onsdag - 30 september 2009

Hej allihooop.

Strömavbrottet imorse var inte kul, höll på att skita på mig, så rädd vart jag hehe.
Skolan sen och den har varit lika trök som vanligt. och nu ska jag dra till salongen och få håret färgat & klippt!
Seeya later alligator.


magda skickade en sån fin bild på sig själv som ska föreställa
henne som neger. så fint så. oah ja magda du bjuder =)))


tisdag - 29 september 2009

Tjoooooo.

Har precis slängt i mig mat, cili corn carné eller hu de stavas. likadant som det var i skolan idag, härligt xo  Aja. Dagen har spenderats hemma hos magda, kollat på en kass skräckis. Men världensfinastemänniskalucastill var med så då gjorde det inte så mycket, förutom att han dog -.-

Men ja. Resten av kvällen ska spenderas till att först duscha, sen läsa cirka 100 sidor, SKITKUL. kommer aldrig blir klar med det.. Sen så är det tv som gäller :) sovmorgon imorgon och IT FEELS SOO GOOOOD!!!!

pusssssssssspåer som fortfarande läser min trista blogggg ;)


måndag - 28 september 2009

Bloggandet går segt just nu. Hatar att det tar sån jäkla tid med modemet, jag vill kunna sitta vid hubert igen ;< 

Aja. Direktly efter skolan drog ja hem, hämta havregryn, haha, och drog te magda. Vi bakade negerollar och kollade på film, och hade kul somvanligt :'D Men ni kan nog inte fatta hur mina fingrar ser ut nu. Inkletade i nagellack, haha. + att mina tummar är tejpade. det är ju suuper ;)

Klantig, som alla vet att jag är, så har jag glömt matteboken i skolan och vi har p r o v imorgon..... feel great. tur att man får ha fuskbok iallafall :> hatahatahata matte...
pussssssspåer.


Tänkte för en gångs skull lägga ut bilder. Men nääe då hittar jag inte sladden, grejtannnn..


söndag - 27 september 2009

Godmorgon!

Felicia sa sist ja prata med na att hon skulle starta klockan åtta idag, men när startar hon då? Jo halv tio. Så jag gick upp för tidigt, nice. Men gör inte så mycket. e piggggggelin :)  

Haha, igår var ju en upplevelse. Ska inte säga något förrens jag snackat med magda om det, hahaha! Undra om hon kommer ihåg det :>   aja. ringde emma å snacka om det som hände. Satt uppe till typ kvart i två sen skulle emma åka moppe, hah, så då somna jag. Vaknade runt halv sex för att katten ville ut men orkade inte med att släppa ut honom, dumt gjort av mig, nu ligger det skit bakom soffan. Så det stinker i hela huset. fyfan..

Och ja, snart bär det av till stallet, see ya!

lördag - 26 september 2009

Hej..

Sitter här ensam hemma, väntat hela kvällen på att magda skulle komma åsså fick jag nyss sms av hennes syrra att hon inte kan. jävligt kul. Så sover ensam hemma ikväll, kommer nog aldrig somna. hur kul som hellst..

Dagen har iallafall varit bra. Rally hela dagen å knäppt kort osv. Blev rätt trött på slutet och vela bara hem, men det var kul :>  syrran är ute hela natten och sover hemma hos sig. Bror min sover hos en kompis. Så här har man det askul. Ska nog gå å lägga mig, inte alls på bra humör längre. godnatt.

fredag - 25 september 2009

Äntligen helg!

Den här helgen är i stort sett fullbokad :>  Om cirka en halvtimme kommer syrran och vi drar upp till valbo typ direkt. Efter det så ska man väl slänga i sig nått att äta sen bär det av ut till emma i årsunda. Stannar där ett tag, åker sen hem och lägger mig tiiidigt för ska upp imorgon och åka på rally! Ska vara där hela dan och stå å fotografera.
Sen på kvällen kommer magda och sover här förhoppningsvis :> 
Sen så ska vi upp tidigt, eller jag skulle iallafall upp te stallet till klockan åtta, men eftersom moppen inte fungerar så blir det nog inte av. Det beror på om moppen lever då, annars får ja å magda sovmorgon :))))) 
och söndan blir nog ganska slapp om det inte blir stallet då. Så ja. Ganska mycket på g.

Så jag hinner nog inte med att blogga så speciellt mycket :<   men vi får se.


Imorse vid halv fyra så började katten jama och gick omkring i huset så jag lära ju gå upp och släppa ut honom. Och precis på vägen tillbaka så slocknade ALLT ljus. Ett minus var ju att jag inte hade några glasögon på mig så jag såg absolut iiingenting. Fick känna mig fram och stod stilla i kanske en kvart för att jag inte såg och vågade gå någonstans, hehe :'D
Men ljuset kom tillbaka och jag kunde gå å lägga mig igen, hah. Snacka om att jag blev helt vettskrämd. Jävla katt..

