ville ha uppmärksamhet. Men lyckades somna om :)  och nu har jag hunnit med att käkat frukost å kollat på en film. vädret är galet konstig. ena sekunden blåser det somfan, sen så regnar det å blåser, å nu var det precis sol ute men den försvann.. vädret är ju lite weard. Men jag är grymt trött så jag kommer nog stanna inne hela dagen framför tv å film. Så bara massa slappandes tills imorgon då ännu en ny skolvecka börjar. suck. egentligen så är det inte så jobbigt än. Mest roligt, men det är väl för att vi inte startat igång riktigt ordentligt på lektionerna. Bara typ segat sig fram igenom det och gjort det man ska utan problem. Men det kommer väl förändras ganska snart troligen.

Men nu ska jag fortsätta nörda framför tvn å kolla om de går något bra annars ska jag nog sätta på en film :> pusssss.


hos magda - 29 augusti 2009

Tjooo.

Nu har jag precis kommit hem till magda igen, var hem å käkade nyss men nu är jag tillbaka! :)  å passar på att slänga in ett inlägg nu när hon käkar. Så jaa, vi ska fortsätta att kolla på film när hon kommer upp sen. pussss.


lat lejon - 29 augusti 2009

Shit vad segt det går med uppdateringen märker jag. Thats noot good :<   Men har man inte för sig något speciellt så finns inte mycket att skriva om heller, det kan man ju säga som ursäkt? Dan har gått ganska segt, eller njae. Jag har segat men tiden har gått fort ändå, hehe. Tänkte på att åka till poppohesten, men det blåser asmycket ute å då är det inge kul. Så ja.. jag vet inte heller när jag ska dra ner till magda, blir väl om några timmar. Ska väl passa på att käka först innan jag åker tror ja nog. annars blir de väl bara massa krångel -.-  Men nu ska jag nog ta å sluta babbla på här..

Kommer upp en liten "video" (om man nu kan kalla det de?) men konversation kanske.. aa ni får se, kommer om en liten stund iallfalll. puss.

lördag - 29 augusti 2009

Godmorgoon. =)

Blev riktigt tidigt igår kan jag ju börja med att säga. Hela familjen satt å kolla på massooor med gamla bilder sen max å jag var småa, haha shit vad liten man har varit :'o  aja. och max blev astrött och gick å la sig klockan nio, å sen blev jag också astrött så jag slocknade klockan tio. Och då är man riktigt trött!

Så jag är uppe rätt så tidigt idag :)  och har precis varit upp å käkat frukost. Så nu ska jag väl ta å hoppa in i duschen, sen får vi se vad som händer. Filmkväll med magda idag iallafall :> pusspådet.

bulería bulería - 28 augusti 2009

Tja tja  =)

Har varit i skolan idag somvanligt. Fredagarna är nog våran segaste dag, och att det är fredag och det ska bli helg gör det inte bättre. Men sista lektionen, dvs spanskan, gick ovanligt fort idag ;o  men det var väl en såndär engångsföreteelse eller vad man kallar det.. Men aa, nu ska jag fortsätta proppa i mig godis, som jag saknat så mycket under min ickegodispreiod. iäm fat and u already know it :))))  pussspådet.


fredag - 28 augusti 2009

Godmorgon. =)

Har precis blive klar och ska åka om typ tjugo minuter så har lite tid över :)  nu är det bara några lektioner kvar tills de blir helg. Känns som att direkt när jag kommer hem ska jag sova, men så blir det nog inte ;)   Nej men jag ska ta å packa gympakläder nu å sen sticka. puss.


VAFAN - 27 augusti 2009


MEN DRIVER DU MED MIG ELLLLLLERRRRRRRRRRR ! -.-

gabrielle - 27 augusti 2009

I äm back ;>

Ska nu hoppa in i duschen sen blir det att plugga spanska å sova. puss å godnatt.

** ****** ****** *** ****** **********....


peepee - 27 augusti 2009

Tja tjaa :)

Sitter och kollar på Tyra bank show men det är reklam nu så passar på att slänge in ett inlägg, för det blir nog inget annars x)  pappa är glad nu när det är reklam för då får han byta kanal, han hatar tydligen tyra för han tycker att hon är skitful. Nästan värre än Linda rosing, å då är det ju illa ;)

Aja, vare i skolan idag somvanligt och ja. Allt där var väl somvanligt? rörigt schema som man inte lärt sig, alls, och massa folk överallt :)  Och slutade runt.. två.. sen så har jag å pappa suttit framför teven som två soffpotatisar :)  vid tjugo över hem åker jag till stallet, å kommer hem runt åtta typ :)  pusssspådet.


torsdag - 27 augusti 2009

Godmorgon =)

Slänger in ett inlägg lite snabbt innan jag sticker, måste hitta mina nycklar också. Spårlöst försvunna, så ja, mycket mer hinner jag inte. Har en kvart på mig tills jag ska åka så.. puss.


onsdag - 26 augusti 2009

Jisses vad dålig uppdatering det har blivit här då :o  får skylla på att skolan tar upp min tid just nu, och det är faktiskt så. typ... näe... Jag fastnade framför teven när jag kom hem efter en jobbig idrottslektion, haha. Jag å julia orientera tillsammans och det gick asbra, ja läste kartan och hon stämpla (yyy) :'D   sen så regnade det ju som tusan så vi såg ut som några uteliggare som letade efter en plats att sova, det var iallafall vad julia tyckte haha ;)  Så när jag kom hem vare bara å klä om och då var jag galet trött så orkade inte lyfta arslet ur soffan så jag har legat där å dega hela dan :)

Jag har även so-läxa som måste göras också. Så jag har något att göra nu under kvällen, galet jobbigt conny. Men det måste väl göras. Noooga :)  Men jag ska väl ta å börja med en gång.. pusss.


en väldigt trött my, mycket blöt även! pga orienteringen och cykelturen hem. grejtan.

hejcia - 25 augusti 2009

Tjabba :>

Har nyss käkat (tortelini = USCH! så ja tog en pizza istället, heh) åsså kom ja hem från stallet för ett tag sen :) red hejcia, astaggat å nu har jag ont i både armar och ben. great. Så ska ta å hoppa in i duschen nu sen så är det väl typ godnatt och sov gott.

home - 25 augusti 2009

Koom nyss hem från älskade skolan.. rätt så lugn dag, Inget speciellt att klaga över alltså :) 

Om cirka en halvtimme åker jaag upp och hämtar stina sen åker vi upp till stallet.

