vaaaaaarmt!

Blev väckt av en totalt överhyper kille imorse som kom från Gävle. Klev upp vid 12 tiden idag, vilket kändes både tröttsamt men skönt. Efter någon timma tog jag moppen till Årsunda, var så sjukt varmt så red inte. Mockade istället alla 6 boxar, var liiite jobbigt. Styrketräning! haha.

Kom hem för någon timma sen och ska nu klä på mig och sedan cykla ner till Magda. Blir nog kvar där över natten så no more update. poss.


viking!

Trött dag! Vakna vid 1, låg väl kvar nån timma framför tvn innan vi gick upp å käka frulle.
Hamna sedan framför solen i någon timma innan jag tröttna och gick in framför tvn i ännu en timma.
Tog sedan en powerwalk fram och tillbaka från Dickan och pyssla om henne en stund.
Väl hemma så stod kebab framdukad på bordet, blev väl gaaaaaanska glader.

Så nu ligger jag i sängen, proppmätt och död. Ska inte göra så mycket mer idag, Simon kommer hit och sover men man vet aldrig när han kommer. Så sätter nog mig framför en film tills dess! pusss.

Viking!

gustaf 2

Gårdagen var sååååådär, bättre än att ha suttit hemma iallafall! Trevligt sällskap hade jag iallafall av fina flickor. Vi blev upphämtade runt 2 tiden och käka å sov över hos Magda sedan. Vakna runt 12, helt död.

Kom hem för ett litet tag sedan och städat lite. Är sjukt hungrig så ska ta å göra lite mat och sedan ta en skön dusch! Mot kvällningen åker jag troligtvis ut till min pojk och umgås med honom. Ska sätta igång med maten, riktigt hungrig. kisss.

no pics, no fun.

midsummer!

Vakna upp i Årsunda, mådde skit.
Åkte iväg till midsommarstången och var där å kika lite.
Sedan till Simons mormor och fika tårta osv.

Åkte hem för någon timma sen. Sitter och käkar kräm, hur gott!?
iaf.. Ska sätta på mig lite kläder, få på lite smink och fixa lite annat.
Åker sedan iväg till Magda och käkar å så där.

Blir Årsunda mot kvällningen, sista utvägen för att inte behöva sitta hemma på midsommar. Great.
Nej ska väl sätta igång nu så jag blir klar. pusssssss.


prosit

Kämpar med förkylningen, nu har jag fått nässpray i present så de tackar och bugar jag för!

Var å käkade på hotellet nyss, sög, fick vänta skitlänge, åt en halv hamburgare, mätt och kände ändå ingen smak, kul.. Tanken som räknas, ok?

Kan ju även berätta att jag redan fått alla mina presenter, så jag har inte fått några idag. Ska bara få av Magda som jag ska till nu, haha, spännande. Så ni får hare gött! pussssssss.


sjukling är ingen viking

Gårdagen var mys, kom hem vid halv 2 och här hemma låg en trött pojk och sov.
Vaknade vid 10 när han stack och somna om till halv 1.

Första dagen som 17åring, hej vad roligt med världens förkylning i present.
Ska nu åka iväg och rida Dickan en sväng innan jag åker iväg till Magda och spenderar eftermiddagen där med henna och troligtvis Julia också. Sen klockan 7 ikväll ska familjen käka på nya hotellet i Trebo och sedan så åker jag nog tillbaka till Magda och spenderar kvällen där med. Mys!

Är trött som en åsna så om jag inte går ifrån datorn nu kommer jag aldrig härifrån, puss.

yesterday.


tyrannosaurus

Vaknade vid 11, gick upp å käka frulle.
Gick tillbaka till sängen och låg kvar till 2.
Tog moppen ut till stallet, red Sune på travbanan några varv, blåste så in i helvete så hästen var galen.
Kom hem vid 4.
Har duschat, fixat mat och fått på mig kläder.

