lördag - 28 februari 2009

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit i stallet. Härstarna var helt galna, inte konstig eftersom dom stått i några månader utan att någon ridit på dom. Så när vi satt upp och red mot skogen så började det, dom började hoppa, bocka, kicka, stegra ja vettefan allt dom gjorde! Men så är det när dom tycker att det är kul att komma ut :)
+ att även jag fått komma ut för en gångs skull. Blir väl mycket ridning nu dom närmaste helgerna kan jag tänka mig, hehe.

Men så finns också även negativa saker om dagen, att jag otroligt nog glömde kameran hemma. surt. Kom på de när vi var bara några meter ifrån att vara framme, så det var synd. Men inte deppa för de :)

Skriver nåmer intressant senare, troligtvis med en bild till. Pussssssstja.


broddar - 27 februari 2009

Ätnligen har sötnosarna fått broddar, alltså hästarna manolito och pampas :)
Så imorgon sticker felicia och jag ut och rider på dom, efter att ha väntat i över 3 månader nu! :o
Då blir det alltså inget bilrally för min del.. Men kameran hänger med imorgon iallafall! Pussssss.

fredag - 27 februari 2009

Dagen blev lite stökig, haha. Men det var bestämt från igår att vi skulle åka upp med mobilen till kristian och käka med han, åsså skulle sofie kika runt lite i affärer emellan. Men så blev det förstås inte ;)
Vi gick först till kristian och lämnade in mobilen och sen skulle han höra av sig när vi skulle käka lunch.
Så medans vi väntade på honom så gick vi runt i massa affärer, kul att jag va paaank så fick bara hänga med å kolla. Ska helt klart tvinga upp mamma-banken dit snart!
Men iallafall så på vägen tillbaka till kristian så var det folk överallt som satt och käkade och det var flera meters kö på ett korvstånd ute på gatan så vi kunde knaappast få sitta ned om vi skulle käka. Så vi sket i å äta i gävle, så åkte vi hem till sandviken för att sola på nå nytt ställe. Men precis utanför träffade vi mia och jonas (sofies jobbarkompisar) och gick till american pizza place med dom och käka tacobufé :)
Sen så stack vi och gick till solariumet. Det var otäckt som bara fan, hade inte gjort de förr. Å jag tror inte jag kommer göra det igen.
Efter det så stack vi hemmåt å nu sitter jag här alldeles trött. Får vila resten av dagen.

Vet inte vad mamma och pappa planerat ikväll, jag snackade med pappa om att gå upp och käka i trebo men vet inte hur de blev med det. Får väl se ;)

Sofie har ääven försökt få med mig på bilrally i järbo imorgon. Så vi får se hur det blir med det, får fundera på det tills ikväll. Det började visst nio eller vad de va så då blir de tidigt. Men jag kommer egentligen inte ha så mycket för mig ändå. Så vi får se :)    Pussssssssstja.


torsdag - 26 februari 2009

Jaaaaa.. Idag har det inte hänt mycket, fast jag har frivilligt dammsugit och torkat golven i hela huset!
Men pappa brydde sig inte när jag kom hem, så då var det inte lika kul längre.

Men imorgon händer de grejjer. Jag ska in till gävle och käka med syster och lämna in mobilen, som jag nämnt tidigare. Så det ska bli kul att få ha något att göra iallafall.

Srkiver imorn. Pussssssss.

rådjur - 25 februari 2009

När man bor mitt ute i ingenstans så har man så jävla tråkigt. Och idag när min lille kusin viktor var här med max så kommer han utspringande och säger: MY DET ÄR FYRA RÅDJUR UTANFÖR KOM OCH TITTA! :D:D:D  så jag följde med och tittade och eftersom jag inte har orkat gå ut nå så tog jag kameran med mig ut och smög på rådjuren, hahaha. My och smyga går iinte riktigt ihop, så rådjuren stack efter att jag tog ett steg frammåt och höll på att halka omkull.
Men jag lyckades komma kanske 20 meter ifrån iallafall! :)    Här blev bildresultatet..

     

radio manus - 25 februari 2009

Nu har jag suttit ett bra tag och hållt på med radio-manuset till engelskan. Alltså är det på engelska och vi ska prata i tre minuter (en minut var), och då blir det ännu jobbigare. Men nu är jag iallafall klar med det. Har nog suttit i någon timme med både översättning och övertalning. Eftersom magda var/är inställd på att hon inte vill ha några repliker alls, haha bra försök iallafall ;)    Pussssssstja.

onsdag - 25 februari 2009

Jaha då var det torsdag och inte många dagar kvar på lovet. De har gått jävligt segt, men ändå vill man inte att det ska ta slut..

Idag så har jag bara orkar ta mig upp ur sängen och hoppat in i duschen. Sen tror jag att jag inte kommer orka att göra nåmer. Pappa däremot försöker frästa mig med att jag ska cykla upp till ica och köpa godis, så att jag får nå "luft" idag. Men näe, jag orkar inte. hehh.

