söndag - 31 januari 2010

Godmorgon.

Vaknade för två timmar sen. Sov ut ordentligt idag efter att ha varit upp länge både i fredags å igår. Å när jag gick upp halv tio igårmorse var man inte lite trött heller. Men gårdagen var übertrevlig å hade skitkul =)

Fick skjuts hem till 1 och sen somnade jag diiiiiiiiiirekt. Så jäkla trött var jag, haha. Men nu är jag pigg å glad och vet att jag aldrig kommer att somna ikväll men sånt får jag väl ta då. Ny skolvecka imorgon och det känns inte alls bra. Vi har matteprov på fredag tydligen å det kommer gå åt helvete känner jag.

Men nu ska ja sluta deppa och sätta mig med den stora påsen med tacochips som mina föräldrar köpt. Gotttttttttt, men inte nyttigt. Det orkar vi inte tänka på. PYSS.

JAG HATAR VINTERN, HIT MED SOMMARN!


utkast: grattis - 30 januari 2010

Damn. Det här inlägget publicerades aldrig igår. Lite små surt. Men bättre sent än aldrig va, haha... Men lägger ut det här nu medans jag skriver dagens inlägg.



Hej på er.


Småttingarna har åkt hem och vi får se vart kvällen tar vägen. Blir nog en sväng till syrran, haha. Blir trevligt ;)  Får se när jag kommer hem, kommer inte sova där. Men någon gång ikväll iallafall. Bloggar iiiiinte när jag kommer hem för då är jag trötter. pysss.

lördag - 30 januari 2010

Hej på er alla där som sitter å läser det här.

Aa, det var kul. Fast ne. Men okej, seriöst nu då.

Kom hem vid halv två-två igår och somnade kanske vid halv tre av olika skäl ;)
Satt klockan på halv tio och sprang upp halvt död och åt å fixa å sånt där. Åkte sen till stallet å red nallebjörn. Var längesen, å den idag första gången barbacka pån. Satt i spagat, kommer få träningsverk. Inte okej. Sen så var det svinkallt. Men vi klarade oss, trots frusna tår och ansikten. På tisdag åker jag upp själv. Blir spännande, kommer väl tappa bort mig en massa men äsch, haha.

Kom hem vid ett-halv två tror jag. Kollade inte på klockan men tror den var det iallafall haha. Jag hoppade in i duschen en snabbis å sen tvingade jag pappa att göra pannkakor. Å nu sitter jag typ barnvakt åt 6 ungar. Eller vet inte om det är mer eller mindre. Men dom håller sig på min lillebrors rum iallafall så jag tar det lugnt. Å nu när man pratar om trollen så kom två stycken in här. Inte så jättekul -.-  en står å petar näsan och den andra är besatt av katterna.. haha. Men jag ska väl ta å vara social med henne. pysss.

baloo - 29 januari 2010

Tjaaaaaa.

Nu sitter jag här hemma hos magdapagdabananpung. Vi har precis kollat på 2012. Den sög, alla skulle ha dött. Men för dom som inte sett den, alla dog, kanske, kanske inte. heheheheheheehh.

Jag å magdapagdabananpung har också ätit polly och potatisbullar å kyckling. De va gött, men jag var mätt, magdapagdabananpung var också mätt. Men vi åt ändåååå. Magdapagdabananpungs mamma sa att vi va hungriga, så då åt magdapagdabananpung och jag mat. hihi.

Vi hatar mejlet om natthumor, det dampar. Som FAN. Vi är inte trött. Bara litelitelitelitelitelitelitelitelite. Nöööööööööööö vi kan vara öppe hela natten, säger magdaåagdabananpung.

Nu tänker jag och magdapagdabananpung titta på en annan film. Innan min mamma ringer.
Tjolahopptjolahej, hejdå.<33333333333333333333333333333333333333333334411111111111111111111111111
1111111111588888888889-8



hungry - 29 januari 2010

Hej på er igen.

Ligger varmt å skönt nedbäddad i sängen med datorn. Tjockat i mig lite godis har jag också gjort, hehe.

Skoldagen gick skitsegt. Alla jävla lektioner som man hatar mest av allt ska vara dom tre sista (och varför just fredagar!?), matte engelska och spanska. Seriöst, det finns inget värre!

Men ja, tog mig igenom skoldagen utan störra problem. Blev en lång väntan på bussen när vi skulle hem, eller ja, bussen kom aldrig så vi ringde magdas pappa som snällt kom å hämta oss. Han var påväg hem från jobbet så han skulle hämta upp oss, men vi väntade i någon kvart till, å undrade vartfan han var, men han kom tillslut, åsså i bilen sen så sa han: "jag var klar, men inte riktigt färdig" haha, ursäkten för att han kom lite sent ;)

Men vi kom hem iallafall och jag slängde i mig en macka medans pappa tvunget skulle berätta och förklara för mig var hans å mammas stuga ligger. Onödig information, för jag ska aldrig åka dit. Men jag hade ju inget annat för mig så lika bra att få honom på bra humör.

Ikväll blir det slappt. Var ju borta igår, å ska antagligen vara hemma imorgon för terror å dom kommer hit. Älska terror =)  så då ska man nog ta å vila upp sig. Kanske skulle till magda, men jag vet inte om det var nå seriöst förslag, haha. Men vi får se hur kvällen blir. Så aa, nu ska jag käka tror jag, oxfilé & klyftpotatis är inte dumt de. pysss.

magda bjuder pån =D


fredag - 29 januari 2010

Hellooooo.

Sov ju hos farmor och farfar igår så blev inget bloggande. Pluggande på spanskan direkt efter jag kom hem annars skulle jag aldrig gjort det. Så orden kan jag nu men inte texten, det gör inte så mycket.....

Hade det jättetrevligt igår iallafall =)  somnade vid tio och gick upp sju imorse. Riktigt skönt att få en halvtimmes sovmorgon, hehe. Å nu sitter vi här på första lektionen, So alltså, å det går rätt bra men jag orkar inte ta tag i det just nu.

Hörs senare. pysss.


onsdag - 27 januari 2010

Hej på er.