Ska torka håret, få på lite smink och sedan cykla iväg med Maggot till Jullpan och vara där å grilla och mysa ikväll. Känner mig dock inte på topp då jag åkt på en riktigt äcklig förkylning, men är man viking så är man. hörs.

otroligt charmig bild från vintras. mysigt.


200611

Hej ppl, speciellt du Hanna.
Gick upp vid 12 idag av att en hyper pojke kom hit från att precis ha varit på stan. Käkade frulle och åkte med ut till Årsunda, fast han släppte av mig vid stallet. Tog in pollen och höll på med honom i 1h tills de slutade regna, red sedan ut en sväng för första gången på vääldigt länge! Kondisen är som bortblåst och han var sjukt seg, bråkade litegrann men annars var de mysigt!

Blev upphämtad igen vid halv 4, åkte hem till Simon en sväng och sedan hem hit. Skulle egentligen städa ur rummet brevid bastun så jag kan flytta in där men pappa är så tjurskallig så det blev inte av. Sitter i mitt rum och trökar istället, framför varsin dator, haha.

Är hungrig som en säl så hoppas de är mat snart. Sedan slockar vi väl till några filmer eftersom man inte har nå bättre att göra i detta skitväder. hörsss.


Bion var bra förresten, skitäcklig i början, men sen så!

i'm yours

Gårdagen spenderades med Maggot och Jullpan, snittsigt.
Var här första delen av kvällen och grilla, käka, var ute å chilla.
Knallade sedan iväg till Magda och kollade på sjukaste filmen på länge, fyfan kommer inte ihåg vad den heter, Human ** (tusenfoting på engelska), haha.. Vidrigt film, vidrig gubbe, livrädd att han ska dyka upp bakom varje hörn. Kommer psyka mig själv minst 1 vecka nu, skönt, tack Magda...

Med knappt nån sömn steg vi upp vid 11-12 kanske och käka. Blev sedan kvar ett litet tag innan jag traska hemåt och åkte upp till Sune å pyssla om honom. Kom hem för ett tag sen och har hunnit duscha. Ska senare käka med familjen och sedan åka på bio med älskling. Toppenkväll, ciao!


Ekorre!

Gårdagen spenderades med Magda oooooch Julia som även var där, var ett för jäkla tag sen!
Vi kikade på film tills halv 1 då min pojk var här hemma och väntade på mig.

Vakna vid 10-11 idag, åkte till Valbo vid 1 med älskling. Kom hem för ett tag sen och nu vet jag icke vad som händer, Magda och Julia kanske skulle traska hit sen när mina päron försvunnit. Vi får la se. fredförening.


it's a classic

Väntar just nu på att Magda ska höra av sig så cyklar jag till henne en sväng och blir kvar där under kvällen. bye.


go nuts

Hello ppl.

Dagen har bestått mest av häst. Vilket såklart gillas!
Var först upp en timme på ridklubben och hjälpte Hanna, fick även rida Kalle ett tag och jääklarns vad han förändrats, Hanna har gjort ett riktigt bra jobb med honom! Jag hoppade även fram honom några skutt innan Hanna satt upp och snacka om att jag saknar att hoppa..

Direkt efter så hämtade jag och pappa moppen (ÄNTLIGEN!). Och nu fungerar den prima, så sjukt skönt! Så åkte direkt till Dakita och var ut i 1.45h, runt Trebo-Lassas och hela köret.

Men nu är ja hemma, får se hur de blir ikväll. Verkar bli ganska lugnt, men kan ändra sig lika snabbt.. Vi hörs!


give up the fight

Home! Satt på hälsocentralen i 45 min och vänta helt själv, tur jag har bra tålamod, hade lust att gå till kafeterian och köpa upp hela skiten, sjukt hungrig. Men nu sitter jag här hemma med en macka i käften och väntar på att de blir mat.

Efteråt knallar jag iväg till Magda och spenderar kvällen där, slaggar där också. Blev inge hjälpa Hanna eftersom jag inte tar mig till Högbo på något sett, blir kanske i helgen istället.

