What do i stand for, Most nights i don't know anymore

Hai. Spenderade gårdagen med Magda, först långtur till Hedåsen på hästarna och sedan mys här hemma. Åsöm.

 

Idag har jag varit ute i Årsunda och ridit Promsi. Gick sådär, jag har åkt på en väldig smärta i ryggen och vet inte vart den kommer ifrån. Får hoppas på att de bara är träningsvärk eller en överansträngning som går över. Känner mig som en gammal kärring som inte kan böja sig.

 

Nu sitter jag i rummet och fryser som sjutton, har vridit upp värmen och nu ska jag hoppa in i duschen.

Ikväll blir de lugnt, brist på pengar gjorde dagen lite mindre kul för mig, annars hade jag nog tillbringat kvällen i Uppsala eller Gävle, men så kan det vara, med tanke på ryggen så mår den nog bäst av att ta de lugnt så de var väl lite tur i oturen (försöker se de positiva i de extremt negativa, haha..).

Nej nu fryser jag ihjäl, in i varma duschen! Puss.



Trött Glenn,

Godmorgon!

Igår strax efter jag skrev förra inlägget åkte jag iväg till Årsunda, stannade hos Simon en stund innan jag åkte till stallet och red. Åkte även dit direkt efter och käka å så. Var hemma runt 8-9 och åkte nästan direkt till Magda och spendera kvällen där.

 

Sovit ut nu och ska stiga upp, långtur med Magda denna vecka också, riktigt mysipys. Så ska hurry up. Puss!



If you sinking like a stone, carry on

Tjenis!

Igår kom Magda hit, blev inge äventyr för oss så istället blev vi kvar här å tog igen lite BB-avsnitt som båda missat. Hon stack runt halv 1 och 1-2h senare kom Simon.

 

Gick upp för 2h sen ungefär. Har käkat frulle och han har dragit hem. Jag ligger i sängen igen och tar det lugnt, vill ut i finvädret och rida, men vet inte om jag ska åka upp nu eller om jag lär vänta tills ikväll.. Återstår att se.

 

Vet inte heller vad som händer ikväll, det visar sig. Puss!



Bjuder på en muppbild, men de är för jag är lite mupp innerst inne,.. va?

Gokväller!

Jag är just nu.. HELT DÖD. Finns nog inte en muskel som jag inte lyckats att inte använda idag. På praktiken fick vi städa bort under läktaren, kan knappt gissa hur många bommar jag bar.. 30stycken kanske? DÖD var ordet.

 

Gick lite tidigare, stack direkt till Årsunda, hämta lite grejer och tog moppen till stallet. Red Promsi i 1.30h mycket trots idag men mycket duktig också! Nöjd!!! Kom hem för cirkus 30min sen, nu orkar jag inte lyfta ett finger känner jag..

 

Man ska duscha, göra MAT, har inte ätit sen 11.... Sen får vi se vad som händer, hörde att jag lär följa med ut på äventyr men om de bli av vet man ju aldrig. Jag är positiv till allt nu!! Livet äger. Puss.

 

 


My head is on fire, but my legs are fine,

Tjo balobas!! (whut?)

Jag är på absolutaste toppenhumöret just nu, äääger.

Dagen har spenderats på GRS, teori och hopplektion. Red Lamento, underbaraste killen, skulle kunna ta med honom hem!! Eftersom jag knappt hoppar just nu på hemmaplan så tyckte jag det gick skitbra, så jävla nöjd!! Å att våran ridlärare säger att jag rider honom jättebra och vi passar ihop gör ju inte mitt humör mindre dåligt, sååå gláááá! Älskipälski. Taggar nästa veckas träning inför Erik Berggren med Lammis!

 

Annars utan på hästfronten då? Jo de glider, kom hem för en timma sen och nu ska jag duscha av mig lite å sen moppa iväg till Årsunda och vara Malte-vakt! Myyyspyys. Hooeers borthers fron another mothersss.

 

 

 


Dumma dumma dumma

Tredje dagen denna vecka och första dagen jag är hemma. Lite skönt faktiskt!

Spenderat dagarna i skolan (klar med all matte, bara nationella kvar nu, lycka!!!), varit i stallet och ridit Promsi, varit hos tandläkaren och fått en tand ifylld, umgåtts med min ginger i Årsunda. Allt har varit på topp!