Var riktigt trött imorse och min kropp ville inte riktigt hänga med mig. Men jag kravlade mig upp ur sängen och gjorde mig iordning iallafall. Magdas pappa skjutsade oss till skolan och första lektionen var jag sjukt trött men tog tag i uppgifterna och gjorde klart dom utifall jag skulle vara borta imorgon. Men så blev det inte. Jag piggnade till och allt blev normalt igen =)

Jag glömde bort skoltröjan vi fick igår så det var bara jag som gick utan den, haha mobbad. Men var ju extra trött imorse så skyller väl på det då. Får köra med an imorgon. Skoldagen gick iallafall fort och vi hade skridskor på sista lektionen. Liiiiiiiite kul eller! Vi på göransson arena, de va fan enormt där inne. Om man jämför med jernvallen iallafall, hehe.

Direkt när jag kom hem så la jag mig på soffan och somnade. Pappa blev jättetjurig för jag inte vill vakna och äta. Så lärade gå upp ändå. Äckellappskojs. Men nyss sjönk lite glass ner i magen så nu ä den nöjd.

Imorgon blir det först skola, sen hem å vid kvart i fem kommer systeryster å hämtar upp mig så åker vi till farmor och farfar å käkar. Jag stannar sen kvar å sover där. Var så länge sen, å farmor kommer väl göda mig med massa godis å sånt där. Alltid lika härligt =D   Så ingen uppdatering imorgon om jag inte hinner innan vi åker, men troligtvis inte. pyss.


tisdag - 26 januari 2010

Tjo.

Skoldagen gick snabbt idag. Fick skoltröjorna också, de va trevligt.

Kom hem vid halv fyra. Åkte å red lektion för första gången där. Kände mig som en nybörjare för allt vi gjorde hade jag aldrig gjort förut. Här är det kroppen man tänker på i förstahand. Men det var jävligt intressant och lärde mig mycket. Red dessutom min nallebjörn! =D  hon hade redan skor som man sätter i broddar i, kom vi på idag. lyckat.

Så nu framöver så är det nallebjörnen som gäller. Å jag är så jävla glad för det.


Händelserik dag, nej, men jag orkar faktiskt inte skriva nå mycket. Ska ta tag i svenskauppgiften idag. Om jag orkar. Känner mig så jäkla trött, men ska vara klart tills imorgon. Men jag hinner klart imorgon på lektionen så det är lugnt.

Annars då... hm.. näe.. inget mer. imorgon är det skridskor som gäller på idrotten. TAGGA! lovelovelove.

godnightgodnightgodnight.

måndag - 25 januari 2010

Hej på er!

Alla klagar på mitt dåliga bloggande. Men var glad att jag bloggar överhuvudtaget! ;o

Aja skoldagen gick rätt fort, eller segt om man jämför med alla andra måndagar. För vi hade spanskaprov efter lunchen, å då brukar vi vanligtvis sluta men vi skippade fredagslektionen förra veckan så det var det värt. Tror det gick rätt bra även fast jag inte pluggade nå igår. Godkänt fick jag iallafall. Eller, ja hoppas, haha..

Sen så orkade jag å magda inte gå hem så vi väntade på att pappa skulle komma och hämta upp oss halv två. Så vi väntade först en stund i skolan med emma och linnéa. Började även där flumma sönder och skratta åt sånt som bara vi fattar, haha. Å linnéa å emma bara satt å kolla på oss, hahah. Sen så gick vi upp till ica och väntade med dom på bussen. Så gjorde vi en sång när dom gått, HAHAHAH SÅ JÄVLA BÄST!!!

Även att jag kommer ihåg den:

Vi går mot vääääääägeeeeeeen. (i bakrunden: vägen vägen vägen vägen vägen.)
Vi tvåååååååååååååååååååå (i bakrunden: två två två två två två två)
Tar ett andetaaaaaaaaaaag (i bakrunden: andas andas andas andas andas.)
Där kommer en med gul jackaaaaaaaaaaaaaa (i bakrunden: gul jacka guljacka guljacka guljacka.)
Hon heter Sonja (i bakrunden: sonja sonja sonja sonja)


HAAHAH. Och dom i parantes säger man skiiitfort. Fyfan vad vi garva. Sen döpte vi våran "sånggrupp" AHAH.. till GLC. För att det stod med grafitti på väggen på ica, hahah. Å tillslut blev det en dans också, haha... man ska aldrig lämna mig och magda ensamma. Slutar i katastrof. haha.

Sen gick vi ner till parkeringen vid pizzerian och brottades om en liten isplätt. Och höll på å flumma runt. Som två småbarn HAHA. Men ääääääsch :D


Kom hem sen iallafall och satt mig vid max x-box. Vet inte varför, men jag lära bara. Å sen har jag kikat på tv också. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska äta nu iallafall. Puss.

godnatt - 24 januari 2010

Hej.

Har precis käkat så är skapligt mätt. Ska ta mig in till duschen nu, sen får mamma ta å klippa av allt slitet som jag samlat på min under ett halvår. Damn, vill ju ha långt hår, måste skaffa löshår..

Sen så får vi inte missa "I en annan del av Köping" halv nio heller! ;D
godnatt.


bear brother - 24 januari 2010

hello.

Blev inte wall-e. Blev björn bröder istället. Typ världens sorgligaste film :|  tänkte titta på tvåan nu men nä. Det tar vi en annan gång. Inte har jag pluggat nå spanska idag heller. Blir väl ikväll. Alltid ute i sista minuten. puss.


film - 24 januari 2010

Usch vad dåligt humör jag är på idag då. Ska sätta på en film och se om jag kan bli lite gladare. puss.

wall-e kaske? haha, ne men aa får se.


söndag - 24 januari 2010

Godmorgon!

Tidigt inlägg för en gångs skull. Det är alltid trevligt.
Somnade sent igår ja. Vaknade tidigt idag ja. Inte bra ja. nej.

Okej jag är morgontrött. Får se vad som händer under dagen. Mååååste plugga spanska tills morgondagens prov. Tummen ner för det. pyss.


lördag - 23 januari 2010

Hej på er!

Väcktes av mitt älskade alarm imorse och var skitseg. Ville INTE upp. Somnade aldrig igår ju. Men vi drog till Nytorp halv tio, var där kvart över elva ungefär. Hittade först inte vart vi skulle men sen så hittade vi in och fick prata med rektorn och fika. Å sen kom någon asläskig lärare å satt sig vid oss och pappa frågade massa saker och försökte vara social med na men hon sa bara "mm, aa, jo men det är väl bra.....". Skit konstig!

