torsdag - 30 september 2010

Fy i helvete vad trött jag är.
Dagen i högbo.. mycket skratt, men väldigt segt. Så himla ovärt att åka dit över huvudtaget.
Direkt efter vi sluta så åkte ja iväg till Dakita, hon drog på som fan, jag drog tillbaka som fan, slutade i två stycken som är väldigt oense, men sedan föll allt tillbaka på sin plats när vi kom ut på åkern. Inte alls roligt.

Sitter nu hemma hos systeryster och kikar på idol, inte så jetebrao men man överlever väl. Pojkarna är uppe och spelar Wii å syster sover, jag har ju supertrevligt här nere alldeles själv, haha.. Nej men jag ska ta å gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, då är de ingång till gävle som gäller å sedan vidare till lervik! hörs imornkvälllll. puss!

lördayisyourturn.


myspys - 29 september 2010

Ja nu är jag hemma hos sofie, tacka vettja trådlöst internet!
Har iallafall varit till donken å hämta mat å sedan fick arvid ta sig iväg till affären för att köpa lite godis. Å nu är vi mätta å belåtna, max blev väldigt rastlös så han å arvid sitter uppe och spelar tvspel å sofie står i duschen. Så jag sitter nere å myser med hunden framför tvn.

Imorgon är de praktik på ridklubben som gäller, slavarbete är det, alla andra i klassen får rida eller åtminstone longera en häst, vad får vi då? jo de närmaste en häst med sadel å träns vi kommer är på handikappridningen. Härliga människor de där...  Vi hörs efteråt! puss.

de är då tur att man har den här snygga människan med sig imorgon annars hade jag då fan avlidit.


onsdag - 29 september 2010

Sitter i skolan och väntar på lektion. Blev ingen blogginlägg igår för kom hem vid halv åtta, käka duscha och kikade på idol sen la jag mig. Ganska så skönt att lägga sig klockan 9... haha.

Blev iallafall en lite längre tur på Gandur med Hanna och Kalle. Hur skönt som hellst! På med reflexerna och iväg, han stack inte en enda gång, till å med inte när kalle stack för hanna ett antal gånger, älskar min lilla hopp ponny!

Idag så kommer jag hem vid 4, rätt så snabbt kommer sofie å hämtar mig å max. Så sover vi kvar där tills fredag. Men hinner hem emellan imorgon för att rida Dakita men vet inte om jag hinner in på internet. Glömde åter igen att lämna in modemhelevetet.... Får väl bli nån annan dag, kanske hinner på fredag när vi ändå måste vänta på tåget en timma, men aa vi får se!

Nu är de dags att börja jobba... puss!


tisdag - 28 september 2010

Har projekt hela dagen, alla sitter vid facebook, kommer göra de tills vi slutar. hejjahejja.

Slutar om en timma sen bär de av till hanna å sedan vidare till stallet. Vi höressssssssssss.


scratch scratch.


hemkommen ! - 27 september 2010

Skolan idag var riiiiktigt seg... hur ska man orka veckan ut? Eller vi går bara i skolan tills på onsdag, så de gör ju en lite gladare iallafall!

Idag har jag inte gjort och kommer inte göra något speciellt. Eller jo, jag lämnade cykeln hos hanna och gick hem. Har inte orken att cykla hela vägen tyvärr, blir helt jävla slutkörd när jag kommer till björksätra och hinner löka sönder innan jag ens är framme vi resecentrum, haha. Var så trött och hade ont i kroppen så jag nästan började grina, patetiskt, men det känns som att jag väger 140kg när jag cyklar, så jävla tungt..
Borde nog ta tag i att börja motionera, ännu ett bra skäl till att skaffa hund, då måste man så då kan jag inte komma med några ursäkter. Nej nu ska vi sluta klaga på sandvikens sämsta kondis och bjuda på lite bilder från igår!



















det gick bara shkit. puss.

måndag - 27 september 2010

Tjoho. Sitter i skolan nu och ska egentligen sitta å skriva ett brev till en kines. HEHEhE. heidooooooooooo.

/ lol xD p12 = hanna


söndag - 26 september 2010

Igårkväll cyklade vi iväg till hantverkarbacken, dom bor tydligen där medans de bygger huset. Jag som aldrig tänker efter.. haha.
Var där och käkade allt från förätt, varmrätt till efterrätt. Var väldigt jobbigt eftersom jag var mätt redan efter förrätten, haha!
Sedan så blev de så att jag hamnade hemma hos emma ändå, där även några till var, moa från näset bla, trevligt att träffa henne, var ju nått år sedan.
Sov över där och vaknade vid halv 11 ungefär. Slängde i oss frukost och sedan fick jag hämtning av mamma å pappa som sedan skjutsade mig tillbaka till hantverkarbacken där jag hämtade min cykel. Lära cykla hem och ja, nu är jag hemma! Eller har varit de ett tag.

