sunside

Säsong 1 & 2 är på nerladdning, ska vara snäll och försöka ge serien en chans eftersom de 3 avsnitt jag sett har varit totalt ointressanta. Men svenska serier och filmer är jag inte något stort fan av, så ska väl inte hoppas på för mycket. Hale bra, poss.



colour

Hey guys.
APU idag somvanligt, stalljobb + frisering, väldigt seg dag..

Efter 15 minuters kämpande med att få ut moppen ur pörte så kom jag äntligen iväg till Dickan vid halv 4. Red 1h runt halva stensätra, lite småkallt men helt ok!

Har nu käkat vofflor, duschat och packat inför imorgon. Är så sjukt jävla trött och har varit de hela dagen, kroppen hänger inte med känns de som, vägrar bli sjuk. Arg.

Simon kommer inom närmsta timmen så då blir de å krypa ner under täcket och sooooooooooooova! Fast känns som att han kommer hålla mig vaken till 12 eftersom han fyller år imorgon min älskling! Stor pojk.

Nej vi hörs eventuellt imorgon om jag hinner skriva.. puss!

btw så var jag till mammas salong idag en sväng och färga håret mörkbrunt. lite spontant sådär.


some new

Lovat Hanna att koda om lite i hennes blogg, använde dock min utifall de skulle gå helt åt skogen, därför var bloggen borta ett tag där. Gick lite framåt iallafall, så har sparat det på ett annat ställe nu, så ni ser inte vad ja höll på med.

Men eftersom hon skulle ha nytt försökte jag på mig nå nytt, slutade dock i katastrof, blev bara fail de här, men nu får den se ut som den gör ett tag.

Right now; sitter och gnager på ett äpple och kikar på tv medans jag inväntar Simon, om han överhuvudtaget kommer dvs. Men de visar väl sig, hare gött!


aoutch så risig,

stay away

Hello dudes.
Varit ganska tyst här senaste två dagarna, har varit på pissdåligt humör.
Så förutom att ha varit emo så känns de som jag bara pluggat, både hemma och i skolan.
Har heller inte hunnit med å rida så då blev allt jävligt mycket värre också.

Idag var de skola som vanligt, Hanna var tillbaka, mycket trevligt! Hon köpte sig ett par pilotbrillor som jag även är jävligt sugen på att köpa, ska nog köpa mig ett par nästa vecka, i gävle eller med älskling för han nämnde något om valbo..

Har inte mycket mer att skriva, humöret klättrar uppåt och skrattar åt allt och inget eftersom jag inte sov något inatt.. skräckfilmer, var det inte jag som aldrig skulle kolla på sådana? Fobi kallas de ju, men nyfikenheten tog över ett tag. Sen att jag försöker skrämma upp andra och skrämmer upp mig själv gör ju de inte mycket bättre, haha.

Nej vi hörs hörni! puss.


hoppas de är sant..


everyone must stand alone

Går i ide nu, puss.

watch as your heart speeds up endlessly

Fyfan vad risig man känner sig då, helt stört. Men inte stoppar de mig inte! Om sisådär 15-20 minuter ska jag ta å börja gå mot trebo. Har roffat åt mig pengar lite diskret för kvällsmat. Får se vad vi hittar på ikväll, om vi stannar hemma eller drar ut på lite roligheter, det vet man aldrig med Årsundaborna inte. Vi hörs imorgon, puss!


usch

Kvällen igår började lite småsegt innan de kom igång. Dock spårade det totalt för mig, no memory.. Men tackar alla som var hjälpsamma, ni vet vilka ni är, inte jag, haha..

Vaknade ganska tidigt imorse, höll på att svettas ihjäl och huvudet värkte. Man lär ju sig av sina misstag iallafall, heh. Gick upp och käka frukost och tog sedan buss in till stan och var där en sväng.

Mamma hämta upp mig och nu har jag varit hemma en timma ungefär. Ska hoppa in i duschen nu och bli liiite fräschare, sedan sova! Tröttare människa får man leta efter..

