Nu vill jag ha dig baby

Förstår inte hur jag kan vara så trött? Godissugen utav bara helvete är man också, lingonveckan på G alltså, dö.

 

Skoldagen gick sjukt segt, muntliga redovisningen är gjord, varför blir man alltså så röd i fejjan för? Svårt att bara vara normal, damp.

 

Okej, inget är bra just nu. Och de är så jävla kallt i rummet. Gräver tammefan ner mig i täcket inför en film eller något annat tjaffs, för tvn vill då inte fungera. Fuckoff. Hej.




It's the end of this story

Slut på Grey's, hur länge lär man vänta på kommande avsnitt då? Sadface, vad ska man nu tidsfördriva livet med..


Och jag går i dagar i tröjan du hatar

Har bestämt mig för att starta upp den andra bloggen igen, där jag bara bloggar om hästarna. Så blir det inte så mycket tjat om det här. För dom som är intresserade är det ju bara gå in och kika, tryck på bilden för att komma till bloggen!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Måndag igen.. och så JÄVLA trött.

Skoldagen gick fort iallafall, fick reda på att man har IG-varning i religion, ups. Men inte så konstigt när läraren inte informerar en om att man fått IG på ett prov? Idiot.

 

Hemma nu iallafall efter en äckligt kall cykeltur. Ska lägga mig framför Grey's en stund (och ja de är slut om 2-3 avsnitt.. känns som jag kollat i evigheter, haha). Sen ska jag göra vofflor!!! Stört sugen. Aja, hörshej.



Grönt bett, grönt schabrak, matching matching.

Hejhopp. Dagen har gått undan, sov ut till 12, SKÖNT!


Åkte sedan till stallet. Red först Storm, gick helt okej, mycket galopparbete idag och han blev jättefin på slutet, men tugnt var det!

 

Red sedan Dickan, hon har nog aldrig varit så lugn som hon var idag, var själv lite smått förvånad. Blev mycket galopp när hon väl var så pass lugn, och OJ vad fin hon blev! Högergaloppen kan nog inte bli finare, jisses vilken känsla. Går oftast "dåligt" när man försöker rida lite seriösare pass på henne men när det väl går bra så går de så jävla bra!! Gjorde min dag, helt klart.


Hemma nu och sitter å kollar på Världscuphoppningen på tv, ska duscha å så snart. Senare kommer nog Simon och myser. Nu vet ni. Puss.



Don't close your eyes

Tjenis. NU har man äntligen helg! Jobbat 8-1 idag, gick super och var inte alls segt.

 

Kom hem för ett tag sedan och har hunnit duschat, Simon är här nu en stund också innan han sticker iväg till sin bror. Och om jag får tag på Magda så blir de troligtvis mysa med henne ikväller!

 

Så nu vet ni. Peace.


Jävligt dött på Resecentrum imorse, kände mig lite ensam.



Kungen, söt ponni.



Mission Impossible Ghost Protocol

Hey! Dagen har gått fort, praktik på STORK med Hanna. Vanliga rutiner + red en häst. Gick helt okej.

Varit hemma och tagit de lugnt och nu är Simon här, ska till Gävle och kika på bio som börjar 21.15 så ska väl åka om ett tag.. Ni få ha de bäst, puss!



It's a new world, It's a new start

Går segt här ser ja? Hann med att ta av & slå på en sko på Eddy igår, rida en duktig Dakita och åka iväg till Årsunda, var så utmattad att jag somnade 9.

Idag har jag longerat Hanna på Eddan och sedan själv ridit Tuffe på GRS, longeringen gick sådär (var ganska ringrostig..) och ridpasset på Tuffe gick helt okej, skulle behövt lite mer tid.. Menmen!

Kom precis hem från stallet, ridit Dakita och orkade knappt hålla henne idag så blev bara lite trav & galopp. Ont i HELA kroppen, så nu är det jävligt skönt att äntligen få ligga i sängen ♥ Så nu säger jag, Godnatt!


I don't want to be a Loser.

Orkade inte med gamla designen så slängde ihop nå nytt på 15min. Enkelt å bra tills vidare. Nu ska jag köra igång Grey's innan läggdags. Bye.


