helo - 30 jun 2009

Jag har precis kommit ur duschen. Blev inge steka ute, åkte istället ut till manno och tog en lite tur i skogen. Har fått några bromsbett -.-   men provade på halsring och han tyckte faktiskt om det. Blir bara att öva. Nej nu ska jag hitta på något annat. puss.


tisdag - 30 juni 2009

Godmorgon. Har inte orkat gå ur sängen än. Idag vad händer.. ja nu för de första ska jag upp å käka frukost och fixa lite. Sen kanske jag lägger mig i solen i någon timme och sen kanske drar till magda :)  vi fr se vad som händer. Skriver väl något inlägg senare ikväll någon gång. pusssssss.


magda . hon var så söt i konfaklänningen :'D

home sweet home ... not - 29 juni 2009

Jag kom hem från magda för ett tag sen. Stack dit vid 6 typ och stannade kvar å badade, sen kom julia efter att vi hade badat klart så lära bada igen och då stod man helt fryssen och kall. Och då var det inte så frästande att komma i vattnet... Men men, i kom vi ju och var i ett tag. Sen vid nio så åkte vi hem hit och hämtade godis som blev kvar sen igår x)  Sen har vi varit hos magda och kollat på film resten av kvällen. Mys :) 

Imorgon så får vi ser vad som händer. Åker väl antagligen ner till magda och badar :D   pussssss.


schnyggingarna själva !


chester !


:)


hot hot hot ! - 29 juni 2009

Okej jag låg i solen i sådär en timme eller två... Tog inte direkt tid :)  Men det blev så jävla varmt så jag lära gå in, så här varmt behöver det ju inte vara ? :|    Så manno får vila idag, eftersom jag verkligen inte orkar cykla ut dit i den här värmen och sen träna en massa. Så nej... jag får ägna mig åt att vara inne, och ute lite då å då. suck.


misslyckad bild..


måndag - 29 juni 2009

Godmorgon. Så hilma skönt att få slipppa gå ner och käka hos mormor å morfar. Kan fan göra mat själv xo    Som ni kanske märkt så är jag inte på de bästa humöret idag, beror delvis på vad som hände igår. Så idag får vi se vad som händer. Har inte gått ur sängen än så jag vet inte hur vädret är, solit ser man genom persiennerna iallafall. Om det inte är för varmt åker jag å tränar med manno lite saker som jag fått tips om.  Eller så ska jag ligga i solen hela dagen och bli lite brun :)  

Tar med mig kameran ut och tar några kort som jag bjuder på senare. puss.

söndag - 28 juni 2009

Pjuh, kom nyss hem från andre, cyklade fort eftersom de va kyligt ute xD Under hela dagen har jag haft fullt upp och inte hunnit varit hemma alls, eller jo cirka fem minuter men iallafall. Så här har dagen sett ut.. Började med att jag stack till kyrkan och mötte upp julia åsså satt vi där i någon timme och kolla på när magda tog konfirmation. Sen stack vi till magda och käkade och badade i stort sätt hela dagen, ellen och ellen (haha xD) var också med. Ena ellen var med i kyrkan och andra ellen kom med moppe en lite stund efter vi kommit hem till magda.

Sen vid sex typ så åkte alla hem så var det bara julia och jag kvar så då hoppade vi och badade liten stund till och sen stack vi hem och fixade oss och drog till hemmakväll å köpte godis å läsk. Sen drog vi ner till skolan där de va nån basketträning som vi kollade en stund på men sen stack vi iväg till andré. :)  och där har vi varit å kollat på film, fast inte så mycket filmtittande men ändå.

Men min käära mor kan inte sova när jag inte är hemma så lära åka tidigare, moget mamma -.-    + att jag glömde kameran, dumt nog så de blev inga bilder. Men ska försöka få tag på några.....


Imorgon då?  Näe inget planerat faktiskt. Blir väl en sväng ner till manno kanske om vädret blir okej. Inte för varmt, inte för kallt. Haha, kallt? Tror jag inte att de blir men ändå :) puss.

bilder från idag - 27 juni 2009

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit hos magda. Började med att jag fick min födelsedagspresent av henne. Fick blåsbubblor, honung och en fläcktpenna :o  hah, tack iaf :D Och sen så skulle vi ju bada, hennes pool var enorm och det var 17 grader i den, hur kallt är inte det då -.-   jag som knappt badade i sjön när det var 24 grader, heheheh. Aja kul hade vi iallafall, undra hur länge vi var i.. xD   Sen gick vi upp en stund och sen drog vi med ner till ica med magdas syster :)   Och resten av kvällen har vi kollat på någon sjuk film... Såå har min kväll sett ut :)  Laddar upp lite bilder sen idag ute vid felicia, på hennes nya ursöta hund otto :)

Imorgon ska jag upp tidigt och kolla på magdas konfa så jag måste nog ta och lägga mig nu... Men kameran hänger med och jag stannar i kyrkan i någon timme och sen så är det "kalas/fest" hos magda som jag ska stanna på. Så jag vet inte riktigt när jag kommer hem så håll utkik :)  puss.





