onsdag - 30 december 2009

Hej på er.

Bloggen har uteblivit helt idag. Sorry för det. Kan ju berätta orsaken.. hehe.
Kom på igårkväll precis innan jag höll på att somna att jag lära ställa klockan, bra gjort där. Sen vaknade jag flera gånger imorse av att jag inte hade ställt klockan, även fast jag hade det? Skitknasigt.

Men aa, gick upp kvart i elva och hoppade in i duschen, fixade mig och sen käkade frukost. Vid 12 kom Sofie och hämtade mig och sen åkte vi upp och hämtade upp hennes kompis Linda. Så åkte vi till valbo. Tog lite tid för Linda provade en hel del, haha. Men vi var där i ungefär till tre.
Köpte skor (sofie: "du går inte ut ur Din sko utan att ha köpt ett par skor" så det fick bara bli några, haha..) åsså ett par ridvantar. Tummvantar med ett lillfinger, varma å bra nu när jag börjar på det där nya stället där man bara rider ute =)

Sen resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag gjort. Varit lite här å där, haha.
Men imorgon blir det ingen uppdatering aaalls. Men tar nog kameran med mig och knäpper kort. Vilket jag inte gjorde förra året, stort misstag! ;)  vi åker nog till felicias familjs stuga vid 12, där vi ska vara ute hela dagen och elda, pimpla eller vad vi nu ska göra. Sen ska vi käka, skjuta raketer (usch..) och sen ska vi sova där också.. Så iiingen uppdatering! så.. pusss på er å gott nytt år!


legally blonde - 29 december 2009

Hej på er.

Precis efter mitt förra inlägg kom pappa hem och jag följde med honom och handlade. (raketer bla, fyfan det hemskaste som finns) och sen när jag kom hem var max hemma, damn asså x>  Men följde med pappa ut gjorde småsaker och sen satt vi å kolla på någon film. Sen så har jag nog inte gjort så mycket mer. Tittat på twilight boken några gånger och funderat om jag skulle läsa den. Men nä..

Nej, ska fortsätta kolla på legally blonde. godnatt.


tisdag - 29 december 2009

Hej allihop.

satt klockan på kvart i elva för att jag skulle hinna duscha innan jag skulle gå med max å käka hos mormor och morfar. Precis innan vi gick ringde annika och jag lovade henne två saker, att fixa felicias hår till bröllopet, haha då får nog hon fixa mitt också ;) å sen så lovade jag att jag skulle vara med där ute på nyår. Fan, jag som inte skulle vara med? aja, får blir som det blir nu istället..

Nej max är kvar hos mormor & morfar för han kände sig inge bra, åt inte ens! katastrooof. Så jag ska passa på att ta hans dator nu när han inte är hemma. =D  puss.

här kommer några bilder från i söndags.. Hanna & kalle.

Jag & Kalle.


Hanna & Strimma.         -       Jag & Strimma.


Nån söt en, typ Nina? :)            -  Haha, Kalle.


Lära bara lägga ut den här också. Ser ut som att tungan är ett hjärta =)

blogg - 28 december 2009

Går segt med bloggandet, höhö.

Har suttit å glott på filmer hela dagen och känner att jag åkt på en förkylning nu också, damn. Men aa, får se vad som händer nu. Ska väl glo vidare på film eller få bort max från datorn. pyss.

dampar fortfarande med att ladda upp bilder..

måndag - 28 december 2009

Godmorgon!

Vaknade upp för en timme sedan och har hunnit med att käka frukost, duscha å kolla igenom alla bloggar jag inte hann läsa igår. Läste nog bara emma, julia och linneas. Sen blev jag trötter =)

Får se vad som händer idag. Skulle kanske in till valbo med syrran men det beror på om hon hör av sig. Annars så blir det hemma för mig idag. Är så sjukt trött. Somnade runt halv två igår, å drog mig upp elva. Ganska duktigt.

Men här är några av alla 600 bilder från igår =)

okej nu är det så att jävlafucking blogg.se har nå fel i huvve å inte kan ladda upp bilderna. Så får bli en annan gång. puss.

bad update - 27 december 2009

Hahaha, tack magda för att du hoppa in där. Hann iiiiiiiiiiinte skriva något imorse. Å sen när jag kom hem åkte ja bort med familjen en sväng och sen så har jag suttit å spelad det där spelet jag laddade ner (a) aaaaaaaaskul :D

Men åkte med hanna till stallet klockan elva. Tog först ut kalle, gick en bit (på oplogad väg, skitjobbigt, haha) och fota honom i sommarhagen å sen bytte vi till någon liten och då fick hanna fota lite å ja rida. Fattar inte hur hon klarar av honom asså. Stor, stark och eeenvis. Sen så gick vi inte dit med strimma utan gick till ridbanan istället. Blev bra det, fast blev lite mörkare och då vill ju inte kameran sammarbeta riktigt. Men någon bra bild fick vi. Sen ut i hagen å fota resten av hästarna. Höll på att ramla och slå sönder kameran också men jag räddade den, haha.

Nu vet jag iallafall att jag ska börja där uppe. Snackat med hanna mer om det åsså snackade jag å pappa om det när vi käka. Så vi ska ringa å ta bort mig helt från HRK och sen antagligen ringa å prata med nanna eller åka dit. Blir nog ringa för mamma å pappa orkar väl aldrig åka dit -.- Men aa vi får se. När jullovet är slut ska det väl vara fixat =)

GODNATT!


Söndag - 27 december 2009

hellllloo schnyggischar.

My är i stallet och töntar sig med hanna, haha skämt osido. Nej men hon åkte tidigt imorse och har vart där sen dess vad jag förstår. Hon borde komma hem snart tycker man...

Kan ju berätta vad jag har gjort för spännande saker idag, så ni har lite att läsa. Åkte till gävle med syrran och köpte högtalare och jeans, ofc inte på rean (-.-). Köpte Idomin också, min förr har tagit slut, hmmm... tror inte jag gjort så mkt annat faktiskt, åkte dit till 11 , fast dom öppna 12 -.- kom hem nyss och är sjukt trött, kvällen bjuder förmodligen på bio, ska se Avantar tror jag. Det verkar  suga, men vad har jag att förlora.

kul för er att ni är på mys blogg och få läsa vad jag har gjort idag, helt otroligt kul måste de va. måste skälla lite på my sen, för hon suger på att uppdatera. haha, och hon vet inte att jag skriver det här nu heller, hmmm.. tur för er att jag kan hennes lösenord =)

mohahaha my ;)

/maggiiiiiiiiiie

lördag - 26 december 2009

Hej allihop.

Imorse så var det tänkt att jag skulle hänga med hanna till stallet. Men det blåser ju nå sjuukt så när hanna sa att vi skulle ta det imorgon istället somnade jag om direkt. Hade nämligen ställt klockan på åtta. Dåligt skönt det var att somna om!