Tar 18.11 bussen till Årsunda ikväll och spenderar en lugn kväll med flickorna, kan bli fler, vad vet man. Sover troligtvis hemma iallafall, men det är ingen självklarhet de heller. Nej nu måste jag duscha, puss!


yamaha

Sitter hemma hos Emma nu, ska snart dra vidare. Var taggad igår, är inte allst taggad längre. Får väl hoppas på att de vänder. Annars bär de nog av till Sandviken istället eller något sådant.

Ska åka om sisådär 20 minuter så ska väl ta å göra sig redo inom kort. Vi hörs, puss!

this is your link

Dagen har varit rätt så chill, vanlig praktikdag. Fick dock rida och idag prövade jag på Zeke, stark storhäst på 15 år. Helt okej!

Direkt efter så åkte jag iväg till Dickan och red henne, fyfan vad bra hon börjar lyssna, helt sinnes. Så just nu är jag på jäklarns bra humör!

Imorgon hinner jag troligtvis inte alls med att blogga. Först skoldag, sen direkt upp å rida Gäddan, sen hem å fixa å sedan vidare till Årsunda för lite roligheter. Så vi hörs när vi hörs, pusss!

Zeke.


i will drive over you

Titta vad jag hitta! Tänkte sitta och småkika lite i den så jag kan imponera på mamma sen när jag ska övningsköra.

Har inte gjort så mycket under kvällen. Mest snackat med Emma om helgen, blir en massa jävla krångel å fram och tillbaka, men kul ska vi då ha! :)

Hm, ja jag ska somsagt sitta å läsa lite i boken. Sen kommer väl Simon inom någon timma och 10 är de big brother. Gött! pussss.


don't let me show u how weak u are

Skola somvanligt, fick allt gjort som jag skulle gjort igår, underbart. Fick sluta 1h tidigare för vi var klara och om man inte hade nå rester, så jag som är restfri blev ju extra glad och sprang till tåget!

Gick sedan hem från resecentrum, jävlans långt, sträckte mig dessutom innan jag sprang till tåget så det gjorde sjukt ont att gå, men är man viking så är man!

Idag har jag ingenting på schemat, skulle gå ut och gå men eftersom jag redan vart ute och gått i 1h så fick de räcka bra, haha. Så antingen somnar jag nu eller fastnar framför någon film. Vi hörs sen, puss!

hej köttade tummisen.


increasingly

Riktigt värdelös skoldag! Kollade på Trassel på FM, hade Matte, Föreläsning och kollade sedan på Narnia. Haha, kunde lika gärna stannat hemma..

Ridningen idag var då händelserik, filmade den här gången och självklart lyckades Hanna ramla av och jag fick de "typ" på film, inte själv avramlingen med före och efter, hon skrämde ihjäl mig, men sen när de visade sig att hon inte hade slått ihjäl sig kunde jag inte hålla mig för garv, hahahaha!

Har nu käkat, duschat och packat upp. Ska plugga nu tills store brorsan börjar sen är det sova som gäller. puss!


rekommenderar att inte skära bröd på heartbreak, de har väldans vassa brödknivar, passa era tummar. min fick stryk idag och de var inte smärtfritt. deadly serious.

tidsfördriv

Att jag var - nyss å käka.
Att jag vill ha - SOMMARLOV.
Att min senaste kyss - fick jag av världens bästa.
Att jag lyssnar mest på - min spotifylista.
Att jag pratar - ganska mycket.
Att jag inte gillar - knivar.
Att min bästa vän - är världsbäst.
Att kärlek är - underbart men förjävligt jobbigt.
Att jag gillar - solen.
Att jag alltid kommer att -
Att jag är hemligt förälskad i - topsecret.
Att jag sist grät var - ett tag sen.
Att min mobiltelefon - är totalt handikappad.
Att när jag vaknar på morgonen - vill jag SOVA MER.
Att innan jag går och lägger mig - kollar jag på store brorsan.
Att ikväll ska jag - rida och plugga engelska.
Att imorgon kommer jag - ha engelskaprov.
Att jag hoppas - jag inte får sommarjobb.
Att jag verkligen vill - att skolan brinner upp i sommar så vi får extra mycket sommarlov

worthless

Helt värdelös skoldag, har ingen samhällskunskapsbok så jag kan arbeta med frågorna. Paula är hemma den jäveln som har powerpointen och resten är vi klar med. How wonderful?