otto :D


max försöker att dyka ? xD


fläktpennan jag fick från magda lyser :D

ändrade planer - 26 juni 2009

Okej, de blev inge rida på manno utan jag å familjen stack ut i felicia och hennes familjs stuga istället. Där solade vi och badade, eller ja, jag halvbadade iaf :D  askallt i vattnet (a)   Så har varit där hela dagen och kom hem för någon timme sen och nu är magda här med doris :)  Ska snart dra ner till henne och bada i hennes pool och få min födelsedagspresent :D :D :D :D 

bilder kommer senare ! pusssssssssssssss.

lördag - 27 juni 2009

Godmorgon. Eller ja, jag gick upp för någon timme sen men iallafall. Hjälpte pappa med melodikrysset eftersom mamma är bakis och ligger i sängen, hahah. Men vad händer idag då... Jo jag funderar på om jag ska dra ut till ponnin och köra lite markarbete med honom, så man kanske kan börja med lite trickträning sen någon gång? :D   Ska bli spännande å se. Har massa idéer så jag ska nog dra ut dit. Sen ikväll så vet jag inte vad mamma och pappa har tänkt sig så vi får väl se. Bjuder på en till bild från imorgon. puss.



hahahah magda skulle prova på att sitta upp på manno. och det gick ju bra.......................... xD

älskar sommarn - 26 juni 2009

Hej igen. Har precis käkat en hamburgare ute i värmen. Har varit ute med magda vid sätrabadet som ja sa i tidigare inlägg och det var hur skönt som hellst.  Manolito var liite trökig när det gällde att gå ner i vattnet. Men det löste sig. Så jag laddar upp några bilder som ni får kika på :)

Mamma och pappa skulle antagligen bort ikväll så jag är barnvakt. Askul..




fredag - 26 juni 2009

Ja.. Kan ni gissa vad jag nyss kom hem från?  Kan inte vara så svårt, mormor och morfar. Ska snart sticka iväg till pollen och sen möter vi upp magda som ska knäppa lite kort :)  blir trevlans. Barbacka yes yes. Men mest skrittandes för de är ju så satans varmt! Men nu ska jag fixa lite innan jag åker iväg. puss.

no picture. :<

bertil - 25 juni 2009

Ja då är jag hemma igen. Nyduschad och fräsh. Men grymt trött. Att rida i den här hettan är inget man gillar. Iallafall inte lektion. Men vi fick inte välja idag som jojjo sagt. Weard. Men jag är nöjd över att jag fick bertil, han springer ju som en dåre och då blir det ju fläktande av fartvinden, haha. Så de var väl ett plus :)   nu ska jag se till att jag skaffar mig en medryttarhäst eller liknande under sommaren så jag får något extra att göra någon gång i veckan.

Så nu ska jag ta lite glass och kyla ner mig, heh. Håller på att dö av hettan, men jag klagar inte, bara påpekar. puss.


nooo picture. u going to be sad. i understand that. but be happy :D

hot like hell - 25 juni 2009

Rubriken stämmer. Det är så grymt varmt ute and i love it ! :D  Sitter nu i skuggan med datorn, tar en liten paus från det varma, hehe. Har legat och stekt i en timme, räcker för mig idag för att inte bränna mig. Om jag bränner mig så går de bruna bort på en gång. Hatar det. Så jag tillbringar inte så mycket tid i solen. Tråkigt nog. Men ute kan man vara ändå :) 

Blev inge stallet för stina. Så åker upp själv. Toppen, en till häst som man kan välja mellan. Kommer få beslutsångest. Det är ju sista gången vafan, då måste man ha en bra pålle :)   Aja, mindre snack om hästar.  Jag kommer väl antagligen sitta här i någon timme för jag ska åka om 50 minuter. Suck, tiden går iinte fort.

Måste bara påpeka att usbkontakten till mobilen fungerar inte. Så jag måste fixa en ny sån någon gång nu i sommar. Eller så skaffar jag mig en digitalkamera. Vi får se om jag får tag i lite pengar så fixar det sig nog om någon vecka eller så. :)   pussss.





bilderna är astråkiga men wtf ;>



torsdag - 25 juni 2009

Har precis kommit hem från mormor och morfar. Som alltid kan man säga. Käkar där nu när ingen mamma eller pappa är ledig. Skulle kunna vara hemma och göra mat själv istället men nej, jag måste gå upp varje dag för att åka dit -.-  Vädret ute är super så jag ska ta och lägga mig en stund i solen. Sen vid halv fyra någon gång så drar jag upp till stallet. Får se om stina ska med idag. Annars så... åker ja dit själv. Sista lektionen sen är de uppehåll tills i höst.

Nej nu ska jag ut i solen. puss.




första doppet - 24 juni 2009

Galet härligt det är att vara i stugor, speciellt nära vattnet. Jag hoppas sååå att vi får tag i en sådan. Aja, jag har tagit mitt första dopp i år iallafall. Och ja, de var lite kyligt eftersom solen var på andra sidan vägen, alltså deras stuga låg i lite fel läge. Men de har rätt läge på förmiddan. Men nu ska jag sätta på tvn och kolla om det går något bra pogram eller film. puss.


