Hjärter dams sista sång - 31 januari 2009



rekomenderas, så jävla fin.

ecopicc - 31 januari 2009



nej nu blir jag sur, så jag ska trycka i mig geishan som ligger framför mig och frästar mig nå enormt. Pusss.

Bli medlem! - 31 januari 2009



Jag kan staaark rekomendera denna sida för att se exakt, när jag (a)  & självklart någon av dina andra favoriter uppdaterar sin blogg!  :) :) :)

www.blogvoin.se !

nu går de inge bra - 31 januari 2009

Det här känns så meningslöst, inget händer på dagarna här ute i säljan. Det är helt öde, alla bor ju åt olika håll, så deprimerande..

Ikväll, eller rättare sagt om några minuter sen har körslagsfinalen börjat. Erik å Hanna är det kvar, fast jag har nog bara kollat en gång. Men äh, jag skiter i det och försöker komma på något intressant att skriva på i bloggen istället. Så jag blir off några minuter här och uppdaterar sen igen. Pusss.


lördag - 31 januari 2009


Jag är duktig, har precis kommit hem från att ha cyklat fram å tillbaka från ica. För att köpa godis förstås, hehe. Min älskade föreldrar är ju så pass hygliga och köper bara en geisha till mig för att käka under hela helgen, HAHA. Så nu har jag varit på ica å köpt godis (a)

Idag var de menat till att jag och felicia skulle åka till manno och pampas å rida, meeeeeen hovslagaren hade fått en hjärtinfark så dom hade fortfarande inte fått några bråddar. Vi får hoppas att hovslagarn blir bra så fort som möjligt, för nu var de länge sen vi var upp till pållarna!

Så idag kommer det nog inte hända så mycket mer, bara sitta och käka upp godiset å leta efter någon kul film att titta på. Skriver väl lite mer senare, någon gång ikväll eller nått. Pusss.

fredag - 30 januari 2009



Älskade dator, not. Skoldagen har varit helt okej, gick snabbt. So, hål, no, lunch, so, spanska å swedish. På hålen satt emma, julia och magda å fettade i sig godis, kände mig nyttig ett tag där iallafall :) .  Sen så var det nog inget annat "intressant" som hänt i skolan, hah. Efter så stack jag hem å käka några pannkakor, och sen bar de av till stallet. Fick sötbertil, och felicia sällskapade mig även och knäppte kort när jag red. Haha, blev något hemska bilder. Men jag laddar upp dom, fast gömmer lilla ansiktet (a). 

Ååååå nu har jag hunnit med att käka mc' Jannes -.-  Gick direkt till datorn sen, lär ju underhålla er som har så tråkigt å läser bloggen (;  Pusss..

PS; vänta på att den röda rutan runt bilderna försvinner innan ni trycker på dom för att förstora! ;)
 

torsdag - 29 januari 2009


(klicka på bilderna för att göra dom större) 

Äntligen hemma. Skolan idag har varit aaaaasseg. Började med att vi hade matte å där ritade vi nå figurer åsså skulle vi förklara det för någon så ritade den så som man förklarade, härlig mattelektion. Sånt brukar man väl göra på bilden? ;)  . Aja, iallafall så efter det hade vi hål, sen E-tid, bild, lunch, spanska å tillslut estet. På estet så bjöd hk-vikarien (?) oss på kakor och jag å julia satt där och fetta i oss massor, ehehh. :)  . Sen så var de bara att hoppa på cykeln och cykla hemmåt, sen bar de av till stallet, fick Bertil ofc. Hade hoppning, great. Men dom flesta i den där gruppen är ju så sämst så man får damp.

Men nu är jag iallafall hemma å ska snart hoppa in i duschen. Å sen blir de tv å sova tror jag nog. Så godnatt för mig å imorgon rider jag också så skriver inte förrens vid 7-8 tiden. Och jag hörde idag att alla tyckte om när bilderna var så små som man inte syntes, då blir de ändring på det ! :D (a)  Pussss.

buhä - 28 januari 2009

Kom inte på någon bättre rubrik, eheh. Jag har haft astråkigt hela dan, bara lega å degat framför tv:n, å hållt på å städa lite. Men det blev att plocka upp en tröja eller två. Jag är lat, ibland :) (a)  . Imorgon är de ridning efter skolan så ingen bloggning förrens kvällen tyvärr ;) . Är nog hemma runt sju och skriver kanske runt åtta, så kika in då istället. Jag å julia har även snackat om att jag ska fota henne någon gång i helgen, så då kommer det lite roliga bilder att titta på. Lägger väl ut dom dagen jag fotat och redigerat dom lite, någon gång under lördagen eller söndagen alltså, hehe. Ska bli kul :)  Aja, nu ska jag sluta skriva å skaffa mig ett liv. Hörs imorgon, Pusssss..

bilder på ludwig - 28 januari 2009




jag har astråkigt så nyss tog jag kameran och bara fotade lite på ludwig, han verkar rätt trött han också :)

onsdag - 28 januari 2009


Shoo. Imorse så sov jag över för alarmet på mobilen ringde inte, bara för att jag hade på ljudlös. Det borde ju gå igång endå ? :o  Iallafall så kom mormor vid kvart över sju och väckte mig, så stress stress stress. Men hon var så snäll så jag fick skjuts till skolan. Sen så hade vi idrott, där hade vi badminton. Sen so, engelska å no. Och sen sista lektionen som var svenska, men jenny var inte på skolan så då hade conny fått för sig att vi skulle ha so med han istället. Haha, fyfan vad alla blev sur. Speciellt julia och emma som fick nå damp :)  Men conny fick inte igång filmen vi skulle titta på så vi slutade tidigt endå.