Sen fick en jättesnäll "gubbe" som var lärare på jordbruksutbildningen visa runt oss. Först skolan och där fanns det aula/gympasal, gym, tv-rum, klassrum osv. Lite gammalt, men det är ju utbildningen som räknas lix. Åsså sen gick vi och kollade på jordbruksavdelningen på först korna å kalvarna, kanske huuur söta som hellst! Å sen vid grisarna och FYFAAAAN VILKEN STANK! höll på att dö där inne, å lukten sög sig in i håret och kläderna så det var inte mysigt! Men shit vad stora grisar kan vara :o  nästan så att man kan rida på dom, haha. Sen var kultingarna assöta! =)

Sen gick vi till fler lektionstrum och sen kollade vi på massa traktorer, haha. Jag ska nämligen lära mig köra traktor och ta traktorkort. Nice... Sen åkte vi iväg till hästavdelningen. Kollade igenom det enorma nya stallet. Riktigt fint! Och sen deras nya ridhus. Inte färdigbyggt men underlag och sånt är klart så man kan rida där iallafall. Jättefint stall. Och gymnasium! Kommer verkligen trivas bra där skulle jag tro :)  men vi får se vad som blir förstahand till våren. Får diskutera det mer med mina föräldrar å så. Blir lite skeptisk på det är med pajala på det andra, haha ;o


Men ja, heeeelt okej skola iallafall. Åkte sedan hem och åt lite mat. Sen väntade pappa å jag på att mamma skulle bli klar så vi kunde skjutsa henne till Gävle. Sen direkt efter vi gjort det köpte vi mat på donken. LOVELOVELOVE! Å drog hemmåt. Har spelat x-box med min lillebror hela kvällen för pappa är också borta. Men han kommer hem vilken minut som hellst. Ska iallafall gå och lägga mig nu. Eller ja, läsa då. Sen så blir det godnatt sov gott!


fredag - 22 januari 2010

Ops.
Glömde bort å blogga. Kändes redan som jag bloggat idag? Wierd.

Skoldagen gick rätt fort. Var bara jag å magda, och siri. haha. resten, eller ja, resten å resten.. emma å linnéa e sjuk och julia var ledig så idag var det verkligen tomt! Men det rullade på bra ändå. Matten var nog den segaste lektionen på hela dan. Usch. Annars så aa, som sagt, gick det undan.

När jag hade klivit av bussen och var upp för backen vid mitt hus skickade hanna ett sms där det stod "vi åker nu". Så jag sprang resten av vägen och skyndade mig på med kläderna och sen åkte vi iväg. Red Sota eftersom nallebjörn fortfarande inte fått några skor med broddar. Trökigt. Men Sota är alltid lika taggad på att springa, å tävla mot Strimma, men vi vann inte idag =(   nästa gång då jävlar!

Kom hem å käkade sen. Å sen så har jag duschat och kikat på teve. Ska bortsta tänderna, läsa boken och sova nu hade jag tänkt. Sen upp halv nio imorgon och åka till Nytorp! Ska bli spännande. Kommer hem runt tre-fyra-fem och då bär det av hemmåt en stund. Sedan ska vi skjutsa mamma till Gävle och på hemvägen svänger vi förbi donken. I LOVE U DADDY! Men vi hörs imorgon nån gång på kvällen. pyssss.

stuga - 21 januari 2010

Usch.

Den där gubben som var här var en som äger en stuga en liten bit utanför torsåker. Å nu har mamma och pappa bestämt sig för att köpa stugan. Den har inte ens någon toa, mysigt. Hatar dass, det är så jäkla äckligt.
Mina föräldrar försökte även med att muta mig med att det är en gubbe som bor 300 meter därifrån, som har två nordsvenska hästar. Och han köpte en sadel i somras. Kul, dom är säkert inte ens inridna!?

Nej jag tänker INTE åka dit. Bestämt. Kanske under en dag och se hur det ser ut och så. Men inte mer! ;o  fyfan. Nej nu ska jag går å lägga mig å läsa. Kapitlet igår var kort så blev rätt tidigt :o  aja, pusshejs.

torsdag - 21 januari 2010

Tja!

Dagen har rullat på bra i skolan. Helt vanliga lektioner som jag inte orkar skriva upp idag. Åsså var emma tillbaka, eller ja tillbaka å tillbaka, hon åkte till skolan bara för att lämna pengarna. Stackarn som reagerar på minsta lilla ljud. Va hemma å vila upp dig nu! ;o

Hm, annars idag så har det inte hänt något. Jag å magda GICK till skolan imorse och kom inte för sent, helt otroligt! Men nu vill vi ha vår/sommar så vi kan få börja cykla någon jädra gång. Pengarna börjar försvinna nu, busshelvete -.-

Annars under dagen så har jag legat i soffan framför tv:n. Glaad att inte haft nå läxa den här veckan! Så jäklans skönt =)  

Imorgon så har vi ingen spanska så slutar tidigare, kanon! Drar iväg till stallet så snabbt som möjligt när jag kommit hem. Kan ju inte rida på lördag eftersom jag ska på öppet hus på nytorps naturbruksgymnasium. Det blir spännande.

Nej nu är jag riktigt hungrig. Pappa sitter å pratar med någon helt random som han sprutade bilen åt. Kul? nej! JAG VILL HA MAT! Svälter här. Do some pannkaka know =o  byebye.


onsdag - 20 januari 2010

Hej allihop. Jisses vad bloggandet går dåligt..

Skoldagen rullade på och magda å jag fick som tur var skjuts i morse av mamma. Kom till skolan å både linnéa och emma var sjuka. Var rätt så tomt fast vi roade oss bra själva, haha. Skoldagen såg ut ungefär såhär..

No - gjorde frågor, fast rätt oseriös lektion, hehe.
Engelska - skulle träna prata i grupp, blev två å två, å jag och magda babblade på nonstop där inne. Från det riktiga samtalsämnet till heeeelt andra saker som hände i lågstadiet, haha! Men våran lärare var nöjd iallafall =)
Spanska - hörförståelseskit, fattade INGENTING. det var ju riktigt nice.
Slöjd - fortsatte med min höna å kyckling som ska bli klar till påsk, som verkligen inte bli det.....
Svenska - läste någon jäklans text hela lektionen. -.-
Idrott - var å SGA hallen å kollade på när killarna i våran klass roade sig med att hoppa över kadrasser.. jisses. tror dom kommer starta en cirkus eller något liknande som dom håller på. hehe.

