söndag - 28 februari 2010

Hej.

Kvällen igår sög verkligen, haha.. Ensam hemma å var hundvakt. yey.

Idag har jag inte gjort mycket heller. Kollat på Yes Man, jim carrey är min idol. Precis som magdas pappa ;)

Meninglöst inlägg, men jag är fortfarande lika duktig som lägger upp bilder. Pöss.


gårdagens lilla runda på åkern.


åkern är bakom våran "granne", spökhuset som ingen bor i. inte kul att gå där bakom när det är mörkt....

lördag - 27 februari 2010

Hej på er!

Åkte till stallet kvar över nio imorse och hade lektion. Kändes ganska bra faktiskt, förutom i slutet då krascha det totalt för mig, haha. Men något att träna på iallafall. Vad påväg hemmåt vid tolvtiden så har bara varit hemma i någon timme nu.

Har bara hunnit med å käkat. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller spara det tills imorgon. Återstår att se, hehe. Får se vad som händer under dagen, inte mycket iallafall.


on the rygg of the nallebjörn.


hon är lurvig.


ribanan + lite hästar från hagen.

Duktig jag som tog upp kameran. pöss.

godnatt typ - 26 februari 2010

Hello.

Sitter fortfarande vid datorn även fast jag vet att det kommer bli jobbigt att gå upp imorgon. Men ska slita mig nu. Får se vad som går på tv annars är det sängen. Fortfarande själv hemma så kommer ändå bli väckt när dom kommer hem så lika bra å vänta på dom.. pussgodnatt.


random bilder - 26 februari 2010


världens fulaste darin från i lördags.


nej tack till snö.


aa som sagt.


a...


muppis/hjärtegull = magda.is.going.to.be.angry.at.me. mohaha


förra veckans estetlektion var allt annat än lugn. haha..


hm, här var det lite mindre snö. undra om jag tog den här förra onsdan innan magda och hennes pappa kom och hämta mig inför frilufsdagen? xD


linnéa från förra torsdagens estet.


hjärtegull från förra torsdagens estet.


charlie å jag var ute och vandra på åkern igår.


min katt är halt.


haha, misslyckad bild på medryttarhäst-stallet. var lite mörkt...


so-lektionen igår som resulterade i bland annat att magda ritade benteben å kattjakaj...


linnéa från so-lektionen igår.


benteben å kattjakaj från igår.


sedan kom day mu cyklandes på connys cykel helt random. haha..


å det resulterade i att dom skulle sälja cykeln för 50 kr.


emma från so-lektionen.


emma å linnéa, uttråkade, estetlektion.


det är inte lite snö utanför fönstret, höh..


Okej här var superroliga bilder från den här veckan /slash\ förra veckan. Otroligt intressanta och jag har ingen aning om jag har lagt ut dom förut eller inte med äsch. Ni får kika igen, haha.. Nu är jag ensam hemma så får väl se vad jag hittar på. pöss.

fredag - 26 februari 2010

Hejhej.

Sent inlägg idag. Vad nu det kan bero på..

Började dagen med So-prov, gick väl sådära. Godkänt måste jag iallafall få. Sen rullade det på med Svenska, idrott, matte, engelska. Å sen var det spanskaprov och ja, det gick sådär. Lite poäng har jag nog lyckats skrapa ihop till, kanske ett vg men ska inte hoppas för mycket, haha..

Fick skjuts hem av magdas brorsa, så vi slapp stå å vänta på bussen. Gick direkt och hämtade upp charlie hos min faster och sedan raka vägen hem. Lära damsuga så fort jag klev innanför dörren och sedan åt jag pannkakorna som var kvar, vrålhungrig! Å sen gick jag ut med hunden en sväng.

Och har nu precis ätit och vi får se vad kvällen bjuder på. Ska dock inte sitta uppe för länge då jag antagligen ska upp till stallet runt halv tio imorgon kanske. Trevligt trevligt. puss.

Har knäppt ett antal bilder under senaste dagarna. Ska försöka ladda in dom nu så kommer det ett inlägg med lite bilder. Bloggen är rätt trist utan, bättre sent än aldrig, right?....

noll motivation kallas det - 25 februari 2010

Hej på er.

Jag har läst igenom So-häftet och markerat det jag speciellt ska lägga på minnet. Men längre har jag inte kommit. Jag är så jävla trött och har noll motivation till allting. Känner att det kommer sitta bra med lov nu. Ska sova ut - utan att vända på dygnet, slappa och vila upp sig på dagarna och förhoppningsvis rida någon dag/några dagar extra.

Kvällen skulle bestått av spanska och so-pluggande men eftersom motivationen är på noll och jag är hur trött som hellst så vet jag helt ärligt inte. Efter duschen är man iallafall något piggare så ska försöka mig på lite pluggande då. Sen så får vi se vart kvällen leder. godnatt.


torsdag - 25 februari 2010

Helloo.

Sitter i skolan nu och har No. Kanske hur tråkigt som hellst. Man ska ändå jobba två och två å siri är inte här så då väntar jag på att hon ska komma till skolan, efter lovet alltså...

Har bara Estet kvar och sedan kommer Sofie och hämtar upp mig å efter det blir jag hundvakt. Kommer ägna resten av dagen till att plugga till både So- och Spanskaprovet som vi har imorgon. Jättekul...

pusss.


i made it - 24 februari 2010

Hello.

Hm.. kommer inte på ett lämpligt ord att börja med men aa..(vimsig?).. jag åkte iallafall och lämnade magdas mobil precis innan vi åkte iväg till stallet. Magda trodde jag var en skäggig gubbe som hade gått in innanför dörren, så hon stod och kollade på mig först tills hon insåg att det var jag, haha!?

Kom lite tidigt till stallet för ingen var där. Men sedan kom hon som har hästen och en till som har häst där ridandes. Så väntade in dom och sen visade hon mig stallet osv. Så pratade vi en massa. Tog cirka en halvtimme där och hon var jättetrevlig!

Blir provridning på måndag så då kommer jag vara hur nervös som hellst! Men ska bli riktigt kul iallafall. Får hoppas på att det blir något nu när det är så nära å så. Så jaa. Mer hände inte.

Sitter och äter glass nu, hehe. Å är irriterad över att mitt internet aldrig kommer att fungera igen så måste in med det. Inte det roligaste. Men nu ska jag ta å sminka av mig å lägga mig å sova. Sovmorgon imorgon å antagligen så blir det att gå till skolan. suck. Får iallafall upphämtning av min syster som ska komma med hunden. Så sorry hjärtegull, du får åka buss själv imorgon =|  :).. pussgodnatt.


GE HIT SOMMARN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


onsdag - 24 februari 2010

Hejhej.

No-provet imorse gick bra, tror jag. Kom ihåg allting iallafall men om jag såg och skrev ned rätt färger vet jag då inte.. Sedan så rullade lektionerna på. Ingen idrott, så åkte hem vid halv tre då bussen kom.