 

Några minus är väl kanske att jag har haft riktigt ont i magen, svårt att avgöra om de är mensvärk eller inte, får hoppas på att de går över. Och att jag har varit riktigt trött senaste dagarna, och då har de varit så extremt att "poff" så har jag somnat, lite smått läskigt, noll kontroll liksom.. humhum.

 

Men nu ska jag snart bege mig till stallet och rida Dickan som fyller hela 26(!)år idag, å sedan ta in de andra hästarna. Så ikväll sover jag hemma i min sköna säng ♥


HAHA vet att du älskar mig Julia,

Känner att jag kommer vara off den här veckan, fast kommer säkert inte vara det.. Ger er mitt schema för denna vecka så som det ser ut än så länge så vet ni vart ni har mig någonstans. Rätt så fullbokat på vardagarna, får se hur helgen ser ut sen.

 

Måndag; Skola (Utvecklingssamtal, skjut mig). Rida Promsi. Sova Årsunda.

Tisdag; Skola. Tandläkaren. Hämta moppe i Årsunda/sova Årsunda.

Onsdag; Travet. Rida Dakita. Insläpp.

Torsdag; GRS. Sova Årsunda.

Fredag; Praktik. Rida Promsi.

Lördag; Utsläpp. Rida Promsi. Insläpp.

Söndag; Rida Dakita & Storm.

 

Julia bjuder, ahahahahaha


Get the fuck out

Hemma från stallet, äntligen, är så sliten i kroppen.. Tror jag ska bli nykterist från och med nu, livet blir nog bra mycket lättare och mycket mer ekonomiskt.

 

Nu ska jag ta å hoppa in i duschen och sen käka. Ikväll ska jag ta igen alla BB-avsnitt jag missat i veckan och sedan sova. Bai.


Finns inte ord för hur mycket jag tycker om denna häst... Speciellt när hon ser ut såhär..



Men skjut mig här å nu, tackhej


Toy story

Tjo brothers, helgen har gått undan. Ger er en snabb update;

 

Fredag: Seg praktik. In till Gävle och fest med brudarna hos Josen på kvällen. Blev lite för mycket, skäms, men sånt som händer. Var kult där men slutade med polisen och hemgång runt 1, fick vänta nån timma på bussen. Fick hämtning av Simon. Däcka dirr hemma.

 

Lördag: Mådde exakt så dåligt som jag förtjänade att må, inte alls kul. Men sov igenom dagen, både hemma och i Årsunda. Sen bio på kvällen, projekt X, väldigt bra rulle. Hem å myste, somna sent.

 

Idag: Vakna 11, Simon har dragit sig hemåt och jag har käkat frulle. Nu ska ridkläderna på och sedan moppar jag iväg till stallet. Later.



Chillicheeseburger

GUD vad stressad jag var igår, mitt huvud hade mijlarder tankar samtidigt som snurra runt runt runt.

 

Idag är GRS-dag, prov + fyllde i uppgiften som skulle lämnats in idag som jag inte fatta något av. Red sedan Lamento, markarbete med småsmå hopp. Gick sådär, mitt ridande idag var inte på topp.

 

Direkt efter åkte jag iväg till Årsunda, red Promsi. Gick braaa, känslig å fin att rida men lite stark. Är nöjd!

 

Nu har jag käkat, ska duscha och sedan tillbringa kvällen framför BB och 90210, får se om sällskap dyker upp annars somnar jag nog tidigt.. Pusss.



HAR INTE TID MED LIVET TACK HEJ,

"Börja tänk positivt och uppskatta saker" Ah men fuck off säger jag bara.

 

Har åkt på urinvägsinfektion, inte det jävla roligaste.

Måste plugga till prov imorgon + göra en uppgift. Måste laga mat. Måste duscha. Måste packa inför imorgon. (och så får jag ju räkna med att jag går å kissar cirkus 5-7 ggr mellan allt de där)

 

MEN jag ska ge er en positiv tanke också: Imorgon har jag hand om nya pollen för första gången, så de är väl det som driver mig just nu..

 


Ny polle, nya möjligheter

Thumbs up! ♥

 


Peace and Love,

Färdigstädat! Så skönt så, borde väl torka av alla bord/byråer men de tar vi en annan dag. Dammsugit, torkat golven, bytt sängkläder och gått in med disk är vad jag har gjort under dessa 2h. Helt ok!