Ja de är de som skett och ska ske. Jag ska bara sätta kamerabatteriet på laddning å byta om. Sen är de bara att åka. pusss.

R.I.P ARVID ! <3

  
 
  
 
skitseriösa bilder here we go. =)


tisdag - 25 augusti 2009

Godmorgon.
Hinner med ett litet inlägg innan jag drar, som cirka tio minuter alltså :)  Spanska första lektionen, iiinte ett dugg kul men bättre första lektionen än sista ;)

Å idag har jag namnsdag. pusspådet!


älskade mobilkamera...

klappat å klart - 24 augusti 2009

Tjo å tjepp negerläpp =)

Sitter nyduschad och klar för att lägga mig i sängen å sova. Meen inte riktigt än skulle jag tro :)
Hela dagen har ägnats åt att städa mitt rum, vilket behövdes. Låg kläder, kuddar, kassar å annat smått och gott lite överallt på mitt golv och mina stolar + sängen. Men nu är allt undanröjt. Jag märkte även att min dvd å vhs dosa satt fastklibbad i bordet men nå äcklig smörja under, men jag orkade inte ta ta i det och hämta trasa å skit så jag la tillbaka den på samma plats, hahahah (a)

Men nu ska jag ta å fläta håret, se klart på nå tvpogram jag fastnat framför och sen sova. godnatt!


kuuul - 24 augusti 2009

Har suttit och pifflat med bilder å tagit några te nya designen som jag påbörjat. Så går jag å hämtar en usb-sladd och den är typ söndertrampad, så går jag å hämtar en annan och det var ännu mer sönder !? kul att den enda fungerande sladden är hos magda då ;o

Så jag måste ner dit å hämta den nån gång. När jag ska dit nästa gång :'d  Så ja bjuder på en paint bild istället, heh. Jag förklarade för emma hur en spak ser ut som man styr med på typ färjor ;)  även att ja kommer ihåg det får de där pogrammet när man var liten som hette typ vetenskaps blablabla.. :o  scary.


mvg i bild jao.

måndag - 24 augusti 2009

Tjo allihopa.

Kom nyss hem från skolan och det kändes riktigt som att det var fredag, snacka om att vara besviken när sista lektionen var slut. Men men :)   Jag är åtminstone på mycket bättre humör idag än vad jag var igår, haha..
Idag har jag nog inte så mycket att göra, förutom att städa rummet och ja det kommer väl ta hela dan eller nått. Ska även komma på ett sätt att få mitt fluff tillbaka för varken flätor, tupering och hårsprej fungerar....
puss.

 
emma å magda får stå för bilden :)   haha sorry johansson (a)))


seriöst - 23 augusti 2009

ÅÅÅÅÅÅÅH

Jag är nog irriterad på allt just nu. Jag är skitsur och då blev ju designen såklart skitful. Är så jävla lack just nu. Så jag håller mig borta från msn och min mobil. Annars retar jag väl upp mig på alla. Så jag ska ta och käka snart sen ska jag lägga mig framför tvn hela kvällen och sen sova. och hoppas på att jag är på bättre humör imorgon. &/¤%&...


suck 3 - 23 augusti 2009

= jag borde nog hålla mig borta från allt å alla.

suck 2 - 23 augusti

jag har pms.

suck - 23 augusti 2009

kul att jag e pank.

söndag - 23 augusti 2009

Godmorgon. Eller ja, jag vaknade för kanske en timme sen men ändå :)  

Bloggen är just nu hur tråkig som hellst för mobilkameran suger å min mästerkamerasladd är hos magda så då blir det automatiskt inga bilder :<   och därför blir det astråkigt att blogga. därför har de varit ganska segt med det. Men idag händer rätt mycket faktiskt. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir de nog åka å sola med magda x))  å sen ska godis köpas in, jag har varit utan det alldeles för länge känns det som :'D Så får väl knäppa lite med mobilen. pusss.

trötter - 22 augusti 2009

Tjatja.

Sitter och halvsover och typ kollar på någon asdålig film som går på tv (+ att jag har musik på samtidigt) så det är mycket i huvve nu och ja börjar få huvudvärk. not good. Mamma å pappas "gäster" har iallafall nyss gått hem, och max har någon kompis som ska sova över här så det blir nog inte mycket sova för dom brukar skrika å dunka i dörrar -.- 

Men jag ska ta å lägga mig nu. godnatt.

dålig syn - 22 augusti 2009

J
ag hatar verkligen att inte se något. Varje dag när man vaknar upp är att ta på sig glasögonen det första man gör. Sen på vardagarna så sätter jag i linserna. Jag hatar det verkligen, ser absolut ingenting utan dom. Det ända jag ser är färger, och om jag är på ett ställe jag inte varit förut och inte har några glasögon lr linser på mig så får jag panik. Om någon säger att jag ska gå in i ett rum och hämta en tröja, då tänker man jaha? jag ser ju inte om en svart tröja ligger på tex. en svart stol. Då ser jag den inte. och om jag står och pratar med en som står kanske en meter ifrån mig så ser jag inte ögonen på personen, jag ser två svarta prickar. ser kanske inte ens ögonbrynen och när det gäller näsan ser jag kanske bara två små prickar. och munnen är också ett stort svart hål, läpparna syns inte. Det är ju nästan som att leva i en skräckfilm ;|
 
Jag vill kunna vakna upp och kunna se något utan allt jävla krångel med linser å glasögon, fyfan vad glad jag skulle vara då. Jag skulle kunna göra vad som hellst för att det skulle bli så. Det finns ju förstås lösningar på det, å det är ju att använda laser. Men kul att det kostar typ 30.000:- per öga (!?).

Även att min syn har försämrats hela tiden sen jag fick synfel i femman. Då hade jag -1.2 tror jag, sen i sexan blev det inte sån stor förendring , i sjuan blev det värre och gick upp emot -2.3 och nu i åttan och nian har jag lyckats fått -3.7 !  Det har gått fort. tänk om den fortsätter förendras och jag kanske blir blind tillslut? nej usch.

  

jag vill verkligen ha min syn tillbaka.


lördag - 22 augusti 2009

Godmorgon.