Vaknade runt elva. Käkade frukost och duscha. Sen fastnade jag framför tv:n där Mulan 2 gick, haha. Sen så har jag inte gjort något mer. Fryser gör jag också. Ska plocka fram en skön tröja å sätta mig framför brasan ett tag skulle jag tro. Sen så måste jag sätta kameran på laddning också, det får jag inte glömma... later.


btw; Grattis till pappa & hanna som fyller år! =) 


(enligt pappa så har man inte mössa för att värma öronen, utan bara huvvet, haha?)
nehe nu går det inte att ladda upp bilder? så får väl räcka med bilden på pappa då....


fredag - 25 december 2009

Godmorgon!

Vaknade för två timmar sen av att katten kom in och tog all plats i sängen. Jag låg kvar å försökte somna men det gick inte så det var lika bra att gå upp å käka frulle. Efter det så försökte jag ladda hem något spel på stationära men det fungerade inte hur jag än gjorde. Men ett annat som jag redan har på max dator som jag inte fattat ett skit av (installationen alltså)  fattar jag ju nu! Men då ska såklart max fått massa datorspel i julklapp så då måste jag väl vänta några månader innan jag får gå i närheten av den datorn..

Mer har jag inte gjort dom här två timmarna. Ikväll är mamma å pappa bortbjudna så ska sitta barnvakt. Yeyy...
pusssss.


julklappar - 25 december 2009

Nu är julafton över. YESYESYES!

Laddar upp lite bilder ifrån dagen och så har jag även tagit mig tid och ork till att knäppa kort på julklapparna. Magda ville så gärna se dom, haha. Inte så mycket att se men aa okej då.. Here they come =)


Bilder från dagen:
Trisse posar bland julklapparna.


Morbror lelle & mormor.


Morfar x2, mamma & pappa.


Lelle, mormor & ludwig.



Julklappar:
Sockor.


Halsband.


Bok..


Sängkläder.


Kläder.


Presentkort.


Puff till datorn.


Kameraväska.


GODNATT!

torsdag - 24 december 2009

Hej på er & GOD JUL!

Mamma väckte mig tio idag. Sparng direkt upp och duschade å fixade mig för halv elva kom mormor & morfar och lelle. Käkade hemgjord gröt med dom, mamma hade gjort gröten och den smakade absolut ingenting. Skitäckligt, haha. Sen öppnade vi paketen. Fick:

Sängkläder, men nå kinestecken på? haha..
Kläder, byxor koftor linnen osv.
Twilight boken, den första. Haha jag som lovat mig själv att INTE läsa någon av böckerna. Å sen så hatar jag ju att läsa också...
Puff till datorn, sån man ställer datorn på så det inte blir överhettad eller nått. Väldigt praktisk (y)
Presentkort i valbo, 1000kr.

Sen efter det så kom Sofie och av henne så fick jag ett halsband. Som det står my på =) Och sen så fick jag ett par skor från sofie också! Inte riktigt min stil att gå runt i sånna men bra å ha tills jag köpt ett par andra...
Nästan direkt efter gick vi till lasse å lena. Där käkade vi äcklig julmat, kollade på kalle anka (SOM SUGER!) och fick julklappar. Jag hade ju redan fått en hel del men fick två till.

En tröja, svart stickad från gina.
Kameraväska, stor å bra.

Sen så gick vi hem till klockan sex. Trodde seriöst att klockan var 12 så tänkte gå å lägga mig, haha. Men åt upp det lilla som fanns kvar av glassen och nu ska jag kika på Stuart little med lillebror. pussss.



(bilder från idag kommer sen eller imorgon...)


damn - 23 december 2009

Tjo.

Sitter på max dator. Försökte installera nå spel på den men det fungerade inte. Skitgrejer asså... Men aa jag sätter nog på en film istället. pysssssss.


hittade lite gamla bilder på denna datorn, haha.


Haha, linnéa e söööööt =)


Förra julen :o


Någon idrottslektion, haha.


Blond, lugg och FLUFF. Oj oj oj.. såg fan ut som ett lejon haha xD


HAHA......

onsdag - 23 december 2009

Godmoorgon!

Jag mår prima här. Utvilad, dock så väcktes jag av att min kära lillebror städade undan sitt lego imorse och det skramlade inte lite det heller. Men lyckades somna om och sov till halv elva. Jag ska försöka att inte vända på dygnet har jag bestämt. Haha, får se hur det går med det..

När jag tog fram sånna där bröd som man rostar i frysen så såg jag två B&J där inne, mohahah. Liiite gott. Men måste väl säkert vänta tills imorgon. Får gå å lägga mig tidigt. Fast näe, pappa hade köpt en "julklapp" till mig. Å gissa vad det är då? Jo en bingolott. Så ikväll är det antagligen någon sittauppekväll som jag ska sitta å glo på... Och då ska jag fanimig vinna också när jag väl sitter å kollar på sånt där skit. 

Är det bara jag som inte är taggad tills imorgon? Julafton är överskattat, haha. När man var liten var det ju såå mycket roligare, för då önskade man sig bara massa leksaker och fick typ hundratals. Men nu har man ju fan allt man behöver, tyyyp. Man behöver ju bara uppdatering av kläder å kanske typ mobiler, dator eller nått liknande. Sen så är julmaten ju så jäääkla äcklig. Det enda man äter är några köttbullar, åsså till dom så tvingar man i sig lite vidrig potatis. Japp, julafton är överskattat!

Idag så blir det inte så mycket gjort skulle jag tro. Mamma å pappa kommer väl springa runt som yrhönor och städa å sånt där. Jag får väl ligga i soffan och se på, haha.. Nej men aa, vi får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag ta å klä på mig iallafall. pussss.


bjuder på några bilder från idag och igår =)
 
 
 


smile - 22 december 2009

Tjo.

Dagen har rullat på. Såå skönt att veta att de inte är skola imorgon =)

Alla verkar lägga ut deras betyg på bloggen, får se om jag orkar göra det sen. =D
pyssssss.


magda elskar att fiska :>>


tisdag - 22 december 2009

TJA NU ÄRE JUUUUULOOOOV =D=D=D=D

Började klockan åtta idag, fast magda å ja åkte buss så kom lite efter men det gjorde inte så mycket. Tränade först med kören och sen två gånger inför skolan. Rektorerna snackade i huuundra år. Dom måste nog lära sig hur man sammanfattar för så där länge kan man fan inte stå och prata. Alla hinner ju somna -.-

Men aa, det gick bra iallafall. Fick betygen och ja, något ämne har jag höjt mig i iallafall så det känns bra.

Nu sitter jag iallafall här hemma och fryser ihjäl. Inte så jättekul men får väl ta å sätta mig vid max dator, den blir typ ett element å de e najs. pusssss.


i miss u skruttponny.


måndag - 21 december 2009

Tjo.

Var segt att gå upp imorse men kom upp iallafall. Åkte buss till skolan, jävligt skönt. Å sen matte, emma körde chefrens pyramid å jag kolla på. Hatar den pyramiden blir så stressad ;o

Sen typ engelska i en kvart, sen kör. Fast de var ingen kör den tiden, men vi hade det efter någon timme så vi väntade tills dess. Å sen lämnade vi in våra h-k´böcker och slutade. Jag gick upp till bussen men såg att det inte gick någon buss förrns två och klockan var typ halv ett -.-  Så ringde mormor och hon kom å hämta mig.

