måndag - 30 november 2009

Ooooooooooh, sista november på hela 2009  8D
feeels goood.


Skoldagen var helt okej. Matten var både jag å emma döda på så satt där osocialt och räknade som tusan xD
Sen hade vi so i en kvart å sen käkade alla utom jag, äckelmat. Vi skulle ju ändå ha provmiddag sen så gjorde inte så mycket. Och snacka om att provmiddan var jäkligt kul xD  alla stressade upp sig somfaaaan, å jag stod lugnt å skalade potatis å gjorde sallad HAHA, så jävla kul var de. Å det gick bra också! :o  VG =D

Å direkt efter vi slutat drog jag å mormor till valbo, först hittade ja iiiiiiiiiiiiingenting. Skittrökigt, men sen så hittade jag massooooooooor. Blev så att jag lära välja mellan två plagg mot slutet för mormor fick slut på pengar :|
Sen kom ja på att jag inte tycker om min nygamla mössa så jag köpte en ny, hade ju ändå fått en femhundring  av mamma. Den kostade 300:- lite dyr den va, var väl nå märke eller nått, haha :'D Så nu har jag en till mössa. Niceeeeeee.

Hm. nått ja glömt? Näe tror inte de. MÅSTE sätta igång med pluggandet av spanskan nu asså. Shit nu blev det ju stressigt. Jag som tänkte se på film :<  aja. Bara å börja. later.


godnatt - 29 november 2009

Nej nu ska jag vara duktig och gå å lägga mig :)
Men jag kan ju inte lova att jag kommer somna på direkten... men skit samma. Direkt efter skolan imorgon så åker jag till valbo med mormor å handlar julklappar till miiig. Blir bara en massa kläder. Jag är dock i behov av de just nu. Men skit sammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Så blir lite sen uppdatering. Å direkt när jag kommit hem sätter jag igång med spanskan. Tror dock att jag hinner lägga in ett inlägg emellan. Så vi får höras imorgon. godnatt!


klartttt - 29 november 2009

Sååååå...

Nu, eller för någon timme sen blev ja klar med spanskaskiten, eller jag kände för att jag var klar så jag satt på en film. Den är fortfarande inte slut men måste se one tree hill å gossipgirl först. Så får pausa och titta vidare efteråt. Kom iallafall nyss ut ur duschen och ja, skola imorgon. otaggad. somvanligt.

Men nu oth. later.


spanish - 29 november 2009

Tjo.

Pluggandet går frammåt och jag sitter med 40 ord på Vokabel åsså masssssor med papper.
Egentligen så är det ju bara å träna på massa ord sen kan man i stort sett resten av skiten, men utifall så kollar jag igenom allting.

jag pluggar första kapitlet idag, andra imorgon och trejde på tisdag. Åsså om jag eventuellt orkar så slår jag ihop allt på tisdag också å kollar om jag kommer ihåg allt, hehe.
Hatar prov. Speciellt sånna här när det är 3 kapitel i varje. Tycker vi ska ändra så vi har prov efter varje kapitel, blir så sjukt mycket enklare :o

Aja. back to work.. pusss.



söndag - 29 november 2009

Godmorgon. Första advent. Inte pjåkigt.
Betyder alltså att det bara är några veckor kvar till julafton 8D

Iallafall så skulle jag varit i stallet för en halvtimme sedan, men orkade inte eftersom jag vaknade halv ett. Så det sket ju sig, sorry felicia ;>  Så nu snart ska jag sätta igång med pluggandet till spanskaprovet på onsdag. Inte kul, hatar spanska. Men wtf, har vg i det (hur nu de gick till?) och ska behålla det för snart sätts ju betygen :)  mvg tror jag inte att jag lyckas skrapa ihop men vg duger shiiiiiiiitbra.

Sen har ju jag och magda provmiddag imorgon för hennes föräldrar, hahaha ska bli så roligt =D  Nej men nu måte jag sätta igång med pluggandet, har bara till fem på mig. Sen är det dusch och tv resten av kvällen! later.


ojojoj - 28 november 2009

Haha, herregud. Här sitter jag framför tecknadefilmer och bölar sönder.. Varför kollar jag då på tecknade filmer? haha, jo men skulle ju ladda hem massa filmer men kom inte på några bra så laddade hem första bästa tecknade film för det är alltid roligt att se :'D 

så det blev typ bambi 2 och björnbröder, hahaha. Sjukt sorgliga så jag har suttit å bölat åt det ja, hur kul som hellst. Näe vad pinsamt, skulle nog behållt den här informationen för mig själv men äsch. Shit the same =D

Ska nog ta å kolla på ännu en tecknad film nu när jag ändå håller på. Sen blir det läggdags för min del! Imorgon får vi se om jag åker upp till stallet imorgon till klockan ett. Har nämligen sagt att jag ska vara med på luciatåget där, men ja vet inte om jag orkar. Jag är ju lix sjukt lat =)  men får tänka på det iallafall.. Nu ska jag sätta igång filmen. godnatt!





ludwig sitter framför spegeln å kollar in sig själv medans jag kollar film ;)

irriterad - 28 november 2009

Just nu är jag SÅHÄR IRRITERAD..

Sitter och bränner över filmer på dvdskivor och vad händer? Jo en stannade på 99% när jag överförde och nu får jag inte ut skivan ur datorn!? Blir så jäkla förbannad -.- Men får ta å starta om skiten. later.


hiss & diss - 28 november 2009



- Pepparkaksdeg.

Bara så gottttttttttt =D

- Helg.
Okej, nu är det snart över.. Men den förtjänar att bli hissad! ;)

- Tankafett.com.
Haha, utan den sidan vore denna lördag väldigt tråkig..

 





- New Moon.
Sämre än förväntat. Och att det är vampyrer å varulvar med har jag inget emot, men dom kunde väl ändå gjort varulvarna något mer realistiskare även om det finns sånna..  så kunde dom nog gjort det bättre ;>
Och filmen var då och då bra rolig, haha. Som mer mot slutet så sprang Bella å Edward i skogen? Hur jävla fult som hellst, HAHA. Nej inte min smak av film direkt.. Speciellt när den brevid sitter och garvar och förstör filmen, haha herregud..