Haha fin pic hej

Blev Årsunda igår ändå, hehe.

Idag var de skola som vanligt, varit död hela dagen.
Kom hem för ett tag sedan, ska nu hoppa in i duschen utifall jag ska vidare till Årsunda sen, visar sig. Upp tidigt imorgon, dom har satt hovvården på våran sovmorgon denna vecka.. Fuck off!!!!!

Ja men vi hörs, pyss.


Think thru it

Hello.
Gårdagen gick undan, vakna 1, drog till stallet och red Storm (som somvanligt går som en klocka, fattar inte hur bra han är!)
och Dickan (som skötte sig riktigt jävla bra och slappanade av liiite lite i slutet, hon vågar inte riktigt och är ganska stressad men är jävligt nöjd över de lilla hon slappnade av!)

Åkte sedan till Årsunda och sov där.

Idag har jag varit i skolan, fått en hel del gjort, skönt. Kom precis hem och blir nog hemma ikväll, verkar som det, killen sitter hellre framför sitt tvspel ikväll. Såå jag ska väl ta å softa framför Grey's och få lite plugg gjort. Tjing!


Crocodile

Hej! Fyyyyyyfan vad kallt de var imorse, IGEN, så fick skjuts av mamma som erbjöd sig att skjutsa mig och cykeln till Resecentrum. Snäll hon.

Var framme runt tio över 8, så kom i väldans bra tid. Vi jobbade på och fick se hur de funkade, skulle vara klara till 12, blev klar 10.30 typ. Var massa ungar där som hjälpte till så då gick de undan! Väldigt soft.

Var hemma runt 12.20, cyklade som en idiot för de var så jävla kallt. vinter .

Varit med Simon hela kvällen nu, käkat bastat å sånt mys. Han drog iväg för ett tag sedan, tvspel hela natten hos sin bror... Förstår icke..

Jag är så jääävla trött, så jag ska ta och sova om en stund, äntligen får man sova. Godnatt!


Livet blev plötsligt lite bättre

Behövdes bara ett telefonsamtal sen räddades min lördagsmorgon ♥ Tack A!


FAN var bra de går nu!

Jobb imorgon 8-12, "provjobba" för att se hur de går till å så imorgon bara.
Men eftersom de är lördag så går ju bussarna förjävla taskigt, så just nu suger livet REJÄLT. Men bara å bita ihop, cykla till resecentrum runt 05.20..

Jag som varit så jävla trött denna vecka, får aldrig min sovmorgon, därför ska jag släcka kl 9, punkt och slut.

Eftersom bussarna suger, så måste jag vänta 1h i Gävle på nästa buss. Vartfan ska man ta vägen egentligen?.. Kommer fortfarande vara kålsvart när jag är framme typ. Våldtäcktsoffer nr1.


HATAR PRAKTIK, VINTER, HÄSTAR, ALLT

Jag är så JÄVLA arg.

- Vaknade och var verkligen skittrött, "borde jag åka eller inte?" var tanken. OCH VAD FAN TÄNKTE JAG MED NÄR JAG GICK UPP??

- Bussen var 10min sen imorse (stått 20min i -15° och väntat) Skitkul.

- Red 3 hästar varav en höll på och stegra, en var allmänt korkad och inte fattade ett skit och en röck hela tiden ur tyglarna ur händer på mig, skitont om man höll i hårt och inte var beredd så rycks armarna av.

- Gick till busshållsplatsen och väntade i 20min IGEN, lika jävla kallt.

- Cyklade hem i kylan när jag redan var nedkyld, gick så jävla tungt att jag skrek åt cykeln??? (haha.)

- Hemma sitter alla nöjda och belåtna för de inte varit ute nå och frågar "hur har din dag varit?" FUCK OFF.

- Varit så jävla kallt att jag inte visste om jag ville skratta eller gråta.

HELA DENNA DAG KAN KÖRA UPP SIG I RÖVEN. TACKHEJ.

Märren som gillar att stå på två ben istället för fyra.



Vinterdeperission var de ja..

TRÖTT, ja jag tjatar fortfarande för de är den enda känslan jag känner just nu, fuck it.