Fast vi åkte upp mot rusta istället för hem. Jag behövde ju en tomemössa tills imorgon men där var dom slut. Så vi gick in på dollar, men där var dom också slut. Så åkte vi till ö&b å där var dom också slut. Så gick vi till klädjätten, slut där också. Sen jysk (?) fanns inga, haha. Men sen TILLSLUT så hittade vi en ful tomtemössa på coop xD  Men den fick duga. Sen köpte jag mammas å en liten present åt magda där också :'D

Sen när jag kom hem såg jag att mammas present var sönder :@ så pappa skjutsade upp mig och jag bytte. 

Så under dagen har jag hunnit med rätt mycket =)  har även slått in alla paket. Behöver bara klistra dit sånna där godjul önskar blablabla... Men det gör ja när jag får dom av mamma. För ja har inga x)

Hm.. Nått mer jag behöver dra upp nu när jag ändå skrivit så mycket? Jag är skithungrig, har inte käkat sen imorse. Inte så bra kanske men ändå. Bara någon timme kvar till mat, äckelmat även. Pyytepanna. Näe, fyfan vad äckligt. Jag tar pannkakorna som blev över sen i torsdags, haha. Men nu måste jag sluta skriva innan jag får skrivkramp eller något. pusss.


söndag - 20 december 2009

Hello schnyggingar.

Helgen har varit helt flippad, haha nerå. Men i lördags så ställa jag å magda klockan på tio och jag vandrade hemmåt direkt. Hoppade in i duschen och packade om. Linnéa skulle inte med till gävle så magdas syrra skjutsade upp oss. Där var vi i cirka 4 timmar och jag hittade bara EN julklapp? Och det var till pappa som inte ens ville ha någon, haha. Jisses.. Men får väl dra upp på stan eller något imorgon kanske. Behöver till mamma. Magda vet ja redan så den behöver jag inte köpa, haha xD

Men aa, vi vandrade runt i gävle och gick å käka på donken. Därefter så stannade magda kvar i gävle å sov hos ellen, å jag tog halv sex bussen hem till sandviken. Sen skyndade jag mig somfan till bussen till årsunda, haha. Var nära på att missa den och även att busschaffisen sa: "gå in du, jag bjuder på åkturen". Han va snel :> Men oturligt nog så ska jag ju slå huvve i någon jävla stengrej å taket så jag fick värsta bulan och dom i bak skrattade åt mig. haha, sällan.............

När ja kom fram så kom linnéa å mötte upp mig och vi gick hem till henne. Drog till frank å petter efter någon timme så var där tills vi höll på att somna.

Sen imorse vaknade vi av att mamma ringde halv ett. Så gick upp å klädde på oss sen kom mamma å pappa och hämta mig. Sen nu här hemma har vi hunnit klätt julgranen =D  sen har jag nog inte hunnit med så mycket mer faktiskt.. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det tv hela kvällen, like always.

Sitter vid stationära nu för jag orkar inte med bärbara. Kunde inte lämna in skiten utan kvitto och sen när jag kom hem å prata med pappa så hade vi inget kvitto eftersom vi köpte det på något erbjudande. ÅÅ fan vad glömsk man ska vara hela jävla tiden -.- aja, får väl dra in till valbo någon dag eller nå.. lust å slänga skiten i väggen och bara skita i det...

men hejdå.


mohaha - 18 december 2009

Haha, jäklar vad jag uppdaterar :o

Men nu fick jag välja nästa film vi ska se. Den skulle inte vara tecknad, svensk eller animerad. Å vilken valde jag? Haha, Eragon xD Liiiite animerat men äsch. Det är bara lite =D

Hon får se vilken det är när jag sätterpå den (a) hon kommer döda mig, men jaja. pusshejj.


saw - 18 december 2009

Hej på eer.

Jisses vad jag uppdaterar =D
Har kollat klart på filmen nu iallafall. Den var myyycket kortare än alla andra filmer ;o 
och det mesta i filmen var typ flashbacks. Men aa, det var bra mycket tortyr ändå. heheheheheeheh.
Nej nu kom magda med lite pepparkaksdeg. Trots att jag har ont i magen så får jag nog ner lite iallafall (a)
pyssssssssssssss.


magdas place - 18 december 2009

TJA!

Sitter hemma hos magda nu. På vägen hit följde mamma med mig halva vägen och jag övertalade henne om att jag ska börja hos hannas place efter nyår. Och gick det bra? JA HON GICK MED PÅ DET :o  YESYESYES. I'm happy =)

Men aa, nu har jag å magda bestämt tid med linnea tills imorgon och får se om hon åker med oss. Men ska upp till tio, hem å duscha och fixa. Sen far vi. Så blir nog inge sent idag. Lägger väl oss efter filmen :)  Men aa nu kommer magda snart upp å då sätter vi på filmen. godnight!


jag SKA - 18 december 2009

Hej igen.

Slänger in ett inlägg lite snabbt. För jag ska gå till magda om en halvtimme drygt. Å jag kommer sova där så blir inge uppdatering om jag inte får låna datorn hennes =)  Men om det inte blir så, så kan jag berätta lite om morgondagen...

Blir först att vakna upp hos magda. Vi ska väl kanske försöka att inte vakna upp allt för sent. Så går vi hem till mig en sväng så jag får hämta pengar osv.. För vi ska in till gävle å handla julklappar. Linnéa hänger kanske på, som läget ser ut nu så tror jag det =)

Kommer väl hem lite senare på eftermiddan å sen på kvällen så bär det av mot årsunda faktiskt. Helt otroligt asså. Mamma är inte så positiv att jag ska dit. Bara för att jag säger att jag ska till magda så säger hon: "jag vet inte om jag kan lita på dig nu"..  å bara för att jag ska till magda idag så tycker hon inte att jag ska åka till årsunda imorgon. Ja och vad ska dom göra då, jo åka ut till bångs å supa skallen av sig och jag ska bara vara där å titta på? SERIÖST VÄX UPP JAG ÄR FAN 15 JÄVLA ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag åker dit vare sig hon vill det eller inte. Om tre år är jag 18 och då bestämmer jag fan över mig själv? Vad ska hon göra då rå? Hon kommer fan gå in i väggen av depretssion!? Så dags att börja vänja sig kanske? ÅH blir förbannad bara jag tänker på det.

Nej nu ska jag ta å packa å sen börja gå till magda. pyssss.

fredag - 18 december 2009

Hejsaan.

Imorse så skulle jag å magda åka buss. Så jag gick ivög till bussen i -20 graders kyla. Frös ihjäl. Stod å vänta och preciiis innan bussen kom fick ja ett sms från magda: "VI FÅR SKJUTS GÅ INTE PÅ!". Haha.... Så jag vandrade vidare bort mot mormor för jag tänkte då inte stå där och frysa..