Så nu har jag varit hemma ett tag, gick faktiskt hem! Täänkte ringa efter pappa men kom på att han inte slutat så jag fick lite motion iallafall. Och så gick jag å funderade på lite saker, passade på att gå igenom papprena på engelskan på vägen. Det är ju så jävla långt ;o

Nu blev det ett sånt där ointressant inlägg igen, men det bjuder jag på. Ändå ingen som orkar läsa utan kollar bara på bilderna xD   Men skriver väl lite senare, så...  Pusshejj

suprice - 27 januari 2009



haha, det var bara några minuter sen jag la upp senaste inlägget och skrev att det inte skulle bli nå fler. Men jag kom på att jag fotat med mästerkameran idag så jag lär väl bjussa på några av dom bilderna. :)  Pusss.

tisdag - 27 januari 2009


Helloo, har inte kunnat sitta nå vid datorn idag för den har varit på lagning, eller vad man ska kalla det. Mamma å pappa lämnade iallafall in den för ljudet fungerade ju inte, men efter någon timme hade dom fixat det så nu så :)  . Idag när jag kom hem kikade jag på lite saker mamma köpt hem åt mig. Sen  så gick jag och tog ur linserna och la mig i soffan, och där somnade jag. Sov kanske från tre till fem när pappa kasta en kudde i huvve på mig för att jag skulle sätta i datorn.

Nu så har jag nyss käkat och ska plugga lite är det meningen men äh, gör de sen. Mamma är på salongen och skulle fixa något, måste ringa henne så hon tar med sig hårspray. Min är tooooom, måste börja minska på användningen tror jag. Har aaalldeles för mycket, hehe :) . Nej nu ska jag nog inte skirva på mycket mer för idag, så blir bara ett inlägg. Sorry :)  Godnatt.

trött trött tröööööött ! - 26 januari 2009

Nu har jag typ nyss vaknat efter att ha somnat i soffan, linsen håller på att klibba fast i ögat. Något obekvämt men får väl skylla mig själv som somna.. Ja det jag har gjort under eftermiddan är sovit, hehe. Inget annat, riktigt skönt men kommer nog inte somna nå tidigt ikväll iallafall. Så får leta reda på någon bra film :)  Godnatt.

måndag - 26 januari 2009


Yes, har nyss kommit hem från skolan. Helt slut, och har hela veckan framför sig. Men idag iallafall så har det inte hänt nå nytt, magda å linnéa är sjuka så det har varit jävligt tomt utan dom :/  men annars har det nog inte hänt nå, engelskaläxa tills på onsdag de är nog allt :)



Idag så ska jag nog bara slappa framför tvn å datorn, kanske ska gå ut och knäppa nå kort på snön med mästerkameran :)  Får se, skriver väl mer ivkäll någon gång. Pusss.

funkar fortfarande inte - 25 januari 2009

Nej, ljudet fungerar fortfarande inte. Jag satt ett tag på eftermiddan och höll på men gav fort upp. Sen för några minuter sen var lasse här och försökte, men det ville fortfarande inte fungera så då måste det vara nå fel. Så han åker in på datametrolpolen och kolla imorgon, om vi ska installera om allt på datorn eller få en ny. Så får se vad som händer. Skriver nog inte mer ikväll, så.. Godnatt :)

söndag - 25 januari 2009


Godmorgon, hehe. Vaknade ungefär för en timme sen så jag är fortfarande lite morgontrött och höll på att somna i soffan. Ute så snöar det på som fan, hoppas på att det bara kan försvinna tills imorgon när man ska cykla till skolan ;o . Idag så ska jag fixa fram nå ljud från den här datorn, den vägrar lix låta. Så det ska jag pyssla med ett tag, sen så kanske jag hjälper mamma och pappa och skottar. Får se om jag orkar :) . Skriver senare. Byebye 

installerat - 24 januari 2009


Då så, nu har jag fått igång båda överföringspogrammet och redigeringspogrammet för bilderna. Så såhär ser den gamla datorn och den nya datorn ut, lite skillnad. Nu har även mamma och pappa åkt på 50-årskalas och jag å max är själv hemma. Jag sitter vid datorn och degar, medans max sitter framför tv:n och kollar på disney channel, haha. Vilket liv ;)   Men nu har jag nog tjatat ordentligt på bloggen. Godnatt.

ny dator - 24 januari 2009

Nu så har jag fått igång den nya datorn och den gamla inne hos max. Först var det massa krångel med installationen på den nya datorn, så mamma och jag satt ett tag och höll på. Men till slut så fixade vi det :)   Sen så när jag skulle försöka koppla in den gamla datorn i min lillebrors rum så krånglade tv:n och så bytte han och jag igen. För den nya som stod i mitt rum fungerade datorn på så han fick tillbaka den, surt. xD  . Men nu är båda datorerna igång och jag ska installera lite grejer på den här så man kan lägga in bilder. Så skriver lite mer senare. Ciao.


