dåligt trött

Somnade jävligt sent igår, vissa höll ju en uppe ;) haha! Så pga de så vaknade jag halv 3, duktigt! Var bara att ta sig upp och slänga i sig "frukost", på med ridkläderna å dra iväg till Dakita. Kom inte ut förrns de var kålsvart, älskar verkligen höst/vintern..........

Kom hem vid 6 ungefär och har hunnit käka, ska hoppa in i duschen, orken finns inte men måste man så måste man. Sen blir de att sitta uppe hela natten för kommer knappast somna, bra att man redan vänt på dygnet haha! Vi hörs imorogn hörni! puss.


snygg fläta. fast.

fyfan för tacos

Mamma väckte mig 11, trodde jag skulle få sova ut men icke.. Skjutsades upp till stallet och tog en sväng ut på Gandur. Kom väl hem igen vid 2.

Har under dagen duschat, kikat på yes man och sitter nu och kikar på the mask, jim carry äger stenhårt han. Men ska väl snart ta å börja med maten, tacos hade max beställt, för ni som inte fatta så är man barnvakt, igen..... Dödstråkigt, men sånt är livet. Tacosen gör ju de inte bättre för de är man inte lite trött på eftersom man käkar de varje dag i skolan. Ne de är väl bara att sätta igång innan han börjar gnälla! puss.


LOOOOOOV!

Så jäkla skönt! Fiiifaaaan.. Kan sammanfatta dagen som rent ut sagt - skitdag. Inget gick bra, lära ta bussen på morgonen, fick värsta hästen, lektionen gick skit, missade tåget, lära ta bussen för orkade inte vänta en timme på tåget, fick gå hem till hanna för hennes kedja var helt av, höll på att ramla på en isfläck.....
Ja var säkert något mer som jag glömt bort, minnet fungerar inte som de ska de heller.

Nej fy, tur några ljusglimtar har dykt upp då och då iallafall. Nu är de lov iallafall, så de är jäävligt skönt! Vi hörs imorgon hörni, puss!


ge mig lov, NU!

APU-dagen gick ganska fort idag. Hade någonting att göra nästan hela tiden. Blev mocka, sopa ridhusen, rycka manar, borsta två hästar, lunch, göra iordning handikapphästar, ta in hästar, göra iordning hästar igen. Slut! Väldigt nice dag, fast trög.

Kom hem vid halv 5 om inte mer, drog ut direkt till stallet. Red en sväng på Dakita i mörkret, livrädd när jag skulle släcka stallet sen, fyyyfaaan.. Men jag överlevde, haha! Har nu inte gjort så mycket, käkat å kikat lite på tv. Ska packa inför imorgon nu hade jag tänkt, så blir de sängen sen. Imorgon väntar en dag på GRS! puss.

BTW så har jag haft sockerdricka i fingertoppen sen lunch och de vägrar försvinna!? Så sjukt konsigt..









vi är fullt friska......... ok?

från toppen till botten

Dagen startade med att tåget var inställt, så blev buss, vid typ kvar över åtta för den ena var proppfull och den ena körde iväg från oss, haha. Kom till skolan lite sent, men inga problem för lektionstiden gick åt till att kasta druvor och mandariner på varandra och splascha i golvet. haha vi är fullt friska, utifall ni undrar...

Annars så hade vi ju matteprovet idag, gick skit, fanfanfan, inte bra, jag som trodde de skulle vara enkelt, vilken miss... Men muntliga redovisningen gick väl ganska bra, hörde att läraren sa "kanonbra" så de nöjde vi oss med gott å väl.

Sen övrigt har jag varit allmänt nere, vill inte dra upp varför, så onödigt. Men så är de väl, tur man har vänner omkring sig som gör en på bättre humör! Ska försöka komma i säng tidigare idag eftersom jag somna sent igår, så blir piggare också. Vi hörs hörni, puss!


gammal ovisad bild bjuds.

världens bästa

Skoldagen var den längsta på länge, skitdrygt. Fattar ingenting, labben skoggrejen och de nuvarande. Skolans upplägg S U G E R. Blir tokig bara jag tänker på det, åsså ska vi till och med redovisa muntligt imorgon + matteprov, hejja livet.

Tur man har världens bästa polle som muntrar upp en! Första gången på länge som de gick bra, så himla underbar.

Kom hem för några timmar sedan å har käkat, duschat och kikat på tv. Ska fortsätta med de nu och sen sova, lång dag imorgon... Sista dagen i skolan, SKÖNT! godnatt!



Dom titta på resturangkillen... HAHA..

Robot unicorn attack, äger, men hanna suger. å kristin sitter och är fett seriös brevid. tro inte att hon jobbar...

dödstrött

Jag kommer somna när som hellst, så nu sliter jag ur linserna, tar bort sminket, borstar tänderna och slänger mig raka vägen ner i sängen. Tänker INTE vara hemma den här veckan, vägrar! godnatt.

right now.. top model... hehe


m å n d a g a r s u g e r

Någon som håller med? Nej men alla skoldagar suger just nu, så jäkla segt. Skolans upplägg är inte bra alls om jag ska vara ärlig, först en uppgift några dagar som man inte hinner klart med och sen kommer dom med en till och efter en dag till ännu en till. drygt! Inte fattar man vad dom menar heller för de är nå jäkla "moment och fall". Jaja, bara å bita ihop, kommer väl in i det så småningom.

Skoldagen förstår ni väl att den gick segt, som jag sa. Fick skjuts både till och från hanna idag, väldigt väldigt nice. För övrigt kämpar jag på med tröttheten, humöret flyger fram och tillbaka känner jag, å då är de inte bra att ha en hanna larsson brevid sig (som är likadan), men som sagt de svänger, från bitterfitta till världens gladaste. Så vad gör man.. vill bli pigg NU!

