tisdag - 23 december 2008


Godmorgon, eller ja för mig. Har precis kommit från soffan där jag käkade frukost och kollade på film. Härlig början på dagen. Känns som den här dagen aldrig kommer ta slut, för man kommer ju gå och längta tills imorgon. Men pappa är och hämtar mamma nu iallafall och då blir det nog att säta upp lite julsaker i huset, som kommer ta någon timme. Sen så ska jag ta och titta på lilla kycklingen som går klockan fyra, haha den måste jag se. Sen så vet jag inte vad som händer, får seeeeeeega mig igenom dagen. Ciao.

måndag - 22 december 2008


Dan före dan före doppardan. Ja bara två dagar kvar till julafton och jag har, hehe, inte köpt en enda julklapp än. Men dom får bli lite sena, gör nog inte så mycket :D   . Igår blev det inget skrivande, kom på det när jag satt och kolla på tv klockan nio igår. Men jaja. Var iallfall inte så mycket som hände igår, gick mest runt i huset och kollade på film. Idag har man vaknat av att min lillebror kom in med sin mobiltelefon på högsta volym och spelade någon låt som lät jävligt illa och jag hade lust att.. ja det tänker jag inte berätta. Men arg blev jag iallafall och just innan jah han smälla till honom så skrek han: MORMOR SA ATT JAG SKULLE VÄCKA DIG MY !!!! :|    . HAHA tur hade han iallfall, så man steg upp och gjorde sig iordning. Och sen stack vi till mormor och morfar och käka, och klädde granen. Sen så gick vi hem och ja, max och daniel satt vid datorn och jag la mig och kollade på film. Sen så hände nog inte så mycket mer, bara massa slapp. Och bara för att jag är lat så orkar jag inte ta upp kameran och fota nå nya kort, så blir ett från våran utsikt i sälen. Vill dit och åka bobb! Ciao.

lördag - 20 december 2008


Första dagen på jullovet och bara slappande. Imorse vaknade man klockan elva, eller mamma kom inte och sa att pappa och hon skulle sticka till stan så jag kunde inte somna om. Gick upp och käkade frukost, skulle ta och värma mjölk så jag kunda göra varm choklad men efter jag värmt den så blev det någon vidrig gegga? Vidrigt var det iallafall så jag hällde bort det och tog juice istället xo  .  Sen efter det så kom mamma och pappa hem och käkade lunch, medans de gjorde det så fixade jag mig, linser, smink osv. Sen drog vi till syrran och var första gången i hennes nya hus. Ostädat men snyggt var det iallafall. Sen drog mamma och jag hem medans pappa stannade kvar och hjälpte till med spacklandet i köket och massa annat som dom nu gör. Mamma och jag städade sedan igenom mitt rum så det är städat just nu, ska försöka låta det vara så till julafton, hehe. Klockan sex drog mamma och pappa hem till håkan och lena och skulle käka där. Så jag stannade hemma istället och gjorde egen mat. Jag kokade makaroner, gick inte så bra i början för våran tutchspis vill inte sammarbeta riktigt men efter ett tag så! Sen mickrade jag köttfärsen som blev över igår när vi käka tacos men det blev ju inge bra, köttfärsen typ sprängdes i mickron och det var köttfärs överallt. Men bara att städa, så blev bara makaroner att käka, haha. Och ja klockan sju började harrypotter och sen dess har man suttit och kollat på det, och käkat upp mammas choklad. Efter filmen så går jag antagligen och lägger mig om det inte någon annan film på tv. Ciao.

fredag - 19 december 2008


Då var det äntligen jullov igen, härligt. Idag började vi halv nio, men för att slippa cykla till skolan så följde jag med mamma och skjutsa pappa till stan där han skulle på nå möte och sen så åkte vi till björksätra. Så fick skjuts imorse, hehe. Så jag var där vid åtta. Sen halv nio var det vi "estetarna", sience 1&2 och sjuorna som kollade på när kören sjöng och när conny pratade istället för rektorn för hon var inte på skolan ?!   Dålig stil. Sen gick vi till connys klassrum, fick betygen och marabou digestive, dock bara en rad. Nöjd är jag iallafall med betygen, dock att jag bara har 3 VG:n, och resten G. Men då vet man vad man ska förbättra! Sen så slutade vi och drog oss hemmåt. Så fick jag skjuts av min snälla mormor också, hehe. Sitter ensam hemma nu och fördriver tiden med att blogga. Ska senare, halv tolv, till mormor och morfar och käka lunch. Nu har även snön försvunnit så det är kallt och ruggigt ute, så det blev en tråkig bild jagvet. Ciao.

