godnatt - 30 juni 2010

Nu är jag pretty tierd så ska släcka ner å kika på tv så man blir ännu tröttare.

Sota var seg idag, sög hårt. Nästa vecka börjar man på en ny häst så det äger. twisturrrrrrr.

Imorgon är det dakita som gäller.

Åsså får vi gymnasie intagnings blablabla, hoppas på att man kommer in då.

vi hööööööööööres.


onsdag - 30 juni 2010

Uppdateringen är usel men de är ju endå sommarlov, så de har jag att skylla på. eheh.

Igår blev det sola och bada exakt heeela dagen, så igår var vi kräftor, idag ser det lite bättre ut men de är fortfarande smärtsamt, haha. Mot kvällen så åkte hela familjen ut till Napoleon å käkade för mamma å pappa hade bröllopsdag. Trevligt trevligt. Sen hem till magda, såklart.

Idag blev de att ställa klockan så vi skulle upp i tid. Dock så var det skitdåligt väder så vi hamnade ju inne framför en film istället. Åkte hem för en timme sen och har hunnit käka å kika utåt eftersom det regnade och åskade som bara den. Nu har det försvunnit, typ.. Så just nu så sitter jag å väntar på att tiden ska gå snabbare, ska rida sota idag, äntligen säger jag bara. Va ett jävla tag sedan känner jag.. krångel krångel krångel på de där stället, men blir att rida tre gånger där uppe den här veckan så det är väl som plåster på såren. Vi hörs, idag, imorgon, övermorgon, aa får se. puss!

 


måndag - 28 juni 2010

Sitter hemma hos magda just nu. Somnade halv 5 imorse, det var inte kul. Dels för att emma ringde och dels för att magda vart så satans pigg. Jobbig natt alltså. Sov till 2 så har inte varit vakna så länge. Var ut en vända men sprang fort in direkt och sitter nu och glor på en film. Vi traskar väl hem till mig snart så jag får hämta min bikini så solar vi resten av dagen. Supernice. pösshej.


söndag - 27 juni 2010

Satt klockan på 11 imorse, tog mig upp efter en halvtimme och drog mig sedan iväg till dakita. Red en lite sväng, dels för att det var så jävla varmt och dels för dom jävla bromsarna..
Vart några minuter markarbete men värmen gjorde det svårt att koncentrera sig så sket i det å åkte hemåt.

Käkade och stack vidare till nästa stall. Sota var inte där, inte hennes grejer heller så antar att hon var ute med nån ful unge. Nanna hade sagt att det gick bra att rida på eftermiddan men det går fan inte bra utan häst. kdgbfkjdgnkfdgdghdsmngd... blir så sjukt förbannad på sånt där. Jag som även åkte moppe dit, så stack hem efter 20 minuters väntan och var så jävla förbannad..

Kom hem, satt mig direkt ute i solen och somnade. Vaknade efter nån timme, med lite solbränna och fortfarande förbannad.. Hoppa in i duschen och sen vare käk. Nu vet jag inte vad jag ska göra, orkar inte bry mig heller. HEJdå.


idag - 26 juni 2010

Vi kom hem för några timmar sen, vid 12 rättare sagt. Å jag har käkat och packat upp halva väskan. När jag var in i max rum en sväng fastnade jag framför sims 3 i knappt en halvtimme. Tröttnade och kollade ut, bestämde att jag skulle ut å sola men då försvann såklart solen så nu sitter jag här. Var meningen att jag skulle vart å ridit nu men ja flyttade ju fram det till imorgon så orkar inte krångla utan väntar tills dess.


Hästbyte behövs inte eftersom Sota snart drar iväg till härjedalen (om jag inte minns fel, heh) och är där resten av sommarn. Så då byter jag till Twistur, gaaaaaaaaaaaalet glad. Får se när det blir iallafall, får väl vänta tills dess. Om jag inte kan byta direkt då, får se om jag ser nanna imorgon.


Nu då... hm, vet inte vad jag ska hitta på. Kanske ut och sätta mig i solen för den kommer å går lite som den vill. Sen resten av kvällen vet jag inte, är barnvakt åt min lillebror iallafall. Magda vet jag inte vart jag har någonstans just nu men får väl se senare. Nu är det duschen som väntar iallafall, äckelstuga som inte har någon dusch, blir äcklad av bara tanken... tjing.


twistuuuuuuuur.

lördag - 26 juni 2010

IM BACK!

Fyfan vad jag har trökat sönder i den jävla stugan.. Dock så tog jag mig i kragen och gjorde lite nytta och målade bastun/friggen. + att jag hjälpte till att sätta upp en altandörr, å det var då inte lätt när inga mått på väggen stämde.. Men det fixade sig tillslut iallafall. Annars har jag väl bara varit inne och spelat xbox (haha.. kul liv) men vädret sög ju så vad skulle man annars göra när man bara har 1an å 2an på tv, ingen dator och ingen mobil...