Så fårse om jag plockar fram kameran. Bjuder på en från igår. Pusssssss.

      

fyra dagar kvar - 24 februari 2009

Nu har jag suttit och trökat här vid datorn ett tag. så kanske dags att slita sig, hehe.
Mys eyes :'D   Pussssssss.


pappa har pms - 24 februari 2009

Blev inte att åka och kolla på stuga för pappa har värkligen pms. Vaknade väl på fel sida idag antar jag. Så mamma och jag åkte och köpt semlor istället, asgott!
Sen så för några minuter sen så kom min syster förbi, och pratade om allt. Åsså har vi bestämt att på fredag så ska vi käka lunch i gävle och lämna in min samsung. Asnice, äntligen någonting planerat.

Jag skulle egentligen ta med kameran upp till stugan som vi skulle titta på, så jag tog ju upp den och ladda. Men eftersom det inte blev nå stugtittning så blev det lite andra bilder istället. Pussssss.

                          

tisdag - 24 februari 2009

Fettisdagen...  Känns som att det varit det dom senaste dagarna, heheh.

Iallafall så idag, eller om någon timme så ska familjen åka upp och kolla på stugan. Ska bli kul, kameran hänger med upp för nu har det varit dålig uppdatering med bilder känner jag ;>

Så jag skriver när vi kommit hem, vid tre tiden antar jag :)
Pussssss.

nyklippppt - 23 februari 2009

Nyklipp å nyklippt, jah har iallafall klippt mig... fast på förmiddan xD
Klippte bara, ingen blekning. Får tvinga mamma att stanna någon timme till på torsdag eller fredag istället.

Annars idag så har det inte hänt så mycket mer.. Och de kommer inte hända nåmer heller. Väldigt deprimerande liv jag har här... ;>

Imorgon så kanske familjen drar upp till järbo och kolla på en stuga som mamma och pappa tänker bjuda på om max och ja godkänner den. Så vi får väl se, inget är bestämt än. Men de ska bli kul om det blir av, kameran hänger med isånnafall. För nu har jag bara kameran som jag kan knäppa med och lägga in bilder. För samsungen är död och går inte att ladda och sony ericsson mobilen blev ju inlämnad idag..

Pussssssssstja.


måndag - 23 februari 2009

" Godmorgon " ..

Då har sportlovs-veckan börjat då. Men går och längtar så jävla mycket efter loven och det är asskönt att få sova ut på mornarna, men egentligen.. så har man inte ett skit att göra. Inte jag iallafall, det är ju så jävla dött här i säljan.

Men idag så har jag övertalat mamma att hon ska klippa mig, klippa mer uppklippt.
Och nu är båda mamma och pappa å handlar, helt tomt i kyllskåpet. Maxkäkar som en jävla häst ;>
Sen så lämnar dom in min sony ericsson på lagning så nu måste jag ha min gamla nokia..

Fårse om de händer nåmer sen. Pussssstja.

söndag - 22 februari 2009

Dagen har varit ashärlig. Bara legat å degat framför tv:n med film å godis, ofc.
Ja, inte mer kommer hända vad jag vet iallafall.

Imorgon så ska jag övertala mamma att hon ska klippa mig, kanske bleka också. Får se.
Sen så skulle hon och jag göra nått, glömt var de var. Men det visar väl sig ;)
Pusssstja.


hot chick - 21 februari 2009

Nu sitter jag framför datorn igen, måste verklig dra ner på det.
Men iallafall så sitter jag och kollar på filmen hot chick som går på fyran ;>
Så nu ska jag fortsätta kolla... Pussss.


löördag - 21 febrarui 2009

Wiie..

Mamma väckte mig vid elva imrose, dåligt sur jag blev. Men hon och pappa hade planerat en "utedag" för familjen, haha och gissa hur det blev med den ? (;

Iallafall så åkte vi iväg efter någon timme när jag äntligen hade kommit upp ur sängen så satt hela familjen sig i bilen och drog iväg till kjell och annikas stuga. Så där så var det menat att vi skulle pimpla och käka korv, eller inte jag som hatar korv ;>
Men när vi hade kommit fram så började alla vuxna stå och snacka å max och filip åkte tefat nerför deras branta backe. Så stod jag där som en idiot och frös i min "sumo-jacka".
Men sen så gick vi ut på isen och började grilla. Max, filip å jag hade lite snöbollskrig men dom sköt bara mig i huvve hela tiden så jag gav upp. Så käkade alla förutom jag och sen gick vi in i deras stuga och värmde oss, haha utedag men jovisst..
Å när vi hade varit inne ett tag kom värsta skotergänget utanför stugan, så var det björn å erika som hade med sig sitt gäng. För dom skulle komma och hämta hanna och lasse som sällskapade oss. Så då var det lika bra att vi drog oss hemmåt också.