Blir att sitta vid facebook å spela spel hela dagen då, lika bra att åka hem å dö. Livet äger, puss.


vet att ni blir frestade

meetballs

Bloggen blev det inte mycket uppmärksamhet till i helgen tyvärr men sammanfattar väl de hela då.

I lördags så åkte Simon ut till Årsunda och jag orkade inte följa med, så mötte upp Magda så höll vi till hemma hos mig. Hade sjukt jävla roligt, inte skrattat så mycket på ett jävla tag och de behövdes verkligen. Mitt humör har inte varit de bästa på sistione.

Igår åkte jag iväg å red Dickan vid 2, red länge, smörjde utrustning och gick hem, var hemma 6.
Duschade, packade, tog fram tacosrester och käkade, sen kom Simon mot kvällen och vi kika film innan vi somna.

Idag så har de varit skola som vanligt, nytt projekt, nya grupper, kommer aldrig stå ut i 4 veckor, bryter ihop. Men kämpar på som vanligt. Direkt efter så gick jag en sväng hem till Emma, sen till stan å sola, skööööööönt!

Och nu är jag hemma hos Emma igen och sover över här tills imorgon. Supernice! Hörs imorn, puss.


hemskt charmig bild sen Emmas inflyttningsfest, simon stapplar runt som en gammal gubbe som vanligt medans jag sitter å garvar. superfint.

HAHAH så äckligt


and it's brighter than sunshine

Försökte mig på att göra en kladdkaka, men den blev katastofalt vidrig. Så efter första tuggan som blev utspottad så åkte allt i soporna, ovärtovärtovärt.

Sitter nu framför tvn, uttråkad. Funderade nyss på att spela lite sims 3. Har inget bättre för mig, trött på att titta på tv.. Så spelar nog lite i väntan på älskling. Vi hörs hörni. puss!

9C är saknad!


it's just the way it goes

Sådärja, nu har jag tagit mig ut ur duschen och fått på mig some clothes. Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, fundera på att städa huset men.. nääe. Kanske baka något eftersom jag inte har nå godis, päronen tog ju med sig allt...

Kan börja med att slänga i linserna så jag slipper dessa dryga glasögon. pussss!


workout

Shit nu är jag helt död i kroppen, haha. Var ut och sprang i 20 minuter ändå, ingen vila eller någonting, snacka om att jag puscha mig själv, haha. Sen 20 jumping jacks, 30 benlyft, 40 knäböj och 20 situps. Men min kondis som ligger på noll så tycker jag att ja gjorde de ganska bra, haha. Man kan om man vill!

Nu MÅSTE jag in i duschen innan jag svimmar. pussss.


dunderkarlsson

Sällskap igårnatt fick jag då inte, Simon kom klockan 8 imorse, iskall efter att ha gått från stan. Ingen kommentar.

Vaknade vid 12 och har sovit ut ordentligt, riktigt skönt. Simon fick hämtning nyss så nu skulle jag egentligen åkt till stallet. Men så blidde de inte för mormor verkar inte vara hemma och Hanna har redan varit upp till stallet så för mig är de ganska kört. Livet är så underbart, speciellt på vintern... Kan varken cykla eller åka moppe..

Så jag funderar på att ta på mig ett par gamla gympaskor och ta med mig mitt lata arsle och gå ut och gå lite. Dock är de slaskigt så kommer bli dyngsur om fötterna och då blir jag väl mer förkyld.. Ska fundera på om de är värt det, haha. Sjukt fint väder iallafall så ut ska jag i vilket fall. Vi hör senare. puss!

dessa gamlingar hittade jag i klädkammarn, sist ja använde dom var i 5an, haha!


last time

Sådär då var sammanlagt två filmer avklarade och ett tvpogram. Ganska slapp kväll, kändes som jag behövde de ändå, min trötthet kanske går över sakta men säkert, de vet man ju aldrig!

Simon kommer tydligen hit någon gång inatt, allt jag vet, så helt ensam är jag väl inte hela natten.