ändrade planer - 24 juni 2009

Blir inge manolito och fotografering. Magda är seg och ska åka till valbo så då skiter vi i de. Bättre att åka ut till felicia och hennes familjs stuga sen istället för att sitta hem och vänta på att magda ska komma hem xD Så nu ska vi snart käka  och sen åker vi nog dit antar jag.

Sitter ute i solen och roar mig med datorn för får inte steka för länge så ja inte bränner mig, höhö :)  Ska försöka fixa så jag får in bilder från mobilen in till den här datorn sen. Men just nu ska jag bara sitta och slappa i solen med dunkande musik.  puss.


hemsk bild men ja bjuder på denna eftersom jag inte har andra bilder ;>

interneeeet - 24 juni 2009

Nu sitter jag äntligen vid internet på min dator som vi hämtade för en stund sen. Jag klarade mig även på moppeprovet, 29 rätt av 35. Ganska bra ändå ^^  . Nu ska jag nog ta med datorn ut i solen och lägga mig på gräsmattan och steka. I need färg. Senare så ska jag upp till manno och möter sen upp magda så går vi till sätrabadet å knäpper kort :)  Laddar upp dom sen. puss.


inga bilder på datorn :)

onsdag - 24 juni 2009

Mamma var ledig idag såå slapp gå ner till mormor och morfar och käka. Så fick sova ut. Gick väl upp vid tolv :)  Sen så har jag inte gjort så mycket, fixat å lite grejer. Ska snart åka ner till trafikskolan och göra om provet, heheh (a)  får se om jag klarar det den här gången då, för jag hittade inte det som jag skulle träna på i böckerna :o  aja får hoppas på de bästa :)  

Dessutom så har bredbandet kommit, eller ja till nå grej som vi ska åka och hämta det sen efter jag gjort provet :) Skriver sen om vad som kommer hända under dagen. puss.


drar förmodligen ner till ponnyn senare på dagen :)

tisdag - 23 juni 2009

Igår på eftermiddan kom magda och hennes nya hund doris förbi. Hur söt som hellst, men en fegis (:  Strax efter dom kommit så skulle familjen upp till valbo så då dissade ja dom och dom fick gå hem. Så drog vi upp te valbo, passade på att köpa sims 3 eftersom jag fått pengar till de. Men när jag skulle installera det på min bärbara med hur mycket minne som hellst (?) så fungerade det inte. Även att de fungerar att installera på stationära datorn men inte på bärbara -.-   Får se om det går å fixa, eller det ska (!!!) gå och fixa.

Idag iallafall så är det hur varmt som hellst ute. Har hunnit med att sola i ungefär en halvtimme men var så jävla varmt så jag gav upp det och gick in och tog mig en kall dusch. Skulle ha varit ute i stugan nu, legat och stekt och bara kunnat hoppa i vattnet. Man kan ju alltid åka till stranden men har inte så speciell lust med det nu. Så vi får se vad som händer under dagen. puss.


måndag - 22 juni 2009

Min födelsedag, my goes 15 ! :D

Igår iallafall kom släkten och fikade. Fick pengar, kokbok (som min lillebror mest var intresserad av) och en bärbar dator. I'm happy :)  Men bredbandet väntar vi fortfarande på att det ska komma, har gått en vecka nu så borde komma när som hellst. Sen senare åkte vi och köpte pizza och tog det lugnt hela kvällen.

Idag har jag hunnit med att cykla ner till trafikskolan och göra moppe-provet. Och jag....... blev underkänd (a)  men det var väl för att jag inte oorkade plugga nå igårkväll. Menimorgon ska det pluggas hela dagen och så ska jag se till att få alla rätt på det där provet :)

Vid fem kommer mamma hem så vi ska ta och äta då, sen åker vi upp till valbo heela familjen. Ska kolla på lite kläder om ja hinner och köpa sims 3 för pengarna ja fick :)  Så man har något att göra när det regnar ute, hehe (:    puss.


söndag - 21 juni 2009

Igår blev det inget inlägg som ni märkte pga att jag inte var hemma på hela dagen. Så här ska ni få höra..

Dagen började med att jag åkte med felicia och kolla på hennes valp som dom antagligen får hem på onsdag. En schäfer som ska heta otto xD Och när vi var där så kom en tjej från furvik som hade hant om en schimpansunge för den inte hade någon mamma, värsta coolt :o  Jag tog kort på den men jag får inte lägga ut några så sorry hörni ;<   Aja sen efter det så följde ja med till felicia och hennes familjs stuga och stannade kvar där hela dan. Mamma och pappa kom med båten vid fem typ och så stannade dom kvar. Vid sex-sju (?) tiden så skulle vi dra oss upp till strandbaden i båten men vädret såg inget vidare ut så vi åkte buss dit istället, haha xD   Där stannade vi tills klockan halv tio för då gick bussen hem, men vi fick skjuts av syrran som var där istället (y) Och då åkte vi ju tillbaka till deras stuga igen och käka å så.. 