torsdag - 18 december 2008


Skrev inte något igår, hehe. Jag hade So uppsats att göra klar och den fick jag VG på, så det var värt det! Men igår hände iallafall inte så mycket mer än skolan och plugg. Idag var det sista dagen med lektioner innan jullovet, yey. Dagens första lektion var matte där vi fortsatte med att göra tal och emil, asslam (?), edvin och marcus redovisade de sista tio minutrarna. Fattade inte ett jävla dugg vad dom skrev, så kanske ska fundera på att flytta ner igen?  nedå, emma och moa fatta inte ens så då är det illa. Efter matten hade vi hål, ingen elevtid heller. Och sen var det bild, blev klar med min rumsbild, där vi andvänder oss av enpunktperspektiv. Blev inte så mycket gjort, först satt man och väntade på att få ljusbodet ledigt sen var det bara att rita på nytt papper och fylla i med blyerts. Sen spanska och Estet, på spanskan blev det julpyssel och esteten fick vi fika. Sen var skoldagen slut, höhö. Nu är man hemma och ska åka och rida om 20 minuter så jag ska nog ta och klä på mig nu, sen sticker vi. Ciao.

tisdag - 16 december 2008


Igår var jag för depp för att sitta och blogga, men jag hade inte för mig så mycket heller. Skolan först sen hem, och mot kvällen följde jag och kameran med och kollade på dom sista 10 minutrarna av min lillebrors jujutsu. Mer hände inte, eller jo men det håller jag för mig själv. Iad iallfall så har det inte hänt så mycket, skolan först. Började med en härlig sovmorgon och sen började dagen med matte, har äntligen bytt mattegrupp. Fick smarties igår att göra olika mattetal på och sen fick man käka upp alt, så nya matteläraren ligger på mvg. Sen efter matten var det tröga engelskan, vi tittar på Braveheart och just nu är det otroligt tråkig men jaja, inte klaga. Fick även reda på vad jag har för betyg i engelska, och det är G. Helt okej, eftersom det inte är IG. Sen var de lunch, och den hoppade jag över. Var inte hungrig och det såg inte så frestande ut. Så när alla käkat lunch var det SET och svenska, helt okej. Inga jobbiga saker vi håller på med just nu iallfall så det är skönt. Efter svenskan var det spanska och no, på spanskan blev det julpyssel åsså fick jag reda på att jag har VG så det var upppiggande. Och på no:n kollade vi på film, somvanligt lite fjäsk för att slippa jobba. Så kom man hem runt halv fyra av att cyklat i allt slask. Men nu är man hemma iallafall, inget pluggande på hela veckan. Så då har man lite trökigt, men ska nog ta och sova inför ikväll. Titanic går på 3:an klockan nio så skulle behöva sova lite före, men äh. Efter duschen blir man pigg igen. Ciao.

söndag - 14 december 2008


Då var nästan hela helgen förbi, suck. Man har då inte hunnit mycket. Men idag så vaknade man runt ett, så jävla skönt att få sova ut. Men får gå och lägga mig tidigt så jag inte somnar på lektionerna imorgon. Det är fan bara en vecka kvar sen är det jullov, äntligen. Har inte köpt några julklappar än så är lite sen, men får ta och åka upp till stan någon dag. Fårse annars får dom sena julklappar, hehe. Men idag så har det bara blivit plugga, måste göra gott intryck på nya matteläraren så man får bra betyg (a) . Men ikväll blir det bara dusch och rakt ner i sängen och slappa. Har inte tjockat i mig så mycket godis den här helgen så tar väl igen det ikväll. Ciao.