äntligen - 24 januari 2009


Woho, nu har jag brännt ut halva delan av alla bilder jag har på datorn och det gick åt 10 SKIVOR till det. Så nu ska jag tjata på mamma om att hon ska upp och handla skivor åt mig, eller så kanske jag tar och frågar syrran om hon har några över som jag kan få. Får väl se :) .

Jag vet inte om jag ska ta och installera den nya datorn nu, för bilderna och allt annat är ju fortfarande kvar på datorn när max får den, hoppas jag iallafall :o  . Men dom viktigaste bilderna ligger iallafall i någon av skivorna. Sen i slutet så ville inte skrivaren sammarbeta utan proteserade hela tiden, så nu är jag grymt irriterad. Får fortsätta hålla på med den och försöka få den att fungera igen. Ciao.

lördag - 24 januari 2009


Ja då var det äntligen lördag och för en timme sen var man uppe ur sängen, hehe. Igår hann jag inte med att bränna över alla foton på CD-chivor så jag har precis börjat fortsätta med det och jag tror inte att dom chivor jag har kvar kommer räcka. Får tjata på mamma om att köpa fler :)  .  Idag iallafall så ska jag fortsätta med datorerna och försöka bli klar så fort som möjligt så jag kan installera den nya datorn. Skriver mer när jag är klar med allt brännade. Ciao.

julias header - 23 januari 2009


Jadå har jag hunnit med att göra klart det julia tjatat om i två dagar nu, hennes header till bloggen. Det tog sin lilla tid men nu är det iallafall färdig och man slipper allt tjat. Jag har laddat upp headern så ni ser hur den ser ut men om ni vill gå in på julias blogg är det bara att gå in på: www.juliaelisabeth.devote.se ! Sen så har jag ääven hunnit med att bränna in foton på CD-chivor. Har hunnit med fyra nu, och är på den femte. Har bla laddat upp från furvik, sälen, vattenskidor på vedön och nu med bilder från rhodos. Härligt att få det gjort, men jag är inte säker på att allt kommer få plats på dom skivor jag har, hehe. 

OBS: chiva eller skiva, whats right?, jag tycker det iallafall ser bättre ut när det stavas chiva :D

fredag - 23 januari 2009


Äntligen hemma och äntligen helg! Har nyss kommit hem från att ha varit i stallet. Hoppspecial varje fredag, och idag följde stina med och sällskapade mig. Hade min söte bertil somvanligt. :)

Igår så satt jag ju och plugga hela kvällen, med so, spanska och no. MEN vi hade varken so eller no förkör idag, dåligt irriterande när man satt uppe hela kvällen och höll på för att få bra resultat sen. Men nej -.-   Men vi hade iallafall ingen svenska som var sista timmen så det var skönt att slippa den och det var bara att cykla hemmåt.

När man kom hem så packade jag ihop playstation2 åt syrran för hon skulle låna det och våra singstar-chivor. Sen så när man kom i in mitt rum så luktade skit mycket skit, så det var bara att springa ut med kattlådan. Väldigt körigt hade jag, och inte nog med det så kom pappa hem och det första han säger är: nu fan dammsuger du huset! :D   Dåligt sur jag blev på honom då, men om jag dammsög så skulle han köpa mat från donken till mig så det gick väl an ändå då. Men vad händer, efter att ha varit i stallet i tre timmar och kommer hem ivrig för att få käka så står pappa och steker hamburgare. Och där står han med världens flin, där hade jag sån jävla lust på att smälla honom på käften ! ;o   Åsså går jag och lägger ifrån mig hjämlen och västen och så säger han: idag blir det mc' Jannes !  (min pappa heter janne). Sällan han alltid får en att bli på bra humör när man är skitförbannad.

Så nu har jag käkat och duschat. Och jag har lovat julia att göra hennes header till hennes blogg, och ja den ska jag väl ta och börja med snart antar jag. Sen efter det så ska jag bränna över allt som jag vill ha kvar på datorn till den nya som mamma har varit och köpt idag. Hur fan hinner hon? Men då har jag mycket att göra nu ikväll så det är bara att börja nudå. Godnatt!

hoome - 22 januari 2009


Då är man hemma, nyduchad och klar för att gå och lägga sig :) . Hade Bertil idag på ridningen, och jag fick veta att han hade en hjärtformad leverfläck på läppen så jag läära bara knäppa kort :D  . Och ja såklart, det kommer ju andra hemska bilder också, imorgon kanske ? ;) ;) ;)

Två av läxorna har jag hunnit med att göra nu, no och spanskan. Så det är bara so:n kvar sen så är det bara att gå och lägga sig. sååå... Godnatt.

