torsdag - 30 april 2009

Sista april idag. Själv har jag lovat familjen att följamed dom hit, till stefan och berit. Så mamma och pappa är nöjd över att jag inte är borta nå iallafall. Egentligen så är det rätt skönt att få ta det lugnt nu, blev en jobbig lektion idag på ridningen. Bertil gick jättefint, från början till slut och jag blev så svättig så jag trodde att jag aldrig skulle komma upp på cykeln. Men jag skriver mer imorgon. hejj.

bra bättre bäst - 29 april 2009


onsdag - 29 april 2009

Ni kanske har märkt att jag ändrat designen?  Det var på tiden tycker jag, hehe.
Dagen har somvanligt spenderats i skolan. Hade även sovmorgon idag, så himla skönt. Men iallafall.. så har vi fått ett häfte med det vi ska plugga på, för vi har nämligen engelskaprov nästa vecka +veckan efter. Det sista engelskaprovet innan sommarlovet, fyfan så skönt! Sen på sista timmen höll niklas (vikarien på svenskan) kvar oss och vi hade frågesport hela lektionen. Snacka om drygt, kunde vi inte fått slutat och skippat svenskan istället?

Så nu som ni kanske förstår så måste jag påbörja pluggandet av engelskan. Så jag får in något i huvudet iallafall.


kompakt kamera - 28 april 2009

Jag vill ha en normal kamera, en sån som man kan ta med varsomhellst. Överallt. Som man bara kan stoppa i fickan lix. För min nikon D40x den är ju typ enorm? Plus att den kostade över 6.000 +2.000 för objektivet. Så den vill man inte gå runt och bära på hur som hellst. Jag får ta och spara ihop pengar tills sommarn, gärna innan sista maj för då far vi ju till grönan! :D


denna kostar 1.600:-  och är troligen den jag ska spara till :)

OM jag inte hittar min gammla röda kamera, vart nu den tagit vägen :o

tisdag - 28 april 2009

hej.

haha. I skolan idag har jag haft de jättekul ;> 
annars så har de väl inte hänt nå speciellt. Sovmorgon imorn WIHO !!!!!!

 Började nyss blöda asmycket på min haka, blev fan rädd att jag skulle förblöda eller nått :o
hehe..


måndag - 27 april 2009

hejjz.

Skolan idag somvanligt... astråkig alltså. Men går bara tre dagar till sen är de helg FAN VAD SKÖNT!
Hade arobics redovisning på idrotten, haha aa emma vi kommer verkligen att få mvg ;)      not..
Sen är de nog inget speciellt som hänt. Ska kunna allt i amerika tills på måndag, måste komma ihåg det.

Annars idag så har jag varit ut en sväng till pollarna. Tog ut pampas på en kort tur, 50 minuter typ. Men bara skritt å trav :)

+++++++++ jag å magda har kommit med i bilddagbokens "vårkänslor" tävling.  :DDDDDDD



"vårkänslor"-bilden :)))

söndag - 26 april 2009

Godmorgon.

Ja gårdagen blev som förväntat. Flera tråkiga timmar inomhus. Men en halvtimme var jag iallafall ute med min lillebror och spelade fotboll, fick 50 spänn för det. hehh :))

Idag blir det antagligen samma, sitta inne å tröka. Fast det är rätt skönt att inte behöva göra någonting och passa tider. Det påminner mig om att det är skola imorgon. uschh.


lördag - 25 april 2009

Godmorgon.

Igår var jag ute å gick med magda en sväng, och vi hade charlie med oss. För jag är hundvakt nu igen :)
Åsså satt vi inne framför tvn å tröka, myspys (;

Idag får jag i stort sätt inte vara utomhus för det ska bli en bomb av pollen nu i helgen. Om jag är ute, då överlever jag fan inte ;o   Så trökig helg kommer jag ha iallafall. Inte kan ja dra ut å rida heller. suck...


fredag - 24 april 2009

näääääääämen hej.

Skolan idag var asjobbig. So-testet gick väl sådär, kom inte ihåg vad alla länder å huvudstäder i hela Asien hette. Vem fan gör de ? ;)   Sen så på spanskan presenterade vi våra plancher, gick asdåligt. Blev bara helt fel när jag stod där uppe och försökte läsa. Men nu är de gjort iallafall..
Och nu ÄNTLIGEN är ondskanboken och uppgifterna inlämnade, och jag måste tillägga att niklas kan vara jävligt dryg ibland. Men nu är allt de där gjort och man kan pusta ut :)

Snackade även med felicia idag men ingen ridning, hon skulle till sin pappa. Och jag har ingen lust att rida ut ensam. Får se om de blir av i helgen. puss.


torsdag - 23 april 2009

hejjz.