 


äsch då - 24 september 2009

Tjo :)

Sitter vid syrrans dator nu en liten stund, orkade inte sätta på stationära så jag lånade hennes istället (a)  ridlektionen kändes hur ra som hellst och jag älskar biran (hästen jag red) , hur underbar som hellst! Gash, typ realy happy :>  aja. Min moppe har tagit självmord den med. wtf lix. Skulle starta moppen somvanligt och näe fungera inte, så jag gjorde (somvanligt) så kickade jag men det fungerade inte heller! Så höll ja på i alla olika knappar å stöd å vettefan, jag provade nog i stort sett allting som man kan göra för att starta en moppe. Så jag blev så jävla förbannad att jag slängde ner allt på backen och gick in och frågade sofie om hon kunde skjutsa upp mig. Tur att man har en syster som har körkort alltså ;)

Så ja, jag kom dit iallafall och jag hade en jäkla tur att biran gick lektionen före så jag slapp stressa ihjäl mig!

Mja, nu sitter jag i soffan och måste hoppa in i duschen. Ska göra det sen gå å lägga mig. godnattttt.

(bilderna kommer imorgon för aa ni fattar..)



torsdag - 24 september 2009

Ops. Dålig uppdatering..

Var iallafall hos magda igår. Vi var så sjukt hungriga när vi kom hem så vi gjorde pannkakor och det blev typ samma som farmor gör ;o aja. sen så var vi ut och spelade lite golf, haha. Vi är så sjukt bäst på det så de är inte sant ;D Sen mot klockan sex stack vi in igen och satt på en film. Drog hem vid nio för mamma blev sur hehe.

Aja. nu är jag färdig för att dra iväg till skolan iallafall, hämtar upp magda somvanligt på vägen. Åker om typ en halvtimme. see ya.

bilder från igår kommer senare idag! :)

tisdag - 22 september 2009

Hejjjj på er.

Skolan först idag då, lika trögt som vanligt. Och jag å magda hade lite otur där på slutet, haha ;> 

Glömde min svenskaläxa i skolan, toppen toppen... Men annars så flyter det på, bortsett från att jag absolut inte fattar någonting på matten.

Ska nu ta å ta fraam grejer å shit sen dra te stallet. Ser inte ut som att det blir någon moppefärd för mig idag iallafall, regnet öser ner just nu så aa.. pusspåer.


haha kommer du ihåg våran video magda ? ;D

måndag - 21 september 2009

Hejj. Kom typ precis hem från valbo, direkt efter skolan kom mamma å mormor å hämtade upp mig så stack vi dit. Kommer ni ihåg när jag berättade om att mormor och morfar hade vunnit 75.000 på trav? och att jag fick 5.000? jag har cirka 400kr kvar av dom 5.000:- hahah. lyckat. och det har knappt gått typ två månader?!

Aja. nu har jag nog kläder så det räcker ett tag :>

Sen i skolan så är det bara 3 9:or kvar för alla andra är på prao, galet tomt det är utan alla ;o eller ja. inte jättetomt, men ändå :)   pussssssssss.


god frukost på Saw-maratonet som ja, julia å magda hade på sommarlovet. :>


söndag - 20 september 2009

Dålig uppdatering idag. å de beror på att jag städat mitt rum i stort sett hela dan, hehe. Storstädning (y)  Så är trött nu. Om cirka en timme ska jag laga mat, eftersom jag har det i hemkunskapsläxa. Så jag ska antagligen göra kyckling med ris å curry sås eller nått sånt. Mamma bestämde så ja, vi får väl se hur det slutar haha.

Så jag har inte haft så mycket tid till att sitta vid datorn. Ska nu göra idrottsläxan som vi har och den ska vara inlämnad till imorgon så ja, det är bara å börja. pussssss.


hissar och dissar - 19 september 2009


- Farmville.
Beroendeframkallandeeee!

- Facebook.
... inne, bilddagboken ute.

- Moppen.
Undra hur många gånger den varit på hissar-listan? men det är så jäkla skönt att kunna ta sig någonstans utan att behöva fråga om skjuts eller cykla. i love it.

- Idol.
De första två veckorna när det är uttagningar är helt klart det bästa med hela pogrammet.

- Julias Födelsedag.
teheheheh, på måndag då jeflar!


- Hösten.
Kallt och det blir bara mörkare å mörkare på kvällarna. iiiiiiiiiiiiinte ett dugg kul.

- Moppen. (!)
Den åker för sakta, varför ska den inte kunna åka lika fort som bilar för? :<

- Skolans musik.
Nu när dom äntligen satt upp högtalare i korridorerna så spelar dom CAROLA!? vafan är det med dom egentligen?