Så ja, skoldagen var helt okej trots att det var lite tomt :)



Direkt efter kom mamma å hämtade mig och vi åkte först till valbo och leta klänningar till bröllopet, mamma hittade, inte jag. förvånad? nej! Men får åka dit någon mer gång.. Sen så satt vi på GPS:en och åkte till öppet hus på Gävle praktiska. Först när vi svängde in där kollade vi på någon enorm byggnad och jag trodde det var där och blev nervös för där skulle man aldrig hitta. Men då var det inte skolan utan den låg på höger sida och var jääätteliten! :o

Gick in och fick karta över den otroligt lilla skolan. Gick till WPM:s klassrum och där berättade dom som gick i ettan där om hur det var för dagar å så. Dom gick rätt korta dagar eftersom stor del av APU:n tillbringar de i Kenya, så då går man till typ ett, två dom flesta av dagarna. Så det såg bra ut :)

Sen innan dom åker till Kenya så åker dom upp till Pajala och bor där i sex dagar i tält. Och då har dom olika prövningar, som eldvakt på natten... dom går mitt ute i skogen med några lärare och sen måste man hitta tillbaka själv, dom gick typ två mil. Så dom gick även i mörkret mitt ute i skogen. Shit :|

Men sen väl i Kenya så får dom bo i lägenhet vid ett gymnasium å det finns centrum med bio å sånt där. Trodde det skulle vara mitt ute i ödemarken ja ;o  iallafall så är lärare med under första veckan sen får man klara sig själv resten av veckorna man är där och ta sig hem själv. Shit, hur ska man klara det då :o


Haha, men sammanfattningen av det hela var lite skrämmande. Men jag vill fortfarande helt klart gå där! Sen att det inte kommer gå så bra med engelskan är jag medveten om, haha... ääääääsch improvisera är allt som behövs (a)




Nej nu har jag babblat på ordentligt i ett å samma inlägg. Såhär blir det när man bara hinner blogga en gång om dagen! Aja, dom som läser bestämmer själv om dom orkar läsa det eller inte. hehe. Nu ska jag ta min ömma kropp (har träningsverk i låren, rumpan och armarna) till sängen å läsa lite innan jag ska sova. Har så jäkla ont. Beviset på att man verkligen inte bara sitter och hänger med på hästryggen. pussgodnatt.


tisdag - 19 januari 2010

HEJ!

Jag är så jävlaaaa glaaad. Över en väldigt liten dålig patetisk sak, att jag (nästan) fattat hur man töltar! Att en sån liten sak kan göra mig så glad fattar jag inte. Men det är skoj =D  Okej, jag kan börja med skoldagen för att inte prata alldeles för mycket om ridningen idag...

Skoldagen bestod av...

- Spanska, där vi gick igenom lite saker inför provet på fredag och sen kollade vi på några asroliga filmer :D
- Bild, där gick vi igenom om vad vi ska göra under vårterminen. Blir ett fotoprojekt med magda å julia. Får se hur det går, haha...
- Matte, men den gick jag å emma inte på för vi skulle till Peo. Meeeeeeeeeeen magda å julia var så sega och drog ut på det så vi satt där i en timme drygt. Missade matten, surt när det är så lite tid man har på sig att göra klart kapitlet åsså missar man lektioner..
- Lunch, hambuuuuurgare (h)
- So, pratade om Haiti å skulle sen gå in och läsa om det på internet. Ska skänka 5kr imorgon till dom, tillsammans så ska klassen skänka runt 100kr.
- No, vi gjorde frågor i kemiboken. båring.

(På tal om att jag å emma var hos Peo, så sökte jag idag. Blir Wildlife park managementGävle praktiska i första, Hästhållning Nytorps naturbruksgymnasium i Arbrå (bollnäs), HästhållningÖsbys naturbruksgymnasium och Hästhållning i Rättviks naturbruksgymnasium. Dom två sista var bara desperatval utifall jag inte skulle komma in på dom två första. Så man kan nästan räkna bort dom. Men är iallafall nöjd över valen! :)

Iallafall.....
Fick åka med julia å hennes mamma hem idag igen, jete snällt :)
Kom hem å gjorde nått å äta sen klädde på mig och åkte sedan till stallet. Red först på banan å fick tölt flera gånger, supergláááááá! Sen gick vi till travbanan och drog iväg i galopp där. ASKUL! Å jag tyckte att det gick fort där, åsså sätter hanna igång strimma i full galopp när vi skrittat lite igen och fyyyfaaaaaan vad fort det gick! Så mycket turbo-power i sen sån liten häst kunde jag aldrig tänka mig :o  bara flööög iväg. Shiet, haha. Men det är ju så jäkla kul! Adrenalinet bara ruuuusar genom kroppen i den snabba farten, går så jäkla fort :o :D

Sen fick jag lära mig sadla, högbo hade antagligen lärt ut fel. Man lär sig något nytt varje dag, de e nice =D Kom hem runt sju och käka majskolvar, aaaasgott! Sen så har jag hunnit med å duscha också. Å nu väntar boken och sängen på mig. godnatt!






töööööööööööööööööölt!




måndag - 18 januari 2010

Hej!

Dagen har rullat på, med både med och motgångar, hehe. Åkte buss som vanligt till skolan imorse och magda var äntligen tillbaka efter att ha varit sjuk. Ett big plus, bortsätt från att båda var alldeles flamsiga, som det brukar vara när vi varit ifrån varandra, haha. Engelskalektionen var ett av våra mindra seriösa timmar idag, haha.

Skoldagen bestod av matte, där vi hade genomgång och fick reda på att det är prov vecka 5, kul att det är typ 50 sider kvar av kapitlet även..
Sen engelska, genomgång med massa gramatikskit, båring.
Tillslut så hade vi So, där vi skrev rätt mycket, tror jag aldrig jobbat på så bra med siri någon gång, haha!

