hannas vilda ritt

Somvanligt skola först, teori och sedan "hästskötsel" i stallet. Dock stod jag med en pisk i handen å såg till att ponnyn vi gjorde ren svansen på inte slängde sig ur duschspiltan, haha kaos. Sedan ridlektion somvanligt, den här gången på Lamento, riktig gullegris, gick bättre än förväntat!

Drog nästan direkt till stallet efter jag kom hem, red Gäddan för sista gången.. Så åkte jag sedan vidare till ridklubben och fota Hanna när hon red Eddie. Riktig rodeohäst han visat sig vara, haha dog lite. Bjuder på några bilder från idag!


här vare dött!

Hela veckan har spenderats hos Simon, i stallet och igår tog lovet slut så då var man tillbaka i skolan.
Har hänt allt möjligt, har en riktigt jävla fittig otursvecka iallafall.

Idag var de praktik somvanligt, red bla Nestor, trevlig kille på cirkus 21år. Sen direkt efter drog jag vidare till Dickan å red henne en sväng, lyssnar jäklarns bra nu! Såå skönt. Sen har de inte hänt så mycket mer, väntar nu på mat för magen är vrålhungrig.

Och idag för första gången på hela veckan sover jag hemma, ska bli ganska skönt, Simons spökhus är inte så roligt att vakna upp ensam i om man säger så. Kom nu även på att min tandborste är kvar där.. Great!
Nej vi hörs, poss.

(har noll bilder på datorn eftersom jag installerat om dennnn)

how high the moon

Gårdagen spenderades i stallet, på stan, med magda och hos mig! Supermysig och rolig lördag.

Klockan var ställd på 9, käka frukost, drog och gick ut med Dickan, åkte till Ica, åkte å lämna av Magda.

Så åkte jag iväg till Årsunda och provred en häst som jag eventuellt blir halvfodervärd/medryttare på, gick hyffsat bra. Han var inte för stor och lite utmaning, gillas! Ska åka dit i veckan igen å rida sen får vi se om jag bestämmer mig :) !

Har nu varit hos Simon och solat hela dagen, ska nu åka hem för att göra lite mat. Vi hörs! posss.

pissed off

Vakna upp vid 10-11, blev väckt, ej glad.
Gick upp efter någon timma, käka frukost och gick ut å satte oss i solen ett litet tag.
Simon stack hem, jag duscha å sedan skjutsade mormor ut mig till Årsunda.
Umgicks med Simon å hans föräldrar å kusiner osv under dagen.
Åkte sedan hem hit igen, å sedan tillbaka till Årsunda.
Mot kvällen käkade vi med Simons föräldrar å deras kompisar.
Bar sedan iväg till stranden där lite folk var, stannade inge länge för Simon å hans kompisar ville till krogen.
Så de släppte av mig här hemma, å är jävligt förbannad, att man ska försöka anpassa sig så gott man kan åsså kommer man ändå i andra hand. Så nu är jag inte på bra humör för fem öre. Så ni får ha de så bra, tjing.


sunday bloody sunday

Åkte som sagt upp till ridklubben i Högbo och hjälpte Hanna lite på banan medans hon hoppade, fotograferade gjorde jag å, var ett förjäkla tag sen men kult vare.

Har nu hunnit käka, duscha å bäddat ner mig i sängen. Skulle egentligen gått ut å gått med Magda och umgåtts med henne ikväll men är skittrött så blev inge, tar de imorgon istället! Efter min efterlängtade sovmorgon!

Nu ska jag försöka redigera lite bilder från dagen, datorn har dött 3ggr och det går mig en aning på nerverna.. Men är man envis så är man. Hörs! posss.



selfowned fail.

Magda påpeka något igår jag skrev på bloggen, men de var ju lillördag.. men var nog ingen annan som märkte så printar väl en liten bild så ni får de roligt å ;)  för dom som fattar iallafall.


nämen se på fan vad gött !


somebody to love

Gårdagen var mys, kom i säng tidigt så de var ganska skönt.

Var upp tidigt idag för hade tid hos tandläkaren 10.. Kom hem efter en timma och Simon låg fortfarande å sov, inte alls avis. Så hamna jag också i sängen och halvsov i nån timma innan vi gick upp, han stack hem å jag till Dickan.

Uppvärmning på volten med hindret, svinduktig! Sen över jernvägen för första gången, ändlös väg så körde på i full jäkla kareta, sjukt kul. Så de resulterade i väldigt svettig och trött häst, hoho.