- Mygg å knott.
Jag har tvåhundrasjuttioåttatusen myggbett.

- Glasögon.
På något sett så blir dom smutsiga hela tiden. I hate it.


home sweet home - 19 september 2009

Tjo :>

Sitter nu här å trökar för en gångs skull. Tänkte åka å rida men näe, orka inte :>  Väntar nu på att familjen ska komma hem och göra mat till me, hehe. Mja, händer inte så mycket idag skulle ja tro. pussssss.


lördag - 19 september 2009

Godmooorgon. Blev väckt av ellen imorse typ åtta -.-  var astrött men efter en stund så :')   Ja å magda har plockat ihop nu, jag iallafall magda har nog lite kvar. Men snart drar vi hem till emma å rycker upp henne å moa om dom inte är uppe :)  sen åker vi mot resecentrum för ellen ska typ till valbo å sen drar väl ja å magda hem.

Får se vad som händer ikväll. Kommer väl upp något, en lååång dusch ska jag iallafall ta när jag kommer hem! Skriver när jag är hemma, om jag inte ska någon stans. pussssssss.


alvaaaaaaaa å my :>


fredag - 18 september 2009

Hej alla typ ugglor.

Jag grymt osocial efter en lång dag men livas väl upp snart av dom andra två som sitter i andra hörnet i sängen och jag sitter i andra hörnet av rummet i soffan. Börjar bli trött och lättirriterad. not good. Och jag har inte berättat vart jag är heller, så ja, jag är hos ellen i årsunda och ska vara här tills imorgon. Lär upp i skaplig tid men får väl gå å lägga sig när man kommer hem sen då helt enkelt. Men nu pallar ja inte bloggea nå mer. pusssssssssss.


de beers - 17 september 2009

Nu ska ja åka och rida Biran antagligen. pussss.


miss u.


gitarrrrr - 17 september 2009

Tjo :>

Skolan idag som vanligt då. Å sen så hade nån tagit magdas cykel , så ja fick skjutsa hem na. Å ja, nu är man hemma då. Inget speciellt med det. Pappa sa iallafall att jag hinner inte laga nå mat idag så vafan. när ska jag laga mat då !?  äh, får skriva att jag gjorde värsta grillat kött å shit och så får mamma å pappa bara skriva under där. Blir bra :'D 

Ska iallafall nu plugga lite på spanskan, om ja orkar dvs. å sen bär det av till stallet. pussspådet.


blogg.se's kvalité på bilder sugerrrrrrr :>


torsdag - 17 september 2009

Godmorgon :>

Har precis gjort me klar och ska snart, om typ fem-tio minuter sticka till skolan. Torsdagar är nog den näst ojobbigaste dan på hela veckan. Så de är bra :) pussssss.  (meningslöst inlägg men men..)




SVAR TILL MIN KÄRA SYSTER: JOO JAG SKULLE EGENTLIGEN GJORT DEN! JAG TOG FRAM ALLA STEKPANNOR Å SKIT SEN SÅ FICK JU INTE PAPPA HJÄLPA MIG SÅ DÅ SKET DET JU SIG  :o


mjae - 16 september 2009

Haha, fisk är skiiiitsvårt att laga så efter ett bra försök tog pappa över och jag satsar stenhårt på att göra pannkakor imorgon innan jag sticker till stallet. Myyyyyycker enklare :)))   aja. har precis käkat iallafall och nu är bara jag å lillebror hemma. Peronen e hos nå folk och sen kommer dom hem med en glass te mig, tihi :'D

Snart idol, om en timme, måste ses. pusssss.


onsdag - 16 september 2009

Hej på er. Bloggandet går segt just nu. Jag har lixom ingenting att blogga om, eller jo det har jag men jag har varit väldigt upptagen ända sen i typ fredags. blev ju kiosken med ellen på fredan, på lördan blev de kadrilj, på söndan åkte vi till vansbro å sen red ja, på måndan blev det magda hela dan å igår blev det pluggande å stallet. Så jag har helt enkelt haft fullt upp :>  

Men idaag är det ganska lugnt. Skola först. Idrott sista lektionen och fyfan vad duktig jag var som sprang typ en tredjedel av 2,5 km ! :o   snacka om att det var skönt att ta sig en låång dusch efteråt haha :) Så nu sitter jag å kollar igenom det jag missat under dom fem dagarna å sitter även å kikar på vad jag ska laga för mat ikväll. Har nämligen hemkunnskapsläxa i att laga en måltid för familjen haha! Pappa sa nyss att han hade tagit upp fisk så jag får väl kolla bland fiskrecepten då. pussssssss.


tisdag - 15 september 2009

Ops :>

Igår så åkte jag direkt efter skolan hem till magda och ja vad ska man säga. Jag kan ju först och främst säga att jag råkade ha av hennes handtag på frysen (+att man måste trycka in handtaget för att frysen ska öppnas) så nu kan dom typ inte öppna frysen, haha. (a)   sen så hade vi massa annat för oss.. kollade film, tv, dator, ute å typ lekte haha, å spelade golf och det är jag king på! Så när jag kom hem var klockan åtta och jag satt med å käka sen rakt i säng. Var så sjuukt trött så orkade inte ens titta på datorn.