Skoldagen började med att det var utverdering av so:n, rektorn som vikare. jevla eckel. Aa... sen så svenska å sen så skulle det varit kör. Men det blev ingen å kören var på idrotten så vi gick dit men det var ingen lektion antagligen, haha. Så vi fick hål :) Sen matte, å då gick brandlarmet så vi lära gå ut i kylan utan kläder. liiite kallt.. Men fick gå in rätt snabbt. Alla bord var fulla förutom ett och det satt jag vid. Lite mobbad, ja. Men ja orkade inte bry mig.

Så sista lektionerna var engelska och spanska. Båda kikade vi film på så de va najs.

HAHA ja å magda skulle åka buss hem å ja hur gick det då tro? Jo 14 bussen kom först och sen 17 bakom. Så vi trodde att bussen skulle köra fram en bit efter att 14 bussen hade åkt. Men näääe, den drog iväg den med. HAHAH.. Aa så vi fick sitta å vänta i en halvtimme till. åsså ringde jag pappa å han kunde bara komma inom en halvtimme. Så vi väntade på honom. Men han kom inte förrns tio över och om vi hade tagit 17bussen hade vi varit hemma då. Men näe den missade vi dårå.. Sen kom pappa men då skulle han å mamma in å handla och medans vi väntade hade vi kunnit ta 17bussen igen.. hahahah.. seriöst. hur kan man vara så jävla bäst? :'D


Men nurå.. Blir snart käk. Tacos, SÅ gott! Efter så tror jag att jag ska ner till magda. Är inte säker men aa. Vi får väl se. Å om de blir så sover jag nog där, hehaheha. För annars blire jäääävligt kallt å gå hem, åsså är jag väl alldeles uppskrämd. Ska nämligen kolla Saw 6... hata, älska, hata älska? =)

Nej nu blev inlägget låååångt. pussss.

FÅR DAMP!!!! går inte att ladda upp bilder -.- så tryck på den här länken om ni vill se en xD
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/865598/images/2009/saw_6_65211652.jpg

mupp - 17 december 2009

Hej på er. Lite sen med inlägget, men vafan, sluta klaga.

Åkte iallafall till stallet och satte mig å vänta för det stod "samma hästar som förra gången" å efter tjugo minuter kommer ridlärarn fram till mig och säger att det hade stått avbokad på mig? ;o  så jag fick inte ha siona som jag väntade på utan lära springa upp till stallet å fixa gabbi på en kvart.
Å när jag är stressad så blir ju allt fel. Två benskydd var försvunna så jag fick springa fram å tillbaka å kolla efter dom och sen tog jag bara några för jag hade så brottom. Som tur var så gjorde det inte så mycket =)

Lektionen gick iallafall rätt bra. Uppvärmningen gick iallafall bra, börjar få kläm på vart jag har grejerna nu. Vilket jag kände mig helt förvirrad med förut. Men nu fan så går de! :D:D:D:D
Hoppningen sen gick ju sådär, haha. Väldigt tveksam och kunde inte bedömma avståndet. Kändes inte bra så blev kanske tre hopp av 16 hinder som hon hoppade före mig å jag hann inte med. Men jag höll mig kvar iallafall. Men resten är jag nöjd med =)


Men nu är jag så satans trött så att jag ska ta å sova nu faktiskt! Fyfan vad skönt det ska bli. Sängen ligger där å väntar på mig. GODNATT!

siona - 17 december 2009

TJA!

Skoldagen såg ut såhär: Svenska- lyssna på robert när läste å sen rita =D, Lunch- julbord, finns det nå äckligare?, Kör- ja vad brukar man göra när man är på kör? ;), So- i tio minuter å kolla film, No- utverdering i grupp i typ tio minuter sen fick vi sluta och till sista så hade vi Estet- kolla på film.
Skoldan ägde sönder :)

Direkt efter drog jag å magda upp till ica för ja hade slut på mina gratis sms å påvägen tillbaka så ramlade magda ner för en backe HAHA så jävla klantigt xD även att hon bara låg där... jisses xD

Cyklade hem och det var ISKALLT. Mina ben, fötter och händer höll på att frysa till is + ansiktet! :o  seriöst. inser inte våra föräldrar att vi lider och måste ha skjuts fram och tillbaka från skolan?!

Aja. Hemma nu iallafall och har äntligen fått i mig några mackor, blir så jäkla hungrig när man skippar lunchen! Men om en halvtimme åker jag till stallet och det är sista gången den här terminen. Får se hur det blir nästa termin. Om jag fortsätter på ridklubben eller om jag lyckas övertala mina föräldrar till att jag får foderhäst hos hannas place. Kanske ska börja med lektioner och sen gå över till fodervärd men ändå? Vi får seeee.

Nej nu ska jag börja klä på mig å sådär. See ya later alligator.



torsdag - 17 december 2009

Godmorgon!

Jag är lite irriterad på 17 bussarna som går här. Förut gick dom varje halvtimme. Men nu när man väl ska åka buss så går den inte nio. Utan typ halv elva? Åååh, blir inte glad på detta. Så idag är det cykla som gäller, askuul. Kommer få ännu ett blåmärke känner jag.

Jag blev precis klar för att ja gick upp lite tidigare för jag skulle hinna kolla busstiderna. Men det lönade sig inte kan man ju säga.. Så nu måste jag vänta en halvtimme. Yey. Not min dag. pyss.


godnight - 16 december 2009

Hej på er.

Undra varför jag är uppe egentligen. Men jag låg i soffan åsså slog pappa på filmen "the perfect man" så jag fastnade vid den och nu måste jag ju se vad som händer i slutet. Även fast jag sett filmen, men kommer inte ihåg ;o  så ja. Tänkte även att om jag suttit upp i några veckor nu och pluggat så kan jg lika gärna sitta uppe den här veckan också. Å sen på lovet tar jag igen mina missade timmar, haha ;>

Här är tröjan jag gjorde på slöjden, det blir en julklapp för jag tänker då inte behålla den, haha..


Såhär går det när snön kommer och man måste cykla till skolan -.-


Älsklingen is back! =)

puddwig - 16 december 2009

TjabbatjenahalÅ.

Sitter i sängen framför tv:n. Jag är så sjukligt trött och mitt hår är helt cp. börjar bli smutsigt och jag duschade fan igårkväll? Måste börja vänja håret att inte bli äckelpeckel på en gång och sluta duscha håret så ofta. Uhäk. Det är asdrygt. Men aa får försöka vänja av det på jullovet. de blir najs =)

Hm.. aa nå mer har jag inte gjort under kvällen. Slappat! och vi har ju inga läxor, å det är så jäääääääääkla skönt!!!!!!!!!! i love sista veckan innan loven. mohöhö. pyss.


datojnnn dampaj somfasen när ja fösökej ladda opp bildejna. sojjy guys.

onsdag - 16 december 2009

Shit.
Veckorna går så sjukt fort. Nu är det snart helg och efter går vi bara måndan å sen är det JULLOV!? Saatans så fort det går :o



Skolan idag var rätt normal. No- ingenting, Engelska- läsa nå irriterande shit, Spanska- korsord m.m, Slöjd- stressade SOM FAN! för förra gången var det ju en viss lärare som tog fel söm så jag lära sprätta upp allt jag gjorde på den lektionen????? Men jag skynda mig somfan och hann precis klart innan vi sluta! I'm so fucking happy =D  sen hade vi svenska, eller vi kom in i klassrummet och gick ut efter några sekunder för det var ju bad på idrotten så vissa lära ju gå dit. Å då går typ alla på samma gång :) Jag å magda däremot har ju våran lilla underbara vecka så vi kunde inte vara med å åkte hem =(  ville ju fan bada!