Ska iväg å rida Dakita, med westerngrejerna för första gången, är de tänkt iallafall, får se hur de slutar. Hanna hänger iallafall med å sällskapar mig. Vi får se vilken tid vi tar oss iväg, kanske mer mot kvällen, vi får väl se. vi hörs, puss.


hesten hade iallafall kult - 24 september 2010

Blev en ganska blöt ridtur på en väldigt pigg häst! Hade gillats om tyglarna inte var blöta och hala, hade 0 kontroll, haha.. Men gandur drog iväg några gånger, dock bara om han kom lite efter, haha. red genom vattenhindret och sen upp i en backe, fel backe, men kalle tyckte det var rätt och drog iväg å gandur hängde på. Han knäckte min handled när han drog i tyglarna så den gör lite småont just nu... annars var det väl en helt okej ridtur, haha. Så pigg är han då inte varje dag!

Blev för övrigt inge emma ikväll. Har ingen skjuts å får inte ta cykeln eller moppen för de kan bli stulna, så ja.. istället blir det lövåsen för lite mat å bara ta de lugnt i härligt sällskap =) ! Vi hörs väl imorgon skulle jag tro! puss.

bild från inte allt så länge sen. från lilla insidenten men de skiter man väl i.


lördag - 25 september 2010

Känns som att jag inte sovit alls inatt. Somnade sent, vaknade första gången vid 5, sen till å från tills jag kollade på klockan igen och då var den 7, sen samma igen och då var den halv 10. Då orkade jag inte mer å steg upp.

Nu regnar det på som bara den men det hindrar inte mig för att åka upp till stallet å rida. Hanna stannade hemma så hon hänger med också, alltid lika trevligt med lite sällskap. Nu väntar vi bara på att någon av mina föräldrar ska komma hem så man får skjuts upp till stallet!

Får se om vi hörs efter för antingen blir det att åka iväg till emma och umgås med henne å lite mer folk, beror på hur jag tar mig dit dvs eller så följer jag med mamma å pappa ut till lövåsen. Var ett tag sen man var där å kikade. Men vi får se om jag hinner blogga mer. puss.

bild från igår. nyduschad å inte så piggelin, men de skiter man väl i.


hungry - 24 september 2010

Har hunnit med en hel del idag även fast jag trodde det skulle bli tvärtom.
Men till min stora förvåning fanns inget godis i huset och jag var så himla sugen så tog å bakade några negerbollar. Väldigt gott blev de!
Efter att pappa kom hem så fick jag två uppgifter, damsuga och torka golven..
Efter de slappade vi framför teven i en timma sedan var de avfärd mot ica!
Hämtade upp mammsen å handlade, godiis... haha.
Sen så ville mamma ha sällskap till stan för att kika på lampa så jag fick offra mig där eftersom pappa ska åka bort (eller ja, nu har han åkt). Så blev där på stan ett tag å kikade också. Sen blev de hemfärd. Nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är hungrig! Imorgon blir de uteritt på Gandur såfort jag vaknat. Vi hörs efter, puss!

jag blir tokig på min dator.. måste väl flytta över hela skiten på någon hårddisk så jag kan installera om datorn. suck..


fredag - 24 september 2010

hallihallå.

Vaknade vid 10 och bestämde mig för att gå upp istället för att sova vidare, vilket var ganska dumt gjort.. sängen var ju så himla skön. Men de var bara att gå upp och slänga i sig lite frukost. Sen ringde emma och satt å snackade med henne ett tag. Efter det så hoppade jag in i duschen en sväng och nu ska jag göra lite ärenden! tjingtjong.

myskläder och glajjor är vad som gäller idag. supernice.


sängen - 23 september 2010

Blev en låång dag uppe i högbo otroligt nog. Blev att ta in hästar, göra iordning, hjälpa till, hämta in fler, göra iordning, hjälpa till igen, ta upp hästar, ta ner hästar, rida, och åka hem! Eftersom de var så in i helvete med knott så gick inte gandur nå idag utan då fick ronja rycka in! Hon hade så jääkla mycket överskottsenergi så hon blev så jäkla svettig och alldeles löddrig under sadeln, haha! Saknar de stora kraftpaketet som är hårig som en mammut och tjock som en oxe.

Kom hem vid 8 så hann inte upp till uppsala. Så blir inge överhuvudtaget för nån ska vara så in i helvete sur, orkar inte ens anstränga mig längre... Så imorgon har jag sovmorgon, skönt! Nej nu ska jag nog ta å lägga mig. puss.


torsdag - 23 september 2010

Har precis käkat å bytt om efter att ha varit hos Dakita. Red ut en sväng och longerade lite efter för att se om hon var halt, kändes verkligen så i traven påväg hem. Men syntes ingen vid longeringen, men höger fram var det iallafall som hon markerade på. Får hålla utkik. Efter så smörjde jag ett väldiiigt gammalt och mögligt träns, nu är det hur snyggt som hellst! Dock vet jag inte om de var dakitas eller storms, men det skiter man väl i.