- Städning.
Uh, bara så tråkigt. Har plockat upp på mitt golv (vilket var en hel del!), dammsugit å torkat golvet. Sjukt drygt. Men måste ju göras..

- Nedladdning av film.
Tycker det ska kunna gå på en minut eller så, fatta skönt det skulle vara :'D men näe, det går på en kvart eller en halvtimme. Beroende på hur lång den är då, men ändå ;o
 


childish - 28 november 2009

Hallooo.

Sitter vid stationära datorn och laddar hem massa filmer. Går rätt segt, men jag har tid, haha. Har just nu inget att göra så slänger in en hiss å diss lista om någon minut. pyss.


lördag - 28 november 2009

Godmorgon!

Jag har precis varit upp å käkat frukost å snart ska jag ta å hoppa in i duschen :>
Gårdagen var väldigt trevlig iallafall, mer kan ja inte säga haha hehe haha hehe..... =)

Idag händer inte så mycket skulle jag tro. Ska upp å duscha. Jag kaaaaaanske orkar cykla iväg till ica å köpa godis till ikväll. Mamma å pappa är sämst på att köpa det, bara massa skit. Är ju barnvakt ikväll för mamma å pappa ska på kalas.. Så då måste jag väl ladda med godis och film antar jag ;)

nu..........dusch! later.


fredag - 27 november 2009

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering men ha inte varit hemma =)

Skolan var rätt så lugnt idag. Linnéa, emma å julia var sjuka så det var tooooomt. Men dagen gick rätt snabbt ändå. So - muntlig blablabla, Svenska - film, Kör - aa sjunga då, Matte - seeegt räknande, Engelska - boring å till slut Spanska - repetision av ett av kapitlen vi har i prov på. Slutade typ tjugo i tre ;)

Efter så drog jag direkt hem till mormor å morfar och strax efter jag kommit så kom mamma å max. Där satt vi igång med pepparkaks-bakning =D inte för att det blev så mycket deg kvar då, hehe. Betyder alltså att jag har vääldigt ont i magen just nu, som inte är så bra för jag ska bort ikväll.. Men jaja, jag överlever.

Nu... sitter jag här hemma å väntar på att maten blir klar å sen blir det ut the hoole night. Eller vettefan när ja kommer hem, men någon gång blir det iallafall. Så ingen mer uppdatering ifrån mig! pysss.


guldlock! ;)

<- big boob? =D

YESYESYES! - 26 november 2009

Tjooooooo!

Har nu käkat pannkaka, duschat och sminkat av mig. Ska bara gå å borsta tänderna, sen så är jag redo för sängen =D  jag är så sjuuuuuuuuuuuuuuukt glad just nu. När jag kom till stallet trodde jag att Miro (hästen) skulle gå lektionen före så jag slapp tränsa honom. Men det gjorde han ju inte...
Så jag gick irriterad upp till stallet och gjorde i ordning honom, så skulle jag prova tränsa själv och I DID IT :o hur snäll som hellst var han. Blev fan chockad xD

Så väl nere på lektionen så gick det suuuper. För att vara krångel-hest, så gick det bra. Å han var asmysig å hoppa :) men sen så var den en tant i min grupp som kom för nära på ett hinder så hon hängde på halsen, sen så fortsatte hästen galoppera och sen tog han ett bocksprång så hon flög och fastnade i stigbygeln :o  så hängde hon där och han sprang och sen sparkade han henne så hon låssna. Fyfan, det är så jävla hemskt när man inte kan göra något, bara att se på. Dom tog dit ambulansen men vet inte vad som hände efter det.. Hoppas hon klarade sig bra iaf.. ;/  fyfan, hatar när sånt händer.

Aja. Nu så ska jag plugga so en stund och sedan gå å sova. godnatt!


hade askul när pappa var upp med träningscykeln till farmor, hehe...


torsdag - 26 november 2009

Tja.

Skoldagen var helt okej. Maten sög somvanligt så tog mig sista biten av pizzan som var kvar idag, haha gött! Hm.. fick reda på att det inte blir något badhus imorgon heller för ingen vill åka dit när det är mitt på dagen, blir så krångligt. OCH DET ÄR JÄVLIGT BRA FÖR MIN **** KOM JU IMORSE -.-

Så vi ska antagligen inte ha nå bad om hon inte fixar det till någon av veckorna framöver. Det får man hoppas på, de är kul att bada =D

Inget mer har hänt... vad ja kommer ihåg. Så jävla less på mitt minne så det är sjukt. Men aa, ska dra till stallet om en halvtimme. Eller först ska jag till farmor å farfar för pappa ska dit med en träningscykel och sen bär de av till stallet :) hoppning idag, inte taggad. Ridningen har gått skit dom senaste 2 veckorna, vad fan har hänt? Måste skärpa mig. pusshej.



mini - 25 november 2009

Tjo.

Sitter i sängen och kollar på Greys anatomy. Men jag är så sjukt trött så jag råkade somna ( sittande? ;s ) när jag satt å kollade. Skitkonstigt kändes det. Såg nu att det blivit reklam och jag somnade nog precis efter den förra reklamen ;o scary. Men jag ska väl ta å lägga mig direkt efter pogrammet sluta och sooova. Sovmorgon imorgon, så jäkla skönt. godnatt.


glass i stora lass. världens snyggaste skål har jag också. =)


onsdag - 25 november 2009

Hej på er.

Fick skjuts av mormor imorse till Bessemer, dåligt snäll hon är eller. Älskar min mormor :'D 
kom dit till typ åtta för emma skulle komma dit med bussen då och jag sällskapade henne. Vi knallade iväg på HP och HR å det söööööög. Men ska ändå inte gå där så lära ju välja någonting, eller det var inte jag som valde. Hängde på de andra för det spelade inte så stor roll vilket ja tog.
Men vi var där till typ elva. Åkte buss till skolan å käkade. Sen hade vi slöjd och svenska. Idrotten var inställd för läraren var sjuk.. jag som taggade att få bada =(  och på fredag har vi ju dock också bad, men jag får inte sätta i linserna där för det är för mycket bakterier så jag måste gå dom tre sista lektionerna utan linser. Kommer yra runt och inte se ett skit. Men wtf..