 

Nu ska jag gå in å få i mig lite käk, sen händer nog inte så mycket mer idag. Får se om gingern kommer å sällskapar mig eller inte, visar sig. Men ni få hare gött. Pusss.



Say my name,

Drog till Årsunda ganska direkt efter jag kommit hem igår, därav uppdateringen.

 

Idag.. första dagen i skolan på 3 veckor. Inte alls kul, så extremt trött. Klarade matteprovet som jag gjorde innan vi gick på praktik, så nu äger livet igen!

 

Fick sluta en timma tidigare så jag kom hem för cirkus en timma sen. Har kikat igenom gårdagens BB-avsnitt och ska nu städa lite här inne. Var 3 veckor sen jag flytta in och jag har inte städat någonting sen dess, hehe.. Så fram med dammsugarn! Pussss.


Tog lite för stort träns, så de kan gå, ingen skada skedd.


I like to be everything you want,

Gårdagen var kanske hur kul som helst. Garvade hela vägen från Gävle och hem, roligaste på länge.

 

Idag mår man som man förtjänar, eller ne förtjänar inte detta....

Har hunnit skjutsa Simon till stan och käkat brunch. Ska byta om nu och åka iväg till stallet och rida Storm & Dakita. Tröttast i stan. Hörs.



Ljusare tider,

Tjoo. FAN vad bra humör jag är på. Dagen har varit awsome!!

 

Gårdagen spenderade jag med Magda som sagt, kom hem runt 2, åkte med ut till Årsunda och sov där.

 

Gick upp runt 11, åkte och provred en häst i Årsunda som behöver medryttare. Underbar polle! Så får hoppas på att de blir av, bra träningsmöjligheter en vit ifrån också. Gjorde hela min dag!! Love.

 

Sen har jag varit i Årsunda till nu, kom alltså precis hem. Packat upp lite grejer och nu ska jag duscha. Ikväll blir de mys i Gävle med brudarna. Pussssssss.


Snodde några bilder från hennes ägares blogg. Fina pollen!



Haha fula katt, vad hände där,

Hello. Drog hem runt 9 igår, Simon kom, dog i sängen runt 1. Sov 12h till kl 1 idag, väldigt skööönt.

 

Har hunnit med att plockat ur de sista i gaderoben inne, torkat ur ett skåp och dammsugit + moppa golvet. Full rulle alltså. Men nu är äntligen de rummet klart.

 

Har slängt på mig kläder nu och ska snart ta moppen iväg till Magda om jag minns rätt. Spenderar nog kvällen där om inget annat kommer ivägen. Puss!



We can't delete people,

Hey. Nyss hemkommen efter en 2-timmars ridut i de underbara vädret. Hästen däremot var väl inte så jäkla underbar men det får man leva med. Vi hade de mys!

 

Ska hoppa in i duschen nu, äta och sen troligen dra till Magda en sväng. Orkar inte städa nå mer idag, noll motivation, tar de imorgon istället. Bye.



You will choose her before me if you really have to make a choice,

Extremt dålig sömn inatt, var inge trött. Men nu är jag extremt jäkla trött.. Urjobbigt.

 

Städat med mamma i rummet inne ett tag nu iallafall, fått lite undanröjt, sjuukt mycket kvar att göra. Men tar en liten paus i städandet och åker upp till stallet med Magda för att rida långtur på hästarna, å vädret är på vår sida också, kunde inte bli bättre. Hooooeers.

tidsfördriv i väntan på sega maggotar.



Sometimes it seems like you really don't need me after all,

Finns så mycket som kryper i min hjärna just nu så jag vet inte ut eller in. Vad man ska göra och vad som är bäst och inte, om vad man mår bäst av och inte, hur man egentligen känner och inte. Massa grubbel bara, sånna dagar ska man väl ha också.

 

Iallafall så har jag som sagt spenderat dagen med Magda. Har bara chillat hos henne och gjort "egen" glass, haha vi är awsome. Mittemellan åkte vi å tog in hästarna å sedan tillbaka för att chilla vidare. Väldigt lugn och skön kväll alltså!

 

Kom hem för ett tag sen och ska sova nu, stört trött och därför ska jag lägga mig nu när jag ska upp i tid imorgon tydligen. Godnatt!



Glenn,

Gårdagen spenderades hos Magda med Julia inräknad. Chillade tills runt 9-10 då jag åkte hem till Simon som hade kommit. Gjorde mat, käka glass å dog i sängen. Classic.