Första dagen var även jag å pappa ut på kvällen och kollade efter bävrar. Efter ett bra tag så bytte vi plats och efter säkert en kvart dök en riktigt stor å fet bäver upp. Fast den blev väldigt arg och plaskade som en dåre när det sett oss, heh, så vi drog oss hemåt. Bilderna blev skitdåliga, vill ha en ny kamera, gick fan inte att ställa in hur jag än gjorde, blev skitförbannad....

Midsommarafton var väl skapligt bra ändå. Mysigt att sitta ute på kvällen och äta, under tak då, eftersom det spöregnade. Ändå var det inte så mycket mygg där så det var rätt så skönt de å. Nytt inlägg kommer om vad som händer idag. pöss.


tydligaste bilden på bävern. kamerajävelsjskdfnkjdsgnkjgnlkrdgnd.

max & charlie. 

han är en nöjd hund ok?

i hålet på friggen/bastun tröck vi in en dörr. det var iiiinte enkelt...


FYFAN VAD JAG ÄR BRAAA - 23 juni 2010

Blev inte så sent i stallet som jag trodde det skulle bli.


Hästarna står ute i hagen 24/7 nu så behöver inte mocka å ge hö =D   red till jernvägen, ofc så kommer det ett tåg men dakita var inte rädd så då var det lugnt. Red på volt på en plätt som är breve där, gick bra och sedan vände hemåt. Riktigt jävla lugn häst, galoppera asmycket. De är inte varje dag kan ja säga :)

Sedan körde lite markarbete i inhägnaden, tränade först med två hinkar då hon är rädd för sånna, så då är det bra träning. Lyssnade jättafint och sen fick jag upp i skallen att vi skulle träna att när jag höjde mina pekfinger och hade hennes huvud emellan händerna så skulle hon backa, å hon fattade på en gång. Och när vi backat en meter så poff! så står hon på bakbenen! Så jävla grymt! :o jag blev så jävla paff att jag inte fattade någonting, haha. Fick beröm i säkert tio minuter, haha. Får hoppas att hon bjuder på det mera så att man kan sätta ett kommando på det, skulle vara så jävla kul :D

Nej nu blev det ett långt häst-inlägg, men stegringen hon bjöd på har gjort min dag, eheh. Nu väntar duschen! puss.


min kärring.

onsdag - 23 juni 2010

Ja då var födelsedagen över som var som vilken annan dag som hellst, förutom lite presenter såklart. Dagen spenderades såklart hos magda, förutom när jag tog mig upp till årsunda och fotade hanna. Blev dock inte av att rida Sota, jag tycker synd om henne som måste gå ännu en gång efter dagens ridläger och det är svinvarmt ute. Nej fy. Jag har bestämt mig för att byta häst, åtminstone över sommaren, kanske kan ta tillbaka henne till hösten.

Idag så ska jag ta mig iväg till dakita å rida en sväng, lite markträning kanske det blir också. Sen är det stugan som gäller, 4 dagar blir det där uppe, kiiill meeeeeeeee! Fyfan kommer tråka sönder.. ingen tv, ingen dator och ingen mobil. Å de enda man kan göra är typ fiska, men då måste man gå en bit och där är det ormar.. Kan någon inte bara komma och rädda mig?..... Så då blir det ingen update på 4 dagar alltså, otur för er, hehehahahoho.

Nej nu får hanna den sega jäveln komma snart så jag kan få skicka bilderna och sedan dra iväg! Är otålig som tuuusan. heido vi hörs på lördag/söndag!


första hoppet. haha inte så smidigt =D

tomorrow.. - 21 juni 2010

Juste, imorgon.. DÅ FYLLER JAG 16, för de första =D   och vi ska ju tälta inatt så blir väl att vi somnar hyffsat tidigt, men jag måste upp klockan 11 och sedan dra mig vidare till Sota. Om inte nanna har ridläger för då vettefan vad jag gör, haha.. Sen efter det tar jag mig hem och troligtvis hinner duscha innan jag åker kl 5 med hannas mamma upp till årsunda för att fota hanna när hon tävlar. Å efteråt sover jag väl yttligare en natt i tält eller inne hos magda, eller hemma, men hellst inte hemma, så tråkigt å tomt å sova ensam nu, haha....  Så jag kommer troligtvis inte ha någon tid för att sitta vid datorn imorgon.

