Din gård,

Idag då.. GRS. Fick reda på betyg och skrev utverdering på förmiddagen. Käka lunch.

 

Red Pipen, hon blev faktiskt riktigt fin i slutet av framridningen, men på själva "tävlingen" blev de inte lika bra. Jag hade allt fokus på vart vi skulle någonstans så hade ingen koll på hur hästen gick riktigt, haha fail.. Men vi kom 3:a så då kan man ju inte bli annat än nöjd! Pris: Godis!! Woho, hahaha åsöm.

 

Kom hem lite tidigare, har duschat och käkat. Väntar på att mamma ska komma hem så ska hon klippa lite mer på håret, tyckte inte de blev någon frisyr riktigt, hänger och är trött typ, haha. Men de fixar hon snabbt.

Sen åker jag till stallet, gör stallsysslor å tar hand om Promsi, ingen ridning idag, vill inte riskera att bli förkyld nu när ändå pollen dödar mig. Men de dör hon inte av. Blir kvar i Årsunda sen, mys. Peace!



HHAHA måste göra ett inlägg om detta..

HAHAHA min natt alltså.. Slumrade till och vaknade igen vid 1 av att jag inte stängt av tvn. Märker att SPINDELN sitter på väggen 5dm ifrån mig, får PANIK och flyger upp ur sängen. Sprang och hämta en ridstövel å satt på armen (HAHA), och köttade sönder spindeln på vägen.

 

Fick inte av mig stöveln och fick panik (vet ej varför, för att spindeln var på skon kanske?? HAHA) så klev på en colaflaska, gjorde så jävla ont, hahaha. När jag väl lagt mig i sängen kommer en lastbilshelvete å kör 5km/h utanför och låter som ett flygplan halv 2 på natten??

Såg dock att den gjort linjer på gatan, men VARFÖR så sent när de låter så in i helvete!?

 

Resulterade alltså att jag sov 4h inatt. Men nu kan jag sova och leva tryggt här inne igen, om inte spindeln har kompisar förstås...

 

 

 

 


De går bra nu, brushan de går bra nu!!

Jag är ju galen. Har klippt av allt slitet, 1dec typ. Skulle behövas ta en till, haha fuck no nu lugnar vi ner oss!! Fasen så ovant.. Buhu..

 

Har alltså varit i stallet, käkat å klippt håret. Sitter nu och kollar så att jag kan morgondagens dressyrprogram. Vet att det kommer gå skit, men inga sura miner för kul ska vi hadeee.

Hm, vad ska jag göra nu då tro? Jo jag ska ta å plugga lite körkort (blivit en vana nu, haha mycket bra) å sen sova. Pöss!


Känner att jag kan vara nöjd med pluggandet detta året! Eller ja, men dom ovanstående betygen iaf =D 


De är inte min grej,

Underbara dag!

Börja med att vakna runt 10-11, låg å mös ett tag och sen upp å käka frulle. Fick skjuts av Simon till resecentrum och tog bussen till Valbo. Mötte upp Hanna och gick å köpa chaps, å en keps (hehe, kan ju aldrig ha för många).. Å kikade runt lite i butiker osv. Lämnade telefonen också, så får hoppas att det går fort att få tillbaka den!

 

Nu sitter jag här i ridbrallor + chapsen för att töja ut dom lite. Käkar riskakor, gottigotta. Å ska snart bege mig till stallet och rida Dickan, idag ska vi köra hårt, träna dressyrpogram, nu jävlar. Sen åker håret av... puss!



Can you imagine if clothes weren't invented?.. awkward.

Nä nu jävlar vill någon uppe i himlen mig något!!

 

Promsi skötte sig sådär, blev galoppintervaller istället för dom byggde på anläggningen, å fyfan vad stark och pigg hon blev. Inte kul. Men hon fick springa sig trött och sen jobbade jag henne hem, väldigt fin häst!

 

Men sen stämplade hon min kära högerfot, å de fick även min stövel lida av för dragkedjan gick sönder helt. Så nu är jag utan mobil och ridstövlar, haha åh.. Inte råd med att köpa nya, inte ens en av dom.. Så tänkte skippa dom 2h vi har i skolan imorgon och åka till Valbo istället. För att lämna in mobilen och kolla på chaps som kan ersätta stövlar ett tag framöver..

 

Men inga sura miner här inte!! Bara pappa som skriker "skaffa ett jobb" när jag gav TILLBAKA pengar till honom som jag inte behövde, jävla äckliga snålasurgubbsfitta. Skulle nästan tagit pengarna av honom.... Morr..

 

Ne nu ska jag invänta min ginger så ska vi mysa lite. Efter fredag syns vi inte på.. 4-5dagar, så det kommer bli ganska tomt! Buhu... Puss!