Gick sedan hem med magda, skitbussar. Men det var väl bra med en liten promenad.
När jag kommit hem satt jag mig vid tvn, å somnade. Sen kom pappa hem och jag gick runt i huset, hade sjuuukt ont i huvve. Så somnade igen sen i soffan, väcktes av att pappa tappade makaronpaketet i golvet och makaronerna flög ur, hahah..

Mår lite bättre nu iallafall, men känner att jag håller på att bli sjuk. Å det är inte ett plus nu när det är mycket i skolan som måste hinnas med. Spanskaprov på fredag å hälsodagbok som måste in om några veckor. Funderar på om jag ska ta å börja med den idag, men näe. Blir imorgon istället, hehe. (då får jag både med ridningen imorgon å på lördag, smart!)

Nu blev jag plötsligt nervös inför imorgon också. Jisses... aa men nu ska jag nog ta å byta sängkläder, hoppa in i duschen en kortis och sen sova. Godnatt!

söndag - 17 januari 2010

Hej på er.

Somnade runt tolv igår och vaknade elva imorse. Såg att min syster haft väldigt kul och ringt mig 4 ggr igårnatt under två minuter (vid typ 2...). Synd för henne att jag hade ljudlöst och sov tungt.  Verkade inte vara något viktigt heller -.- å sen så har jag slut på gratis sms, så kan inte svara på smsen heller!

Iallafall... så idag så har jag inte gjort så mycket. Kollat film, tv å sovit. Ska snart käka å sen hoppa in i duschen. Å sen blir det tv resten av kvällen. puss.

lördag - 16 januari 2010

Tja!

Sorry för uppdateringen, men igår så.... ehm.... jag gjorde faktiskt inte så mycket? eller jag somnade i soffan å sen var de käk. Å på kvällen så tittade jag på tv så jag hade ingen tanke på att sitta vid datorn ;)  Skoldagen rullade på med vanliga lektioner och fick åka med julia å hennes mamma hem, det var snelt =)

Imorse drog jag med hanna å hennes mamma till stallet. Nallebjörnen hade inte fått nå skor med broddar på så jag fick ta Sota idag. Red på ridbanan först och hanna visade hur jag skulle göra med tölten å traven. Gick iiinte så bra i början, eller inte i slutet heller.. haha. Svårt att rida islandshästar alltså! Men det var helt okej =D
Sen gick vi till åsen.. å när vi skulle galoppera upp för backen så stack kalle iväg från oss och då skulle hon efter och fyyfaaan vad fort det gick. å fyyyfaaan vad kul det var :D

Så dan har gått bra. Eller ja, halva dan har ju bara gått så resten av dan ska jag typ... Vet inte.. Nått ska jag göra iaf :D fårse vad som händer. sitter nu med en påse maltesers (a) pyssss.


torsdag - 14 januari 2010

Hejhejhej!

Min snälla mormor skjutsade mig till skolan imorse för det gick ju inga bussar. Å sen har skoldan bara rullat på med svenska, so, no och estet. Våra estetlärare e så snälla å lät oss bara fylla i en blankett sen fick vi sluta =) 

Klassen har även beställt klasströjor (eller vad man kallar de? haha) med tryck på å sådär. Så dom kommer om typ en, två veckor. Alla är dåligt ivriga, haha.

Aa, men under dan så har jag inte gjort så mycket. Kollade på top model, med pappa som satt å sov i soffan. Sen fick han bestämma och då somnade jag, hahaha! Sen väckte han mig coh jag lärade plocka ur diskmaskin, astrevligt. Sen gick jag tillbaka till soffan och somnade igen.. Kommer INTE somna ikväll, haha. Men Jag ska hoppa in i duschen nu och sen träna på spanskaläxan å sådär. Får se när jag lägger mig. Och imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! sköööönt. Men nej nu måste jag gå. pusshejs.


mini hiss & diss lista - 13 januari 2010



godnatt!

onsdag - 13 januari 2010

Hej på er!

Imorse stod jag vid busshållsplatsen i 20 minuter och väntade. Tio över åtta ringde jag till mormor för annars skulle jag komma försent. Å sen senare hade hon fått reda på att bussen hade krockat. Duktigt.

Annars så har dagen rullat på i skolan med......

No - började med något nytt, böjde ståltråd och smälte fast den i glas. Som vi ska använda nästa gång. Skoj =)
Engelska - hade boring. Lyssnade på världens tråkigaste text och satt över i tio minuter. Alltid lika roligt.........
Spanska - HATA! satt först med verb, sen muntligt. kulkulkulkulnej.
Slöjd - Göra en höna å en kyckling, haha!
Svenska - Svenska författare. asnice.
Idrott - Volleyboll. ajajaj, min handleeeeeed.

KUL DAG, nej.
Efter skolan så fick jag sällskap av julia på bussen. Strax efter att hon hoppat av började bussen dampa somfaan. Dörrarna gick upp flera gånger och de pep hela tiden ;o  trodde den skulle sprängas eller något liknande. Uäk.

Sen hemma så har jag inte hunnit med så mycket. Somnade en stund tror jag och sen har dagen bara rullat på. Sååå skönt att bara göra ingenting! Imorgon är det torsdag och sovmorgon. Men måste fråga mormor om hon kan skjutsa mig annars måste jag ta halv nio bussen ( börjar tjugo över nio.....), eller gå... fyfan. Får se om det löser sig. pyss.



tisdag - 12 januari 2010

Tja!

Skoldagen gick bra. Sega lektioner, men den gick ändå rätt så fort ändå.. konstigt nog.

Efter skolan så drog jag hem å tog mig någonting å äta och åkte sen till stallet med hanna. Red nallebjörnen på banan idag. first time. Gick däremot inge bra. Hon har ju inga broddar så halkade hela tiden. Så medans Hanna hoppade med kalle, skrittade jag runt lite å tog det lugnt. Några travsteg här å där men kände att det inte fick bli så seriöst idag. Lektionen var inställd så kändes bra, för hade ju inte gått så bra utan broddarna... hoppas nanna fixar det tills nästa gång, hehe =)

Nu är jag jättetrött, eller det har jag varit hela dan, så ska ta å borsta tänderna å hoppa i säng. Men ett kapitel i boken först. Annars kan jag inte somna, haha... Imorgon väntar ännu en dryg lång dag i skolan. Buhä... godnatt.

måndag - 11 januari 2010

Heeejhejhejhej.