Men nu ska jag slänga i linserna så jag slipper det imorgon och vänta på emma, om hon inte redan är hos magda för då drar jag mig dit på en gång. Så ja, vi får se =D  pyssssssshei.


pic från förra sommarn. då vi tältade ihjäl oss.

måndag - 21 juni 2010

Hamma nu efter att ha varit hos magda sen igår. Åkte hem så hon fick träna och sedan åka en sväng till valbo. Senare åker jag tillbaka dit och då sätter vi upp tältet. Första tältningen i sommar. Nu fattas bara att det ska bli riktigt jävla varmt väder så man kan bada i poolen! Btw så gör emma oss även sällskap ikväll så det blir jättejättejättenice =D

Tills ikväll så ska jag..... hm näe jag har ingen aning. Vi får se. puss!


spåkulis - 20 juni 2010


MAGDA JAG VILL TÄLTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =(((((

knappar - 20 juni 2010

Dakita var superlugn idag och jag börjar hitta "knapparna" på henne så det känns grymt bra! Kom hem för en timme sen och har hunnit med att duscha å äta. Så nu drar jag mig ner till magda, förvånande ;)  vi hörs. puss.



söndag - 20 juni 2010

Nu är jag tillbaka igen. Blev ett litet uppehåll igår, men idag är vi igång igen. Har precis tagit mig ut ur duschen och tagit på mig första bästa kläder för kalaset, jag fyller ju år på tisdag så då firar släkten mig idag. Trevlans, har redan fått pengar av farmor, farfar å maggie som inte kunde komma. Får se hur mycket pengar det blir i slutändan då jag inte har önskat mig något. Har ju allt jag behöver, haha. förutom en åsna.

Senare när kalaset är över så bär det av till dakita, får hoppas att vädret håller i sig och att det inte blir regn för då blir jag inte glad.. Nej nu måste jag slänga i linserna å på med lite mascara innan alla kommer kl 2. puss!






två sista bilderna är från igår. max å magda. tacooooooooos.

HAHAH - 18 juni 2010


HAHAHAHAAHAHA JAG DÖR. coooooooooooooool pappa


inte okej - 18 juni 2010

Fyfan.. Åker till stugan på onsdag och stannar till söndan (kanske lördan), KILL ME! Och självklart ska sota gå på läger på söndan så det skiter ju sig i att jag rider då. Vill ha en ny häst som inte går på nå jävla läger, å blir tokig..

Annars förutom mitt dåliga humör just nu så är jag jävligt hungrig också, kanske därifrån humöret kommer. Hoppas på att maten blir klar snart så jag kan sticka iväg till magda å bli glad..


haha mormor var helt störd när vi var i valbo i måndags.
- my, jag springer in på gina en sväng ja. (var inne på H&M).

5 min senare..
- titta vad jag köpte åt dig! den passar tills du ska börja på gymnasie för då åker du ju till kenya!


haha suck... Men tröjan passar bra som typ, myströja. haha. okej hejdå.

idag - 18 juni 2010

Idag såååå... blir det iallafall sova hos magda, haha, var inte kul att sova hemma igen kan jag säga. Så tomt å ingen att skratta eller bråka med. Fan vad sur vi blir på varandra på nätterna, helt sjukt. Bråkar om plats å ingen ger sig heller så tillslut så slocknar båda, haha... Men vilken tid jag drar mig dit visar väl sig. Efter maten kanske, eller tidigare. Ja vi får se -.- ...


fortfarande sovtröja, mysbrallor å tofflor on. Blir väl å slänga på sig något bättre senare. vi hörs väl eventuellt innan jag sticker till bästavän. puss!

fredag - 18 juni 2010

Nämen här vare dött, men inte så konstigt egentligen för gissa vad jag sysslat med i 3 timmar? Jo, städat mitt eländiga rum som inte städats sen i julas skulle jag tro, haha! Grym jag är. Så ni kan ju gissa hur pass mycket det var att städa undan, upptäckte att jag är jävligt bra på att sprida ut mina gamla linser också. Dom har suttit fast på min spegel, tv, fönster, stol, byrå, böcker, golvet, dosor, tavlor, osvosvosv.

Även har jag hittat massa gamla gosedjur, fan vad mycket pokémon jag hade! haha. Hittade även B1 av bananer i pyjamas och en apa som jag jämt höll på med å som fortfarande låter när man trycker den på magen, haha! Skriver ett till inlägg efter detta så blir det inge långt, heh. puss.


jag glömde knäppa före bild, haha så ni får bara efter. + B1 & nån pokémon jag inte minns namnet på, haha.

b&j - 17 juni 2010

Nu sitter jag här hemma å trökar sönder. Inte ett dugg bra, nesh. Dagen bestod som sagt av rida x2, dakita var rätt lugn och sota var väldigt trött. Sen så har ju hanna en supersnäll mamma som bjuder på glass och dricka. haha. Sen så gav ju mamma mig ännu mer glass så nu är jag riktigt proppmätt..