Har väldigt lite tid nu så jag skriver en kort sammanfattning..

Skoldagen har varit bra förutom att gunnar ä störd. Han sa att vi skulle plugga på Beethoven förra veckan och ha prov idag, åsså kommer han med ett prov om Beethoven OCH mozart. Inte fan sa han någonting om någon mozart heller, kul ig nästa.  Sen har de varit somvanligt, ashärligt väder var de ute så vi satt och sola på hålen. :)

Efter skolan drog jag å stina upp till stallet å red. Fick bertil, och de gick superbra. Han var asduktig med formen men dock något taggad, men de är han alltid :)

Imorgon är de spanska presentation av planchen, soläxa om asien och huvudstäderna + svenska inlämning av ondskan. kuuuuuuuuuuuuuuul kväll jag har framför mig. Men måste återgå till pluggandet. puss.






tidsfördriv på estetlektionen.

onsdag - 22 april 2009

hejjjjjj.

Varit i skolan idag somvanligt, inget speciellt har hänt. Imorgon är de musikprov och jag har inte plugga alls, så ska sätta igång med det snart. 

Annars så har jag och felicia varit ut till pållarna. Det gick asbra. Var ute på åkern och arbetade, och hoppade lite. Men de var asmycket mygg -.-    men manno var lite småglad i galoppen och kickade å så men men. :)


totaltpantade - 21 april 2009

jep. nu har jag gjort ännu en blogg. duktig duktig :)


emma, moa, maria och camillas blogg (:

www.totaltpantade.blogg.se  <- besök !

tisdag - 21 april 2009

hejjz.

Jo idag var de faktiskt tänkt att jag skulle dra upp och rida, och var inställd på de hela dagen. Men så sviker vädret en och det blir grått, trist och askallt ute. kuuuuuuuuul, nej. Så jag stannar inne och håller värmen, heh. Har ändå lovat felicia att rida med henne imorgon, så där kommer jag inte undan med nå ursäkter. :)

Skolan idag iallafall, astråkigt. Fattar iiiiiiiingenting på matten, känns som att jag ska flytta tillbaka ner igen. Sen så är de nog inte så mycket annat som hänt. astråkig dag alltså.


utväxxxxxt.

måndag - 20 april 2009

Hej.

Ny vecka igen, och det betyder skola. orkar verkligen inte med det nu. Även att vi har engelskaläxa tills på onsdag, musikprov på torsdag, soläxa tills på fredag +(!!) att hela svenska uppgiften om ondskan ska vara klar tills dess. Hur fan ska jag hinna klart med allt? Aja, är väl bara att plugga arslet av sig de ;o

Idag tänkte jag dra upp å rida manno en sväng, eftersom jag red pampas igår. men näe, jag har ingen lust längre. Fint väder är de men jag orkar helt enkelt inte. Antingen så blir de av imorgon, annars så ska jag rida med felicia på onsdag. Så vi får väl se då (:    nu när våren och snart sommaren är här så måste man ju passa på att rida när de är fint väder ute. och när de inte är stekhett x))






tröttnade på att sticka.. hehh (:


tidsfördriv på so:n :))))

ridit - 19 april 2009













ridpasset ute på åkern. jag ser dock väldigt tjock ut, men jag har säkerthetsväst under (;

pampas - 19 april 2009

Hejj.

Har precis kommit hem från stallet, stack ju dit och red själv vid tolv typ :)
hahh, var där i sex timmar, iiinte dåligt. Fast red nog bara någon timme, sen var de ju att mocka åt båda hästarna, försöka göra pampas ren men han var skitsvettig, göra ren manno (var lerig) och städa i stallet. Tog nog två timmar, med tomas kommer bli glad tror jag iallafall :)

Red iallafall mellan moskriken (indianbyn) och skogsvallen på en åker, gick ganska så bra. pigg pampas = busig. Men det gick bra. sen så började han gnägga asmycket på dom som spela fotboll där upp vid skogsvallen, hah stackarn ingen svara :)   och sen var det självklart full fart hemmåt.

Så innan vi börja arbeta lite så mötte vi upp magda, och hon fotade mig å pampas. Så bilder kommer sen, när jag får upp magda ur sängen så hon kan skicka bilderna ;)


söndag - 19 april 2009

Godmorgon.