Varit hemma ett tag nu och inte gjort så mycket. Ska väl äta snart och sen åker jag till hon som har medryttarhästen så ska vi prata. Nervöst! Men vi får se hur det slutar. Blir nog bra tillslut får jag hoppas, hehe..

Haha, glömde nästan.. ska lämna magdas telefon innan vi åker, hon glömde den i våran bil imorse när vi fick skjuts till skolan. Jäkla klant..

Återkommer när jag kommit hem! puss.


tisdag - 23 februari 2010

Hej!

Skoldagen gick rätt så fort idag. Förutom första lektionen då, spanska. Den spyr man på.

Direkt efter skolan var det bara på med "varma" kläder och sen hämtade hannas mamma upp mig å vi hämtade sedan upp hanna vid högbo ridklubb, haha. Skulle antagligen haft foderhäst-möte men vi lära lyssna på en som visade oss städprodukter. Tog flera timmar å man bara lyssna å lyssna å lyssna. Snacka om bra träning. Fick sen fika och direkt efter det stack vi ut på banan och red en sväng.

Kom hem till åtta och har käkat, duschat å pluggat på No. Vi ska veta massor med olika ämnen och vad dom heter. VAFAN ÄR DET BRA FÖR!? Men trots mina irritationer så har jag pluggat ändå och nu sitter det. Men om det i sitter kvar tills imorgon vågar jag inte svara på.. Men får hoppas!

Nu är det sängen som gäller. godnatt.

godnatt - 22 februari 2010

Hej på er.

Nu känns det som att de är läggdags. Ögonlocken vill inte sammarbeta länge till.

Sitter även vid stationära, pga att mitt internet inte fungerar på bärbara datorn. Skitsaker alltså, blir förbannad bara man tänker på det. Men så är det. Får upp å lämna in det om det inte börjar fungera.

Imorgon är det tisdag.. vanlig skoldag å efter är det ridlektion. härligt. godnatt.


måndag - 22 februari 2010

HEJHEJ!

Stod 45 minuter och väntade på bussen imorse i -25, det var INTE kul. Bussen kom aldrig så fick ringa mormor, när jag gick till henne höll mina ben seriöst på att gå av. Hade knappt någon känsel i dom. Var i skolan till tjugo i nio. Skapligt. Dagen rullade på med tre lektioner. Magda å jag stannade kvar på skolan i två timmar för att slippa gå hem i kylan.

Kom hem för några timmar sedan och har inte gjort så mycket. Fått svar på mejlet och ska ut till hon som har hästen på onsdag. Kanske hur glad som hellst! Får se hur det blir sen då.. nervöst.

puss.


bilder + video - 21 februari 2010


















video - 21 februari 2010



Hello.

Var först hur skakis som hellst när vi klev ur bilen vid stallet men det släppte när vi gick mot hagen. Vi tog in dom och la på dom täcken så snön skulle försvinna och sen gick vi fram å tillbaka till banan för vi gjorde ett typ "snö-hinder", men det sprang dom ju bara igenom, haha -.-

Hanna red inte utan höll på med lite trickträning osv med kalle medans jag satt upp å red på ronja. Kände att jag behövde göra det. Kändes inte helt 100% bra och galoppera kändes inte så lockande. Men några galoppsprång blev det iallafall. ett steg i taget.

Sedan släppte vi hästarna lös på banan och tränade dom lite. Dom följde oss som två hundar kan man säga. Åsså när vi tränat i skritt ett tag så sprang vi lite med dom. Blev skittrötta alla fyra och filmerna gjorde vi efter att ha hållt på i cirka tre timmar. Så både vi och hästarna var trötta så blev mest bara att jaga igång dom. Ronja var så jäkla sur när man bad henne springa, haha. surmärr.

Men känner att det som hände i tisdags inte påverkade mig så mycket idag. Var mest bara försiktig med henne. Vi, eller jag, måste bygga tillbaka den där tilliten jag hade för henne.
Men detta ska göras om fler gånger! = nästa helg, haha. puss.







väldigt oseriöst, haha. Om ni vill höra vad vi säger så får man nog höja ljudet en aning.
Fler bilder/filmer kommer i ett annat inlägg då jag måste föra över också.

söndag - 21 februari 2010

Godmorgon!

Varit vaken ett tag och om typ en kvart-tjugo minuter kommer hanna å hennes mamma och hämtar upp mig så åker vi till stallet. Ska rida ute i snöstormen, riktigt kul! ;)   Nej men måste upp dit innan lektionen på tisdag iallafall. Måste övertyga mig om att jag kan kontrollera henne och att vi kan fortsätta utan några problem. Återkommer om hur det gick när jag kommer hem! puss.

godnatt typ - 20 februari 2010

Hello.

Jag sitter uppe än. Otroligt. Har glott på melodifestivalen som för övrigt sög. Sen tagit en negerboll av min brorsa som han gjort. HÄMNDEN ÄR LJUV. Å sen har jag bara känt mig allmänt äcklig. Härlig lördag, yes!

Blev så långt inlägg i förra så jag tror knappt att någon ens orkade läsa det. Men shit the same =)
Nu ska jag nog snart sova. pussgodnatt.

vad äckligt godis.


scared - 20 februari 2010

varning för lång text...



Tänk att döden står oss så nära fast vi tror den är så långt borta?

I tisdags upplevde jag en av de värsta dagarna i mitt liv med någon jag trodde jag litade på.. min nya foderhäst Ronja.
Jag och min kompis åkte upp till stallet och båda var riktigt taggade på att få rida. Vi gjorde i ordning hästarna och dom kändes extra laddade, därför beslutade vi oss för att träna på att dom ska lyssna på oss för dom sticker oftast när vi galopperar på långa sträckor. Så idag var det dags för träning när det endå var plogat på åsen.

Jag skulle vara först så att min kompis häst inte skulle springa ifrån oss. Så jag tog tag i tyglarna och kortade upp dom. Vi skrittade i mitten av vägen och jag gjorde galopp-skänkeln. Ronja började galoppera i normal fart. Efter cirka tio meter känner jag att det röck till i handen på mig. Ronja hade tagit tag i bettet och "låst" käken så jag inte kan ta tag i henne och stanna. Hon sänker huvudet och dundrar på i skenande galopp. Min kompis blir lika chockad som jag och hennes häst gör det samma. Jag tänker snabbt att om jag bara håller balansen så får hon springa en bit och kanske lossar på bettet. Men efter bara några sekunder känner jag hur pinnar från träden som står brevid vägen piskar mot mitt ansikte och jag tappar plötsligt ena stigbygeln. Stigbygeln börjar slå hårt mot Ronjas mage och hon springer fortare och fortare av panik. Jag kämpar å kämpar för att få tag i stigbygeln men till vilken nytta, det gick bara inte. Då tappar jag yttligare en stigbygel. Jag hade absolut ingenting att hålla balansen i så jag studsar hårt upp och ner i sadeln medans Ronja bara ökar galoppen. Jag tappar balansen inom några sekunder och håller på att falla av i den hårda backen, tanken slår mig att det bara är 50 meter kvar tills vägen tar slut och det är en bom där innan en bilväg. Ronja skulle hur lätt som hellst springa brevid bommen rakt ut i vägen där det kör bilar i 90km/h. Jag får tag i hennes man och kämpar för att hålla mig kvar. Jag rycker efter tyglarna och ser hur den livsfarliga vägen närmar sig och jag har bara några sekunder på mig att få stopp på henne innan det är försent. Jag kämpar desperat efter att få stopp på henne men hon ignorerar mig. Jag får då plötsligt syn på en liten väg in i skogen och jag raffar åt mig bettet, trycker med skänkeln och tack å lov lyssnade hon och sprang raka vägen in där och jag styrde in mot ett trä d för att få henne att stanna.