Just nu då.. sitter å kollar på grannfejden från järbo som går på repris, haha jisses. Å funderar på vad jag ska göra innan jag blir trött och vill sova, slår väl på nån film eller nå. Vi hörs imorgon, puss.


huh ? - 17 juni 2010


hahaha?

torsdag - 17 juni 2010

Blev sova hos magda igår iallafall, min mamma är puppig. Just nu är det Dakita som gäller och sen Sota. Skapligt varmt ute så det äger! vi hörs ikväll. pusss.


here comes my baby - 16 juni 2010

Nu tar jag med mig mitt lata arsel och släpar det iväg till magda. Sover hemma ikväll, annars blir mor min tokig. vi hörs senare. puss!


efter att ha haft håret i en knut blir det inte gulligt. care.

onsdag - 16 juni 2010

Tjo! Nu är jag hemma igen efter en natt i årsunda. Blev ju som sagt att fota hanna igår, blev dock en halvtimme försenad pga att jag lära upp med två hästar till sommarhagen å sedan gå därifrån, och sen en annan till en annan hage. Jag var STRESSAD.. Men jag hade en jävla tur med trafiklysena på vägen hem, så det ägde nå sjukt. Men vägen till årsunda är dock inte den lättaste att ta sig igenom med moppe har jag märkt, haha.

Efter att ha fotat hanna stack jag direkt till emma, som även hade bakat världens godaste banankaka. Senare mot kvällen så kom hanna och vi stack ut. Åkte till sandviken med simon & edvin, statiol å donken blev det, haha. Sen väl tillbaka i årsunda åkte vi till emmas stuga, mitt ute i ingenstans och åkte på en jävla grusväg i skogen aslänge. Var så jävla äckligt läskigt så jag höll på att dö, fyfan var så jävla rädd. haha...

Kom hem vid 1-2 men somnade nog inte förren 3-4.. Väcktes halv nio, DÖD, å åkte hemåt halv tio. Väldigt skönt ute idag! Magdaaaaaaaaa vaknaaaaa... Nej nu blev det långt. pusshej.








haha - 15 juni 2010

Nu är det tanka moppen och åka iväg till stallet som gäller. Får hoppas på att det inte börjar regna igen.. tjing.


instoppat är schtek, ok? OK? OK? OK? OK? OK? OK?!!!!

tisdag - 15 juni 2010

Ja nu har vi vaknat och magda är nere och förbereder för frukost, trevlans. Ska väl gå och göra henne sällskap snart jag å. Men först så skriver jag vad som händer idag... Blir att åka å rida i regnet vid 3, sen hemåt å duscha och äta sen så åker jag vidare till årsunda för att fota hanna när hon tävlar. Å sen så sover jag hos emma =D  nej nu blir magda arg. puss.


regn, bra sommar - 14 juni 2010

Blev helt plötsligt hembjuden till emma för att ha en trevlans filmkväll, men tyvärr så hänger allt inte riktigt ihop, speciellt inte idag. Därför stannar jag hemma och umgås med världensbästabästavän! Ska snart dra mig iväg till henne och jag tror nog jag sover där inatt också, eller jag vet inte. Jag tycker det iallafall, tar ut linser å shit utifall hehehahahöhö. Vi höres. pöss.


min katt bet mig. aoutch

billyspanpizza - 14 juni 2010

Hemma från valbo nu, blev en hel del fakiskt. Tshirtar, shorts, mysbyxor, ridbyxor + tröja till de. Aa, så vare. Har fortfarande inte plockat in skiten i gaderoben så ska göra det nu. Sen så kanske man tar en tur till magda =D  vi får väl se vad hon säger om det, hehe. Btw så har spexfotona kommit, vilket e superbra men vårat faila sönder så det var mindra bra. heiido.


måndag - 14 juni 2010

Valbo nu. PUSS!


pirat - 14 juni 2010

Magda sover, jag är också trött. Jag laddar upp bilder som magda inte laddat upp. Jag ska nu sova och imorgon väntar valbo. godnatt.


hjärtegull - 13 juni 2010

Fifan vad jag uppdaterar idag, men bli inte vana vid de bara. Bästavän har kommit hem nu och kommer snart hit. Har saknat den ungen. Nej nu tog blogglusten slut. pyss.


hårhelvete - 13 juni 2010

Hemkommen nu från en långtur runt om här i byn, väldigt skönt men solen hade gärna fått kika fram så hade det varit super. Sitter nu och reder ut håret som varit uppsatt i en knut ett antal dagar och det går inte framåt.. När ja är klar med det är de duschen som gäller. Efter det, hm, ska ta tillbaka sladden från max som vi båda behöver för högtalarna, måste ha en egen.. Sen så får vi iallafall se vad som händer. tjing.



söndag - 13 juni 2010

Naj men godmorgooon. Nu är det stallet som gäller först å främst, vi hörs efter de! pussss.


godnatt småpluttar - 13 juni 2010

Nu blir de antingen film eller sova... kom också precis på att jag gick nyss å tvätta händerna för att jag skulle ta ur linserna, men det glömde jag ju såklart. Greeeaat. Imorgon är de Dakita som gäller, får hoppas på bättre väder...