Nu får ni ursäkta för jag ska spela lite robot unicorn attack, beroendeframkallande! puss.


haha jisses. fungerar inte att ladda in bilder så får bli en gammal goding.

ny vecka på g

Jag är nog världens mest otaggade person just nu, orkar verkligen inte med skolan imorgon men måste man så måste man. Tur att jag får skjuts halva vägen på morgonen och sedan så slutar vi klockan 2, men känns redan nu som att dagen kommer gå segt. Tröttsamt! Får trösta mig med att de är lov om en vecka, de gillas extremt mycket!

Nej nu måste jag ta å sova så jag har lite ork till att ta mig upp imorgon. godnatt!


de där nere till höger skulle jag icke tacka nej till, tyvärr försvann den ner i magen igår...

jag orkar inte vara sjuk igen

Som rubriken säger, jag orkar de verkligen inte, men känner att den där tröttheten när man är sjuk kommer fram och tillbaka hela tiden. Får se hur de blir men skolan, hoppas verkligen att jag orkar för vill inte missa en vecka till, vägrar!

Var iallafall upp till stallet och red en sväng med Felicia. Alltid lika trevligt med sällskap! Dock så undrar man vilken av hästarna de är som är unghäst.. mer om det på www.mynew.blogg.se!

Nu ska jag iallafall kasta mig in i duschen, sen ska jag krypa ner framför en film så jag piggnar till lite! Vi hörs, pusshej.


ovisad bild från någon dag i veckan. robot unicorn attack var de som gällde den lektionen, det gick bra för hanna........ haha!

ja, nudå ?

Ganska seg lördag kan man ju säga. Skulle passa bra med att kika på film, men vet inte riktigt vad jag ska titta på heller, inte så sugen på dom jag har, men kan inte ladda ner för då blir internet segt. Vilket dilemma..
Kanske kan ta å kika lite cugar town, greys, desperate eller något sånt, eller kanske sova? Nej men vi hörs imorgon hörni. godnatt!

sånt här roar jag å hanna mig, att titta på fula reklamer från tv. haha "hur mår du judit? - "hej på er". haha dör...


dancy dancy dancy time.

spåkulan


varför stämmer den in så jäkla bra varje gång för?

rödjacka är varmt

Som ni vet så var vi en sväng till stallet, gick inte sådär jättebra, dåliga dag.

Kom hem vid typ 3 och sen dess har jag ätit, tagit en snabbdusch och kikat film. Så himla trött, men ska väl börja med maten snart för max är hungrig, men de är han jämt, så ingen brodska. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll... att vara barnvakt suger. hårt. later.


bildbrist till tusen.

Helt död

Yes, jag ligger kvar helt död i sängen, varför? alldeles för varmt å skönt för att gå upp. Men magen kurrar så måste väl upp endå. Om 1.30 timma kommer hanna och hennes mamma å hämtar upp mig så åker vi till stallet. Så jag måste väl rycka upp mig nudå. puss..


Trött tjej

Efter en lång dusch känns det SÅ mycket fräschare, gillas.
Ligger nedbäddad i sängen nu och kikar på de sista av idol, tittar väl klart på vem som åker ut, och sen blir de sova så man kommer upp i någorlunda bra tid imorgon. Då är de stallet som gäller, sen mot kvällen är jag barnvakt (suuug). Godnatt! 


längtar verkligen inte efter vintern, den värsta på 1000 år kommer de tydligen vara. får hoppas på att dom har fel för jag hatar verkligen den jävla kylan och mörka årstiden. orkar iiintteee.

Oooops

Igår så orkade jag verkligen inte med datorn, svårt att tro va? haha. Men jag slocknade ganska snabbt, kände mig trött å typ "svag" som om jag vore sjuk, så la mig direkt utifall. Men när jag vaknade upp imorse var de borta tack å lov!

Var i lervik hela dagen och red dagens lektion på Fissur, härlig häst de där. Lång och går som en planka, de är grejer de.

Otroligt nog så hann vi med 15.18 tåget så kom tidigt till Dakita också, vilket jag inte trodde. A skulle åka bort så då fick jag ta hand om lite stallsysslor och så pyssla om hästen, inte helt fel de heller. Hellre att ha något att göra än att komma hem rastlös!

Nu MÅSTE jag in i duschen, aldrig känt mig ofräschare, så vi hörs hörni! puss.


damn u. jag som sparar till just skor... och globen.... och lite annat....

SÅHÄÄÄR NÖJD ! - 20 oktober 2010

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att göra om designen. Efter många olika idéer och försök så kom jag fram till detta! Första gången jag är sjukt nöjd med min design, allting hänger ihop och ingenting är fel. Nu blev jag på skitbra humör, haha.

Ni undrar väl vad jag har för mig annars.. har slängt i mig lite glass, "glassdag" idag ju, haha. Nu ska jag packa och göra lite shit inför morgondagen på APU:n. Vi hörs väl imorgon hörni, efter jag varit i stallet! puss.


den sista till vänster, var första headern jag gjorde till bloggen efter jag raderade allt dum som man var.
alla dom här var..... snygga.... otroligt... jaja... ;) tryck för att förstora dåm. heido.

onsdag - 20 oktober 2010

Ni funderar säkert var uppdateringen tog vägen igår, jo jag somna direkt när jag kom hem. Lite trött tjej!