Jag var panikslagen och chockad. Jag fattade nästan inte vad som hade hänt. Allt hade gått så jävla fort. Min kompis hade nog inte greppat vad som hänt och ville istället hem direkt så vi styrde ut på vägen och vi hade bestämt oss för att skritta hemmåt men hästarna ville bara springa mera. Och vid slutet av vägen ser vi att det är en skoter påväg. I snabb trav hoppar jag av Ronja för jag visste att jag inte skulle få stopp på henne. Jag kände den trygga marken under mina darrande ben och jag fick inte fram ett ord. Hela min kropps energi var förbrukad. Men jag kände att jag verkligen inte skulle sitta upp igen efter att vi gått förbi skotern, det skulle göra Ronja nervös och spänd över hur min kropp reagerat och fortfarande reagerade. Så jag släpade min utmattade kropp genom hög snö och en pigg å frustrerad häst som är tjugo gånger så starkare än mig och om hon skulle bli rädd och dra iväg så skulle jag flyga efter. Men jag brydde mig inte. Allt jag hade i hjärnan var att komma hem och få vila.

När jag kom hem var jag helt omskakad. Jag var chockad, frustrerad, rädd och panikslagen. Och jag är det fortfarande. Det är svårt att sluta tänka på det när man hela tiden stöter på saker som påminner om händelsen. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag har aldrig haft så många tankar på vilka sätt jag skulle kunna dött på. Dom två jag minns bäst är att om jag hade bara hade hängt kvar i ronjas man och låtit henne springa, så hade hon springit rakt ut i vägen bland bilarna och vi skulle ha förlorat våra liv på bara några sekunder. Det hade gått så jävla fort. En annan var att om jag inte hängt kvar så hade jag slått i marken med en duns och min kompis häst hade inte hunnit se mig förren det var försent och den hade då trampat ihjäl mig i den farten.

Det fanns så många orsaker till vad som skulle kunna hända om något gott snett. Jag har aldrig varit med om något så hemskt val i hela mitt liv. Det var så jäkla tur att den där lilla svängen in till skogen fanns där för annars hade det varit kört.

Imorgon ska jag rida henne första gången sen denna hemska upplevelse. Jag vet inte vad som kommer hända, jag vet inte hur jag kommer känna. Men jag tänker aldrig i hela mitt liv gå tillbaka och göra samma sak en gång till på platsen där detta hände. Aldrig i hela mitt jävla liv.

glömt eller försökt glömma - 20 februari 2010

Hej på er.

Dagen har rullat på inomhus med massa filmer. Har varit rätt så skönt. Blir dock väldigt irriterad på vädret så det snöar som bara den och det blåser kallt. Hatar vintern och den verkar inte försvinna på ett länge. Kan vi inte bara få bli insnöade tills det blir vår igen. Vi gör som björnar, går i ide.

Har även glömt å berättat för er vad som egentligen hände i tisdags. Har försökt skrivit det ett antal gånger men jag har aldrig blivit nöjd om hur jag ska förklara det för er. Men jag har slängt ihop en text som är rätt så bra. Vissa kanske inte förstår massa saker för det har med hästar å göra men ni får väl googla det om ni inte förstår. och om ni ens orkar läsa texten.. Lägger in den i ett eget inlägg så det inte blir längre än det redan är. puss.

glömt eller försökt glömma - 20 februari 2010

Hej på er.

Dagen har rullat på inomhus med massa filmer. Har varit rätt så skönt. Blir dock väldigt irriterad på vädret så det snöar som bara den och det blåser kallt. Hatar vintern och den verkar inte försvinna på ett länge. Kan vi inte bara få bli insnöade tills det blir vår igen. Vi gör som björnar, går i ide.

Har även glömt å berättat för er vad som egentligen hände i tisdags. Har försökt skrivit det ett antal gånger men jag har aldrig blivit nöjd om hur jag ska förklara det för er. Men jag har slängt ihop en text som är rätt så bra. Vissa kanske inte förstår massa saker för det har med hästar å göra men ni får väl googla det om ni inte förstår. och om ni ens orkar läsa texten.. Lägger in den i ett eget inlägg så det inte blir längre än det redan är. puss.

lördag - 20 februari 2010

Godmorgon!

Jag har skrubbat å skrubbat å skrubbat på fingret hela tiden och det var ingen leverfläck, haha... Tur.

Vaknade tidigt imorse, eftersom jag la mig tidigt igår. Vet inte vad som händer nu. Har absolut ingenting att göra så aa vi får väl se då. puss.


telletabbies - 19 februari 2010

Hejhej.

Har inte gjort så mycket nu under kvällen. Känner mig så jäävla trött så ska nog gå och lägga mig. Haha, nästan sorgligt när man går och lägger sig klockan tio på en fredagskväll... men som försvar så tar skolveckorna kål på mig och det är helgen man kan vila ut på så då tar man ju chansen. pussgodnatt.


rest in peace.


fredag - 19 februari 2010

Hej på er!

Asså jag vet inte vafan jag har gjort för något. Men någon gång imorse upptäckte jag en typ fläck (?) på mitt pekfinger. Jag glömde bort att tvätta bort det och skulle göra det när jag kom hem sen istället. Men vafan det gick inte? Har provat flera gånger men den vill inte försvinna? Så nu antar jag att det är en leverfläck. haha. på pekfingret. omg. hahaha, vad fuuult. å ja, jag lyckas fan med allt...

Nu byter vi samtalsämne här tycker ja..
Skoldagen gick snabbt å smidigt utan några problem. Eller jo muntliga nationella på svenskan gick ju inte sådär jättebra för man är ju inte den bästa på att prata. Får vara glad om jag får G på det.. hatar verkligen att prata inför grupp. Varesig man känner personerna eller inte. Är fortfarande lika jävla hemskt varje gång man står/sitter där framför alla och ska prata. Man blir helt nollställd. Usch. Men nu har jag tagit mig igenom det iallafall.