Sov ut idag, riktigt skönt.
Idag blir det nog inte mycket gjort skulle jag tro. Vädret är inge vidare så jag stannar nog inne idag, hehe. Mamma å pappa har folk som ska komma hit å käka hos oss ikväll så ja, vi får väl se om dom åker iväg eller nått så då kommer jag antagligen få vara barnvakt. kul. Men vi får se. pussss.


jag lyckades få moppen att välta rakt på mitt knä när jag skulle fälla ner stödet. duktiigt.

fredag - 21 augusti 2009

Ojj.. Har varit något oaktiv idag. varför? jo för jag har haft en helspäckad dag, kan man säga :)

Började med skolan och på typ alla lektioner snackade lärarna om alla betygskriterier osv. Så inte så mycket gjort. Efter vi slutat så skjutsade jag hem magda på cykeln eftersom hennes är typ sönder. Å sen cyklade jag hemmåt och åt pannkaka (var även pannkaka i skolan) haha.

Efter en kvart fick jag sms av magda att hon inte kom in i huset och hennes föräldrar var i valbo/gävle. Så hon kom hit och vi skulle egentligen gått på saiks träningsmatch men vi palla inte :)  så istället stannade vi hemma och sen hände en liten olycka... hahahah... magda låg på gräsmattan och skrattade i kanske en kvart medans jag hoppade in i duschen och bytte om, hahah xD  sen hade vi askul på moppen och åkte till hemmakväll å köpte godis och sen så på hemvägen satt  vi på den där jävla moppen och flummade runt, haha. Ingen har nog så kul som oss två på en moppe, det kan jag lova.

Sen så har vi varit här hemma och proppat i oss massor med godis och haft det mysigt :)   så har inte haft nå tid till att blogga. Men nu ska jag se om något bra går på tv, annars ska jag nog ta och sova. Är helt slut. godnatt.

inga bilder. måste börja komma ihåg att fota med mobilen nu när jag har sladd.. (a)

gabrielle - 20 augusti 2009

Hejjjjj igen. Kom nyss hem från stallet och känner att jag kommer få en rejäl träningsverk imorgon! Red för första gången i en här gruppen, och från att ha gått från att ha varit med massa nybörjare till att börja i den här gruppen där man kände sig som en nybörjare, haha. Liite knepigt och pinsamt men wtf :)  

Nu ska jag ta mig en lång dusch och sen blir det typ sova för jag är helt slut. puss, å godnatt.


back to school - 20 augusti 2009

Tjoo.

Skolan var väl som vanligt idag, eller ne det var de inte. Först samling i aulan och sen höll lärarn på och snacka en massa, sen lunch å sen några jävla uppgifter. Placerade i grupper med andra klasser, var ju askul. nej. Sen drog man snabbt hemmåt och hemtade hjälm åt magda för hon har ingen och skulle åka moppe upp till högbo med ellen. Så hon fick låna :)  tänkte först att hon skulle få ta min hjälm, men kom sen på att ska åka å rida sen så då behöver ju jag den..

Så jag ska väl fixa lite och ringa mamma å fråga när min lektion börjar!? har inte en jävla aning. Åker kanske upp lite tidigare å kollar på typ stina när hon rider :)  om hon ska rida dvs ;o 

pusss.


torsdag - 20 augusti 2009

Godmorgooon.

Sitter här färdigfixad å väntar på att tiden ska gå snabbare. Fattar inte varför ja gick upp så tidigt men nu är jag uppe iallafall. Ska väl se med magda om vilken tid vi ska åka, börjar nio trorja ;o  så aa. Uppdaterar när jag kommer hem. pusss.


att göra lista - 19 augusti 2009

1. Sola (ute) klart! - 12.57
2. Noppa ögonbrynen. klart! - 14.58
3. Sola (solarium m. magda) klart! - 16.50
4. Färga / bleka håret (inte bestämt om jag blir blond igen lr färgar utväxten) klart! - 19.03
5. Käka. klart! - 19.33
6. Ducha. klart! - 20.30
7. Raka benen m.m. klart! - 20.30
8. Ta fram kläder tills imorgon. klart! - 21.00  (kommer nog ändra mig imorgon, men wtf)
9. Ställa klockan. klart! - 21.04
10. Fläta håret, ÄLSKADE FLUFF IS BACK! klart! - 21.28
11. Sova (tidigt!)   GODNATT!!! - 21.34

püsss.

onsdag - 19 augusti 2009

Gooodmorgon allihopa.

Just nu sitter jag ute i solen och försöker få lite färg. Inte för att det går så bra men ändå. Imorgon börjar skolan igen, fan det här är sista dagen på sommarlovet :|  jag vill inte. Mycket å göra idag iallafall. Magda skicka sin att göra lista till mig så ja kopiera den och sparade. haha. Tog bort lite grejer men nu har jag en utifall jag glömmer nått :)

Så nr 1 är alltså sola, heh ;) pusspådet.


julia - 18 augusti 2009

Tjoo.

Har precis kommit hem från stallet och hunnit käkat. Fyfaaan vad jobbigt det var. Felicia och ottoa följde iallafall med och det var bara vi två som byggde bana!? Även fast felicia inte rider i den gruppen jag är i så hjälpte hon till för dom två andra som också skulle rida kom aldrig ner ;@   så fem över halv sex vart vi klara och när skulle jag börja rida då, jo tio i sex. Så de var bara å kuta upp te stallet och göra iordning julia (hästen som jag skulle rida) på ca 15 minuter. Tur att hon inte var nå smutsig. annars hade jag blivit förbannad -.-

Snacka om dålig dag. Efter att vi hade värmt upp hästarna var jag heeelt slut, fyfan. Hästarna svettades som tokar, å vi satt flåsandes. Det märktes att varken dom och vi för den delen inte var i full kondition, haha.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. pusss.


shit, snart e sommarlovet slut :|  och då kommer man längta till höstlovet och sen jullovet. fan va det gått fort :'o

design - 18 augusti 2009

New design.

Blev helt okej. Ganska tråkig, men får duga sålänge :))  det regnar ute så hade inget annat för mig. Om.. ca 1 ½ timme ska jag upp te stallet å kommer nog hem vid halv åtta.. Så nu vet ni det också. ;>

pussss.

 
i got a myggbett on my armbåge and it hurts ;o

tisdag - 18 augusti 2009

Gooodmorgon.