Taggade skolan nå otroligt imorse när man var halvt död, eller inte... Somnade runt halv ett igår kanske, kunde iiinte somna. Läste i den satans boken, tänkte läsa ett extra kapitel men det stod spökhistorier på det så jag tog det som ett tecken på att inte läsa. haha..

Var verkliiigen segt imorse och kändes inte ett dugg frästande att dra på sig mitt fundationpuder (som förövrigt är slut snart..), vettefan vad det är, men jag gillar det inte. Men för att skona alla andra för min äckliga hy så har jag på det. Ish.

Gick till bussen å stod å vänta där. Iiiiskallt, jao. Men bättre än att cykla iallafall. Sen så har skoldan rullat på, eller ja, dom tre lektioner vi hade. Haha.. Gick (!!!) sedan hem med magda i kylan. Var mindre nice. Kan det inte bli varmt någon gång? snälla?

På eftermiddan har jag bara legat under filten i soffan framför teven. Så jääääkla kallt är det. Håller på att frysa ihjäl bokstavligt talat. Men sen tillslut kom pappa hem å elda så då blev det lite bättre =)

Imorgon så är det skola somvanligt då, å jag längtar redan till sportlovet -.-
Sen efter är det första lektionen med nallebjörn och för nanna. Jag är NERVÖS! å hanna, du gör det inte bättre! Men ja, vi får hoppas på det bästa iallafall. Att jag fattar något av vad nanna säger, hon kanske snackar om sånt jag aldrig hört talas om. Då kommer det bli katastrof, haha. Men får lita på att det kommer gå bra å bara hoppas på det. Kommer vara så jäääkla nervös! Ojojojoj... pysshej.

sista lovdagen e slut - 10 januari 2010

Köping - ÄGDE.


Click - SÖG.



GODNATT!

bilder - 10 januari 2010

Skulle precis kolla om jag hade nå gamla bra filmer kvar åsså hittade jag massa skivor med bilder på. Laddar upp några. Dom är från 2007, 2008 och 2009. Snacka om länge sen :o

Min kusin Viktor sommaren 2008. + Missan.





Från Furvik 2008.




okej nu orkar ja inte ladd upp nåmer. gick så segt. hehe. pyss.

söndag - 10 januari 2010

Godmorgon! eller nått sånt..

Igår satt jag mig å lästa boken vid två, tittade sen på klockan och då var den plötsligt tre. Å då hade jag läst alldeles för mycket, shiet jävla bok!

Mamma väckte mig två imorse, dåligt trött eller. Kommer defenitift inte somna ikväll, haha. Men äh..
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det väl käka pizza mot kvällningen och sen är det "I en annan del av köping" som gäller, haha äntligen!! Sen gick den där filmen "Click" också, å  den har jag inte sett så får kanske ta å kika på den om jag inte somnar.

Får se om jag slänger in ett till inlägg om jag orkar sen. Måste ju njuta av min sista lovdag... puss.


funderar - 9 januari 2010

Hej alla som inte har något liv =D

Har gjort allt å ingenting under kvällen. Men hållt mig borta från datorn iallafall, hehe. Funderar på hur jag ska jag ikväll /slasch\ imorgon. Om jag går å lägger mig sent och går upp tidigt. Så jag somnar imorgon. Eller om jag ska ta å njuta av min sista sovmorgon och inte kunna somna sen imorgonkväll? haha, blir nog det andra förslaget. Går ju bara till typ elva på måndag om vi har vanliga lektioner så då är det lugnt.

Nej nu ska jag ta å sätta på teven å kolla om någon bra film går, eller nått trevligt pogram. Annars gör ja kväller å läser några kapitel extra i boken. Sjukt vad jag läser! Hatar boken för det. Men man kan ju inte sluta heller..

GODNATT!


lördag - 9 januari 2010

Hej på er.

Gick upp halv tio å slängde i mig frukost. Sen letade jag på massa massa maaaaaaaassa kläder att ta på mig. -25 ute så då gällde det att sätta på sig kläder! Vi åkte till stallet elva och red bara en liten bit eftersom det var så jäkla kallt. Stark å stor häst som kuta i full galopp i backen. SNACKA OM ATT RIDA FORT! Haha, ojojoj. Men än har hon inte slått min å strimmas galopp (eller ja hon skena) i somras. Men det kommer väl, haha.
Jag älskar min nallebjörn =)

Idag händer inte så mycket tror jag. Ska väl ta å ladda hem lite filmer som jag kan kika på. Under mitt varma täcke. hehe. Men först blir det en sväng in i duschen. pusshej.

nallebjörn.


bio - 8 januari 2010

Hej på er!

Jag och magda stod och stekte pannkakor i två timmar och sen när vi skulle käka dom tog de slut på 5 minuter. haha bra jobbat! Å då hade klockan hunnit bli fem å då tog vi min minispark och drog hem till mig. Det tog en timme att ta sig dit, haha... inte våran dag idag? Nädå det löst sig. Terror var här på besök också så han terroriserade lite. Men aa, när vi var hemme hos mig slängde jag i linserna och sen gick vi hem till magda som tog typ tio minuter, hehe.

Hennes pappa skjutsade oss sen direkt till bion och vi kikade på Avatar. SÅ JÄVLA BRA FILM! Satt tre timmar i sträck och stirrade utan att röra en min. Jag var så sjukt inne i filmen. Medans så hann magda somna, hahaha! Men shit, asbra film, verikligen, helt seriöst, ojojoj.

Efter bion kom magdas pappa å hämtade oss igen och sen raka vägen hem å här sitter jag nu. Sjukt trött, men ändå så sjukt pigg? haha.. Imorgon klockan halv tio ska jag upp (eller.. kanske snoozar lite, haha) men ska iväg till stallet elva iallafall. Får se om mamma skjutsar dit mig, skulle tro det. Bara för att vara snäll. tss.. xD
Sen är det rida som gäller. På min nallebjörn. Aa, vi får höras imorgon. pyss.


Fredag 8 Januari 2010 - MAGDA BLOGGAR!

hejhej =)

My suger på att blogga, men det är ju ingen stor nyhet. Vi vakna typ halv 1 tror jag. La dock kvar i sängen och sov ett tag till, my iaf... själv satt man ju vid datorn. Mamma och pappa kom hem 2 tror jag, sen åkte dom igen, så vi är själv hemma och nu har jag och my gjort pannkakssmet och låtit den vara i 30 minuter (?) så vi har precis börjat steka, fast my suger och häller i för mkt smet i stekpannan, men skit samma. Medans så kollar vi på nått manga program på Barnkanalen, det är awesome. =)

sweet :)


doriis - 7 januari 2010

Hej på er!