Kom hem vid typ fyra. Åt ju ingen lunch på skolan så var skiithungrig. Tur att det var en hel drös med pannkakor kvar sen igår så dom rök på fem minuter, å då var man mätt och belåten, haha. Sen så kommer mamma å pappa hem med donken-fooood till fem, plusmeny även så nu är man aaaasmätt. Så klarar mig nog ett tag till, hehe.

Barnvakt resten av kvällen. alltid lika trevligt. eller så inte... vi hörs. puss.


bild från början av vintern. nu är det fan dubbelt så mycket snö.
om inte mer  -.-


torsdag - 18 februari 2010

Hej på er.

Började dagen med en sovmorgon till kvart i åtta, härligt! Gick iväg till magda eftersom vi måste gå till skolan men så fick vi skjuts istället, surt men jag fick ju lite motion för en gångs skull.. Skoldagen rullade på somvanligt och har nog inte gjort något speciellt.

Varit hemma i några timmar nu och försökt ta det lugnt för jag har så jäkla ont i höften och skuldebladen. Vet dock inte vad jag gjort. Kan ju knappast vara från igår när vi åkte för vi slog ju oss inte alls och inte var det nå ansträngande heller så jag vet inte ja. Får väl plågas med det, jävligt ont gör det iallafall.

Resten av kvällen ska spenderas med spanskaläxa och sen är det sova som gäller. godnatt.

knäppte några bilder idag. men orkar inte krånga in dom i datorn. den dör så fort man ansluter mobilen så jag orkar inte offra det idag..

sleep - 17 februari 2010

Heij.

Sitter här lite halvdöd och försöker hålla ögon uppe. Antingen så är jag bara skittrött eller så är det kanske en början på att bli sjuk. Men tror nog på det första. Behöver verkligen sova nu så vi får höras imorgon. puss.

I'm scared and shocked darling.


onsdag - 17 februari 2010

Hej på er.

Haft frilufsdag idag i årsunda. Åkte iväg sjugo i nio med magda å hennes pappa som skjutsade oss till ip. Där var det tänkt att vi skulle åka pulka, men vi åkte bara tre gånger och resten satt vi antingen inne eller ute å fika/åt korv. Men det var skönt och trevligt. Gick sedan till emma eftersom det var cirka en timme tills bussen skulle komma. Och när vi väl kollade på klockan sen så var den fyra minuter över ett och fyfaan vad vi stressa för bussen gick 13.07, haha. Men vi fick skjuts av en lärare på särskolan till busshållsplatsen vid kyrkan för bussen hade redan åkt förbi ica. Så vi hann ändå som tur var.

Sedan hade jag å magda också tur med att när vi gått en bit från trebo så kommer pappa körandes så magda slapp gå sista biten, hehe. Nu när jag kom hem så har jag nog inte gjort så mycket. Tittat på en film som gick på tv:n när pappa var ute och skotta å när han kom in knäppte han över så jag sket i att kolla klart på filmen i mitt rum.. Ska väl ta å göra mig en macka eller nått nu, börjar bli lite smått hungrig. puss.


påväg till pulkabacken.


magda snöpurrar mig. men hon fick igen sen, ha ha! ;)


bild från imorse när jag väntade på magda å hennes pappa i en timme, haha...





kan inte - 16 februari 2010

Jag måste smälta det som hände.. Berättar imorgon. Nu är det grejer för morgondagen som ska ordnas och sen är det sova som gäller. godnatt.

världens sämsta - 16 februari 2010

Det här är inte riktigt min dag. Känner mig chockad, frustrerad och världens sämsta för vad som hände. Hade ingen kontroll alls..

Nu ska jag äta. Berättar sen. hej.

tisdag - 16 februari 2010

Hej allihopa.

Skoldagen gick snabbt å smidigt med endast fyra lektioner, om jag miss rätt. Hade matte-diagnos å jag vill nog inte veta vilket betyg jag får på den, haha.. Skulle väl egentligen också haft musikprov den här veckan som man hade heeelt glömt bort, men det hade nog våran lärare ocskå. TUR! Annars så har det nog inte hänt så mycket. Eller jo vi hade ingen No idag så slutade tidigt.

Tog bussen hem och var värsta ivrig för att få äta semla, men då har ju såklart mina föräldrar inte köpt nån. Tack för den.. Så fick nöja mig med en kycklingbit, haha, var så jävla hungrig, äckelmat i skolan ju.

Men nu ska jag fortsätta att klä på mig för om tjugo minuter kommer hanna å hennes mamma och hämtar upp mig. pöss.

terror is very cute.


i orkar not - 15 februari 2010

Har nu suttit å halvsovit i sängen framför massa olika tråkiga tvpogram. Har märkt att jag inte haft läxor på ett tag, fyfan vad skönt de känns. Frihet! Nej men nu ska jag bege mig ner under tecket å sova. godnatt.


damn so ugly - 15 februari 2010

Hello.

Har kollat igenom I en annan del av köping och Twilight. Hade bara sett den en gång å det var för ett år sedan, så nu när man läst boken kändes det som att de var dags igen, hehe. Man fattar myyyyyycket mer när man har läst boken otroligt nog. Men dom kunde gjort filmen lite längre tycker man. Det sög. Annars så var köping hur bra som hellst, som vanligt. Å nu ska jag sätta igång tv:n och glo på top model. harebrao.


måndag - 15 februari 2010

HEJ!

Veckans första skoldag var helt okej faktiskt. Men jag lyckades endå sumpa den genom att glömma skåpnyckeln hemma. Somtur var så klarade jag mig igenom dom tre lektionerna utan material. Fick tillbaka matteproven och fick 14,5 av 20p. Emma fick 14 så vi satt och grubblade över att vi bara fick G, fast var ändå rätt glada att vi klarade det jävla provet. Men sen fick vi se att vi hade fått VG. DÅ blev vi riktigt glad, haha. Toppen (y)

Annars så har dagen varit rätt skön, inte gjort så mycket på lektionerna alltså. Gick med emma till erik när vi hade slutat, utifall hon inte hittade. Konstigt nog så visste jag nästan vart han bodde, vet inte varför, haha? Sen kom mormor å hämtade mig å nu är jag hemma. Har bakat negerbollar eftersom jag typ inte fick några sist jag baka. Så dom här får jag för mig själv.

Eftersom jag lurade mig själv lite igår och sa att det inte var nå I en annan del av köping, fast det var de. Så ska jag ta å sätta mig och kolla på pogrammet. Tur att det finns så man kan kolla gratis på tv4.se. Annars hade jag fan tagit livet av mig, haha.. Nej nu ska jag sluta babbla. vi hörs sen. puss.


erik å mackan - 14 februari 2010

Mors.

Sitter och glor på Blåsningen. Å inte är de nå I en annan del av köping idag heller. Lite smått deprimerande. Ska nog ta å lägga mig direkt efter pogrammet skulle jag tro. 2 skolveckor till sen är det sportlov. FYFAN VAD SKÖNT! I realy need it. NOW! =(

Nej nu ska vi sluta deppa å tagga inför..... tisdag? haha. godnatt.


shitpomfritt - 14 februari 2010

Hej.