Flummbild, idag/imorgon ryker håret, fuck allt slitet shit.

Tjenna. Risiga dag!

Under denna frilufsdag så åkte vi till Smörnäs, paddla kanot till en ö, tände eld och spela cricket (?), gick tipsrunda och käka. Paddla tillbaka. Åkte hem. Så har dagen sett ut haha. Väldigt kallt och mycket klagomål. Men var mycket skönt att sätta sig på bussen sen och sova!

 

Hemma lite tidigare idag, cirkus 1h. Mycket skönt! Har fikat lite hittils och ska byta om nu och åka iväg till Årsunda för ett dressyrpass på banan med Promsi! Puss.



Jag är absolut ingen vinter-depp-människa! Detta äger!!

Fan vilken bra dag detta var ändå!

♥ Mamma kom med mobil imorse så jag slapp vara utan.

♥ Hade inga lektioner så var lediga.

♥ Fick hämtning och övningskörde hem.

♥ Övningskörde hem från Lovéns.

♥ Fick G i Nationella i Matte, å själva kursen.

♥ Klarat Fas A&B på en vecka.

♥ Har aboslut inga negativa tankar.

 

 

 


Fas B, check √


Inbjudan du inte fick,

HAHAHA orkar inte med mig själv...

Inte långt kvar nu, 25 dagar, woho!!

 

 


OHMYFUCKINGOD!!

Detta är inte möjligt, kirrade jag ett G på nationella!? TACK UNDERBARA LIV TACK!! NÖJD TJEJ ÅH LOVE.



Bara därför ska jag fira med kexchokladen som jag skulle sparat tills imorgon, inget slår när man klarar ett matteprov, LIVET ÄGER.

Baby try to understand,

Höll bokstavligt talat på att somna på teorin, blev helt väck typ. Men tiden gick ganska fort ändå, tack å lov. Körde hem, enda problemet är väl att starten är så stört dryg och ja får motostopp, haha pinigt. Sen rullar resten på som man aldrig gjort annat, okej ne ska inte överdriva och skryta. Mohahahaha min blogg, låt mä va.

 

Okej.. Har käkat å packat inför morgondagens frilufsdag, paddla kanot osv. Blir spännande å se om man sitter kvar i eller får sig ett dopp. Aja. Tänkte plugga lite körkort nu, sen sussa. Puss!


Fina Promsi, muskelknuttehalsen ♥. Imorgon står markarbete/dressyr på schemat eller galoppintervaller. Får se!


Fuckin shit fuck,

Blev inge kvällsdopp igår, trött kväll. Men annars var ju dagen helt åsöm, och bara därför så började allt gå emot mig, haha förvånad? Nej.

 

Min telefon laddade ur från 90% till 0% på 2sek och sedan ville den inte starta eller vara kompis med laddaren, tog självmord helt enkelt. Så nu har jag syrrans gamla rosa nokia igen, haha 1år sedan sen jag hade den då min andra telefon dog.... Kul.

 

Sen idag hade vi inga lektioner så åkte till Gävle helt i onödan. Men vi tjejor gick å käka på Heartan och gick på stan en sväng innan jag å Hanna drog hemåt. Övningskörde hem från rese. Å sen har jag varit med mina päron och handlat eftersom jag måste ha med mig nå gott tills imorgon.

 

Så har dagen alltså sett ut. Om en halvtimme är de teorilektion på Lovéns i cirkus 2h som gäller å sen har jag inte mycket mer planerat denna dag. Åsöm! Puss.


Eftersom min mobil har dött blir de snålt med bilder framöver tyvärr. Thumbs down.



Åsöm day!!

Igår; Umgicks med Magda både före och efter stallet. Blev dressyrpass på banan för Promsi, FAN vilken känsla  det blev på slutet, jävla underbara häst!!

 

Idag; Vakna runt 12, cyklade till farmor och fira henne eftersom hon fyller imorgon. Direkt när vi kom hem så klippte jag gräset, aldrig svettats så mycket, fyfasen vad jobbigt de var och huvudvärken asså!!

 

Åkte sedan till stallet och red Storm, mysig barbackatur och han är skitfin somvanligt, mihi.

 

Övningskörde å hämta kinamat, GOTT för magen. Å nu ska jag packa för ska köra till Årsunda snart och ikväll blir första doppet! Fett med mys. Puss!



I'm so happy with you, I love you

Senaste två timmarna har gått åt körkortsplugg och städning. Nu ska jag gå in å få nått i magen för den kurrar vilt. Hörss.



I was walkin with a ghost.