Ska nu ta och sätta på en sista film innan jag somnar. Hope u have a nice friday, peace out.

 


pii piii

Kult att båda toaletterna är upptagna å mina föräldrar duschar, håller bokstavligt på att pissa på mig. Pain in the ass.

Pausa filmen och kollar på Big brother emellan, alltid lika underhållande. Nej nu måste jag skynda på mamsen. tjing.

extremt roligt man kan ha under reklamen.


filmkväll on my own

nyss;

nu;

 


2½ men

Sitter och glor på vad rubriken står för, ganska väldigt mycket okej.

Ser ut som att jag får spendera denna fredag för mig själv, var ett jäkla tag sen det hände, så kanske behövs? Nej men inte grinar jag för de inte, får ta å kika om de finns nå grymma filmer att ladda ner sen kryper jag ner under täcket tills jag somnar eller någon hör av sig. Hare gött, puss.


tired of life

Lervik idag,
började med en liten insident eller vad man ska kalla det, blev sjukt chockade allihop men tur de gick bra iaf.

Stalltjänst, teori och lektion vart de idag. Fick CH på lektionen, ENORM häst, tycker inte om sådana men kul att få rida en jag inte haft förut. Extremt speciell och inte lätt att rida, men kul var det! :)

Idag har jag inte en susning om vad som händer om jag ska vara ärlig, har beställt hem älskling present iallafall, så nu blir han nöjd och jag blir extrempank, gött.

Minuset just nu är att ingen sitter vid datorn, jag har inga pengar på telefonen och inge gratis sms, vi har ingen bärbar telefon hemma så får inte tag på en jävel. Får se hur de blir ikväll alltså. Vi hörs, puss.

thumbs down


trök kört

Sitter och kikar på "Sveriges värsta bilförare", lära testa om jag också platsar där. Hihyå. Gick bra. Nu sova. puss.

tur att jag inte har de då ;) ......


you won't kick me out

Jobbig dag! Med min whiplashskada är det inte skönt å arbeta i ett stall, nacken är helt pajj..

Direkt efter APU:n så stack ja upp å red Dickan i sisådär 50 minuter. Kallt men soligt väder, helt okej ridtur alltså.

Kom hem för en timma sen och har packat inför imorgon å sen är jag svinhungrig. Tjockpannkaka står i ugnen och väntar på att bli uppäten när som helst nu. Å jag ska inte svika den. tjing!

jag i tisdags, fast vi byter ut bilen mot dickan istället. om de var smärtsamt? pröva själv vettja, rekommenderas.


don't show me how weak you are

Trippen iväg till systeryster å hennes kille var supertrevlig. Fika och prata, har kanske kirrat sommarjobb nu ja, inte så glamoröst kanske men hey lovley money!

Vi kom hem för ett tag sedan och har inte hunnit gjort något än. Ska väl äta snart, proppmätt men annars.. Senare kommer älskling och jag ska väl ta å packa för morgondagen. Vi hörs. kissesss.


nu far vi


galét roligt man kan ha. nej nu ska ja ge fan i datorn. baiiiiiii

love love love

Skoldagen gick fort, väldigt skönt. Gick bra å redovisa också, jag som alltid haft problem med det men idag flöt de på! :)

Fick med mig en datorn hem över helgen också, helt underbart!

Kom hem för en liten stund sedan och har fått i mig lite mellis å sitter nu och smaskar på ett äpple. Ska om en halvtimma ungefär bege mig med mina kära familj hem till syster eftersom hennes kille fyller år. Hoppas på tårta nu då! haha. Vi hörs senare hörni. pusss.


i'm so fucking lack

Simon kom igårkväll tillslut och imorse vakna vi upp vid 10. Han åkte iväg vid 12 så då traskade jag iväg till Dakita, duktig jag. Red 2h, fram och tillbaka från kungsgårn. Väldigt härligt i de här vädret!

Pappa kom sen å hämta mig och åkte sedan direkt upp till Gäddan och red honom med Hanna & Eddan som sällskap.

Kom hem för några timmar sen och skulle egentligen åkt ut till Årsunda men blev inte av. Simon kom hit en stund istället men åkte nyss. Ska nu bara kolla igenom elefantgrejen och sedan sova typ. Hörs imorgon. puss!