Kom hem för en timma sen och väntar på att Hanna ska höra av sig så åker ja upp till ridklubben å hjälper henne och ev fotar lite, var ett tag sen, kameran har haft semester. Men nuså! Vi hörs senare, puss.


I want to tell the world about your love

Sitter helt för mig själv och så kommer mamma in med påskägg, oh fuck jag som inte äter godis, great. Fick även nå jäkla europshopperägg medans min bror fick ett med chokladkaniner å shit, härlig värld. Men fick skraplotter och vann 40 spänn iallafall, wosh nu är jag ritch.


tell the world that I'm coming home

Städat klart lite snabbt och fått på mig något som ser någorlunda okej ut iallafall. Nu väntar jag och min dumlepåse på att klockan ska gå så åker jag ned på stan med Magda om någon timma eller två. Sen spenderar vi kvällen här hemma! kisses.


hejsan hoppsi

Jäklarns här vare dött.

MONDAY. Simon tog bilen in till Sahara å vi åkte iväg till Fia å kolla på hennes lägenhet å fika. Kom hem vid 1-2, dötrött..

TUESDAY. Åkte å red Gäddan, seg som alltid men var skönt att få komma ut.
Åkte sedan till valbo med Simon & David vid 7, hittade ännu lite kläder.
Sedan blev de pizzakäk hemma hos Simon, å sen åkte dom iväg till David å jag fick skjuts hem till Linnéa och spenderade resten av kvällen där innan jag blev upphämtad och drog iväg till Sandviken igen. Somna halv 4...

WEDNESDAY. Mötte Felicia 11 och vi red iväg på pollarna i cirkus 1h innan vi tog oss hemåt. Dock gick ja in med Dickan mot jernvägen och jäklarns vad fin hon blev! Aldrig varit med om de förut så blev skitglaaaad.

Har nu hunnit duscha och ska sätta på mig kläder å sedan städa rummet, eventuellt rensa i gaderoben å se vad som finns där inne. hoho. Hörs sen, puss!


oh my god, it's such a beautiful surprise

Åkte till salongen, blekte å klöpp. Så nu är man ett snäpp blondare och har ett snäpp kortare lugg! Om jag passar i de vet jag dock inte, har inte vant mig än, men nu är de gjort iallafall ;) !

Har käkat å ska nu slå på tvn och kika vad som går, annars slår jag nog ponnyakuten eller nått annat ruligt. Hare gött, puss!



... and a new haircut!

Blev ute 1.30h, träffade på Felicia som skulle till stallet så vi stod å tjattra en liten stund, ska rida tillsammans på onsdag så de blir mer tjatter då, var ett jäkla tag sen!

Har nu hunnit duschat och ska om cirkus 20 min åka iväg till salongen så bleker mamma håret på mig och klipper, topparna ska hon ge fasen i för jag ska ha långt hår varesig de är slitet eller inte, men luggen däremot kommer att förändras ganska rejält, chansar och hoppas på att de blir bra, annars jäklar.

Återkommer förmodligen ikväll, puss!


a new day a new smile

Klev upp kvart i 11, käka frukost å slängde på mig kläder för vid halv 12 kom mormor å hämtade mig. Åkte till valbo en sväng å hittade lite grejer; mörkblå chinos, bikini, vitt linne, tröja/tunika, vit bh, höga jeansshorts och solglajjor.

Behöver såå mycket mer, så jag ska be mamma om pengar så följer jag med Simon när han ska till valbo i veckan.

Ska nu ta mig ut och gå/springa i de fina vädret. Hörs senare, puss!


I'm not sure if I can forget

De där med ominstallationen gick åt pipan, datorn sammarbeta inte så då gick de inte. Men ska fortsätta försöka om en stund. Har medans kollat på Big brother, äntligen åkte äckelannie ut, livet blev lite bättre.

Blir att gå upp vid halv 11 imorgon och sedan traska iväg till mormor efter en timma och då bär de av till valbo. Hoppas på att hitta en massamassa nu när värmen kommer fram, behöver verkligen kläder! Så hoppas hon har mycket pengar i plånkan, hoho.