Har preciis vaknat efter värsta konstiga drömmen :o  åå lillebrorsan åkte nyss te mormor och morfar. Sååå jag ska väl ta och gå upp å käka frukost innan han kommer hem å drygar. Sen får vi se vad som händer idag, lektion är det iallafall och jag drar halv 5. Men det är ett tag dit. Dyker väl upp nått. pussss.


hejjaaa bdb -.-

wtf - 17 augusti 2009

Varför går de inga bra på teve, varför är datorn så tråkig, varför orkar jag inte träna vaden, varför orkar jag inte sträcka mig efter dosan, varför orkar jag inte gå upp å sminka av mig, varför orkar jag inte gå upp och ta ur linserna, varför orkar jag inte lägga mig å sova?

jo för jag är lat.

(GONATT!)

brandvanare - 17 augusti 2009

Jag typ låg å halvsov för en stund sen och då börja barndvanaren tjuta, det visade sig att mamma suger på att laga mat. haha. Har inte gjort så mycket sen vi kom hem från valbo. Mer kommer heller inte göras för jag är grymt trött. Ska träna vaden ett tag iallafall. För imorgon börjar lektionerna, hoppspecial på häst. shiet. jag som är höjdrädd ska rida stora pollar + att man hoppar så då blir det ju ännu högre upp? :|  i gonna die.

pussssssspådet.


måndag - 17 augusti 2009

Tre dagar kvar, helt sjukt..

Hemma igen, efter en liten shoppingtur i valbo. Blev ganska mycket även fast jag bara ville ha mer :o  det blev.. 3 st jeans, 2 st tjocktröjor, 1 kofta, 4 trosor, 3 bh:ar, 1 t-shirt, 2 st linnen, 1 par örhängen och 1 morronrock. hah. fråga inte varför jag köpte morronrocken, men den var aaasmjuk och lila :)  så, jag trooor jag klarar mig ett tag nu. Men skor behöver jag, hittade inga så måste åka å köpa några om ett tag. Får se när det blir av.

Nu har jag iallafall käkat och klippt av alla prislappar m.m. Ska packa in dom i gaderoben också, så dom inte blir smutsiga på en gång, hehe. pusss.


fyfan - 16 augusti 2009

Misslyckad header. Var nöjd när jag började på den men slutade i katastrof. Usch-och-fy-och-bläh. Men lite roligare än förra kanske ;)   Jag är hemma nu iallafall och tar de lugnt. Ska snart sova eftersom ja ska upp imorgon. Hinner inte med nå inlägg innan jag åker till valbo tyvärr. Så ni får vänta tills ja kommit hem. Visar väl upp vad jag köpt. Ska byta ut hela gaderoben nu hade jag tänkt, hatar mina kläder. Fula, för små, konstiga, dryga å ja. Jag hatar dom, så blir mycket shoppa imorgon. Eftersom jag även har pengar till de. 5.000:- har ja fått av mormor å morfar som vann på travet. Dom är generösa :)  fast ja hatar att shoppa... men får skärpa mig imorgon.

Jag däremot skulle nog aldrig ge mina barnbarn pengar om ja vunnit :o   skulle spenderat dom själv, hehe (a)  Men aa som sagt, ingen uppdatering förrns eftermiddan någon gång.




nu när jag letade efter usb-kabeln till kameran så insåg ja att jag har glömt den hos magda. grejt. Men letade efter en annan å då hitta jag en oanvänd usb-kabel för mobilen :o  Å DEN FUNGERAR! :D

See ya tomorrow and godnight.


lets go - 16 augusti 2009

My mother just call magdas phone.

Ja de gjorde hon och de är dags att dra sig hemmåt, snart. Ska bara vänta på att magda kommer in för hon är ute å snackar med j. Sen så. Home sweet home. Eller typ inte :)  aja ska packa i mina grejer som ligger lite överallt. pusss.


smile - 16 augusti 2009

Nu har vi sett klart på ännu en film. Å magda sparng just ut med typ alla hundar. Det är ett jäkla springande å tjoande med dom känner jag :)  Får se vad vi hittar på nu. pusss.

 


söndag - 16 augusti 2009

Godmorgon.

Har precis vaknat efter att magdas mamma ringt och väckt oss för att mata hundarna. Å vi ska väl snart äta nått vi också :) hej så länge.


so tierd - 15 augusti 2009

Hejjjjj.

Ligger i sängen nu och halvsover, kan man nog säga. Magda var trött precis innan vi gick ut med hundarna men sen när hon kom ut i regnet så blev hon pigg igen -.-  så min förhoppningar om att få sova försvann snabbt.

Vi har iallafall hunnit med att åkt ner till ica och köpt dricka, riskakor å glass :D  moppen dampa somvanligt så man måste kicka igång den. I want a new one.

Nej nu håller nog magda å på somna här. typiskt, det gjorde hon inte. Hon låg bara ovanligt tyst. Får se hur länge vi blir uppe ikväll. Men inga fler inlägg iallafall. godnighttt.


en asgod glass framför en koncentrerad my.

motion - 15 augusti 2009

Helloo.

Vi har typ nyss käkat. Korv (y)  Å nu matar magda hundarna så när dom käkat ska vi gå ut å gå med dom. Fyra gånger ska vi gå ut å gå eftersom de är många hundar. haha. myyyycket motion här ! :)   fast de va bestämt att vi skulle göra det igår också, men det blev inte av. heh.

Nu måste ja hålla koll på hundarna så dom inte upp varandras mat. pusshej.

pannkaka - 15 augusti 2009

Goooodmorgon!

Har precis käkat pannkakorna som magda har gjort och dom smaka iiiingenting. Du suger på att göra pannkakor magda :)  kan beskriva det som att de kändes som att äta sylt, haha. Här behövs det tränas!

Jag är även vaken nu efter ett tag kämpande för magda. För ja är inte lätt att få ur sängen, hehe. Men senare kommer iallafall magdas brorsa hit och ska grilla. Så vad blir det? grillad korv ? ;)   å ikväll fortsätter vi väl med filmtittandet eller så kan vi ju sova. I need to sleep! Kan inte fatta att magda inte har sovit ett skit å  e aspigg :o aja. puss.


lördag - 15 auguati 2009

Wiie.