Å resten av dagen ska jag taaaaaaaaare lugnt. Har bara soläxa å då ska ja bara läsa igenom ett häfte så inte så mycket. Hinner jag med på tio minuter typ =) pussss.


hestjevel - 24 november 2009

Usch ridningen gick skiiiiiiiiiitdåligt. Gabbi lyssnade inte ett dugg på vad ja sa till henne om och bara drog åsså var det så jävla krångligt. Nej, till nästa termin byter ja polle. Gabbi is to wierd.

Vetni nu är det en månad kvar till julafton =D

godnatt.

jag orkar inte ta ett ointressant kort och lägga in. nu ugly betty å desperate husewives..

pizzaaaa - 24 november 2009

Hejj.

Sitter i sängen nu och har precis käkat min frukost som bestod av smultron-juice och pizza. Bra kombination och väldigt nyttigt ;) Men käkade inte i skolan för det var äckelmat...

 Ja, hände inte så mycket i skolan. Fick tillbaka soprovet och fick G. Nice, är nöjd iallafall för jag pluggade på lite fel saker så det var synd. Men att jag kom på det mesta, så de var rätt bra =) 
Sen så var ja till skolsköterskan (eftersom jag missade min förra tid) så skulle jag få en ny men vi tog det direkt när ja ändå var där. Å hon skulle kolla ryggen på mig men den var helt normal även fast den var helt fucked up i 8an? Aja, bra det :)

Sen har det nog inte hänt så mycket mera.. vad jag kommer på nu iallafall. Imorgon blir det först till Bessemer, får se hur jag kommer dit, till typ lunch.. sen svenska och idrott (på badhuset) tagga att bada =D

Nej nu måste jag plocka fram grejer innan jag drar till stallet. Uppdaterar väl när ja kommer hem. pysss.



tisdag - 24 november 2009

Godmorgon!

Sitter här färdig, typ. Ska bara göra lite småsaker innan ja åker till skolan =) Spanska första lektionen, INTE KUL. Men ska bara gå igenom prov osv, så det är väl rätt lugnt. Å sen så får vi se om det händer något under dan. pysss.




måndag - 23 november 2009

Heyyyy.

Sitter ensam hemma å är så sjuuuuuukt trött.
Skolan idag då.. fick tillbaka mattediagnosen och 5 var G, 10 var VG, å 12 var MVG. Vad fick jag då? JO JAG KLARADE MIG PÅ 5 RÄTT! Fyfan så skönt :'D precis på gränsen även. Så slipper göra om, wihoo!
Sen så hade vi ju soprov/läxförhör. å det gick inte alls bra. Eller ja svara på allt men jag fick plats med allt på ett papper (bak å framsida) medans julia, emma å magda dundrade på med typ 3-4 papper ;o  känns ju jäättebra. Men så kan det gå.

Sen på hemkunskapen fick vi reda på att vi ska ha provmiddag nästa vecka. Ja å magda lagar mat åt hennes föräldrar för mina jobbar ju å har ingen att bjuda så får räcka med dom ;)  Här ska vi ha mvg, haha neh men typ =) Gjorde omprovet också, fick 2 poäng från att få alla rätt. Surt, men nöjd.

Aa sen har jag inte gjort så mycket nu när jag varit hemma. Halvsovit framför tv:n. Sov ju knappt nå inatt, kunde inte somna ;o så är smått trött. laaaaaaater.








two - 22 november 2009

So = KLART!

Jisses vad skönt hörrudu =D  Nu väntar jag på att reprisen av Greys anatomy som ja missa i onsdags. Sen är de one tree hill, gossip girl och till sist filip å fredrik. Jag är beroende av tv:n, måste verkligen sluta kolla på alla dessa pogram. Jag kollar på tv och följer pogram nästan varje dag :o
Beroendeframkallandeeeeeeee.

Sen så blir det ju pizza ikväll :D gillagillagillaaaa. pysss.




one - 22 november 2009

Hemkunskapen klar!
Bara so kvar nudå....


söndag - 22 november 2009

Godmorgon!

Eller vakna för typ två timmar sen, var skittrött å ville sova vidare. Men lära gå upp för då somnar jag inte ikväll å det är inte så bra. Så har varit upp å käka frukost och nu ska jag börja plugga på so:n och hk:n. Har omprov på hk:n och so-läxförhör så ska plugga mkt mkt mkt.

Ska sätta igång innan jag somnar här. pusss.


heh - 22 november 2009

Blev ingen film. Max å hans kompis ville kolla Harry potter & halvblodsprinsen så vi började kolla men dom tröttnade så jag skulle fortsätta kolla på den själv. Men näe, det gick inge bra, de var för läskigt (a)

Så istället ska jag ta å sova nu. pyssss.


full fräs - 21 november 2009

Hann bara med å kolla på en film för emma ringde precis efter den slutat så har vi snackat ett bra tag. Men hon gick å la sig nyss, å jag funderar på om jag ska sätta på den andra filmen men då blir jag uppe till ett å kommer då inte somna imorgon kväll -.-

Men skit samma det kan jag ta. Sätter på den nu när jag ändå håller på :>
godnatt.


lördag - 21 november 2009

Tja!

Sitter vid stationära datorn och laddar hem lite film till ikväll. Ska bara ligga i sängen å kolla film ikväll har jag bestämt. Jag får dock heller inte vara utanför huset typ nu efter i onsdags ;) Så sitter å laddar ner lite skit eftersom det inte verkade vara nå bra på tv ikväll.

Har blive lite dålig uppdatering idag. Men ja sov till halv ett å sen dess har jag inte gjort ett skit! Fått reda på att jag ska vara med i luciatåget istallet också. Haha, hur ska detta gå... Men ja, nu har första filmen laddat klart så jag ska bränna över den på en skiva. pyssss.


Kafeterian. 8:an.


Hemsk bild från någon tidning.. 8an.


Skolavslutningen. 8:an.


uttråkad - 20 november 2009

Idol är så sjukt tråkigt.




THE BEST!!! - 20 november 2009

JAG FIXADE DET UTAN SKIVAN, BARA FÖR ATT MAN ÄR SÅ JÄVLA BÄST DÅ =DD


fredag - 20 november 2009

Hej på er!