Btw så skällde (!?) min katt flera gånger idag, haha jäkla mysko de där. godnatt!


lördag - 12 juni 2010

Bloggen är tillbaka!

Höll på att ändra design igår men blev inte alls bra, å idag var ja inte på ändra design humör så fick bli som de blev. Jag slarvade lite om man kikar noga, haha fail. Men shit the same.

Åkte ju till stugan igår men åkte hem idag. Regnade som bara sjutton så då hade vi absolut inget att göra förutom att kika på anting 1an eller 2an.... Så ja ni fattar väl varför, haha. Hade iallafall med mig kameran hela tiden igår när jag var ute, men enda gången jag inte gjorde det var på kvällen när vi tog ut charlie en sväng och vad kikar förbi då tro? Jo en älg, förbannelse var de ja...

Har varit hemma ett tag och fick för mig att det skulle vara trevligt med högtalare, och var hittade jag då tro? Jo en ganska gammal men jäkligt grym högtalare med 4 små saker. Basen är inte så illa den heller. Så då vart jag väldans glad =D  Men nu så sitter jag och tittar på prinsessans dagbok, haha liv jao. Nej men vi hörs.


pic från i onsdags, bättre sent än aldrig hehe.





bäver was here.





sweeet heido.

fredag - 11 juni 2010

Kom hem från stallet för ett tag sen. Blev en tur på åsen med klättrande i backar å vattenhinder, alltid lika nice. Dock så fattar inte kärringen min att man ska stå stilla i spiltan istället för att backa ur den så grimmorna går sönder.. Smörjde även sadel å träns idag så dom blev lite fräschare. Toppen de.

Har duschat och prata med syster som kom förbi, hon släppte även av charlie. Men hon åkte nyss så sitter nu och kollar igenom bloggar fb osv innan vi åker till stugan snart. Har ju typ inge internet alls där uppe i stugan och det suuuuuger.. Så om jag inte får igång det under helgen hörs vi på söndag. pusss!


love u girls - 10 juni 2010

haha jag glömde bort att mamma också knäppte. TVÅ BILDER -.- great. så då får man ta vad man har helt enkelt! pöss.


torsdag - 10 juni 2010

Gårdagen var typ hemskt men ändå så sjukt jävla kul!

Avslutning i kyrkan, kören skämde ut sig något eftersom typ ingen kunde vissa låtar, haha. Kändes lite studentaktit med blommor runt halsen, tågar ut ur kyrkan och sen möta upp föräldrarna. Det enda som saknades var en champagneflaska... haha.  Men de var iallafall sjukt sorgligt på slutet. 9c has left the building.

Sedan bar de av hemåt å fika med en liten del av släkten som kunde komma.

Å tillslut så bar det av till stan för att käka, drog sedan till årsunda och hade det galet kul. Skämde ut sig lite, men annars var det väl helt okej, haha!



Idag då.. vaknade upp vid elva av en pigg magda. Gick upp å käka frukost, nästan direkt efter skjutsade jag hem henne och jag drog till stallet å red Dakita. Första gången hon var lugn, ägde stenhårt! Blev några timmar där och åkte sedan hem för att städa. Plockade undan sängkläder osv från bastun och tömde min väska som luktar "schampoo" haha.

Sen så har jag legat ute i solen resten av dagen och kom in för någon timme sen kanske. Är superhungrig å ingen pappa är hemma heller.. give me panncake! Resten av kvällen ska ja vara hemma och sova tidigt typ. Grymt trött...

har inga bilder från igår, alla andra har dom å ingen har lagt ut. suger. kommer väl senare hoppas ja. puss!



9c is the fukin shit - 8 juni 2010

Sådär, då var allt som skulle vara gjort, gjorts. heh.


Åkte å red och gick rätt så bra, förutom att det spåra lite med att vi börja slå varandra med piskorna, haha! smääärta. Ska fortfarande göra hämnd, får komma ihåg de tills på lördag. Vi red iallafall till "hopp-plätt/banan" och först gick det ganska bra, iallafall för mig å sota. Hanna fick kämpa med en bångstyrig kalle, haha.. Aa sen så VANN JAG när i tävla, fifan vad man är grym!