Har precis kollat färdigt på fjärde filmen. och jag har inte sovit en sekund ens! :o  rekordddd. Aja jag börjar verkligen bli trött nu men jag får väl inte sova nå för en pigg magda :<  men medans hon gör frukost kan jag ju sova, eheh. Let's sleep or somthing.. puss.

efron - 15 augusti 2009

Typ godmorgon ;>

Sitter i sängen nu i pyjamas with magda. Har precis kollat klart på 17 again, zac efron är så galet snygg så man vet inte vart man ska ta vägen :o   känns som att alla killar är hur fula som hellst när man nyss kollat på en film som han är med i, haha. 

Men vi ska iallafall fortsätta vara uppe å kolla på film. Heeela natten lång! Om man inte somnar såklart, men då får magda damp och då blire jobbigt. Så jag ska vara uppe ända tills hon går å lägger sig. Men blir iallafall sista inlägget för idag. Eller aa, inatt :'D   får se när morgon-inlägget kommer, hehe. Beror på hur länge vi blir uppe (a))  godnattt!


barnvakt - 14 augusti 2009

Hem ljuva hem.
eller inte...

Är hemma nu iallafall och är barnvakt åt viktor och max. Askul har vi. Alla sitter vid varsin dator, haha. Jag har precis duschat och nu är det bara å vänta på att mamma och pappa kommer hem. Om två timmar typ. Sen drar jag tillbaka till magda. Om hon kommit hem dvs ;o   får hoppas på det.  Hon är hos sin brorsa och kollar film å käkar pizza HA HA. Det gick inge bra de där med att va nyttig :D   men jag har ..... tyyyp klarat mig ifrån det (a)  Nej nu ska jag ta och göra någonting. som.. aa jag kommer på nått. puss.


jag vet at min barbiekudde är fin :>

home again - 14 augusti 2009

We are back in the house. Har nyss kommit hem från att ha handlat. Köpte typ tacochips, korv, mjölk å bröd. Skulle egentligen köpt glass men vi sket it :)  så nu sitter jag vid stationära och magda vid hennes bärbara (y)  sationära datorer känns värsta gammaldags ;o  aja, pusshej.


no pictures on this computerrr.

in the sun - 14 augusti 2009

Tjoo.

Sitter hemmahosmagda nu, på hennes studsmatta och solar. Men solen är typ bakom deras jävla träd just nu. Så vi tänkte åka å handla mat nu medans. Det är bara de att vi vet inte riktigt vad vi ska käka än, haha. Så aa, vi får se vad vi kommer fram till. pusss. 


fredag - 14 augusti 2009

Goodmorgon. Har typ precis vaknat och käkat frukost. Ska börja packa i lite grejer snart. för senare bär de av till magdaa. Blir lika uppdatering somvanligt, kanske mer, kanske mindre, vad vet jag. Men datorn följer iallafall med, haha. Och idag skiner solen ute så magda å jag ska bli brun. heheh. puss på det.


one thing - 13 augusti 2009

Jag säger bara en sak å det är. godnatt!

 


glad - 13 augusti 2009

Tjoo. Kom precis hem från magda. Vi har bara kollat på film och haft de allmänt trevligt ;)  hon proppade även i mig två bullar å två damsugare (!)  det här med godislöftet går inge bra. men bullar är väl ändå inte godis ? (a)  vi säger så.

Aja, resten av kvällen spenderas hemma eftersom ja, som sagt, att ja ska bo hos magda över helgen :)  mina föreldrar vet inte om det än för ingen av dom är hemma !?  ;o  ingen aning om vart dom är och orkar heller inte bry mig. är väl å handlar eller nått. Men nu ska jag slå på teven å kolla om det går nå bra. puss på det.


klartt - 13 augusti 2009

Yes. Kom hem för typ två timmar sen från andré. Var dit å tog bort alla bilder å inlägg han hade lagt ut på bloggen. han är hatad för det :)   sen så kom ja hem och har precis dammsugit klart hela huset. Slapp torka golven (y)   och om några minuter bär det av till magda. pusshej.


die die die - 13 augusti 2009

Nu ska ja åka å döda en person. puss på det.


torsdag - 13 augusti 2009

Godmorgon. Har precis vaknat och orkar iinte gå upp ur sängen än. Men idag så ska jag iallafall damsuga hela huset å torka golven. Det är jobbigt att vara ledig när mamma å pappa inte är det -.- men vädret ser inge vidare ut så jag får väl ta itu med det. Annars så vet jag inte vad som händer. Hittar väl på något. Är väl hemma hela dan idag eftersom jag sover hos magda fredag te söndag :)   om jag inte är hemma idag heller får jag väl inte vara borta -.  så ja kör på den säkra sidan ;>  puss. 

crazy day - 12 augusti 2009

Hej allihopa. gonna tell you that... jag stack till magda klockaaaan tre kanske? Och jag tog med mig bikini eftersom magda sa åt mig men var det nå sol då? näääee. Så när jag cykla iväg till magda hade jag ett linne på mig där man såg bikinin, å då mötte jag två tanter med riktigt tjocka jackor. hahah, dom måste trott att ja va toki, men det är ja å så det bjuder ja på (a)   Sen framme vid magda så satt vi inne framför datorn och sen kom solen fram och vi solade i någon timme. och jag är faktiskt ganska brun! :o  

Vid sex käkade vi och jag proppade i mig asmycket makaroner eftersom jag sa åt magda att hälla i mycket. hahah, dumt så min mage mådde inte så bra efter det x)   Sen så ska ja påminna om att det är farligt att vara med magda när man har godisförbud, hon proppade i mig en nougatkaka och en halv chokladpeng. iiinte bra....Men sen när vi käkat klart var klockan halv sju och då blev det ju paniiik, för vi skulle ju upp och sällskapa ellen på jernvallen så vi skyndade oss dit. jag fick ta magdas cykel som det var nå fel på, typ låste sig hela tiden med tramporna -.-  men det gick bra ändå :D 

När vi var framme där och väntade med ellen i kanske en kvart? så kom hennes pappa å hämta henne. så då cyklade vi hemmåt. Men påvägen hem så låg fotbollsplanen där andré hade match så vi svängde in där och träffa han en stund :)

å ja. nu sitter vi här och hare mysigt :))  fårse när magda åker hem men blir nog inget mer inlägg för mig tror jag nog så... godnatt!






HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMD!

hello sweetheart - 12 augusti 2009

Färdig fixat. Golvet är hyffsat rent, från kläder iallafall. De var de viktigaste :)   så nu tänkte jag väl gå ut och sätta mig i solen tills magda hör av sig. puss.


onsdag - 12 augusti 2009

Godmorgon. fick ännu ett "missfall" nyss, vad gör man om nötcreme ligger på köksbänken? :|   aja dagen har inte börjat än så då räknas det inte (a)  men idag iallafall så är de något bättre väder verkar det som. Så då ska jag städa rummet och sen så ska ja vänta på att magda har städat sitt rum, vilket kommer ta typ heeeela dan! :)  nedå, hon får skynda sig annars ... ;))  får väl lägga mig i solen tills dess, ska bli brun! -.  Sen så måste vi åka och vänta med ellen på jernvallen en timme för hon ska vänta på buss. Så efter det får vi se vad som händer :) puss på det.


stolthet och fördom - 11 augusti 2009

Ja. Filmtittande för mig resten av kvällen alltså, stolthet å fördom, magdas favoritfilm som hon tjatar om att den är så bra. Men jag har faktiskt sett den, konstigt nog. Trodde inte att ja hade de, å den är faktiskt ganska bra också :) Men iallafall så blir de sängen för mig efter det. I'm tierd. Och imorgon ska jag faktiskt ut å röra på mig! :o  Ellen ska vänta på buss från halv sju till halv åtta på jernvallen så då ska ja cykla dit å sällskapa na. Observera att jag ska cykla (!) när jag kan ta moppen. Men i need to röra mig :)  puss på det. å godnatt! ;)


ohno - 11 augusti 2009

Fan, ja bröt just mitt löfte. Geishaglassen tog kål på mig. Men jag fortsätter trots min lilla ... öh... aa... två dagar har gått och en glass är det enda med socker i som jag stoppat i mig så jag är glad ändå! :)  Men jag ska klara dom kommande dagarna, helt seriöst jag ska det!  puss.

kläder - 11 augusti 2009

Shit. Har inte shoppat på aslänge och jag har nästan inge kläder alls som jag kan ha. vafan tog allt vägen ? ;o   måste verkligen upp te valbo. Måste verkligen tvinga upp mamma när hon är ledig på fredag eller under helgen. Fast valbo suger egentligen, hittar ingenting där. Fast nu när det är nödsituation så kanske det går bättre. Måste verkligen dit iallafall. Tjocktröjor, t-shirts, linnen, jeans, väska, jacka, koftor och underkläder. det är allt jag behöver. och det är typ allt man måste ha ? ;o   shit.


tisdag - 11 augusti 2009

Godmorgon. Börjar komma upp på mornarna nu iallafall, runt elva (a)   men nyss när ja skulle ta ut bröd ur frysen, vad tror ni inte att jag ser där då !? ;o   två geisha glassar :|  fan att jag ska ha sluta äta godis, glass m.m :o   dom där glassarna kommer plåga mig läänge. får säga åt max att äta upp dom :<

Annars då, jo det är bra. vädret är skit, men inget regn än så länge så man kan väl iallafall ta sig utanför dörren :)  men inget planerat så jag vet inte vad som händer. det dyker väl upp nått. puss.

lova - 10 augusti 2009

Fan, i did it again. Jag som lovat mig själv att inte riva på naglarna nåmer, men gjorde det ändå å nu blöder jag under tumnageln. not good it hurts :(   men men, skylla mig själv i know. Undra hur jag började med den ovanan...?

Aja, jag har iallafall en jävla huvudvärk. ( att inte äta godis är inte bra verkar det som.. ) hehe nedå. Men jag ska nog ta och lägga mig nu. puss å godnatt.


ajjjj....


nikon d40x u know - 10 augusti 2009

Tjolahopp. Sitter och gör absolut ingenting, för här hemma finns absolut ingenting att göra. Därför blir det trökig uppdatering, tehehhe. Mamma ringde iallafall nyss och sa att det blir två gånger i veckan med ridningen ändå, wihoo (y)  fast då lär jag snåla med allt annat istället :<    vilket inte är så bra, men ja har ju slutat äta godis så det ska väl inte vara nå problem då inte ;)    blir iallafall på tisdagar å torsdagar, å på torsdagar så rider jag med vuxna ! :o   typ tanter å shiet, fyfasen ;|   men jag ska väl överleva hoppas ja.

Sen då har jag inte mycket mer att berätta om. Jo en sak till. det är bastu i mitt rum. puss på det.


måndag - 10 augusti 2009

Godmorgooon. Tidigt uppe, tänkte sätta mig i solen. Men det ser inte ut att bli någon sol idag, kul ;o   då får vi se vad som händer under dan istället. pusssss.


hot like hell - 9 augusti 2009

Shit. Här inne i mitt rum är det asvarmt, kommer nog dö här inne. Aja. Dagen har spenderats inomhus, eftersom jag har varit ute två hela dagar så kände jag att jag behövde pause, hehe. Och jag har lyckats att låta bli godis även. Feel happy.

Och nu börjar en film som jag ska se. Casanova, även att jag sett den flera gånger. Men måste ses ändå :) puss.


tre år - 9 augusti 2009

Kom precis på att snart börjar fan skolan, helt sjukt. Jag längtar inte. Men ändå gör man det. För att få träffa alla man inte umgåtts med på sommarlovet, men vafan jag vill ha mer lov? :|

Sen kom jag å tänka på... att om tre år då är ja 18, och har nog flyttat hemifrån för jag vill inte bo kvar här ute där det är så jäkla dött ;o  Undra vart jag kommer flytta, tänk om jag inte bor kvar i sandviken? tänk om jag inte bor kvar i sverige? :o   okej det är nog ingen fara, jag kan knappt snacka engelska och ska flytta utomlans. nejnej. Men undra vart man kommer egentligen .....


mitt blivande hus kanske ?

söndag - 9 augusti 2009

Godmorgooon. Har precis kommit ut ur duschen. När ja satt å åt frukost kollade jag i någon tidning om hur mycket godis och skräpmat ungdomar äter och det var inte lite heller :o   och på tal om det, så är jag nog en av dom som äter mest. Så jag måste verkligen sluta med det känner ja. Ska utesluta godis helt, okej inte helt. Men inte äta hela tiden. För när ja blir hungrig så går jag å tar (om det finns) godis hela tiden. Annars så blir de glass elle liknande ;o  iiiiiiiiiiiiiiinte bra. för ja tränar ju inte heller. i'm going to rulla fram if i dont stop :'o 