Imorse så hoppade jag över att gå till skolsköterskan, orkade inte slösa bort en sovmorgon för att gå å väga sig å kolla hur lång man är. Det kan jag fan göra när som hellst. Skoldagen har varit rätt lugn idag iallafall.

Kom hem vid typ tre för vi fick sluta tidigare på spanskan. Och jag smällde i mig macka med oboy för jag hade inte käkat nå, äckliga skolmat..

För någon timme sen kom Sofie hit med mobilen + mascara =D  så nu sitter jag och kollar igenom mobilen. Har ingen skiva till datorn som man behöver för att ladda in kort från den. Men har en sen förra året så ska prova den om de fungerar, kanske kanske inte får väl se, hah xD

Gör de med en gång innan jag glömmer bort det. pussssssss.

fan - 19 november 2009

KUL att jag glömde bort att gå till skolsköterskan idag och säga att jag ville byta tid för jag har tid halv nio imorgon och vi har sovmorgon till typ.. vettefan men senare än nio iallafall. Så jag tänker nog inte gå dit, eller jag vet inte. Kanske, vi får väl se. Annars måste jag cykla dit själv och man är där i typ tio minuter. Sen så ska ja vänta själv medans alla på skolan har lektion typ. Det känns inte så lockande direkt..

Men jag vet inte hur jag ska göra än, haha. Beror på när vi börjar. Men nu ska jag gå å borsta tänderna å sen lägga mig å soooooova. godnight.

torsdag - 19 novermber 2009

Hej på er som läser denna otroligt tröga blogg.

Igår drog jag ju till årsunda, my parents blev dåligt arga men sånt får man ta =)
Sov hos emma å fick känna på hur de är att bo i årsunda, haha trevligt att åka buss ju. Bättre än att cykla iaf. Skoldagen var helt okej, vi disikerade kalvögon på No:n. Sjukt kul vare =D
Direkt efter vi slutat så kom mormor å hämtade upp mig och vi drog till synsam. Där kollade dom om linserna satt bra osv, å de gjorde dom så nu har jag ny sort på linserna. Goodie goodie. Lite dyrare å lite bättre, hehe.

Så jag har varit hemma i ungefär en timme nu och väntar på att klockan ska bli halv sex då jag drar till stallet. Är inte ett dugg taggad men vill få de överstökat så jag kan gå å lägga mig sen, sjukt trött.
pusss.

tisdag - 17 november 2009

Hej.

Sitter och kollar på Ugly betty och är nyduschad. Nice de.
Skolan idag var väl somvanligt förutom att vi hade ett oförberett prov på matten, och gick det bra? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄEEEEEEEEE! Fyfan, å om de gick bra så skulle vi skippa de riktiga provet, men det kommer ju verkligen inte hända...

Men annars så har den vare bra. Eller jag var så jäkla trött på sista lekitonen, höll seriöst på att somna. Men kollade på nå illutionssida på internet åsså skrämde staffan livet ur oss med en jävla bild där man ska kolla i en minut åsså kommer något äckligt spöke upp. Blir lika rädd varje gång även fast man vet att det kommer nån :o

Men efter skolan drog ja till stallet och red Gabbi. Sjukt vad hon hunnit förendrats, var skitseg i början och då blev ja inte på de minsta bra humör. Å då gick det inge bra mot slutet heller.. och så är hon så jäkla smal så jag når inte att skänkla på na ;o  asdrygt.

Men nu ska jag fortsätta kolla tv och sen sova. Blir kaaaaaaaaaaaaanske inlägg imorgon, beror på om jag ska hem innan jag åker till årsunda och sover där =) puss.

jisses - 16 (!) november 2009

Hahah, hemska bilder från sommarlovet magda, och bara för det måste jag vara rättvis å lägga ut en på dig också. eller ja två då ... hihi =)

Hm, ja magda skrev allt som hänt under skoldagen. Här hemma har jag ägnat mig åt att kolla på film. Riktigt roande. Åt nyss äckelmat så är fortfarande hungrig. Uscha. puss.




the man in the mirror HAHHA

Måndag va ? - 15 november 2009

tjoooooo gott folk :)

My S-U-G-E-R på att blogga. Hon "orkar inte". Så here I'am. Måste även säga att My har kanske världens tråkigaste blogg, man ska ha bilder My ! inga jävla paint bilder, de suger ! (:

Idag va de som vanligt i skolan. Vi börja kolla på nån urdålig film på engelskan, shit så tråkig den va. Men det är väll bättre än att jobba så ska väll inte klaga. Sen vare so och hemkundskap. Vi fick tillbaka proven, Magda(jag) hade 22/43 ! precis på godkänd nivå. My hade 19 och Linnéa hade 15. Puss på våran pluggichklass , höhö. Vi hade samanlagt 4 lektioner, något skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kmr inte på nå kul.....




bjuder dock på fiiiiiiiiiiina&osminkade bilder, bara för att My sugersugersugersugersuger!

PUUUUSSS
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGIE ♥


starwing - 15 november 2009

Nu har jag hunnit med å kolla på två filmer. Sjukt tråkig söndag, men jaja. Ska hoppa in i duschen snart och sen blir de käka å sen tv. One tree hill, gossipgirl å sova. Jag måste lägga mig i tid idag så jag kommer upp imorgon. Ännu en seg vecka framför sig. pusss.


söndag - 15 november 2009

Godmorgon!

Ligger i sängen nyvaken. Är på något bättre humör idag, men inte topphumör. Så jag ska sätta på en film och äta pepparkakor. Då kanske ja blir lite snäll? ;)

pussspåre.

inte på humör - 14 november 2009

Usch. Jag är verkligen inte på humör. Jag har blivit grymt lättirriterad och bara för det så tror alla i min familj att något har hänt? Seriöst varje gång jag blir osocial och sur så behöver det inte hända något? Så mycket händer det inte direkt i mitt liv! Jag blir så sjukt irriterad och vill bara försvinna för en stund. Flytta.

Jag orkar inte med dom längre. Varje morgon är jag trött och vill inte prata med någon förrns efter en timme när jag vaknat till. Då måste mamma alltid göra till rösten och försöka gör det bättre. Seriöst svårt att hålla tyst någon gång? Jag vill inte veta av någon på morgonen. Inte heller när jag är på dålig humör.