Var först som vanligt i skolan hela dagen och sen stallet. Kom hem vid halv nio, så hade fullt upp med att äta duscha osv. Så datorn fick vänta tills idag! Men så kan de gå. Nu kommer jag bara ta e lugnt och värma mig under täcket för jag fryser så in i helvete, vill inte bli sjuk igen, tänker inte bli sjuk igen, vägrar.
pusshej.

fryssen å trött tjej yesbox.


fy i helvete så kallt - 18 oktober 2010

Som rubriken säger, det är så jäkla kallt.
Dock sitter jag i bara linne, så de kanske inte är så konstigt.
Nej men seriöst nu, ni vet ju hur de var i skolan. Den kan skita ner sig, orkar inte med den. Annars så har jag inte gjort så mycket, å kommer inte göra mycket mer. Ska packa iallafall, de är väl de enda. Vi hörs hörni. puss.


noll bilder, så får bli en från igår istället!

måndag - 18 oktober 2010

Fattar ingenting, vet ingenting, orkar ingenting, kommer inte hända någonting. Men ändå ska en uppgift jag inte var med på vara inlämnad idag, hejja. Får väl lita på att min grupp sköter sig, vilka de nu är. Ojojoj, trött. Orkar inte anstränga mig, tar de imorgon, slutar om 50 minuter typ. Heido.


söta bilder datorn har. de är hanna å hennes polare.

söndag - 17 oktober 2010

Dagen har spenderats i stallet, ett långt ridpass på dakita och med sällskap av hanna. Alltid lika trevligt, även hästen skötte sig, otroligt.

Sedan har jag hunnit vara hemma en stund sedan blev de att lämna cykeln hos hanna, åka å hämta pizza å lillebrorsan. Så har precis käkat, proppmätt, pizzan var skitäcklig, skulle tagit kebab. Jaja, nu väntar duschen. Ny skolvecka, fy. Hörs imorgon, puss!


två otroligt söta bilder från idag, se fler på www.mynew.blogg.se!

lördag - 16 oktober 2010

Vaknade vid halv 11.
Åkte å red en barbackatur, pigg häst.
Kom hem vid 3-4 (hejja mitt minne).
Tog en lång skön dusch.
Slängde i mig mat för var vrålhungrig.
Slappade lite.
Sen kom Felicia å roade mig för resten av kvällen, jävla stjärna!
Allihopa har dragit nu.
Så nu ska jag kika på en film och sedan sova.
Godnight!


bjarmi blinkar *;)* till höger och en väldigt trött tjej till vänster.

fredag - 15 oktober 2010

Vilken dag..
Ridlektionen med skolan gick dåligt.
Jag hade glömt beställa mat så fick nöja mig med två mackor till lunch.
Jag glömde nycklarna i moppen, som stod hemma hos hanna, så jag kunde inte cykla, så fick gå från resecentrum hem till henne, jätteroligt.
Åkte sedan upp till stallet och det gick också skit tack vare att kalle inte var sig själv.
Kom hem skithungrig och det blev rostade mackor till mat, faaan vad irriterad jag blev, är fan hungrig nu.

Ja, ni ser, inte min dag idag. Imorgon är de nya tag hörni! puss.





snyggingarna hanna å frida på tåget. fyfan vad vi dog. haha jisses.

torsdag - 14 oktober 2010

I'M BACK ON TRACK!

Skitpigg var jag imorse och då blev jag skitglad, ojojoj vad skönt de var att gå upp klockan 6 för första gången, haha!
APU dagen var ju sådär, mest sittandes, dags att bli ändring på det tycker man, vill ju ha något att göra! Tur man har sällskap av hanna, jag har saknat alla skratt-attacker! haha. 
Iallafall så direkt när jag slutet så drog jag iväg till Dakita å red henne en sväng. Kom hem vid sju och slängde i mig lite pannkaka å har inte gjort så mycket mer under kvällen. Börjar bli trött så blir nog tidigt idag! Imorgon väntas heldag på Lervik och sedan far jag upp till Gäddan. Vi hörs efter, puss!


enda bilden från idag som är normal. vågar inte bjuda på någon för alla är så fula. haha!

onsdag - 13 oktober 2010

JAG ORKAR INTE MER, helt seriöst blir tokig..
I morse när jag klev upp var jag aspigg, jag åt frukost å allt kändes som vanligt, men sen började allt snurra. Satte mig ner och gick till rummet å satt i linserna, de började snurra ännu mer så satte mig ner. Började må illa så gick till köket och tog en alvedon, insåg att det inte skulle fungera att gå till skolan sådär. När jag tog ur linserna så kändes det som att jag skulle svimma, så jag dök ner i sängen och somnade direkt. Sov i 6 timmar utan att vakna, mådde verkligen inte bra..

Sen när jag vaknade igen så gick jag upp och tänkte äta frukost, men insåg att jag redan gjort det.. Kändes som imorse var igår, helt sjukt konstigt kändes det, haha! Men har varit pigg hela dagen och det känns som vanligt igen förutom att halsen är uppsvälld så jag är hes och nästäppa. Så imorgon, skiter jag i vad jag känner för jag ska INTE vara hemma. Vägrar!!!!!!!


min lunch - smoothie. INTE bra när man tydligen är känslig med någonting i frukt.. min hals som redan var uppsvälld blev ännu mer svälld, hejja mig.

uttråkad till tusen - 12 oktober 2010

Att vara hemma hela dagarna suger verkligen, har noll energi till att göra någonting och jag orkar inte sitta å glo på datorn hela tiden heller. Jag blir  t o k i g.......

Jag åker iväg till skolan imorgon iallafall. Skulle tydligen ut i skogen och då skulle man betygsättas, great. Får peppra med nässpray och alvedon så ska det nog gå.