Skoldagen gick fort med teori på fm och hopplektion på Tuffe på em. Var enkel övning idag eftersom han är rätt "lätthoppad", så rullar han på av sig själv så svårare än så var det icke.

Gick hem, drog dirrekt till Dickan och skrittade henne en stund i mörkret. Nu när de bara går att skritta överallt så kanske jag skulle promenera bredvid istället för att bara sitta och hänga med? Vore ju ganska smart om man vill ha lite motion, haha..

Har bara suttit å halvsovit sen jag kom hem iaf, ska ta å kika ett Grey's avsnitt sen ska jag sova.. Godnatt!

Mycket nice när bror kommer in med smoothie lite sådär random.


This would taste like heaven

Häj. Fyfan vad jag ska vara trött hela tiden!! Orkaaar inte.

Helt värdelös skoldag idag, var där i 2h för att gå fram och tillbaka i klassrummet för om man svarar "ja" eller "nej" på någon fråga. Extremt jävla onödigt.

Hoppade av i valbo och mötte upp Simon direkt efter vi slutat. Fick med mig lite underkläder och en tröja. Välbehövligt.

Tog sedan racercykeln till stallet och red Dickan i mörkret. Myspysigt.
Kom hem för ett tag sedan och har duschat, käkat osv.

Ska kika upp vad jag ska redovisa imorgon (hehe) sen sova, trött som ett as som sagt. Tjingeling.

Jag är fortfarande kär i honom, tröttnat lite på låten, men kan inte sluta kolla. Heh pinit.


Du är nog den

Tjohejsan. Tänkte informera er om helt obetydlig info i mitt liv. Har precis kollat klart säsong 7 på Grey's. Har bara en kvar, vet inte ens om hela säsongen kommit ut än. Saaaaaaad!

Vad ska jag underhålla mig rastlösa kropp med tills det går att vara i stallet 24/7 istället? Våren koooom någongång..


Lät du henne komma närmre

Huuaaa säger jag bara. Är trött.
Skoldagen gick undan som vanligt, skönt de.

Kom precis hem typ, ska gå å fixa nå att käka på. Har absolut inget på schemat idag, sköntis.
Så ska väl städa rummet eller något annat nödvändigt så att jag inte somnar. Hoers.


Don't bring flowers after i'm dead

Sådärja! Klurat ut alla, skrattretande nog lätta uppgifter om man bara tänker till lite.. Så nu är jag redo för morgondagens lilla fjanttest och resten av skoldagen.

Sovmorgon var de ja, underbart! Nu blir det för fasen Grey's hela kvällen som beröm till mig själv, hare gött gofisar.

Thumbs up everybody!

Smålandslimpisar

Hai. Sov max 4h inatt, inte okej, så jävla trött när jag gick upp.

Var till Jernvallen och kikade upp mina fötter, mamma trodde de var pågrund av dom som jag får ont i ryggen. Visade sig att jag är sne för jag trampar konstigt med vänster fot så hela höften blir lidande. Så specialbeställde inlägg till skor så får se hur de funkar.

Sen skola som vanligt då, faila matteprovet jag gjorde förra veckan. ASARG, men ska plugga nu och göra en liten del av provet imorgon. Så jävla svårt..

Kom hem för ett tag sen alltså. Så de jag ska göra denna eftermiddag är attplugga in den där jävla matten. Sen somnar jag nog tidigt, sköntis. Hörs.

Fint mä mellis!

Idag;; Söndag;;

Fick sova ut idag, snäll pojke.

Gick upp runt.. halv 1 kanske. Simon åkte hem och jag övningskörde lilla biten till stallet med mamsen. NU jävlar
har jag koll.


Red Storm på åkern som de äntligen är snö på! Han gick som en klocka och red igenom honom ordentligt, älskar känslan, speciellt när en stor kloss nästan flyger fram för han känns så lätt att rida.

Red sedan Dickan, efter en liten vila sen "insidenten", skrittade ut en stund och travade lite på åkern för hon hade så mycket överskottsenergi.