Direkt när ja kom hem så åkte jag, mamma å pappa till trebo och käkade. Blev Fish & chips för mig, aaaasgott! Sen åkte vi ner till nå konditori å köpte negerbollar. Käkade nyss upp min så nu känner man sig lite deppig för den tog slut så snabbt.. haha..

Min katt ludwig har även varit borta både igår och idag så jag å mamma gick ut och kolla om han var i grannens uthus för alla katter har väl varit instängda där... å ja, där inne var han! Skönt, jag som trodde han hade blivit begravd i snön någonstans ;o  Men nu är han hemma och äter som en jäkla dåre :)

Så litegranna har det väl hänt idag. Har tagit lite kort också =D pusss.

Imorse..



Magda va trötter =)



Schnyggig bild jao..



Haha, deam blev fel storlek.. orkar iiinte ändra :)



Vad döljer sig där inne tro? =D



EN NEGERBOLL =D



Konditoriet.



Det snöa =) =(

kväller - 15 december 2009

Tjo.

Har varit ute och letat efter katten, haha. Han har inte varit hemma på heeela dagen och mamma trodde han kunde vara insnöad någonstans så ja. Det skadar väl inte att gå ut och kolla om jag hitta honom i pörte eller under bastun. Men näe han var inte där. Han har väl lyckats sitta ivägen när dom plogat åsså begravdes han i snön eller nå. haha. Nej men han kommer väl fram =)

Nu ska jag ta å hoppa in i duschen och sen ska jag sova på direkten! Ska bli sååååååå skönt! godnatt.


tisdag - 15 december 2009

Hello.

Glömde helt bort att blogga. Har ändå suttit vid datorn ett tag och min framsida är blogg.se men det klickade ändå inte? ;o  haha. aa så kan det gå..

Imorse så började jag dagen med att leta efter katten, för om ja inte släpper ut katterna skiter dom inne. Men jag hittade inte fanskapet så jag sket fullständigt i det. Det har iallafall snöat hela natten och fortstatt hela dagen. Så när jag och magda cyklade till skolan så gick det INTE bra... vi skulle svänga upp för en liten backe och pladdask så ramla magda och en sekund efter låg jag också på backen. HAHAH!

Skoldagen bestod av spanska- filmtittande, bild- redovisning (fick även MVG på min analys, mohah), kör - julavslutningsrepetition, so- filmtittande och tillslut no- prov. Så har dagen sett ut. Provet gick sådääär.. Får se om jag klarade mig på det för jag blandade nog ihop allt. Men så kan det gå =)

På vägen hem så gick det heller inge bra att cykla.. Det snöade fortfarande och så cyklade jag, julia och magda på rad och tjoff så sitter jag på backen. hahaha. Fan vad jag hatar snö! Men resten av veckan så ska jag åka buss. Punkt slut. Går inte att cykla längre. Så aa.

När jag kom hem blev det degande framför datorn. Har för en gång skull inge plugg än så länge den här veckan! Snacka om sköööööööönt. Men aa nu ska jag fortsätta med vad jag nu höll på med. puss.


sleep - 14 december 2009

Soooova sova sova säng säng säng....

Yes. Det är de jag tänker göra inom några få minuter. Jag har pluggar klart no:n och kan det mesta. Får se om det sitter kvar tills imorgon, men det ska de nog göra. Mer finns det inte att säga. Är så sjukligt trött. Fan.. måste kolla på vad jag ska säga tills imorgon på bilden, glömde jag.. Ska prata i några minuter bara, så ska säga typ konstnären heter Bellini å föddes.......   får lära mig årtalen. Men aa ska lära mig det nu på en gång och sen sova. I need to sleeep. godnight.


plugg - 14 december 2009

Nu är jag duktig på att uppdatera ;)

Men för en halvtimme sen tog ja tag i pluggandet och tänkte att om jag pluggade nu skulle jag slippa sitta uppe ikväll. Men vafan? Jag sitter och försöker å försöker men inget fastnar? Sen så håller jag på att somna så fort jag börjar skriva?

Såhär blir det när man är riktigt skoltrött. Man håller sig uppe i skolan och efter så sitter men ändå hemma med massa plugg och man blir ju automatiskt astrött? SKA BLI SÅ JÄKLA SKÖNT OM EN VECKA! DÅ ÄR DET ÄNTLIGEN JULLOV!

Jag ska sooooooovajäkla mycket. Slappa så in i helvete. Shit vad skönt! Nu är det bara en vecka kvar, precis en vecka imorgon! Å på lektionerna nu blir det väl massa filmtittande för man vill inte börja med något nytt. Så det blir skönt. Varför kan dom inte bara göra så att alla lektioner man inte har något att göra på så kan man få skippa dom? Så blir det ju mycket skönare. Å kanske typ tidigare lov? =D

Okej nu ska jag gå ur min lilla drömbubbla.... puss.


video - 14 december 2009

Haha. Film från lussen, precis efter den slutat typ, klockan 5 på morgonen. Vi var liiite trötta, hah..


måndag - 14 december 2009

TJA!

Skolan idag var... ehm... haha...!
Matte första lektionen och emma gick direkt till rektorn för att reda ut en sak. Det finns sjuhundaåttiotusen ord jag kan skriva om dom småungarna, men nej. Jag tänker inte ödlsa nå energi på dom. Jag kan åtminstone komma med ett ord: omogna. Ja, det är det dom är. Shiet. Men så kan det vara med småbarn som inte fattar så mycket. Haha...

Men på matten fick vi även reda på vad vi fick på provet. Jag fick 16,5 och VG var 14. Yeyy. Snacka om att jag är stolt. Så mitt betyg den här terminen i matte blev VG. Häääärligt.

Sen hade vi engelska, kollade på shrek julspecial. Skön lektion, dom som ville fick även veta vad dom låg på för betyg. Jag kände att jag inte behövde gå ut och få reda på det, G vet jag garanterat att jag har. Så ingen idé att missa något på "filmen" haha ;)

Sen so, började vi kolla på någon gammaldags film. Skitwierd.

Å sen tillslut hemkunskap å magda och emma gjorde negerbollar, jag å julia pepparkakor (så jävla äckliga) och dom andra kladdkaka. Men vi fem satt å tröck i oss negerbollarna bara.(+ en massa pepparkaksdeg) SÅ JÄVLA GOTT!!

Å nu ska jag ta å börja med pluggandet till no-provet imorgon... pysshejs.



HELGEN:





IDAG:


pics - 13 december 2009

Lite bilder från idag. Fler från helgen kommer imorgon! ;)


Kalle fick snygg fläta ;>

Luciiia.

Kalle å Hanna.