Så imorse var jag typ skapligt pigg tills julia kom och förstörde min dag, så sjukt irriterad på den människan nu så jag vill inte veta av na nåmer idag kan jag ju säga. Så jag ska kolla igenom spanskan som jag har till imorgon och sen ska jag dra iväg to thö stable. Kommer hem vid typ halv åtta och då ska jag hinna käka och sen så blir det bara pluggandes.

Känns att skolan tar upp lite mer tid nu än förra året. Engelska och spanska läxa ska vara klart tills imorgon så ja har lite å göra. pussssssss.


hanna är duktig fotograf :>


bestestis - 13 september 2009

Hejjjjjjjjj.

Stack ju somsagt till manno å pampas tidigare. å känner att jag har växt ifrån manno rejält nu så när felicia inte är med så blir det pampas som får jobba :)  vi mötte upp hanna och hon var med som fotograf, fast hon fick också prova rida en stund också. och hon tycker pampas är skitsöt, men han var hur omusklad som hellst och såg skabbig ut haha ;) 

Men vi hade de trevligt, pampas var glad å bockade hela tiden med hanna haha så aa :)  sen så blev jag kvar i stallet ett bra tag för pampas hade svettat ur sig en maaassa skit under "pälsen". så jag fick stå och skrubba i typ en halvtimme för vadera sida x>  

Kom hem vi sju och satt mig framför teven med mat ( en pannkaka å godis (A) ). sen så fastnade jag där och har precis kommit ut ur duschen. så nu håller jag på att ladda in bilder för fullt. över 700 bilder blev det idag, mycket att gå igenom alltså..  så ja. lets start with that. pusssss.

bilder kommer senare eller imorgon!

söndag - 13 september 2009

Tjo. lite sent inlägg men hann inte imorse..

Gick upp typ halv nio och sen åkte jag, mamma, pappa, mormor och morfar till en stuga i typ vansbro. och gps:en var ju helt dum i huvve, så istället för att åka en genväg på asfalt och rakt förbi en sjö så visade den att vi skulle åka runt sjön på en fucking jävla grusväg. Så vi hade stor lust att ge upp för den kändes oändligt lång och vi kom typ bara längre å längre in i skogen !?  aja, vi lyckades komma ut iallafall. Stugan var en stor besvikelse, massa sunkmark utanför och typ läckor i taket? så jag skulle såå inte följt med -.-

Nu är vi hemma iallafall, och jag har sjukt ont i rumpan av att ha suttit i mitten i bilen. Men trots det så troor jag att jag ska orka med att åka ut å rida :>  har inte varit där sen sommarlovet så det är kanske dags igen? :)   men funderar på att ta det imorgon istället för vi slutar ju tidigare. Så behöver jag typ inte stressa innan det blir mörkt och trökigt :)  näe så blire inte! jag åker nu med desamma åsså kommer hanna å typ följer med å antagligen fotar :) pussssssss.


ett år sedan.. jisses :o

bilder - 12 september 2009


haha snygg stil ;)


kadriljen (hanna å mia längst fram haha :D )




"väderkvarnen"  

okej nu orkar jag inte ladda upp nå fler haha. datorn blir så seg å det tar tid å ladda upp en bild i taget -.- så ni får nöja er med dom där.

det där med magda vet jag inte om det blir något nu? det verkar inte så för hon svarar inte på sms och det betyder kanske att hon ligger i bilen och sover å är påväg hem. eller så har hon kommit hem, lagt ifrån sig mobilen och gör något annat. Typ något av det där är det antagligen. Så vi får se hur det blir ikväll... pusss.

lördag - 12 september 2009

Tjaaaa iäm back!

...... från kvarnströms gården :)  där hade ju dom värsta uppvisningen av kadrilj och massa annat stuff. jättekul att se på var det, OCH FOTA. ehe. Blev inte sådär ööverdrivet mycket bilder men det vart över 280 stycken iallafall så får sitta å rensa lite när alla laddats över.