Efter de så har jag hunnit duscha, käka och varit på salongen å fixat håret. Nu ska jag mysa framför Grey's resten av kvällen. Tjing!

HAHA, Hannas vurpa från i fredags. Lätt roligaste på hela kvällen.


Lördag;;

Väcktes av en pigg Simon, var själv allt annat än pigg. Bakis, kallas de ju. Gick upp och gjorde scones och däcka sen i sängen igen.

Åkte ut till Årsunda ett tag, fullt ös där hemma som vanligt, mitt huvud höll på att sprängas. Inte de roligaste.

Sen drog vi hemåt igen, käka å osv.

Åkte förbi Mattias och kolla på hans nya lägenhet innan vi åkte iväg på bio. Såg på Hamilton, jag som inte gillar svenska filmer gillade faktiskt den här. Kändes inte riktigt svensk eller vad man ska säga. Sevärd!



Fredag;;

Tjenis! Delar upp inläggen om helgen.

Praktik och red i princip hela dagen, fett soft!

Stressade sedan hemma, mötte upp Hanna på Resecentrum och drog vidare till Gävle. Höll hus hemma hos Jossan och väntade in Tove, överraskningsfest åt den blivade 18åringen. Hade superkul med brudarna och kul att träffa nytt folk!

Tog ganska tidig buss hem eftersom bussarna går så dåligt till Sandviken. Fick hämtning av Simon där och åkte hem å SOOOOOOOV.

Kassandra Tilly, en av de 4 hästarna jag red under dagen.


Tove fick en liten lapdance, eller vad man ska kalla de, haha!

don't forget me, i beg

Hejsanhoppsan. Skoldagen har bestått av teori och ridning på GRS med skolan.

Fick CH idag på lektionen, gick bättre än förväntat faktiskt, gillas. Trots att han är en jätte.

Direkt när jag kom hem cykla jag iväg till Dakita, som varit med om lite otäcka saker idag. Kände igenom henne och stretchade osv, sen gick vi på en liten prommis. Tog de lugnt bara.

Kom hem för ett tag sen och stoppat i mig lite panncakes. Ska fixa massa saker inför imorgon nu hade jag tänkt. Sen blir de lite Grey's somvanligt innan de blir sleepytime. Bye!

Trött jette hest.


Mean girl

Hi. Trötta jäkla skoldag, har suttit exakt hela dagen med första mattekapitlet jag faila på. Tyckte jag kunde allt utantill när jag bad om provet sista timmen, men ICKE, sånt som inte ens fanns att träna på var med på provet? Så jävla meningslöst. Om jag inte för Godkänt... oh.. damp.

Åkte direkt till Dickan när jag kom hem. Kastade på mängder av reflexer sen gav vi oss ut i mörkret. Hon blev skitdryg på slutet dock, why why why??

Har packa, ätit, duscha och så har Simon kommit. Ska slå på ett Grey's avsnitt sen är det godnatt för min del! Puss.

Massa bus pågår på min facebook.


You don't get it

Tjenna. Första skoldagen då, började med att man var där 1.30h för tidigt (jag som satt 45min i onödan på resecentrum för att inte komma försent), YES LIVET ÄGER, eller så inte.

Kollat på filmen "Supersize me" som man sett 100ggr eftersom i princip varje lärare visar den. Å lite matte på eftermiddagen.

Kom hem för ett tag sedan och har stoppat i mig en macka i väntan på att maten ska bli klar, hungry. Hum, mer än så har jag inte att tillägga, Grey's resten av kvällen. Tjing.

Fin apa, hörs.

Det känns ännu sämre nu

Hey. Kom hem för ett tag sen, körlektion. Är ju grym, allt går skitbra, har bara ett problem.. Är skitdålig i starten med dragläget, hahaha riktigt pinsamt när man kör förbi mellan Bessemer och får motorstopp så är de hur mycket folk som helst utanför..

Ska nu ta å duscha å packa lite grejer, sen åker jag ut till Årsunda. Inte träffat Simon på 2 dagar och knappt prata med varandra, känns som vi inte träffats på en vecka, illa, saknar ju min pojke.