Hallooo. Hitta aldrig spindeln, men somnade efter att Simon kom. Den är fortfarande försvunnen och jag är rädd.

 

Idag, klockan 7 var jag redan uppe. Moppa iväg till Årsunda och släppte ut hästarna och sedan hem igen och sov.

Har varit upp å käka frulle och Simon har dragit hemåt. Runt 6 hade jag tänkt åka till stallet å rida Promsi och sedan ta in hästarna. Vet inte vad jag ska hitta på tills dess, dyker säkert upp nått! Puss.


(Insåg igår att jag glömt laddaren hos Simon, arg!!! Så inga bilder förrns.. ikväll eller nå.)


Julia hitta en ny kompis i väntan på bussen igår, hahahahaha.


Payphone,

Dagen blev icke som planerad! Gick iaf å kolla sommarjobb, eftersom jag är så sent ute så skulle dom höra av sig. I did it och de kändes sjuukt skönt. Men höll på att smälta bort när jag gick fram och tillbaka från trebo, ooolidligt alltså!

 

Direkt efter åkte jag med Julia (som övningskörde, tjena livrädd!!) till Ellen där Magda var också. Åkte till stan och kika sedan bio, Älska mig igen, helt VÄRDELÖS film, sjukt seg och dåligt slut. Inte okej.

 

Kom hem för ett tag sen, har upptäckt en SKITSTOR spindel i badrummet, är skapligt rädd. Hårsprayen i högsta hugg, om de nu hjälper ens ?? Och inväntar Simon, så får vi hoppas att han dödar den, men en full ginger är väl ingen räddare i nöden precis. Jaja.. Godnatt på er!

(har bilder på telefonen, men laddaren/usbsladd ligger i hallen, å spindeln är spårlöst försvunnen så måste hitta den innan jag går igenom där... knäckt!!!!)


Ser helt cp ut, men hesten är ju göllig,

Tjenis.

Gårdagen; Åkte somsagt ut till Årsunda, red Promsi och mötte upp Linnéa å gick en prommis med henne. Hoppade upp på poppon och red tillbaka igen. Mys! Sov sedan kvar hos Simon.

 

Idag; JOBBIGT VARM dag. Praktik och släpat en jäkla massa in och ut. Fick dock sluta tidigare, cirkus halv 2. Wonderful! Har sedan dess käkat och legat ute i solen. Grymt skönt!

 

Idag har jag inga planer alls, ska ta tummen ur röven och gå å se om sommarjobb finns fortfarande. Tveksamt men får hoppas. Sen ska jag bara vara hemma, ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästarna så de blir nog ganska bra de. Hörshej.



Give your heart away,

Myspysig prommis igår! Tog in hästarna efter å åkte hem å mös.

 

Idag då, fan vad lärarna kört med oss!! Först prov, sen läxförhör, sen praktiskt förhör och sedan knoppa osv på 45min innan uppsittning. Men fan det gick ju! Red Pipen idag. Gick väl sådär, väldigt stel i sidorna, spec vänster. Så de är bara att hålla tummarna för att de går vägen nästa vecka!

 

Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mkt. Fått i mig lite krubb, ska packa å sätta mig på moppen för att dra iväg till Årsunda. Sover där inatt också, så blir nog ingen mer update. Puss!


imorn praktik!


I'll be drunk again,

Okej nu har jag suttit och nött klart körkort för idag! Nu ska jag gå in å kika vad pappa hade tänkt göra för mat annars gör jag egen (anteckna please).

 

Sen inväntar jag Simon och så går/åker vi iväg till stallet och går en sväng med Dickan i detta underbara väder. Hörs.



SÅJA, fas A klart.


Jävla skit vad svårt de ska vara att få 10 rätt till då!!


#Betyg

Fan vad åsööööööööööööööööööööööööm!!!!!!!

Ships in the night,

Tjohäj.

Gårdagen; Skola, sista religionlektionen SORGLIGT, sen muntlig redovisning resten av dagen. Åkte direkt efter vi slutat till stallet och red ett markarbetspass på Promsi, extremt trosig men slappnade av fint på slutet, de där jävla vänstervarvet alltså!!! Jävlar va svårt de är.

Direkt efter så svängde jag förbi Simon, käka mat å glassis, sen åkte båda hem hit. Pyssla lite med körkortsteorin och mös.

 

Idag; Upp tidigt, mattenationella i 2h, gick SKIT. Jävlar vad dåligt. Åkte hem direkt, hade ingen lust alls att gå å käka på äckliga heartan å gå på stan, nä ville hem. Men fick väl sota för de då, klämdes i dörren när jag hoppa av bussen, jävla äckel chaufför!! Sen hade såklart en jävla fågel skitit på cykeln också, döö.

