Last day in 2011

Tjena polers! Uppdatering suger här känner jag. Men idag firar vi in nya året!

Detta nyår kommer jag hålla till i Kungsgården, haha lite avlägset sådär men det blir spännade.
Har letat som en tok efter kläder hela dagen, smink har flygit överallt osvosv. Nu är de bara håret jag har kvar som jag inte har en aning om vad jag ska göra med.. Visar sig.

Om cirkus 2h ska jag vara klar så bara att skynda på. Kaos. Gott nytt år på er!


Dag 1

Nu ska vi se sa blinda Sara om detta fungerar...
Dock har jag haft flätat hår, därför ser de både tjockare och lockigare ut. Men shit the same.

Efter 30min... Alltså nu! Dags att gå å duscha ur det. Vi hörs polers.


I don't know

Goddag. Kom hem från Magda för ett tag sedan, mös framför några filmer igår och fick julklapp av henne, hoho nu ska mitt hår bli längre tydligen. Blir kul å se..

Har precis käka frukost och ska ta med mig cykeln ut i regnet och dra vidare till stallet en sväng. Blir inge rida för mig då jag inte vill bli mer förkyld än vad jag redan är.

Sen ska jag skrapa ihop lite pengar så jag kan ta mig iväg till Årsunda, kommer hem imorgon. Så ni får hare så trevligt. Tjing.

Ja, jag bor i min onepiece och rosa mössa. Deal with it.


Daggemask

Godagens. Denna natt blev de då inte många timmars sömn, Simon hostade bokstavligt talat ihjäl sig genom natten och då blev ju jag offer för det också..

Tog bussen hem vid 1, tog cykeln iväg till stallet och red Dickan, pigg häst och hoppade lite idag eftersom det ligger träd överallt. Turbohästen var pigg som vanligt, men kontrollbar tack å lov.

Kom hem för ett tag sedan och har hunnit duscha. Inväntar nu middag och att mamma ska komma hem så ska vi diskutera bilskola, var på tiden.. Sen knallar jag vidare till Maggot och myser där hela kvällen. Hörs hej.

Dagmar was there.


Hungry? i lost that feeling many hours ago

Hey guys. Gårdagen slutade hemma hos mig, med en otroligt trött kille som somna till och från mellan 10 & 12. Trött?..

Imorse låg vi kvar framför Pippi, haha värdelös film.. Tog mig en dusch och så åkte vi vidare till Årsunda.

Å ja, här är vi nu. Inte gjort ett piss, tagit mig igenom några Grey's avsnitt medans han slumrat sig igenom dagen.

Mer än så blir de nog icke idag. Hare gött.


I'm sorry

Tjo. Gårdagen bestod av ridning på både S&D, gick finfint. Sedan drog jag med familjen ut till stugan. Åt, öppna sista julklappen och väntade på bättre tider. Gick så otroligt segt där borta så de var sinnessjukt..

Nu är jag hemma iallafall. Skulle egentligen ut och käka med brudarna från klassen ikväll för Hanna fyller. Men fick inte ett öre i kontanter i julklapp och mitt kort är tomt. Så har varken råd med buss eller mat. Så jag får avstå denna gången tyvärr...

Ska istället ta å hoppa in i duschen nu, sen invänta att mamma och pappa kommer hem så jag kan be dom om skjuts till Årsunda (buss går om 30min, men har ju inge pengar...)

Hare gött. Tjing.


Merry Christmas

Hej! Då var ännu en julafton "över" och alla är nöjda och glada.

Dagen började med att öppna första paketet, som innehöll en Jumpsuit från Piece of Norway, kunde inte blivit gladare!

Cyklade sen iväg till stallet och tog barbackatur på Storm/Dakita med Felicia imorse. Hur mysigt som helst!

Sedan julmat, kalle anka-tittande och julklappsöppnande hos M&M. Fick presentkort på 500:- i valbo & ett kastrullset (haha, till kommande lägenhet, om sisådär 2-4år? komiskt).