torsdag - 22 januari 2009

Då var skoldagen över och jo de har ju hänt lite saker idag. Magda var sjuk idag så de var grymt tomt utan henne :/   Men hon kanske kommer imorgon :D  .  Iallafall så är man hemma nu.
Och i slutet av esteten så gick jag, julia och ellen och skulle gå på toa. Men då fick julia och ellen för sig att gå in på killarnas omklädningsrum och kolla hur det såg ut, så de gick in och kom rusandes tillbaka skrikande. Sen så följde man väl med in då, och vi höll på att skrämma skiten ur varandra, hahah xD  Men efter att ha kollat runt i deras omklädningsrum så gick vi in på våra. Å när ellen gick på toa så höll jag och julia på att skita ner oss för i spegeln så ser man in i duschen, och där var det kålsvart! Och såklart så kunde man inte låta bli att titta utifall det var någon där, å herregud :)  . Efter det där så behövde jag verkligen en halstablett för det gjorde så jävla ont i halsen av allt skrikande. Och jag som hade gått runt och tuggat på sånna hela dagen xD  . 

Sen så har det nog inte hänt så mycket mer i skolan idag, förutom alla tråkiga lektioner då. Matte, hål, e-tid (i fem minuter), musik, lunch, spanska och tillslut estet. Häärligt, not. Imorgon har vi No och spanska läxa, åsså tror jag att vi har So-prov om inte Conny ställt in det.

Om typ tio-femton minuter drar jag till stallet och ska rida, kommer hem till halv sju-sju. Någon gång där emellan. Så jag skriver kanske lite mer ikväll, bilderna laddar jag iallafall upp som knäppts under dagen. Ciao.


onsdag - 21 januari 2009


Wohoo, dagens lektioner har varit idrott, so, engelska å no. Sen slutade vi halv ett, ovanligt för att vara våran perfekta estetklass :)   . På idrotten idag så skärde emma mig på handen med sin ring, och blodet vara ööste ner. Nej så var det inte men jag blödde ett bra tag iallafall ^^  .  Sen visade det sig att Conny var borta idag och vi slapp so-provet, eller ja det är antagligen framflyttat tills på fredag då. Great. Sen så har det nog inte hänt något speciellt idag, i skolan iallafall.

Påvägen hem var det jävligt halt så man ramla och höll på att slå ihjäl sig några gånger. Men jag klarade mig, men några blåmärken har jag nog fått. Sen när man kom hem, så satt det en katt utanför dörren och skrek. Haha, det var lite kul :)  . Senare så ska jag nog fortsätta på städningen av mitt rum, som nog blivit lika stökigt igen sen jag städade senast, i söndags.

Jag har inget att skriva om och de sakerna som hänt idag, som jag skrivit och inte skrivit är ointressanta så jag ska nog sluta skriva för idag. Jag bjuder på några härliga bilder istället från idag. Ciao.

tisdag - 20 januari 2009


Då är tisdagen över jag fryser ihjäl. Påvägen hem idag såg jag ut som ensnögubbe när jag var hemma, fyfan vad det snöade! :o    Så fick jag nå panik när jag kom hem av att jag hade skitmycket att göra och bara slängde ifrån mig cykeln, och då var väskan och sadelskyddet fortfarande på cykeln. Men jag sprang in och slängde av mig kläderna och sprng ut med kattlådan. Sen så var det inte mer jag skulle göra. Skit konstigt, så lära jag ju gå ut igen och hämta alla saker. Å hänga upp käderna på tork, vettefan vad jag hade för rus.

Sen har det bara varit massa skola idag. Veckans segaste dag, yes. Men vi kollade på herkules på svenskan och halva SET:en så det var väl okej då. + att vi missade lite av spanskan (Y) . Sen så slutade vi typ två ? skööönt, fast borsett från vädret förstås :) 

Tills imorgon har jag engelskaläxa, som jag inte ens tittat på än. Måste nog ta och göra den snart. Sen så har vi som jag fick reda på nu (!?) , så har vi so-läxa (prov?)  imorgon! Shitfannej, men får väl göra omprovet skitbra istället då :D . Jag har blivit mycket oseriösare på att skriva blogg nu, verkar mycket kulare att läsa, haha xD  . Nej nu ska jag plugga innan jag hoppar in i duschen och sen blir de tv å sova! Ciao.

trisse - 19 januari 2009



Jag fotade som jag sa och min katt trisse fick modella med några smycken jag fått i julklapp.

måndag - 19 januari 2009


Ännu en ny vecka med ännu mera pluggande, suck. Bra början på ett långt och ointressant blogginlägg. Därför tänker jag plåga med att berätta hur skoldagen har sett ut. På morgonen hade vi engelska, och vi kollade äntligen klart på braveheart. Känner på mig att vi kommer göra en filmrecension av den sen, kommer inte bli kul. Sen så hade vi skridskor på jernvallen, yeeeyy. Askul :D .  å sen slöjd, so och matte. Efter halva slöjdlektionen hade jag tid hos skolsyster och då kollade vi bla om jag hade sne rygg, och det hade jag, litegrann iallafall. Sen så var det längden och vikten, jag är 171 förra gången jag mätte mig var jag typ 174, hehehe. Så måste blivit nå galet (a). Sen så tjatade hon på mig om att jag skulle gå till sjukgymnasten på jernvallen för jag har haft skitont i min vad nu under något år. Men jag vet inte ja, tror inte jag behöver det. Börjar ju bli bättre nu, men får vänta och kolla.