Har precis kollat klart på filmen The Proposal. Den filmen är hur bra som hellst.
Fick nyss ännu ett av dom där mejlen jag väntar på hela tiden. Kan berätta att det är om ännu en medryttarhäst som står här i Stensätra. Tyvärr så är det ju så att om jag inte kommer in på gymnaisumet i gävle så måste jag flytta till Bollnäs. Och då har jag ingen tid till att ha medryttarhäst i Sandviken liksom, och hon ville hellst inte byta efter ett halvår. Men man vet ju aldrig hur det slutar, så nu har hon som äger hästen en annan intresserad person som ska åka å provrida nästa helg. Så jag får vänta på besked tills dess. Kommer troligtvis bli så att hon/han blir medryttare så det var ju inte så kul..

Men får hoppas på det bästa. Nu ska jag......... jadu.. vi får se. puss.


söndag - 14 februari 2010

Godmorgooon!

Somnade väldigt tidigt igår, vilket resulterade i att jag vaknade tidigt också. Inte kul. Sen så är det typ hur fint väder som hellst ute, men man har ingenting att göra ute över huvud taget? Hade gärna tagit en lååång ridtur men nej, finns ingen häst att rida på. Surt asså.

Men vi får se vad dagen bjuder på. Ska väl "ladda" inför skolveckan. Vill ha mer prao, please?
puss.

jatack till såhär pass mycket snö. räcker så väl.


sandviiiikeen - 13 februari 2010

HellO.

Slänger in ett inlägg nu innan jag går å lägger mig. Så sjukt jävla trött så det är nästan synd om mig. Glott på melodifestivalen å de va bra, sandviken egde. Eller så inte. Nej men det var väl ingen skillnad från alla andra deltävlingar. Fast eric är så jävla snygg. ojojoj.

Nej nu kommer föräldrarna in och då är det tag å förflytta sig från soffan till rummet. godnatt.


en fin gussilago - 13 februari 2010

Hej på er.

Har hunnit med å varit ute och gott med hunden en liten sväng och sen hälsat på hos mormor å morfar. Trevligt trevligt. Sitter nu i soffan och kollar på "Ett öga rött" som går på SF-kanalen, någon ny kanal som pappa blev sååååå stolt över att han hittade. haha...

Ska väl ta å göra mig någon macka eller nå nu. Är inte sugen på nå mat, min lillebror har ju dragit på sig magsjuka antagligen. Å första gången spydde han framför näsan på en typ så jag är inte så sugen på mat riktigt. Men får trycka i mig en macka eller två. Peronen är hos grannen så måste vara hemma med max. Så får sitta å gló på melodifestivalen ikväll. pusspådet.

haha, där sitter jag å magda å äter på storsjömässen. när dogge å andra generationen var där (h)


lördag - 13 februari 2010

Hejj allihop.

Gick upp nio imorse och åkte sedan iväg till stallet med hanna. Red en sväng med pollarna och blev liiite smått sur på att nallebjörnen tror att hon är ute å går med mig å kan bestämma vart vi ska någonstans. Men fan heller! Lite sur jag blev. Sen när vi var tillbaka så försökte jag å hanna desperat få igång en tv i stugan brevid stallet men det gick fan inte, haha..

Kom hem runt typ tolv-ett eller nått. Så var Charlie redan här. Alltid lika trevligt. Sen så har jag nu käkat en kålbulle å lite godis. Funderar nu på vad jag ska göra för någonting. Kommer ingenstans med funderingarna så ja. Hör väl av mig när jag funderat klart. puss.


shit vad "smal" hon var där asså :o 


great - 12 februari 2010

Hello.

Kom ingen Charlie idag, han kommer imorgon istället. Så nu sitter jag här hemma och är barnvakt åt min fuckingäckligtirriterande lillebror som ska göra negerbollar till mig imorgon å hans kompis som ska sova här. Peronen e hos faster å gör nått roligt. Å jag sitter å trökar ut av tröttsamhet och irritation. HÄRLIG KVÄLL!

bye.


otroligt nog är det inte bara jag som är trögfattad, haha......

fredag - 12 februari 2010

Heeej.

Började som sagt sju imorse, eller dom kom halv åtta. haha. seg somvanligt, går väl i släkten ;)
Hm, vad har vi gjort idag då.. Vi har fikat ett antal gånger. Supergott. Sen har vi varit och åkt runt en massa på olika sandvikavdelningar å sånt där skit. Jätteroligt, aa verkliiigen. Näe. Sen så åkte vi och käkade på någon........ blablabla-mässen på sandvik och där var Dogge Doggelito å ett till band som ska vara med i melodifestivalen. Dogge var typ mattant så han fick vi pizza av :D  cykel på köpeee. näe, men ändå.

Slutade två och har hunnit blivit en aning förbannad på min sjukt dryg bror. Hade ju sparat en stor negerboll från i tisdags som jag skulle äta idag för det blev helg. Men när man kommer hem så är den borta. En som inte kan skilja på mitt och ditt har tagit den och hade en jävla tur att pappa är hemma och att han har kompisar här annars hade han fått så jävla mycket stryk. Fyfan vad förbannad jag är.

Ikväll blir man hundvakt åt syrran. Trevligt. Och han stannar antagligen över morgondagen också. Så har lite å göra då, för en gångs skull.

Ska väl ta å göra något roligt nu. Titta på film eller nått. pyss.


från gymmandet igår, haha.




älskade choklad <3




mjölk (y).


lite dålig fokus där magda? ;D




Dogge-pizza =D


ser dom längst bort. där står dom å spelar =)




you - 11 februari 2010

Slänger in sista inlägget för dagen.

Imorgon ska man upp lika tidigt igen så lika bra att lägga sig i tid. Jag är så himla trött, vad nu det kan bero på... så jag ska ta å hoppa in i duschen strax och sen är det sova som gäller. godnatt.

om jag minns rätt så ska det här vara en svarv.. fast aa kanske inte. mitt minne sugeR.


torsdag - 11 februari 2010

Hej.

Åkte buss till skolan först idag och gjorde nationella prov i svenska idag igen. Idag fick vi välja mellan olika saker att skriva om. Tog Allt är möjligt, å jag skrev rätt mycket och då försökte jag korta ner det så bra som möjligt. Men får se hur det gick, känner på mig att det bara kommer att räcka till ett G. Skriva är inte min bästa sida.. Men aa vi får se.

Skulle äta på skolan sen, men åt inte utan följde med alla andra medans dom åt. Sen åkte vi till praoen och typ gymmade, sen blev det ett litet "tjaffs" där emellan också. Trötta på varandra kanske, inte så bra att umgås långa dagar och flera i rad. Men aa så kan det gå ibland.