Nu ska jag upp och hämta mig en dammsugare, blev så frästad av någon reklam jag såg, haha. Samt smälla i mig en alvedon för mitt huvud är inte snällt just nu. Vi hörs väl senare, pusshej.


gjord igår & idag - 11 oktober 2010

1. Vem är du? My Arléus
2. Attityd: Varierar kraftigt, haha.
3. Ålder: 16.
4. E-post: Msn.
5. Hemsida: Ja den här?
6. Du kommer ifrån: Storvik (de visste ni då inte! mohahah)
7. Du bor: Sandviken.
8. Ekonomi: Sparar som tusan till globen.
9. Civilstatus: Singel.
10. Stjärntecken: Kräfta.
11. Mac eller PC? PC.
12. 1024*768 eller 800*600? Ursäkta?
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? Mozilla.
14. Din bästa egenskap: Envis som en åsna. Men om de är bra eller dåligt vet jag icke.
15. Din sämsta egenskap: Trögfattad så in i helvete.
16. Husdjur: 2 kissar.
17. Familj: Mamma, pappa, syster & bror.
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Händerna? haha inte vet jag.
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Jadu.
20. Jag sover: För lite.
21. Djur jag är lik? Åsna med envisheten kanske? haha.
22. Tror du på något? Ja tills man vet sanningen.
23. Frisyr: Vill ha långt å tjockt men har kort å tunt.
24. Hårfärg: Ljusbrun - mörkblond.
25. Ögonfärg: Blue.
26. Längd: 173cm.
27. Vikt: Vet inte, var jäkla många år sen jag vägde mig.
28. Skostorlek: 38-39.
29. Gillar: Att sitta på hästryggen!
30. Ogillar: Personer som inte fattar hur omogna dom är. Falskhet osv.
31. Favoritmat: Pannkaka!
33. Favoritdessert: Kommer inte ihåg vad de heter.. nån vit grej med hallon, jetegooottt.
34. Favoritpizza: Skinka, ost å pommes på ska de va.
35. Favoritdryck: Vira blåtira!
36. Gillar du godis? OM jag gör.
37. Isåfall vilken sort? Nästan allt.
38. Favoritdrink: Inte provat så många, så vet inte!
39. Favoritfilm: The hangover.
40. Favoritdag: Fredag & Lördag.
41. Favoritklädesplagg: Ridbrallorna är dom skönaste byxorna som finns! haha.
42. Favoritbok: HATAR böcker.
43. Musiksmak: Har ingen, gillar allt möjligt.
44. Favoritdoft: Oj jag vet inte.
45. Favoritblomma: Jisses, ingen.
46. Öl eller vin? Öl.
47. Liknar du en kändis? Nej de tror ja då inte.
48. Senast köpta skiva: Har nog aldrig köpt någon.
49. Senast film på bio: New moon.
50. Bästa låten i världen: Haha, ja vet inte..
51. Senast lästa bok: Pass.
52. Favoritförfattare: Pass.
53. Skriver du dagbok? Nej blogg.
54. Bästa årstiden: Sen-sommaren.
55. Älsklingsfärg: Hm, har ingen.
56. Skulle aldrig ta på dig: Finns mycket jag inte skulle ta på mig.
57. Vad ville du bli när du var liten? Dagisfröken.
58. Blev du det? Nej tänker inte bli heller.
59. Brinner för: Hästlivet!
60. Sportbil eller familjebil? Spela roll.
61. Katt eller hund? Katt.
62. Har du nån nojja? Vad nu de är.
63. Fobier? Höjder, insekter, Mörker, Skräckfilmer,  sen är de säkert nåmer som jag glömt.
64. Deppig eller glad? Glad!
65. Politiskt insatt? Hell no.
66. Värdesätter du ärlighet? Ja.
67. Brukar du dra "vita lögner"? Gör alla.
68. Är det okej med vita lögner? Ja sålänge de inte går för långt.
69. Känner du en mytoman? Näe?
70. Har du pojkvän/flickvän? Nej.
71. Är du kär? Nej.
72. Hur tidigt stiger du upp? 6 på vardagar.
73. Är det bra eller dåligt? Grymt dåligt och jobbigt.
74. Vem/vilka vet mest om dig? Mina närmsta vänner.
75. Gillar du att slåss? Näe, eller på skoj är väl de okej haha.
76. Vad har du på dig just nu? Morgonrock.
77. Ikväll ska du: Krya på mig.
78. När var du senast riktigt full? Skolavslutningen.
79. Har du snott något under ditt liv? Ja ett suddgummi, hehe...
80. Hur många handväskor äger du? 1, måste inskaffa..
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2.
82. Hur många biologiska syskon har du? 1.
83. Isåfall, vad heter de? Max.
84. Hur många timmar sover du per natt? Olika.
85. Vem är snyggast i världen? Lucas Till! haha.
86. Vad är du allergisk mot? Morot, Persika, Päron, Äpple, Pollen.
87. Ska du duscha idag? Redan gjort.
88. Vad är det för veckodag? Måndag.
89. Vad är det för datum idag? 11/10/10
90. Vad gör du nästa år? Något roligare hoppas jag, haha!
91. Målar du naglarna? Nej.
92. Vad luktar det hos dig just nu? Känner inget, för förkyld.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? På landet.
94. Har du utländska föräldrar? Nej.
95. Gillar du att laga mat? Ja, men suger på det, haha.
96. Märkeskläder eller secondhand? Märkeskläder.