lördag - 13 december 2008


Har inte haft tid att blogga på både torsdan och fredan. I tordags så red jag så jag hade ingen tid att skriva efteråt för lära plugga. Mer om min ridning kan ni läsa på www.myride.blogg.se istället för här för det är vissa som inte är intresserade av att läsa om ridning, hehe. Men igår så var man först i skolan och hände inte så mycket, spanskaläxan gick bra hade ett halft fel, surt lix. I torsdags förresten hade vi musikprov och fick G+, ett poäng från VG. Men bra ändå. Men tillbaka till igår.. Så efter skolan så gick jag över till min syrra och så stack vi till valbo och leta jackor. Men vi hittade ingen, så träffade vi Mattias där också och han var skylldig min syrra 2.000:- så då stack vi in på elgiganten och kollade på mobiler åsså kunde jag inte bestämma mig så stack vi in på siba och kolla om de fanns nå bättre men där fick man inte hålla i mobilerna så vi stack till expert och kolla. Så fastnade jag för en sony ericsson men den var alldeles för dyr så fick bli en härlig samsung istället. Men såklart så fanns det bara för comviqkontantkort så syrran ringde till Christian och frågade om dom hade någon av den sorten, och dom hade en nyare version men lite dyrare men det gick bra så jag får en mobil i julklapp. YEY! Sen på hemvägen höll vi på att krocka med bilen framför, åh vilket kaos. Men sen hemma var det bara att kasta i sig maten och hämta upp Emma vid trebo. Så släppte mamma av oss vid monroes åsså väntade vi på Moa där. Men varken Moa eller Emma var hungrig så vi gick till jernvallen, på lusseinnebandyn. Där träffade vi massor av folk, mest så träffade Moa folk som hon kände, som man själv bara kände igen men aldrig träffat, hehe. Men sen gick vi en runda med Julia och Magda men sen så blev vi rastlösa och gick runt. Sen träffade vi på Andreas, Samuel, Nasse, Gustav å Filip var det nog.. Så satt vi där med dom ett tag och sen gick vi igen, men det var knappast nå roligt folk där som var sociala så vi gick tillbaka. Då var klockan runt tolv och man började bli trött och osocial. Sen runt två kom mamma och hämtade mig å emma tog bussen hem. Så ja det var en otroligt lång fredag och man kände hur det dunkade i benen när man kom hem och då var det bara bort med sminket sen sova. Vaknade sen imorse kom Sofie runt ett och då stack hon rakt in till mig och väckte mig. Så gick man upp och käkade sen ut och knäppte kort för mamma tyckte att solen sken så fint på träden, men jag hann inte för jag lära sätta in linserna så solen hann gå i moln. Men lika fint ändå. Bilderna blev sådär, katterna ställde upp som modeller men gick bara omkring så man hann nästan inte med. Sen har man bara hållt på med Charlie, är hundvakt åt syrran för dom ska bort. Mamma och pappa med för den delen så man blir ensam hemma ikväll och då skulle Magda komma över så det blir inte så ensamt ändå. Nu blev det ett jävligt långt inlägg så ska sluta skriva nu. Ciao.

onsdag - 10 december 2008


Härligt, dagen började med att mormor skjutsade mig till skolan och dagen började med idrott. Glömde väskan hemma så ingen idrott för mig så satt med julia och siri och höll på. Sen efter det så var det engelska med läxförhör, yey typ alla rätt tror jag nog. Sen var de lunch och efter det No, där var det inte så mycket till lektion utan Staffan satt å läste ur kukbruk och vi satt och prata och lyssna ibland. Sen så fick vi lite rast å gick runt och fick ont i öronen. Sen på svenskan gjorde vi "värsta redovisningen" som gick ut på att man skulle göra en dålig redovisning helt enkelt. Gick väl bra men man blir nästan återställd och gör rätt ibland. Men jaja! Sen var det hemkunskap och då gjorde vi tacos, mums. Riktigt mysig stämning blev det och härlig mat. Men chipsen gick åt allt för snabbt! Men sen var det bara att dra sig hemmåt, fick ju gå hem men ganska skönt med en promenad. Lite långt kanske men wtf! När man kom hem så satte man sig och höll på lite med läxor osv, och sen var det julmarknad på sätra skola. Och där stötte man på lite gamla lärare medans eleverna stod och sjöng. Eftersom jag gick dit med pappa och Max så fick Magda komma och roa mig. Båda hade med sig kamera så vi såg lite småtöntiga ut men vi är töntar :D !  Sen så efter någon timme så stack vi hem åt varsitt håll och såfort man kom hem så satte jag mig vid datorn, hehe. Ikväll blir det mys i soffan med familjen, och glass förstås! Mennu ska jag plugga vidare. Ciao.