Det blir inte direkt bättre när dom dricker och blir full. Och när mina föräldrar blir fulla blir dom så jävla jobbiga. Man har sån jävla stor lust att flytta hemifrån. Fan vad skönt det skulle vara. Lugnt på morgonen. Lugnt när man kommer hem. Lugnt på kvällen. Jag vill verkligen flytta. Jag orkar inte med dom längre, seriöst jag gör inte det.

Hur mycket dom tror att de hjälper att ha ljus röst och prata fånigt så tror dom fel. Jag är ingen jävla barnunge. Det kanske fungerar på min lillebror. Man fan heller att den fungerar på mig.

LÅT MIG BARA VARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!?!?!?!?!?!?!?!

lördag - 14 november 2009

Hej på er!

Igår fick ja äntligen tag på magda hon kom hit till halv sex, hon trodde bussen gick typ då (istället för halv åtta) så hon hade stressat somfaan. Hahaha xD Men hon stannade kvar här för de va ingen idé att åka hem, så vi käka å roade oss till typ tio i sju. För då gick vi mot trebo. Tog typ tjugo minuter sen så väntade vi vid busshållsplatsen i tjugo minuter till för emma hade sagt att den gick halv, men den gick typ tjugo i......
Men vi hade roligt där ute medans vi väntade, haha =)

Sen när vi kom fram till årsunda fick vi panik över att bussen inte svängde in vid ica, även fast gubben som satt typ breve oss också tryckt på stoppknappen!? Men då såg vi sen att bussen åkte runt och kom till ica sen ändå, hah ;'D

Emma kom direkt till ica å vi stack in där för hon skulle köpa godis å sen drog vi till ungdomsgårn. Kollade på idol, spelade Med andra ord å roade oss :) Vi somnade väl runt ett-två tiden.

Vaknade av att mamma ringde och då skulle hon komma om två timmar så de var bara upp å käka frukost! :)
Så halv tre drog vi hem, å ja. Nu ligger ja här i sängen å degar och gottar mig med godis. Ska sätta på tvn å kolla om de går nå bra annars får jag väl roa mig med något annat kul. pusss.


fredag - 13 november 2009

Hej allihop!

Sitter just nu å snackar med emma i telefon om att jag å magda ska komma upp till årsunda och sova där inatt. Men magda svarar ju inte på någonting. Så vi har kommit fram till att antingen så badar hon, eller kollar på ghost  wisperer, eller är på donken med sina föräldrar, eller kollar film. Finns mycket magda kan hitta på när hon varken är vid datorn eller svarar på sms. Så vi efterlyser lilla magda =)

Hm. skoldagen har varit som vanligt och ja. Inget att tala om.. Jag lyckades somna på engelskan iallafall, i typ nån minut haha, lyckat xD Men nu är de äntligen helg iallafall. pusspådet.

torsdag - 12 november 2009

Hej!

Skoldagen var väl helt okej. Bara att vi kollade på en gymnasie grej å fick glass av dom =D
å på So:n fick vi praopapper som ska vara inlämnade imorgon och då ska vi ha bestämt oss vart vi ska vara v.6 !? Jättekuul, undra som flundra vart man ska vara då... återstår att se, bestäms ikväll iallafall.

Ja resten av skoldagen var totaly normal i think. Magda vart smått sur över att vi KANSKE inte ska få göra pepparkakshus. Haha ;)

Men ja är hemma nu iallafall å kollade mejlen. Såg att hon jag mejlade imorse ang. medryttarhäst hade svarat :o  men hon skrev att det var någon som också var intresserad som skulle dit idag å kolla på hästen om dom passa. Så jag får väl hoppas på det bästa då. vilket kommer skita sig, men ändå..

Ska om en timme dra ner till stallet å rida enögde Miro, kommer aldrig få på honom tränset så jag sitter och laddar för det just nu. Ska fan få på det!
later.

onsdag - 11 november 2009

Hej!

Uppdateringen igår blev inte riktigt av. Jag hade inte orken till att sätta på datorn innan ja drog till stallet. Och på kvällen så tog ja bara en titt in på facebook och sen stängde ja ner datorn. Har även kommit på att min msn inte riktigt vill sammarbeta och har slutat fungera. SKITKUL...

Idag så var de först skola somvanligt. Kom massa stockholmare från ett jazz-gymnasium, vissa finare än andra. Hah ;) å då lyssnade vi på dom och jaa, allt lät likadant å man blev bara döv av skiten. Men eftersom det var svårt att spela sånt så var väl dom duktiga =)

Efter skolan drog ja å mamma direkt till stan. Först synsam å där fick ja ännu en ny lins och nästa vecka onsdag till torsdag ska ja sova med linserna i och sen åka in åsså får dom se hur dom sitter på ögat eller vare va ;>
Men det är bra, slipper jag gå runt med en lins, som jag gjort hela veckan..
Iaf... så drog vi sen på intersport å kolla på jackor, hittade en men vi gick till teamsportia utifall det fanns någon bättre där. Men de gjorde det inte xD  köpte bara en ny mössa för min nuvarande mössa är det massa hål i, haha. Men vi gick tillbaka till intersport å köpte jackan. Så nu har jag en vinterjacka =D asbra (y)

Resten av kvällen ska spenderas framför tvn. puss.

haha fail...


tisdag - 10 november 2009

Bara satt ni vet så lever jag, men jag måste sova så jag uppdaterar dubbelt imorgon när ja kommer hem. godnatt.


mascara - 9 november 2009

Fan.

Måste ha ny mascara. Min kära syster sa något om en bra mascara som sitter kvar mot allt vatten under kropptempraturen eller något sånt? =) så tar man bort den med varmvatten. Lät rätt bra, speciellt nu när jag har nya linser å om man ska sova med dom så tvättar man bort mascaran lätt utan att irritera ögat. Låter bra, haha =D

Så får kika på den. Ska upp till stan på onsdag för att kolla de med högra linsen som hade en spricka dagen efter jag använde den. När jag kollade den kvällen innan så var den ju hel? ;s
jävla skitgrejer. Får hoppas på att jag får en ny då. Det betyder också att jag måste rida med en lins imorgon, haha. Vi får väl se hur det går då.. nu är det käk på gång. later.


men det är ju det att jag inte vet vad mascaran heter... haha...

måndag - 9 november 2009

Tja.