Hörs imorgön. puss!


join the movement

Drog som sagt ut till Dickan, blev en tur runt här omkring på 1.30h. Sjukt härligt väder ute och hästen lydde mer än vanligt vilket gjorde allting så mycket bättre! Var sedan kvar i stallet å smörjde osv, var där sammanlagt 4h.

Har nu käka, duschat och fört över bilder på en skiva så nu ska jag installera om Windows eftersom min dator är helt fuckad i huvudet! Får väl se hur lång tid de tar, så blir utan dator ett tag nu. Vi hörs igen om jag lyckas få igång datorn sen. puss!


I dont know what I want anymore

Känner mig helt jävla oduglig och knäckt, hemskt natt och morgon..

Men jag ska försöka bli på bättre humör av att ta en tripp till Dakita och ta henne ut på en långtur, borde nog göra båda gott. Så vi får höras mot kvällningen. bai.


cow and chicken

Blev att sola ute 1h för mig idag, hur skönt som helst! Åkte sedan upp å red Gäddan, sega häst.. hatar. Sen gick jag med Hanna till ridklubben å hjälpte henne lite smått och kika på när hon red, gick sedan tillbaka.

På hemvägen hämta ja upp Magda och var hemma vid halv 10 ungefär, dööö hungrig efter att inte ätit sen 1!

Så vi gjorde mat å käka, kolla på film å annat mys. Bara tagit de lugnt alltså. Å hon drog hem för en liten stund sen och nu väntar jag på att Simon ska komma, om cirkus några minuter. Så sen ska de sovas! Godnatt.


you'll be in my heart

Gårdagen ändrades och gudars vad de var underbart! Magda kom hem igår vid 11 så då tog hon sig hit så fort hon kunde, JAG SLAPP VARA ALONE, då ägde livet. Kvällen beståd av käkande, kollande av film, big brother å massa skratt! Vid 2 åkte hon hem och ja å Simon slockna direkt.

Vakna idag vid 12.. Har bara käka frulle å slängt i linserna, han åkte hem för ett tag sen. Så nu funderar jag på att sätta på mig bikini och gå ut å lägga mig i solen ett tag istället för att gå ut å gå. Blir nog så, ska ändå gå en bit i Högbo senare. Vi höres. puss!


hjärta, med plåster, med sju hål

Trippen till valbo gick ganska snabbt, han fick sin dator och vi drog hem.
Fick skjuts hem så nu är jag här hemma helt lonley, fuck life, hatar det.

Borde väl kika vad de finns för något att laga till middag, hatar att laga mat, sjukt drygt.

Sen ska jag väl lägga mig i sängen, dö, kolla på film, dö, kolla på big brother, dö, kolla på mer film. Hare gött för de kommer jag inte ha! puss.


krångligaste killen någonsin

... heter simon. Å jag som verkligen äälskar krångel.

Men har iallafall precis dammsugit hela huset och ska inom 1-2h åka till resecentrum och ta bussen in till valbo. Möter upp Simon där så ska vi kika på en dator åt honom eller något sånt. Får se när vi är tillbaka. Hörs senare, puss!

detta ser vi inte mer, tack å lov. hittade pengar bland allt detta skit på golvet, så nu är jag 15 spänn rikare, tjoho!

hurtiga livet startar... NU!

Blev väckt av Simon imorse och gick upp å fixa frukost åt honom innan han stack till skolan.

Sedan har jag gjort detta;


EASTER.... lov! :D

Med toppenhumör åkte jag iväg till praktiken idag med Hanna. Dock så har jag fått en jävla smärta i svanken så kan knappt gå eller sitta rakt, men inte hindrade de mig heller!

Vanlig praktikdag och vi fick rida, red Melwin, suuuperhärlig häst! Tog ett tag innan ja kom på hur ja skulle göra men när de väl kom så rullade de på skitbra! Men faaaan vad jobbigt de var! Skitvarmt i ridhuset och med mycket kläder blev jävligt lökigt, haha. Men inte klaga, älska vår!

Åkte direkt till Dickan å red henne. Bralla lite i skogen genom enorma vattenpölar m.m och hon lyssnade hyffsat, nöjd över dagens pass som inte var så krävande! :)

Har käkat, duschat, packat upp å kurat ner mig i sängen nu sen jag kom hem. Ska kika tv tills ja somnar, får se om Simon kommer hit å ger mig sällskap eller inte. pussgodnatt!


stork under sängen, du vet vem du är

Jisses vad jag är trött, helt slut i kroppen. Inte gjort ett skit under kvällen, ska ta å packa nu tills imorgon och sedan blir de å gå och lägga sig! Hörs imorgon hörni. puss!


go to sleep is the only thing I really love

Soprovet.. var.. SVÅRT. fuckfuckfuckfuck! Men G tror och hoppas jag att ja lyckats skrapa ihop iallafall!

