I'll choose you, no one else, I love you

Hey lovers! Ingen praktik idag, istället så blev de liten sovmorgon tills 10, stack iväg till stallet direkt efter jag käkat frulle.

Red först Dickan, lite samlande övningar speciellt i galoppen samt bommar på mark och upphöjda. Blev några skutt på slutet men hon var helt genomblöt i svett så hon var trött och irriterad, så blev inte så många. Men duktig var hon!

Red sedan Storm, pigg och glá trots stekande hettan. Körde samma sak med honom fast utan att hoppa eftersom han är så tung (om magen försvann skulle han nog orka lite mer!) Så galopperade lite, men även han blev genomblöt av svett och trött på slutet.

Och jag var ju också svettig som en gris.. Men jävligt fina var hästarna idag iallafall!

Har sedan inte hunnit gjort så mycket mer, kom hem runt 3. Nu ska jag hämta Magda så tar vi en tripp till Ica å senare möter vi upp Linnéa på Resecentrum för bio! Suuuuuuuuper. puss.


Värsta jag sett på länge, idioter.


Molluskernas tempelriddare

Halloj. Har nog aldrig varit så arg som jag var imorse, var förbannad över att jag var trött och att klockan var 6 när jag gick upp, så gick runt arg imorse, haha fult.

Dagen spenderades som vanligt på GRS med skolan. Hade teori på fm och hopplektion på em.
På lektionen hade jag Xamir, gick bättre än förra gången jag red honom och han var rätt så trevlig att hoppa när vi fått igång rytmen.

Åkte sedan direkt till stallet efter jag kommit hem. Red Dickan, som var så otroligt jävla förvånandsvärt lugn idag!? Aldrig blivit så paff, ojojoj, men tog tillfället i akt och körde på ett riktigt jävla bra pass där hästen gick som en klocka! OJ vad hon gjorde min dag, bästa märren!

Om vi inte ska snacka hästar så sitter jag framför idol just nu, älskling kommer troligtivs å sover här sen om han inte fastnat framför nya fifa då.. Visar sig ;)  Ska ta ur linser å lite shit nu. Kisses!


Can i have double turkey on?

Tjo! Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, till 10, såå skönt! Åkte sedan till Travet, fick köra storhäst idag, Fantasy som tidigare sprungit in 4 mille, skapligt de!
Vi körde lite på banan mellan koner osv, lite lätt för att mjuka upp hästarna som var stela som plankor. Jättehärlig häst iallafall :)!

Efteråt stack jag direkt och red Dickan, hon var väldigt lugn i både trav och galopp idag vilket var skönt.

Ligger nu i sängen framför tvn med älskling, ska nog lägga mig snart eftersom jag stiger upp tidigt imorgon.. Teori och hopplektion står på schemat, otroligt otaggad men bara å köra på. Godnatt!


Womanizer

Sämst på att blogga..

Gårdagen:
Skola hela dagen, redovisning Robinson, gick helt okej. Drog sedan direkt till Sune en sväng å sov sedan i Årsunda.

Idag: Skola idag med, Matteprov och Basmaskinredovisning. Helt okej. Åkte direkt till Årsunda och hämtade moppen, åkte direkt hem och sedan så stack jag ut och sprang/pw. Rullade på bra trots att de var jävligt jobbigt.

Sitter nu hemma med Simon och kikar Idol. Händer inte mycket mer ikväll, puss!

Eftersom min kära pojkvän inte ens kommer ihåg att ta med en laddare så kan jag tyvärr inte bjuda på någon bild idag.

Yeah, I know it's stupid

Tjo! Har varit riktigt dålig på att sitta vid datorn den här veckan såg jag nu.. Förlåt för det! Men såhär har veckan sett ut sen i onsdags;

Torsdag: Teoritestet fick jag 36/37 rätt, missade att skriva in R:et i Karpelled. Fuck life, haha. Red Xamir, tyckte inte han var någon speciell, helt vanlig ridskolehäst som var ganska tråkig faktiskt. När jag kom hem red jag Dickan med Stina som red Storm, böt sedan hästar för hon skulle få känna på Dickan lite. Gick fint!