Efter de kom pappas halva av släkten och fika å öppna julklappar. Fick yttligare två paket som innehöll parfym och bodylotion. Mycket behövligt!

Ja, de var min julafton! Mycket mysigt, nu sitter jag i min jumpsuit och bara chillar. Ska upp tidigt imorgon och stannar hemma och bara tar de lugnt ikväll. Ha de bra, tjing!



Make my wish come true

Dan före doppardan, mys. Gårdagen spenderade jag som sagt hemma hos Magda, kollade på Black Swan osv. (om ni inte sett den, se den inte, haft mardrömmar hela natten, haha psykiskt sjuk nu..).

Sov länge idag, extremt jävla trött. Gick upp runt 12. Har duschat, pyntat granen och slagit in lite paket. Ska till Simon om ett tag och fira jul med honom å hans familj, äta å så. Kommer hem senare, visar sig när. Tjing.


Lol at the tierd cat Ludwig

Hejsän. Blev inte riktigt som planerat, har iallafall städat rummet och klätt M&M's julgran! Nu inväntar jag bara att Magda ska komma hem sen spenderar jag kvällen där som sagt.

Tills dess tror jag nog att jag sätter på Grey's en stund. Peace.


Revbenskotlett

Tjina. Gårdagen såg ut så att jag red Dickan, i cirkus 2h, hon var sjukt stark och odräglig på slutet och jag frös ihjäl. Så det var ju inte som jag förväntat mig..

Kvällen spenderades i Årsunda med Lussebull-bak, myyyyycket gott! Somnade sedan ganska tidigt då jag var extremt jävla trött.

Idag var jag in till skolan, hade tävling med alla klasser på skolan, kom 2a.. Fail. Stannade kvar på skolan någon timme med Hanna, orkade inte ta oss någonstans. Var sedan in på Köpis en sväng och köpte julklappar osv.

Hemma nu och har duschat mig piggare. Ska ta å städa rummet så de är "julfint". Sen går jag ner till mormor och klär granen och sedan vidare till Magda och chillar där hela kvällen! Myspys. Ja, nu vet ni. Bye.


Jag vill ju va som du!

KLAR! Här snackar vi invecklat, men tog sin tid att koncentera sig. Lyssnar på en massa gamla disneylåtar som är på en gammal spotefylista, är nog Magda som varit i farten ;) !

Nu ska jag ta å ta ur linser, ta bort smink osv, sen lägga mig i sängen för en helkväll med Grey's! Slappna av att jag inte missat något under skoldagarna jag var borta förutom det jag gjort klart idag.

Imorgon så ska jag rida Dickan, LÄNGE! Åh, ridabstinens. Sen kanske jag går förbi mormor en sväng för att klä julgranen eftersom vi firar jul där, myspys! Hare gött, för de ska jag, lov eger. pusss!

Sötan!


All this way

Helt slut i huvve..
Musiken är igång och jag har gjort sisådär 4 långa läsuppgifter med massa uträkningar. Budget utfall avvikelse, de tre orden cirkulerar i mitt huvud nu.
Har den sista och drygaste uppgiften kvar nu. Inte ett dugg kul om ni frågar mig.

När denna uppgift är inskickad har jag inga som helst rester kvar utom 1 matteprov som kommer hänga kvar ett tag till, skönt!

Okej.. Dags att ta tag i sista, hooooerws.


Just go and fuck yourself

Första skoldagen på länge! Och sista innan jullovet, haha sadface. Dagen gick ganska fort, men hade matteprov (och jag som inte kikat i en mattebok på 2 veckor var ju liite oförberedd), och det var ganska svårt också så visar väl sig hur det gick..

Kom hem för ett tag sedan och har plugg framför mig. Tänkte kolla på ett Grey's avsnitt och sedan ta tag i det tråkiga. Så ser min tisdagskväll ut! Tjing.




Tookie

Skrev just en extremt deppig lista på vad jag känner just nu, men raderade den för samanfattningen av listan var att jag inte känner någonting, jag är tom.