Så nu har ja lovat mig själv att inte äta godis på ett tag. Minst typ 2 veckor ? :)   alla som känner mig kommer ju aldrig tro på att det här kommer fungera eftersom jag äter godis ständigt. Men jag ska klara de =D

Okej nu vet ni. pusss.


bacon - 8 augusti 2009

Helt seriöst. Jag visste helt ärligt inte om man stekte eller kokade bacon :o   men nu är det alltså så att man steker den ;o   man kan kanske koka den också? eller inte?  vettefan :o

Helt onödigt inlägg med vafan, något måste jag ju bjuda på ellerhur. Som mina unika problem tex!
puss på dom.


one of the pictures, but they are not intressting. så det här är den enda jag laddar upp ;>

makaroner - 8 augusti 2009

Tjo, bilderna är pågång. Dom laddar in just nu så ja ni får se senareeee. Nu ska jag ta och laga mat :o   makaroner och köttbullar blire, fast jag vill ha bacon :|   kanske går att fixa, får kolla de. pusss.

lördag - 8 augusti 2009

Hellooo. Gick verkligen segt att komma upp imorse men jag drog mig upp, sen när jag var framme vid tävlingarna så skulle felicia precis starta så jag missade henne nästan. Men hon hade tur :)   Stannade kvar till klockan ett och sen när ja kom hem drog vi direkt till Mosskriken. Var så jäkla varmt så lära stå i skuggan och där kom det rök från grillen så nu luktar man rök, great. Men nu är vi hemma iallafall och mamma, pappa å max ska dra ut till stugan. Inget som jag vill hänga med på, så stannar hemma. Sen får vi se vad som händer ikväll då :)

Tog inte med kameran till Mosskriken för batteriet var typ slut, men några bilder från tävlingarna kan jag väl visa. Så fort jag lagt in dom dvs... snart. ;)    Så håll utkik. pusss.


imorgon - 7 augusti 2009

Jo, imorgon så är det tävlingar uppe i högbo och jag som brinner för att fotografera, speciellt när någon rider, måste självklart upp imorgon! Tävlingarna börjar nio, men ingen jag typ känner börjar förrens klockan elva så jag får en liten sovmorgon :)   därför så kommer jag antagligen inte hinna med något inlägg innan jag åker. För det är i stort sett bara att slänga i linserna, käka frukost och starta moppen så är jag iväg. Och då behöver jag inte heller gå upp så tidigt, däärför kommer jag inte blogga nå på morgonen ;>

Men sen efter jag kommit hem därifrån ska min familj antagligen till Mosskriken för det är någon westerngrej där som mamma å pappa så gärna vill gå på. Så jag ska följa med, så när jag är tillbaka hemma igen så åker jag direkt dit. Så jag får bjuda er på en massa bilder när jag kommer tillbaka på kvällen! ;)    puss på det å godnatt.


linedans blir de bla. på mosskriken x))    bild från - www.mosskriken.se

dag otto - 7 augusti 2009

Ja, nu sitter jag här hemma helt plötsligt själv ;o   max åkte iväg ut i stugan och sov där istället och jag stod över det. Sitter och kollar på barnskrik och jäkelskap som går på teve. jättekul, ha ha. nej inte alls kul. Sen är jag trött också, somnade vid två igårkväll och lära gå upp nio imorse så jag är inte på så bra humör om man säger så.

puss på det.


fredag - 7 augusti 2009

Hej allihop. Efter en otroligt härlig dag med ellen så är jag hemma igen. Vi har haft det skitkul och det måste göras om någon gång ;)   badade och solade i det underbara vädret men nu mot slutet kom det bara massa moln så vi drog oss hemmåt (?)  och moppefärderna gick bra. Trots att det var skitlångt att åka men jag fixart :) 

Ikväll är jag barnvakt igen åt min lillebror eftersom våra föreldrar ska till trebo. Så blir att sitta inne hela kvällen. Men ska passa på nu när solen skiner att gå ut. pusss.


kvalité - 6 augusti 2009

Designen krångla massa och jag tog bort headern så here comes a new one. En enkel, ful, tråkig och det är dålig kvalité pån. Men som alla andra gjort, så får den duga för tillfället. Och imorgon tror jag att ja inte hinner med någon inlägg på förmiddan. Varför? Jo för att klockan halv tolv ska jag möta ellen vid macken i årsunda och jag ska åka moppe dit, i'm gonna die :|

Så jag tillbringar hela dagen med ellen på strandbaden. Så ingen uppdatering innan jag kommer hem alltså, vilken blir upp emot kvällen :)  så imorgon ska jag bli BRUN! och att möta upp ellen halv tolv, fyfan vad jobbigt. Plus att det tar sin lilla tid att åka dit också så jag måste väl gå upp i skaplig tid ändå. my dont like that.

Men måste nog gå å lägga mig nu om jag ska komma upp imorgon. så.. godnatt!


WOHO - 6 augusti 2009

YES!  Jag fick igång internet, feel smart for the moment =)))   satt och kollade igenom lite papper och så stod det: när det lyser grönt = ansluten till edge.  så jaha, och det är? ;o   sen kollade ja igenom lite papper åsså var de nå med användarnamn så testa det och det funka :o   okej, inte så jättesvårt men det tog tid att fatta att man behövde namn å lösen till nå skit ;o   men i did it :D

sååååå i'm back! och nu ska jag ta igen lite jag missat under dom här dagarna :)  puss på det.


three pictures - 6 augusti 2009








duktig yes - 6 augusti 2009

Slänger in ett inlägg till, i'm so duktig. Ja nu har jag hunnit med att duschat å käkat pannkaka (y)  och resten av familjen stack till felicia å hennes familjs stuga. Pappa tyckte att jag skulle ta moppen och följa med men naah, orkar inte. Var ju dit igår å hämtade felicia så jag står över idag :)  tare lugnt här hemma istället.

Nej nu ska jag ta lite glass och sätta mig å kolla på nå dinosauriepogram på fyran (yyyyyy) :D puss.


noway - 6 augusti 2009

Ja. Efter en hel dag ute i solen känner jag att jag måste hoppa in i duschen snart. Men jag hinner med ett litet inlägg först.