Fredag: Stressigaste dagen på länge! Var på praktik hela dagen, kom hem vid 6, åkte till stallet och tillbaka på en halvtimma. Duschade, fixade, föra, käkade osvosvosv (Magda kom däremellan också). Åkte till Gävle å bowlade med trevliga people för Jullan har ju fyllt år, mycket Grattis i efterskott till henne! Kom hem runt 3, helt död. (Kan ju fylla i att Magda lurade mig att dricka någon helt random persons Cola på Donken, äckligaste jag varit med om... Fuck off Magda!)







Igår: Bakis som aldrig förr. Skulle åkt på bio på kvällen med massa folk, men det krascha så kvällen slutade hemma hos Simons bror, var där och tog de lungt bara. (Runt 12? när vi åkte hem så försvann bakfyllan, haha illa..)

På vägen hem så såg vi en hund som sprang helt ensam efter vägen, inte en jäkel syntes till så ringde polisen (Lägger även till att Jag lära ringa för Simon vågade inte, haha chicken). Vi lära ta med oss hunden hem så den sov över här inatt, haha.



Idag: Passade hunden tills mamma och pappa kom hem (som varit i Sälen), och mamma cyklade iväg till någon hon trodde ägde hunden eftersom polisen inte hört av sig. Visade sig vara dom som ägde henne. Hunden hette Matilda, är en Bullterrier, 13 år och lite senil. Haha.



Åkte sedan snabbt och red. Först Storm, han tappade sko efter 25min så var bara å gå tillbaka till stallet.. Red sedan Dickan, galoppintervaller, resulterar i en nöjd och väldigt svettig häst utan överskottsenergi! Grymt.



Nu har jag skrivit världens längsta inlägg, men nu vet ni hur min händelserika sista halva på veckan har varit. Nu ska jag plugga på hur jag blir en jävligt bra Robinson. Puss!


Avslutar på en nytagen bild av mig fuckade dator..

I'm leaving.

Sorry hörni för dålig update! Men har antingen sovit i Årsunda eller sovit hemma å datorn inte velat sammarbeta. Men gör ett tappert försök innan Simon kommer å hämtar mig!

Mån; Skola, Longera Sune och sov i Årsunda.
Igår; Skola, Red Sune, Plugga.
Idag; Sovmorgon, Travet och körde smårussen, red Storm.

Kan berätta lite mer specifikt..
Måndagen var lång och seg, var trött hela dagen så longerade bara Sune istället för red, så han åtminstone fick röra på sig, skötte sig utmärkt!

Tisdagen tog jag lite sovmorgon och åkte till skolan och plugga istället för idrott, fick en uppgift gjort, skönt! Skulle egentligen stannat kvar å fika efter med brudarna, men skulle bli jävligt sen hem och jag som verkligen lära plugga.. Så åkte hem och red Sune lite snabbt på åkern, han vart verkligen skitfin i slutet, lillprinsen! Så plugga jag på selning på kvällen.

Idag var vi på travet och fick köra varsitt russ, slapp remselet idag, lyx, men fick istället en seg ponny.. haha. När jag kom hem åkte jag direkt till stallet och red Storm. Han kändes skitfin idag och var piggare än vanligt, grym polle!

Är nu hemma och ska sätta på mig kläder och packa lite grejer för att sova hemma hos älskling som snart kommer å hämtar mig. Nu fick ni en liten sammanfattning av dessa dagar jag varit off! Puss.

Pluggat på detta nu, sitter som ett smäck!



Never shout never

Duschat, städat rummet, sytt ihop hål i två ridbrallor och käkat. Hann med mycket trots min otroliga trötthet, great!