Sen hade jag inte mer på hjärtat. peace.


NU; STAN M. ÄLSK


up

Gårdagen gick snabbt som satan. Var in till Valbo och fick presenter eftersom jag fyller år nästa onsdag, blev ett par gå-skor, låga converse och en ny stor bag.

Under dagen var jag i Årsunda och kvällen spenderades sedan med Magda och Simon här hemma, krånglade ett jävla tag med datorerna men fick tillslut på en film som vi bara kunde kolla halva på, haha kaos...

Idag så ska jag följa med Simon en sväng på stan och sedan mot kvällningen ska jag åka upp till Högbo och hjälpa Hanna med Kalleponken. Sen vet jag inte hur det blir efteråt, de visar sig. Hörss!


10 - En person jag litar på


tired of you bitch

Gårdagen var mys, sov kvar i Årsunda och kom hem idag vid halv 6. Blåste skönt ute och var grymt sugen på att rida ut en låång sväng, men icke.. Dickan hade tappat sko så de var bara å pyssla om henne i ca en halvtimme och sen åka hem igen. Liiiiiiite less.

Var å hälsade på Sune igår också, stackarn som bara står.. Hoppas dom hittar de jävla felet snart på moppen...

Annars idag så har jag bara käka å klippt katten, haha trasselsudd! Ska hoppa in i duschen nu och sen får vi se hur de blir ikväll. puss.

bildbrist.

dop och bröllop !?

Väcktes flera gånger inatt av massa telefonsamtal, samt imorse. Min pojk hade tydligen varit ute på äventyr ;) haha..

Men vid halv 12 klev jag upp och timmen efter så åkte familj iväg på dop, och även bröllop (!?), blev så otroligt chockad, haha. Sedan fikade vi någon timme efteråt. Så kom hem för en timma sen ungefär.

Ska nu vänta på mormor som ska skjutsa mig till Årsunda vid 5, snäll hon! Så tillbringar jag resten av eftermiddan där och eventuellt kvällen, de återstår att se :)  hare gött!


rip blaffan

Hade superrolig kväll igår med brudarna i klassen hos Paula. Dock spårade det redan vid 10-11 tiden, men inte dog vi av det eller! Hann åka buss, åka tåg, gå lååångt, besöka donken, vara med om dramaqueens, gå på stan i Sandviken osv. Hände en jäkla massa, var hemma redan vid 2 så det blev skapligt tidigt ändå.

Gårdagen resulterade i STOR smärta i fötterna, kan ej gå normalt, men vafasen de var de värt!

Tyvärr hade jag ingen kamera eller någon annan heller tror jag, så blev inge bilder. Men kul hade vi och de måste vi göra om fast 1000 ggr bättre!

i brist på bilder från de bli en till från igår innan vi åkte.


FULLT MED ÖS MEDVETSLÖS


tidsfördriv

Matvanor:
Bästa maträtt?
Kyckling med jordnötssås och ris.
Bästa dryck?
Pepsi.
Hatdryck och maträtt?
Must - Surströmming.
Bästa alkoholdryck?
Tycker de är vidrigt, men cider.
Använder du smör på smörgåsen?
Ja, är inte som kristin.
Smågodis eller färdiga påsar?
Är allätare.
Favoritglass?
Allätare där med.


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Får inte så mycket i studiebidrag så runt 100-500.
Har du mer skor än kläder?
Nej.
Favoritplagg?
Har nog inget.
Hatplagg?
Haremsbyxor, långklänningar till vardags. finns inget fulare.

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Pluggar.
Vad vill du bli?
Kusk, Beridare, Hovslagare som + i kanten.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
Ja de gör jag.
Är lönen viktigast?
Själva jobbet är väl viktigt, men om man tar mitt sommarjobb som ex så är lönen viktigast, haha.