Direkt när jag kom hem så slängde jag i mig mat, tog ur linser å shit, duscha, drog till magda å satt på lösnaglar (ooommmgg säger jag bara, kan inte ens skriva ordentligt på datorn..), sen hem igen och ha i massa i håret, prata med mamma om imorgon, städa och nu ska jag borsta tänderna å lägga mig. Imorgon är typ den sorgligaste dagen någonsin, kill me. Vi höres antingen imorgon (tvivlar jag på) eller så syns vi helt enkelt på torsdag när man är sisådär lagomt död! pusss.


sista gånget i klassrummet, SAD.



på avslutningslunchen idag.







åsså jag å världens bästa kärring!

tisdag - 8 juni 2010

Shit skolavslutning imorgon, helt sjukt...

Iallafall så var det körträning idag hela morgonen och sen träning på hur vi skulle stå i kyrkan. Gick väl bra, dock var det bara nior på skolan så kören blev väldigt liten. Efter det så var det en timmes väntan på avslutningslunchen, som var jävligt trevlig faktiskt! Trodde vi bara skulle äta och sticka därifrån men så var de inte utan alla lärare bjöd på sång och vissa på typ teater, haha ägde.

Direkt efter vi var klara med det så stack jag med magda å sola. Sista gången innan imorgon, är dock inte så brun men bättre än vad man var innan iallafall, likblek... haha. Just nu så tränar jag på att gå i klackarna och även på att tiden ska gå snabbare för klockan 5 ska jag åka å rida somvanligt med hanna. Efter det så får vi se om jag hinner med någon update. Ska hinna duscha, åka till magda en sväng, ta fram kläder, ta fram hårgrejer, fixa lite med småsaker och framför allt be om pengar, haha! Men tror jag hinner med en litet inlägg ikväll kanske, vi hörs!






hejhopplajagbjuder.

måndag - 7 juni 2010

Skolan spårade skapligt idag kan man säga. Var först bara vattenkrig men sen var det otroligt nödvändigt att börja kasta ägg också. Sen blev det tydligen ett slagsmål, härlig skola vi har jao.

Annars gick väl skolan skapligt fort med 1 lektion där vi kika film och sen fick vi glass å kikade på show.

Åkte direkt hem och efter en halvtimme - timme så åkte jag upp på stan och satt på hansens med magda och emma som käkade. Åkte sedan vidare å sola. Varit hemma ett tag och är skapligt hungrig nu.. imorgon är det avslutningsmiddag som gäller, undra som flundra vad man ska ta på sig.... vi hörs puss.

okapi haha ?!


godnatt - 6 juni 2010

Ja nu är man redo för morgondagen då. Blir tydligen massa repetitioner med kören och sen vara med "showen" imorgon. Den är så sjukt jävla pinsam så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara skita i alltihop.. Men man får väl eventuellt pina sig igenom hela skiten för att man sattsar på högt betyg, lovar att jag inte kommer att få det så har man varit med i den skiten ändå.. Sen så har ju såklart inte conny satt betyg på min uppsatts som jag skickat in, alla har fått reda på det förutom jag, man blir inte lite less. aja nu ska jag sluta vara så jävla negativ och lägga mig istället. godnatt.

cool gubbe


söndag - 6 juni 2010

Somnade runt ett igår, och vaknade upp imorse flera gånger. Drömde nog sammanlagt 4 drömmar inattt och den första var så jävla äcklig. Den handlade typ om att en meteor var påväg mot jorden, paniiiik, sen var den så jävla verklig också så jag höll på att dö.

Tillbaka till verkligheten.. hm vi tog oss upp å käka frukost och slöade framför tv:n medans det åskade och regna ute. Dock så lärade jag ju släpa mig till stallet ändå trotts vädret.


När jag kom dit hade dom precis släppt ut i beteshagen så trodde inte att jag skulle få tag på na, men efter att ha lurat henne fick jag tag på na, hehe. Blev bara en liten promenad, hon fick på sig ett täcke också för hennes hjärta dunkade somfaaaan och hon frös stackarn. Jobbade istället lite från marken på en gräsplätt, skänkelvikning osv. Duktig häst! Blev runt 1-2 timmar jag var där bara, ganska skönt.

Nu skulle jag egentligen duschat men fastnade framför långben the movie, haha. Men ska nog dissa den nu och göra det jag skulle istället. Har nybäddad säng som väntar på mig också, älskart. Vi höres imorgon, här kommer lite snodda bilder från stockholm. pöss.

erik magda å julia på bussen hem. happy like always ;)

på stan.

turisterna utanför slottet haha..


lördag - 5 juni 2010

Vaknade tolv imorse, stack till valbo / media market och såg charlotte perelli. Hon var kortare än magda, kul va. Nu ska vi åka till ica och handla mat för sen blire tacos. tjing.