Ska nu plocka fram lite kläder tills imorgon, kanske ladda ner lite musik, spela word fued, ringa Simon och sedan sova! Ni får hare gött, kisses!


What means "Skit på dig"? - Have a nice day.

Gårdagen: Magda knallade hit och vi var här ett tag tills vi knalla hem till henne en sväng och sedan tillbaka. Hade mys med massa skratt som vanligt! Hon stack sedan hem vid 1, och strax där efter kom Simon.



Idag:
Vakna av att en viss Freja var väldigt glad på att prata imorse... Slutade med att vi gick upp vid 11 å käka frulle å han stack hem. Jag åkte nästan direkt till stallet, red Storm 1.30h och longerade sedan en extremt galen Dakita med mycket överskottsenergi i cirkus 40min, bockade runt som en galning, blev sjukt irriterad.

Kom hem för ett tag sen, är helt jävla död i kroppen, hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk för kroppen brukar kännas såhär då.. Förkylningen har smygit sig på mer och mer iallafall..

Ska hoppa in i duschen nu och sedan städa rummet, världens bombnedslag. Tjing!


Shame on me

Har försökt vara lite ambitiös och ladda ner musik till telefonen, gick de bra? Nej, fick hem cirkus 4 låtar sedan börja datorn hänga sig och nu låter den som ett flygplan.

Har känt lite till och från om jag skulle gått ut å gått eller inte, men nej finns inte på kartan, är alldeles för lat, haha.. Måste ta tag i de där igen.. bara tid som saknas på vardagarna när man är taggad.. Damn life!!

Magen börjar skrika så ska gå å kolla vad som finns att äta eller när de blir mat.. tjing.

 


Pretend to be a dinosaurday!

Igår: Cyklade iväg till Trebo och tog bussen ut till Årsunda. Käkade pizza och chillade framför tvn tills 10 ungefär. Gick ut en sväng och sedan slutade kvällen hemma hos David, och Linnéa som vi var ute och gick med kom också efter en stund! Tog de lugnt där, alla var trötta så kvällen bjöd på mycket skratt, haha jisses.

Gick och la oss vid 2 kanske, i en ISKALL frigge, fyfan..

Idag: Vakna 12, gick upp å käka frukost. Chilla framför tvn ett tag och sedan skjutsade älskling hem mig, så jag kom i princip precis hem!

Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med nu, är svinkallt ute så stannar helst inne. Ikväll blir de förmodligen mysitime med Magda som jag inte träffat på några veckor nu. puss!


Bilder från igår. En knäckt Simon, en Linnéa, En David å en bild på mitt ben (??). Kult!

It's dancy times

Igår: GRS på dagen, teori och ridlektion. Red Reggan igen, gick inte riktigt lika bra som förra gången men han slappnade av fint på slutet tycker jag! Sötponnyn.

Direkt när jag kom hem så åkte jag till Dickan och red henne, gick åt helvete, haha det som gick så bra i onsdags..

Tog sedan cykeln till Trebo och åkte ut till Årsunda, så jag sov där inatt.

Idag: Hemma från praktiken, fick skjuts till Trebo vid halv 11 av älskling. Har sedan dess suttit och pluggat, sjukt drygt men kommit igång iallafall, har cirkus 3 till växter som jag måste göra, å det går inte bra.. Men bara å kämpa på!

Ska senare ut till Årsunda igen, blir myskväll hos älskling, wonderful. Bye!


Världens sötaste!!

Word feud addicted

Tjo! Dagen började redan 8.00 för mig trots min sovmorgon till 1.
Åkte iväg till stallet en halvtimme efter jag vaknat och tog in hästarna och red Storm i en timma.

Åkte sedan hem och böt om å tog mig igenom alla mina 3 bussbyten, var grymt drygt. Mötte upp Kina och Maja i Gävle iallafall så tog vi bussen mot travet. Var där å hade lite teori och pysslade i stallet, inge mer med det.