Kom hem vid tre och har hunnit slänga i mig några mackor. Sjukt hungrig var jag. Men nu är jag mätt och sitter å glor på top model. Å väntar på ett avgörande mejl. Berättar om de sen när ja vet. Inte ta ut något i förväg lix. heh.. puss.


askul - 10 februari 2010

Jättekul att jag trodde mamma å pappa skulle åka å handla idag så jag kunde köpa nått å äta tills nationella imorgon. Men näe... så kommer typ inte hinna köpa något tills dess. Skitkul.. Men mer fokus på att skriva då antar jag. Nu ska jag ta å lägga mig å sova. Sen är det bara å tagga inför provet. godnatt.

video - 10 februari 2010

Såhär är min kamera just nu, det fungerar inte att knäppa kort. Men att filma. Här kollar vi på typ magdas nagel. Å jag fattar absolut ingenting om vad hon snackar om, haha. Och magda, DU BJUDER på den lilla delen du syns. okej? bra!

pyss.


onsdag - 10 februari 2010

TJO!

Började ju sju imorse, eller dom kom till tjugo över, så hade kunnat sova tjugo minuter till! ;o  Var så himla trött! Kändes som att jag hade gått upp flera timmar för tidigt, men det var bara en kvart... HAHA...

Idag så fick vi underhålla oss själva typ. Magdas pappa gör inte så mycket på jobbet, haha. Men jag å magda satt vid ett microskåp i flera timmar och hade skitkul. Vi som aldrig har tråkigt, haha. Sen fick vi gå runt och kolla på hur man svarva, fräser å sånt där. Lärde sig mycket, oja.. Kommer knappt ihåg någonting. Men kan iallafall skilja på dom nu!

Käkade lunch på pizzerian Fredrik (?), jääääätte gott! sen åkte vi tillbaka å höll på med det där microskåpet igen typ. Slutade fyra och åkte till stan för att köpa godis på hemmakväll till nationella proven imorgon. Jag trodde jag hade en hundring kvar, men icke sa nicke. Var heeeeeeeeelt tomt i plånboken, lite surt. Men ska köpa innan skolan imorn med linnéa så de löste sig så bra så =)  

Nu sitter jag här på golvet, har märkt att jag alltid gör de när jag sitter vid datorn. Lutar mig mot sängen med en kudde emellan. Otroligt nog, så är de hur bekvämt som hellst. Ska ladda in lite filmer på youtube från idag. pöss.




godnatt - 9 februari 2010

Ny design, om ni inte märkte det? =D
kanske hur snygg som hellst, jao. 9Cflickorna bjuder! Får se hur länge den får stanna, förra designen har jag väl haft i några månader nu? ;) Men den här gången var jag lat å inte bytte färg...

Nu ska jag ta å äta något sen sova. Ska upp kvart över sex imorgon, börjar sju. Härligt............................. näe. puss.

home - 9 februari 2010

Hej på er!

Slänger in ett sista inlägg lite snabbt nudå..

Åkte till stallet vid fem, höll på med hästarna och min nallebjörn stod inne för hon hade fått nya skor, lite nice. Gick ned till banan kvar över sex å värmde upp, men nanna dök inte upp förrens tio i sju. 20 minuter sen, men gjorde inte så mycket =) Red lektionen och jag som jämt har klagat på att mina ben är ojämna. Men nu har jag fått reda på att jag är sné, inte kul nej. Så har världens problem när jag rider nu. Mycket fokus på mig känner jag, bra, men mindre bra för dom andra, haha...

Ska ta å hoppa in i duschen nu och sen är det sängen som gäller! ppuss.


home - 9 februari 2010

Hej på er!

Slänger in ett sista inlägg lite snabbt nudå..

Åkte till stallet vid fem, höll på med hästarna och min nallebjörn stod inne för hon hade fått nya skor, lite nice. Gick ned till banan kvar över sex å värmde upp, men nanna dök inte upp förrens tio i sju. 20 minuter sen, men gjorde inte så mycket =) Red lektionen och jag som jämt har klagat på att mina ben är ojämna. Men nu har jag fått reda på att jag är sné, inte kul nej. Så har världens problem när jag rider nu. Mycket fokus på mig känner jag, bra, men mindre bra för dom andra, haha...

Ska ta å hoppa in i duschen nu och sen är det sängen som gäller! ppuss.


snowstorm - 9 februari 2010

Hello. good update today.

Snöade som bara den för någon timme sen, sen blev det uppehåll i en halvtimme och nu snöar det mycket igen. Seriöst kan det inte bara sluta snöa? Inte alls sugen på att rida ikväll om ja ska vara ärlig. På grund av det här skitvädret, seriöst, ge hit våren. Skiter i att jag är allergisk i pollen, jag vill ha vår. Orkar inte med vintern längre -.-

Även fast jag är grymt otaggad på att rida så måste jag upp till min lilla björn. Var en vecka sen nu, så jag ska dit. Varesig det är snöstorm eller inte. På med kläderna bara! men snälla, sluta snöa..................... pöss.

bild sen i torsdags. här snöar det normalt. nu snöar det asmkt. HATAR.


nationella - 9 februari 2010

Hej igen.

Fick skjuts till skolan av magdas snela pappa. Han är min idol, haha =D
Provet gick bra, tror jag. Asså det var så konstigt.. frågorna var okej, inte för lätta å inte för svåra. Men det var något som var wierd med det. Å sen skulle man skynda sig med svaren för annars skulle man inte hinna klart. Men man blev fan klar när det var typ tjugo minuter kvar. Då hade man ju chans till att finslipa lite ;)  men får se hur det gick. Blev lurad på en iallafall, surt. Men aa vi får se..

Tog bussen hem sen och har bakat negerbollar. Var så jäkla sugen och man ska väl ta å hålla sig sysselsatt med någonting iallafall. Är proppmätt nu och känner att det var min lunch, hehe.. Ute snöar det på ordentligt, kan det snälla sluta? Ska ju ha ridlektion ikväll, då är det ju inte så jättekul när det snöar. Bleh. Men ska leta på någon jacka, har ju ingen..... puss.

nallebjörn i somras. jisses vad lite hår hon hade :o

men fortfarande lika tjock.........


tisdag - 9 februari 2010

Godmorgon.
En kvart kvar tills jag knallar ner till bussen. Inte ett dugg nervös inför nationella, borde man vara det?

Har heller inte fått något mejl. Väntar väntar väntar å väntar.
Ska kolla busstider nu. puss.

sleep - 8 februari 2010

Hej.

Har inte gjort så jättemycket nu under kvällen. Suttit mest och ruttnat framför teven, i väntan på ett mejl. Seriöst, mejla någon gång! Är otålig.....

Nu ska jag iallafall gå å lägga hade jag tänkt. Ska först kolla vad det går på tv. Men om det inte går nå bra så ska jag sova. 8.15 ska man vara på skolan å ha nationella prov, inte nice. Men måste ju. Vi får väl se hur det kommer gå.... vågar inte ens tänka tanken. Fast morgondagens prov är nog rätt så enkelt, men på torsdag. euw. vill inte.