 

Så gick hem med cykeln, no rush för då ramlar ja väll å dör. Kom hem för ett tag sen och har inte gjort något, ska plugga körkort nu tänkte jag. Viktigast just nu. Hörs.



INTE TID MED BLOGG IDAG, bjuder på grym låt HAHA


Ba på't ingen bah, ska klara innan jag somnat..


The Lovinatior,

Fan vilken bra dag!

Börja med sovmorgonen imorse till 10. Drog till skolan och hade foderstatsberäkning i 3h, känns som att man har skaplig koll. Direkt efter skrev jag äntligen de där förbaskade Judendomprovet, SKÖNT!!

 

Drog direkt efter till Lovéns för körkortsteori i cirkus 2h, segt som faaan och höll på å somna. 1 av 6 är gjorda, peppapeppa!!

 

Nu har jag alltså precis käkat och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Gör väl kväller och lägger mig under täcket framför BB (som jag inte tittat på... 2-3 veckor?) kollar veckofinalerna så är jag nöjd. Puss!



Idag var du bakis kaprifol,

Woho. Direkt efter jag käkat kom Magda och Julia, vi har degat framför massa film, Saw och American pie. Jämnar ut rädslan/psyket med lite galna collegekillar, haha. Fick nå trött och hungrigt skrattanfall nu innan dom två knalla hem, haha älska.

 

Har precis smällt i mig lite tacos, ska nu plugga Judendom och sen kommer nog Simon också. Trevlans. Imorgon har jag sovmorgon till.. 11.45 (dvs 10!!), ganska så väldigt trevlans de å. Hörs.

 

 


Been with company all the time, but never felt so lonely,

Hej. Gårdagen var tusen gånger bättre än förrgår, så det var ju bra. Storm skötte sig skitbra, försökte rida igenom programet vi har på GRS sen men hade glömt hur det gick, fail.

 

På hemvägen hämtade jag upp Magda och vi blev kvar här hela dagen/natten. Hon stack hem nån gång runt 1-2.

 

Idag har jag bara hunnit vaknat upp ur mina mardrömmar. Är stört hungrig så ska springa in i huset och få i mig lite food. Pusshai.



Fuck yesterday and Hey today!

Okej jag tänker inte ens nämna gårdagen för den sög, även fast man fick en massa sällskap på kvällen. Då var de enda positiva att jag inte slutade dagen ensam då..

 

Idag.. Vakna för nån timma sen, käkat frulle och Simon har stuckit hemåt. Jag ska klä på mig nu och åka å rida Storm. Sen ska jag förmodligen umgås med Magda resten av dagen om jag inte minns fel. Åsöm. Bye.



If happy ever after did exist, fairytales is full of shit

Nä allt sket sig. Vilken JÄVLA DÅLIG dag. Byter väl om och åker till stallet i hopp om att hästen är glad iallafall.

JAG VILL VARA GLAD OCH POSITIV MEN IDAG GÅR DET FAN INTE. LÅT MIG BARA VA.

 


Du sover så sött kaprifol.

Tjohej. Gårdagen spenderades med Magda och Julia här hemma. Chilla framför Jackass och Saw ett tag men blev för psyko haha, inte dåligt de eller.

 

Imorse var klockan ställd på tio i 9, gick upp och gjorde pannkakor (eftersom M&J kom på frukostdejt) men FYFAN vad dåligt det gick, blev rosenrasande. Morgonhumör + hungrig är inte att leka med alltså.

 

Runt halv 11 puttrade jag iväg till STORK, var groom åt Hanna å Kalleponken, vilka stjärnor! Superduktiga å hästen är coollugn, vad kan man mer begära liksom.

 

Kom hem för ett tag sen, har duschat och väntar nu på att bli upphämtad. Följer med Simon som skjutsar några till balen osv. Efter de ska jag iväg och rida Dickan å sen kanske jag umgås med flickorna ikväll igen om det inte blir några förhinder, visar sig!! Wonderful. Pussss!



S.....o......l....M?

Hello!

Var somsagt ut till stallet. Blev ett dressyrpass på banan eftersom vi promenderade i måndags. Hon var ganska stel i början men det släppte och hon blev jättefin! Fortfarande jobbigt med balansen i hörn (tex) men de är bara att jobba på! Jättenöjd med henne, fina pärlan.

 

Kom hem för 2-3h sen och har suttit och räknat foderstat till henne sen dess. Riktigt krångligt var det, men nu är jag äntligen klar! Får hoppas på att jag inte gjorde de förgäves, haha.. (att hon inte tänker använda den dvs..) börjar nog grina då, buhu.