Normal katt??? hahahaha bild från igår.

Kom till Resecentrum vid halv 5, great missade bussen med 10min.. Tur Felicias bror kom å skulle hämta upp K, så då fick jag hänga på och hela ligan var tillslut i bilen när jag väl vart avsläppt i Trebo, haha!

Åkte direkt till stallet, släppte ut hästarna och red Dickan. Gick så grymt jävla bra, till och med hon blev glad och börja bocka, haha galet.

Kom hem för ett tag sen och har duscha å käkat, ska plugga nu i väntan på min pojke. Puss!


Storm idag innan ridpasset!

Trettonde September

Hello ppl! Gårdagen spenderades först som vanligt i skolan, sedan tog jag moppen direkt till Sune och stannade sedan kvar i Årsunda. Därav uppdaternigen! ;)

Idag såg de väl i stort sett samma ut, skola - åka till Simon - åka till stallet. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit käka å packat upp. Ska väl fundera på hur jag ska göra imorgon, ska upp tidigt och rida Dakita/Storm och sedan åka till travet för specialidrott! pussis.


Sune, och hans stört snygga rosa-gröna nya stallplats ;) !

Imorse till höger, polisbil var och besökte resecentrum, skum busschaufför som hade massa packning å mat å grejer på andra sidan dörren??

Vart jag mig i världen vänder

Hej igen! Suttit å degat framför datorn med världens drygaste uppgift, kom först inte gång för jag fattade ingenting, men har nu skrivit om 5 växter, 10 kvar för G, 20 kvar för VG-MVG. Fuck me..
Men eftersom uppgiften ska vara inne på Fredag så nöjer jag mig med dessa växter idag så får jag fortsätta imorgon, delar upp det lite lätt!

Har iallafall käkat nu och ska väl kolla om jag kan ladda ner någon film tills ikväll som jag å älskling kan kika på. Tjing!

Påminner mig om att måla naglarna.. haha.

Blött hår = galet hår! Ha överseende med detta tack, haha.


It was like sitting in a couch

Home! Åkte som sagt till stallet och kom hem för en stund sen. Red Dickan först, galopparbete runt på en stoor åker, vilket gjorde henne väldigt glad och väldigt svettig. Men hon skötte sig galant!

A kom och gjorde i ordning Storm medans jag fixade de sista med Dickan. Tog sedan honom och satt upp, å jäääääklar vad liten han kändes jämfört hur han ser ut! Satt som i en soffa också, å så fort man flyttade sig åt något håll i sadeln så flyttade han sig. Sjukt känslig och mjuk häst, riktig dröm å rida när han gick på rätt!

Så nu är jag hemkommen och är helt slut! Att rida 2 hästar som är helt olika varandra och inge slappa pass blev väldigt jobbigt för min kropp, haha. Men så det ska vara! ;)

Nu ska jag ta å kika lite i skolböckerna och sedan få i mig lite käk. Puss!


Svettig Dickan och hungrig Storm! ;)

Slowmotion

Beskriver min lördag igår som väldigt seg men spontan. Vaknade upp hemma, älskling åkte hem men ringde efter ett tag och tyckte jag skulle åka dit, så i brist på annat att göra tog jag moppen ut. Kikade lite fotboll, runt halv 8 åkte jag hemåt igen. Käkade osv.

Sedan kom Simon och hämtade mig så följde jag med till hans bror, där även Linnéa var! Superkul att träffa den bruden igen, skrattade oss igenom kvällen som vanligt. Kom hem runt 2 och slockna direkt.

Gårdagen i bilder:


Kika på Idol innan jag åkte iväg till Årsunda.

Kikade fotboll.



Käkade soppa i brist på mat hemma.

Idag:

Simon fast vid Batman.

Scones till frukost! Ofräscht glas.