Direkt när ja kom hem så var ja helt slut så somnade i soffan och sovit 2h, är fortfarande dödstrött. Blir förmodligen tidigt ikväll om jag inte piggnar till. Praktik imorgon och sedan LOV! Fifasiken vad skönt.

Inget att plugga på eller nått sånt, känns jävligt skönt. Så vet inte riktigt vad jag ska syssla med nu så jag inte somnar, kikar väl på film eller nått sådant. Bai!

inget att oroa sig för! hoho


tired on the fucking life

Sitter i skolan har börjar om 5 min, har matte, fuck off orkar ej.

Sovit halva förmiddan så har skaplig nackspärr nu, icke skönt.

Idag har jag nog inget inplanerat under dagen, hem å slappa/sova är nog något som lockar mest nu. Men först ska man ta sig igenom soprovet utan att dö, wish me luck. tjing.


don't worry be happy

Pluggandet gick de sådär med, kikade big brother från igår eftersom ja missa de och sen har de inte blivit så mycket mer gjort. Men känner att jag har koll på läget iallafall så ett G ska ja lyckas skrapa ihop, men ett högre betyg är ändå rimligt. Har liten del av dagen imorgon att lära in lite till.

Nu ska jag lägga ner datorn, kika klart på desperate housewives och sedan kika big brother innan jag somnar. Vi hörs imorgon, puss.


when you look at me I feel so god damn free

Tjolahopp folket.

I skolan pluggades det på som sjutton och sen var de ju matteprov också. Vet inte riktigt hur de gick på de faktiskt, lite smått osäker, inte bra. Men svårt vare, så får hoppas på de bästa!

Direkt efter for ja upp till stallet och red Gäddan. Han var först skitseg och trökig, men sen mötte vi Hanna & Kalle så OJ vilken jävla fart de blev på honom, dryga hästjäkel som bara ska vara pigg när man rider tillsammans någon.. Kärringhäst har han blive, trökigt shit.

Har nu varit hemma i några timmar och käkat, duscha å pluggat. Tog en paus nu men ska återgå till pluggandet tyvärr, prov imorgon också.

SEN ÄR DE FÖRFAN INGE SKOLA MERA! PRAKTIK PÅ TORSDAG Å SEN ÄR DE LOOOOOOOOV. love life!

Ni få hare så gött, kvällen ska nu bestå av pluggande å sedan big brother. puss!