Såklart så cyklade jag idag till skolan och var duktig, men ofc så ska det snö som bara fan när man cyklar hem. Så nu när man trodde att snön skulle försvinna så kommer den. Funderar verkligen på om jag kanske ska köpa ny jacka nu, behöver verkligen en härlig huva att sätta på knoppen nu när det blir lite småkallt. Men det lär jag väl inte hitta såhär sent, haha. Inte är det nå kul "foto-väder" heller nu när det blir slask, bara mulet å ingen sol, det är verkligen det jag hatar med höst/vinter\vår. Men snart är det över. Har verkligen lust för att gå runt och fota men vadfan ska man fota på då? Äh jag kommer väl på något och laddar upp det senare. Ciao.

söndag - 18 januari 2009


Å herregud. Igår la jag mig vid tio tiden, haha. Päronen å jag höll på att slockna framför tv:n igår så det var lika bra att gå och lägga sig. Så eftersom man la sig tidigt igår, vaknade man tidigt. Dvs klockan 12, hehe. Sen så var det bara upp och käka frulle och sen så raka vägen ner i soffan.

Sjukt härligt att bara få sitta och slappa framför tv:n och inte göra ett skit.
Sen vid två tiden kom ki och ingemar. Mamma å ingemar satt och höll på med datorn medans ki och jag roade oss med att titta på crownd, nå skönhetstävling. Hahaha. Det var lite kul, ki fick nå rus på negrarna. eheheh.
Sen så vid fem så undrade magda om jag ville följa med på gudstjänst, gjorde ett litet "avtal" där. Om hon skjutsar mig till och hem från jervallen imorgon så följde jag med å de gick hon med på. Tack. Men när vi väl satt i den där jävla kyrkan så tog det en och en helv timme! -.-   .

I dom där sångböckerna som man får så var det någon planering och där hade dom stavat ibalnd, hahaha fyfan vad vi garva, humor här. Sen så pratade någon gubbe, och läste.
Men efter att han läst i fem-tio minuter så sa han typ: Nej, det här var fel vers. Glöm allt!  Då blev man något irriterad och han bara börja om på en annan, höll seriöst på att somna.

Sen så när en gubbe läste någon bön, så var det en gubbe som satt bakom oss som sa sin egna bön (!?). Han sa: å jesus kristus.. ja.. jaa.. min gud... jesus kristus... Hade lust att smälla igen käften på honom. Men nej, jag lät bli :) .
Sen halv åtta då var det ÄNTLIGEN SLUT tack å lov. Så cyklade jag hem från magda, vi fick skjuts till kyrkan. hahah xD . Sen så käkade man pizza och nu sitter jag här och trökar. Ska snart hoppa in i duschen sen är det mach i säng. Ciao.

lördag - 17 januari 2009


Gokväll, haha. Kändes vuxet :)  . Men aja, igår så satt max & co vid datorn och gick därifrån vid elva. Och då orkade jag inte gå och sätta mig, kändes som om jag skulle dö igår. För jag fick börja på hoppspecialen precis igår. Och fyfan vad slut man var när man kom hem, har nog aldrig ridit så fort någon gång. haha. Men jag slocknade iallafall vid tolv, och vaknade imorse klockan två. hehe, överdrivet mycket man har sovit nu. Men även att jag fortfarande är trött! Så dagen har spenderats hemma, bara tagit de lugnt. Har sån jävla träningsvärk i arslet så jag kan fan inte sitta ner. Inte har jag ätit nå mycket godis idag heller så det är nog därför jag inte har någon energi ^^ .  Ikväll så blir det nog här hemma och att bara slappa framför tv:n, får se vad som går. Vet inte om de kommer över nå folk, hoppas inte hehe. Laddar upp en bild som jag orkat redigerat idag, haha. Ciao.

torsdag - 15 januari 2009


Ja idag så CYKLADE jag till skolan, fyyfan vad kallt de var. Sen så började skoldagen med matte, börjat med procent men det kapitlet har jag typ redan gjort, haha. Men det gör ingenting :D  .  Sen hade vi hål och sen e-tid. Fick tid hos skolsköterskan klockan halv tolv på måndag, måste försöka att komma ihåg det. Sen så hade vi bild, och jag ska göra något CD-frodal så ska komma ihåg att skriva ut bilder här hemma och ta med till näst nästa vecka. Sen hade vi lunch, fyfan allas magar skrek fan när vi kom ut från bildsalen haha. Sen så hade vi spanska och till sist estet. På esteten gjorde vi muggar av lera, haha min blev ju gryymt snygg ;)   . Sen så skyndade man sig hem och bytte om och åkte upp till stallet, där fick jag Bertil. Första gången jag red honom, grymt taggad blev man iallafall. Sen så kom jag hem för någon timme sen och käkade pannkaka och sen direkt hit för att plugga innan jag hopppar in i duschen och sen raka vägen ner i sängen, får se vad som går på tv idag annars ska jag bara soooooova! Ciao.