Nej men nu ska jag gå å lägga mig. hörs imorgon! pyss.


måndag - 8 februari 2010

Helllo.

Kom precis hem efter första dagen på praoen. Fick en rundvisning först av en som hette Tomas, jättesnäll gubbe haha. Vi hann väl fika tre gånger med han.... sen så åkte vi med magdas pappa till bolaget/folkethus å åt där. Mumsigt =)   sen tillbaka till Sandvik och fick vara med en som hette Marina. Hon typ designar fräsar och borrar å sånt där. Å vi designade typ en ljusstake som såg ut som en colaburk. lite coolt =D    sen sista två timmarna satt magda å hon och gjorde magdas mobil i 3D-pogrammet som man använde. Men det var faktiskt rätt kul ändå, även fast det kan låta hur tråkigt som hellst..

Imorgon är det ju nationella prov på morgonen sen åker vi hem. Är lediga, lite nice ;D  Så får se vad man hittar på under dagen. Bjuder på några bilder från dagen. Magda lyckas ju alltid att få min mobil att fungera.... pyss.





köping in my heart - 7 februari 2010

Kinamaten satt fint!
Ska nu hoppa in i duschen och sedan är det I en annan del av köping som gäller. Ska efter det försöka sova.

Wish me luck! Godnatt.


food - 7 februari 2010

KINAMAT NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


söndag - 7 februari 2010

Hej på er!

Somnade runt tre igår/inatt. Inte nice. Var kanske hur pigg som hellst. Mamma å pappa kom hem typ vid tre å släckte alla lampor i huset. Å jag som är så jävla mörkrädd kan ju såklart inte sova utan, men blundade så jag inte skulle bli livrädd å då lyckades jag tillslut somna. Tack å lov för det iallafall.

Vaknade först typ tio imorse, å kände att jag verkligen behövde sova mera, så jag somnade om. Å sedan vaknade jag ett, kollade var klockan var och sedan somnade jag om igeen..... till två, låg kvar till halv tre. Liiite skönt eller! Älskar mig sköna säng =)   Men sen så tog hungern över så drog mig upp å käkade. La mig sedan i soffan å har glott på massa filmer som gått. Har mest tagit det lugnt. Inga känningar av sjukdom så blir prao imorgon, härligt!

Kanske inte nämnt det, men ska iallafall praoa på Sandvik med magda. Vi börjar innan åtta imorgon. Det blir fan heller inte bra, kommer aldrig kunna somna ikväll heller. Får ösa på med varm mjölk, banan å läsa en bok. DÅ blir jag nog trött! Får iallafall hoppas på det...

Nej nu ska jag sluta prata om allt möjligt och göra något annat istället. pysss.

hallonsylt - 7 februari 2010

Hej alla nattugglor.

Jag är fortfarande rätt så pigg. Men ska nog gå å lägga mig snart ändå. Inte alls bra å sova för många timmar. Suttit och underhållt mig med allt möjligt. Men nu är klockan mycket. godnatt.


i taket lyser stjärnorna - 6 februari 2010

Hello.

Har precis käkat upp två mackor, det blev min middag. Inte så sugen på något annat fast är ändå hungrig. suger. Mormor har varit förbi nyss och hon sa att det var bra å dricka te om man är dålig i magen så jag provar väl det nu då. Men det finns en sak som är skitdrygt med te. Men kan inte dricka det fort om man är astörstig för det är ju så jäkla varmt :o  det suger. Men aa får hoppas på att det hjälper så jag kan få sova inatt.

Ligger å kollar på I taket lyser stjärnorna och kom precis på att melodifestivalen har börjat. Tur att jag inte missat nått, bara sån där förgrej. Så nu ska jag kura ner mig under filten och glo på tv. pusss.

djungel george - 6 februari 2010

Tjo.

Mår somvanligt. Sitter å käkar godis och kollar på repris från Blåsningen. Har suttit å kollat på Djungel george under eftermiddan. Dock så har jag sett den tvåhundrasjuttiotusenfem gånger så jag var dåligt uttråkad ändå. Men nu ska jag ta å slänga i mig något för börjar bli lite hungrig. Mormor kommer väl vilken sekund som hellst för att kolla till mig å max. Skitkul att föräldrarna litar på en? äh, orkar inte bry mig just nu...

Så vi får höras senare. puss.

haha, vindögd?


lördag - 6 februari 2010

Godmorgon, eller nått sånt.

Igårkväll mådde jag INTE bra. Vaknade flera gånger av att jag mådde illa och ni kan väl lista ut hur det slutade.. Tror bara det var något jag åt igår för jag mår som vanligt nu. Fast ändå inte, lite off i huvve fortfarande och typ äcklad. Men annars är allt som vanligt. Utifall så red jag inte imorse och åkte heller inte iväg på bröllopet. Sorry felicia, jag som lovat att fixa ditt hår! Men bäst att inte åka hemifrån utifall det kan vara något.

Vaknade istället vid två och kände att jag sovit ut ordentligt. Gick ju å la mig tio igår, å sen kanske var uppe en timme sammanlagt i natt. Så jag sov jäkligt många timmar. Inte bra, det är ett tecken på att jag är sjuk eller håller på att bli. Usch jag vill inte. Jag som var så jävla taggad på att rida idag. Gud, mer irriterad än vad jag är nu kan man nog inte bli -.-


Men jag å max är iallafall hemma nu, han åkte inte på bröllopet han heller. Så nu är vi ensamma hela dagen å kvällen. Blir nog tidigt ikväll skulle jag tro. Får kolla upp några filmer jag kan ladda ned, å sen får vi väl sitta å glo på melodifestivalen. Som dock inte är nå bra, men har nog ändå inget för oss. Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på tv. pussss.


fredag - 5 februari 2010

Hej på er.

Inte alls på bra humör just nu. Men iallafall...

Skoldagen har rullat på som vanligt, förutom att vi hade matteprovet idag. Shit, jag vet inte alls hur det gick. Gjorde mitt bästa iallafall och skrev på alla. Vi får se hur det gick när vi får tillbaka det. Får hoppas på det bästa.

Tog ju ledigt från spanskan och jag fick ju aldrig reda på varför. Men mamma å jag skulle till valbo och handla kläder tills imorgon eftersom vi ska på bröllop. haha suck.. Gick dock inge bra med att hitta kläder, vafan har man på sig på bröllop om man bara ska till kyrkan!? Fick bli en skjorta, tights å mkt halsband till det. Normalt, men bättre än att komma i jeans och linne typ. hehe...