Nu väntar jag på att klockan ska bli typ 13.10 så jag kan köra iväg till högbo. Blir att hjälpa till med nybörjare först och sedan rida, om jag får tag i en häst då. Annars tar jag väl mig hem. Magdas tågkort kom btw idag också! Får se om jag hinner iväg till Uppsala idag eller om det blir för sent, annars så tar jag mig dit imorgon. Dit ska jag iallafall ;) ! Ni får ha de så bra så får vi se om vi hinner ses ikväll. puss.


fiskbensflätan är kvar från igår. och så brevet idag, haha. får se hur det kommer att gå, blir spännande ..

gårdagens lektion - 22 september 2010

Jag har tråkigt så skriver om lektionen på Gandur.

Lektionen sådär.. Gandur var skitduktig å formade sig fint och självklart så lyssnade han på allt jag bad om, förutom att han var lite seg i tölten, men annars så var han duktig!
Nanna - "med dig som ryttare blir ni stjärnelever"
Det gjorde mig på betydligt bättre humör! haha.
Trots det så kände jag att jag nog tänkte för mycket istället för att bara göra och prova sig fram till ett bra resultat. Gjorde mycket öppna - slutna och då tänkte jag aaaaaaalldeles för mycket så det blev bara konstigt. Men vi fick till det några gånger iallafall. Men jag är nöjd. Tycker mer och mer om honom, kommer defenetivt inte byta till någon annan som de känns nu! :)  fast finns inga att byta till om jag hade velat, men de skiter man väl i nu.

Ja de var de. puss.





onsdag - 22 september 2010

Igår var jag lite trött när jag kom hem, därför mitt snabba inlägg.
Idag blev det bara matte, skolfoto (hemskt..) och projekt i skolan. Dock så jobbade man knappt eftersom vi typ är klara. Känns gaaaanska skönt! Nu har man iallafal HELG (!), så jäääkla nice.

Idag ska jag bara hålla mig hemma, sova tidigt! Eller kanske ta en liten powernap i soffan? Låter mysigt. Imorgon väntar iallafall Dakita på att bli riden under förmiddan sen så far ja upp till högbo med Hanna för att hjälpa till på nybörjarlektion och sedan blir det nog en tur ut om jag får tag i en polle.
Förhoppningsvis så kanske jag tar mig till uppsala också, men det tvivlar jag ganska starkt på. Magda är så jäääääääääääävla klantig och glömmer sätta frimärke på brevet, haha.
Men vi hörs väl mot kvällningen. puss.


HAR INGA BILDER... blir en ett år gammal bild på agge och gandur. min snygging hade man där..

tisdag - 21 september 2010

Skolan,
stallet,
lektion,
gick dåligt,
kom hem sent,
ska sova nu. puss!


hej mamma och pappa - 20 september 2010

Jag är kär i mopsar. Vet vad jag ska önska mig i julklapp..... haha! Mamma? Pappa? Sofiiiiiiiie? Mormor? :D



måndag - 20 september 2010

Trots att man verkligen inte ville gå till skolan så var den ganska okej ändå.
Hade först engelska, oengagerade, ja. Sen typ lyssna om politiken osv, ORKAR INTE BRY MIG OM DEN SKITEN.................. fyfan blir helt tokig.
Efter de - Lunch, tacos, ljuvligt.
Å tillslut föreläsning om en tjej på unghäst-VM och lite svenska. Fick VG på min zebra uppsats, otroligt, jag som inte ens hann rätta eller någonting. Och då får man väl stå ut med att hon tar en mening från uppsatsen och använder den som ett dåligt exempel på hur man lägger upp ordvalet. Haha, de var lite småroligt..

Kom hem ganska tidigt. La mig i soffan framför baksmällan som gick på tv idag igen, så jävla bäst. Sen så har jag snackat lite med emma i telefon och gjort lite annat smått å gott. Ska nu slänga i mig lite chili con carné och sedan packa inför ridningen imorgon och framförallt damsuga min dator. Sitter på stationära nu.. Min dampar sönder.
Lektion på gäddan imorgon alltså, äger. Nej men vi hörs väl. tjing.

GÄDDAN MEN MAN Å SVANS. SNYGGING!


söndag - 19 september 2010

Under helgen har jag bara umgåtts med magda och ridit. Somvanligt då kanske? eheh.

Lördag:

Blev uteritt själv på Gandur för första gången, gick över förväntan! Red till kanalvägen och hem igen. Han strulade lite vid två gångar in till skogen men fick honom att gå förbi båda tillslut och då var jag supernöjd! Blev en massa galopp på hemvägen och han svettades vilket gillas, hårdträning är vad som gäller nu! ;) 

Sen efter och innan jag var å red så var jag hos magda.