97. Hur många par skor har du? Orkar inte räkna.
98. Är du sexuellt frustrerad? haha?
99. Vem är snällast just nu? Mamma! haha.
100. Var har du ont? Huvudet.
101. Använder du hårspray: Nästan aldrig.
102. Kan du stå på händer?: Nej.
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? Pass.
104. Vänster eller högerhänt? Högerhänt.
105. Favoritserie: Cugar town.
106. Gillar du seriehjältar? Haha oja, läderlappen...
107. Hur många Emma känner du? Orkar verkligen inte räkna.
108. Vad tycker du om idrott? Ja ridning, men inte skolämnet.
109. Gillar du att fotografera? Ja.
110. Gillar du musikaler? Njae funkar väl.
111. Salt eller socker? Socker.
112. Tittar du på sport? Kan hända.
113. Om ja; Fotboll, bandy, ridning, trav osv. beror på vem man är med.
114. Tränar du? Ja.
115. Har du bra kondition? Nej, världssämst.
116. Trådlös eller trådmus? Ingen mus alls.
117. Gillar du ketchup? Nej fyfan.
118. Sushi eller hamburgare? Hamburgare, men har inte provar sushi.
119. Små eller stora bokstäver? WhAtEvEr.
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt, eftersom jag är ganska blyg i början.
121. Är du bra på att måla? Nej.
122. Vad har/hade du mvg i? Bild, ironiskt jagvet.
123. Vad har/hade du ig i? Inget!
124. Är du stud? Huh?
125. Favoritlaget? Care.
126. Gillar du konst? Nej.
127. Favoritmålning? Jisses.
128. Vilket museum var du på senast? Slottet, eller vafasen de hette.
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Oj, svårt..
130. Har du åkt luftballong nångång? Nej, fyfan.
131. Om inte; skulle du vilja det? Hell no är höjdrädd.
132. Har du utövat nån extremesport? Ridning är extremsport ;)
133. Har du någon tatuering alt. piercing? Piercing i öronen.
134. Har du magmuskler? Klart! Men dom syns bara lite dåligt, hehe.
135. Använder du smycken? Ja.
136. Är du feminist? Neutral. haha.
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: Orkar inte bry mig.
138. Är du glad nu? Ja.
139. Var du glad igår? Nej, haha.
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Aa.
141. Vad gör du just nu? Diskuterar tävlingar med hanna.
142. Kaffe eller te? Te.
143. När grät du senast? Igårnatt när jag inte fick nå luft, fyfan..
144. Sexigaste kroppsdel: Haha..
145. Om du vore en färg: Vasadu?
147. Sexuell läggning: Straight.
148. Du har: (alt.) pojkvän / flickvän / både och: Nej.
149. Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn: Dom är ok.
150. Bästa plats på jorden: På hästryggen.
151. Pluggar och vill bli: Hovslagare, Unghästutbildare eller Uppfödare (ev jobba på ett stuteri går också!).
152. Jobbar och önskar du kunde: Nej jag jobbar inte.
153. Person du alltid kommer att vara kär i: Inte blivit så kär än tyvärr.
154. Vem krossade ditt hjärta: Nobody.
155. Politiker du älskar/gillar: Haha ingen.
156. Barnprogram du avskyr: Hm, jadu.
157. På din fritid: Är jag freeeee.
158. Men vill: Haha woot?
159. Om sex månader: Är de 2011.
160. Samlar på: Ingenting.
161. Din värsta ovana: Riva på nagelhelvete.
162. Din bästa ovana: Finns inga bra ovanor.
163. Kändis du skulle vilja vara: Nån snygg.. typ Megan fox.
164. Kändis du skulle vilja vara med: Lucas till! hothothot.
165. Du ångrar att du inte: Ångrar inget.
166. Du blir glad av: Härliga människor.
167. Du blir förbannad av: Idioter och folk som skryter.
168. Din bästa raggningsfras: Pass.
169. Drömjobb: Vara biljonär och slippa jobba.
170. Om du fick 10 miljoner: Skulle jag bo på en hästgård livet ut!
171. Bästa ställe i ditt hemland? Jadu.
172. Det här skulle du inte göra ens om du fick en miljon: Mörda någon?
173. Största hemlighet: Är väldigt hemligt?
174. När ingen ser dig: Känner jag mig ensam.
175. Nära-döden-upplevelse: Jadu, sånna är hemska.
176. Ditt livs bästa ögonblick: Har jag glömt.
177. Bok och låt du önskar du hade skrivit: Inte fan vet jag.
178. Dina bästa festkläder: Jadu.
179. Bästa tekniska uppfinningen: Mobiltelefonen, heltklart.
180. Levande begravd eller levande kremerad: Vem fan vill bli levande begravd!?
181. Du kommer till himlen / helvetet: Himlen hoppas jag, haha!
182. Brott du begått: Jag är aldrig kriminell....... *vissel*
183. En sak du stulit från en kompis: Suddgummi kanske ? :D haha!
184. Du har knarkat / testat droger: Nej.
185. Om Ja; Vad: Pass.
186. Har du någon bästis? Pass.
189. Gruppsex: Nej.
190. Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: Haha nej.

191. Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: Nej.
194. Har du använt sexleksaker: Nej.
195. Vilka: Pass.
197. Har du betalat för sex: Nej.
198. Det kostade: Men.
200. Könssjukdom: Nej fy.
201. Vilken: Pass.
202. Från vem: Meen.
203. I din umgängeskrets vill du helst ha sex med: Pass.
204. Har du varit otrogen: Nej.
205. Mot vem: -
206. Med vem: -

208. Beskriv dig själv med tre ord: Störd, bäst humor och hästgalen!
209. Har du nån gång varit deprimerad: Nejdå.
210. Känner du någon som varit/är deprimerad: Ja.
211. Finns det någon du vill lägga en förbannelse på: Nej, för jag har redan en och de är plågsamt.
212. Har du blivit behandlad som skit av en vän? Ja det skulle jag kunna påstå.
213. Vad gjorde du då: Bröt kontakten tills hon inser vem de egentligen är fel på.
214. Vad får dig alltid att skratta? Nästan allting, bäst humor!
215. Har du bra självförtroende? Ja, men skulle kunna bli bättre.
216. Älskar du livet? Ja helt klart!
217. Vad önskar du? En horsie.
218. Vad tycker du är gott? Väldigt mycket.
219. Vad har du för humor? Världens bästa!
220. Har du varit fruktansvärt kär någon gång? Nej.
221. Vad ska du göra idag? Vara hemma.
222. Vad ska du göra där? Krya på mig.
223. Har du varit på IRL-träff? Vafan är de, haha.
224. Har du fått vänner via webben? Nej.
225. Vad gör du mest när du är vid datorn? Facebook & bloglovin.
226. Vad läser du varje dag? Facebook & bloggar.
227. Vad dricker du varje dag? Dricka.
228. Favoritdagstidning: Care.
229. Favoritveckotidning: Care.
230. Mobiltelefonen betyder för dig: Mycket.
231. Vad har du i din handväska? Tom.
232. Har du körkort? Ne.
233. Hur många uppkörningar gjorde du? Men..
234. Vart det dyrt? -.-
235. Har du moped? Jajamän.
236. Drömmer du? Ja varje natt.
237. Om ja; minns du dina drömmar? Ja oftast!
238. Tror du på nåt övernaturligt? Ja.
239. Om ja; vad: Spöken.
240. Om inte; vad anser du om övernaturliga ting? Jo de är läskigt.
241. Röker du? Nej.
242. Om ja; varför slutar du inte? -.-
243. Spara eller slösa? Sparar för fullt!
244. Har du investerat pengar? Ja.
245. Spelar du sällskapspel? De händer.
246. Favorispelet? Har inget.
247. Spelar du datorspel? Haha pass.
248. Favoritpratprogram på datorn? Spotify.
249. Favoritsemesterställe: Rhodos.
250. Drömresan skulle vara: Oj, USA helt klart!
251. Har rest till: Grekland x2, Turkiet, Bulgarien, Teneriffa, sen säkert nåmer som jag glömt.
252. Semestertips? Använd solkräm...
253. Semestermardröm? USA sa ja ju.
254. Vad skulle du INTE göra på din semester? Hoppa bungyjump, haha sen säkert mycket mer.
255. Vem diskar hemma hos er? Diskmaskinen.
256. Storhandlar du? Nej, mama o papa.
257. Är det något du är bra på? Ja oja.
258. Är du praktisk? Klart.
259. Är du teknisk? Somfan!
260. Har du besökt nåt nöjesfält? Jajajaja.
261. Gillar du det? Ja.
262. Favoritkarusellen? Kommer inte ihåg vad den heter. Snurrsnurr som går fort.
263. Dusch eller badkar: Båda!
264. Färg på ditt duschdraperi? Vitt tror jag, har inte kollat, haha.
265. Syr du dina gardiner själv? Haha nej.
266. Bästa stället på webben: mytyp.blogg.se!?
267. Musikfavoriter / favoritartist: Pass.
268. Tittar på TV: Klart!
269. Hur mycket tittar du på TV? Väldigt sällan nu för tin.
270. Äger du nån leksak? Haha ja.
271. Varför har du sparat dem? Får massa minnesbilder.
272. Lekte du med Barbies som liten? Nästan aldrig, dinosaurier var det som gällde haha!
273. Eller föredrog du lego? Dinosaurier! haha.
274. Onani; skamligt eller njutningsfullt? Haha!
276. Äger du en kamera? Jajamän.
277. Vilken sort? Nikon D40x.
278. Fotografera du mycket? Nu är de ganska sällan.
279. Högtid du gillar? Julafton.
280. Har du prestationsångest? Ibland.
281. Har du drömt sanndrömmar nångång? Nejnej.
282. Har du en brevvän? Nej, haha.
283. Dricker du mjölk? Helst inte.
284. Varför då? Äckligt.
285. Vad anser du om kungahuset? Nada.
286. Läser du skvallertidningar? Om jag får tag i en.
287. Tror du på allt det står i dem? Nej.
288. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Ja det är väl klart.
289. Skvallrar du ibland? Ja eller de beror på vad de är.
290. Har du varit på festivaler? Nej.
291. Isåfall vilka: Pass.

292. Hur kör du bil? Som en gud.
293. Hur ofta byter du sängkläder? Ganska ofta, älskar nybäddat!
294. Har du ett motto du lever efter? Näe.
295. Favoritcitat/aforism: Pass.
296. Om du skulle skrivit ett citat som gjort dig känd vilket hade du valt då: Shit happens.
297. Öppna en bok du har i närheten, slå upp sidan tolv och citera den fjärde meningen: "Han höjde ena handen och lät en sval fingertopp glida runt mina läppar."
298. Favoritfika på café? Negerboll!
299. Ljud du hör just nu: Radion, mamma dunkar för fullt där ute.
300. Vad finns på väggarna i rummet du sitter i? Två tavlor.
301. Har du en bra relation till dina föräldrar? Ja de har jag.
302. Gillar du att betala räkningar? Aldrig gjort.
303. Har du koll på din ekonomi? Nja.
304. Har du vunnit pengar nångång? Klart man har.
305. Spelar / tippar du på nåt? Nej.
306. Har du något synfel? Ja, ser inte alls utan glasögon/linser.
307. David Bowie eller Beatles? Pass.
308. Favoritämne i skolan? Ridning! haha.
309. Världens fulaste ord? Sint.
310. När du svär; vilket ord använder du då? Alla.
311. Världens vackraste ord? Jadu.
312. Brukar du be om varuprov när du handlar kosmetika / vårdpryttlar? Nej.
313. När rengjorde du din ugn senast? Jag har aldrig rengjort den.
314. Har du läst Angeligue / Kitty böckerna när du var ung? Nej.
315. Berätta om det värsta du varit med om: Oj, jadu.
316. Är du social? När jag lärt känna personerna blir jag väldigt social.
317. Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? Om jag hade så mycket.
318. Vad är det mest romantiska du vet? Oj, finns mycket.
319. Om du och din partner zappar på TV:n och det råkar vara porr vad gör du då? Har ingen partner.
320. Har du och din partner blivit ertappade på bar gärning? -||-

 

 

JAG HATAR ATT VARA SJUK..............


tisdag - 12 oktober 2010

Är hemma idag igen, måste verkligen bli frisk innan jag går utanför dörren annars kommer det bara att komma tillbaka. Så blir inge stallet idag heller, kill me. Jaja, jag ska väl underhålla mig med något annat. puss!

krya - 11 oktober 2010

Legat i sängen hela dagen som ni kanske förstått. Har glott på typ 6 avsnitt på desperate husewives och 2 på greys, riktigt bra sida jag fått av sofie så man slipper ladda ner, tackartackar.