Jag har nyss klivit upp ur sängen och ska bara ta de lugnt nu på morgonen. Sen så blir de nog irda om tomas svarar i telefonen, och så följer magda med å knäpper kort. Skojjigt ;)

Laddar väl upp några sen, om dvs blir någon ridning över huvud taget xD


tidigt söndagmorgon - 19 april 2009

godmorgon typ, eller ja godnatt ? x))

Blev inge ridning för tomas svarade inte i telefon, så kanske imorgon då. Undra vart han har tagit vägen :o
Aja, stack till magda sen efter ja käkat å vi kollade på någon phyco film :'D  Å sen drog vi hit och satt oss vid datorn, och hon drog typ hem nyss :)

Å nu sitter man här astrött, men kan inte gå och lägga sig för två små flickor ligger där istället. Men de gör inte så mycket, får sova ut imorgon iallafall. Och då ska jag även få tag i tomas har ja bestämt, åsså ska de va fint väder ^^


maggda. (:

lördag - 18 april 2009

Godmorgon.

Idag blir det att åka ut och rida på någon av hästarna själv. Felicia e trökig och kan/hinner/vill inte följa med så då får jag väl släpa med mig någon som kan följa med och gå brevid. Man vet aldrig vad som kan hända på dom där hästarna xD

Får se om jag får tag på magda, stina eller någon. Som kanske kan gå brevid och fota ? :))))

Aja, annars så kommer de folk hit till kvällen. Så lite körigt blir de väl ikväll. Sen får vi se vad som händer. puss.


fredag - 17 april 2009

Helojjjj.

Skolan var rätt så lugn, godkänt på so: testen även fast ja inte pluggade nå, hehh.. Och sen så har det nog inte hänt så mycket mer i skolan, Och äntligen helg! Har planer på att åka upp och rida om det blir bra väder, får se om jag får med mig felicia annars så får jag väl rida ut själv då ;)

Ridningen idag gick typ blä. Fick bertil och han var astaggad, kul men lite smådrygt då. Och nu är de uppehåll med tre fredagar pga tävlingar och så är de första maj å sånt skit. Aja bra med uppehåll med hoppningen så vaden får vila.


min planch på spanskan e asfin... hehh....


och en koncentrerad linnéa :)

First Class - 16 april 2009

SERIÖST !?!


(klicka på bilden för att förstora den)

torsdag - 16 april 2009

Hejj.

Sitter nu och håller på med min underbara so-uppgift om filmen Die welle. Jag tror conny kommer att älska mina svar på uppgiften... hehh. Men jag kom iallafall nyss hem från stallet med värkande rygg och vad, suck. Men vi hoppade så ä inte förvånad.

I skolan har de varit som vanligt, lungt och skön torsdag. Och imorgon är de helg, YEY !   aa efter skolan då...


de här är en: kängru, gris, häst, får, hund, giraff, noshörning och kamel i samma kropp. heh.

onsdag - 15 april 2009

he.. he.. hej.

Hade utvecklingssamtal på morgonen, gick väl bra. Lite å förbättra och sådär, så har lite att tänka på men betygen är jag nöjd med.. än så länge så har jag inte något Ig, och tror heller inte att jag kommer få något. ;)
Annars har skolan varit helt normal. & på svenskan läser vi ju ondskan, och jag ger snart upp med att läsa ut den jävla boken. Den är så grymt seg, astråkig, för mycket text, för många sidor, för tjock, ja den är allt en bok inte ska vara.

Hemma är det rätt så lugnt, ska börja på so uppgiften om Die welle idag hade jag tänkt så jag får den färdig tills på fredag då den ska vara inlämnad. Sen så ska jag sitta i mitt rum utan några lampor tända och ingen tv, för att spara el. Hörde nyss att pappa blev förbannad på att vi betalar skitmycket varje månad, man får fan skuldkänslor. hehh :|




min katt är glad ......


tisdag - 14 april 2009

Plugg..

Ja då var lovet över och det är dags för skola igen, suck. Men det dröjer inte länga tills alla studiedagar, och sommarlovet! Dit längtar vi.  Men idag fick man träffa allihop igen efter en vecka och det känns bra, lite tomt på matten utan emma förstås. som är i näset den här veckan.

Idag blir det bara att återhemta sig, efter skoldagen. hehh. Och imorgon direkt på morgonen har jag ju utvecklingssamtal, kul... Men slipper idrotten, yey. :)


måndag - 13 april 2009

Hehh.

Igår så drog familjen ut till felicias familjs stuga, det var därför jag inte hann med någon inlägg igår. Det var först menat att vi skulle sova över, men så blev det inte. De blev en taxi och raka vägen hem istället. Men jätte trevligt hade vi!