Boende:
Lägenhet eller hus? Lägenhet eller litet hus.
Framtidsplaner med boende?
Radhus eller liten villa.
Litet eller jättestort?
Litet för tredje gången.
Drömboende? Liten villa, litet stall, stora hagar, ridhus, ridbana, fin skog och bra badplats brevid! hehe.
Landet eller mitt i stan?
Landet men inte långt ifrån stan.
Mysigt eller sterilt?
Vettefan vad sterilt är men mysigt lät bättre.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Haha nej.
Är otrohet okej?
Nej, bara vidrigt.
Älskar du någon?
Ja.
Betyder familjen mycket för dig?
Yes.
Är du lojal?
Vet inte exakt vad de är såååå... no comment.
Tycker du om att dricka dig full?
Haha ja de är väl alltid roligt sålänge de är lagomt.
Hemmafest eller krogen?
Har inte varit på krogen än så vet icke.


pink nails

De jag verkligen HATAR med sommaren är myggen, bromsen, knotten osv. Blir GALEN på dessa små äckliga kryp som attackerar en. Blev därför ingen lång tur på Dickan, antingen är de för varmt eller för mycket kryp. Skulle sitta bra med ett svalt ridhus nu...

Kom hem tidigare än väntat och har inte gjort så mycket. Bytt om var väl allt, smälter bort i mitt basturum..

Kanske eventuellt åker ut till Årsunda en sväng, men tror nog inte de blir så om jag känner min pojk rätt. Så tänkte ladda ner något underhållande tills jag somnar. Imorgon tar älskling studenten så måste vara uppe i tid, redan 8.50 tror jag.. Så slipper jag stressa. hörssshej.

vet inte vad du försökte med där Hanna aka lillsnorre, men jag hade nog inte vaknat lättare av att du skrev på fb. smartissss.

halihalå

Blev väckt av en full kille med köttad läpp vid halv 4 imorse, kaos. Somna väll vid halv 5 och sov till 12 då klockan ringde. Tyvärr hann jag inte med bussen in till stan eftersom blev mycket pratande.. Så Hanna var snäll och köpte det ja behövde tills imorgon.

Blev kvar hemma i mitt stekande rum, vilade mest, blir helt död av den här värmen, helt stört.

Ska sätta på mig kläder och åka iväg till Dickan nu snart. Blir nog en barbackatur ner till sjön skulle jag tro, får se om vi kommer ner i vattnet eller inte. Vi hörs senare. pusss.


2a filmen avklarad.

Orkar inte se nån mer nu, urtrist att kolla själv. Datorn dör ändå konstant av att den är överhettad och tar man ur laddaren i kanske 3 minuter dör den, bra batteri?


Imorgon är klockan ställd på 12.10, tar 13.20 bussen till stan där jag möter upp Hannabanana. Så vi hörs imorn, godnatt!


1 film avklarad

hehe,,


9 - Två saker jag önskar jag kunde göra

1. Prata flytande engelska, så skulle jag lätt flytta utomlands.
2. Köra bil, då ingår ju även att jag har körkort förstås.

monsterbilen.


drick!

Vaknade halv 3 idag, var riktigt skönt att få sova ut!

Åkte direkt till Dickan, var så äckligt varmt så blev bara skrittur på 40min.

Cyklade hem och duschade kaaaaaaaallt, vid tjugo över 5 ringer Simon att jag ska ta bussen, så stressa som satan och åkte ut till Trebo. Dock plockade hans mamma upp mig som precis kom från jobbet så åkte ut med henne istället, inte helt fel!

Vi gjorde inte så mycket,, var först med David ett tag, sedan ner till stranden, tillbaka till Simon och blev kvar där tills 8. Chillade mest i värmen.

Grabbarna skulle in till Sandviken så fick skjuts hem, så nu sitter jag här hemma med drickyoghurt och toblerone, underbart gott! Ska väl ladda ner några filmer inför kvällen som jag kan slumra till. Hare gött, puss!


klibb klabb klibbi klabbi

Känns som jag sitter fast i allt, men ska man va fin får man lida pin, eller hur var de?