Idag står rida både Dakita och Storm på schemat. Rider ut en sväng på Dickan sedan blir det lite träning på åkern med Storm, eftersom de är första gången jag rider honom, blir kul! Sedan har jag inte så mycket mer som jag tänkt göra, eventuellt plugga lite om det är brådis med tiden, glömt göra växtuppgiften, beror på när den ska in.

Hörs sen! puss.

Nu ska jag kolla på världens snyggaste

 


Welcome to MJAU

Spåkulan igår, gav mig värsta mardrömmen på länge, haha illa. Värsta är att jag måste vara själv hemma tills sent inatt när Simon kommer.. Kommer dö.

Sista praktikdagen denna vecka, sååå skönt! Gjorde det vanliga, fick sluta 2h tidigare, väldigt soft! Trivs jättemycket på min praktikplats men tyvärr lär jag mig inte särskilt mycket av att fodra, mocka och släppa ut hästar.. Ska prata med min mentor nästa vecka om hur jag gör.

Direkt efter drog jag iväg till Dickan och red henne. Blev en ren chansning om vart vi skulle komma ut någonstans när jag svängde in i skogen, haha, kom ut tillslut. Eftersom A inte har någon som rider Storm längre och hon kan inte rida så har jag tagit mig an det också, när de blir mindre Sune dvs. Känns bra!

Har nu krypit ned i sängen framför en film, å här kommer jag stanna resten av kvällen. Trött som satan så somnar nog tidigt ikväll! Hörs imorgon, tjing.


Lunch!













Glad Dickan idag!


Right now - gamla slitna myskläder.

Och så min middag! Åt dock bara upp 2 scones, haha to much...


Just don't look at me. Don't do it

Hualigen.. Men okej, borde väl känna mig lite lugnare nu då, men blev bara uppskrämd.....


We fight we brake up

Helo ppl. Hemma från praktiken idag, ganska soft. Har unnat mig sovmorgon samt varit ut till stallet och ridit Dickan. Hon skötte sig superbra och går riktigt fint nu, gammeltanten.

Kom hem för någon timme sedan och ska nu trycka i mig lite pannkakor, hungry! Tungan är så gott som normal igen, är längst ut på den som de ömmar lite men annars är de ju helt ok.

Praktik imorgon som vanligt, får se vad som händer efter. Puss!



Första min fick se utanför dörren imorse var en massa äckel som katten spytt upp, såg ut som riktigt vidrig köttfärs..


This i the new me

Tjo! Fick med mig tre saker hem från Valbo, dvs idrottsskor, bh och ny telefooon!!!

Helt jävla amazing, har försökt förstå mig på den en stund nu, haha.. å ska väl fortsätta med det nu också. Har äntligen fått i mig mat iallafall, var pain in the ass, speciellt när jag bet mig i tungan för den är så sjukt stor och bara ivägen när man käkar.... Var inte så jätteskönt direkt.

Nej men ska bädda ner mig i sängen nu och så. Hare gött, puss!


Just go with the flow

Hello! Praktikdagen har varit rätt seg. Fodrat, Tagit ut hästar, Mockat och följt med till Högbo och bara suttit i cirkus en timma. Roligare än så har de inte varit..

Kom hem för ett tag sedan och fått i mig yoghurt, vilket är de enda jag ätit idag, skapligt.. Hejja att jag inte ens känner hunger längre eftersom jag blivit så extremt hungrig under dagen, haha illa.

Nej nu ska jag dra iväg till Dickan, efter de - Valbo! Puss.

Just nu Mockar jag här med min övervakare ...

foto033 (MMS)

Just nu Mockar jag här med min övervakare Greg. Slutar snart så hörs senare, poss!


SATC1 not 2

Perfekt.. tänkte ta en drickyoghurt jag hade kvar så jag får i mig något. Men då har självklart min lillebror tagit den.. Hey starving. Mamma tyckte jag skulle käka glass, de inte är gott med glass när man är hungrig.. Får hoppas jag kan käka imorgon...