Så nu sitter jag här med två par långkalsonger, mjuiksbyxor, undertröja som är astjock och t-shirt. Snacka om att vara varm varm varm.
Men jag ska snar ta och hoppa in i duchen tror jag nog. Skriver väl mer sen.. PPussssssstja.






home sweet home - 20 februari 2009

Nu är man äntligen hemma och ja, nu är de sportlov !? :D

Jag har typ nyss varit i stallet och red Bertil, asnice.
Sen så medans jag var å red så skulle mamma å pappa ta in mobilen på lagning (sony ericsson W660i) . Fööör dom som inte vet så har alla knappar förutom 3:an ramlat av. Men såklart glömde pappa att lämna in den så det gör han på måndag, HAHA jo visst hörrudu..

Men nu är jag iallafall ensam hemma, eller ja min lillebror är hemma också. Men han räknas inte. Å mamma och pappa är hos familjen stadin och käkar å hare trevligt. Så det blir lugnt här hemma ikväll.
Jag däremot ska ta och sätta mig framför tv:n med en film och lite godis, myspys.

Imorgon så kanske vi drar ut på sjön, till stugan. Får se hur de blir med det.
Pussssss.

fredag - 20 februari 2009

Fredan har varit asnice.

Hade so på morgonen och då ändrade Conny hela schemat för vi hade ingen spanska å ingen no.
Så det vanliga schemat ser ut såhär: so, hål, no, so, spanska, svenska.
Men idag blev det: so, hål, so, svenska.
Normalt, nejjj. Så på första so lektionen skulle vi plugga på till provet. Å på andra so lektionen var de prov, asnice. Tror de gick rätt så bra faktiskt, ett G+ kan jag nog åtminstone få tycker jag ;>
Sen på svenskan satt vi hela lektionen i datasalen och jag hann aslångt med min uppsats. Feels good !
Och vi slutade runt 12.40. (yyyyyyyyyyyyyyyyy)

Sen har jag hunnit komma hem och käkat pannkaka sen igår. Så nu ska jag bara försöka hitta något roande som jag kan göra tills sjugo i fyra, för då far jag upp till stallet somvanligt. å


igår - 20 februari 2009

såhär såg det ut igår när jag tog fram papper och började plugga .







och såhär såg det ut när jag pluggat klart ..




en hel kväll med maaassa pluggande blev det igår....

kladdcake - 19 februari 2009

Idag som ni kanske sett har jag städat mitt rum för det lukta kattskit. Men jag tänkte vara snäll mot pappa, så jag dammsög heela huset. Tummen upp för mig !

Efter dammsugningen så torkade jag golven, eller hur man säger. Å när golvet torkade så gjorde jag kladdkaka :)
Andra gången i år som jag gör de, aslänge sen ! :oo

Sen var det cirka en timme kvar innan jag skulle dra upp till stallet och då passade jag på att göra julias blogg färdig.
>>>>>>>>   www.jjuliaasberg.blogg.se/ <<<<<<<<<


Sen när de var klart så vare att dra sig upp till stallet, själv. Stina hade för mycket att plugga på, det har iförsig jag också.. Meeeen shit the same :)
Fick iallafall hellen, och gick hyffsat.


Och sen kom jag hem och käkade pannkaka, somvanligt :)
Så hade jag även sparat kladdkakan, för att käka den nu ikväll. MEN så var hela kladdkakan borta när jag kom hem, och gissa vem som käkat upp den då !?  jo min lillebror. FYFAN vad sur jag e just nu -.-

Men även att jag har so:prov imorgon och inte ens kollat igenom häftet som vi har prov på, duktigt. Känns som att det inte kommer gå nå bra för mig imorgon om jag inte börjar plugga snart. Eller ja rättare sakt nu.
Pussss.


torsdag - 19 februari 2009

Studiedag.. Såhär har min torsdag sett ut.. 12-15 .












video å bilder - 18 februari 2009


 oj, jag glömde nästan.. hade filmat å knäppt lite idag när vi hade trökig rast :)
Pussssstja.




trök - 18 februari 2009


ehehh, såhär gåre till när man har tråkigt :)

onsdag - 18 februari 2009

Skoldagen har varit okej. Min engelskalärare däremot är helt dum i huvve. Jag, magda å engström hade gjort vårat manus helt normalt och alla snackar i en minut. Men nej, vi får IG på hela grejen för att vi inte får ha med vara djur-ljud. Så hon är inte popurlär hos mig nu.

Sen så åker magda till örebro idag, buhä trök i skolan på fredag då.. ;>

Idag så ska jag bara ta det lugnt, håller på och fixar julias header som hon bett mig om. :)
Sen så imorgon är det ju studiedag så då ska jag ta och plugga till provet på fredag, so.
Och då ska även sofie komma förbi och hämta min mobil, så kör hon upp den på lagning.. Usb intaget på mobilen är helt pajj så kan varken ladda eller föra över bilder på den så kuuuuul. nejjj.