Imorse var det så jäkla segt å komma upp, shit. Ville verkligen sova vidare men näe.. så drog iväg till skolan. So-läxförhöret gick väl rätt bra. Även fast ja inte kollade igenom frågorna så kunde jag det mesta, tummen upp för det (y)..
Sen hemkunskapsprovet då, haha, du ja tror inte jag får över godkänt. Även om jag får det ska jag göra om det för hemkunskap är det lätt att få VG i, haha. Så jag gör om det å pluggar på som satan =)

Eftersom hk-provet var sista lektionen slutade vi runt tolv idag. Så himla skönt! Gick å la mig å sov direkt när jag kom hem, haha. Å vaknade för en stund sen av att katten kom in jamandes. Dryga fanskap. Men var nog bra, annars somnar jag väl inte ikväll. Å nu ska jag... INTE PLUGGA! dåligt skönt eller, har inte någon läxa (!?) :o Så nu ska jag njuta av friheten, haha. puss.

so ? - 8 november 2009

Hej.

Ligger i sängen å halvsover, är så sjukt trött å jag orkar inte plugga heller. So är så sjukt drygt, att napoleon kom från ingenstans och inte kunde franska men ändå blev kejsare i frankrike, vem faan bryr sig om det ?! Aa han kanske uppfann adress-systemet, skitbra, men och? Varför ska vi ungdommar proppa in sånt skit i våra hjärnor? sjukt onödigt och vi kommer ändå inte komma ihåg det efter några dagar, eller veckor.. beror på hur pass bra minne man har, hehh.

Men jag har iallafall inte ens orkat kollat på pappret, orkar verkligen inte. Får räcka med det ja kommer ihåg åsså får ja "tänka mer" imorgon som conny sa på utvecklingssamtalet.. Godnatt.


haha bild från halloween ;D


one tree hill - 8 november 2009

Hello.

Har precis kommit ut ur duschen. Känner mig astrött, tidigt ikväll alltså men måste plugga so den tiden ja har kvar, + att de är oth, gossip girl å vem kan slå filip & fredrik.. Mycket pogram på söndagar, svårt å placera något på typ torsdagar som det typ inte är någonting på? å måndagar? blir ju tokig -.- 

Men hemkunskapen glömde jag i skolan, tog med allt annat förutom det. Jag blir så jävla less! Så får säga till sara att ja glömde boken i skolan så jag får göra provet sen. Snacka om att jag blir irriterad. Men nu är det käk som gäller. puss.


fjäril - 8 november 2009

Magda har en äcklig fjäril på sitt rum, verkligen en fjäril. Inte en mal, utan en fjäril som finns på sommaren !? Usch jag såg den inte igår men för ett litet tag sen så kom den och attackera min panna. Fyfan så jävla äckligt ;o

Fjärilen flora , herregud...






söndag - 8 november 2009

Godmorgon!

Efter en natt i magdas otroligt trånga säng så lever vi, heh =) Har inte gjort så mycket än, eller vi har inte gjort någonting alls. Magda var ner å hämtade en hund å jag låg kvar i sängen. Så vi ska väl snart gå ner å käka frukost för man börjar ju bli lite småhungrig ;> 

Sticker väl hem snart för måste plugga å duscha innan klockan sex. pyss.


terror får stå för blden =D


bowwwwwling - 8 november 2009

heeeeeeeeeeej på diiiiiiiiig.

Ligger nu hemma hos magda i hennes säng. Kvällen har vare askul =) kom tvåa på bowlingen (h) å magda kom SIST trotts att alla förutom henne hade svinont i armen efter sprutan ;D hon fick typ 13 missar på en omgång, sääääääääääämst =D

Aja. Ellen drog typ tjugo minuter före oss så hon skulle hinna med bussen. Å sen när vi drog så gick vi till donken, gott vare :D  å sen stod vi å vänta på bussen, så vare någon full tjej där som gick å fråga alla om cigg, haha hon var lite rolig hon xD  men aa, så såg kvällen ut typ. trevligt trevligt :)

Ja å magda ska väl snart ta å sova för hon börjar bli trötter. Å ja med känner jag, hehe, så godnatt.

  
 
 
 
 
 
nååååågra bilder från idag =) 

it sucks - 7 november 2009

Mja. Har inte haft så mycket för mig under de här timmarna. Om typ en timme ska ja gå ner till magda med massa grejjer, stannar å sover där ikväll så slipper mamma vara så jäkla jobbig -.-

Så inge mer inlägg från mig nu =) Ni får hare så bra utan mig, å bloggar kanske när vi kommer hem. Runt tolv? pusssssssssar.


3 h - 7 november 2009

Fääääääääääääääääääääärdig fixad =)

Typ tre-fyra timmar kvar tills de är gävle som gäller. Nice de. Så nu sitter jag å väntar på att något roligt ska hända.. Vilket det inte kommer göra. Kommer antagligen fortsätta städa å proppa i mig godis. pusspådet.


lördag - 7 november 2009

Godmorgon!

Kände mig riktigt riktigt trött imorse så hängde inte med hanna. Hon hade även fått feber osv så aa, vi får ta de nån annan gång =)

Istället så gick jag upp 12 istället för nio, riktigt skönt. Käkade frulle, städade rummet å hoppade in i duschen. Så nu är det väl bara å vänta på kvällen :) då blir de booowling in gävle. Men aa nu är det ett tag dit så tills dess ska jag få armen och börja vakna, trots att det gör jävligt ont. pussss.


tomorrow - 6 november 2009

Hello.

Sitter just nu å glor på idol och de känns som att min arm ska ramla av snart. Men så är de väl när man tar sprutor, skitgrejer.