Om de inte regnar när jag vaknar så tar jag moppen till Resecentrum och sover vidare, annars cyklar jag iväg till Trebo för buss som vanligt. Kul, hoppas på de bästa. Vill soova!

Nu är det Sex and the city som gäller eftersom filmen går på tv. Sen sova. Godnatt!


Life's a joke, and I don't get it

Tjo. Dagen har sett ut som så att.... Jennifer kom tillbaka till APU:n idag, vilket gjorde de hela mycket roligare. Men dock hade vi inte så mycket att göra idag, satt minst 2h och gjorde ingenting, eller rättare sagt.. vi sov!
Så denna dag har gått så otroligt jäkla segt, får hoppas på att det inte är lika imorgon igen då jag funderar på om jag vill vara kvar på praktiken eller inte. Visar sig imorgon!

Kom hem från stallet nyss, har ridit en väldigt oälskad Sune. Han tvärnitade när vi trava och slog upp huvudet så jag slog hakan i hans nacke och bet sönder tungan. Riktigt jävla ont gjorde det, fick tårar i ögonen för det smärtade så jävla mycket. Dock är jag bara svullen och har massa blåsor nu... ÅH, inte glad.

Så ikväll käkar jag soppa, med sugrör, julkul. Hörs hej.

Angus & Shadow, två hästar från praktikplatsen, får stå för bilden.



My back hurts, like your ass did yesterday

Jävlar vad de var segt att gå upp imorse..
Första praktikdagen hos Anna Erikson var faktiskt helt okej! Hon var supertrevlig och har en jättefin gård. Vi släppte ut lite hästar, jag kikade på när hon hade lektion, mockade, lunchfodra och hade ner hö från skullen. Var nog i princip det jag gjort idag, väldigt chill alltså.

Fick även skjuts till rese eftersom hon börjat jobba i Högbo, ägde! :)  Så kom hem tidigare än var jag trott. Ska nu vänta på sms från Sandra, sen åker jag och möter upp henne så ska hon visa vart Sune står nu någonstans, sen blir det liten ridtur innan jag åker hemåt igen. Mysi! Hörs, hej!


Garfield is asleep

Kan inte sova..
Simon påväg hit..
Kommer sova högst 4h inatt..
Inte bra att sova 10h på helgerna..
Resulterar i kaos på natten mellan Söndag och Måndag..
Kommer vara helt död imorgon..
Måste till Sune efter praktiken..
Kommer åka hem vid 7 ungefär..
Ska hämta upp Simon påvägen hem då också..
Kommer vara hemma runt 8..
Kommer vara svinhungrig..
Kommer vara helt död..
Kommer somna vid 9..

Sen börjar processen om! Have a nice week people, I feel that mine is going to be tough. Goodnight!


Make a new haircut

Kikat tidningar, käkat plättar och kollat Idol... är det jag sysslat med dom senaste timmarna.

Har dessutom insett att jag har ett litet problem imorgon.
Att gå upp klockan 6, ta 6.45 bussen till resecentrum och vänta där i en halvtimme.
Eller gå upp klockan 6, cykla 6.45 till resecentrum och vara där en liten bit före bussen går.
Eller att gå upp klockan 6.40, ta moppen och åka 7.10, chansa att ha den på resecentrum och släpa på världens största hjälm.

Tror nog jag tar det första.. Mor & far vill inte de sistnämnda. Och om jag tar bussen så kommer jag hem i skaplig tid imorgon också eftersom jag ska direkt till stallet sen.. Då är de väl bara å hoppa i säng nu då, godnatt!





Go shitless

Hemkommen! Åkte iväg å handla en sväng med mor och far sedan drog vi vidare till Storvik-Bro.. Ska hoppa av vid Brokvarn om jag minns rätt, haha men hittar nu iallafall. Skönt!