 

Nu ska jag gå in och få i mig lite mat, inte käkat sen 12 imorse, så är väl dags att ta tummen ur röven och göra lite nytta till mig själv också. Ikväll.. vet jag inte vad som händer, visar väl sig om jag försvinner någonstans eller bara blir hemma. Imorgon ska jag upp i hyffsad tid iallafall.. Så det visar sig. Puss!



Drick den,

Blev ett snabbt och rörigt inlägg igår, men så kan de gå.

 

Spenderade kvällen med flickorna och sedan kom Simon också. Mycket mys.

 

Har nu käkat frulle, Simon har åkt och jag har gjort klar hästuppgiften som skulle in igår (ooops).

Nu ska jag ta fram lite foderstatsberkäningsmaterial, sedan ska jag åka till stallet och räkna in en foderstat åt Promsi (eller jag ska försöka så gott jag kan iallafall, haha..). Sen rida en sväng också.

 

På med kläderna och iiväääääääg!!! Bye.




Wasted my life

Ojojoj, bloggen har jag då inte haft tid med. Men nuså!

Igår; Skola, sög på brännbollen å förlora MEN (!!) vann spel-provet vi hade på projekttiden, de ägde ju! Direkt efter jag kom hem så kom Simon, fick lite plugg gjort och sedan mös vi hela kvällen.

 

Idag; Själv på travet idag, körde småponnysar, sög, men fick sluta 1h tidigare så det ägde. Men kom hem samma tid som vanligt och tog 2h för mig att komma hem? Vad fan hände liksom.

 

Sen dess har jag varit å ridit Dickan, som för övrigt är så jäääävla dryg att rida när hon bara går i skogen när jag inte rider. Funderar på om det är värt att rida när hon ska vara sådär varje gång man rider... Jaja mindre tänk om det!

 

Har precis duschat och väntar nu på att m&p ska åka iväg så att jag får huset för sss själva, för nu kom nämligen Maggot å Jullan hör jag. Måste kila. Puss!


Shut up and just deal with it,

Tjingeling!

FAN vilken bra dag jag haft! Fick MVG på islamprovet jag gjorde förra veckan och sen gled dagen bara på sjukt bra. Frågan är ju om jag ska läsa på travet, matte c eller etik & livsfrågor nästa år. Vill helst inte gå kvar på travet, så står mellan dom två sista, stor funderare...

 

Direkt när jag kom hem slängde ja i mig lite nuuudles, drog till Årsunda (fyyyfaaan vad de blåste, höll på att blåsa av vid bångs, skojar inte!!) åkte först å tog hand om min sjuka ginger lite och sen till stallet å tog en promenad med Promsi.

 

Precis kommit hem, käkat och nu har jag bäddat ned mig under täcket. Funderar på om jag ska plugga till Judendomprovet eller om jag gör det nästa vecka när vi ändå har "restvecka".. humhum. Aja, ska kika lite 90210 nu, å resten av kvällen... Puss!



Inget plugg = massa serier

Halloj. Precis varit ute å övningskört, fasen så dåligt de gick, jävla koppling!!! Men inge motorstopp iallafall så ska väl se de positivit! Nya tag nästa gång.

 

Nu har jag dukat upp med pepparkakor (!!!) och cola, idag spenderar jag kvällen framför serier (Grey's, 90210 och Gossip girl) Så mig ser ni inte mer av idag. Pusshaiii!





#städtant

Sådär. Någon timmes städande är nu över och nu är hela kåken ren å fin. Tog till och med fram en trasa å damma av allt, inte varje dag, avskyr trasor...

 

Annars då? Blev inge Årsunda, ginger mår icke bra och utifall de smittas så chansar jag inte på att åka dit (trots att jag umgåtts med honom halva dagen redan, haha fail). Men ska iallafall duscha nu, å sen ut å övningsköra lite. Puss!

Lite liv som knäpper före och efter bilder. Haho.



Upp med rumpen och fram med dammsugarn.

Har fortfarande inte tagit tag i städandet. Kanske är dags att göra det? Ser ju förjävligt ut.


En rymdfarkost och en Glenn, sen en Ginger och Poppo,

Nämen!! Inte bloggat på två dagar, vad hände?

 

Fredag; Praktik. Red Promsi för första gången på ridbanan, huuur underbart! Spenderade kvällen med Simon.


Lördag: Sov. Åkte till Gävle/Valbo, fick med mig en tubtop och ett linne, fint dä. Simon åkte hem. Markabetspass med Promsi. Spenderade kvällen med Magda. Simon kom runt 2, slocknade dirr.

Idag: Sovit. Käkat scones. Kollat That '70s Show. Simon har åkt.