Jo dagen har spenderats ute med min mamma, hatar att hon blir brun å jäkla lätt och jag är raka motsatsen. suck. Men mycket mer har jag faktiskt inte gjort. En ödla kom även och hälsade på så tog lite kort på den. Men orkar inte lägga in bilderna på den här datorn, då lär man sitta och hålla på med massa sladdar så näe jag skiter it. Jag måste verkligen få igång mitt internet snart på min bärbara. Ska lämna in det eller nått. Får prata med pappa.

Men nu väntar duschen på mig å inga fler inlägg för idag. pusss.


torsdag - 6 augusti 2009

Godmorgon alla glada. I'm soo sorry för att jag inte hann med ett till inlägg igår. Det berodde på att jag åkte och hämtade felicia på moppen (fick efterlängtat tillbaks däcken efter lagningen!) och vid halv tio skjutsade jag hem henne :)  så efter det var jag inte ett dugg intresserad av att sätta på den här datorn som tar fem minuter på sig att sätta igång. Låter inte så jobbigt.. men det är de ;> 

Idag då. Jo solen skiner ute och det kommer bli asvarmt, om det inte redan är det? Så jag ska ägna dagen utomhus. Även fast jag aldrig blir brun hur mycket jag än försöker så tänker jag inte ge upp än. Så alla som har fint väder, ut i solen med er :) pusss.

onsdag - 5 augusti 2009

Godmorgon. Vaknade av att en jävla mygga åkte runt och surra i öra på mig. Inte såg ja den heller så jag kunde döda den -.-   men nu är jag iallafall uppe, å jag har lovat pappa att dammsuga och torka golven i hela huset också eftersom ja trodde att de skulle bli dåligt väder. Men det blev de då inte? ;o   aja får ta i tu med det ändå.

Annars så tänkte ja ta en sväng med manno men det visade ju sig att däcken fortfarande var på lagning till moppen så då skiter jag it :)    puss.


:o

charlie - 4 augusti 2009

Ja, charlie kom vid halv tre. Avslutade städningen och gick ut och gick med honom. Sen så hann jag med å klippa bort alla tovor på ludwig också. Så jag har haft fullt upp kan man säga. å jag känner mig handikappad utan min dator. bleh. Får kolla om den börjar fungera igen annars får jag ta å göra något åt det. puss.


smile - 4 augusti 2009

Så, har precis klivit ur duschen och nu är det bara en timme kvar innan hunden kommer. Grejt. Innan dess ska jag försöka hinna med att dammsuga å tårka golven i mitt rum, vilket jag glömde igår. hehe. pusss.


inga trevliga bilder på denna dator :<

tisdag - 4 augusti 2009

Godmorgon allihopa. Igår blev det nå fel på mobila bredbandet så det fungerar inte att ansluta antaglien? -.-  så när jag skulle blogga gick inte det och jag orkade verkligen inte sätta igång den stationära så jag gick å la mig istället.

Idag så kommer syster med hennes hund charlie och han ska vara här tills imorgon antagligen. Så då blir man hundvakt då. Då får jag ta en långpromenad eftersom jag inte rört på mig så jäättemycket på i stort sett hela sommaren, heh (a) men annars är det bara lugnt här hemma, som vanligt då. Nu ska jag ta och slänga i mig något och sen hoppa in i duschen. pusss.


lätt fixat - 3 augusti 2009

Klart. Tog nog en kvart, för det var inte alls nå stökigt. Men det behövdes enligt min mamma så nu är det gjort. och nu är det steka som gäller. puss.


iiinte så stor skillnad. bara att golvet är rent, alla kläder på stolen är borta, skrivbordet är det näästan tomt på och sängen är bäddad.

måndag - 3 augusti 2009

Godmorgon. Uppdateringen igår blev inte så jättebra, hade ingen lust alls att blogga och inte nu heller, men jag bjuder på ett lite längre inlägg, hehe.

Jag vaknade iallafall för någon timme sen, tidigt för att vara mig. Men det är bra, snart början skolan och man måste gå upp tidigt, lika bra att börja gå upp lite tidigare nu så man börjar vänja sig.

Idag blir det att städa rummet och sen ut i solen och försöka få lite färg. puss på det.


så stökigt är det väl inte? aja. laddar upp en bild sen när det är klart ;>

nice - 2 augusti 2009

Hela dagen har spenderats åt att sitta ute i solen. Inget mer har gjorts och kommer heller inte göras. pusss.


söndag - 2 augusti 2009

Godmorgon. Vaknade för en stund sen och har varit upp å käkat frukost. Hyffsat väder idag så vi får se vad som händer, inget planerat än så länge iallafall. Men nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen. pusss.


prickigt - 1 augusti 2009

Jag och min lillebror är så grymt uttråkade just nu. Så max kom med en idé att vi skulle se vem som kunde stå på spikmattan längst. och fyfaan vad ont det gjorde, å eftersom jag väger liite mer än honom så kändes det inte rättvist ;o  men jag förlora iallafall, haha. Men nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen sen blir de sängen. puss å godnatt.


max fot e prickig.

så typiskt - 1 augusti 2009

Hej igen. Precis innan jag skulle åka iväg och rida kommer pappa och säger att han hittat felet på moppen, hur luften försvinner ur däcket alltså. å det var för att ventilen var sönder eller nå. Så ja, pappa ska skicka in dom/den (?) på lagning så är den som vanlig igen. Wiho.

Men jag åkte ändå å red, cyklade istället då och tog manolito på en skogtur. somvanligt då. Men precis när jag satt upp och vi började gå mot skogen så började regna. topppppeen. Men vi fortsatte ändå :)

Jag kom väl hem för någon timme sen och har precis käkat, å resten av kvällen ska jag vara barnvakt åt max som sagt. Så ja, vi får se vad vi hittar på. Sätter väl på någon film eller nått. pussss.



lördag - 1 augusti 2009

Godmorgon. shit två och en halv vecka kvar tills skolan börjar, det är helt sjukt vad fort det har gått...

Men iallafall så har jag precis käkat frulle och ska nog dra upp till pollarna, om jag får igång moppen och orkar rida dvs. Har ingen stor lust men det var längesen nu :)  funderar också på vilken av hästarna jag ska ta, big problems. Får se hur det blir.

Ikväll så ska jag vara barnvakt åt min älskade lillebror för mamma och pappa ska på kalas. Kul för dom, inte för mig. pussss.


en nyvaken my is nothing to see.


RSS 2.0