Nu efter en toppen dag så händer det här... Vi sätter oss i båten och pappa kör, som är skitfull. Så ska vi in till hamnen och "parkera" båten på sin plats. Men när vi skulle åka in vid två bryggor så åker pappa på en stång, som ramar in där båten ska stå. HÄRLIGT PAPPA !  För han kollade ju inte riktigt rakt fram.. Sen så åker vi in och letar efter våran plats men inser sen att det är fel brygga. ååååååh.... Men vi hittar våran plats tillslut och får äntligen gå av på torra land. Meeeeeeeeeen... så har ju pappa tappat sin cykelnyckel också så vi lära ju gå med honom, fast jag hade aldrig låtit pappa cykla ändå. Men efter att vi gått förbi trebogrillen så kommer syrran med bilen, tack för det! Så hon tar med sig pappa och jag och mamma cyklar hemmåt. Men sen påvägen hem hittar vi katten som varit borta. Så dagen slutade väl ganska bra antar jag. Men fyfan vilken dag ;o

      



Idag då, vad händer? Jo om 40 minuter ska jag ha kalas för familjen eftersom typ alla jobbar imorgon då ja fyller år. Men de gör inte så mycket, att få presenter idag istället är inget man tackar nej för :)  Så nu ska jag fortsätta fixa lite... puss.

 

midsommar - 19 juni 2009

Det här känns så fel. Mina föräldrar sitter och har de trevligt med sina kompisar och jag sitter vid datorn och trökar. Årets midsommarafton blev en flopp kan man säga :)  fast dagen har varit helt okej, men när de gäller kvällen så näe. Men jag ska inte klaga. Hade ändå inte velat vara ute i det här vädret. Även fast de inte regnar så ser det skitkallt ut.

Imorgon då.. Ja under dagen så är nog inget speciellt planerat men mot kvällen så skulle familjen fara upp till strandbaden och pappa lovade mig att jag skulle få köra båten så då hänger man ju på :)  Fårse dom de hänger fler folk på annars får de bli en sån där typisk familjekväll, hah. Måste nog ha med mig kameran isånnafall. pusss.


fredag - 19 juni 2009

Midsommarafton. Ja nästan överallt i sverige är de sol och fint. Men här oss så ska det såklart bli mulet, regnigt och kallt. Men trots det så cyklade vi upp till båthamn och åkte ut i stugan. Syster hängde även med ut och där hade vi de trevligt. Ingen mettävlning för mig i år. Men en sak hända som var lite kul. Jag köpte fem lotter på en fruktkorg åt farmor, men tappade en och jag hittade den inte så någon tog den då förstås. Men när mamma fråga vad de var för nummer så trodde jag att de va 35. Tror ni inte att 35 vinner fruktkorgen då eller !? Fast vi tror nog inte att de var våran lott, men lite små roligt var de xD 

Vi kom hem för ungefär två timmar sen. Eller ja, typ. Båten krånglade lite när vi skulle åka från en brygga till båtplatsen. Men jag har hunnit med att åka ner till mormor och morfar och hämtat sallad åt mina föräldrar. Men inga bilder blev de idag iallafall. Syrran tog några så får ta några av henne från facebook.

Annars då... Jo jag har förkylningen kvar och är trött. Ikväll blir de en lugn hemmakväll känner jag. Mamma och pappa får främmande av nå folk så ja. Får väl se hur kvällen blir. puss.


bilder kommer seeen.....

ina - 18 juni 2009

Har nyss klivit ur duschen och är heelt slut efter ridlektionen. Snacka om att jobba hårt. Ponnyn var dutkig iallafall och jag är nöjd. Nästa gång får vi bestämma vilken häst vi ska ha och jag har beslutsångest. Hatar det. Resten av kvällen ska spenderas framför tvn med familj antar jag. Sofie har varit och hämtat kameran så nu måste jag fixa de här med mobilen. För datorn känner inte av den och jag blir så förbannad. Mästerkameran får väl dyka upp lite då och då istället då. Måste verkligen skaffa mig en egen digital kamera. Nej nu ska jag få igång bilddagboken som inte verkar funka (!?) så godnatt på er.


torsdag - 18 juni 2009

Imorse innan jag skulle dra ner till mormor och morfar och käka så fick jag inte i linserna. Eller jo, en av dom. När jag skulle sätta i den andra mådde jag så jävla illa och blev skityr. Så jag lära ju ta ut den linsen och lägga mig ner. Så jag ska prova om jag får i dom snart. Och om de inte går så ska jag prova igen senare för annars kan ja inte rida idag. Irrrrrriterande.