Kalle å hanna. again =)

FISKEDAMM =D

surt nog så glömde vi att fiska.. så vi fick inge godis =(

söndag - 13 december 2009

Hej på er!

Bloggen uteblev helt under helgen. Men kan berätta lite hur den sett ut...

Fredag: Blev struligt om hur magda och jag skulle komma till lussen men pappa skjutsade oss till slut och vi kom precis dit när emma och linnea kom gående. Vi gick direkt till Monroes och åt. Asgott. Sen drog vi in på lussen. Linnea åkte med nattbussen hem vid två, å emma jag och magda stannade kvar till fem. Snacka om att vi var döda då. Sov hemma hos magda.

Lördag: Väcktes av emma, magda och en dryg doris vid ett. Var fortfarande helt slut. Vi gick upp tidigt för vi skulle hinna gå till bussen i trebo, haha men det sket sig så magdas pappa skjutsade oss till årsunda istället. Väl framme så var vi hos emma en liten stund och sen drog vi till marknaden på byn. Det var bra mycket folk än vad man hade tänkt sig. Lucia gåendes och till häst också. Sen gick vi in på ica och köpte godis till kvällen och gick hem till emma. Kvällen spenderades åt filmtittande. Män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. Bra filmer för att vara svenskt. Men inte riktigt min filmsmak, haha... Vi somnade runt ett-två tiden.

Söndag: Gick upp halv elva och åkte hem elva. Mamma kom å hämta mig och magda. Sen väl hemma så skulle kameran laddas, jag klä på mig (åkte hem i pyjamas, hah) och jag skulle egentligen äta något. Men nej jag var så sjuuuukt mätt från gårdagen. Blev lite för mycket godis och sen blev det fika med rostade mackor också.. Så det kändes som att jag inte behövde någon frukost, haha. Sen klockan tolv åkte jag med hanna till stallet och kollade på deras lucia. Mysigt mysigt. Tog först in massa hästar, sen fixade kalle, sen såg på lucian, sen fika, sen sköta fiskedammen, å sen drog vi hem. Runt fem var jag hemma. Blev dusch, one tree hill och gossip girl. haha. Men nu har jag äntligen tid över till att blogga! ;) 

Eller egentligen så har jag inte alls tid till det. Jag måste göra klart min bildanalys och börja på musikuppgiften. För imorgon sätts betygen och den måste in! Jag slänger in bilder sen! pusss.

=D - 11 december 2009




HAHAH julia ramlade xD

fredag - 11 december 2009

Tjo.

Har varit hemma från skolan nu en stund. Lucian var ju imorse, gick rätt bra, haha. Förutom att vi gick ut fel väg första gången men äsch. Sånt händer ;)

Men sen så hade vi idrott och det var skitjobbigt å orkade inte göra ett piss. Sen så fick emma damp på idrottsläraren, orkar iiinte rabbla upp allt men hon blev jävligt förbannad iallafall. Å sen så sa hon åt några åttor att gå ut ur omklädningsrummet för dom inte bytte om. Så då sa den ungen jävla fitta till emma åsså gick hon till Conny å sa att det var emma som hade sagt det? HAHA, skrattretande. Att hon till och med gick till en lärare å sa så, å ljög även? HAHA, MOGETTTTTTTTTTTTTTT. Jävla ugly betty -.-

Emma var ju tidigare förbannad och var nu ännu mer förbannad och julia blev också smått förbannad. HAHA fan vad alla blir förbannade xD

Sen så hade vi matteprov. Gick sådär, eller gjorde det bästa ja kunde å får väl se hur långt jag kommer på det på måndag då. Sen engelska å spanska. Så dagen har gått rätt fort ändå =)

Om nån timme ska jag kila ner till magda med väskan å sen börjar vi gå mot jernvallen, haha. Vi måste gå om inte det blir så att pappa skjutsar oss innan han ska på julbord x)  Men nah, tror inte de. Sen när vi väl är framme väntar vi på emma å linnéa som kommer med bussen och sen blire monroes.

Jäklars vilket långt inlägg det blev nu asså. Men aa, vi får se hur uppdateringen blir i helgen asså. pyssshej.

(försöker att lägga in en video från idag, så den kommer i ett till inlägg om en stund ;)

segt - 10 december 2009

Pluggandet går segt. Analysen om konstnären är iallafall klar. Men analysen om bilden går det inte bra. Det står still i min hjärna och jag antar att den vill sova nu. Så jag ska nog ta och göra det.

Imorgon är det lucia på skolan, å ja jag är med mohah =D 
sen efter skolan blir det hem å fixa å packa. Sen hem till magda för att lämna väskan. Sen bär det av till lussen med girlsen :)  sova sedan hos magda med emma också. Sen åker vi antagligen med emma till årsunda och går på någon marknad där, hehe. Sover där om det inte går någon buss senare på kvällen.
Annars så är det bara att gå upp i tid och åka hem. För klockan tre på söndag är det lucia uppe hos hannas place.

Så min helg är fullllllllllllspeckad med massa grejer. Har ingen aning om hur jag ska hinna klart med bildanalysen och musikuppgiften under helgen. För nu måste jag gå å sova så jag inte somnar på lussen imorgon, haha!

GODNIGHTTTT SMÅ GRISAR.


torsdag - 10 december 2009

Sorry för uppdateringen igår asså.

Jag loggade in och skrev ett inlägg, kopplade in telefonen och laddade upp en film på youtube som skulle läggas in i inlägget. Men sen så slutade allt i datorn fungera förutom musen. Så jag blev så fucking förbannad så jag smällde igen datorn, tog ur batterihelvete och la ifrån mig skiten. Seriöst, ingenting fungerar längre!?

Men nu tänker jag då ge fan i å koppla in telefonen. Även fast jag knäppt lite kort, så näe. Jag tänker då inte riskera att datajäveln lägger av för jag behöver den nu. Ska bara hoppa in i duschen å sen ska jag skriva en musikuppgift och bilduppgift. Kommer ta en bra stund. Så slänger in videon från igår nu iallafall. Får se om jag lägger in ett till inlägg senare. Borde skriva om hur dagen har varit. Får se om jag hinner! Men lovar inget. pusss.


HÖJ LJUDET!
;)


onsdag - 9 december 2009

Tja godingar =D

Har varit hemma ett litet tag nu och hunnit med å käka, eller jag drack oboy... haha, skolmaten suger. jao. Men hm, hände det något speciellt i skolan idag då.. Näe tror inte det.. Blev bara så jävla förbannad på min slöjdlärare. Det var hon som tryckte in att jag skulle ha sicksack och så när det är slutet på lektionen när jag nästan gjort klart den andra ärmen på tröjan så kommer hon fram och säger att jag sytt med fel sömgrej? SÅ NU MÅSTE JAG SPRÄTTA UPP HELA JÄVLA SKITEN!? Vissa lärare kan fan dra åt helvete. Blir så jävla förbannad..