Idag så vaknade jag av att charlie kom rusandes in i rummet, så då va jag hundvakt halva dan. Så precis innan jag skulle ut och gå med honom så ringde felicia, så kom hon över. Då gick vi hem till henne och hämtade ridkläder och sen har vi bara varit hemma, blev inge ridning. för tomas svarade inte på varken hem telefon och mobilen.

Å nu har mamma och pappa precis dragit iväg och skaköpa kinamat :))))
Sen resten av kvällen ska jag sova, så jag orkar upp imorgon till skolan. suck..


pollen - 11 april 2009

En sak vet jag iallafall att jag inte ska göra idag. gå ut.
Nu när det bara blir varmare och varmare börjar gräset bli grönt, blommorna slår ut och knopparna på träden börjar titta fram. och det är ett stort tecken på att jag ska hålla mig inomhus. för jag är pollen-allergiker och när allt de där som jag skrev händer då kommer det pollen. Så sjukt drygt, jag hatar verkligen våren. Varför kan man inte hoppa över den och gå direkt in på sommaren?


lördag - 11 april 2009

Hejjjjjjjjj.

Blev inget inlägg igår, föör ja hade fullt upp hela dagen.
Började med att jag och felicia åkte ner till pollarna och red i lillskogen, äntligen är nästan all snö borta! Men på ett ställe hade de smällt till en ganska stor pöl som Pampas gillade att leka i. Snacka om att lindorna blev smutsiga. Och hästarna var pigga å glada.

Efter det var det raka vägen hem, blev inte speciellt mycket bilder för felicia hade brottom. Men då var de bara hem och duscha sen så gick de nån film på tvn som jag fastnade framför :))

Klockan 5 så drog vi ner till familjen stadin och där hade dom någon fest, astråkigt var de. Vela bara hem, så direkt efter maten stack jag och mötte magda och vi cyklade hem hit och satt framför tvn i stort sätt hela kvällen. kul hade vi ;>


Idag då.. nej jag har faktiskt inget planerat och jag vet heller inte vad mamma och pappa ska hitta på. Just nu sitter dom utomhus och solar med stefan och berit. Så vi får se vad som händer ikväll.




dåliga bilder, hann inte byta till de objektiv som de blir bättre bilder med. Men men..
+ att pampas rullade ju sig som man märker på den andra bilden.

torsdag - 9 april 2009

hejpådigdu.

Blev inte någon tur till pollarna igår, felicia hade ingen cykel och den lata ungen orkade inte gå så då blev de inget. Fårse när det blir av nästa gång, kanske någon gång i helgen? Vi får se..

Idag blir det bara massa plugg, för de hade jag inte ork till igår, pysslade med massa annat. hehh. Så de är väl bara att sätta igång. Och eftersom det är skärtorsdag idag, så boorde man ju få sina påskägg ellerhur? Jag ska iallafall tjata till mig mitt.


onsdag - 8 april 2009

Hejj.

Nu vet jag iallafall att jag kommer ut idag, ska ut till pollarna med felicia. Var ett tag sen, och nu är de mesta av snön borta. asbra, inge mer halkande å skit. yeyy.  Så kommer nog vara där ett par timmar, och sen när jag kommer hem ska jag sätta igång med pluggandet. Imorse läste jag de sidorna man skulle hinna till förra veckan. Men jag ska börja med so uppgifterna om filmen senare, suck. Kameran följer alltid med till stallet så kommer bilder sen. Pusss.


usch usch usch - 7 april 2009

Tjoo.

Varit med magda hela dagen. Först provade vi ju på ansiktsmask, rekomenderas ej. Fyfan, speciellt inte med banan som stinker spya. uschhhhhhhhh. Sen så har vi nog inte hittat på så mycket mer, mest bara slappat :)

Har inga planer inför imorgon, så får väl se vad jag hittar på. Pusss.

 



tisdag - 7 april 2009

Hejj.

Igår var jag snäll och följde med magda på gudstjänst. Tog inte lika lång tid som förra gången, tack för de.


Nu så har jag precis hjälpt mamma med massa påsksaker, och letar recept till ansiktsmask. Herregud. får se hur det går med de. Pusss.



sommaren -08 slår allt.


måndag - 6 april 2009



SHOPPING.

Yep, åkte först till sjukgymnasten klockan nio. Där försökte hon övertala mig om att sluta med ridningen ett tag, haha och vad tror ni? nejnejnej. Jag fortsätter, men med mindre ansträgning på vaden. Och nytt träningspogram har jag också fått.