mjaaaaa de lönade sig hoho


I brist på ork att göra något annat

60 frågor & svar...
1. Röker du? - nej.
2. Snusar du? - inte de heller.
3. Dricker du? - måste man för att leva.
4. Vad dricker du? - de mesta.
5. Dricker du för nöjets skull? - ja.
6. Har det hänt att du druckit för att du vart olycklig? - nej.
4. Anser du att du dricker för mycket? - en gång för mycket, aldrig mer, fyfasiken.
5. Har du tvångspytt nångång? - nej de har jag icke.
6. Lider du eller har lidit av anorexia? - nej.
7. Bulimi? - nejp.
8. Är du snål? - ganska, var värre förut, haha.
9. Är du en egoist? - kan jag ej påstå.
10. Är du snäll? - oftast.
11. Är du falsk? - nej.
12. Är du blyg? - med vissa personer, annars så är jag inte det.
13. Vilket stjärntecken är du? - kräfta.
14. Stämmer ditt stjärntecken in på dig? - inte fan vet väl jag.
15. Dagdrömmer du mycket? - händer väl.
16. Är du lycklig? - näe, livet kunde vart bättre.
17. Om inte, när var du senast lycklig? - inte en susning.
18. Vad är du rädd för? - att bli lämnad, mörker, insekter, spöken, skräckfilmer, gamla hus. haha.
19. Vad hoppas du inte ska hända? - att jag förlorar någon som står mig nära.
20. Skolkar du? - nejnej.
21. Käkar du frukost? - jajamen.
22. Hur lång är du? - runt 173cm.
23. Hur mycket väger du? - vet faktiskt inte, men säkert för mycket.
24. Vad har du vägt som minst? - de var väl runt 2-3kg när man var liten, hoho.
25. Vad har du vägt som mest? - hm, runt 60kg tror jag, ligger nog någonstans där nu.
26. Är du nöjd med dig själv? - bryr mig inte så mycket, tar de man har å gör de bästa av det!
27. Har du färgat hår? - ja, eller blekt snarare.
28. Piercad? - öronen om de räknas.
29. Tatuerad? nej.
30. Är du oskuld? nej.
31. Har du pussat nån av samma kön? ja.
32. Kramar eller pussar? båda er mysigt.
33. Skulle du kunna dejta en 24:åring? - beövs inte, har min på 20 redan. ;)
34. Är muskler på tjejer viktigt? viktigt är de väl inte.
35. Hur ser din drömkille ut? - som min gingerboy. i found him, hoho.
36. Har du vart på en strippklubb? nej.
37. Vem pussade dig senast? Simon.
38. Vem kramade du senast? Mormor tror ja.
39. Vem gillar du? Simon, älskar.
40. Är du kär? ja.
41. Vilken är din favoritfärg? svart, vitt, brunt, mörkblått, grått. ja har ingen speciell.
42. Vad äger du för mobil? äger ingen, lånar hannas.
44. När grät du senast? var nog.. förra söndan tror jag.
45. Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?
godis, läsk, frukostgrejer.. aa nått sånt.
46. Vilken frukt tycker du om? gröna äpplen is the shit.
47. Vad är det bästa med sommar? Solen, myskvällarna, umgås med dom bästa, solbränd, kläderna, bada, ridturerna, fest, ja finns mycket mycket!
48. Har du nåt oförglömligt minne till nån av årstiderna? ja, har massor.
49. Vem kan du prata om allt med? Simon och Magda.
50. Hur ofta tränar du? 4 dagar i veckan.
51. Gillar du att träna? ruligt att rida, jak.
52. Går du på gympa lektionerna? har inga, wohoo.
53. Vad är din högsta önskan just nu? att vinna sjukt mycket pengar å flytta till en stor hästgård, love.
54. Vad vill du bli när du blir stor? kusk, hovslagare, hästskötare, beridare.. nått sånt!
55. Vad kan du inte leva utan? nära å kära.
56. Tv eller dator? dator.
57. Använder du string? mm.
58. Föredrar du hotpants? aa.
59. Äger du en laptop? ja en död jävel.
60. Vad var dagens lycka? ett mejl ivägskickat och de kan leda till jävligt bra grejer! Förhoppningsvis.

Some call me the gangster of love

Kom igång jävligt bra med pluggandet, men tyvärr var de ju fel del av skolarbetet jag skulle jobba med.. Skulle egentligen plugga till samhällskunskapsprovet ju, men skrev istället inviduella uppgiften om elefanter i fångenskap. Kom igång jävligt bra med den faktiskt, hoppas på att få ett liiite bättre betyg än förra gången, haha. Slarvigt gjort förra gången men nu jäklarns tycker jag att ja jobba på bra med den!

Ska ta tag i de jag egentligen skulle jobbat med nu hade jag tänkt. Dock läst igenom 3 gånger och känns som de sitter en aning iallafall för börjar tröttna på att läsa samma sak hela tiden, haha. Bra tecken! Tjing.


Change the voices, in your head, make them like you instead.

Skolan idag var pailful, kroppen var död och skallen var inte sammarbetsvillig. Men jobbade på sista timmen så blev klar med en av grejerna till provet som ja inte ens kände till att vi skulle kunna, great!

Kom hem för 1½ h sen och har kikat Top model och ska nu ta tag å plugga så jag kan få någorlunda bra betyg i samhällskunskap för på onsdag är de sista gången jag har de någonsin, hur sjukt?

Så idag blir jag bara innesittande framför böckerna, tyvärr. Är bäst så, annars hinner jag inte rida imorgon och de vill jag helst inte missa. Bara att sätta igång. tjing!


when you try your best but you don't succeed

Gårdagen var supermysig, knallade hem klockan 3 i mörkret, inte de roligaste när man är mörkrädd men det gick de å! Somna dirrekt när ja kom hem och väcktes efter en timma och då var de Simon som precis hade kommit.