Men skriver igen senare när jag är klar med julias blogg. Pusssss.


daim - 17 februari 2009

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart dra iväg till sängen å tvn.

Har hunnit varit hos farmor och farfar och lämnat max. Så som alltid när jag hänger med dit så brukar jag få daim av farmor. Och ja det hade hon sparat till mig, sen jul? ;o  men det fick duga iallafalll.
Men kul att få träffa dom igen iallafall, får ta och sova över där någon gång under lovet.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och titta på house. Godnatt.

författare - 17 februari 2009

Nej, det här går inte. Jag har aldrig varit intresserad av att läsa böcker, och därför kan jag inte en enda författare än Astrid lindgren. Och såklart, så får man inte ta henne. Hur ironiskt?
Och jag behöver verkligen hjälp. Man ska välja en författare man läst en bok av, kul. Så får väl gå till bibblan imorgon och kolla om jag ser någon bekant.. Om inte, då vet jag inte vad jag gör. Skiter i det antar jag.
Av att jag inte hittar någon så har jag stressat upp mig i onödan, och bara för det ska jag gå och sova en stund. Pussss.

tisdag - 17 februari 2009

Har varit hemma i två timmar och slappat framför tvn.
Skolan har väl varit somvanligt. Har fått ny uppgift på svenskan om författare så det ska jag syssla med resten av dagen. Sen så ska jag plugga till dom proven jag har.
Häärlig eftermiddag jag har framför mig tycker jag, bara massa pluggande.
Och då ska jag väl ta och börja då.. Pussss.

måndag - 16 februari 2009


Ny vecka..

Ja skoldagen har varit som vanligt.

tisdag - nada
onsdag - nada
torsdag - studiedag !!! ;>
fredag - soprov, asnice.

Så ser skoldagarna som är kvar på veckan ut, sen nästa vecka är det LOV. Hääärligt.

Resten av dagen så skulle jag ha pluggat till soprovet, men jag glömde allt papper å skit i skolan så jag får klara mig utan :)   Pusssssss.

söndag - 15 februari 2009

Slappdag..

Igår blev det inge mer skriva för vi fick ju främmande av; ki, ingemar, kjell, annika, felicia, sebb, filip åsså lilla william :)

Hade jätte trevligt, började med att vi satt och kolla på någon film på tv, snow dogs eller vad den hette :'D
Sen så satt vi på a boy girl thing å satt å kolla på den.
Sen så var det melodifestivalen, som är astråkig.. -.-
Å sen så satt jag å felicia och kollade på bruce den allsmäktige, HAHA askul :'D 
-medans killarna satt vid zoo tycoon å det blev nå "xkicka inte" sak för dom tror jag de va så dom blev aslack på spelet, hahahahaaha. ;) ;) ;)
Och kvällen tog slut vid 1, och alla var typ dötrötta. eller jag å felicia iallafall.

Så för en timme sen väckte mamma mig och så undra hon när jag skulle dra upp till stallet. för det är tävlingar och felicia skulle tävla så jag skulle dit och knäppa kort. Meeeeeen hon skulle starta vid halv två, och då hade jag bara en halvtimme på mig med att käka, snacka med stina om skjuts, ladda kameran och massa annat. Så det blev inte av, får bli en annan gång istället ;>

Men resten av dagen får bli av till att slappa, orkar inte göra ett skit just nu. Har bara orkat dragit mig upp ur sängen och käkat, och ja gått till datorn då :'D
Jag ska ta och leta reda på prao-lappen för den har försvunnit, hehehe. Och sen ska jag nog ta å baka kladdkaka, skitsugen på de nu.

Nu blev det ett sånt där långt inlägg igen för att jag inte skrev nå igårkväll. ehehehe (a)  
Inga bilder knäppte jag heller..   Pusssss.

bilder - 14 februari 2009

   
katterna var ute, lika bra att ta några nya foton på dom. ;>
   
och såklart måste lite naturbilder vara med. ;) ;) ;)

(vänta tills den lila linjen runt bilderna försvunnit innan du trycker på någon av bilderna!)
Pusssss.

lördag - 14 februari 2009

Alla hjärtans dag..

Vaknade kanske för någon timme sen och då har jag hunnit varit upp och käkat frulla å duschat. ;>
Fint väder ute idag sååå jag ska kila ut i solen och knäppa lite kort såfort mitt hår har torkat.