Aja, tills imorgon så har jag ställt klockan på 9 för ska kaaanske med hanna till stallet. Får se, om armen inte gör lika ont så ja kan fota å om det inte regnar. Annars så hänger jag med. Å mot kvällen så blir de bowling with magda julia å ellen i gävle =D  men kmr inte bli lätt med armen, fan så irriterande ;o

Men hinner nog med ett litet inlägg däremellan, får vi hoppas iaf xD  pusss.


fredag - 6 november 2009

Tja =)

Skolan har varit...... väldigt wierd. 
Dom som skulle komma på morgonen kom inte så vi lära sitta å kolla på en dokumentär om 1800-talet, å de sög. Sen aulan å kolla på några som snacka om hälsan osv, dö-tråkigt de med..
Å sen fick vi vänta på att få ta svinis-sprutan :)  kändes typ inte å fick inga biverkningar heller, eller jag har dock väldigt ont i armen men det går väl över såsmåningom.

Sen hade vi tre värsta lektionerna kvar; matte engelska å spanska. (fast på matten kastade vi tärningar och gissa vad de skulle bli, på engelskan berättade läraren om sunamin för hon var där när de hände.. å på spanskan kollade vi på teve/film) Så inte så mycket gjort idag alltså =D

 
Å resten av dagen ska jag nog sova, haha. Så jävla trött! Får väl hoppas på att syrran kommer någon dag framöver med mobilen som ja ska få. Hon har ju inte hittat alla grejer till den så hon är smått seg, skulle egentligen fått den i måndags. Men ska inte klaga :)  den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? ;> puss.


miro den enögde - 5 november 2009

Hejhejhejheeej.

Har precis kommit ut ur duschen. Mamma har inte köpt nå nytt schampoo så fick typ en liiiiiiiiiiiiiiiiiiten klick, jättebra.. blir mössa imorgon kan ja ju lova haha =) 

Ridlektionen gick BRA! tro de eller ej, mycket bättre än förväntat och jag fick nästan på tränset helt själv idag. Felicia hjälpte till å hålla ner huvudet på giraffen så gick det på första försöket. Det var då mitt humör vände och jag blev asglad, haha. Tänk vad en sådan liten sak kan göra :'D

Så ja, kom hem å käka pannkaka å nu ska jag plugga på spanskan tills imorgon. Vi har antagligen typ bara den lektionen imorgon för det är massa skit som händer under hela dagen? Bla så ska vi ju ta vaccinet mot svininfluensan. Min lillebror gjorde de idag och blev illamående å fick feber efter någon timme å gick hem.. uscha ;o  Aja. måste sätta igång med spanskan. Hörs imorgon!


den enögde hesten Miro =)


snö - 5 november 2009

Hej.

Kom precis hem från skolan typ. Var dum och lämnade kvar väskan där för trodde vi skulle komma hem tidigare än kvart i fyra!? Så trodde skolan stängt men vi hade tur för det kom precis ut två stycken så vi hann smita in (a) =D

Hade alltså varit på Bessemer gymnasiet och kollat på estet linjen, fyfan så tråkigt de va. Höll på att somna flera gånger åsså i bussen påvägen hem höll jag å magda på att garva sönder. Var så jävla trötta, haha..

Men hemma nu iallafall och om en timme drar jag till stallet. Usch, har ingen lust att rida idag.. inte kommer jag få på Miro tränset heller, HÄSTJÄVEL -.- aja, ska sluta tänka på det. Får se om ja hinner med något inlägg senare. puss.


torsdag - 5 november 2009

Godmorgon!

Sitter i sängen färdigfixad och väntar på att klockan ska spola fram en halvtimme så jag kan dra iväg till skolan. Första lektionen blir det svenskaredovisningen muntligt. Har jag fått in det i hjärnan? Tror faktiskt det! Får hoppas det iallafall.. Sen sista lektionen ska vi till Bessemer å kolla på estetpogrammet, tråkigt, men bättre än lektion iallafall haha ;>

Å efter skolan är de ju ridlektion, men hinner med ett inlägg innan jag åker iväg =) pussss.


mitt framtida husdjur - 4 november 2009

Han heter Skalman.
Han är en sköldpadda.
Han är ganska stor.

Han älskar mig.
Han hatar alla andra.
Han biter alla i tårna.
Man måste passa sig för Skalman.
För han är en lurig sköldpadda. 
Puss.


onsdag - 4 november 2009

Hej på er.

Ligger i sängen med datorn på magen och håller på å övar in det jag ska säga imorgon. Vi ska nämligen sammanfatta ett kapitel och säga vad som händer i det inför klassen, realy funny =)  näe, men inte så farligt. Ska bara komma ihåg det ja ska säga, hehe. Men de är inte speciellt mycket. Mer än halva kapitlet handlade om när dom boxades, så finns inte så mycket att snacka om där riktigt.

Dagen har iallafall varit rätt bra. Flytit på somvanligt.
No- göra uppgifter i böcker.
Engelska- läsa skvallertidningar på engelska.
Spanska- jobba segt i en havtimme typ.
Lunch- käka och vandra runt.
Slöjd- gjorde klart broderiet, så nu blire att göra en tröja till det, haha.
Svenska- läste, litegrann, kanske två sidor, hatar att läsa.
Idrott- badminton.

såg den otroligt roliga skoldagen ut ;) Å har suttit med svenskan sen ja kom hem, riktigt najs. Har ju fått läsa om å om å om å om igen för att hitta något intressant, men har jag gjort det? näääääääääe. HATAR böcker, finns inget roande med dom alls..

Men nu är de käk på G. later.

tisdag - 3 novermber 2009

Halloj.

Ja dagen var rätt stressande idag kan man säga. Först skolan då somvanligt, inget märkvärdigt alltså.
Sen efter så drog ju jag och mamma till stan direkt. Knäppte hemska kort och medans vi väntade på att han skulle skriva ut å shit så kikade vi runt bland massa fotogrejer.. Köpte ordentliga fotopapper (y)
och efter gick vi till synsam. Fick en par andra sorters linser jag inte haft förut som är lite dyrare och man kan sova med dom någon gång ibland när det behövs. Så ska ha dom här två veckor och prova på hur bra dom sitter på ögat osv =)

Och efter de så skyndade vi hem och jag satt i linserna och sen drog ja direkt till stallet. Kom dit och började bygga på banan. Så hade ja hämtat det mesta och ställt ut det, så kommer dom efter tjugo minuter? MOGET! Inte nog med det. Jag fick gå fram å tillbaka snabbt somfan och hämta tunga hinder-stöd. Medans en av dom hämtade "klossar/sockerbitar" som bara väger typ 200 gram (?!) lr nått -.- Höll på att stressa ihjäl och hade en kvart på mig å göra i ordning Gabbi. Även att hon var lerig så jag lära stressa ännu mer, och ju mer jag stressade desto orolig och irriterad blev hon..
Så nere när vi red sen så blev hon helt omöjlig. Sprang så jävla fort och jag kände att jag hade noll koll på henne. Kunde bara sluta i kaos. Men tillslut blev jag så jävla förbannad och tog tag i na och då gick det rätt bra. Men efteråt var jag inte på bra humör, riktigt jävla less var jag.