Kom hem vid fyra och satt mig framför teven, efter någon timme blev jag barnvakt. Vi kollade på Madagaskar 2 och Magi på Waverly place the movie eller vad det nu heter. haha. Riktigt kul, not.. somnade under sista filmen. Stackarn, jag var verkligen inte på bra humör då...(är inte det nu heller. helgen startar bra..... nej!) Men väcktes sedan efter en timme av att det var mat. Och nu har det gått någon timme och jag ska gå å lägga mig nu. Ska upp 7 imorgon å åker till stallet 8. Kommer hem före halv elva. För ska till mammas salong halv tolv, å då ska man vara färdigfixad. Dock inte håret då, för det kan jag göra där. Å sen ska jag fixa felicias hår där också.

Sen så börjar bröllopet 3 i kyrkan, sen åker jag å max hem medans mina föräldrar är på fest. Kul lördag. Men känner mig lite små krasslig så ska vila upp mig inför praoveckan.

Nu ska jag lägga mig. godnatt.

kladdcake - 4 februari 2010

Tjo.

På esteten fick vi baka kladdkaka, och det var GOTT! Så jävla mätt blev ja, sen fick vi fjäskande gäster som ville åt våra kakor som vi gjorde. Men ingen vela ha dom så de fick vad de ville ha, haha.. Tog bussen hem direkt efter och pratade med emma i telefon en stund. Nu ska jag ta tag i hälsodagboken och skriva allt som behöver skrivas. Sen är det bara att hoppa in i duschen och sen sova. Lite tidigt än så behöver inte stressa =)
pysss.

Å JAG HAR ÄVEN FÅTT IGÅNG KAMERAN PÅ MOBILEN. TACK LINNÉA, DIN FÖRTJÄNST!


älskade snö.............................

KLADDKAKA, LOVELOVELOVE.


åsså ludwig. haha

datajävel - 4 februari 2010

Nu är det TREDJE gången jag ska skriva om det här jävla inlägget. Hakar upp sig hela jävla tiden. Får nå fel på skolans datorer!

Iallafall så sitter vi på Solektionen nu och har nyss haft kör, bara några minuter kvar så ska inte börja på något nytt. Är ju ändå klar med allt så gör inte så mycket. Sen är det No som gäller och efter det estet. Taggar kladdkaka, så bäst för hkläraren att hon har köpt ingredienser annars åker jag seriöst hem! -.-

Tror det var allt om jag minns rätt. pysss.


torsdag - 4 februari 2010

Godmorgon!

Första morgoninlägget på hela året typ. duktig.
Magda å jag skulle egentligen gå till skolan idag men för er som inte bor här kan jag ju säga att det är tyyp snöstorm ute. Att gå typ 1-2 km är inte riktigt lockande. Men vi skulle få skjuts av magdas mamma/pappa så det ordnade sig. Härligt. Hm, ja.... Blir skolan idag somvanligt med vanliga å tråkiga lektioner. Men vi har inte engelska, spanska lr matte så torsdagar är fan en av dom bästa dagarna! ;)

När jag kommer hem sen är det plugga hälsouppgifter som gäller. Ska vara klart tills imorgon så får sätta igång idag med den. Alltid ute i sista minuten, i know. Men man orkar inte göra läxor frivilligt några dagar före, det händer lix inte.. Aja men nu ska jag sluta skriva om absolut ingenting, så ni får ha det så trevligt. Hörs efter skolan. pyss.

random - 3 februari 2010

Hej.

Jag vill ha långt fint tjockt hår.
Jag vill inte ha kort slitet tunt hår.

Hejdå.



onsdag - 3 februari 2010

Heeeej på er!

Det där med bra uppdatering sket ju sig lite..
äääsch.
Nya tag imorgon!

Dagen har spenderats i skolan, as usual. Skridskor sista lektionen. Älska skridskor! lovelovelove. Gjorde inte lite ont i rumpan heller när man åkte, så imorgon har jag väl världens träningsverk. Men de är det värt. hehe. Satt även sen över en halvtimme med julia och magda på statoil å väntade på att magdas pappa skulle hämta upp oss. Så trevligt så.

Kom väl hem till typ fyra, satt mig framför teven å en timme efter vare käk. Majskolvar, nu poppar/bubblar det i min mage så det känns nästans som att majset blir popcorn HAHHAHA... Okej jag är trött. Imorgon är det bakning som gäller på esteten, fan vad jag taggar det. pyssssssss.

(magda är jävligt lat och orkar inte lägga in bilder från idrottslektionen. Skit påre. Så blir inga bilder idag.)

nallebjörn - 2 februari 2010

Halloj.

Dagen gick rätt så fort. Magdas mamma var så envis med att magda skulle ha rätt kläder på sig så det skulle ta för lång tid att hitta på allt så jag åkte ut dit utan magda. Tror ni inte att jag blev liiite glad när jag lockade smått på hästen och hon kommer springandes? Love that horsie.

Iallafall så tog jag bort de mesta av alla snöbollar som satt i pälsen på henne. Kan inte tänka mig att det är kul att ha 10 000 snöbollar under magen som hänger i håret. Haha, stackarn. Vi red upp mot åsen och lite här å var. Tappade bort mig ett tag så hon fick visa vägen, haha. Halkade rätt mycket, men får skor någon gång den här veckan sa Nanna så det är ju skitbra! Förresten hanna, vi har påbörjat lite av bugningen nu och det går frammåt ;)

Kom hem för ungefär två timmar sen och käkade. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag bara läsa på spanskaglosorna å fixa blogg till hanna. Sen ska jag sova. Godnatt.


nice - 1 februari 2010

Nu har jag bestämt mig för att vara jävligt aktiv på att blogga. Ny start den här månaden typ =D

Nu ska jag ta och ta ur linserna, sminka av mig, lägga mig under mitt varma täcke och väntade på att 13 snart 30 ska börja. Börjar om typ 30 minuter så jag har god tid på mig vilket är bra. Inte stressa, inte bra.
Så nu har jag gjort mitt fjärde inlägg för idag och jag är ju bara föör duktig. Därför säger jag bara en sak nu. Godnatt.


ojojojdå - 1 februari 2010

Hei.

Glömde visst bort att blogga när jag kom hem.
Men min blogg har redan uppdaterats två gånger tidigare så jag är rätt så duktigt ändå ja.

Dagen har bara rullat på som vanligt. Tagit det lugnt och försökt låta bli att somna, vilket jag inte gjort än så det betyder att det blir tidigt ikväll! Great.

Imorgon direkt efter skolan drar jag till stallet, magda följer med för att ge mig lite sällskap, hehe. Det är bra det. Hanna ska ju bort, så det är därför. Blir väl en lite sväng ut vid åsen eller något där jag hittar, haha. Å så är det inte så jättejobbigt för magda att gå heller. Men lite ska hon få pölsa iallafall, så hon blir varm, haha ;D

Så då blir det ingen uppdatering förrns kvällern. pyss.

nallebjörn.


måndag - 1 februari 2010

Helloooooooooooo.

Sitter i skolan nu och har So, det suger. Men efter den här lektionen slutar vi så då ska jag å magda gå hem, ååå vaaa kuuul.

Jag slåss. heido.


RSS 2.0