Ikväll får vi främmande av ki, ingemar, kjell, annika, william, filip och felicia. Eller ja, ikväll.. Jag tror alla kommer hit runt två för att dom vuxna ska basta. och då hade jag tänkt att felicia och jag kanske kunde gå/cykla till ica och köpa godis. För det är någon som käkat upp allt (a)

Pusssssssss.

fredag - 13 februari 2009



Ja fredagen den 13:e brukar det hända "hemska" saker, eller vad man nu ska kalla det.
Men ja idag var jag med om en sån där typsik sak som bara kan hända mig. Vi sitter på svenskan och jag tänker ta upp mobilen ur fickan, men den är inte där. Så jag och magda rusar iväg till skåpet för att kolla om jag lämnade den där. men nej. Så vi går runt i hela skolan och letar, men hittar vi den? näe.
Så ger vi upp efter typ tio minuter. och när vi kommer in i klassrummet sitter Jenny (våran lärare) på "min" plats. Så jag går fram dit och får världens mördarblick åsså håller hon upp telefonen och säger; den låg ju på stolet hela tiden!
Så jag måste ha tappat den när jag satt där, men var dum nog att inte kolla efter den innan vi gick ut ur klassrummet.
Så sånna saker händer ju såklart mig..

En sak hände även för julia..
Vi gick in på bilden och började snacka om att man ska vara vig för att kunna nå tårna med munnen. Fråga inte varför vi kom in på det. Men iallafall så skulle julia bevisa att hon kunde det så hon satt sig ner på golvet och siri bah: nu kommer dina jeans spricka. Och innan julia hann reagera på vad hon sa så: splat! så hade hon hål på insidan av låret. HAHAHA. Otur, otur, otur..

Annars har skoldagen varit rätt så lugn, 4 har varit sjuka medans 2 varit typ lediga. Emma är i rörbäcksnäs och eddie åkte till sjukhuset efter halva dan. Så det blev inte så många kvar på svenskan sen. Rätt skönt.

Sen efter skolan stack ju jag å red, hade Bertil.
Och vi hoppade bana, och vid ett hinder så var det ett sånt där "olyckshinder" som alla hästar stannade på, eller hoppade lite extra så man bara flög iväg. Men ingen ramlade av, men två var nära på. Så det var också en sån där typisk sak.

Undra varför just allt dåligt händer på  fredag den 13:e? Just nu är ja rätt trött på att höra det ordet, för precis alla nämner det. -.-

Ikväll så händer inte mycket, jag ska hoppa in i duschen sen blir det väl tv å film.
Har även hunnit med att käka lite tacos. :)

Oooooj, det här blev ett långt inlägg. Men när de händer mycket måste man ju berätta om de!   Pusssss.


BTW;    -18 ute imorse, brrr.

SERIÖST !? - 12 februari 2009


Någon mer än jag som börjar bli JÄVLIGT TRÖTT på blogg.se !?

godnattttttttt.

gammal goding - 12 februari 2009


Ja eftersom min mobil som sagt väägrar ansluta så får jag ta en anna bild, en gammal goding :'D 
Pussssss.

torsdag - 12 februari 2009

Shoo. För någon timme sen kom jag hem från stallet och jag har nyss käkat tjockpannkaka, asgott!
Skolan idag har varit OVANLIGT bra, gissa varför ;>   Men sen så har inget hänt.
Dirrekt efter skolan drog man såklart till stallet, hade Hellen å stina hade Benny. För mig gick det asbra, men vart typ helt slut efter de första 30 minuterna. Så nu är jag astrött.

Stina å jag diskuterade asmycket om paroen och om vi skulle prova på något tsm, så kom vi fram till att vi skulle paroa på ...... ( nyfikna? ;> ) . Det är iallafall i gävle så då tänkte att det är lika bra att vara två när det är den bra bit härifrån. Men det ska bli trevligt. Lär bara ta och fjäska till mig lite money.

Mamma har varit ledig idag, och när hon var i valbo var hon snäll och köpte fundation åt mig. Fel färg, men den får duga för min är snart slut :)

Imorgon är de skola å sen hoppspecial. Så stina följer med och håller mig sällskap, och sen så skriver jag när jag kommit hem. Ska käka tacos så klockan kanske blir 7-8 innan det kommer upp något inlägg. Så ni får vänta :'D
Pussss.

PS; telefonjäveln vägrar ansluta till datorn, så inga kort idag !

spanska - 11 februari 2009


Härligt, eftersom vi hamnade efter på spanskan i tisdags så har jag mycket att göra.. Så jag ska ta å sätta igång. Pusss.

onsdag - 11 februari 2009


Okej, jag ska försöka sammanfatta dagen så kort jag kan..

Vi hade somsagt frilufsdag idag och jag å felicia skulle åka skridskor. Hade typ askul, men lite segt i slutet när man var trött i heela kroppen. Vi började 11.30 och slutade 14.00  (fast vi fick gå en kvart tidigare, asnice). Sen så påvägen hem var man ju görslut så höll på att dö efter halva vägen, men jag överlevde :)

Sen har jag bara varit hemma å slappat.
Imorgon är de ridning så jag skriver runt sju, kika in då istället. Pussss.

godnatt - 10 februari 2009


Nu har jag görtrök, så ska ta å plugga lite på spanskan. Sen är de tvn å sova som gäller. Pussss.

frilufsdag - 10 februari 2009


Ja just de, jag har ju frilufsdag imorgon. Ingen skola alltså, asnice.
Jag å felicia ska dra oss upp till jernvallen och åka skridskor hade vi tänkt. Ska bli trevligt, och vi har även sovmorgon så det blir ännu trevligare.