 

Vakna runt 11, dötrött. Har bakat scones och nyss åkte han iväg till skoooolaaan, mohaha. Lov ♥

 

Ska slänga på mig ridkläder/regnkläder och åka iväg till stallet å rida Dickan. Efter de spenderar jag resten av dagen hemma hos Magda. Fett med mys. So long gayboyyyysss.



RullaR,

Livet är awsome. Springer förbi spindeln i badrummet, sätter mig på räcermoppen och drar iväg till chillbrudarna nr 1. Ha de bäst!



Var är bottingarna påväg,

Nu är alla tavlor på plats, behöver fler, stora... För dålig ekonomi för tillfället.

Gårdagen spenderades här hemma med Magda, Simon kom efter ett tag han också. Kika film å mös. Skjutsade hem Magda runt 1, däcka direkt i sängen när jag kom tillbaka.

 

Idag har de inte hänt ett skit, kommer inte hända nå mer för den delen heller. Vågar inte sätta i linser å sånt tjaffs för tydligen är de en spindel i badrummet.... den måste dödas. Hörs.



Sweet liquorice,

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, käkat frulle å kollat BB som jag missat, Simon stack för ett tag sen och jag tänkte hoppa in i duschen nu sen fixa lite bilder till ramarna å hänga upp/ställa i rummet. Awsome. Hörs!



I'm gonna live my life,

Under gårdagen var jag upp till stugan och käka påskmat, systeryster Arvid å Freja var också med, trevlans. Mamma tappade hakan när hon såg mig haha, roligaste på länge! Kom hem runt 7.

 

Åkte direkt till stallet, med Magda och Julia. Dom fick prova rida lite, haha duktiga tjejor, speciellt Julia som bara ridit en gång förut, red barbacka å trava själv, ojojoj, duktig brud!

När jag kom hem kom Simon, kolla film sen slocknade vi.


Call me maybe,

Tja! Som sagt i tidigare inlägg har jag haft fullt upp i helgen, å nu är de lov och ska bara ta det lugnt, grymt skönt! Tar dagarna inlägg för inlägg annars blir de myycket text!

 

Fredag kväll kom Simon och sov iallafall. Vaknade dagen efter runt 10, (går inte att vakna senare pga att de blir så jäkla ljust här inne, bra eller dåligt får man väl avgöra själv..)

Åkte tills hans bror en stund, sedan på MAXI & Dollar, handlade ramar och hårfärg. Sedan fick jag skjuts hem till Magda.

 

Färgade där håret, haha kan inte fatta det, jag är svarthårig typ, vad har jag gjort? Impulsiv var ordet! Blev kvar där, Julia kom efter ett tag, skulle egentligen festa men alla var så jävla trötta så blev inget, haha fjärde gången gillt....

 

Simon kom sen någon gång under natten, gav mig kommentaren "du ser ju ut som pocahontas", sen somna han, haha hygglo..

Blött nyfärgat hår, ska ge er en bättre bild sen, haha jiiisses.


När jag går ner för dig,

Tjohejsan. Blev väckt runt 10 imorse, utvilad!

Runt 11 åkte vi till Årsunda, käka frulle, lämna hunden å åkte till Valbo.

 

Fick med mig en keps, en skjort-väst/linne (?), tjockismyströja, smycken, klädställ & gajlar. Väldigt nöjd tjej, skulle behövs nya ridbrallor å ridvantar, men de får blir nästa gång!

 

När vi var klara så åkte vi direkt till Gävle å hälsa på farmor inne på sjukan och prata lite med henne. Sedan hemåt.

 

Sedan jag kom hem har jag monterat upp klädställningen, hängt upp massa kläder å gjort om lite här inne. Så nu är de lite mer personligt om man säger så, men inte klar på långa vägar!!

 

Långt inlägg.. Tänkte nu kika lite 90210, sen sova, tidigt ikväll och lugnt. Men har fullt upp imorgon å på söndag så vilar upp mig tills dess! Pusssis.


Innan & efter. Har lagt till ganska mycket och plockat bort lite. Kan visa lite mer bilder imorgon hur de ser ut nu. Å så en trött Malte på det. Super.



i want a talkin' teddybear

Tjabbis. Fick sovmorgon imorse, väldigt skönt!