Jag har suttit inne för länge kan man säga. Jag vill ut ur mitt lilla äckliga sjuka skal som jag gömt mig bakom i lite mer än en vecka.

Usch, ska bli skönt att få komma ut imorgon, cykla hela vägen till mitt andra hem, dvs Resecentrum, haha tragiskt.

Ska påbörja mitt tittande av säsong 5 nu... Bye.


Smoke weed everyday

Tjina. Fick sällskap igår ändå eftersom Årsunda bestämde sig för att vara strömlöst, haha gjorde min tillvaro lite bättre.

Jag gör just nu ingenting, kikar ut genom fönstret där det är sjukt mycket snö ute. Bra eller dåligt vet jag då inte, men gör bara att man längtar mer tills på lördag! Mest för att på morgonen ska jag och Felicia ta en lång barbackatur på S&D, myspys!

Har inte ridit på mer än en vecka, abstinens så de bara skriker om de. Och har ångest av att missa en massa i skolan.. Men sista dagen hemma i mitt sketna rum nu, wonderful. Ska väl fira det med lite avsnitt av Grey's. Tjing.


Thumbs up.

Jag säger hej, för de är helt okej

· Jag säger Hej.
• Jag har tråkigt.
‹ Jag har lock i mina öron.
› Jag hör inget.
« Jag hatar mitt rum.
» Jag vill verkligen inte vara ensam.
◊ Jag är pigg.
♣ Jag hostar som en åsne.
♥ Jag har kollat klart 2 säsonger av Grey's snart.
♦ Jag måste kissa.
¤ Jag säger Hejdå.

Hello there, i'm shooting myself because i'm fucking bored to death. Peace out.


I'm tired of this fuckin' shit

Tjena. Hemma, i sängen, med datorn, och film, och snart Grey's.
VEM ÄR FÖRVÅNAD?
Inte fan är de jag iallafall.

Värdelösa livet går sakta mot ljusare tider, skola på tisdag, varesig jag vill de eller inte för nu orkar jag inte ligga och ruttna i mitt jävla rum längre. Men eftersom pappa precis blivit bättre från magsjukan och Max precis fått den, så kommer säkert jag få den också. Därför jag INTE vill vara här hemma just nu... Love life.

Heiiiiiiiiiido.

Två väldigt fina pojkar, plus en random pirat i mitten, haha kunde inte bli bättre.


Hey hey hey ho ho ho

Igår lyckades jag ta mig ut till Årsunda, var där i några timmar och sedan var vi hundvakt hos Mattias hela kvällen. Det tog verkligen på mina krafter, aldrig varit så trött. Men de går på rätt väg!

Sov länge idag, blev väckt runt 12 av en hungrig Simon. Så har varit vaken ett tag nu, ska ta mig in i duschen och bara ta de lugnt.

Eftersom imorgon är längsta skoldagen i veckan så stannar jag nog hemma eftersom jag har en jävla hosta samt lock i öronen, hör ingenting haha.. Så ska jag försöka släpa mig dit på tisdag istället.

Duschen var de ja... Tjing!


♥ Tony Oller ♥

Jag kan verkligen inte sluta kolla, eller lyssna. I'm in love.


I'm sexy and i know it

Ni önskar väl att jag kom med nyheten att jag är frisk, men icke.. Inte än på ett tag känns det som, quit life.

Har inte gjort speciellt mycket, haft rejält ont i örat bara så har bara legat och vilat i mitt mörka tysta rum. Blev inge Årsunda, pojkspolingen ville inte bli sjuk, fullt förstårligt, dock var han med mig när de var som värst så det är lite småironiskt.

Men de betyder bara lugn och ro för mig, mysigt men tråkigt. Ska väl kika vidare på Grey's, som jag snart spyr på.. Ja nu vet ni. Tjing.


Same song, different voice, other people

Sovit ganska många timmar inatt, överlycklig!