Så jag har ställt upp som fotograf alltså och nanna (som äger stället) sa till och med att om det blev bra bilder och om hon fick använda dom till hemsidan så skulle jag få en två timmars turridning där. Får se om hon kommer ihåg det, haha. det är inte så jätteviktigt men ändå :>

aja. nu så ska jag hoppa in i duschen och sen så skulle kanske jag åka till magda. vi får se hur det blir. pusss.

kommer förmodligen även upp lite bilder sen :>

kadrilj - 11 september 2009

Glömde att nämna att imorgon så åker jag till hanna å kalle där, för dom ska ha kadriljuppvisning så jag ska vara där och fotograferaa. blir askul :>>>   så jag hinner inte uppdatera på morgonen utan gör det när jag kommer hem. pussssss.


fredag - 11 september 2009

Hejjjjsan.

Gissa vad jag har i min väska? jo fem stycken negerbollar, haha, jagvet ja e fet :>   + en bilpåse (a)   aja. skolan först somvanligt, gick till magda på morgonen för att hon skulle skjutsa mig men det blev jag som lära skjutsa -.-  aja, sen har skolan varit somvanligt. Åkte å jobbade med ellen efter engelskan så hade ingen spanska, så sköönt =)   och sen nu när vi åkte till resecentrum så skulle jag få träffa robin, men mamma kom tidigt så ja hann inte träffa han, surt ;)  

å ja. nu är jag hemma och mamma ropa precis att det var mat så måste käka nu. pusssss.


ellen e galen :)


only for you magda ! :D

torsdag - 10 september 2009

Oj, lite dålig uppdatering nu kanske? Men jag har faktiskt något att skylla på.. mitt mobila bredband ska på inlämning så dom ska kolla vad som är fel och jag tycker inte om att sitta vid den stationära datorn. Därför är det lite trökigt här just nu :)  men jag fick ju in lite bilder sen igår iallafall!

Idag då.. jo sovmorgon somvanligt men hann inte med å blogga för det var skolfoto idag, så ja, fixade mig somvanligt så varför tog det sån tid egentligen... jag fastnade iförsig framför "vakna med the voice" ett litet tag så det är nog orsaken, hehe.. 
Men trots skolfotot, som inte kommer bli bra, som alla andra skolfoton, så har väl dagen varit okej :>  och nu ska jag ta å typ tare lugnt innan ja sticker till stallet och sen ska jag plugga skiten ur mig. nedå, men typ ;)

Och jag hinner antagligen inte med något inlägg när jag kommit hem från stallet och efter skolan imorgon ska jag med ellen å jobba i kiosken i högbo, hah. Så uppdateringen kommer på kvällen nån gång. pussspådet.


sweetemma :>


onsdag - 9 september 2009

Hej allihop :>

Har nyss suttit och chattat med en från telia, å modemet till mitt mobila bredband ska lämnas in. Så nu får jag väl hoppas på att garantin på den jävla saken är kvar, annars blir väl pappa tokig..

Skoldagen har väl varit något okej. Vi gick till halv tolv sen fick vi sluta från sista lektionen för dagen och sen drog vi hem till julia innan vi skulle på den jävla skoljoggen.. Och våran klass är ju som den är. Jag, linnéa, emma, robin å eddie satt vid ett vindskydd under en timme typ, hehe. å kollade på när alla andra sprang. Men magda å julia var duktiga som skulle ha sprungit en mil och gjorde nog det? ;)  får se imorgon vad dom säger eller om dom gav upp, haha :'D

Aa, så nu ska jag typ snacka med pappa om modemet och sen så ska jag sova. Så jäkla trött. Trots att jag lägger mig typ nio på kvällarna, haha. så är jag ändå grymt trött. så egentligen så hjälper det inte att gå å lägga sig tidigt utan man blir lika trött ändå -.-   pussssssss.


gulligt julia x>


juliia, å typ halva magda å emma :'D


linnéa haha ;>


magda å emma var svårtfotade :>

idol - 8 september 2009

Kom nyss hem och nu är de brottom brottom. Ska hoppa in i duschen nu på en gång sen ska jag kika på idol som börjar idag =)   uttagningarna eller vad det kallas är ju helt klart det roligaste med hela pogrammet så det får man inte missa ;)  

Men eftersom det är tjugo minuter kvar så måste jag nog skynda på lite nu... hörs imorrn!

   


tisdag - 8 september 2009

Helloo :>

Har vare i skolan somvanligt idag. och vad har vi imorgon då? jo skoljoggen, fyfan vad drygt. Men får väl åka dit och gå ett varv sen åka hem, haha (y)  å sen på torsdag är det ju skolfoto, kul.