Jag har iallafall kryat på mig nu, feber huvudvärk och frossan är borta, bara nästäppan kvar. Dock kan jag nog stå ut med den imorgon i skolan, men vi får se hur jag gör. Jag tar mig upp iallafall så får vi se efter. Nu ska jag hoppa in i duschen för jämt när ja är sjuk så känner ja mig så jävla ofräsch, haha. Sen slänger jag i mig lite mat så jag får i mig någonting iallafall. Vi hörs imoron hörni! puss.


bild från i somras mmmmmmmmmmmm men de skiter man väl i

måndag - 11 oktober 2010

Fyfan vilken natt säger jag bara.. Min hals brände sönder och var full med slem medans näsan var igentäppt med snor. Ingen bra början på veckan, de enda jag kan trösta mig med att febern är borta och att jag inte fryser.

Sov väl inte så många timmar inatt, så hade världens huvudverk när ja vaknade för sista gången och inte orkade somna om. Så gick upp, tog alvedon och gjorde varm oboy. Sååååååååå gott!
Nu ska jag vila upp mig framför lite serietittande.. puss!


döööööööd - 10 oktober 2010

Jag är död. Jag stannar hemma imorgon. Nu vet ni. GODNATT...


söndag - 10 oktober 2010

Helloj.. alla fyller i oktober, grattis till lillkusin viktor.

Vaknade vid 12, heeeeeeeelt död. Förkylningen blir bara värre å värre, ont i huvve, kan inte andas med näsan, ont i halsen, kroppen är död, fryser arslet av mig.. Ja, jag är verkligen sjuk. Släpade mig iväg och red iallafall, stor misstag, vart så jävla trött.

Nu ska jag mysa ner mig under en filt med min varma katt. Får se hur de blir imorgon med skolan.. puss!

noll bilder, orkar inte ta random heller.

vad gör man ? - 9 oktober 2010

Ja som rubriken säger, vad gör man när man är förkyld? Jo man sitter hemma och dör av nysningar och nästäppthet, det kommer och går hela tiden. Dagar som den här är inte alls bra, har tjockat i mig massor med godis, vill ju ut på hästryggen! Men imorgon ska jag ta en tur iallafall, efterlängtat nu när dagen gick så segt. Men vi hörs, och till dom som också är förkyld.. jag lider med er! puss.


lördag - 9 september 2010

Fy i helvete vad jag hatar att vara förkyld! Jag fryser och kan inte andas med näsan, jättekul. Nej blir att vara inne å mysa under varma täcket hela dagen framför massa serie- och filmtittande! later.


right now - cugar town!

fredag - 8 september 2010

Tjo snyggingar!

Här sitter jag och mina ögonlock håller sig inte uppe länge känner jag. De är HELG, måste vara upp lite längre än 9-10... Jag kämpar!

Dagen gick relativt snabbt, varje fredag på lervik går snabbt med teori och ridning, de gillas! Kan säga att jag gillar skolan, går tre dagar i vanliga skolan och har sedan praktik en dag å är på lervik en dag. SÅ himla nice! Lovelovelove.

Iaf.. direkt efter vi komit hem var de bara att dra vidare till stallet. Kom hem vid 7 ungefär. Slängt i mig lite mat å lite annat gott. Ska typ sova om ett tag.. Slår nog på någon film innan om jag inte slocknar före. Vi hörs, puss!

går inte att ladda upp bilder för mitt internet är så jävla cp, får nå jävla fel.......

torsdag - 7 oktober 2010

Först å främst... grattis till min otroligt söta lillebror med guldiga lockar... så ... fint.. ja..

Praktik hela dagen, skittråkigt faktiskt, hanna fick in ett litet ridpass med ossy på lunchen iallafall, hon har tur hon.

Direkt när man kom hem slängde jag i mig tårta och sedan drog jag vidare till Dakita. Var hemma igen vid sju och då slängde jag i mig lite pannkaka, duschade och sedan fick vi besök av syster å arvid. Satt med dom tills tio i 9 och åt lite tårta igen, fetto hehe.

Nu ska jag lägga mig för en dag på lervik imorgon och sedan rida efter. Vi höres ! puss.


guldlock!!!!!!!!!!!!!


onsdag - 6 oktober 2010

Skoldag - inget matteprov, hanna lurades, kult. Men demokratiprov och det gick verkligen inte bra, haha. Men improviserade lite så lärarna får og sig ett gott skratt! Fick sluta lite tidigare också.

Drog hem till henna först, å sedan vidare till mig, bytte om och sedan vidare till stallet för hoppträning. Hanna agerade som instruktör, den kvinnan vet vad hon snackar om, ojojoj! Guldstjärna till dig, haha.