Söndag:
Vakna upp hos magda, åt frukost och sedan var vi kvar ett tag å glodde på idol. Magda åkte sedan hem till uppsala medans jag tog mig iväg till stallet. Red dakita och körde på tvådelat bett idag för tänkte köra ett dressyrpass på åkern. Istället blev det mest gångarter att träna på, tydligen så kan hon inte fatta galopp från skritt och tränade på det. När hon väl fixade det så avslutade vi där, svettig hon också så de gillas!

Kom hem för någon timme sen och då stod de kebab på bordet, liiiiiite glad! Så har käkat åsså duschat precis. Nu sitter jag å kikar på Baksmällan, bättre film finns inte. Skola imorgon då, fyfan.. aja. puss!


fredag - 17 september 2010

Snacka om onödig skoldag...
mamma skjutsade oss till resecentrum och sedan tog vi tåget in. Började halv nio och slutade halv tio!? Gick runt på stan tills heartbreak öppnade och sen blev de tacos! götta. Tog 12.12 tåget hem och gick med hanna till Enen, sen skulle jag ha gått hem till henne för att hämta moppen men glömde nycklarna så mormor fick rycka in och hämta mig.. Åkte hem å hämta nycklarna sen till hanna å hämtade hem moppen.


Direkt när jag kom hem så drog jag på mig ridkläderna och kilade iväg till dakita! Tog först in henne, sen dom andra två för de började spöregna. Blev genomblöt och iskall, fy! Väntade sedan på att dakita skulle torka och att de skulle sluta regna. Tog sedan ut henne och longerade, tänkte mig att de skulle vara uppvärming inför ett jobbigt dressyrpass. Dock började det ju regna efter 30 minuters longering så det fick räcka för henne idag. Smörjde hennes träns och sedan så mockade, bytte vatten och pysslade jag om dom andra två också. Städhumör!

Var i stallet i 4 timmar och efter det har jag bara legat i soffan och varit ganska död. Väntar på att magda ska höra av sig så jag kan åka å hämta henne och hämta henne å sedan står de tacos på schemat. Kan aldrig tröttna! ;) Vi hörs väl imorgon. puss.


torsdag - 16 september 2010

Ja då var praktiken slut för den här veckan. Idag så mockade, fodrade, sopade, tog vi in hästar, hjälpte till i tävlingstallarna, kom ner med hästar för handikappridningen, tog in hästar i spöregnet och hade ingen regnjacka INTE KUL... Aa sen satt vi bara i cafeterian i en timme och väntade på att klockan skulle bli fyra, så onödigt att vi satt kvar där men jaja. Pappa kom å hämta mig medans hanna knallade upp till nanna.

Väl hemma bytte jag om till torra och varma kläder å cyklade iväg till dakita. Glad häst för en gångs skull! Skrittade runt i 1.30 h, å skrittade en helt ny väg och jäävlar vad hästar det finns egentligen, har aldrig tänkt på att det skulle vara hästar där, trodde det skulle vara skog bara. haha, jisses vilken chock...

Kom hem för nån timme sedan och har käkat å duschat. nu är de idol som gäller. pussgodnatt!


onsdag - 15 septmeber 2010

Efter ännu en dag på hrk så känns fötterna ännu mera döda. Shit, måste leta på ett par bra skor at gå i för det här funkar inte. Har ont i varenda del av fötterna och om jag inte hittar ett par inlägg eller något snart så är de höften och ryggen som påverkas å de vill man ju inte vara med om.

Dagen gick ganska fort emellanåt. Blev utagning av hästar, mockning (de värsta, dessutom tog en gubbe min box och skottkärra, då tog jag hans, haha!), sopa, ryktning och göra iordning hästar, vara med och leda på handikappridning, ta in hästar, hjälpa till på nybörjarridning, ta in fler hästar och sedan gå ut och gå med osy.

Har haft ganska så mycket att göra ändå idag, även fast vi varit sysslolösa då och då.

Imorgon är de bara att köra på igen... puss!

H&O.


tisdag - 14 september 2010

Börjar tröttna på APU plasen redan, haha! Vi mocka, pyssla om hästar, gjorde iordning hästar, plockade sten på utebanan, tog in hästar... aa var nog allt! Haha. Gick sedan till stallet men innan man är vid hagen så går man ner för en backe och självklart så säter jag foten fel och ramlar pladdask framåt HAHAHAHAH var så jävla kul...

Blev en ridtur först på banan och sedan ut på åsen. Kändes inte alls bra idag faktisk. Blev stressigt i stallet för eddie var otålig som fan, på banan var gandur inge pigg och alert å ute så var han så jävla seg. Usch, gandur har blivit skiseg på sistone, kan vara vinterpälsen som börjar kika fram, men när han är seg och sur och jag är sur så blir båda förbannade på varandra känns det som. Ingen samspel här inte, nono.. Nej men vi får avvakta ett tag å se!

Under kvällen har jag käkat, duschat å kikat på idol. Hela familjen tryckte ihop sig i en soffa, haha de var.. trångt.. Nu ska jag sova för jag är så jävla trött, å mina fötter tar kål på mig.. godnatt!