HAHAHAHA jag måste bara  lägga ut den här görsöta bilden på moa xD  .Pusss.

tisdag - 10 februari 2009


HAHAHAH. Spanskan idag spårade ju ur totalt. Först satt vi och jobbade som flitiga små myror men fick inte till en sak som man lära lyssna på. Så då tappade vi koncentrationen och magda började tupera mitt hår, och sen fortsatte nästan alla på de. Så när dom stått där ett tag och tagit fram sina mobilkameror så såg jag ut som ett lejon. Och när vi kom ut i korridoren så fick jag rätt så mycket uppmärksamhet, men det gör inget. It's funny :'D
Och alla som jag mötte på vägen hem när jag cyklade tittade först vanligt, och sen tittade de en gång till. HAHAHA. och en unge hoppade ner i diket när jag kom, gillar väl inte folk med afro antar jag.

Fick höra att mina söta vänner inte vill titta nå mer på bloggen för jag knäpper så hemska kort på dom hela tiden, haha stackarna som får stå ut med mig. Får väl sluta med det då, My goes snäll. :'D

Annars i skolan idag har dagen varit som vanligt, seg, rolig, händelserik xD . 
Jag tappade bort mig själv ett tag vid lunchen, alla var borta och jag hittade dom inte så jag virrade runt i skolan helt själv. Blev lite fundersam på om vi hade slutat eller inte, men klockan var ju knappt tolv satt fick fortsätta virra runt tills jag hittade dom, haha.  Skriver väl nått mer inlägg soon. Pusss.

glassbilen - 9 februari 2009

Man sitter här alldeles ensam och det är knäpptyst för musiken hackade så jag stängde av, åsså kommer glassbilen med sitt plingande och skrämmer skiten ur en. görkul. Försökte filma när den körde förbi men den lät fan inte nå :oo


måndag - 9 februari 2009


Ny vecka, ännu mer pluggande.
Imorse hade vi engelskaprov, vi skulle skriva antingen om hur man firar högtider (ex. jul, påsk, midsommar..) och en shoppingdag som gcik fel. Själv fattade jag inte vad de där med högtiderna så jag lära ta shoppingdagen, om jag hade fattat hade det ju varit mycket enklare med att skriva om jul.
Sen på idrotten så bytte vi om för att vi skulle egentligen (!) ha haft yoga istället för vi hade diskuterat med diana att vi inte skulle ha nå skidor. Men när vi hade bytt om och gått ner, å väntat i tio minuter så frågade vi efter henne och ja, hon var på skogsvallen. Trevligt, kommer säkert få skolk ;oo
Så emellan engelskan å slöjden hade vi världens hål +lunch, häärligt. Och sen so å matte. Har so:prov på fredag, eller ja minns inte xD  . Men prov ska vi iallafall ha, även i matten. Fast det provet kommer efter lovet så då är de lugnt :)

Nu efter skolan så har jag fetta i mig lite kolakaka som mamma köpte igår, görgott. Och sen har det nog inte hänt så mycket mer, och kommer däremot inte hända så mycket mer heller. Vad jag vet än så länge, och min samsungmobil har damp. Får försöka fixa den. Pusss.


PSS:  sven-eric är tjock !

söndag - 8 februari 2009

Nej jag var alldeles för trött igår för att skriva vadsom hänt under kvällen. Men nu så är jag pigg..

När vi kom dit så var de lite lugnt ett tag men sen så gick max, filip, sebb å jag och köpte godis. Osocialt som attan. Men sen när vi käka så blev det väl lite socialare, och god mat :)
Sen så kollade vi på melodifestivalen och det söög, ingen var fan bra :oo  fast de va fin kille med :)
Och innan vi stack hem så spelade vi kvinna mot man, tror jag de heter. Riktigt trevligt, men vi blev så jävla ägda så de fanns inte. Men men :'D 

Idag så ska jag BARA slappa, sitta med glasögon, osminkad å i pjamas. FYFAN VAD SKÖNT! Åsså kanske jag kan övertala mamma att baka kladdkaka åt mig, eheheh. Eller så gör ja de själv, smart. Jag ska vara extra tjock idag.

Blev inte några bilder igår, mobilen dog och är fortfarande död. Pussss.

godnatt - 7 februari 2009

Nu är vi hemma och är aströtta. Godnatt.

lördag - 7 februari 2009

Godmorgonn.

Har precis fixat klart med smink å hår, inge fluff idag. Känns tomt :|  
Iallafall.. så gick jag nyss för att hämta godis, för igår när jag såg den sist var godispåsen halvfull. å ingen hade tagit, så tänkte jag vara nyttig och spara den till idag :'D   MEN åsså idag är den borta, så kommer max springandes ut ur sitt rum med daniel, åsså ser jag godispåsen och att den är TOM! shiiiiiiiiiiiiiiit vad sur jag är. och max å daniel kutar till hallen och slänger på sig jackorna och cyklar hem till daniel. Snacka om att han kommer få stryk när han kommer hem! ;oo

Någon som vill ha min lillebror? ;);););)  GRATIS!
 