I think I've been here before

Skolan var som jag beskrev igår, 2 plågsamma mattelektioner 1 engelskalektion och resten projekt. Tror jag hann klart med uppgiften om Elefanter, men inte säker. Kunde inte ta hem dator heller för hade bråttom hem och Petra var inte på sitt rum å orka inte leta..

Får väl försöka ladda ner skiten. Direkt när ja kom hem var ja vrålhungrig så proppa i mig massa müsli och yoghurt, supergott men höll på att dö av mätthet så somnade.. Sov 2h tills maten, om jag var hungrig? Nej! Åt lite iallafall så är proppmätt nu igen, oskönt.

Ska hoppa in en sväng i duschen nu och sen kura ner mig under täcket framför tvn. Får se om älskling kommer hit ikväll eller inte, visar sig. tjing.


everything's magic

Börjar bli trött nu så ska lägga ner datorn, ringa älskling å prata med han en stund och sedan stänga av tvn. Sen är det sova som gäller.

Morgondagen spenderas i skolan som vanligt, Fokusvecka den här veckan, vet bara att vi ska skriva & göra powerpoint inviduellt om ett djur, jag har elefant, haha äger! ;) 
Sen är de säkert 100 lektioner extra matte också som förra gången vi hade sån här vecka, stryp mig tack..

Vi hörs imorgon om jag tagit mig igenom skoldagen. godnatt!


3 videos with me and pascall

Gick inte bäst, men visar väl dom här ändå för att ni ska ha något att kika på. Såg ut som att det gick segt, kändes snabbt. Fick inte in någon rytm dvs, så det gick som de gick. Bara att kämpa på och se de positiva å hoppas på att de går bättre nästa gång! Nu ska jag besöka duschen. tjing.




bullets

Gårdagen slutade med att vi fick sällskap av några stycken in till Sandviken & vi köpte mat från någon kinamatsvagn och åkte en tripp till Högbo, maten sög dock.
Sedan fick vi sällskap av David hela kvällen, hade inte så mycket att göra men blev en massa skratt ändå så det var skönt att få slappna av och bara vara. Kom hem ganska tidigt, vid 1-2.

Vaknade idag vid 1, inte okej.. Gick upp ganska snabbt och åt frulle. Åkte iväg å red Dickan vid 4, var ute i 1.30h och jobbade på som bara fan å svettig blev hon men inte ett dugg trött. Går inte att trötta ut den där hästen, jag var helt slut i hela kroppen men hon ville bara springa springa springa, helt sjukt..

Varit hemma ett tag nu och bara käkat. Inte orkat nå annat men ska hoppa in i duschen nu och sen blir de Solsidan, Time out och Big brother! Får se när jag slocknar sen, imorgon är de back to school, fuck life. puss.


köttad bh

when everything goes wrong

Tjohej.
Dagen började med att åka upp till stallet och ha lektion. Ringrostig som man var gick det inte alls bra, så eftersom man gått upp tidigt och blev mer å mer trött efter varje minut så blev jag inte alls på bra humör när vi gick mot stallet. Så beslutade mig för att åka hem istället för att rida ut med Hanna och Linda, bara dom och Gandur som får lida då isånnafall å det är inte snällt.

Väl hemma låg älskling kvar i sängen, så hoppa in i duschen och la mig sen å mös med honom ett tag innan vi gick upp å åt brunch.

Åkte sedan vidare mot årsunda och hämta upp Felicia på vägen, var ett tag sen man såg henne! Sen dess har vi varit här i Årsunda och har inte gjort så mycket. Tagit de lugnt bara, får se vad som händer ikväll. Vi hörs, puss!


déjà vu

Helt sjukt vad jag är dötrött! Ska nog slockna i sängen snart tror jag, ska ändå upp tidigt imorgon. Har lektion på Gäddan kvart i 11, så halv 10 får jag hämtning, alltså ska jag upp 10.