Vi sov ut till halv 1 idag men låg kvar i sängen ganska länge å dega. Gick upp vid 4 och åkte iväg till Dickan. Hon var lite småjobbig idag, väldigt på tårna. Men lyssnade för övrigt bra så var supernöjd. Börja dock regna ganska mycket när ja åkte hem så blev blöt å kall.. Fuck om ja blir sjuk(are).

Ska nu hoppa in i duschen och efter de läsa igenom lite till provet på onsdag, sedan är de Big brother som gäller! Hörs imorgon hörni. puss.


I belive I can fly

Gårdagen: Ponnytravet med halva klassen, lärde oss sela och köra smått under dagen, så jävla kul så jag vet inte vart jag ska ta vägen!  Körlicens nästa kan jag då lova.

Efteråt så stack ja fort hem och sedan till Emma där hon å Linnéa var. Gick till maxi å köpte mat å gotta till kvällen. Blev väldigt lugnt, David kom han å, fast tillslut somna alla, haha helt död kväll. Men trevligt vare!

Idag: Gick upp vid halv 12, drog till stallet i världens jävla motvind, inte kult. Red Gäddan, var skitseg somvanligt på banan och jag hade speciellt inte tålamodet för de idag. Funderar seriöst på om jag ska fortsätta rida honom.. Får se.

Sedan följde ja med Hanna upp till klubben å grooma och kika på när hon red Kalle i ridhuset, lyckosten har ju skaffa anläggningskort!

Så blev kvar i stallet i 5h, har varit hemma nu i en timme och har käkat. Ska hoppa in i duschen nu och sedan gå iväg till Magda, spenderar denna lördagskväll hemma hos henne. Så ni får ha de så gött! puss.


tacosen från igår. mer god i början, mindre go på slutet när man hamna i "matkoma" å somna.
från igår på travet. jag längst fram med körläraren i sin snygg outfit och hästen Jamira. Roligaste jag varit med om på länge!


och så från idag! En nöjd Hanna och en trött Kalle.

You going down motherfucker

Satt mig och kolla Ponnyakuten, i brist på annat att göra. Jättejätte bra klapp klapp.

Ska nu hoppa in snabbt som fasen in i duschen innan 8 för då är jag bänkad framför tvn och kollar på Du är vad de äter för Julia ska tydligen vara med där lite i bakrunden, får ju verkligen inte missa. Haha,

Simon kommer väl inom närmsta timmer han å så då tar han över datorn och då säger jag godnatt från å med nu. Får se om ja hinner med å blogga imorgon. Puss!


I gave you my heart but you wanted my soul

Åkte iväg till Dickan som sagt, gjorde stallsysslor, pysslade om henne och smörjde tränset. Blev där cirkus 3h även fast ja inte red, ganska bra gjort, haha. Var då inte stabilt att åka moppe i denna storm, men jag tog mig fram å tillbaka iallafall, haha..

Varit hemma nån timma nu och städat mitt rum + dammsugit hela huset. Hoppas pappsen blir glad när han kommer in ;)

Vettefasiken vad jag ska hitta på nu alltså, kika lite på Big brother som jag missa igår skulle jag nog kunna göra. Hörs sen, puss!


it's the final countdown

Säsong 2 av Solsidan är avklarad, så nu har jag tagit mig igenom serien. Duktigt gjort.

Ska nu slänga i linserna, på med mjukisbrallor och ta mig iväg till Dickan. Kommer hem om ett tag, puss!

Cirkus ett års gammal bild, togs förra våren, var betydligt mysigare utan storm ute kan jag då påstå.


Va, blåser det ute?

Hej på er.
Blev inge bloggande igår, var först i skolan och pluggade ikapp.

Åkte sedan direkt upp å red Dickan, körde hårt med henne och mig själv, vilket inte var så smart..

Stack sedan fort hem å duscha och käkade för sedan kom Simon å hämta upp mig så åkte vi till Årsunda. Gick ut och gick i de härliga vädret och sen kikade vi på värdelös fotboll. Somna direkt när jag kom hem.


Blev ingen praktik för mig idag eftersom jag inte vill överanstränga mig och bli ännu mer sjuk eftersom jag verkligen inte vill missa morgondagen för då ska vi med skolan till Gävletravet, typ oblikatoriskt annars måste man åka med nästa års 1or, vill jag icke.

Så ligger hemma och snorar å hostar ner mig nu. Ska ta med iväg till Dickan och fixa lite där, antingen skrittar jag henne lite eller så får hon vila. Får se vad kroppen orkar. Ska kika nått avsnitt på solsidan först bara, hörs sen. puss!