Har dock fått sjukt ont i vänstra örat, jag orkar inte med öroninflammation också, så får hoppas på att det försvinner, fort.

Annars är det lite bättre, känns skönt att ÄNTLIGEN vara på bättringsvägen. Sitter just nu och kollar på fina pojkar, haha rastlös. Får se om jag släpar ut mig kropp till Årsunda idag eller om jag blir kvar i mitt mörka rum. Visar sig, puss.


I have some skills after all

Tanken slog mig att jag inte haft ett enda MVG i gymnasiet (förutom på något litet läxförhör då), eller de är vad jag minns åtminstone. Haha, inte bra. Men nuså, tog mina ritskills över och tog sig an första MVG:et. Bra gjort!

Förgyllde min äckliga dag lite. Nu ska jag kolla mitt sista Grey's avsnitt för idag och sen sova. Natti!


Fuckar ur totalt

Mitt liv ser exakt likadant ut som det gjorde för en vecka sen ungefär, åt helvete.
Och ja, jag tycker synd om mig själv, för jag har aldrig varit så utmattad, haft så ont, hostat så mycket,  haft så mycket slem i halsen, varit så svullen i halsen, varit så seg, varit så törstig, varit så hungrig, utan att ha kunna gjort någonting åt det utan bara vänta.

Aldrig varit såhär sjuk alltså, livet vill ta kål på mig. Så alla jävla idioter som klagar på att "du säger att de är värre än det är" "du bara överdriver" "de är inget fel på dig". Nehe, men LÅT MIG VARA DÅ.

Blir så jävla arg över personer som tror dom "har det värre", ja men vissa kanske har det, men just nu har jag också det jävligt jobbigt så de enda jag bryr mig om just nu är att bli frisk.

Okej, ni märker att jag har lite att göra, lite att tänka på, lite att bry mig om. Men om de lilla jag inte vill veta, så vet ni nu att ni ska hålla käften om detta. Tackhej.

Grattis världens sötaste unge!

Blev hälsocentralen idag istället för igår. Mådde sämst igår så orkade inte ta itu med det, mådde sämst idag också men då tog Simon och mamma tag i det.

Vi satt och vänta i först en halvtimme (tills Simon gick och sa till), fick ta prover i halsen och sen vänta 1h på att få komma tillbaka till läkaren? Vart har Sveriges sjukvård tagit vägen egentligen.. Var där från 1 till 3.

Fick med mig penicillin hem som jag ska knapra på i en vecka. Så bara å vänta på bättre tider nu, för såhär dåligt har jag då aldrig mått i hela mitt liv.

Missade att fira lilla Freja igår som fyller 1år idag, du får gratta henne från mig systeryster! Gosfian.

Nu ska jag ta å sätta på Grey's ett tag innan Simon kommer. Puss.

Ryttare VS. Musiker? Tror helt klart på de första, om man bortser hur nöjd hon ser ut på bilden under.....


I still don't know what i want

Grisigt otrött. Gick fram och tillbaka från köket nyss, kände mig som en 90+ som går i snigelfart och dör av att andas för snabbt.

Funderar på att snacka med mamma som är ledig imorgon om vi kanske borde ta en vända och hälsa på hälsocentralen för att kika så allt står rätt till. När hon ändå är ledig liksom. Och jag inte mår nå bättre liksom.
Liksom.

Ett avsnitt till sen är de sova som gäller. Godnight.

Haha orkar inte med mig själv ibland. Hängpattar har man också ibland lite sådär random.


Köp godis åt sjukling? I need it!!

Hemma från skolan idag, trots det hänt ganska mycket.

Mår iallafall likadant, sov 3h inatt, resulterade i att jag sovit från 12-1 till kl 6 när jag fått i mig alvedon som knappt går att svälja. Blir hemma imorgon också..

Har knappt ätit något på 3 dagar, spyr verkligen på mat när jag är sjuk, men är mer godissugen än någonsin. Men inte har vi nå godis hemma som man kan trösta sig med heller.