<- hanna = lat, jag = göra iordning osy.                         jag är en rymdgubbe i min snygga hjälm ->

HAHAHA jag dog...

pictures - 13 september 2010

















lika som bär. nej men fula och lika envisa är vi iaf. eftersom hanna fortsatte mot sommarhagen hälsade jag på min lilla polle som skulle gå lektion.


så jäkla söt haha! måste seriöst ha en, så ful så dom blir skitsöt! haha

måndag - 13 september 2010

MINA FÖTTER VÄRKEEEEEEEEEEERR SÖNDER!

Jisses vilken slapp dag det blev ändå. De vi gjorde idag var mocka, fodra, släppte in hästar, fixa topper för handikappridning. Sedan var de fika och lunch där emellan också. Väldigt nice. Efter red hanna osy så fotade henne lite eftersom hon hade med sig kameran och sen gick vi till nanna, dock fortsatte hanna längre bort men jag stannade och vilade fötterna. döont har jag! jisses.

Kom hem vid halv sju tror jag och då var de bara äta och duscha sen sätta sig i sängen och vila fötterna. Gör så jäkla ont, usch. Även mina armar gjorde ont när vi mocka idag, men de blir bättre och bättre så det är jävligt skönt!

Samma sak imorgon också, högbo. Fast efter blir de rida Gandur, nu är det dags för att börja köra steeeenhårt! laddar nog upp några bilder från dagen om ett tag. puss!


en svamp? haha, ne faktiskt inte. jävligt likt. bild från igår när vi gick med hästarna till en ny hage, var gaaanska mörkt ute..

jag & gandur - 12 september 2010

Så jävla surt att vi slutade filma efter jag hoppad de hära. för det var precis efter jag ramla av HAH..


nemeeeeeeeeeen - 12 september 2010

Jag är vaken, otroligt!

Gick bra med hästarna, ingen slet av mig armen. Var astrött så garvade typ åt allt å en viss härlig person... haha! Imorgon taggar man APU med hanna larsson! pössgodnatt.


här var vi uppe på fötter igen efter vår lilla insident. klappklapp på stackars gandur. och jag blev ganska skitig jag ocskå. eheh

söndag - 12 september 2010

Jag kom inte undan smärtan från igår när jag ramla av. Det gör skitont i axlar och armarna när jag lyfter dom nu så känner mig jävligt handikappad..

Efter att jag kommit hem från magda drog jag upp till dakita och skulle egentligen rida men hon drar ju och eftersom jag har ont i armarna tänkte jag att nä, jag står nog över. Så gick ut och gick med henne en sväng bara så hon fick komma ut lite.

Väntar nu på att hanna och hennes mamma ska komma å hämta mig så åker vi upp till stallet och flyttar hästarna! Smörjde in mig med någon gel på armarnaför att de inte skulle göra så ont, får hoppas på att hästarna inte bråkar annars kommer jag slita av armarna på mig själv...

Får se när jag är hemma, men sitter nog inte vid datorn nå eftersom det är APU i högbo imorgon! Lite nice, vi hörs efter det. puss.

så sant så!


banan - 11 september 2010

Gjorde vofflor till lunch för jag blev så jäkla hungrig och sen dess har jag gjort lite allting, plockat undan, städat, kikat film, varit vid datorn osv. Nu väntar jag på att magda ska komma så vi kan smaska i oss tacos. Fast funderar på att börja med maten nu för är hungrig. Vi får se vad kvällen bjuder på sen då. puss.


sista våfflan blev lite missbildad 8D




haha tarzan på tv. väldigt underhållande faktiskt.

lördag - 11 september 2010

Hemkommen från stallet nu. Ramlade av, HAHA jag äger...

Blev först en sväng på travbanan själv och det gick super, han gjorde absolut ingenting utan traskade på. Sedan gick vi till ridbanan där hanna och eddie var. Värmde upp och hoppade lite små hinder. Å när jag skulle hoppa sista gången då jag höjt lite så hoppa vi rakt in i hindret, HAHA.. Å jag ramlade av och gandur dök ner på knäna. Jisses.. Han skrapade upp mulen och ena knät och jag min hand. haha, stackarn............. tycker jättesynd om han. Dock bara skrapsår, men ändå..

Nu sitter jag här å är skiiithungrig. Ska väl göra något att äta, är sugen på pannkaka... Får se om jag orkar göra det, haha. vi hörs puss!

mina paintskills får visa hur jag ramla av. haha!



piggelin? nej knappast - 11 september 2010

Godmorgon. Alla andra sover väl när jag skriver de här nu men de skiter man väl i. Drog mig upp och åkte hem från magda, så jävla seg var jag, ångrade mig som fan att gå upp tidigt men nu är det ganska okej.