 

Dagens praktik: Börja halv 10, mocka, sopa, packa hö å snabbt som fan gick det, halv 12 bar de iväg mot Bollnäs för att köpa ny sadel och shettisen Iris, Lena bjöd på MAX (inte helt fel!!), kom hem runt 4, lasta av, släppte ihop hästarna, gick till lösdriften med Faxen & Dorian, SLUT.

 

Stört sad att de var sista praktikdagen, kommer sakna stället! Men var sjukt jobbigt ändå att vara där å har sån sjuk träningsvärk i benen efter all ridning osv.

 

Kom hem runt halv 6, åt, stack å red Dickan (gick sådär, märrar...) och kom hem igen runt 8. Så har käkat, duschat och så har gingern och doggie kommit hit. Stinker hund här nu, spyr.

Nu: Död = Sova. Puss!


Två dakita & mooneey från mina snälla mor- & farföräldrar.


knekt

Tjohej. Idag blev en väldigt lugn dag jämfört med tidigare dagar, vilket var ganska skönt!

 

Dagen såg ut såhär: Mocka, torva, sopa, fylla höpåsar, fika, linda ihop bandage, ta in Linda & Marius, rida fram Marius + avsluta Linda, ta ut hästarna, ta in å göra iordning Zoega, luncha hästarna, lunch själv, hjälpa med dator (haha), hämta Pontus & Skorpan, longera båda, hämta Patrissio & Theo, fylla på hö. SLUT.


Slutade 1h tidigare, å de var så sjukt jäkla skönt! Men helt död i kroppen så orkade knappt rida Dickan direkt efter. Men jag kämpade på, hon med, gick bra, nöjd, då är dagen bra! Tog sedan in hästarna.

 

Kom hem för en timma sen och har bara hunnit käkat. Ska invänta gingern och sedan duscha. Puss!



You let me down when i needed you most.

Sovit. 90210. Bigbrother. Lagat mat. Duschat. Så har dagen sett ut. Peace.


Måste ta tag i rummet, för trött å opersonligt. Men de tar vi på lovet...


Jävla subba å förstöra min dag, ska sänka dig till botten av Kina,

Käka pizza, Simon kom, slockna halv 11 igår. Senare än tänkt men vad hade jag förväntat mig när de är en ginger i rummet?..

 

Dagens praktikdag har sett ut såhär; Mocka, Sopa, Ta in Faxen & Marius, Fika, Packa hö, Rida Marius (montéträning typ, heeeelt jävla slut i benen, fucking bajs shit vad jobbigt de var), Luncha hästar, Lunch själv, Ta in Anima & Zoega, Rida Zoega, fittigaste sursubbakärringen jag någonsin ridit, vilket jävla as!! ARG, och inte orkade jagr rida med mina spagettiben heller vilket gjorde att ja fucka ur toootaaalt. Hoppas på revansh!!..

 

Kom hem för en halvtimme sen, har ätit lite nu men ska duscha sen ska jag gå in å laga mat. Kolla lite BB å invänta gingern, sen sova. Byyyee.


Patrissiiiio.


Man får tager vad man haver när man slår in paket i detta huset, min vägran till julpapper. Behöver inte vara mer vinter än de är.



Niggalips, och sylt.

Blev Moppe till Ica igår, var för kyligt för att gå, fast de var ju inte varmare att åka moppe för den delen heller, haha..

 

Blev kvar här sen, laga mat, blekte håret, gjorde kladdkaka, kolla tv osvosvosv. Mycket mys.

Magda stack hem 2, somna vid halv 3, vaknade igen tjugo i 3 av att Simon ringde, somnade igen men sen hörde jag Simon utanför tio över 3 så släppte in honom, han pratade konstant i en timme, kollade på klockan sista gången halv 5 så somna väl strax efter det. Å MIN KLOCKA RINGDE 6, FUCK LIFEEEE..

 

Var bara upp å hoppa och dra sig till jobbet. Pinade mig igenom de med massa dryga barn som också var där, arg tjej. När jag slutat så hade Simon vaknat, fuck him, så han var fortfarande kvar här en liten stund när jag kom hem.

 

Kom hem nyss från M&M och har firat min morbror där. Nu är jag så extremt trött, men ska hålla ögonen öppna tills jag käkat sen är det godnatt, hoppas på så tidigt som möjligt. Håller på å somnar nu. Trötttttt. Puss.

 


RSS 2.0