Kom hem för typ en halvtimme sen och har slängt i mig nån macka och är sjukt jävla mätt. Tanken av bara att sitta upp på en häst är just nu inte så kul. Får värsta magknipen när ja rider om jag precis käkat, så det kändes nästan som att jag skulle skippa ridningen. Men ne, då blir pappa inte glad å inte jag heller :)  för då får ja inte köra moppe (a))

Lektionen börjar tjugo i sex, så då måste jag alltså åka typ tjugo i fem. + att vi ska bygga bana så kanske ska åka tidigare?  näe shit the same. märkt att jag babblat upp massa ointressanta saker som bara dom jag känner troligtvis bara orkar läsa? det är ett tecken på att jag ska avsluta det här inlägget. pusssssss.


suddig bild från strandbaden. ge mig sommarlov.


fake sun - 7 september 2009

Helloo.

Hemma nu ja, å har typ varit det ett tag heeh =)   Har hjälpt pappa med att byta ut vardagsrumslampan och sätta in den i mitt rum istället. Äntligen så kanske man ser något när det är mörkt!? ;o 

Så jag kom hem typ vid.. två nångång :)   å ska nu typ sitta här ett tag å sen ska jag å magda upp på stan och sola en sväng :>  pusssssss.


måndag - 7 september 2009

Tjooo.

Sitter i skolan nu och har So, hur tråkigt som hellst. Slutar väl snart och sen är det typ lunch å sen har vi bara hemkunskap så slutar vi :D   älska måndagar, hata alla andra dagar -.-  pussssssssss.


hissar & dissar - 6 september 2009


Hissar: 
           Tiden/klockan - den går inge snabbt idag och det innebär att det tar längre tid innan måndan börjar (y)
           Trött - mjo, jag hissar att jag är trött kanske låter lite weard. men då kommer jag lägga mig i tid idag iaf.

Dissar:
           Datorer - jag kan ju inte använda min egna och jag hatar stationära datorn..
           Ny vecka - is coming soon. i dont like it!

söndag - 6 september 2009

Godmorgon. Eller aa..

Kom precis hem från julia och ja vart ska jag börja.. jo vi åkte ju dit vid klockan sju typ och det första vi gjorde var att sätta på första filmen och hm.. vid mitten av andra filmen tror jag de var så stack jag å julia ner till ica på moppen. Men när vi var tillbaka så hade vi antagligen för lite läsk så vi fick åka dit igen x))  men sen så satt vi vid dom jävla filmerna hela kvällen. Magda var aspigg, julia var astrött och jag var typ mittemellan. Men julia somnade vid sista filmen, så magda å jag kollade klart på den själva. Sen vart vi aspigga och satt på hannah montana the movie, hahah (y)   fast vi blev snabbt trötta vi med och klockan var kanske.. halv fem eller nått när vi somna ;)

Å vaknade upp imorse klockan halv elva typ. Snacka om att man drömt om dom där Sawfilmerna hela natten, haha. Men dom var rätt bra ändå, jävla mysko filmer :'D   Men nu kom jag iallafall just hem efter att ha skjutsat hem magda på moppen och vet ni vad? Nu har jag äntligen fått tillbaka usb-sladden :D så nu ska jag fixa med lite bilder. pusssss.

oj oj oj - 5 september 2009

VILKEN CIRKUS :'D

Blev inge sova bastu med magda. Utan det blev att sova hos julia och ha Saw-maraton där istället :|   jag som gått hela dagen och är trött, ska vara uppe hela natten med två hyperhönor som ALDRIG kommer låta mig sova. Det känns ju asbra :o  Men får se om jag hinner med nått inlägg där annars är det godnatt och sov gott för min del! (inte för att jag kommer få sova, men ändå) .....


hiss & diss - 5 september 2009

Hissar: Tacos - kanske hur gott som hellst? ska käka det om någon timme. =)))))
            Mästerkameran - var ett tag sen nu, kände inte att fotograferings-intresset var på topp. men det var 
            länge sen så kanske är dags att sätta igång med fotandet igen? ;>

Dissar: Mina ben - dom värker som tusan så jag kommer antagligen att ha världens träningsverk imorgon..
            Skräckfilmer - härlig. jag å magda ska ha Saw maraton ikväll och sova ute i bastun. my is gonna die.
            Sladd - ja, att min usb:sladd är hemma hos magda gör det inte så lätt att ladda in bilderna -.-

 


motiooon ! - 5 september 2009

Tjooo.

Äntligen hemma igen efter typ två och en halv timme med motion. Jag följde som sagt med hanna till kalle. Så först stack vi till "ridbanan" och bara vimsade runt tills vi inte orkade nåmer och sen gick vi mot högbo bruk. Å där var det hundutställning och alla bara glodde, hade dom aldrig sett en häst förut eller :o
Aja. Så fick vi runt hela den där jävla sjön i högbo. Så nu har jag alltså fått motion för en hel veckaa!

Nu kan jag nog lassa i mig masssooor med godis. Synd bara att vi typ åt upp allt igår -.-'  men men. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag slänga i mig något. Sen så aa, blire magda. pusssss.


lördag - 5 september 2009

GODMORGON!