Kom hem för ungefär en och en halv timme sen och har hunnit äta och duscha. Sitter just nu och kikar på Greys och ska snart sova för imorgon är de praktik, lite sovmorgon också, hur underbart!? Nej men vi hörs hörni! puss.


varm oboy är kanske hur gott som helllllsst!

hanna - "vilka jävla turkar" .... dog.

koncentrerad? ja!


haha vi töntade oss lite på intersport idag, dom skarpa bilderna får ni inte se, för fula för att visas! ;)

elefanthanna.

tisdag - 5 oktober 2010

Hello surpuppor. Så jäääkla onödig dag i skolan idag, vi satt och spela bubble struggle hela förmiddan och halva eftermiddan tills vi fick reda på att vi fick gå hem om man var klar. JETEBRAO.. Tog 14.14 tåget hem och sen var de direkt hem till hanna och sedan till stallet. (www.mynew.blogg.se)

Direkt när jag kom hem så var de äta, duscha och plugga som gällde! Allt detta är avklarat å jag sitter och kikar på desperata hemmafruar men de suger right know så väntar på att cugar town ska börja. Imorgon är de skola med matteprov och soprov som gäller. Sedan dakita. Vi hörs! puss.


väldigt roade i skolan är vi. jajajaja.

<- HAHAHAHAH!

fotbollslagspose. mycket smickrande. alla står jättefint med benen - en utåt med båda, en i konstig kors och en med jättemellanrum. haha fint!


hanna + äpple = bula....


pluggat klart. happyhappyhappy... tills jag kom på att vi har prov i ett till häfte också, men de är i skåpet, härligt..

tomorrow - 4 oktober 2010

Efter en kväll framför teven så hoppar jag i säng nu. Pluggandet blev inte alls av, somvanligt så tar man ju allt i sista minuten, dvs imornnatt.. fy så jobbigt de kommer vara. Tydligen så var de matteprov på onsdag också, varför slänger dom ihop allt i samma vecka? dumdum.

Imorgon är de skolan, hem till hanna och byta om å sedan stallet som gäller! Kommer nog inte hem förrns... ja vem vet. Jag utsluter nog bloggen imorgon om jag ska ha tid till pluggandet.. damn myself... jaja. puss på er!


måndag - 4 oktober 2010

Först å främst... grattis till mamma!

Skoldagen idag gick ganska snabbt. Redovisning av politikarbetet, skönt att fått de avklarat nu, trots skratt-attack mitt i alltihopa gick de bra haha!

Gick också iväg till telia å fick modemet utbytt så nu har jag ett fungerande internet, härligthärligt!

Annars så har de inte hänt så mycket idag, farmor å farfar var hit en sväng å hälsade på men de är väl inte så intressant.. Nej nu ska jag nog ta mig tid till att plugga lite demokrati. puss!


ser ut som armen är kapad men de skiter man väl i, haha!

lite nytt i gaderoben skulle inte skada - 3 oktober 2010


jagvet, mycket randigt , lite färg. men de är så de ska va! Å härmed säger jag nu godnatt.

söndag - 3 oktober 2010

Ganska trött tjej har ni här kan jag säga. Känner att veckan kommer bli ett riktigt pain in the as. Redovisning (inte ens gått igenom så kommer väl sluta som de slutar), prov på demokrati (har inte ens kollat igenom de där pappret) och redovisning på engelskan i små grupper (tack å lov så är det ganska skönt). Vi går i skolan 3 dagar (APU & stallet dom andra två) så varje dag är det någonting, skitdrygt. Orkar verkligen inte, är skitförkyld men måste släpa mig upp ändå för betygets skull. Puss puss på det....


tagit tag i den andra bloggens design idag, får se när den här bloggen görs om. Var ju ett ganska så bra tag sen..

hestblogg - 2 oktober 2010

Shit, klockan är bara 9, trodde den var 12 och tänkte gå å lägga mig. Måste hålla mig vaken nu, kan inte lägga sig 9 på en söndag, de går inte..

Har ägnat kvällen åt att skapa en till blogg för hästarna, så slipper alla som är ointresserade läsa om det. Ganska så skönt skulle jag tro, fast blir väl ganska tomt om text eftersom hästarna tar den mesta av min tid just nu, men men.

För dom som är intresserade att läsa vidare om hästarna går in på - www.mynew.blogg.se !

Annars så kan jag lägga till att teven är på och självklart sitter man och kollar på baksmällan, kan aldrig tröttna på världens bästa film! Typ den enda man skrattar åt, haha. Jaja. Vi hörs imorgon hörni. puss!


lördag - 2 oktober 2010

Hello. Dagarna hos syster har varit toppen, igår mös vi framför en film å sedan blev det idol. Slocknade ganska tidigt ändå.

Vaknade upp flera gånger imorse av att max gick runt i rummet, blev skitförbannad. Sov till 10 och sen var de frukost. Åkte hem efter någon timma eller två och då drog jag iväg till stallet.

Red Gandur på åsen, gick super. Kom hem för en timma sen kanske. Har inte hunnit med så mycket, ska ta å laga mat snart åt en hungrig lillebror. Tacos står på schemat som vanligt. later.

Onsdags:




Torsdags:




Igår:

(när jag kom hem så möttes man av att sofie hade tejpat in max i kartongen.. haha!)

Idag:








fredag - 1 oktober 2010

Dagen gick snabbt idag, började med lite teori och film å sedan gick vi upp till sadelkammaren och gick igenom lite småsaker, mest repetion. Lektionen gick för övrigt bättre än väntat! Fick Snake ännu en gång, han var väldigt pigg på slutet vilket gillades enormt mycket. Var dock väldig död efteråt för även fast han var pigg så måste man vara på hela tiden ändå.. hejja min älskade kondis!

Sitter vid arvids dator nu och sofie sitter brevid med sin dator, nördar. Ikväll blir de tacos och massa annat mys. Vi hörs hörni! puss.


RSS 2.0