Ska fortsätta nörda Grey's nu, puss.


Where the story ends

Förgyllen denna kväll med att ta upp mitt tittande av Grey's igen. Sist jag kikade hann jag bara se 2 säsonger tills gamla datorn fucka ur totalt.

Så detta kommer jag syssla med halva natten tills jag blir trött, och sen hela dagen imorgon. Godnatt.


Jag är så värdelöst emo:istisk så de är pinsamt

Om ni vill veta vart ni har mig så är det sjävklart kvar framför datorn, med filmer. Senaste kikade jag på Juno, helt ok. Försöker komma på lite andra tankar så jag orkar med livet.

Som det ser ut nu får jag nog en extra dag att vila upp mig på, vi går så sent imorgon så kommer icke klara av att kämpa hela dagen så som jag känner nu..

Varför gick jag 8km hem i lördags? Varför red jag 2 hästar idag?
Jo för jag heter My, och de är sånt man får ta ibland. Sen konsekvenserna är ju bara ett steg närmare döden, men de är ju lugnt för dit kommer vi alla.

Denna bild representerar min ilska mot hals, bröst och lungor. Som i princip sitter ihop och gör mitt liv en aning värre än vad det är.


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"
Yeah.

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."


Every second I try to tell myself that I don't need you

Hello. Klockan var ställd på halv 12 imorse. Åkte iväg till stallet och red Dickan & Storm, båda var pigga och glada.

Men det var inte jag.. Har så sjukt ont i bröstet när jag andas + att de känns som om jag har skavsår i halsen. Är också smått yr av febern och kroppen är såå trött.

Så ni kanske förstår att jag nu duschat och lagt mig under täcket, och här stannar jag resten av dagen. Visar sig om jag orkar skola imorgon, dumt att missa en massa, men får se.. Tjing!


Origin

TRÖTT är mitt förnamn just nu. Självdog nästan inatt, jämt när jag får feber fuckar mina handleder ur, trodde dom skulle gå av. Fyfan, smärta..

Hemma nu och känns som febern lagt sig lite iallafall, får se vad som händer ikväll. Vad jag orkar göra eller om jag bara blir hemma, med hostmedicion alvedon ipren och lite annat smått å gott. Visar sig. Tjing.

No pics.

Lilli David Dahlbacka Bertil Lacka

Dagen har gått fort! Åkte och red Sune en sväng efter lunch, han var riktigt pigg eftersom han blivit rakad, men var sjukt mjuk i sidorna och som en himmel att rida, guud så jag saknat prinsen!

Sen har jag spenderat kvällen med Magda. Käkat tacos, varit en sväng på lussen, kikat idol(ha-ha) och lite annat mys.

Men har varit helt cp i kroppen nu i slutet av kvällen och tydligen har man feber nu också.. Orkar inteeeeee.. Sover i Årsunda sen när Simon kommer å hämtar mig, fegisen vågar inte sova själv hemma. Godnatt.


Youre the Queen of everything

Hejs. Sitter hemma hos Mattias, fast utan honom, bara Simon och V här. Passar Malte tills M kommer, cirkus 3h kvar tills dess. What to do?

Idag red vi iallafall för dressyrtränaren och Intermediere 1 domaren Pia Fälht, önskade Reggan eftersom jag känner att de är honom jag rider bäst hittils, men såklart skulle han bli halt igår, så fick Lamento istället.
Blev lite besviken, men vafan, bet ihop kör körde på. Faktiskt riktigt nöjd, även fast han är känslig i munnen och inte ville ta stöd fick han upp halsryggen på slutet och släppte den jäkla underhalsen, riktigt skönt!



Dagens;
+ Paula & körtkort = Max till lunch, gudomligt!
+ Nöjd över dagens ridpass.
+ Mysfaktor ute med snö.