Här är man fullt frisk igen, förutom förkylningen men den gills inte :)  nu slänger jag in ett snabbt inlägg för att om tio minuter ska jag sitta på moppen och vara påväg mot högbo. Så jag är smått stressad, ska bara borsta klart tänderna sen drar jag och är borta till kanske 2-3? :)  sen så ska jag nog bara hem å duscha sen ska jag å magda ut och åka på hennes nya moppe, haha :D    pussssssssssssshej syns på eftermiddan nån gång.


piggelin - 4 september 2009

Hello :)

Har legat i soffan precis heela dagen och jag har faktiskt blivit bättre. Är pigg och har käkat taimat så jag antar att det är back to normal typ :>  fast fortfarande förkyld men men. Vid två kom även ellen hit en stund, för hon skulle till stockholm så då fick hon låna min sladdgrej som man har i bilen till datorn. Jag är så snäll :) 

Aja. Får se hur det känns imorgon, annars så ska jag följa med hanna upp till kalle. Å fotografera såklart, var ett bra tag sen jag tog upp kameran så nu måste det ju bli dax igen. minmästerkameraärsaknad. Så blir att ladda batteri inatt och sen vakna upp frisk. Förkyld kan jag vara, det är inga problem men inte det andra. uschnej :)

Så nu ska jag bara kolla igenom lite bloggar, sen så ska jag sitta med mamma i soffan med godis resten av kvällen. Sen typ sova tidigt. pusssss.


fredag - 4 september 2009

Heh, godmorgon..

Jag är hemma å är sjuk. Igår snackade magda å jag om att vara hemma och låsas vara sjuka för att man inte orkade fredagar. Men vad händer, jo mot kvällen igår när jag sitter på moppen påväg hem så börjar allt snurra och jag fick köra av vägen och stanna å bara stå stilla ett tag så jag kunde köra vidare. Så jäkla äckligt var det. Iallafall så hoppades jag på att det skulle gå över tills idag men det gjorde det inte. Var upp två gånger inatt för att jag höll på att spy. Å idag känns det fortfarande i huvvet trots 4 alvedon och så har jag ingen aptit alls för då mår jag bara illa.

Och just nu.. känns det något bättre. Jag kan iallafall gå runt i huset utan att behöva stanna upp och sätta mig ner för att den snurrar. Så det känns bra och jag har sovit i typ 14 timmar nu så jag ska försöka hålla mig uppe. Känns som att jag inte behöver sova nå mera.

Så jag ska istället för att sova sätta mig och kolla på film-kanalerna som pappa fixat. Får nu hoppas att det går bra filmer också. pussss.

martian child - 3 september 2009

Tja :)

Har suttit framför teven och kollat på filmen Martian child, den är fortfarande inte slut men jag måste ju hinna blogga innan jag åker te stallet :>   filmen är askonstig iallafall, har inte sett från början så först fattade jag iiingenting, men nu har jag förstått att ungen som är med i filmen säger att han är från mars? japp, konstig film men ändå ganska bra :)

Skolan var väl somvanligt idag antar jag. Magda och julia var tillbaka så de var skönt, inte lika tomt :)  och ja, sen är väl allt somvanligt? Fredag imorgon och det betyder segaste dagen på hela veckan. Vårat schema är ju inte direkt asbra.. So, Svenska, Idrott, Matte, Engelska och Spanska!? Dom mest dryga lektionerna på en och samma dag, vafan tänkte den som gjorde schemat där :o   Aja, nu ska jag fortsätta och kolla på filmen. pussss.


torsdag - 3 september 2009

Goooooodmorgon!

Har lite huvudvärk och täppt näsa, men jag tror jag klarar skoldagen iallafall. Så jag kör på det, annars är det väl bara å åka hem då ;> 

Imorse så har vi somvanligt sovmorgon men jag råkade ställa klockan på både 06.30 och 07.15. Så jag gick upp alldeles för tidigt, men mamma sa till mig annars hade jag aldrig märkt det, haha.

Mitt mobila bredband har verkligen tagit självmord och jag har gett upp hoppet om att den ska återupplivas så mamma får ringa idag eller imorgon, eller nått -.  Men nu måste jag fixa det sista. pusssss.


hiss & diss - 2 september 2009

Hissar: Spanskan - jag å linnéa slapp den för det var bara vi två där. det gillar vi :>

Dissar: TRAKTORER - seriöst, hur länge har den varit på den jävla cykelvägen nu !