Så under kvällen var jag inte på så bra humör om man säger så. Men nu är det bättre, som tur är. Annars skulle jag inte ens ta mig tid till att sätta mig här å skriva ;) Men nu har jag gjort det och de betyder att jag är på bättre humör. Å så fort desperate husewives är slut ska jag sova. DIREKT -.-  så godnatt!

hihi - 2 november 2009

Hejsan.

Dagen har spenderats åt att plugga, plugga å plugga lite till. Men trots att jag gjorde de så glömde jag plugga so:n som jag skulle göra tills imorgon. Men nu är det för sent för det. Får göra det imorgon påväg till skolan istället. Får alltid tid över på mornarna så får väl ägna mig åt att plugga då då.. -.-

Imorgon hinner jag inte med några inlägg förrens innan eller efter ridningen. Är inte säker riktigt.
Men får skjuts till skolan och sen kommer mamma å hämtar upp mig så åker vi till stan å hämtar nya linser. Får se om jag lyckas övertala henne att få linser man sover med. Fyfan så skönt det skulle vara.. tänk å vakna upp en morgon och SE!? Haha, kanske låter som att jag överdriver något nu.. men ni anar inte hur drygt det är att vakna upp när det är typ svart i rummet (fast om man kan se, så ser man små detaljer)men jag kan inte se någonting, absolut ingenting! Uh, så aa vi får se om jag får min vilja igenom..

Medans vi är på stan så kommer vi knäppa kort, förra kortet till körkortet till moppen hade ju mörk bakrund så vi fixar ett med vitt imorgon istället. jävla löjligt asså -.-  ... och sen så kommer vi hem, jag byter linser och åker å rider på efterlängtade Gabbi. =)  Så får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag åker eller när jag kommit hem. Så vi hörs imorgon. godnatt.

(orkar inte lägga in bilderna nu, är döttstrött.)

måndag - 2 november 2009

Hejhejhejhejhej.

Dagen har varit rätt lung.. Skolan somvanligt först då. Gryyyymt trött sista lektionen, dels för att jag soman senare än väntat igår och dels för att vi satt i aulan å lyssnade på någon tant som snacka om... eh nå regel, kommer inte ihåg vad den heter med vi hade iallafall rättigheter med något.. Fattade typ nada, haha.

Nu efter skolan har jag typ sovit smått framför tvn. Grymt trött iallafall. Så väl fortsätta med det. Laddar upp bilderna från helgen sen, när jag orkar. puss.

måndag - 2 november 2009

Hejhejhejhejhej.

Dagen har varit rätt lung.. Skolan somvanligt först då. Gryyyymt trött sista lektionen, dels för att jag soman senare än väntat igår och dels för att vi satt i aulan å lyssnade på någon tant som snacka om... eh nå regel, kommer inte ihåg vad den heter med vi hade iallafall rättigheter med något.. Fattade typ nada, haha.

Nu efter skolan har jag typ sovit smått framför tvn. Grymt trött iallafall. Så väl fortsätta med det. Laddar upp bilderna från helgen sen, när jag orkar. puss.

sorry - 1 november 2009

Nej fler bilder kommer imorgon istället, hehe. Jag orkar inte ladda upp dom nu, så gör det då istället.

Sitter och kollar på vem kan slå filip och fredrik, eller kollar å kollar. Kikar lite då å då..

Höstlovet är snart över. Skola imorgon alltså, känns inte sådär jättekul.. har engelskaprov och sen så ska vi lyssna på nå jävla skit på hemkunskapen istället för att baka bröd. Blir ju förbannad. Inte blir de bättre av att mina sista linser som jag hade, en av dom var sönder i förpackingen. HUR KUL ÄR DE DÅ!? Ja, så imorgon å på tisdag måste jag klara mig på en lins. jättejättejättekul... uscha. Men ska sluta sitta å klaga nu och gå å borsta tänderna. pusshej.


söndag - 1 november 2009

HEJ PÅ ER!

Nu är jag äntligen hemma efter en tre timmars bilfärd med massa puckon =)  Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera nu under helgen, men har ju varit upptagen hela tiden..

Men helgen har varit skitbra. Det kunde ha varit liite mera snö men det gick att åka bobb trotts allt, hehe.

På fredan klädde vi ut oss som man brukar göra på Halloween och käkade tacos. Hunden lyckades också göra illa sig och skrek som en stucken gris. Fyfan det var inte kul.. men det gick bra iallafall :)  Sen var det ju fjällvandring och det var asjobbigt. Men det behövdes, vi proppade ju i oss massor med godis osv där uppe..

Sen så var ju Felicias lillebror Filip ute och sköt luftgevär själv, å helt plötsligt kom en älg precis nedanför stugan, haha. Han kom in alldeles chockad och berättade det, synd att jag inte var där å fick nå kort pån.. Sen så stack ju hunden iväg efter den också, men jaa.. mycket som hänt under dom här dagarna xD

Å gårdagen var rätt lugn, spelade kort å hade de trevligt :) Jag å felicia däremot somnade runt två-tre, först var jag aspigg vid typ elva, sen blev felicia aspigg vid tolv, sen jag vid ett osv osv... Så vi låg i flera timmar och babblade på som nå jävla hönor, hehe. 

Och det gjorde de inte lättare att gå upp imorse kan man ju säga.. Blir väl tidigt ikväll istället då ;)



Nu... sitter jag här huuuuuuuuungrig, har inte käkat sen nio. Å de blir väl inge mat förrns klockan sex så får gå å ta nå godis eller nå.. (a) pusshej.

 
 
hahahah snyggt ;)




 
 


(MER BILDER KOMMER SEN....)

RSS 2.0