onsdag - 14 januari 2009


Ja idag hade jag lovat mamma att cykla till skolan för jag inte har gjort det på hela veckan men mamma var lat (!?) så jag fick skjuts ändå, haha. Men jag fick dock gå hem.. Men skoldagen började med idrott, vi hade vikarie och jag har ALDRIG varit så slut någon gång efter en idrottslektion. Fan vad hon körde med oss, dåligt trött man var! Det bevisar på att jag ska träna mer på kondisen, hehe. Sen så hade vi So och även där hade vi vikarie, men när vi var klara med allt så satt vi bara där i en halvtimme för vi fick inte sluta. Jävla vikarie. Sen så var det engelska och ja vi fortsatte att kolla på filmen, är den inte slut snart ?!  Sen var det lunch, och efter det No. Och sista lektionen var svenska, där vi ska börja jobba med grekisk mytologi, om gudar å människor i grekland. Åsså ska jag ta med herkules filmen som vi ska titta på, HAHAH xD    sen så slutade, hääärligt! Skönt med så korta dagar men nu sista dagarna är dom långa. usch. Men imorgon börjar äntligen ridterminen och man är så sjukt taggad så de finns inte :D . Galet, kommer väl ta lite tid och komma ihåg allting men jaja, äntligen. Så nu resten av dagen så ska jag plugga spanska och vira in mig i en filt och slappa framför tv:n med film, och kanske sova lite. Men jaja. Ciao. 

tisdag - 13 januari 2009


Åååh, ingen sovmorgon imorse nu när vi bytt grupper på No:n med killarna, så gryymt trött. Men vi hade iallafall trevligt jag å linnéa, haha. Nu har vi börjat med att få glödlampor att lysa och ja det gick rätt så bra. Efter det var det matte, usch. Jag moa och emma "redovisade" våra tal. Fast moa lyckades övertala emma om att vi skulle skita i alla tal och bara ta ett varsitt. När vi väl gick upp mot tavlan så tog moa uppgiften vi hade bestämt att jag skulle ha, hahaha. Men jaja, det var väl enda hon fattade xD  . För mig, jo det gick väl bra. Ingen ville ju säga svaret på uppgiften så då blev det tyst ett tag men sen så, skönt att ha fått det avklarat nu iallafall! Efter matten hade vi engelska och vi skrev om vilka mål vi hade först och sen fortsatte vi kolla på Breave heart. Efter engelskan var de lunch, fyfan rogersgryta inge vidare så lunchen skippade jag. Sen så hade vi SET och svenska, på svenskan gjorde jag å emma ännu en redovisning och det var argumentationen, haha gick inte så bra i slutet men äh vi får göra om det någon gång. Sen så var de sista lektionen och det var spanskan, där gjorde vi en planering för hur vi ska jobba så vi varierar jobbet lite och får bestämma själva. Helt okej för mig och känns skönt att slippa gå igenom allt likadant hela tiden. Och sen slutade vi. Tisdagar är nog den segaste dan på hela veckan skulle jag tro. Men nu är den över iallafall, haha. Sen så GICK jag faktiskt hem idag också, mamma hade feber imorse men hade för många kunder så hon lära jobba sa hon, och hon tog bilen så då hängde jag på. Men jag var duktig och kom ihåg headsetet idag iallafall, med musik går det snabbare att gå. Enligt mig iallafall x)  . Aja, hade egentligen So läxa tills imorgon men jag kan redan de där, höhö, så jag skippade det. Sen har jag inge mer att plugga på förutom spanskan tills på fredag men om jag hade gjort den idag hade jag nog hunnit glömma tills dess, hehe. Så nu har man varit hemma ett tag, fixat å donat litegrann. Tagit paus framför tv:n men mest plockat upp saker på golvet och lite överallt i mitt rum. Ja det är nog det som hänt idag.. Mer händer nog inte. Laddar upp en bild på ludwig, dagen vi tog hem honom. Han var så jävla söt, men nu.. usch. Ciao.