- Icecold outside.
- Halsen har fuckat up helt.
- Ont i ryggen.
- Träningsverk.
- När jag tog tag i bilskolan och kollade upp hur mycket de kostade och visade för pappa (som vägrat köra med mig innan jag skulle börja på bilskola), så säger han att "vi kör hemma istället, så tar du intensivkurs innan du fyller, så kommer man undan lite". SNÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL.


Suss-time

Efter två filmer ska jag nog ta å sova.

Tuff dag imorgon, fram och tillbaka från stan, fram och tillbaka från stallet, packa och duscha, sen gå ut till trebo för att umgås med min älskade pojke resten av dagen. Sånna här tillfällen önskar man verkligen att man hade körkort..

Menmen, biter ihop och unnar mig en sovmorgon till.. halv 12? Låter fint, godnatt!

Rekomenderas inte, väldigt väääädligt seg... Förstår inte ens varför jag fortsatt kolla när jag redan tröttnat i början..


Now playing: Secetariat

Btw; Det här stavas  O r ä t t v i s a Julia........ Pang på dig.


Playing; Greta


Who you are

Tjenixen. Skoldagen gick ganska segt idag, otroligt tråkig relgion och matte. Sedan var vi på ett museum och valde konstverk, var väl inget annat än chill.

Kom hem för någon timma sen, har inte gjort så mycket mer än kollat på gamla gamla bilder, och vaaad jag saknar!! Vart tog tiden vägen.. Bjussar på några finisar som jag saknar. Tjing.

HAHA helt sjukt vad bilder man hittar. Jävla stjärnor allihopa! Miss u.


Nordic bet

Tjenis. Sov i Årsunda inatt, men var duktig och gjorde klart läxorna här ändå, visade sig dock att jag är ledig på onsdag, HAPPYDANCE!

Skoldagen har gått ganska fort faktiskt, jobbade på som en idiot så fick väldigt mycket gjort idag, jäkligt skönt faktiskt. Vill få allt gjort när det är lov snart.

Sitter själv hemma hos Simon nu, spookey. Hungrig är jag å, så ska ta å göra mig en macka och kika på julkalendern, haha Simons fel att jag börjat kollat på den, faktiskt rätt okej i år, var några år sedan man kolla sist.. Tjing.


Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Gårdagen: Blev upphämtad efter ett tag av Simon, åkte ut till Årsunda och var där ett tag med grabbarna, tröttnade så blev avsläppt hemma när dom ändå skulle in till Sandviken.

Idag: Gick upp runt halv 12, stack ganska direkt till stallet för att äntligen få rida båda hästarna i dagsljus, men eftersom jag alltid har turen med mig.. så hade en av dom tappat sko och en var ganska glapp.. Så blev inte nå ridning ändå, ibland vill man bara ta livet av sig..

Men stannade och smörjde träns, grimmor, sadlar osv, behövdes!

Kom hem för ett tag sen och har hunnit städa å damsugit rummet, så nu är det rent och fint för en gångs skull. Tänkte passa på att göra lite läxor nu när jag inte har så mycket för mig. Puss!

Förrgår i valbo, världens godaste kladdkaka.

Idag, fullt upp.


För risig för att orka bild

Gårdagen spenderades i Mattias lägenhet, dock bara jag och Simon som var där. Käkade kebab å lite sånt mys. Kom hem runt 2 tror jag.

Inte gjort någonting tills nu, inte kommer de hända så mycket mer heller! Tänkte bara hoppa in i duschen en sväng, världens äckligaste hår. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, puss!


Your life depens on it

Tjohejsan. Blev ingen praktik för mig idag då jag har ont i ryggen och de bara blir värre av att gå till praktiken.

Så gick upp i skaplig tid ändå iallafall, åkte till stan en sväng och sedan Valbo med Simon. Hittade lite julklappar och en tröja till mig, så har bara Simons julklapp kvar nu, skönt!

Vet inte vad som händer ikväll, visar sig. Tjing.

Helt glömt bort att jag har en kamera på nya datorn, haha.. Bjuder på en Batmangeek.


RSS 2.0