tidsfördriv - 4 juni 2010

allmänt:
namn: my louise arléus.
födelsedag: 22 juni 1994.
hemstad: sandviken.
ögonfärg: blåa.
hårfärg: brundin.
längd: 170+.
höger/vänsterhänt: hööger.
värsta ovana: riva på naglarna.
stjärntecken: kräfta.
civilstatus: singel.
sko stl: 38-39.
är dina föräldrar skilda: nope.
skor idag: ridskor, heh.
din svaghet: att ta allt personligt.
värsta rädslor: höjder, mörker osv.
mål för det här året: att gå ut 9an med hyffsade betyg, får se hur det blev med de på onsdag...
mest använda fras på msn: hej (? ;D)
det första du tänker när du vaknar: typ det jag drömde om, haha.
dina bästa kännetecken: vet int.
när går du och lägger dig: olika varje dag.
mest saknade minne: för många saknade.


favorit:
färg: lila.
sport: ridning.
djur: hest.
glass: ben & jerrys halfbaked.
godis: nötcreme.
affär: pass.
sallad: usch.
skådespelare: lucas till, mitch hewer osv. snyggingar.
bokstav: Mm.
nummer: 6 å 13.
tuggummi: vet inte, gillar allt.
helgdag: lördag.
årstid: s o m m a r !
tandkrämssmak: haha, mint? :D
radiostation: lyssnar inte på radio, men p3star isånnafall ^^
doft: ehm..
kroppsdel på motsatta könet: ansiktet, snigg mage, osv.

vänner och livet:
vad vill du bli när du blir stor: rik, hehe.
hur vill du dö: somna in.
vem av dina vänner är mest lik dig: alla e wanna be my ;)
vem är högljuddast: hm, julia skulle ja tro ;D
vem får dig mest att skratta: magda.
vem har du känt längst: felicia.
när grät du mest: ingen aning.
vad är den bästa känslan i världen: att vara kär kanske?
värsta känslan: att vara riktigt rädd.
vart vill du bo i framtiden: på ett riktigt fint å mysigt ställe på landet.
om du fick ändra en sak på dig själv: min syn, skulle ge allt för att få slippa glasögon och linser, klarar mig inte utan dom..


du...?
svär: för de mesta.
sjunger bra: haha nej det kan jag inte påstå.
vill gå på högskola/universitet: hellst inte.
vill gifta dig: yes.
tror på dig själv: oftast.
kommer överens med dina föräldrar: jadå.
gillar åska: det är mysigt om man är med någon, annars så gillas de inte.
spelar något instrument: nope.
äger en iPod: nej..
ber: haha nej.
går i kyrkan: men nej.
sover med nallar: nej men min ior sitter och iaktar mig på andra sidan sängen.
för dagbok: nej, blogg ;)
dansar i regn: haha oja.
sjunger i duschen: japp, opera med flickan i duschen. haha!

this or that
pepsi/cola:
mcdonals
/burger king
singel/gruppdate
choklad/vanilj
jordgubbar/blåbär
kött/veg
tv/film
gitarr
/trummor
adidas/nike
kinamat
/mexikanskt
kakor/paj
blind/
döv


vem var den senaste personen:

du saknade: nallebjörn, om hon gills, heh.
du nuddade: pappa tror ja. han knuffas.
du pratade i telefon med: mormor -.- ....!
smsade med: magda.
du kramade: pappa, om inte nallebjörn gills.
du skällde på: hm, vet inte ja.
sportade med: hanna.

senast du?
skrattade: idag.
grät: oj, var ett tag sen.
filmen du såg: starstruck.
tuggade tuggummi: idag.
drog ett skämt: jadu, idag?
sång du sjöng: hey soul sister.
var är du: hemma.
vad ser man utanför ditt fönster: vet inte, persiennerna är nere, haha.
lyssnar du på musik nu: japp.
om ja, vad: graduation, försöker lära mig texten, haha..
vad har du på dig: mysbrallor, linne.
vad är det på din musmatta: har ingen.


jag skoja bara - 4 juni 2010

Blev ni chockade av att jag frivillgt skulle med till stugan, haha? Men så blir det inte iallafall! Stannar hemma, trodde ju först att magda inte skulle vara hemma i helgen och då blir ju helgen supertrök så kunde lika gärna åka upp till stugan, men så vare inte för magda kommer hem om någon timme bara :D  så jag ska slänga i mig något att äta innan dess, plätttaar!