Nu sitter jag här framför datorn, jag ska ta tag i mitt extremt ostädade rum och sedan fortsätta klippa sönder lite jeans och sedan åker jag nog iväg till Årsunda! Pussss.




Kreta, Grekland.

Här ska jag spendera en vecka i September. Först sommarlovet, sedan en månads skola, å sedan far vi iväg. Fyfan så skönt!!!!


#Teenager Posts,


Jag och mina funderingar.. dags att lägga ifrån sig datorn!

Skolavslutningen närmar sig..

Undrar vad man ska ha på sig, klänning, jumpsuit, linne & shorts, eller regnkläder kanske? Who knows.. Här är några jag hittat, gillar de vita linnet med mönster på bröstet samt det som är knutet/öppet i bak, samt virkade (?) klänningen!

 


Veckans måsten är klara och jag är JÄVLIGT GLAD för det!!

Allmänt

Köpa ridbrallor (akuuut)

Besöka Sandvikenhus och köpa nytt busskort (akut)

Ringa Lovéns



Skola

Göra klart individuell uppgift Arbetsmijlö & Säkerhet (deadline; Måndag)

Plugga till Islamprovet (Tisdag)

Göra läxa till travet (Onsdag) Framflyttad!

Göra läxa till GRS (Torsdag) Framflyttad + måste fixa nytt papper!

 


Put your hands in the air,

Hola amigas!! Dagen har varit extremt dyster (djupa ord) med skitregn.

 

GRS-dag somvanligt, lite teori och dressyrtrimm på Reggan. Gick inge vidare bra, eller jo det gjorde det, men galoppen fick allt att sjunka ner till botten av havets djup. Så tror det kommer sabba ganska rejält på "tävlingen" sen, så väljer nog bort räcerponnyn tyvärr.

 

Hade tänkt gå/cykla och å fixa de jäkla sommarjobbet idag, men vädret är ju emot mig ännu en dag. Så får hoppas att de håller ut yttligare en dag utan mig (haha..). Om jag lägger ner min självironi så kan ja berätta att idag så har jag inte gjort ett skit, jag är FULL med energi men har ingenstans att göra av det. Fyfan för ruskregn!!

 

Meeen jag spenderar mina timmar framför datorn och jag har fastnat på en grym hemsida, tryck på bilden för att komma dit! Förjävla snygga kläder osv! Om man ändå vore rik asså... *grubbelgrubbel*. Nä nu slår ja på tvn, tjing!!



And so I drew a new face and I laaaaauuuughed,

Finns nog ingen låt som får en att längta mer efter sommarlov, blir glad, taggad, galen, ja gud vet vad. Tänker minst sagt på turerna till Grönan med gamla 9C-brudarna, åååååååååååååh guuuud vad jag saknar!


You make your day the day you want it,

Nääämen tack så mycket, där kommer jag spendera mycket tid hädanefter. Åsöm!!

 



Irak lobster,

Nääämen hej, igen. Har precis kommit hem från stallet. Eftersom det är sådant pissväder så skonade jag både Dakita och mig från att rida ut i skiten, tror hon uppskattade mer att komma in lite tidigare och mumsa på mat!

 

Så blev inte kvar i stallet så länge. Nu ska jag bara duscha å sen kan jag däcka i sängen och ladda upp för morgondagen. Puss!



#ångestöverattintekunnagörasaker

Känslan som uppstår av att uppgiften till imorgon är borttappad och det spöregnar ute så jag inte kan ta mig till trebo utan att komma fram som ett genomblött monster.

 

Så flyttar fram ansökan om jobb imorgon och läxan kan jag inte göra.. Buhu ångest!!



#lovéns,

• Ringa Lovéns.

• Fixa ridanläggningskort.

• Fixa sommarjobb.

• Göra läxa inför imorgon.

• Rida Dickan.

• Natta hästarna.

 

OMG intensivkurs bokad och körkortet känns inte så jävla långt borta nåmer. FAN så kul! Klar med allt (om det går som de ska) den 20 juni, TVÅ DAGAR INNAN! Sååå underbart skönt. Livet egerererer. Puss.



Pennyroyal Tea

Tjeeenis!

Gårdagen; Skola, kom försent till religionen när vi skulle ha prov men blev inga sura miner för det heller för provet gjorde jag på 20min, snabbt som attan. Sedan resten av skoldagen rullade på.

 

Direkt efter gick jag å fixa nytt busskort, å sedan fort hem och till stallet för att rida Promsi. Jätteskönt ute och hästen var jättefin! Å mot kvällen kom sedan Simon.

 

Idag; Vakna för en timma sen, är LEDIG idag, grymt skönt! Hade inte velat sitta ute och kört i detta sketna väder heller.