H&M Shop Online

Att gå in på klädhemsidor är farligt. Tröck ner allt jag ville ha och de slutade på denna summa;


(H&M) + 1660 (bikbok) = 5891.50:-

Så kan de gå när man är sugen på gaaanska väldigt mycket nytt i gaderoben, mamma skulle nog döda mig om hon såg detta. Men med lite fjäsk så kanske de går att få henne på lite bättre tankar och kanske klicka hem de till mig, dock gick de inte genom internet med bikboks grejer men en tripp till valbo är ju aldrig fel... hohohihihaha ;)

Åter till Solsidan!

haha ludwig ger er en snygg pose,


I'm not saying it's your fault

Första säsongen av Solsidan är avklarad, överskattat program de där.

Har nu fått i mig lappskojs (med kebab i!?) och fick nå rus att käka hårdmacka med kaviar, var inte så gott som ja trodde tyvärr och nu smakar de fiskliknande i käften, mindre gott.

Eftersom jag inte har så mycket mer att säga så tar jag nog å sätter igång säsong 2 av den jävla serien. See ya!


superninjaturtels

Blev hemma idag som inte var så oväntat, och tror nog de var väldigt bra för nu känner jag mig pigg! Bara snuva och hosta som är kvar men det trotsar jag imorgon och åker till skolan.

Idag har jag hittils hunnit med å käka frulle, duscha och gått fram å tillbaka från trebo för Simon tog bussen därifrån. Så har precis kommit hem å hoppat ner i sängen igen, resten av dagen kommer väl att gå segt som igår så jag sätter väl på solsidan och underhåller mig med det. puss!

smilar i världens största sverige-tröja. mys.


I don't wanna fight you

Sängen är min närmsta vän och tror till och med att jag stannar hemma imorgon också som ja känner nu. Är dock aningen piggare men bara för att vara säker så stannar jag nog hemma imorgon och de betyder ingen ridning heller.. Fan Gäddan har stått varannan gång nu känns de som, inte ok.

Simon kommer inom 1-2h och myser ner sig här brevid, han som smittat mig så om han börjar bli bra nu så kan jag lika gärna smitta tillbaka. Ska fortsätta kika på solsidan som för övrigt är överskattat. peace out!


systeryster

Å justja, ska väl passa på att slänga in ett Grattis till min syster som fyller år idag. Eftersom jag är hemma och är sjuk blev de inte mycket kalas för mig inte, men fick ta del av kalaset till en liten del iallafall. Nämligen så att mamsen å papsen fick med sig lite morotskaka, någon konstig kaka å tårta. Mycket gott trots att de smakar ytterst lite, haha.


här var de nytt!

Eftersom att vara sjuk är så jäklans tråkigt tog jag mig orken till att göra om designen, ännu en gång. Den här gången är jag nöjd faktiskt och jag låter den nog vara ett tag framöver.

Annars då? Jo jag har kikat igenom några avsnitt av Solsidan, skulle jag ha Ove Sundberg som granne skulle jag inte tveka på att bli mördare, fyfan vilken dryg människa.

Kikar väl vidare jag då, puss!


tidsfördriv eftersom livet går så jävla segt

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att päronen reagerade så lite som dom gjorde.
Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Prata med Simon i telefon.
Det sista du sa högt: Pusshej.
Det senaste någon sa till dig: Älskar dig.


Vad har du druckit idag:
Te.
Vad var det senaste du åt: Müsli med yoghurt.
Vad var det senaste du köpte: Älsklings present.
Vad är det för färg på din ytterdörr: White.
Vad är det för väder hos dig nu: Vet ej, persiennerna är nere, tror de är mulet.
Godaste glassmaken: Half baked.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jadå.
Sover du tungt: Oftast.
Drömmer du mardrömmar: För ofta.
Trivs du med ditt jobb: Har inget tyvärr.
Favoritklädsel: Har ingen, vill ha ny gaderob nuuuu.
Favoritlåt just nu: Har ingen right now.