Ikväll så är vi hembjudna till felicias pappa, familjen alltså. men felicia skulle inte vara hemma då, väldigt kul.. Vi ska käka å kolla på den jävla melodifestivalen, jag hatar verkligen de pogrammet. Men måste man så måste man. Lite bättre än att vara ensam hemma med katterna iallafall.

Tills dess så blir det väl att tröka framför tv å datorn, jag tänker då inte åka upp till ica för att köpa godis igen iallafall. Skriver väl om någon timme eller om de hänt något. Pusss.

fredag - 6 februari 2009



HEEEEEEELG !

I skolan idag.. var typ somvanligt, men på svenskan så hade vi niklas å så satt vi i datasalen. sen typ halv tre (?) så gick inbrottslarmet, och först trodde alla att de va brandlarmet så alla stängde ner allt på datorn. å sen kom conny å sa att det var inbrottslarmet, så gick vi tillbaka i oljudet till klassrummet och så satt vi där och lyssna på radio i typ fem-tio minuter ;oo  sen kom niklas med att vi skulle köra hängagubbe, så då gjorde vi de. görroligt, not. Men vi slutade liite tidigre än vanligt :)  fast när vi sluta så släcktes det typ i skolan, var nog bara våran klass kvar xD 

Sen på vägen hem så snöade de asmycket och då var det såklart asmycket snö på backen, så man slira skitmycket. åsså var det såklart världens motvind, så jag var hemma på kanske en halvtimme -.- 

Sen när jag var hemma så var de bara att slänga i sig pannkakorna som mamma sparat åt mig och sen skjutsade pappa upp mig till stallet. Redan då var jag ju så jävla slut efter cyklingen, men vafan. Så började det blåsa asmycket så man frös så in i helvete. Och inte nog med det hoppade vi en aslång bana så man blev skittrött. Fick min bertil :)

Så nu är jag hemma, och har nyss käkat. Är astrött i ryggen, benen, armarna, ja HELA kroppen helt enkelt ;o  så jag kommer nog sova gott inatt, å lääänge. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Pussss.

torsdag - 5 februari 2009


Härligt, skoldagen har varit typ asseg. Men när är den inte det? ;)  Hade musiläxa tills idag, som jag hade glömt. men de var muntligt så då vare lugnt. Sen så till imorgon så är det so å spanska. So.n är jag klar med men det är bara spanskafan kvar nu, sååå jag ska ta och plugga på det innan jag hoppar in i duschen.

Efter skolan så var det att direkt cykla hem å sen åka upp till stallet. Stina hade nå fel med knäna (?) så hon följde inte med upp. Fick hellen, gick asdåligt. Buhä, jag vill ha bertil.

Imorgon så skriver jag  inte förrens sju-åtta som idag. Är i stallet å hoppar bertiil :)  

Nej nu ska jag sluta med det här ointressanta inlägget och plugga så jag hinner in i duschen innan något bra på tv börjar :'D   Pussss.

Schindler - 4 februari 2009



Jo nu är jag hemma igen efter att ha varit på stan och letat bikini. Men nej, inte fan fanns det några bra heller så jag får väl klara mig utan. Men mamma kanske sa att om hon får nå ryck så åker vi väl upp till valbo och kollar också.
Men när vi ändå var på stan kikade vi in på kicks, mamma kollade på lite parfymer. och nu vet jag vem jag fått min klantighet ifrån iallafall! mamma som är så duktigt välte massa parfyrmer, ja herregud. Så nu vet jag de iallafall :'D
Men medans hon höll på med de där så kollade jag på smink och örhängen, för mina har ju gått sönder. Billigt skit. Men det var bara tråkiga saker, så får väl kika på de i valbo om vi åker dit :)

Nu har jag iallafall hunnit plugga lite på spanskan, och har även skrivit klart om filmen Schindlers list. Eller vad den hette. Skrev iallafall rätt så mycket så conny blir nog happy :D   men nu såg jag även att jag hade matteboken i väskan så jag ska väl ta och kika lite i den också, om jag orkar. Tveksamt..  Jo jag gör det med en gång så blir lite gjort iallafall. Pusss.

onsdag - 4 februari 2009


Härligt, imorse var de ju idrott på badhuset så jag skippade det och tog sovmorgon. Skönt att få sova ut, och conny förstod ju magda mig å julia som måste ha mycket tid till frisyren, haha ;)  .
Sen så på no.n håller vi på och bygger bilar, och det är andra gången vi förstör hela bilen och bygger om den. Snacka om kräsna, man man vill ju ha mvg? ;D 
Sen så på svenskan så skulle vi läsa hela jävla lektionen, min bok sög så jag lånade julias mobil och roade mig diskreet med bubblejump :)  
men sen så ska jocka komma och förstöra så vi fick nå skrivftligt "prov". och vi skulle skriva om >> Varför jag hatar/älskar lärare! << å herregud, men alla blev så jävla lack på jocke så det blev inte så svårt att skriva ändå. Sen fick vi sluta så det var väl bra, fast bara några minuter tidigare. alltid något.