Annars så har jag hunnit med att dammsugit hela huset, och kollat på lillebror när han moppat golven. Lära kolla satt han inte missade några ställen. Så aa, de har jag sysslat med hela dagen. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tjugo i fyra så ja kan dra upp till stallet. Om jag som sagt får i linserna då. puss.


manno. bild från igår.

onsdag - 17 juni 2009

Hej. Kom nyss hem från stallet. Har varit där sen tolv, så är ganska slut nu. Red lille manno, han var astaggad. Red i lillskogen i någon timme och sen bar de hemmåt när han började skrika halsen av sig.

Resten av dagen ska spenderas utomhus antagligen. Annars får vi se vad jag hittar på. pusss.


väädret ? - 16 juni 2009

Ja hela dagen har spenderats inomhus. Dels för att jag fortfarande är sjuk och för att det är trökväder ute. Imorgon hoppas ja på att de blåser mindre, inte alls hellst. Så kanske jag åker och rider en sväng. Var ett tag sen kan man säga. Annars så ska jag...... hitta på något annat roligt. Men nu ska jag gå och kolla om de är nå bra på tv. puss.


tisdag - 16 juni 2009

Idag är det mycket bättre väder och bara därför vill jag ut och rida men jag får inte tag på felicia. Har inte så stor lust att rida själv idag heller. Men får se om de löser sig annars får jag vara ute i solen och steka hela dagen. Jag som är likblek. Eller näe. Det blåser skitkallt ute :o  men får se vad jag hittar på. puss.


min katt dregglar ner min stol, det är ju trevligt :o

jävla väder - 15 juni 2009

jag vill ha sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool NU !


tisdag - 15 juni 2009

Jag kom nyss hem från mormor och morfar från att ha varit och käkat där. Väldigt drygt att man inte får sova ut på mornarna men så här ska det hålla på hela sommaren. Suck. Men vädret är dock bättre än igår, men ingen sol syns till och det blir nästan samma sak. Även att de blåser ute så blir väl ännu en till innedag. puss.

+ haha. magda den stackarn är på konfaläger tills på torsdag. :)


såhär vill vi att vädret ska vara.

godmorgon - 14 juni 2009

Ja, godmorgon. Jag gick upp för någon timme sen. Jag hatar att vakna av att jag är täppt i näsan och alldeles torr i halsen. Jävla förkylning, seriöst, nu när de äntligen är sommarlov så blir jag sjuk precis då?!  Har inte varit sjuk på typ två år, inte förkyld eller någonting åsså nu passar det sig. Fast regnet bara öser ner ute så lika bra att vara sjuk när det är dåligt väder. Men ändå... Aja nu ska jag fixa lite med photoshop som jag försökt ladda ner. puss.


okej de syns inte. men det öser ner ute iallafall xD

söndag - 14 juni 2009

Ja, de han bli söndag innan jag blev klar :'D   Men nu är designen klar iallafall och får vara såhär till jag orkar göra en ny. Vilken kan ta några veckor ? :D    Men nu ska jag gå och sova eller nått. puss.


hahaha julia får stå för bilden xD

bloggen - 13 juni 2009

Jag har ändrat mig... De blir ingen film för min del för att alla filmer vi har här hemma suger. Så jag ska ta och göra om bloggen lite istället. Så om någon timme eller så kommer bloggen vara på lösenord för att ni ska få slippa se röran. Så dom som hinner se de här inlägget vet vad som händer. Dom som är seg... synd för dom :)    puss.

föräldrar - 13 juni 2009

Jag förstår mig inte riktigt på föräldrar. Speciellt inte mina. De har nå kompisar här, somvanligt, och när pappa skulle berätta något så glömde han bort vad han skulle säga. så börjar alla asgarva i typ fem minuter !?  Snacka om dålig humor :)  

De ska iallafall åka upp till stan nu och vara där resten av kvällen så de blir lugnt och skönt här. Så de blir nog att sätta på någon film och kolla med lillebrorsan. + att jag fortfarande är hundvakt åt charlie som ska stanna tills imorgon. Så helt ensam är man då inte. Imorgon... har jag inga planer för. Får se vad det blir för väder bara. Antagligen lika som idag så då kommer jag nog inte göra speciellt mycket. puss.


hahah. magda har gjort någon animation från förra sommarlovet. vackert......

schäfer - 13 juni 2009

Var ute med charlie för en stund sen ute i regnet. Gick en liten bit och kom till en återvändsgränd, så vi vänder och då stor den största schäfern jag sett mitt framför oss. Cirka 5 meter ifrån. Ingen ägare syns till och schäfern tar några steg emot oss, det känns ju inte direkt sådär jäättebra. Men säger åt schäfern flera gånger att gå hem och liknande men vägrar lyssna. Så jag går emot den och charlie stannar kvar för han är rädd, hah stackarn. Men schäfern backar några steg så det var bra. Men precis då kom ägaren och ropade på den. Sa inte förlåt eller någonting. Snacka om att jag blir förbannad :o

För om man inte har koll på hunden så ska den vara kopplad och inte springa lite hur som hellst? Jävla idioter som håller på så. Tänk om någon som var hundrädd kommit och gått där som bodde där?  Då hade den antagligen fått panik för den schäfern var inte liten som jag mötte. Hundägare, skärp er för fan. För er som säger att: äh, hunden är inte farlig fast den kanske ser ut som den är det. För den som inte känner hunden är det väl inte så självklart att den är snäll? Tänk på det, ni som har stora hundar som springer lösa utanför gården.