 

Har nu inte så mycket att göra, ska väl packa ihop lite grejer tills imorgon, duscha och käka. Fast först ska jag roa mig med att kika igenom två tidningar mamma kom in med nyss. Hörs, puss.



I'm going to sahara!

Tjina! Har precis kommit hem från stallet. Dickan skötte sig fuckin' awsome idag och blev bara ytterst lite bråk, kändes verkligen skitbra! Så när vi kom hem var båda två genomblöta av svett och helt slut, haha ägde. Tror jag inte jag behöver gå ut och gå något sen eftersom jag svettades som en griis.

Har dragit på mig nå gamla skitkläder nu som jag ska lalla runt i resten av dagen, älskar obrydda söndagar. Om en liten stund ska jag med mamma ut till Storvik en sväng, hon erbjöd sig att åka och kolla vart jag skulle stiga av bussen någonstans imorgon, lät jävligt skönt, slipper man oroa sig att man hamnar i sahara...

Nu ropar hon, måste kila. Tjing!

dock var hon minst 4ggr mer svettigare än denna bild jag knäppte sist vi hade hårdpass!


You make me feel so fuckin' angry

"Godmorgon". Filmen igår var jäkligt bra faktiskt, trodde den skulle vara sjukt tråkig och inget skulle hänga ihop. Men faktiskt så var den sjukt bra!

Har idag inte hunnit göra så mycket, sovit och käka frukost. Ska idag ta å åka iväg och rida Dickan, sen typ bara packa inför imorgon och kolla tider med bussar osv. Krångel, hatar krångel..

Ska slänga i linser å så nu, hörs senare. puss!


Tottenhamn roules the match

Tjolahopp. Sitter hemma hos Simon nu i hans söta frigge. Såklart sitter han framför fifa och jag framför datorn, haha kul.. Är här tills ikväll skulle jag väl tro och någon gång runt 8 tar vi och åker iväg till Gävle för bio! Vi hörs!


The way he looks into your eyes

Godmorgon!
Somna väldigt tidigt igår, eftersom ingen som helst teknik här hemma ville fungera gav ja upp och la mig. Simon kom någon gång runt 1 tror jag.

Blev väckt av datorn som lät som ett flygplan för några timmar sedan. Har precis käkat frukost, vet inte vad vi hittar på innan kvällen då bio står på schemat. Visar sig, tjing!


Scones till frulle, inte helt fel!


Inge Grey's = datorn dum i huvve = uttråkad = lista

BRUKAR DU KOMMA I TID:
5 minuter hit och dit dör ingen av.


HAR DU BRA KONDITION:

Sveriges sämsta, har inte haft tid till att träna upp den heller..

 

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

Hanna är jämt framme med kameran.

 

 

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Uttråkad, alone och trött.

 

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Svart.

 

KAN DU LAGA MAT:

Kocken i huset!

 

VAD PLUGGAR DU:

Hästhållning, Real.



BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej, men who the fuck cares.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Minns inte, var väl sist jag & Simon bråkade tror jag.

 

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

Som fan.......


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:

Ja det hade jag, mysig.

 

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Dricker helst inte, haha, annars Oboy eller Juice.

 

ÄR DU NYTTIG:
Sveriges onyttigaste människa.


HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:

Yes, HSB i somras, enda positiva med de skitjobbet var mina sköna jobbarpolare.


ÄR DU BLYG:

När man inte känner mig - Ja. När man känner mig - NEJ. haha.


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
06.50.

 

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?

Minns jag då icke.

 

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Lego starwars, helt klart.

 

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Ganska mycket.

 

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Jo det har man ju också gjort.

 

JAG SOVER:
Var som helst, när som helst, hela tiden.

 

VAD SA DU SENAST?
Ska han sova här?

 

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej de var jag icke.

 

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Simon, om någon.

 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Sällskap, Fungerande dator, Grey's, Telefon.

 

HAR DU SNYGGA SKOR:

Som fan.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Och hur fan ska jag komma ihåg det nu.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Yes i have.