På engelskaprovet gick det iallafall görbra, men jag vet inte om jag kommer få alla rätt som jag bestämt mig för. heheh. men det visar sig ;)

Nu är jag iallafall hemma och huvudet värker, och jag vill bara gå och lägga mig. Men mamma är ledig så hon och pappa åkte nyss till rusta och skulle köpa lite grejer, och sen när hon kommer hem skulle vi åka upp på stan och kolla på bikini. Känner ingen som hellst lust alls till det. Så får väl gå runt och titta och försööööka vara intresserad.

Men nu ska jag iallafall börja på uppgiften om Schindler å Amon, någon film vi tittade på när vi har So. Så nu ska jag skriva mycket och bra så blir conny glad :)   Skriver mer när jag kommer hem från stan, runt 4-5. Pusss.

tisdag - 3 februari 2009


Då var tisdan över då ;)  . Idag på engelska-provet gick det ju asbra. NEJ det gjorde det inte, blir så jävla besviken. Men  tur att man kan ha omprov iallafall. Sen så har magda käkat fem portioner lappskojs idag! Rekord. ;) ;) ;)

Nu sitter jag och pluggar till morgondagens engelskaprov, och då ska det fan gå bra. Och så ligger matteboken här också, men den orkar jag inte ens titta på.

Imorgon så har vi badhuset direkt på morgonen. Den skippar jag, har ingen bikini å så har jag linser så jag skulle ändå inte hinna. Tänker inte gå runt blind en hel dag, eheh. Så imorgon tar jag sovmorgon.

Nu måste jag verkligen fortsätta med pluggandet så hinner inte skriva nåmer, så det här inlägget får räcka för idag. Godnatt.

nu får det duga - 1 februari 2009


Aaa... Den nya headern blev ju inte direkt bra, men skitsamma den får duga sålänge. Måste knäppa lite kort så man kan göra en seriös ;) . Nu har jag iallafall hunnit käka och mamma å pappa åkte nyss på buggkurs, HAHAH! Skulle följt med å knäppt kort, å herregud. Men nu ska jag ta och försöka plugga lite tills morgondagens engelskaprov. Puss.


måndag - 2 februari 2009

Ja då var det ny vekca med en veckas pluggande igen. Prov på tisdag å onsdag, engelska. Å spanskaglosor tills på fredag. Och så ligger jag lite efter i matten så det är ju bara att plocka upp matteboken och börja jobba antar jag.

Jag börjar redan bli less på mina bilder på headern, så jag får väl ta och redigera den lite. Och så får vi se vilka bilder jag tar, om jag ens tar med några bilder dvs. Får väl sätta igång på en gång då. Ciao.

kiinamat - 1 februari 2009


Nu sitter jag här och är görhungrig. Mamma rignde pizzerian men ingen svarade där så det blev kinamat istället, och det är inte dumt :)  Så nu väntar jag på att dom ska komma hem. Här är en bild på en av tröjorna jag köpte. Puss.

header - 1 februari 2009

Woho, ny design på hela bloggen. Vad tycks? ;)   . Mycket bättre än den jag hade före, men lite tråkiga bilder. Sorry för det, men jag har inga andra på den här datorn. Men nu ska jag gå ifrån datorn en stund och mysa framför tvn. Puss.


söndag - 1 februari 2009


Månaden har börjat bra. Mamma väckte mig tio imorse, sen så stack vi till valbo. Hon, jag, mormor och max. Gick först runt, och hittade iingenting. Vad har hänt med att butiker? fulare kläder har jag inte sett på länge! Aja, jag hittade iallafall jeanstights å två tröjor, en vanlig randig tröja å en tröja som jag tog en storlek större på som tunika typ. Äh vettefan vad jag köpte, nått i den stilen iallafall. Sen i slutet gick vi runt och yra för max skulle ha ett spel, för han har namnsdag idag. Så kunde han inte bestämma sig och vi stod säkert där i tjugo minuter medans han hade beslutsångest.

Påvägen hem försöökte jag övertala min kära mor att köra in på ica och köpa lite godis, för mitt tog ju slut igår ^^  men näe, hon vägra. Jag får väl klara mig utan.

Jag ska även försöka tjata på mamma att hon ska klippa mig idag också, mer uppklippt. Fast spara på lägnden såklart. Får se vad hon tycker, åsså ska jag fundera på om jag ska färga håret igen. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det heller, ljusbrunt eller ljusare blond. Äh får väl se, bara klippning idag iallafall. Skriver mer sen. Puss. 

RSS 2.0