Skolavslutningen var rätt värdelös, åkte dit, lyssna på tal, de dela ut stipendium, vi åt, var ut och tog luft, fika osv. Var där 1.30h tror jag.

Åkte direkt ut till Årsunda, kolla fotboll, värdelöst.
Sedan iväg till Strandbaden och sedan till David. Blev kvar där ett bra tag, åkte hem för en halv timme sen kanske. Ska sova nu och imorgon hoppas jag på att få rida Dickan, var ett jäklarns tag sen nu asså! Vi hörs polers. godnatt!


8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Fan.
2. Okej.
3. Hejdå.


förändring?


potatissäck

Om de var någon som såg en vandrande potatis-säck idag så var det bara jag med världens tröttaste kläder, haha..

Åkte buss in med brudisarna och var där till kvart i 9, hade alltså inte öppnat så då gick vi till skolan och tömde skåpen osv.

Sedan gjorde vi en varsin spraytan på Hair & beauty center. Var ganska obekvämt att stå halvnäck framför en helt random person men de gick ju de å. Stod ganska länge och väntade på att färgen skulle torka tills vi tog på oss kläderna igen och gick vidare genom stan.

Luncha sedan på Heartbreak för sista gången (som egentligen var förra gången...). Tog oss sedan hemåt.

Väntar nu bara på att tiden ska rulla på tills kvällen kommer då de är skolavslutning kl 6!


ska kika om ja kan fixa en bra jämförelse bild med hur blek ja var innan ;)  men är brunare än min bror som varit i Grekland iaf, lätt värt pengarna! haha.

I LOVE MORNINGS

Knalla som sagt iväg till Magda och där satte vi upp studsmattan i den stekande värmen, var meningen att vi skulle sola på den när vi fått upp den, men nej då var ju mamma tvungen att komma sekunden innan. Så åkte med henne upp till salongen och fick utväxten fixad och luggen klippt. Lagomt tills skolavslutningen imorgon!

Skulle egentligen åkt till Magda direkt efter men eftersom jag ska upp kvart i 7 så åkte jag hem istället..

Så ska sätta på en film nu sen hörs vi imorgon! pussis.

Denna tröja hade Mamma med sig hem till mig när hon och lillebror var i Grekland.

Söt men inte alls lik mig? ....

Right now!

 


hair & beauty center

I med linser och på med kläder. Knallar iväg till Magda om ett tag och spenderar eftermiddan där. kisses.


myke mördbult

Vakna, käka frulle, var ute och sola osv. Simon åkte hem för ett tag sen och ja, vad ska man göra nudå?

Sjukt tråkigt att sola själv, har inget att göra tills ikväll då jag ska klippa mig. Blir kanske ev. Årsunda efteråt, vi får se, tror nog inte de då jag ska upp tidigt imorgon..


Today!

Vakna halv 1, åkte till Sandviken vid halv 4.
Köpte godis och fika på Ica Maxi så åkte vi hit och fika osv. Somna mellan 5-7, lyckat. Åkte sedan direkt till Dickan å pyssla om henne. Sedan kom Magda och så påbörjade vi ännu en kväll med Harry potan, aldrig sett 5an kom ja på. Lyckat.

Hon stack hem för ett tag sen och nyss kom älskling. Ska sova nu för är sjukligt trött.. Imorgon står trimma luggen och fixa utväxten på schemat! godnatt.


Yesterday!

Hjälpte somsagt Hanna igår med Kalleponken, gick väldans bra för dom och en dyngsur svettig Kalle fick unna sig att rulla sig i ridhuset, inte helt fel! ;)

Sedan mot kvällen så åkte vi vidare till Årsunda och till Simons morbor & tjej, plus småkusinerna. Där var lite mer av hans släkt också, så käkade och var där halva kvällen. Mys!