Blev inge bio idag för magda är paaank( eller ja, hon tror det.....). Men imorgon så blir det :D förhoppningsvis... haha.

Jag är hos henne right now och ska sova här. Just nu sitter vi och diskuterar vad vi ska äta, haha. Pomfritt och makaroner blir de =D  GOTTGOTTGOOOOTT! :D

Nej nu ska vi gå och göra alltihopa. HEJDÅ :D


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


tidsfördriv - 7 januari 2010

Berätta 4 sanningar om dig själv:
- Jag har verkligen slutat att riva på naglarna. Helt otroligt!

- Jag lovade mig själv att aldrig läsa någon av twilight böckerna, men nu har jag läst två kapitel i första boken och är helt fast. Herregud, jag som hatar att läsa?

- Jag är världens blygaste människa, helt seriöst. Men bara första gångerna man träffar mig så är jag sjukt blyg. Sen brukar det vända till att jag blir översocial och helt galen, haha.

- Jag kan inte tänka mig ett liv utan hästar. Det går inte. Dom är så jävla underbara! haha.


Berätta 4 saker du gjort idag:

- Ätit frukost.

-  Duschat.

-  Blivit besviken.

-  Städat mitt rum.


Berätta 4 saker du har på dig just nu:

- Morgonrock.

- Trosor.

- Glasögon.

- En snodd. hehe.

Skriv 4 saker som du hatar:

- Föräldrar som jämt lägger sig i, eller inte litar på en.

- Skräckfilmer (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

- Höjder.

- Att vara ensam.


Skriv ner 4 saker du älskar:

- Sommaren, helt klart! Då menar jag såklart sommarlovet. hehe.

- Att sitta på hästryggen.

- Dinosaurier, eller att älska är väl att ta i... haha!

- Sociala människor. haha! Dom gör livet så mycket enklare. =)


torsdag - 7 januari 2010

Godmorgon!

Eller, godlunch? haha. nej men jag vaknade för typ någre timmar sedan, orkar inte räkna. Men halv elva vaknade jag iallafall. Drog mig upp käkade frukost och hoppade in i duschen. Skulle egentligen åkt och kollat på den där stugan men det blev inge. Han/hon som äger den ringde igår och sa att vi skulle ta det en annan dag för det var för kallt eller något, haha?

Så idag blir det bara bio. Om det ens blir det, för jag får inte tag på magda vart hon nu är? Äh, löser väl sig annars tar vi väl det en annan dag då. Den går idag halv fem. Så om tre timmar isånnafall då =)



Igår så fick jag ett mejl från hon som jag hade kontaktat genom en annons som gällde att bli medryttare, å det var för hur många månader som hellst. Och då hade jag fått som svar att det var en annan tjej som hann före, så då var det ju kört. Men nu i det nya mejlet hade hon skrivit att hon behöver en till! Helt klart så är jag intresserad, men vill bara veta vart den står någonstans först. Stod i annonsen att den stod i Vallhov, men finns det verkligen hästar där? Har aldrig sett någon iallafall, haha ;o
Så jag väntar på svar från henne nu.

Trots att jag redan fixat så att jag rider på tisdagar och någon dag i helgen uppe vid hanna där. Så fixar jag nog in en till plats i veckan för den här hästen också :)  Men det beror ju på som sagt vart den står då. Men vi får se. Hoppas på så nära som möjligt iallafall! Jag som redan var nervös inför lördag, åsså nu det här. jisses.



onsdag - 6 januari 2010

Hej på er!

Igår somnade jag nog inte förrens klockan två skulle jag tro. Kunde absolut inte sova! Måste varit kaffet i negerbollarna som jag och min lillebror bakade... haha. Så sov till halv två idag. Var rätt trött och tänkte somna om, för det var ju försent att rädda mig från att jag skulle sitta upp ikväll också. Men nej jag ryckte mig upp och åt frukost. Tänkte höra av mig till magda angående bion som vi skulle gå på någon dag nu i veckan. Men mobilen var inne på mitt rum och jag satt i soffan så det blev inte av. Såg nu på julias blogg att magda ska gå med henne på bio, haha. Men aa vi får ta det någon annan dag, om hon vill se filmen igen annars så skiter ja i det :)

Hm.. Aa jag har somsagt inte gjort mycket idag. Dagen har bara glidit på å jag bara glider med. Alldeles för kallt för att gå ut och göra någonting. Mamma föreslog att jag skulle gå å hälsa på mormor eller till och med farmor och farfar. haha! Men aa, jag kanske tar tag i det å gör det någon dag. Skulle behövas. Men inte när det är såhär jävla kallt! ;o

Imorgon så ska mamma och pappa åka och kolla på en stuga en bit utanför torsåker. Mitt ute i ingenstans ofc. Men ja, vi får se om jag hänger med eller inte. Om jag orkar dvs. hehe. Nej nu ska jag ta och göra någonting annat. pusss.


ge hit sommarn. NU.

tisdag - 5 januari 2010

Hej. Sorry för bad update men har inte orkar suttit vid datorn. (sitter vid max dator nu, hehe... varför? näe bara kände fört.)

Gick upp halv nio och var typ dötrött. Kaaaaaaaan det bero på magda? hahaha. Okej det var värt det!