måndag - 12 januari 2009

Ja då var veckan igång och skoldagen är förbi. Imorse så blev det strömavbrott i hela sandviken, och jag som HATAR när det är kålsvart och man inte ser någonting blev ju såklart skiträdd, men det varade bara i tio minuter så jag hann inte stressa upp mig för mycket. Sen första lektionen var engelska, vi fortsatte titta på braveheart och diskuterade betygskriterier. Sen efter det så var det skridskor på jernvallen, och fyyfan vad taggad man var :D  . Ääälska skridskor! Men jag fick skjuts imorse så jag hade ingen cykel så istället skjutsade jag magda på hennes cykel. Så när vi var framme gick vi och hämtade skridskorna och bytte om, och sen var det bara att åka! Började med att vi hade fritt en stund sen blev det någon hinderbana som jag ramla på och slog i låret, fyfan vad ont det gjorde men det var bara att fortsätta. Sen hade vi typ pinnleken, iallafall tjejerna, killarna körde hockey så skönt att slippa dom. Efter ett tag så började såklart vaden säga emot och det var bara att hoppa av isen. Men har det om en vecka igen så man taggar inför dess. Sen på hemvägen var det världens jävla motvind så det tog stop några gånger, hehe. Sen var man helt slut när man kom fram. Då hade vi lunch och sen slöjd, ja det var bara att fortsätta på den jävla halsduken som aldrig blir klar, nu börjar den bli något lång iallafall. Men några gånger till tar det nog. Efter det var det So och då skulle vi läsa igenom det jävla häftet på 15 sidor, hehe. Men det blev ju inte av för ingen var koncentrerad, så får bli att göra det hemma imorgon eller nå. Sen så sista lektionen var matte, och första minutrarna gick åt att bestämma vilken grupp som skulle redovisa, för det saknades folk i tre grupper och en hade redan redovisat, och emma i våran grupp hade glömt nyckeln hemma och sista gruppen hade inte gjort klart någonting. Men det blev sista gruppen iallafall som var andreas, samuel, christian och azur. Haha, dom hade verkligen koll på läget tycker jag. Samuel fattade inte sitt tal och hade lite problem där i början, haha. Och man fattade inte var azur skulle räkna ut, ja man hängde inte med riktigt. Ja så har dagen varit, hänt mycket. Men jag var iallafall duktig och gick hem, i motvind och verkande i vaden. Fyfan, måste kolla om det är nå fel så snart som möjligt innan den går av dvs. Sen nu på eftermiddan har det bara varit slappande framför tv:n med pappsen och nu är det käk på gång. Jag är lat så kommer ingen bild idag heller, men ni fick iallafall ett långt inlägg att läsa igenom, hehe. Ciao.

söndag - 11 januari 2009

Ja idag spenderade jag dagen med felicia, vi gjorde dock inte så mycket men trevligt med sällskap. Imorgon så börjar skolan på allvar och på idrotten har vi skridskor, yey taggaa. Orkar inte ta med mig och släpa på så lånar där istället. Åh vilket irriterande inlägg, är inte på humör för att skriva nå idag. Antagligen är det för att jag inte har något att skriva om eller att jag bara är tjurig för jag inte sovit nå mycket idag. Men jag tror nog mest på det första.. Aja nu ska jag sociala vidare på msn och sen hoppa in i duschen. Det är någon film klockan nio på fyran sen så blir väl att kolla på den eller sova, hehe. Ingen bild idag, höhö. Ciao.

lördag - 10 januari 2009


Oj oj oj, igårkväll så kunde jag knappt gå fram, dels av att jag hade så fruktansvärt ont i vaden och att jag höll på att somna. Dom här två dagarna i skolan har dagit kål på en. Jag gick och la mig vid tolv tiden och idag vaknade jag av att mamma kom och väckte mig, halv två !? Snacka om att jag var trött, hehe. Under den tiden hade mamma och pappa varit och städat på salongen och gått ut till stugan. Så snacka om att jag har missat saker, haha. Men jag drog mig upp ur sängen, käkade frukost och tog fram tidningen. Kollade såklart vad som gick på tv idag, om det gick någon film. Och ja harry potter och de vise sten, haha. Men den fick duga så jag satt och kollade på den, med godis såklart. Och nu har max stuckit till daniel för han ska sova där och mamma å pappa får snart besök. Och jag .. får sitta å dega framför datorn i think. Installera nå kul spel att roa mig med resten av kvällen, haha. Sims 2 var ju ett tag sen.. Aja, vi får se vad jag hittar på och jag har fått igång mitt redigeringspogram iallafall, men kameran har jag inte lyckats orka ta upp än så det får bli någon gammal bild blandad med mobilbilder. Ciao.

fredag - 9 januari 2009

Ops i onsdags när jag skrev hade jag så mycket att göra så att jag glömde att spara inlägget.. Men här kommer det.

Onsdag:
Jippi, hovslagaren skulle ha kommit förra veckan men bokade om tiden så han kommer om två veckor. Så man är förbannad. Igårkväll klockan 1 så spydde min kära misse på golvet 6 gånger och sket diarré. Så idag har man haft något att göra iallafall. Men annars idag så har jag varit till mormor och morfar och käkat lunch, stuvade makaroner med köttbullar. Great. Åsså har jag städat upp allt skit. Så nu har jag inte så mycket för mig. Får kolla vad som går på tv och sen är det bara att ta vara på jullovets sista dag. Ska verkligen kämpa mig igenom skolan nu och få höga betyg, heheh. Får väl se hur det går.
 
Jag gör väl en liten sammanfattning om gårdagen också då..