när jag ändå snackar om djur... så fyller ludwig (den ljusa) 1 år på måndag.  Ett år och nästan större än trisse som är 3 år... Snacka om att va fet.

lördag - 13 juni 2009

Godmorgon. Vaknade först av att katten kom in och la sig men somnade sen igen. Sen så kom ju hunden in av sig själv och väckte mig. Häärligt. Men gick upp och hjälpte mamma och pappa med melodikrysset, hah dom är sämst :D  Sen så har jag inte gjort nå mer än att käka frukost å sånt. Skitväder idag igen så de blir nog inga långpromenader med hunden precis. Men charlie värkar inte heller gilla att bli blöt så de gör ju saken bättre. Men nu ska jag nog ta mig lite godis och sätta på en film eller nått. puss. 


tacos - 12 juni 2009

Nu har jag precis käkat tacos och är sjukt mätt. Och resten av kvällen ska jag tillbringa med min mamma framför tvn har jag tänkt. Imorgon så kommer charlie vid nio, om jag känner min syster rätt så om hon hinner så öppnar hon nog min dörr och låter hunden attackera mig. Jag längtar redan! -.-   Nej nu ska jag vara social med min mor. puss.

:
emma får stå för bilden :)

fredag - 12 juni 2009

Ja nu har jag hunnit varit till mormor och morfar och käkat regnbåge (fisk alltså)  och sen städat klart mitt rum. Trodde de skulle ta evigheter, men de gick på en kvart typ. Aja, resten av dagen har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Vädret är skit så då kan man inte sitta och sola eller rida, eller någonting... Får hitta på något, kanske kolla på film. puss.


jag har samlat på mig lite hårsprays burkar .....
stå ut med den suddiga bilden. 

tjockpannaka - 11 juni 2009

Ja kom precis ut ur duschen och har varit och ridit. Fick ina och de gick betydligt bättre än förra gången, vilket var något uppmuntrande men fyfan vad jobbig lektion de va. Och jag är så grymt trött nu bara för de. Senare så blir de att lägga sig tidigt, behöver sooova. Åsså ska jag kanske ta och påbörja städningen lite innan jag lägger mig. Så behöver jag inte göra så mycket imorgon, hehe. Annars är inget planerat förutom att pappa ska bjuda hit folk och sen ska dom ut på krogen. Och då blir mamma, lillebror och jag hemma och ska käka tacos. Men annars under dagen så vet jag inte.. Sover väl bort den :)  pusss.

jag blir så jävla förbannad på datorn att de inte går att ladda in bilder nåmer från mobilen. -.- !

torsdag - 11 juni 2009

Ja igår var en bra start på sommarlovet. Sov ju ute hos ellens farmor och farfars hus, magda också :)   Käkade potatisgratäng och kyckling, asgott var de. Sen under kvällen hann vi titta på film, ut och gå, träffa massa folk ovs.. Men trevligt var de :D   Jag kan inte ladda in fotona på datorn för den är cepe idag. Så ska se om jag får tag i någon bild någonstans ;>   Men nu ska jag nog slänga i mig något att äta, har bara käkat yogurt och godis idag så... puss.


älskade cp klass :D

onsdag - 10 juni 2009

SSSOOOOOMMMMAAAAAARRRRRRLLLLOOOOOVVVVVVVVVV !!!!!!!!!!!!!!!

Okej berätta om den korta dagen... Klev upp sju och fixa tills med smink, kläder och håret. Håret lockade mamma på mig så satt och höll på att somna när hon gjorde det. Sen åkt vi till skolan vid nio tiden. Kollade på kören och rektorn när dom sjöng och han pratade. Sen så efter den typ timmen?  så gick vi och fick våra betyg:

Teknik: G
Svenska: G
Slöjd: G
So: VG
No: G
Musik: VG
Spanska: VG
Matematik: VG
Idrott: G
Engelska: G
Bild: MVG (!)


Woho, ett mvg, jag är stolt ;>  plus att jag fått ett till vg. Så en liten förbättring blev det under den här terminen och de är jag nöjd med :)   Hm. Något mer?  Jo jag kommer sakna ALLA underbara vänner som jag kanske inte kommer få träffa under hela sommarlovet!? Känns astrist.. Annars så har de inte hänt nåmer. Ska upp till årsunda ikväll och sova hos ellen. Får se hur de går med det :)  Laga mat å allt.. Herregud. Aja nu måste jag käka för mamma ropar... puss. 