 

Så idag ska jag göra följande:

• Ringa Lovéns.

• Fixa ridanläggningskort.

• Fixa sommarjobb.

• Göra läxa inför imorgon.

• Rida Dickan.

• Natta hästarna.

 

HÖRS!



#extremövertaggadmänniskaharintetidattsovalängre

Vet inte riktigt vad som hänt, men känner mig tusen gånger gladare och taggad på att ta tag i saker. Vet inte varför, men det känns så oootroooligt skönt. Har haft en depp-humörsvägnings- och bittertid, typ. Har fått väldigt svängande humör och när man själv reagerar på det är det väl ganska illa? MEN DEN ÄR ÖVER!!

 

Känner inte att skolan är speciellt jobbig, känner mig otroligt taggad att åka till stallet och skiter i om de går bra eller dåligt utan jag är skitnöjd ändå, känner mig mer positiv, känner att körkortet inte är så långt borta egentligen, känner att min födelsedag inte kommer vara så kaos som jag föreställt mig, känner att jag har världens bästa pojkvän även fast vi bråkar en hel del (mycket pga mitt extremt skumma humör tidigare), vet vart jag har mina vänner och jag stormtrivs med dom som jag har runt mig, åååååå sååå viiiidare!

 

Okej sånna här inlägg kommer inte upp ofta, undra varför? Kanske för jag varit så jävla bitterfitta kanske... Men nu börjar ljusare tider komma och jag är så jävla taggad på ALLT. Oh tiden gå fortareee dåååå!!

 


#peppapeppaintedeppa

Denna veckas måsten;

Övrigt

Köpa ridbrallor (akuuut)

Besöka Sandvikenhus och köpa nytt busskort (akut)

Ringa Lovéns

 

Skola

Göra klart individuell uppgift Arbetsmijlö & Säkerhet (deadline; Måndag)

Plugga till Islamprovet (Tisdag)

Göra läxa till travet (Onsdag)

Göra läxa till GRS (Torsdag)

 


A Champion yes indeed,

Årsunda igår. Fotboll och BB-tittande.

 

Idag då. Dagen börja bra... TAPPADE busskortet efter jag klivit på Gävle bussen, fyfan så klantigt. Vandrade vidare till skolan helt ovetandes, matte, nytt projekt osv.

 

Jag å Hanna mötte upp Simon på stan för han skulle kika lite kläder. Åkte vidare till Valbo, meningen att jag skulle hitta nå nytt med Simon glömde självklart min plånbok hemma, fuck off, men han fick låna ut pengar till ett par ridbrallor jag var i akut behov av iallafall.

 

Kom hem för ett tag sen, har käkat å bytt om. Ska nu ägna mig åt Islam-pluggande resten av kvällen. Tjingtjong.



She wolf,

Man kan ju säga att jag slocknade väldigt nöjd igår, blev dock väckt igen runt 4 när Simon stod utanför och bankade på dörren. Det resulterade självklart att vi sov till 2, haha illa.

 

Har iallafall varit upp och käka frulle, Simon har dragit hemåt och jag sitter inne (!?).. Kan inte gå ut för då överlever jag inte pga pollen, så sjukt drygt!

 

Idag ska jag alltså hålla mig inne, göra lite plugg, kolla lite serier och sen åker jag förmodligen ut till Årsunda. Puss!





Små lätta moln,

Denna lördagskväll att gett mig mycket. Har skrivit CV, kollat upp Gröntkort-kurser, gjort klart en inlämningsuppgift,håller på och avslutar svar inför ett Judendomprov jag tänkte göra på måndag, samt Islamprovet på tisdag.

FAN så bra jag är. Det är bra att använda lördagskvällar till något annat än umgänge och sprit. Haha okej, hade hellre gjort något av de istället, men vad gör de om 100år! Händer nog 1 gång i livet, så får väl vara glad för det då, eftersom det var välbehövligt.

 

SOMMARLOV OM 4 VECKOR!! OJ SÅ ÅSÖM.



The green fuckin card.

Ny häst - Nya möjligheter. Så var det ja, å i och med det kanske man skulle ta å fixa sig ett Gröntkort tillslut? Eftersom man inte haft behov av att ha de tidigare har det ju aldrig hänt att jag skaffat ett. Extremt drygt, nu när det är tusen gånger drygare att ta det och dyrare..

Och vart ska man gå kursen är då frågan? Hum. Många funderingar i mitt huvud just nu. Löser sig nog. Hörs.

Stenålderns gröna kort;



#Cashflow

Under senaste timmen har jag faktiskt suttit och skrivit ett CV, varför? Jo för de vankas ju sommarjobb, jag väl dock väldigt sent ute. Men who knows, kanske fixar ett ändå.