Torsdag:
Första dagen i skolan efter att jullovet passerat och det gick väldigt segt att komma upp ur sängen, men var förberedd på att jag inte skulle komma upp på första försöket så mamma fick väcka mig lite tidigare. Skoldagen var väl sådär, började med att vi hade mattelektion och där redovisade första gruppen. Vettefan när vi har redovisning, antingen är vi grupp 3 eller den sista. Det var ju en viss person som gjorde det lite förvirrande ;)  . Men sen så hade vi hål när dom andra hade språk. Från tio i nio till tio. Sen hade vi elevtid i fem minuter, och därefter hade vi ännu en hål för musikläraren var sjuk. Så då hade vi hål mellan 10-1 eller nå, så dagen gick seeeeeeeeeeeegt!  Det blev dessvärre inte bättre för det för den kommande lektionen var spanska, usch. Och sedan hade vi estet som sista ämne, där började vi med dom nya tavlorna som vi ALLTID gör. Jag är så less på dom så det finns inte, men bara att gilla läget.

Och idag..
Föörsta lektionen var So, vi satt och snackade om hur skolan kunde bli sandvikens bästa skola. Kom på massor med saker och det fördrev lektionen så det var rätt så skönt. Sen hade vi hål när dom andra hade språk, aalltid lika trögt. Men den var inte lika lång som gårdagens. hehe. Men sen hade vi iallafall No i kanske en kvart? för staffan skulle på någonting med Vera eller vad han sa. Så vi hann diskutera vad vi ska börja jobba med, och det blev el och teknik. Får se hur det blir då, bara att börja jobba hårt för högt betyg. Så därefter hade vi en liten hål +lunchrast. Men efter det hade vi So, igen. Och då blev det att titta på: 123 saker som varje svensk bör veta. Och efter det hade alla andra i klassen slutat utan vi som har spanska, irriterande. För våran svenskalärare var borta och då fick vi självstudie, great. Men vi fjäskade lite för våran spanskalärare så vi fick sluta tidigare, hehe. Ja så har fredagen varit, och nu är det skönt att vara hemma igen. Hela helgen ska gå åt till att bara sova så man laddar upp för en hel vecka med massor med pluggande. Får komma ihåg att ta huvudvärkstablett varje dag innan skolan för huvudet dunkar sönder när man cyklar hemmåt. Usch. Sen nästa vecka börjar även ridningen så det blir kul att börja träna igen, känner verkligen att jag behöver det nu efter allt skit man stoppat i sig. Mitt redigeringspogram har även slutat fungera så jag ska mixtra lite med det en stund, så alltså laddar jag inte upp någon bild den här gången. Så nu är det bara att sätta igång. Ciao.

måndag - 5 december 2009


Ja då var det inte många dagar kvar på jullovet, rättare sagt två dagar kvar om man inte räknar med idag. Och jag har fortfarande inte kommit upp på hästryggen ännu. Men lektionerna börjar på torsdag nästa vecka och det har kommit en ny häst till stallet så det blir spännande. Annars så har hästarna här hemma inte fått sina broddar och vintern är ju snart över, eller? Men till helgen vill jag verkligen att hovslagaren ska ha varit där så man får ta och sätta igång dom. För snart är ridbanan klar och det är bara att köra igång med hårdträningen! Idag iallafall så har jag bara suttit och slappat i soffan med katterna, men massor med film. Eller ja en hittils, förälrdarfällan som gick på fyran och när det var reklam så bytte man över på scooby do, haha vilket liv. Men om tio minuter är det 13 snart 30 som jag ska kolla på, max har tv:n just nu men får ta och sno den. Mamma och pappa är på lokalen med massa annat folk och roar sig, så rätt så skönt här hemma. Inte har jag orkar knäppa nå kort heller, eller ja det har inte funnits så mycket att knäppa på heller. Slutskriver för idag. Ciao.

söndag - 4 januari 2009


Jo varför jag inte bloggat på ett tag.. Våran kära dator dog på juldagen av att det var alldeles för mycket damm i den och att fläkten hade brunnit (!?) så då har vi varit utan dator i två veckor, men ÄNTLIGEN är den tillbaka! Jag kan berätta vad jag fick i julklapp: mobil, tv, skor, massa kläder, fotopapper, smycken. Ja det var nog allt, tror jag. Hejja minne. Sen så har vi tillbringat nyårsafton med felicias familj ute i deras stuga, riktigt trevligt hade vi. Jag var med om allt från att nästan få ett vedträ i huvudet när felicia och jag var och hämtade ved, så kom de flygande från matkällaren och det var kålsvart. Hehehe, då skrek jag och sprang som bara fan. Och felicia bara asgarvade, haha. Men samma dag så sov vi allihop över där för vi skulle inte få tag i någon taxi. Sen åkte vi hem runt fyra kanske och hade det mysigt på kvällen. Sen har vi varit där ut ett par gånger. Riktigt trevligt har vi haft det. Nu fattas det bara att man inte har ridit nå på hela lovet, är riktigt sugen på det just nu. Får snacka med felicia imorgon och kolla om hästarna fått broddar, och om hon dvs vill rida också. Igår var jag ute med Sofie, först åkte vi runt på fyrhjulingen i kanske 5 minuter på vägen och sen gick vi hem till henne. GICK!  Och då fick jag sedan skjuts av henne hem för att hon skulle åka och handla. Så idag blir det slappdag, man hinner inte vara ute och göra någonting heller för det blir så fort mörkt. Men imorgon så ska vi kanske åka och rida så då får man gå upp tidigt. Vi får se vad som händer. Ciao.

RSS 2.0