knappast - 9 juni 2009

Hah, brunare blev jag då inte. Men kanske kommer, lr inte... Aja. Ska snart käka och sen är det att hoppa in i duschen och ha i massa medel för håret. Bra att ha en mamma som är frisör (y) . Hinner nog inte skriva ett inlägg innan jag åker imorgon, för då har man nog fullt upp med håret, kläder, sminket osv... Sen direkt efter min skolavslutning så ska jag ta mig ner till min lillebrors skola och fika där på gräsplan som man gjort i alla år :)   Sen ska jag bort senare, antagligen, så kanske inte blir något inlägg. Håll utkik vid två-fyra tiden ! :D


tisdag - 9 juni 2009

Kul dag. Åkte till skolan och var där till kvart över nio, kollade på yes man och sen åkt vi hem. Snacka om bortkastad dag ;)  Nu ska jag bara käka upp mackan jag gjort och sen ska jag sminka av mig. Så åker jag och magda och solar sen. Lite brunare kan jag iallafall bli tills imorgon :)   om jag inte blir röd.....  Men ska väl skynda på lite, magda är otålig. puss.


valbo - 8 juni 2009

Okej, valbo suger rent ut sagt. Hittade inte några kläder alls, eller jo en t-shirt och så lära jag köpa första bästa klänning för jag blev så trött på att vandra runt i affärerna. Det fanns inte så mycket kläder kvar, eftersom de närmar sig skolavslutning så man kan ju förstå det, men galet fula kläder var det bara kvar. Snacka om att jag blev på dåligt humör. Så vi nöjde oss med det och åkte hem.

Sen så har jag städat och gjort massa andra ointressanta saker :)

Imorgon börjar vi antagligen 9.15, hoppas att julia inte driver med mig nu. Och vi ska ha någon dag med klassen och kolla på film. Kul....


måndag - 8 juni 2009

Okej då var man hemma efter en timme hos optikern. Gick från styrka 2.75 & 3.00 till 3.50 & 3.75. Vilket betyder att jag har mycket dålig syn xD  .  Men precis när jag tänkte stänga ytterdörren efter mig såg jag att någon hade åkt och satt upp en skylt vid bastun där de stod: Jannes spa & dans studio. Hahah, undra vem som gjort den xD    Aja, snart bär de av till valbo iallafall, åker väl om en liten stund så man är där tills de öppnar :)  puss. 

kul att de inte går att ladda in bilder från mobilen´, annars hade ni fått sett skylten..


Imorgon - 7 juni 2009

Kom på mig själv precis innan jag skulle lägga mig på sängen nedbäddad framför tvn att jag måste maila conny (min elevhandledare) och säga till att jag ska vara ledig imorgon. Haha, huvudsaken att jag kom ihåg det iallafall. Så ni kanske undrar vad jag ska göra på min lediga dag? Jo jag måste gå upp som vanligt för att åka till optikern klockan 8, jag var där för några månader sen och då hade jag skaffat linserna och såg asbra. Men nu ser jag hur dåligt som hellst igen. Min syn bara försämras och försämras, tänk om jag blir blind tillslut? :o  
Aja. Sen åker mamma och jag upp till valbo för att köpa skolavslutningskläder. Två dagar före, lyckat. Men nu ska vi äntligen iväg så känns skönt. Får se vad jag hittar, shorts och tunika hade jag förra året så i år ska jag nog hitta en klänning, som passar mig. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå i en klänning, men får väl chansa lite. Nej nu måste jag gå och lägga mig för jag är så sjukt trött. Blev ju bara 3 timmars sömn i natt. godnatt. 


pudding - 7 juni 2009

Ja, värken i huvudet har lagt sig men fortfarande lika täppt i näsan. Det har förstört min dag. Men om en liten stund ska jag sätta mig framför tvn och kolla på gossipgirl, och proppa i mig en geisha. Sen efter de så ska jag antingen gå eller cykla ner till mormor och morfar och hämta chokladpudding åt mamma och pappa. Och så åkte jag inte dit i fredags, då mormor hade gjort chokladpudding åt mig. Så hon har sparat den, haha så jag får väl ta och proppa i mig det å. Aja, nu måste jag gå så ja inte missar något i pogrammet. puss.


magda får stå för bilden.

söndag - 7 juni 2009

I'm back. Efter en natt i stugan känns min kropp inte helt frisk faktiskt. Magda och jag låg och prata i evigheter när vi lagt oss, låg till två sen så försökte vi sova. Kanske sov i någon timme sen började jag bli täppt och det var asvarmt. Men jag lyckades somna igen, men vaknade än en gång av att kudden var så jädrans hög. Snacka om problem... Så när vi vaknade imorse så värkte huvudet, benen, axlarna och käken (!?).  Och jag mådde något illa.

Men annars så har jag och magda haft de trevligt. Stod och metade i evigheter och fick asmycket fisk. Även att vi döpte alla ;>  Sen så skjutsade vi hem magda vid halv elva tiden imorse, för att hon skulle på konfirmationsträff eller något liknande.

Nu och resten av dan ska jag bara ta de lugnt och försöka bli något bättre. Huvudet känns som att de håller på att sprängas. Känns som att jag bara klagar just nu...