Åkte hem sedan och sov i iskalla friggen.



say never say

Solen försvann igår och jag blev kvar inomhus. Magda kom runt 8-9 tiden och hungriga (som alltid) stoppade vi i oss mat de första vi gjorde, haha. Blev sedan en låång natt med både harry potter och big brother. Somnade runt halv 4-4. Inte illa!

Magda stack runt 7 imorse tror jag, märkte inte ens när hon gick upp haha... Sov själv vidare till halv 1, trodde Simon skulle ringa och väcka mig vid 11 för han skulle komma runt då men icke. Så han kommer inom den närmsta timmen får jag hoppas för sedan drar vi direkt upp till Högbo för jag ska hjälpa Hanna lite.

Kände att de var äckligt varmt ute så ett par fula slitna shorts, svart linne och en keps får bäras upp idag som groomie. Helt ok!

världssnygg bränna fick jag från igår också.


torkel i knipa

Fint väder är det ute som jag hoppades på igår, dock har jag insett att sola är nog det segaste och tråkigaste man någonsin kan göra, speciellt när man är själv. Så låg bara i solen en timma vilket inte resulterar i någon förändring, menmen..

Ska nog sätta på en film nu, sen damsuga och trotsa min irritation och gå ut i solen en stund senare igen. puss!


muspekare

Magda stack hem för cirkus 5min sen. Har fortsatt vårat harrypotan tittande och kommer förmodligen fortsätta imorgon. Mys. Har typ ingen ork i kroppen eller skallen, mitt humör gör lite som de vill. Inte acceptabelt.

Ska nog sova nu, imorgon har jag inte så många grejer som ska göras. Ska damsuga huset och sedan mot kvällningen umgås med Magda. Får hoppas på fint väder så man kan ligga ute och sola! hörss.

dryyyyyyyyyyyyyygt.


7 - Fyra dåliga vanor

1. River på naglarna, skitfult.
2. Sockersuget, gååååååååår inte att stoppa.
3. Lat, orkar aldrig ta tag i någonting förrens i sista sekund.
4. Tänker på spöken/andar för mycket, psykar mig själv som sagt.


on the floor

Igår; Ingen sko på Dickan, Magda kom å kika harry potan, Simon kom vid 9 å vi åkte iväg till Statiol en sväng sen blev de sova.

Idag; Åkte iväg å red Dickan en lugn sväng eftersom henne baksko börjar bli lös, kul.. Åkte sedan hem å sola en stund, sen klippte gräsmattan och har nu precis fått i mig 2 mackor. Skulle egentligen ut å äta men blev tydligen inte så, pappa hann käka så mackor fick bli min kvällsmat. roligtroligt.

Magda kommer hit om.. ja man vet aldrig, kan ta lång tid eller så kan hon komma om 1 sek, man vet aldrig. Nu vet ni. puss.


paper aeroplane

Dessa saker ska göras idag; Rida Dickan, Duscha, Damsuga.

Sedan kommer Magda hit och tillbringar dagen här hemma hos mig, å mot kvällen kommer älskling! Eftersom jag är uppe i tid så är de bara att sätta sig på cykeln och dra iväg till stallet. Får hoppas på att Dickan fått på sig en framsko så man kan rida, är väldans sugen på lite bus i skogen!

Hörs senare. posss.

suddig bild från i höstas.


inget ska gå till spillo

Gårdagen spenderades med Magda i Uppsala. Vi åkte först till hennes elevhem och där gjorde hon ren spisen i cirkus 3-4h. Åkte sedan in till stan för att käka och lite shopping. Fick med mig några ringar hem som gjorde mig ganska fattig.

Missade sedan tåget så blev tåg till Tierp och buss därifrån. Vi spenderade nog 6h (om inte mer) på att åka buss/tåg igår, haha. Men vi hade sjukt roligt!

Var hemma vid kvart i 10 och några minuter efter jag kommit hem kom älskling. Vi la oss trötta i sängen framför tvn och somnade nog runt 12, så nu har jag sovit mina 10h som behövdes! ;)


RSS 2.0