 

Får se om jag fixar det denna helgen eller nästa, mycket plugg som ska in denna vecka och imorgon har jag inte mycket tid till annat. Men nu jag på gång iallafall!!! Åsöm shit.



Summer after highschool,

Tjenixen.

Bio igår med grabbarna, filmen får nog 3 av 5 toasters. Helt okej alltså, lite kryddad och 3D gör att mitt huvud vill dö lite ibland. Men jag hade bra trevligt ändå jag!

 

Sov till runt 12 idag, åkte en timme efter de till Årsunda. Tog de lite lugnt och åkte sedan till stallet. Red en pigg Promsi i det sjukt konstiga vädret som varierade med regn-sol-moln-sol+regn-moln-spöregn. Hum? Tur vi hann in i stallet PRECIS innan spöregnet, flyyyyyyyyyyt!

 

Fick sedan skjuts hem, har duschat ätit och softat i soffan inne. Nu har jag förflyttat mig in till mitt lilla boende och här blir jag kvar hela kvällen. Får sällskap senare, så ska väl passa på att njuta av ensamheten. Pusssss!


Bild från i onsdags när vi småskuttade vid stranden samt såg 2 ormar. Äckligaste på länge.


Who the fuck is ironman,

Tjo. Inte sovit en blund inatt, min rygg gör så ONT. Eftersom gårdagen var så fuckin åsöm så måste jag lida för det idag. Så idag blev det ingen praktik för mig, för att jag skulle lyckas få till lite sömn under dagen iallafall, har jag gjort det? Nej..

 

Men inga sura miner här inte, det förde med sig lite gott iallafall, jag behövde inte gå ut i skitvädret och arbeta! Men kanske hade gjort min dag lite mer händelserik? Måste sluta grubbla!!

 

Ikväll är de bio som står på schemat, så dagen är ju inte helt förgäves, hoppas på att få en bekväm stol, eller ta med sig en kudde att sitta på? Who knows. Nämen jag ska väl ta å hoppa in i duschen ett tag och sen gå in å få i mig lite mat. Slut med babbel! Bye.




Sweet Child O' Mine

HEJ!

Igårkväll moppade jag iväg till Årsunda och spenderade natten där med min ginger, myspysigt!

 

Idag började vi med dagen att åka bil till GRS (åsöm pålis). Sen väl där hade vi lite teori och sen kom Erik Berggren som vi tränat för idag! Han presentera sig osv sen käka vi lunch.

Precis innan vi skulle gå från stallet, så ser jag att Lamento är halt, fuck. Så var bara att slänga av alla grejer, skkkyyyndaaa på med grejer på Tuffe! Han som jag inte ridit på 70000år, men vafan de gick de å!

 

Orkar inte skriva övningarna osv vi gjorde. Men tyckte att Erik var riktigt bra och visste exakt vad han snacka om, så han skulle man defenitivt inte säga nej till att träna för fler gånger! Tuffe skötte sig jättebra, jag gled nästan bara med kändes det som, haha men det var åsöm!

 

Direkt efter GRS tog ja bussen ut till Årsunda. Red Promsi med en "tant" från stallet som visade lite vägar, var ute aslänge och travade hela tiden. Jag är HELT SLUT!! Men fan vilken asgrym dag!

 

Mycket hästsnack men nu är de ju så att dagen bara har bestått av häst, de är då man mår som bäst!!! (gillar rimmet, haha orka). Okej nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Pussis!


 

 


Scary monsters,

Goddagens! Igår spenderade jag kvällen med Simon, fått skor av hans föräldrar när de var i Egypten, huuuur söta!! ♥

 

Idag har jag varit in en sväng till travet, haft lite teori och sen hem igen. Hur underbart väder som hellst!

Nu har jag varit hemma ett tag och ska ta å byta om och moppa iväg till stallet. Dickan ska motioneras och sedan ska alla hästar in och nattas. Puss!



How many chances am I going to give you before I realize that I'm wasting my time?

Hey.

Pluggandet gick för första gången bra (!?), men många minuter ute blev de då inte. Drog ju upp värmen, så det är pissvarmt här inne och om man går ut när det är 10grader mindre så känns det skapligt kallt. What to do liksom.

 

Sängen är iallafall mitt ryggstöd just nu, fan så svårt det har varit att sova, vad har jag gjort men min rygg!?.. buhu.. Later.

 


This is war, what are we waiting for,

Godmorgon! Äntligen vaknat så har sovit ut ordentligt idag, riktigt skönt.

 

Idag händer inte ett skit, jag ska plugga igen lite rester i solen, blir åsöm. Men först frulle. Peace.



RSS 2.0