          


valbo - 2 september 2009

Tjaa :)

Har precis slängt i mig några pannkakor och är nu asmätt.
Skolan var, haha, ehm.. Linnéa och jag var dom enda tjejerna i klassen som var där, kändes ju asbra. Så det har varit ganska tomt hela dan. Sen på orinteringen höll jag på att dö. Först skjutsa linnéa dit på cykeln och sen gå runt i hela trebo-spåret typ. + att vi tappade bort oss ett tag, haha. Så mina ben är något döda just nu.

Efter skolan var jag helt slut i hela kroppen och ville bara lägga mig och sova. Men jag, mamma å pappa åkte upp till valbo för att köpa skor. Jag typ somnade i bilen påvägen dit, då är man bra trött!  Alla tre köpte varsina skor, fast mamma köpte flera par, hon har typ maaaassor av skor och ändå köper hon flera hela tiden (y)  ;> 

Så nu ska jag typ gå å lägga mig snart tror jag. Funderade en stund på att vara hemma imorgon för att orka å åka och rida efter. Men då blir ju linnéa helt ensam och jag har ju typ bara förkylning så jag åker nog dit ändå :)   men om det regnar när jag ska cykla så skiter jag it, för jag tänker inte bli mer sjuk! ;o  pussssss, see ya tomorrow!

(sitter på den stationära eftersom mitt mobila bredband tagit självmord eller nått, så inga bilder)


onsdag - 2 september 2009

Godmorgon. =)

Sitter nu på den stationära datorn för mitt mobila bredband vill inte fungera? Det är ju askul -.-  Men det är väl tur att man har en extra dator.. Iallafall så har jag precis packat idrottskläder och ska snart sätta mig på cykeln och dra mot skolan. Idag är även emma sjuk, så magda, emma och antagligen julia kommer vara hemma idag? Dåligt tomt det kommer bli :o   Aja. dags att dra nu. pusss. 


mina ben går av - 1 september 2009

Hej allihop.

Ligger nedbäddad i sängen nu och... Mina ben gör så jäkla ont, träningsverk antagligen. Jag dödar benen om det är växtverk, jag vill inte bli längre :|   men hästen jag red idag var väldigt osammarbetsvillig ibland så jag lära sitta och puckla pån hela tiden. Så jag har antagligen träningsverk då.

Men nu är jag så jäkla trött så jag håller på att, hehe, somna ?  Men min näsa gör skitont för näs-sprayen var skitstark, om man kan kalla det de? Det svider i näsan iallafall, men bättre det än att ha massa snor där -.-

Men nu ska jag krypa ner under täcket och stänga av teven å sen soooooooooova. såå.. godnatt!


hissar & dissar - 1 september 2009



Hissar:   Moppen - jag äääälskar att åka ! :)

              Orientering - Woho, sista lektionen imorgon ska vi orientera på idrotten. Det är typ det bästa som finns
              när det gäller idrott. För det är skitenkelt att leta på kontrollerna och det går rätt snabbt. I love it :>
              
Dissar:   Förkylning - den kanske mest irriterade saken man kan få? täppt i näsan hela tiden, skitkul -.-

              Mitt väntsra örhänge - ända sen linnéa ryckte ut det på något vis ? xD  så har pluppen börja glida ur
              hela tiden.

              Ludwig - Min katt alltså. Han hårar överallt och på allt. Så om man sätter sig ned i tex. soffan eller min
              säng så poff blir man alldeles full med hår på baken. GREAT ! -.-
              
     

irriterande - 1 september 2009

Tja tja =)

Har precis slängt i mig en panpizza (y) så nu klarar jag mig nog tills ikväll. Och nyss ringde någon skitunge på hemtelefon och ja la på, orkar inte med sånna där irriterande småungar -.- 

Om typ tjugo minuter drar jag till stallet. kommer hem typ... runt halv åtta eller nått. Så måste börja klä på mig å fixa nu. pussss.


lite skillnad ? ;)


dont bring flowers... - 1 september 2009

Tjooooooooo.

Sitter i datasalen nu med emma å linnéa, vi har askul här i väntan tills no:n ska börja. Om cirka tjugo minuter typ :>   Sen kollar vi på nå filmer om rymden så det går nog ganska fort. Sen ska jag hem och ÄTA någonting, jag hatar verkligen maten i skolan. Fyfan..

Aja. nu ska jag nörda farmville som dom andra två. pussssss.


tisdag - 1 september 2009

Godmorgon!

Jag känner att det här är inte riktigt min dag. Först så krånglar vänsterlinsen, sen tappar jag den på golvet och då ser jag att den har gått sönder. Hade nog gått lite över tiden med den, men iallafall. Så skulle jag sätta den nya linser på fingret, tror ni inte att jag tappar den också eller !?  ååh. men nu är båda i iallafall och jag är galet stressad för jag glömde göra flätor igår för jag var så jävla trött. askul.

Men nu måste jag skynda iväg till skolan. see ya.


RSS 2.0