Vad ser du om du tittar till höger:
En massa saker på golvet.
Vad gör dig glad just nu: Att de är påväg att bli sommar.
Vad ska du göra härnäst: Kolla solsidan.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Så otroligt jävla ruttet trött.
Favoritgodis: Marabou med Daim i, skulle jag nog tro. hoho.
Kläder just nu: T-shirt & trosor.
Sommarplaner: Sola, festa, umgås med nära å kära, kanske jobba? vad vet man.
Hur många kuddar sover du med: 1 med Simon, 2 ensam.
Spelar du något instrument: Nope.
Morgon eller nattmänniska: Natt för fan.
Vad är viktigast för dig: Familjen, Vännerna, Pojkvännen, Hästarna.
Är du kittlig: Ja det skulle jag kunna påstå.
Snarkar du: När näsan är täppt så tror jag nog de, haha.
Stjärntecken: Kräftan.
Längtar du mest efter just nu: Sommar för fan!



flying flying flying to the sky

Jisses helgen blev iiiiiiinte som väntat. Kände mig krasslig i lördags som jag skrev i förra inlägget, så tänkte bara ta de lugnt och stanna hemma för att inte bli sjuk. Men så vart de då inte! Emma, Linnéa och Macke kom till Sandviken och hoppa av utanför mig å vi drog vidare på lite festligheter. Från ena stället till de andra, väldigt rolig kväll för övrigt!

Igår var jag allt annat än pigg, vaknade upp brevid Simon som också hade varit ute i lördags eftersom han fyllde år 1 april. Så båda var så jävla risiga igår, haha. Låna mamsen å papsens bil och åkte iväg till Dickan å mockade och pyssla om henne. Sen åkte vi å hämta upp Martin och åkte till Årsunda. Var där i flera timmar, helt död. Åkte sedan hem vid 8.

Så idag mår jag pissdåligt.. halsen är paj, näsan är igentäppt går inte att snyta sig för de kommer bara mer å mer å mer å mer, blir tooooookig. Sen så är kroppen så jävla efter och trött så jag vill bara slänga den i soptunnan.

Alltså blev de ingen skola för mig idag.. Får se vad jag ska underhålla mig med. puss.


today!

Blev väckt halv 11 men var så sjukt jävla trött så somna om till halv 12 ungefär då ja blev väckt igen. Kände mig så jävla trött men kunde ändå inte somna om, huvudet var tungt och näsan värkte, vill inte bli sjuuuuuk. Åh..

Tog mig tillslut upp och då gick vi upp å käka frukost för Simon hade brottom.
Så han åkte snabbt iväg efteråt och jag tog moppen upp till Högbo å red Gäddan. Han skötte sig skitbra och blev piggare å piggare hela tiden, så jag är jättenöjd med honom!

Kom hem för 2-3h sen och har hunnit käka våfflor.
Är fortfarande så sjukt jävla trött och mamma å pappa har besök av massa folk + galet mycket ungar så jag har låst in mig på mitt rum och kommer vara kvar här resten av kvällen. Orkar fan inte med allt ståhej, är alldeles för trött..

Blir alltså inge Årsunda ikväll för mig så ska bara sitta här å ta de lugnt. Kika solsidan och lite filmer skulle ja tro. Hörs hörni, puss.


yesterday

Inlägg om gårdagen..

Först till lervik för lite repetition om vad vi gjort under terminen och lite om nästnästa vecka. Sedan ridlektion, markarbete. Slapp storhästen och fick istället tillbaka trötta Hilma, som var lite småseg i början men piggnade till på slutet. Kan nog erkänna att hon är den trevligaste hästen jag ridit hittils, trots sin envishet.

Direkt efter så kom en rejäl huvudvärk men ja hoppade in i duschen och åkte till Simon. Där var de kalas för älsklingen och många av hans släkt var där, precis som förra gången ungefär. Jättetrevligt, dock kände jag mig hängig så var lite borta ibland, haha.

Åkte sedan till David en sväng och sedan till Putte och kolla lägenheten han bodde i, blev kvar där ett tag men jag somna i fotöljen, så jävla trött.

Kom hem vid 1 igår och somna nästan direkt.

älsklings dag igår så han får stå för bilden.


my love!

Godmorning!
Satte klockan på tjugo över 6, men blev klar tjugo i, nästa gång går jag lätt upp hav 7! Irriterande..

Sitter i sängen och gör absolut ingenting just nu, älskling ligger här brevid och sover, hoho.

Nu blir de lervik, får se om jag är med eller inte för känner mig sjukt jävla trött i kroppen. Vi hörs, puss!


hihyå grattis till min trötta älskling!

RSS 2.0