Sitter och väntar på att hanna å hennes mamma ska komma sedan far vi iväg till stallet. Efterlängtat! Vi hörs väl efter antar jag. later.


den här ekipaget är allt annat än fult! sniggsniggsniggavareja.

dötrött - 10 september 2010

Trodde klockan var 2, är så jävla trött alltså. Vet inte hur de blir med magda osv. För hon är seg å jag är trött och jag ska upp tidigt imorgon och om jag sover hemma lär jag sova ensam och när jag sover ensam blir det så svårt att somna. haha jag har verkligen problem.

Gissa hur det gick för mig att steka chickenbits? SHKIT. gick fan inte att få dom klara?! så la undan dom och satt in nya i ugnen, HAHA. Skulle vara klara efter 5 min men tog fan 20 min för dom att bli klara.. Jag som verkligen älskar att laga mat...

Nej nu får vi se om jag somnar eller väntar vidare på magda.. godnatt!


vi leker startwars och sjunger everybody was kungfu fightiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing.

fredag - 10 september 2010

Vaknade upp och var skittrött, konstigt nog eftersom jag la mig tidigt.. Men drog mig upp iallafall. Var i lervik hela dagen, hade två teorilekioner och sen ridning. Fick byta häst, blev snake, segaste hästen i stallet, KUL.. Nej, så hela lektionen gick åt till att få honom at gå framåt över huvud taget. Så hann inte fokusera på något annat, så jag vet inte hur det gick riktigt, haha! Nu längar jag efter min lilla surgubbe Gandur, min underbara poppohest.

Kom med det tidigare tåget som tur var och fick ÄNTLIGEN tag på hrk å pratade med dom om prakiken nästa vecka. Får komma mellan 8-9 tiden. Great då taggar vi. Imorgon är det stallet mot kvällningen å rida underbaraste.

Nu ikväll så kommer magda hit sen beger vi oss mot henne. Vi hörs imorgon någon gång då, puss!

snake. is the .. slowest.


torsdag - 9 september 2010

Imorse var jag så jävla pigg när jag vaknade, fyfan vad härligt de var att kliva upp utsövd! Blir samma idag, lägger mig klockan nio, hehe.. Skolan gick iallafall ganska snabbt, kollade först på en film "Into the wild" som var 2.20 h.. fyfan vad segt den var! Sedan var de lunch och efter de uppgift om att skriva om ett djur. Hade min zebratröja på mig så orkade inte tänka efter någrot intressantar e djur så tog de, haha. Satt i två timmar och skrev om den, rumpan domna bort ganska rejält.. Sen slutade vi!

Tog tåget hem och fyfan, den här gånger garvade vi fan hela vägen hem, så trötta, haha jisses..


Direkt när jag kommit hem drog jag på mig stallkläderna och drog iväg till dakita. Hon var skiiiiiiiiitsur i hagen och när jag hämtade henne, kändes som att hon skulle hoppa på mig eller något bakifrån, hästjävel.. Blev lite gladare i stallet och när jag red.
Red på åkern och hon var väldigt lugn i traven i början så hade långa tyglar så hon fick gå å lägre form istället för huvudet uppe i luften. Det verkade hon gilla så fortsatte så några varv tills vi tog galoppen åt båda hållen som hon lyssnade relativt bra i. La sedan till en hinder på kanske 20 cm för att värma upp och inte hoppa över, men jo det skulle hon, hoppade säkert 3 dm över själva hindret också, fan vad hon tog i, haha. Så började över hoppa på de andra hindret på 30 cm, som hon hoppade kanske 3 dm över också. Hon gillar verkligen att hoppa, haha! Dock lite för omusklad för att hoppa högre än 50 cm just nu. Men de får vi väl jobba lite på. Hon drar ju iväg som in i helvete efter och fick inte stopp på henne när jag skulle bryta av så hon drog iväg över åkern kanske 4 varv innan hon saktade ner. Hästjävel...

Efter jag kom hem så packade jag inför imorgon, åt middag och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen om en liten stund sen ska jag kika idol å efter de sova! Imorgon är det stallet som gäller, hoppas på en bättre häst.. puss!


fissur. snodde bilden från melinda. eheh.


onsdag - 8 september 2010

Tjenaxenpåbraxen. nej men seriöst nu...

Snacka om att jag verkligen tvingade mig upp imorse, var så jävla död! Skolan sög iallafall, matte som var lätt, så ganska okej, men sen politik resten av dagen och jobbat på. Förjävligt tråkigt rent ut sagt. Tog somvanligt tåget hem, är jämt skittrött så somvanligt flummar man ju sönder med skönaste hannaaaa. vi har aldrig tråkigt! haha.

Direkt efter den jobbiga cykelturen då en unge sagt helt random "hej jävelunge" till mig, började garva, haha, så trött! så var jag hemma. Orkade inget annat än att lägga mig i sköna soffan å bara slappa. Drog mig upp till datorn för nån timma sen, passar väl på att skriva ett inlägg nu för ikväll ska jag sova, TIDIGT! Men först idol och skratta åt alla fula stackars människor som inte kan sjunga. Vi hörs imorgon people. puss.


tisdag - 7 september 2010

Gårkvällen hemma hos emma var jättetrevlig, en mysig etta har hon allt! Skulle gärna byta med henne, haha. Vaknade upp någon timme för henne, dock var jag alldeles för odiskret för att inte väcka henne. haha! Trippade ner till resecentrum med världens största väska och mötte upp hanna där. Var i skolan till 3, höll på med politik heeela dagen. LITE segt, fyfan.
Direkt efter traskade vi hem till hanna och bytte om. Sedan åkte vi upp till stallet med hennes mamma när hon kommit hem!