Men bortsätt från det.... Så har väl dagen varit rätt lugn. På idrotten tränade vi på att dansa bugg, haha. Men aa annars är det lugnt. Jag måste egentligen plugga matte men ska om en kvart upp till hannas stall å kolla när dom tränar på sin lucia, haha. Var ett tag sen man var där så ska bli kul å se =) måste klä mig ordentligt iallafall annars fryser väl jag ihjäl. Men a dom kommer till halv så måste byta om å sätta på mig varma kläder! pussssss.

btw. så tar jag med kameran upp dit. om belysningen är okej så tar jag å fotar =) Men det kan gå fel ibland, men då får jag väl ta å filma lite då å knäppa med mobilen ;)

tisdag - 8 december 2009

Tja!

Skolan idag var brao. Första lektionen var spanska och vi fick tillbaka fanskapsäckelprovet som var så hilma svårt. MEN JAG FICK VG PÅ DET? :o  snacka om att jag blev chockad xD  Men ja är supernöjd.

Sen hade vi musikprov. Satt å försökte komma ihåg allting, först stod det helt still.. Så fick sitta å tänka ett tag men sen fattade jag frågan å svaret ploppa upp i huvve på mig :D  sen så kom jag dock inte ihåg alla gubbarnas namn man skulle berätta om.. Men äsch. Klara provet gjorde jag nog :) 

Sen så hade vi kör mellan matten och no:n. Träning inför lucian på fredag. Siri dissade ju mig i ledet så nu står jag själv. Fyfan, vill fan heller stå själv i lucialedet :o men måste väl... om jag inte hoppar av, hehh..  kanske blir sådär plötsligt sjuk eller något.. Hahhh.. eller lyckats sova över kanske? ;)

Får se hur det blir. Måste iallafall sätta igång med pluggandet nu. Är inte så bra att jag inte har hunnit igång med det än. Dan är fan över snart. å då blir det inte kul. Ska plugga engelska för har läxa tills imorgon.. Kanske hinner plugga lite matte också... Men tror inte det. Måste iallafall börja plugga nu. pusss.

orkar inte lägga in några bilder för datorn dampar sönder och typ laggar när jag lägger in. så haha näe. orkar inte med det idag..

musik - 7 december 2009

Hej alla glada. Själv är man då inte på bra humör...

Har suttit och pluggat musik i en timme nu, eller två. Kommer inte ihåg när jag började.. Men kan snart 1 papper av 2. Så det går frammåt. Motivationen är faktiskt på topp. Så jävla less på att jag inte får vg i so, ja jag har fortfarande inte kommit över det. Kommer aldrig kunna släppa det.. fyfan. usch. Måste sluta tänka på det. Men det ger mig iallafall något gott och det är viljan att få vg på varenda jävla prov framöver. OCH DET SKA JAG. Annars jävlar. Åh....

Hm. Kvällen spenderas åt att plugga musik, göra spanska glosor å titta på tv. Får se om jag slänger in ett inlägg senare. Får se. puss.

jag har varken lust och ork till att knäppa nå jävla kort. så. nu vet ni det.

måndag - 7 december 2009

Tja.

Slutade vid typ elva idag. Realy nice. Fast stannade kvar för skulle på provmiddag hos linnéa som tjänade ihop till ett mvg, grattisss påre =D  Är fortfarande sjuuukt mätt efter det, haha.. Sen så har det nog inte hänt så mycket mer.. Bara det att vi fick tillbaka so-proven. Och ja, det var 4 som fick G på provet och jag kan ju säga att jag inte var någon av dom 4.. Seriöst jag som satt uppe hela kvällen och pluggade som en idiot åsså klara jag det inte för att jag plugga på fel grejer? MAN BLIR SÅ SJUKT JÄVLA LESS!

Å inte nog med det.. ett helt jävla halvårs pluggande för att höja sig i so till vg för det är typ fyra ämnen som ingår i det. Så får jag inte det på grund av det här jävla provet. Jag har fan gjort mitt bästa å plugga till varenda jävla fucking prov och försökt göra det så bra jag kunde. Men mitt bästa är fan heller bra nog antagligen. Så jag är så sjukt jävla nere just nu. Vill bara skita i skolhelvete för jag klarar fan inte av det.. Mina chanser minskar ju nå enormt över att jag inte fixat det här. Men en viss lärare fattar ju inte att jag inte kan göra bättre i nuläget och ska jämföra mig med andra som är 2000000 gånger smartare och lättare för att fatta något än mig. Jag behöver tid till att förstå och jag kan inte allting på en gång. Jag blir så sjukt förbannad att han inte kan fatta det. Jag har pluggat som en idiot och för vad? Vad fan får man tillbaka? Jo, inte ett jävla skit!


irriterad - 6 december 2009

Hej på er.

Just nu sitter jag å kikar på one tree hill. Men det blev reklam så slänger in ett inlägg lite fort.

Har suttit två timmar med matten, och jag fattade! För en gångs skull. Helt otroligt.. Så blev jag skitglad och tänkte, yes nu kan jag det här och är klar med kapitlet. Men fan heller. Det var minst 30 sidor till att jobba med. Snacka om glädjeförstörande. Så jag måste plugga på somfan imorgon på matten å sen måste jag plugga rejält när jag kommer hem också. Måste ju bli klar. Sen så har man ju musikprov också så det måste man också få in i huvudet. Shit. Hur ska jag hinna med allt? ;o

Nej nu börjar oth. pyss.




haha, okej lite problem hade jag i början... xD


kul att det fanns en off-knapp på miniräknaren men inte en on-knapp!? ;o

söndag - 6 december 2009

Hej!

Vaknade vid elva. Tänkte att eftersom jag var uppe till runt halv två igår så skulle jag kunna sova lite till. Men näe, då skulle jag inte kunna somna sen ikväll å då blir man dåligt trött i skolan imorgon, haha. Så gick upp och käka frulle. Sen så fastnade jag på något konstigt sätt framför sims? Så har suttit där i några timmar nu, heh.

Men slet mig nyss för det började dampa å orkade verkliiiiiigen inte starta om skiten. Så nu sitter ja här. Eller ja, inte länge till. Ska börja plugga matte nu så jag börjar fatta något för vi har ju prov på tisdag! ;o  Sen får vi se om jag hinner med att plugga musik också. Troligtvis inte för det är satans mycket jag måste lära mig inom matten.. Så får nog ta å plugga musiken imorgon istället.

Nej nu måste jag sätta igång! pusss.



=D


charlie the dog - 6 december 2009

Tja!

Kvällen har spenderats åt filmtittande i högsta grad. Känner mig så otroligt trött.. kanske en början på att bli sjuk? I hope not. Blir fan aldrig sjuk, vill heller aldrig bli sjuk. Hatar att missa massa i skolan. Den här veckan har vi tex matteprov och musikprov. SAMMA DAG! Kill me please?

Men aa. Nu ska vi inte deppa ihop.. Jag är gryyyyymt trött och ska nog sova nu, snart. Charlie är så sjuuuuuukt dryg när man ska sova. Han kan aldrig bestämma sig vart han ska sova någonstans. Så han trippar på runt i huset och man hör klorna när dom träffar golvet -.- tror ni att de är lätt å sova då eller? NÄE!