Så för att jag inte ska vara trött å grinig imorgon så behövs det att jag sover ordentligt. Första lektionen för Nanna på 3 månader tror jag, helt sjukt länge. Hoppas Gäddan är pigg å glá! Vi får höras efter ridningen hörni. goodnight.



life is worthless

Dagen på GRS var väl sådär. Stalltjänst, teori och hopplektion för Leif. Dom första två var väl mest jobbiga och ointressanta medans hoppträningen inte gick nå vidare bra. Började däremot bra, men banade neråt mot slutet, tappade känseln för rytmen så blev inte så bra.
Sen kommenterade han alla var för sig i slutet och till mig sa han bara "My, tyckte jag var bra", så gick han till nästa, jaha!? Vad var bra?! Åå, hatar såna där tränare, helt ointresserade av vad man presterat.

Åkte direkt från GRS vid halv 4, stannade kvar lite längre å titta på dom andra. Så åkte jag med Hanna direkt till Högbo och assisterade med att bygga fram lite klosshinder. Tur hon har som har mig ;)

Kom hem för inte så länge sedan, döhungrig, hade inte ätit sen 11. Men nu har jag fått mat i magen och duschat. Är helt slut i mina armar och ben, lyft minst 40 bommar idag känns de som + dötrungahinderstöd, slocknar nog tidigt ikväll. Får se om jag får sällskap senare eller får sova ensam.. Vi hörs senare. puss!

den här charmiga hesten red jag idag, dvs Pascall alias Limousinen


someday never comes

APU:n idag var i stort sett som förra gången: utsläpp av hästar, mockning, sopning, smörjning, lunch, intagning av hästar, smörjning, ridning, insläpp av hästar. Helt okej dag!

Red Hestia idag igen, försökte kräva mer av henne den här gången men eftersom det var gubbar på taket som tog bort snö så kunde hon inte fokusera. Slappnade av något mot slutet iallafall så det nöjde jag mig med!
Nya ridstövlarna invigdes idag, för stela att hoppa upp med så fick ta pall.. Blir mina dressyrskor tills jag ridit/gått in dom, för stela för att hoppa med, haha..

Direkt efter vi slutat så åkte jag iväg till Dickan å red henne en timma. Trökigt väder men bara å gilla läget.
Har under kvällen gjort våfflor, gudomligt gott, och sen duschat. Ska inte göra så mycket mer nu, vänta in älskling. Vi hörs imorgon, puss!


almost forgotten to tell you


Detta slank ner i postlådan idag! Bara mamma å pappas papper som ska komma nu sen är jag redy to go!

stay with me baby

Nu är både jag och lillebrorsan mätta å belåtna. Ska ta å besöka duschen nu innan Simon kommer, vi hörs imorgon hörni! pussssss.


blev liiiiiite gör mycket makaroner...

i loved you first

Nu är magen hungrig och pappa har åkt på bandy.. Mamma kommer hem om en halvtimme, magen väntar inte på någon! Här ska upp och lagas pasta med ost & skinksås åt hela tjocka familjen. pusssss!


do it like a dude

Naturkunskapsprovet gick.. inte bra. IG troligtvis, fanfanfan..
Sen hade vi läxförhör som jag glömt bort helt, hann dock plugga lite smått så gick bra på de iallafall.
Matteprovet som vi gjorde fick jag G på också, gött!

Kom hem för 2 timmar sen ungefär. Har fått i mig lite gotta som håller magen ohungrig ett tag, sen har jag städat rummet. Så nu är dammtussarna under sängen borta.

Idag händer inte så mycket, bara käka å duscha, sen kommer älskling hit ikväll som jag inte träffat på 3 dagar, känns otroligt mycket längre när man nästan umgåtts varje dag i flera veckor innan. Så han är saknad!

Nu ska jag ta å bege mig till soffan å slummra lite. puss!


vidrigt, jagvet.

dum av dig

Skolan idag var lika som vanligt, massa skratt, liten verkstad. Dock blev jag ju klar med inviduella uppgiften och skrev ner allt som skulle pluggas på tills imorgon. Så gjorde ju ändå allt som behövdes ;)

Direkt efter skolan vandrade jag å Hanna hem till henne i full fart, åkte sedan vidare till stallet för en tur på Gäddan & Eddan. Kom ut sent så hann mörkna på himlen, inte så kult, Gäddan var inte heller på piggaste humöret, men helt okej ridtur!