Red lektion på Gandur. Först var vi på travbanan och värmde upp, kändes ganska bra. Sen ridbanan tills nanna kom, ganska enkel lektion, mest böjningar och gandur kan ju redan allt så bara jag som ska lära mig, bara de att det här kunde men redan ganska bra. Var bara ett litet fel med öppningen av ena axeln, men annars så rullade de på! Ska ja vara ärlig så var det väldigt tråkig lektion, men den var så kort för nanna fick besök så behövde inte betala för det iallafall, haha!
Red till åsen en timme efteråt för vi inte ridit så länge. Sprang lite, klättrade och småhoppade. Taggad häst!


Har nu duschat och ska lägga mig å sova. Dötrött! Imorgon väntar väl matte och politik hela dagen, sug. Nej men vi hörs. puss!


emmas place! - 6 september 2010

Blev lite ändring. Jag åker iväg till emma och sover med henne i hennes lägenhet! Lite mysigt. å nära och bra till resecentrum. Nej nu ropar mamma för avfärd. Vi hörs. pussssss!


måndag - 6 september 2010

Shit vad seg man var imorse, tog ju mig upp iallafall, huvudsaken.
Sedan blev jag otroligt nog även tidig när jag åkte till hanna. Tog tåget in till skolan, älskar tåg, så skööönt. Hade engelska och sedan politik-projekt resten av dagen, så jäääävla segt. Fyfan, jag vet ingenting om politik, vet att det är massa grupper som man får välja emellan sedan så bestämmer dom en massa i sverige. Det vet jag, säkert fel, å då vet jag ingenting.. Vet aldrig hur detta slutar, inte bra iallafall. Ska säkert hålla på med det hela dagen imorgon också. fy!

Efter vi slutat så hängde jag med hanna ner på stan en sväng, gick runt i massa butiker och kikade. Tog sedan tjugo över tre tåget hem. Höll på att somna.. Cyklade min älskade lilla cykeltur hem. Dunsade ner i soffan och låg där död tills de var mat.
De har jag gjort idag! Är så jääävla trött, blir förhoppningsvis tidigt ikväll.

Imorgon får vi se hur de blir med uppdateringen. Blir först skola och sedan stallet direkt för ridlektion. Taggad till tusen, får hoppas att jag blir mer än nöjd den här gången! Nej men vi hörs, vi får se hur det blir med designen ikväll. puss.

bild från i fredags när vi var i stallet. jag är ganska taggad och bjuder ganska mycket på mig själv, ok?


dåligt lat - 5 september 2010

Jag har inte rört mig ur fläcken sedan jag gjorde senaste inlägget (jag är inte förvånad) eller jo faktiskt, jag gick ut och åt mat. Ganska så duktigt. Nej men har bara suttit å glidit runt bland alla sidor, bloggar osv. Kom nyss på att det är dags för ny design, har lite inspiration. Men om den är kvar tills imorgon är osäkert. För orkar nog inte göra den nu.. Har inga bilder, suger. Får se vad jag kommer fram till ikväll. Nu måste jag verkligen ta mig in i duschen. latero.



söndag - 5 september 2010

Helgen gick undan kan ju man säga.
I fredags drog vi iväg till magda och sov där, vaknade otroligt nog upp vid 2. Ganska mycket utvilad kan man ju säga, sköönt. Drog hem till mig och åt lunch, sen efter några timmar drog jag iväg med hanna upp till stallet och red. Tävlade 3 gånger. VANN 1 !!!!!! det gjorde min dag, haha. Gandur is the best. När jag komit hem kom magda ganska fort, gjorde mat och vart kvar här och sov. Vaknade upp vid halv tolv av att magda väckte mig.. Max hade tydligen tagit sig hem, jobbig kille. Vi åt frukost och sedan skjutsade jag hem na.


Direkt efter de tog jag mig till Dakita. Körde lite samma sak som vi gjorde på ridprovet. Ibland blir man lite inspirerad, haha. Gick över förväntan faktiskt. Lydde jättebra och sedan när jag satt ner utan stigbyglar blev det ganska mycket skumpigt, för hon är typ likadan som Fissur... men det gick bra! Avslutade med galopp åt båda hållen, formade sig fint på slutet och gick i ganska kort galopp vilket gillas! Så väldigt glad var jag på henne idag och hon var inget vidare tjurig heller. Ganska skönt :)

Nu sitter jag och trycker i mig tobleronen som blev kvar från igår och ska väl snart ta och hoppa in i duschen. Imorgon är det skola igen.. fyfan. Nej vi hörs. puss.


lite roliga videosar HAHAHA - 3 september 2010


fredag - 3 september 2010

Denna dag blev ganska lång, ska försöka sammanfatta lite kort..