tisdag - 9 december 2008


Då var det den inte så efterlängtade tisdagen kommen igen. Uschochfyochbläh. Dagen började med en härlig sovmorgon, fast man bara sov en timme extra. Men det är tillräckligt för att få en på bra humör. Så klockan nio satte man sig på cykeln och drog iväg, dock var det otroligt halkigt på vägen dit så fick hoppav av och gå ibland. Grymt irriterande, så just nu sparar man till ett busskort. Iallfall i skolan så började det med matte, pratade med Sveneric om att byta mattegrupp och han sa att han hade pratat med Elisabeth (knoddgruppens lärare) och det skulle gå bra men dom skulle bestämma när jag fick hoppa in i den mattegruppen. Så ja, lite irriterande men jag får prata med Sveneric imorgon så kanske han har hunnit prata med henne så kanske jag får börja på torsdag, skulle vara skönt! Eftersom idag så gjorde engström och jag klart vårat arbete om digram osv och det tog sin tid, men bra blev det. Sen så hade vi engelska och fortsatte kolla på den grymt bra filmen om Nessie  (not) och sen var de lunch. På SET:en sen efteråt så höll vi på med något papper om egenskaper, jag fastnade själv på skriv två saker som du gillar med ditt utséende. Deen frågan tycker jag inte speciellt mycket om, jag är nog inte nöjd med någonting. Men får ljuga ihop något. Sen på svenskan blev Jenny (lärarn) vääädigt sur på vissa i klassen som inte höll käft och då fick vi vänta med att få tillbaka proven tills i slutet av lektionen. Så nu har vi börjat med något alldeles nytt, en muntlig redovisning. Vi ska göra en skitdålig redovisning och visa hur en sådan gårtill, det låter sjukt men bara att spela med! Sen så delade hon ut faktapapper om olika författare, våran grupp fick Astrid lindgren och nöjd är man iallfall. Dom andra fick några konstiga författare som man inte ens känner till xD  .  Men sen när vi tillslut fick tillbaka proven så hade jag laddat för ett MVG, hehe något självsäker. Men jag fick 93 / 105. Så lite besviken blev jag men jag får nöja mig med mitt VG. Sen på spanskan och no:n kollade vi på film nästan hela lektionerna, förutom att vi fick läxa på spanskan men rätt så lugn skoldag. Jag kom själv hem för drygt en timme sen från skolan och hittade några pannkakor i kyllskåpet som jag tog. Jävligt hungrig var jag, ingen frestande mat i skolan idag. Och sen har man inte gjort så mycket mer, satt mig egentligen vid datorn för att göra läxa så jag ska nog ta och göra den nu. Ciao.

måndag - 8 december 2008


Tänkte att jag lika gärna skulle försöka med att blogga en gång till. Har ändå så långtråkigt på vardagarna / helgerna så lika bra att ge det en chans till. Dagen har varit hyffsat bra. Först skolan.. På engelskan tittade vi på film om Loch ness odjuret Nessie, haha gryyyymt bra film    -not.  så fick vi läxa men det pluggar jag på imorgon, hehe. Sen var det idrott, och jag orka inte va med. Skyllde på att jag hade ont i ryggen, som jag visserligen brukar ha så bara att ta det lugnt för säkerhets skull. Sen hade vi lunch å sen slöjd. Oj oj oj, min halsduk blir smalare och smalare, men wtf. Den går att töja ut, HAHAH x'D  .  Men den blir nog snart klar, glömde att ta hem den så gör det nästa gång. Sen var det So och matte kvar, på So:n så gjorde lollo, siri å johanna något med parfym så det stank över heeeeeela klassrummet, åhfyfan! Kvävdes fan där inne, men hade inte tid att klaga, lära jobba för att hinna ikapp alla som är jävla knoddar som blir klar på 2 minuter -.-  .   Men sen på matten så diskuterade vi någon om något pogram på datorn Exel tror jag de hette, vi ska göra någon undersökning å gör stapeldigram osv. Jag fick i läxa att göra klart engströms och mitt arbete hemma eftersom hon inte har någon dator och att jag ska sluta i den mattegruppen. Så jaja, engström har väl redan glömt allt så lika bra jag gör det :D   !   Så på torsdag kanske jag flyttar upp, blir nog bra. Nu när man kommit hem från skolan har jag bara tagit det lugnt, är så jävla slut. Så nu ska jag nog ta och börja på matteläxan medans jag fortfarande minns vad man skulle göra. Ciao.

RSS 2.0