Ska egentligen ägna mig åt att plugga, vet att jag måste, men orken viljan och motivationen finns inte för fem öre. Har läst igenom 22 sidor, nu orkar jag inte mer, håller på att somna.
Det får gå som det går imorgon helt enkelt. Vafan tänker lärarna egentligen när dom sätter 2 PROV & 1 UPPGIFT som ska var inlämnad veckan efter lovet!? Helt jävla pantade i huvudet är de.

Nu ska jag sova, trött som ett lik. godnatt!



what the hell

Efter 2 telefonsamtal och en smäll utanför dörren då pappa tappa damsugaren eller något sånt så lyckades jag tillslut somna. Så jäklans skönt, sov 1.30h tills mamma väckte mig, skulle kunna fortsatt hela natten.

Men ska försöka hålla mig vaken ett litet tag till. Ska packa ner ridgrejerna nu och sen ner under täcket. Vill bara sova nu känner jag. Får se om Simon kommer ikväll också, tror inte det. Så behöver inte sitta och vänta på att han kommer, bara å söva! Hörs imorgon polers, puss.


tiger snooze

Kom igång i skolan och hann skriva ett A4 ungefär, så det gick framåt tack och lov!

Har varit hemma i cirkus en timma och fått i mig ett äpple. Är dödstrött så nu tänkte jag slockna i sköna sängen ett tag, ciao!


todays & my lovely bed!

myt

Sitter i skolan och har precis haft lunch. Ska sätta igång med individuella uppgiften nu så man slipper göra den hemma sen. Ska bara se till att komma igång så går nog allt som de ska. Vi hörs när jag tagit mig hem! tjing.


store brorsan

Sitter och kikar på Big brother just nu.
Vill verkligen inte till skolan imorgon, dock kollade ja schemat så det är en ganska slapp dag ändå. Bara Matte och Engelskan på morgonen som jag inte tyckerrr om.

Men nuså, fokus på tvn. Hörs imorgon. godnatt!


penny can

Gårdagen spenderade jag och Simon hos David. Gjorde inte så mycket, filmtittande, pratande, biltittande osv. Kom hem och somna ganska sent. Var heeelt död!

Vakna tidigt idag men somnade fort om. Vi låg kvar till 1 och sedan åkte Simon hem så jag kasta i mig frukost å åkte ut till Dickan. Gick superbra idag för första gången, hon blir duktigare och duktigare. Saknar en ridbana att rida på bara, kanske ska fixa anläggningskort på STORK? En liten funderare då jag ska ta henne 3ggr/vecka maj & juni..

Nu ska jag försöka njuta av sista dagen av lovet.. Har fått i mig en halv hamburgare från AGA, spyr. Ska hoppa in i duschen och sen bänka mig framför tvn resten av kvällen. Ni får ha de så brao. pussss!


all a girl wants

(Skulle publicerats igår men blev tydligen inte så?)
Ridturen var helt ok, Gäddan var pigg å glá as usual.

Kom hem för några timmar sedan och har fått sällskap av älskling.

Ska nu trycka i oss chickenbits å pommes, sen åker vi förmodligen ut till Årsunda och spenderar kvällen där. Vi hörs, pusss.


I got a reason to cry

Tjohejsan polers.
Gårdagen var supermysig med god mat, trevligt sällskap och massa filmer å tjattrande. Helt superok fredag alltså!

Idag så drog Magda hem vid halv 10, jag sov dock vidare. Vaknade för någon timma sen och är piggelin till max! Har fått i mig lite frulle och ska nu vänta på att Hanna ska komma hem. Ridning står på schemat. See u later aligator.


Med kladdkaka, virablåtira & ostkrokar kröp vi ner i en nybäddad skön säng framför massa filmer. Bäst!

Pyjamasen är på men nu ska det bytas om till ridclothes!
Fina vädret & bygglov sitter och sällskapar mig just nu.
Och slutligen goda frukosten!

time to go!


the stars makes a wow wow

Hello dudes!
Har duschat och fått på mig lite normala kläder. Sen har magen precis fått besök av ett äpple, mycket gott! Nu ska jag chilla lite tills 6-tiden. Då knallar jag ner till mormor och inväntar ett sms från Magda, sen beger vi oss vidare till Malaysia Butterfly. Återkommer möjligtvis senare så ni får ha de så gott! kisssses.