Sen var de valbo som gällde, blev mycket mer än vad de brukar bli. Fast skorna blev jag inte riktigt nöjd med, för vi hade bråttom och jag lära ha skor så mamma sprang in och köpte ett par medans jag sprang och köpte hjälmen. Så de blev sånna som typ alla andra har, men dom får väl duga för tillfället :)


skor - din sko.


-randig tröja.
-T-shirt med tryck
-jeanstights
GINATRICOT.


+örhängen från ginatricot.


-T-shirt med tryck på
KAPHAL.


-randigt linne
-T-shirt
VERO MODA.


-ridhjälm + påse till den ?
HÖÖKS.


-randig T-shirt
-vit T-shirt
-stumpor
H&M.


-jeans
GINATRICOT.


-fundation
H&M.

tårta - 5 april 2009

Hejj.

För någon timme sen drog Sofie hem, och vi här hemma har hela kylskåpet fullt med tårtor, kladdkaka etc.. gött.
Ska ha Charlie någon helg framöver, 24,25,26 eller vad de va. Minnet är bra, men kort. Eller så var det den här veckan.. Äh jag vet inte, hon får komma hit med honom när hon vill. :)

Resten av dagen ska spenderas framför tv:n, somvanligt. Och imorgon är det först sjukgymnasten och sen valbo. yeyy.


söndag - 5 april 2009

USCH.

Igår när jag satt ensam inne och kollade på tv, så sprang det plötsligt en mus rakt in bakom tv:n, fyyyfan. +att nyss kom ena katten och ville komma in med en dubbelt så stor mus. vidrigt.

Förutom de var de nog inte så mycket mer som hände igår, farmor sov över. Viktor och kristina kom över igårkväll och kollade på robinson och någont film som gick efter det. trevligt.

GRATTIS till min syster som fyllde 29 år igår. grattisgrattis.

Så idag kommer hon hit och då firar vi henne. mamma och pappa kommer hem snart. Så då blir de snart tårta å massa annat gott. Puss.


filmen är ganska så lång, så spola fram om du inte orkar kolla på hela ;)
btw; han heter Tage x))

lördag - 4 april 2009

Godmorgon.

Blev väckt imorse och kunde inte somna om, surt. Mamma och pappa är iallafall påväg till Sundsvall nu, och jag å max ska dra ner tll mormor och morfar å käka till tolv. Sen någon gång kommer farmor, farfar och viktor hit. kulkul.


fredag - 3 april 2009

PÅSKLOV!

Äntligen är skolveckan förbi och det är lov, hääärligt.
Fick mina betyg idag, har ett mvg inom bilden och tre vg så det är bara att jobba hårt mot mvg , några vg och så resten g. Nöjd de är jag iallafall :)
Alltid något att förbättra tills sommaren, eller i nian.
Något nytt i skolan.. fått so uppgift om filmen Die Welle är nog de ända. Den ska jag pyssla med imorgon.

Fick skjuts hem av magda. Sen drog jag upp till stallet, hade alec. åå jag ramla av, hehh. lyckat. Men ingen skada skedd, tummen upp för de.

Och nu har jag precis käkat och ska gå och titta på tv, antingen Så ska de låta med familjen eller Talang alone.

Imorgon far mammsen och pappsen till Sundsvall och farmor ska bo här hos oss. Ska bli trevligt .............


jag saknar min ponie.


torsdag - 2 april 2009

Hejj.

Skolan idag var helt normal, massa pluggande.. Conny blev lite av vårat tidsfördriv på spanskan, alla stod och pratade om att han skulle ta med sin son till skolan imorgon. Men det tvivlar jag på ;)
Och på esteten gjorde jag en apa, hehh.

Hemma nu iallafall och om en halvtimme så drar jag upp till stallet. Och efter det ska jag skriva en uppsatts om något brev, som både ska bedömas av so- och svenskalärare. kuuuuul. Men får väl jobba hårt ikväll. Puss.


onsdag - 1 april 2009

Hejj.

Skolan var somvanlig. Förutom att.... jag fick skjuts av mormor imorse och det första jag gjorde när jag skulle kliva ut ur bilen var att kliva på hundbajs. Först så märkte jag ingenting utan traskade vidare upp till skolan, fast sen började det verkligen stinka och då upptäckte jag det. fyfan. Så skorna fick stå i personalrummet hela dagen så jag skulle slippa stanken i mitt skåp resten av terminen, hehh.
Sen har lektionerna varit somvanligt, inget nytt. Vad jag kommer ihåg nu iallafall..

Har varit hemma ett tag nu och tog fram kameran en stund, uttråkad kallas det.
 
 

RSS 2.0