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Jep, älsklingen.

 

HAR DU KÖRKORT:
Moppe, ja. Bil, nej. Aldrig kört bil än, hur ska detta gå..

 

ÄR DU ENSAM NU:
I mitt rum, ja. I huset, nej.


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?

Bara helgen kvar, så ser väl fram emot bio imorgonkväll, myspys!


Milkchocolate with bubbles

Förresten så har jag fixat med praktiken nu eftersom min mentor var lite dryg sist. Men nu är de klart iallafall, 41 till Hofors hela nästa vecka, hämtning vid någon Pizzera första dagen sedan så lär jag gå cirkus 2km till Praktiken, gratis motion är inte helt fel. eller..?

Får hoppas på att jag trivs där då, hon är iallafall dressyrtränare och har egen anläggning. Så låter rätt så lovande just nu iallafall. Nej Grey's var det ja... tjing!


Tired, so fucking tired

Har under kvällens gång fixat lite käk till mig och bror min. Däremellan kom även älskling på besök ett litet tag för att låna cykeln som han ranglat iväg på nu. Hoppas den är hel när han är tillbaka, annars!!

Nu ska jag försöka trotsa datorn lite och kolla på Grey's. Puss!





Fasen så kul man kan ha, och fasen så snygga vi är!

Jag. Vill. Ha. Och. Behöver. En. Ny. Mobil. NU!



(900:- saknas... mamma...) IPHONE VS. XPERIA RAY (kommer förmodligen ut på måndag, ångest)

You can cry when you get older.

Hello guys!
Jäklarns vilken jävla dag vi haft i skolan idag.. Muntlig redovisning på förmiddan och eftermiddagen bestod av en ny uppgift som skulle vara inne tills klockan 3. Var klar en timma före så fick sluta lite tidigare, galet skönt!

Har varit hemma ett litet tag nu, får se vad som händer senare, visar sig. Tjing!








Everybody looking for something

Blev en liten sväng till Dickan innan vi som sagt drog iväg till Valbo. Var på skithumör, mitt hår är helt fuckat så det har förstört min eftermiddag. VARFÖR klippte jag det från första början !?!?!?

Kom hem för ett bra tag sen och då var Syster & Arvid här med gulligaste monstret Freja som har fått en grym "onepiece" men amerikanska flaggan på, coolare unge får man leta länge efter! ;)

Ska nu gå å fixa lite kvällsfika, sen kanske jag får igång Grey's om jag har tur. Hörs imorgon, goodnight!

Ännu en bild från dagens teorilektion med Reggan! ;)


Just stop, you're a jerk, give up

Medans jag väntar på att regnet ska lägga sig lite så berättar jag lite om idag!

Var på GRS idag, och som jag kommer vara på resten av alla torsdagar. Fick Reggan idag, tror jag hade honom sista gången också. Gillar den lilla racerponnyn skarp! Så efter ridpasset var jag helt slut och nersvettad, mindre mysigt men på så jäkla bra humör!

Kom hem för ett litet tag sedan och ska nu ta moppen iväg till Dickan, får se sen om jag hinner följa med älskling till Valbo en sväng idag igen. Vi hörs, puss!


Undra som flundra om dom två mupparna hittade något interssant där nere? ;)


Lite teori på förmiddagen!

You got the Look!

Fick aldrig igång Grey's..
Min dator är så jävla dryg så det är helt sanslöst. Är verkligen i behov av en ny, sjukt irriterande att jag inte har råd med en bara... Får hoppas på en ny i julklapp eller åtminstone bidragande pengar..

Telefon är också väldigt akut då jag skiftar mellan 3 olika som knappt fungerar, den får ta och komma ut snart tycker jag! Xperia ray är den jag är sugen på, rätt billig också, så får se om jag kan hålla mig..

Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, klockan ringer 06.00 imorgon, godnatt!


RSS 2.0