Tillägger väl att jag nu at the moment försöker gå in mina stövlar. Bara så ni vet.. liksom.

frullerulle

Godmorgon!
Sitter och käkar frukost, klockan 3.. Äh, helt rätt de!
Simon åkte precis hem han, så nu ska jag käka upp de här och sedan besöka duschen en liten stund. För ikväll väntas massa mys som jag nämnde i gårdagens inlägg. Later.


scott pilgrim vs the world

Kvällen har varit relativt lugn. Simon & jag fick sällskap av Olle och Albin här hemma. Kikade på film och fetta godis. Helt ok för att vara torsdag!

Imorgon ser det lugn ut på dagen, mot kvällningen är det kinamat som gäller med Magda. Sen massa mys här hemma. Wonderful. puss!

sjukaste & fulaste filmen på länge.


builder bob

Idag har de då inge hänt mycket..

Legat i sängen till och från hela dagen tills kl 4. Åkte sedan iväg å red Dickan en sväng och sen å hämta mammsen.

Har duschat å käkat nu, å känns aningen tomt å ensamt. Simon kommer förhoppningvis inom någon timma, med eller utan sällskap. De återstår att se. Jag ska ägna mig åt att titta på televisionen tills dess, puss!

damn, hade helt glömt bort det här. sjukt jobbigt att välja fortfarande.. Vettefasiken vad ja ska ta mig till asså.


lite nytt skit

Som ni kanske märkt har bloggen haft lösen, hoho. Ny design, sjukt ful å tråkig, skulle behållt den förra. Men nu orkar jag icke bry mig. Simon tjatar, time to go. puss!


todays

Snacka om att blogg.se har lite problemas. Men försöker väl nu då!

Har under dagen hunnit med att plocka lite i gaderoben, värst vad grejer man kan hitta där! Nu längtar jag ännu mer efter s ommaren. Kom kom kom nu nu nu!

Jag kom precis hem från Ica, sällskapade pappa dit för att hämta upp mamma åsså gick vi in en sväng å handla också. Redo för helgen nu med massa mys!

Ska käka så fort som möjligt nu och sen om någon timma kommer grabbarna å hämtar upp mig, slapp åka buss. Åker iväg å sällskapar dom medans de käkar å sedan tar vi oss vidare ut till Årsunda. Kommer hem någon gång inatt förhoppningsvis. Puss


blek som snö men så fort jag tar mig till stan så är de solariet som ska besökas först å främst!

i'll never be good enough

Vakna för en timma sen, skönt att få sova ut!

Vart upp å käka frukost, orkade inte göra nå mer så hamna i sängen igen.

Ska idag ta tag i uppgiften vi har att göra med den inviduella uppgiften, så jag får det ur vägen..

Internet fungerar nu också, tur att man är teknisk. Nej nu ni, vi hörs. tjing!


stövlarna och linnet jag köpte igår. nu är jag.............. pank.

you make me wanna die

Klockan ringde vid 7, skulle egentligen följa med Simon till sjukhuset, men han var förkyld så då var det ingen idé att åka dit. Så vi somnade om till halv 12.

Åkte iväg till valbo vid 2-3, fick med mig ett par ridstövlar för 1.499:-, skapligt med pengar, känslan när jag tog ur dom ur plånkan var inte okej.. Fick med mig ett linne från bikbok sen också, bara för att jag verkligen kände att ja behövde köpa nått mer, haha.

Åkte direkt till stallet efteråt, red ut på Gäddan med Hanna som red Kalle. Gick bra tills slutet där de blev missförstånd och Kalle stack en bit. Inte så kult.

Varit hemma sen 8, har käkat och duschat. Ska väl sova snart, sitter på mitt mobila internet eftersom vårat trådlösa inte vill fungera på min dator men på alla andra tydligen!? Får nå fel snart.... Bilder kommer imorgon. puss.


RSS 2.0