 
 <-  magda fiskar :) 
 
                                                                                               wtf ? ->



    


lördag - 6 juni 2009

Godmorgon. Hinner med ett litet inlägg innan vi sticker. Som sagt så ska jag och familjen ut till stugan, magda följer även med. Men vädret, det är inte på vår sida.. Mulet och kallt... Har med mig kameran så blir lite bilder. Men kommer hem imorgon så blir inget mer bloggande på hela dan. puss.


fredag - 5 juni 2009

Inlägget är liiite sent. Men imorse klockan halv elva så cyklade jag med världens motvind och mötte hanna och ellen vid prix. Sen cyklade vi upp mot stan, kom inte långt innan ellen dissa oss och åkte iväg till gävle. Sen så cyklade vi iväg upp till högbo, fyfan vad trött jag var när vi kom fram! Sen så tog vi in Kalle, som hanna skulle rida. ochred iväg. Jag fick ju ännu mer motion eftersom jag gick brevid och fota. Men fick ta en liten paus och sitta upp en stund. Kalle är enorm. Så red vi till ridklubben och tillbaka... Sen cyklade vi till ridskolan och där red hanna osvald. Och sen var de min tur att rida, hoppspecialen alltså.  Jaa, ni kan ju fatta hur mycket benen värker alltså.. 

Nu är jag så trött att jag inte orkar göra någonting, inte ens gå till kylskåpet och hämta cola :'D   och då är de illa .... Imorgon så drar vi ut till stugan, magda följer även med. Och där stannar vi tills på söndag. Så OM jag hinner så bloggar jag innan vi åker, men de kommer nog inte hända... Får väl se. puss.

        
    


torsdag - 4 juni 2009

Ja då kom man nyss hem från ridningen. Red Ina för första gången, trevligt trevligt.

Dagen har varit rätt så lugn, magda var tillbaka efter att ha varit sjuk hela veckan. Så tummen upp för de :)  Sen så sista timmen så fikade vi och sen kollade på dansshowen som idrotts-valet (?) hade gjort. Ganska trist, men bättre än lektion. hehe.

Imorgon så ska vi har idrottsdag, och jag å emma skulle egentligen ha bågskytte. Men emma dissar mig för hon ska till sälen, så då blir jag ensam och de är inte så roligt. Även att de var emmas mamma som skulle skjutsa dit oss, sååå de blir ledig dag imorgon. Men om de blir fint väder, vilket de antagligen inte blir.. så ska jag cykla upp till högbo och fota hanna när hon rider, innan jag ska rida ;> 

De var nog allt jag ville säga för idag. Liiiiite sent inlägg, men de får ni stå ut med. puss.

     
1. uttråkad på bilden.
2. siri
3. linnéa
4. i stallet.


åsså har vi hur kul som hellst på rasten... ;)

onsdag - 3 juni 2009

J
a då har jag klarat av moppekurserna och kört upp. Gick och var asnervös hela dagen och föreställde mig att de skulle vara skitsvårt xD . Men de gick på någon minut typ. Tycker att jag var duktig för att bara ha kört moppe två gånger, heh.

Skoldagen har varit somvanligt. Conny var sjuk så fick en liten håltimme där emellan. Men annars har de nog inte hänt något..

Resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt tror jag nog. Imorgon är de ridning somvanligt så inlägget kommer lite senare, somvanligt alltså :)   Oooom vi inte slutar tidigare förstås. Det är ju ändå sista estet-lektionen så vi ska väl bara fika eller nått sånt.


kolla in ögat på katten. så går de om man hamnar i slagsmål mot tjejer :'D

skadad - 2 juni 2009

Moppekursen var tråkig somvanligt. Och det första man får veta när man kommer hem är att katten har varit i slagsmål. Så kommer man in och ser att höger öga är svullet och att han har ett litet sår nedanför ögat. Suck.


tisdag - 2 juni 2009

Gick skitsegt att komma upp ur sängen imorse, kan bero på att de var mulet och regnade.. Men kom iväg till skolan iallafall och fick skjuts av mamma :)  Sen har skoldagen varit som vanligt, har fått reda på betygen i matte. Vg här, stolt ;)   Sen så var spanskan och svenskan inställd, och set:en fick vi sluta tidigare ifrån så vi slutade runt 12. Häärligt :)

Ska väl snart ta och stoppa i mig någonting, maten i skolan är ju så jävla dålig. Och sen vid halv fem är de moppekurs, suck.


moppe - 1 juni 2009

Woho. Först när jag stack ner i garaget till pappa så stod han och var tjurig för att moppen vägrade starta. Men efter en liten stund fick han igång den, tur de. Så jag har kört omkring på vägen här utanför oss och tränat på lite saker vi skulle kunna tills på onsdag. Kommer gå åt helvete, men men.. Hur kul som hellst att köra ju :) 


måndag - 1 juni 2009

Började dagen med sovmorgon, häärlig start. Sen bar de av till skolan, hade vanliga lektioner och matten som vi hade som sista lektion var inställd. Tummen upp för de. Så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan ta fram moppen :)  träna lite tills på onsdag då vi ska köra upp, eller vad man ska kalla det. puss.


RSS 2.0