Så ska skynda mig lite så jag kommer ut dit så tidigt som möjligt, kanske övertalar mamma att de är jag som ska köra? ;);) Haha visar sig. Pussis!


Safe and Sound

Hola amigas (måste vara ett av de få orden man fortfarande kommer ihåg från spanskan i högstadiet, haha tragiskt..)

Var till stallet tidigare idag, red Storm och Dakita.
Storm var skitfjollig när jag red honom så började tappa humöret, sen ville inte Dakita komma in från hagen, så då blev humöret ännu värre, så var hon pigg och odräglig när jag red. Haha åh vad pissed off jag var.. Lingonveckan ♥

Åkte ut å övningskörde dirr när jag kom hem, samma ställe som jag var på med körskolan. Gick sådär, mycket svårare att få till dragläget i våran Grodbil..

Har precis käkat, ska sätta på lite Grey's nu, cyklar sedan vidare för att spändera kvällen hos Magda. Mys. Puss.


Havet är djupt

Varför är jag fortfarande vaken?..

Kvällen har bestått av en My, en Linnéa, en Magda, tre filmer, lite mat, lite popcorn, lite kladdkaka, lite prat och en massa skratt! Alltså en heeeeeelt å hållet awsome kväll!

Klockan är ställd på 11, så nu måste jag verkligen sova.. Godnatti!

Pic från i somras. Gosisar!


Drew Bear

Goddag.

Igår:
Åkte ut till Årsunda och red Sune för första gången på väldans länge! Han var piggelin och lika underbar som vanligt. Längtar tills vintern är över så jag kan ta mig dit oftare..

Stannade sedan kvar i Årsunda, blev filmtittande hemma hos David hela kvällen. Åkte sedan hem till Sandviken och sov här.



Idag har jag inte gjort ett skit, helt död i kroppen, bakat scones tills jag blev yr. Så låg och sov ett tag efter vi käkat. Simon drog hem för ett tag sedan. Får se hur dagen ser ut, om Linnéa kunde skulle hon kanske ta sig hit. Annars får vi se! Greys next. Puss.


Titanium

Tjohej, världens tröttaste människa här. Somna 3, klockan ringde 10, var så trött så jag glömde att jag kunde snooza ett tag så gick upp tidigare än nödvändigt..

Körlektionen gick iallafall super, fett taggad på att köra nu! Tillbaka dit på Måndag igen.

Åkte till Dickan och red henne direkt efter och kom precis hem därifrån. Ska slå på Grey's en stund nu. Tjing.



Are you leaving

Godkväller. Precis hemkommen ifrån Magda, har myst med godis framför Jackass, äger. Ska slå igång något Grey's avsnitt nu innan jag ska sova. Nervös inför imorgon, haha jisses. Godnatt.


The one that got away

Hallo. Sitter i Årsunda, väntar på bättre tider. Åker antingen hem med kl 1 bussen eller kl 3 bussen, visar sig.

Dagen ser ut så att.. Jag ska rida Dickan in the dark, sen får vi se hur kvällen slutar. Körlektion imorgon som sagt.. Kult. Hej.


Boys boys boys, we love them

Hej polers. Dagen har inte bestått av något speciellt. Har mest chillat här ute i Sahara.

Åkte in till Sandviken ett tag för att Simon skulle lämna nå brev + att han skulle visa mig vart Lovéns ligger. Körlektion på torsdag morgon, visar väl sig hur det går, haha pinsamt.

Är i Årsunda nu och blir kvar tills imorgon. Mys. Ska sätta igång Greys ett tag i brist på annat att göra. Tjing.

söt bild från nyår, haha!


2012, how weird is that?

Hej! Nyåret firades in i Kungsgården med massa nytt folk, hade trevligt men blev lite för mycket så på slutet hällde jag i mig vatten som en idiot och tacka gud för det. Annars hade jag inte stått på benen igår!

Gårdagen sov jag ut, åkte till stallet och avslutade dagen med bio med Magda och Julia. Mycket mys!

Idag har jag hunnit med att duscha och käkat. Simon kommer å hämtar upp mig runt 5 så då åker vi ut till Årsunda, blir kvar där tills imorgon skulle jag tro. Hare gött!


RSS 2.0