Okej, inte deppa ihop å bli förbannad! Nu ska vi sova sött. Godnatt!


de e nice - 5 december 2009

Hej.

Nu har jag städat klart och det blev very nice. Men det är väl lika stökigt innan nästa helg.. Äsch.

see ya.


lördag - 5 december 2009

Godmorgon!

Nu har jag sovit ut, men är dock fortfarande astrött.. Men men. Idag så händer det nog inte så mycket. Ska klä på mig å städa rummet hade hag tänkt. Var ett bra tag sen jag städade faktiskt. Å sen mot kvällen blir det troligtvis hundvakt då.

Ska väl sätta igång med städandet nu annars blir jag väl aldrig klar sen... later.


typ godnatt - 4 december 2009

Nu ska jag ta å sminka av mig å ta ur linserna. å sen gå å sova. Fast man blir jämt pigg av att sminka av sig.. Så vi får se hur det går att somna sen. Men just nu är jag så ooooooooooootrooooooooligt trött. Så godnatt på er.


sjukt trött - 4 december 2009

Hej allihop.

Jag är så sjuuuuuuuuuukligt trött. Ni skulle bara veta hur trött jag var när magda å jag cyklade hemmåt HAHAH. Vi cyklade förbi några och då lyckades jag åka mellan maaaaaaassa kottar, å då flög min cykel åt alla håll. HAHAHAH fyfan vad ja garva XD  det är fan inte bra å vara uppe länge när man går upp halv sju..

Aja. Ska kolla klart på idol nu när jag för en gångs skull började kolla. Så får vi se hur länge jag sitter uppe. Ett tag till iallafall så jag sover bort dagen imorgon. Kommer iiiiiiinte orka göra något. Sofie skulle komma hit med Charlie, om jag minns rätt, så då blir man hundvakt. Då kommer jag ut lite iallafall, hah. Men nu börjar cirkus möller ju..  later.


sean banan (h)

fredag - 4 december 2009

Tja!

Skoldagen gick finfint. Började med det där jäkla soprovet och hur gick det då? Hm, trots att jag pluggade som en dåre kommer jag bara få G. För det jag pluggade på var fan heller med. Så jag fick blanda in lite av det jag hade pluggat på, hehe. Men men, så kan det gå..

Resten av dagen var helt okej annars. Vi hade ingen spanska idag så vi slutade tidigt. så jäkla skönt! ;D

Så jag har varit hemma i typ två timmar nu. Satt mig framför tvn med oboy å pepparkakor (a) å sen kom pappa hem med nå gymnasiegrej jag hade fått hem så jag satt å kikade på det en stund också. Jag ska gefan i att titta i andra gymnasie erbjudanden för då blir jag bara frustrerad om att jag kommer välja fel. Men det ska jag inte. Jag SKA gå i gävle! Jag SKA gå på gävlepraktiska! Jag SKA gå på wildlife park management inriktningen! Så är det bara!

Hm. Resten av dagen ska spenderas till att ta det lugnt. Ska nog sätta på någon film eller något sånt. pusss.


GODNATT ! - 3 december 2009


IM SO FUCKING TIERD. IM SO FUCKING ANGRY.
GODNIGHT FOR FUCK SAKE.


pluggish - 3 december 2009

Hallo.

Har nyss kommit ut ur duschen å ska precis börja plugga. Men slänger in ett litet inlägg innan för jag vet att jag inte kommer orka skriva ett efteråt ;)

Ridningen gick rätt bra. Fick Siona och hon är skitliten! Iallafall jämfört med alla jättar jag ridit nu under hösten så var hon väääldigt liten. Och väldigt seg är hon å, jag var dock för snäll mot henne å begärde inte så mycket. Men hon slappnade av bra mot slutet =) Men nästa gång då blir de jobba jobba jobba!

Hm.. har inge mer å säga. Ska plugga arslet av mig nudå. godnatttttttttttttt.


torsdag - 3 december 2009

Hej på er.

Idag började man dagen med sovmorgon till halv åtta. Inte helt fel. Sedan drog man till skolan, hade svenska-kör-so-no-estet. Torsdagar äger. Speciellt esteten. Men nästa gång skulle vi kanske få baka så det taggar vi =)

Hm. Jag kom hem vid halv fyra typ. Det var så jävla kallt ute så höll på att frysa ihjäl. Även fast det kanske är typ -5 eller nå. Men nu är jag inne i värmen å dricker oboy. Älskar oboy. Man kan inte leva utan oboy. Oboy oboy oboyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Om en halvtimme är jag i stallet och fryser arslet av mig antagligen. Får se vilken häst ja får idag då. Slipper iallafall Miro, så inget kan blir värre. Eller jo.. om jag får julia. Då blir jag fan förbannad.

Aja. Skriver senare ikväll om hur det gick och hur det går med mitt pluggande till so:n. Just nu har jag absolut ingen lust att plugga så jag ska ge fan i det å ta det ikväll. Varesig det tar hela natten eller inte. Jag SKA plugga mycket. Och jag SKITER I om jag är trött imorgon. Jag kan sova när jag kommer hem. pysss.


hämnd - 2 december 2009


filmer - 2 december 2009

Några filmer från idag innan och på Svenska lektionen =D











min söta klass älskar när jag filmar eller tar bilder (a) =D

onsdag - 2 december 2009

TJA!

Sorry för min skitdåliga uppdatering igår, haha. Den uteblev helt pga att direkt efter skolan så pluggade jag spanska i två timmar ungefär.. sen drog jag till stallet å va där i typ tre timmar.. kom hem och pluggade spanska resten av kvällen. Jag hade bestämt mig för att gefan i datorn för att få någonting gjort. Och det gick aaasbra. Allt satt igårkväll och vad hände idag då? Jo det jävla fittprovet var så jävla svårt så man ville bara riva sönder det -.- seriöst, det var fan iiingenting som man hade pluggat på. Bara några enstaka ord, sen fattade man inte ett skit. Jag ska ha otrolig tur om jag ens fick G på provet..

Annars har skoldagen var helt okej. Det går frammåt på No:n, vilket det verkligen inte gjorde igår, haha. Å sen så är jag snaaaaaaaaaaart klar med min julklapp till magda på slöjden =D så jääävla snygg är den! Hm.. sen så sa våran svenskalärare Robert att om man springer ofta och motionerar så blir man smartare. Det tipsade han mig om för jag inte fattade någonting? Jaha, tack för den då.

Nu efter skolan har jag baaaaaaaaaaaara tagit det lugnt. Sjukt trött efter allt plugg med spanska hela veckan åsså går det skit på provet ändå. Hur fan lyckas man? Så nu sitter jag å tar igen det jag missade igår.. Men får se om jag slänger in ett litet inlägg senare ikväll, om jag orkar dvs. pusss.


bilder sen igår;

HAHAH fyfan vad likt det blev asså :'D


en glad julia :>


en koncentrerad magda :>


the stable.


och bilder från idag;

siiiiiiiiri.



juuuuuuuuuuuulia.


försökte knäppa kort på månen. den var skitstor :o


RSS 2.0