Om ridningen då... vi red en ganska bra bit i skogen och åkrar och vägar. Var väldigt chill med att hanna red strimma, för då kan man galoppera i normal fart och så att sota inte svettas ihjäl efter första galoppen, haha.. Var ritkigt skönt iallafall och stod å mös med hästarna ute i hagen sen. Grima tyckte det var riktigt skönt så hon följde efter mig när jag tänkte gå till nån annan, haha, så söt. Synd att hon inte är typ inriden, annars hade jag dött för att få henne, så jävla gó! :)  Nåmer som hände.... näe


Plättar var det ja... puss!

right now. can u find me in the picture? ;)


fredag - 4 juni 2010

Gårdagen ägde sönder! Började med att gå av vid slottet och gå in å kika lite, var där i ca 15 min sen drog vi för de sög, haha. Gick runt på stan och kikade i massa butiker, var verkligen inte på shopping-humör så köpte inget. Käkade på burger king och sedan tog vi båt över till grönan. Åkte Extreme, helt sjukt, jag åka extreme?! Jag höll på att dö iallafall, aldrig mer! haha. Sen fick jag med emma upp i kvasten 2 gånger även, grymt. Sen träffade jag på lillebror några gånger som också var där, haha. Men grönan ägde verkligen med dom bästa. Sen bussresan hem var väl rätt okej den å, fast man fick inte sova.. Var hemma typ halv ett och slocknade direkt!

Idag är det ridning som står på schemat. Åker upp till högbo och rider med hanna, blir troligen en lite längre tur med strimma och sota idag och det gillas! Skönt väder, inte stekande sol men ändå varmt + blåser lite så då är det inte lika mycket mygg = perfekt ridväder. Annars så följer jag med till stugan ikväll (om vi inte kommer hem allt för sent) och sover över där tills på söndag, kill me? Kommer tröka ihjääääl och det kan inte bli värre än att det bara finns dass där. Sjukt äckligt. Får leta på mig en häst och rida hem..... vi höres ikväll! puss.


sammandragningar i diafragman - 2 juni 2010

Blev inge promenad, har ju fått det idag redan så klarar mig galant utan, haha. Men åkte och solade iallafall och sen åkte jag å red Dakita. Hennes ägare skulle rida då så blev idag istället. Red ner förbi magda, sätra skola och ett dagis (glömt vad de hette). Magda vinka från fönstret när hon satt å muppa inne alldeles själv, haha, åsså var hennes asgrymma pappa ute som snackade på somvanligt, haha. Han är gryyyyym!


Annars gick ridningen bra, hon var vädligt lugn och fin i början när vi bara skrittade på asfalten. Men sen i skogen drog hon iväg i en jävla fart när jag skulle trava på en långsträcka, då tyckte hon att vi skulle galoppera skiiitsnabbt och det gjorde hon också! Såg bilvägen från där vi galoppera och hon galopperade om bilen som åkte i typ 70 km/h, haha! Skapligt de, men sen var det inte lätt att få stopp på henne.... Trots det gick det bra. Helt otroligt, det gick bra, haha! Jag behöver en ridbana..


Just nu sitter jag i sängen och försöker bestämma vad jag ska ha på mig imorgon.. Blir iallafall ett gammalt linne jag missbrukade förra sommarlovet, haha, saknat! Sen så blir det nog uppkavlade jeans till, är osäker om jag ska ha det eller tights.. Blir nog jeans så man får fickor. Aja nog med beskymmer för idag. Vi hörs påååå fredag! :D Jag tror inte jag sagt vart jag ska? men det vet nog alla som läser redan.. STOCKHOLM NEXT BYEBYE!

julia hade kul på slöjden! ;)


onsdag - 2 juni 2010

Skoldagen gick undan, fick cola & kladdkaka på spanskan, hur gott som hellst! Sen så har vi typ inte gjort något på lektionerna förutom att jag hade redovisning på svenskan, gick bra det. Sen åkte vi till trebo och skulle ha joggat, men gick för det var så jäkla varmt.

Ska nu vänta på att magda ska smsa, och vi åker till solariumet som magda tvingar mig till trots det sjukt braiga vädret :o !  och sen ska vi typ ut och gå med hennes hund. Sweet. Vi hörs ikväll. puss.


tisdag - 1 juni (!) 2010

Skoldagen gick snabbt, gjorde klart kalendern på bilden idag, äntligen säger jag bara! Och det är grymt snygg också ;)   fick även tillbaka nationella på No:n, självklart som alla andra prov så fick jag G. Men nöjd ändå eftersom vi inte haft biologi och det var ju just det provet var..

Sen så stack ja ju somvanligt till stallet, red lektion och gick bra faktiskt, var väldigt enkel övning idag så behövde bara kämpa lite på tölten, lite småtrök men träning är alltid bra. Nyser hela tiden nu, fattar inte vad det beror på eftersom pollen är över!? säg inte att jag börjar bli allergisk mot hästar...

+ Att hanna har världens snällaste mamma som bjöd på donken idag, så jäääkla gott! Måste betala tillbaka för nu har dom bjudit på det alldeles för många gånger :o 

Nej nu ska jag kika vidare på Desperate husewive å efter det cugar town. Sen ska jag väl kika igenom svenskan, om jag orkar, kan typ min redovisning ganska bra så får se, hehe.. godnatt!


RSS 2.0