Skoldag i stallet och hade "ridprov", dom filmade inte som tur var utan de ska dom göra kanske 2-3 gången, pjuh. Jag och hanna kom i gruppen där dom sega hästarna var i, SKITKUL.. näe. Jag red iallafall en grymt konstig häst som var kålsvart och hette Fissur. Han var tydligen stallet studsigaste häst och det med min balans gick INTE ihop. Fyfan, haha! Kämpade som bara den och lyckade sitta kvar, lärarna såg hur kämpigt jag hade det och sa att dom visste hur jobbigt de var, haha, så lite medlidande fick jag iallafall! Vi skritta, trava och galoppera mest runt på spåret med tempoväxlingar, gick relativt bra. Men hade gärna haft en piggare häst.. Jaja, nästa gång kanske!

Direkt efter skolan så kom vi hem vid 5. Slängde i mig en banan och en macka å åkte till högbo. Hjälpte till att flytta hästar till ny hage och fick pizza av Nanna. Så det tog nån timme med flyttandet och sen satt vi bara så snacka en massa när vi åt och efter. Jättetrevligt! Sedan skjutsade hon hem oss. Var tänkt att vi skulle rida också, men de hann vi tyvärr inte.. Så det blir imorgon kväll!

Nu är jag hemma och väntar på att magda ska ta sig hit, verkar ta en jäkla tid, men huvudsaken jag hon kommer, har inte sett den där lilla saken på två veckor tror ja? Låter lite, känns som en evighet. Nja nu ska jag väl ta å avsluta här tycker jag! puss.

här har ni han. fissur, vilket jäkla namn..


torsdag - 2 september 2010

Skolan var ganska seg idag. Gjorde massa diagnoser på engelska och matte, gick väl sådär. Sedan väntade vi på tåget å någon timme och satt å prata lite på station.

Kom hem till 3 precis, cykelturerna nu är inte att leka med, fyfan vad jobbigt det är, men jag behöver det, verkligen.. Måste ha sveriges sämsta kondis.. Aja, väl hemma bänkade jag mig framför tvn med en banan och höll mig skapligt vaken, har varit så himla trött hela dagen. Sedan ägnade jag lite tid till att skriva ett "brev" som lärarna ska få, blev lite långt, fick inte stopp på det, haha, skitsamma.

Imorgon så är vi i stallet hela dagen. Ska rida bla och dom ska filma så att dom ser vilka grupper dom ska dela in oss i. Fan vad nervöst när man ser videokameran där, uschusch. Men annars så är jag faktiskt ganska taggad på att få rida en främmande häst! haha.

Nej nu ska jag packa allt för imorgon, väst, hjälm, kläder, osvosvosvosvosvvvvv! Vi hörs imorgon, godnatt!


påtal om att bli filmad.. haha. efter mycket tjat från hanna lägger jag väl upp den här otroligt fula videoklippet och bjuder på mig själv litegranna. Vi går från hagen och var extremt uttråkade och allmänt trötta, HAHAH..

onsdag - 1 september 2010

Läskigt, nu är de september.. var nyss juni och vi slutade skolan. Fan hemskt, saknar klassen nå sjukt.

Första skoldagen idag iallafall och gick bra å man kändes sig välkommen iallafall, haha! Vi gjorde ett grupparbete och gjorde en sorts planch om vad som är viktigt med att ha häst och jobba i hästbranchen. Först hängde jag inte med alls, sällan, men sen så gick de bättre. Vi höll på med de hela dagen och åt lunch emellan, tacobuffé! Lite nice. Sen så redovisade vi och slutade runt halv två kanske.

Hittade inte tåget först men tillslut så, haha! Då kom också emma med sina två kompisar, typ sara å alina tror ja dom heter, haha. Dom var sociala på vägen hem och sedan hängde jag med emma till stan och fikade. Satt sedan kvar i flera timmar å prata tills vi gick till specsavers och kollade på bågar åt henne! Jag drog hem när hon hade synundersökning och kom hem lagomt till maten, var vrålhungrig, haha.

Så har hunnit äta och bytt till mjukisbrallor, så varmt å skönt. Ska väl snart åka till affärn med mamma och pappa, ska inhandla ett block, pennor och sudd. Så jag är redo för skolan sen på måndag då schemat antagligen drar igång! Ridprov på fredag, LITE nervöst. Fan kommer gå så dåligt.. Men jaja, skitsamma, bara dom inte säger vilken som var den bra och dåliga så har jag kvar självförtroendet, haha! Imorgon står diagnos-dag på schemat, skitkul.. Nej vi hörs! puss.

lite randombild på kalle. orkar inte ta en ny för ska åka nu.. heidooo


RSS 2.0