Iallafall...
så åkte jag upp med hanna å hennes mamma till stallet. Red Ronja. Shit. Tjockare häst får man leta länge efter! Men den där magen ska BORT! Om det så är det sista jag gör ;)  Hon ska bli en nallebjörn istället för en grizzlybjörn. haha! Aa. Men hon var jättetrevlig att rida. Man tror att hon ska vara hur seg som hellst men det var helt tvärtom! Snacka om att vara frammåt. Fick knappt stopp på henne när vi travade dom där 5 metrarna. Det är ju nästan pinsamt, haha. Men jag gillar na, helt klart! På lördag blir det Sotas tur. Rida islandshäst för andra gången. Jag är helt klart nervös. Men ska bli skitkul =D

Okej, mer om vad jag gjort idag...
När vi åkte hem från stallet (med stenfrusna tår) så körde hannas mamma in till donken och köpte mat till oss. Seriöst, gud vad jag älskar hannas mamma! Mamma å pappa också, haha, eftersom hon skjutsar så mycket. Men som tack så ska jag ge henne en flaska vin (haha..) som mamma å pappa ska ge henne som tack :) 

Okej, än en gång åter till vad jag gjort idag....
Så när jag kom hem så käkade jag upp den smarriga maten. Sen tog en snabb dusch och la mig i soffan under en filt och med min kelsjuka katt. Var så mysigt så jag stannade kvar där ända tills vi skulle käka. Efter det har jag inte hunnit så mycket mer. Men föräldrarna har precis åkt iväg till nått ställe, krogen eller nått. Så blir lugnt här ikväll. Skönt! Nej nu ska jag sluta skriva innan inlägget blir alldeles för långt. hejs!


shit vad lite snö det var förra åter :o 


nervös, hehe, ja - 4 januari 2010

Hej på er allihop.

Har tagit det rätt lugnt idag. Mest suttit framför tv:n och sen så har jag städat. Syster å hennes kille kom hit en stund och skulle hämta några spel. Sen har vi käkat å jag har bara gått runt å varit lite här å där. hehe. Imorgon åker jag å hanna upp till stallet och ska rida. Är lite ganska mycket nervös! Pappa är lite tveksam på hur mycket det kommer kosta men det löser nog sig. Den snåljåpen kan ta å sluta snusa så får han nog ihop pengar till något bättre som det här...

Men aa. Nu sitter jag och kollar på någon dålig film. Men ska ta å plocka fram grejer tills imorgon och sen gå å lägga mig. Måste upp tio imorgon =) pussgodnatt.


bestämt :):):):) - 4 januari 2010

Japp då har ja fått reda på det. Två hästar kommer jag rida! Haha, otroligt. Ronja på tisdagar, som jag kommer att ha lektion på och Sota på helgerna. Ronja är stor som en björn å det gillar vi :)  Sota vet jag inte vem det är ens, haha! En islandshäst iallafall. Och båda är überpigga, å de e bara bra yesyesyes. Ska rida imorgon. Nervöös.
pusss.


måndag - 4 januari 2010

Godmorgon!

Eller... jag vaknade för ett tag sen men aa ni kanske precis vaknade? (a)

Idag så tänkte jag bara hålla mig inomhus för jag orkar inget annat. Min kropp är helt åt helvete. Det typ värker överallt, haha.. så går det när man är ute och går i snön när man inte har någon kondis!

Idag är jag också lite extra nervös. Får kanske reda på vilken häst jag kommer tillbringa bra mycket tid med det här året (och förhoppningsvis flera år frammåt!). En ny start på det här året iallafall, känns jävligt skönt.

Nej nu ska jag ta å städa lite grann så blir mammsen å pappsen glada. pyss.

fyyyfaaaan - 3 januari 2010

Tjooooaaaaaaaaa.

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så trött som jag var idag. Fiiifan för dig hanna, haha!
Åkte ju med henne upp till stallet och vi tog in strimma å kalle. Så gick vi ut och gick med dom och pullsade igenom snön. Eller ja en skoter hade kört där. men det var så sjukt jobbigt att gå där ändå. Plus att hästarna skulle tränga ut en i den djupa snön också. Shit vad jobbigt det var, haha...

Gick i ungeför 1½ - 2 timmar. När vi hade bara en liiiten bit kvar (värsta biten) så höll jag seriöst på att dö. Får så sjukt ont i halsen när jag anstränger mig. Det gör lix ont när man andas. Usch, inte kul. Fick världens huvudvärk när jag kom hem men smällde i mig en alvedon och hoppade in i duschen. Sen käka och nu har jag bara legat i sängen framför datorn. Orkar inte göra något annat. Orkar inte ens byta sängkläder! Dom ligger där på stolen och väntar på att jag ska ta upp dom, haha, men näe, jag orkar seriöst inte!

Och klockan är knappt sju. Wierd. Trodde den skulle vara mer. Då kan jag sätta på nån film. Typ kenny starfighter som emma tjatat på mig att jag ska se. Men den verkar så, tråkig? Haha, sätter nog på någon annan.. Nu ska jag sluta babbla... jisses... aa heido.

söndag - 3 januari 2010

Hejhejhejhejhejhej.

Det känns sjukt wierd att skriva 2010. Bara för att man skrivit 200- i tio år nu :o 

Om 20 minuter skjutsar mamma mig till hanna och därifrån åker jag med dom till stallet. Följer bara med idag och fotar lite, men hanna visste inte om hon skulle gå eller rida så aa vi får väl se då. Men aa, varför var det nödvändigt att berätta det? haha. Jag är trööttt. Nej nu ska jag ta fram sumojackan å mina schnygga täckbyxor som är assköna.

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.


nyårslöftet - 2 januari 2010

Mitt nyårslöfte är att sluta riva på naglarna.

Än så länge har jag inte brytit det å mina naglar är aslånga. I am very happy.


Har kollat på harry potter under kvällen och käkat spagetti å köttfärsås, vilken lördag! haha. Men imorgon halv två åker jag med hanna till stallet. Kameran hänger med like always! Sen så får vi se om vi snackar vidare med nanna, troligtvis då. Å jag är nervös som bara faaan. yes, not so nice nepp. eller? Nej måste sluta nu, är så sjukligt trött i huvve så allt är uppåner. Men kan iiinte sova.


lovelovelovelovethissong. lovelovelove. den är så uppiggande. mahhah.


lördag - 2 januari 2010

Hej på er! Sorry för lite dålig update men har verkligen inte haft tid..

torsdags:

Felicia och hennes familj kom till oss och basta vid typ tolv. Sen så åkte vi med dom till deras stuga. Familjerna började med att göra eld ute på den tunna isen och kokade kräftsoppa. Jag och felicia roade oss med att knäppa massa kort på otto, haha. Sen käkade vi och sprang runt med kameran en massa å så gick vi nog in sen. Kollade på någon fotbollsfilm med kineser, så jävla kass haha. och så gick vi runt i huset å höll på en massa. Käkade igen runt åtta och klockan tio eller elva, skit samma... så gick jag, felicia, terror, filip, max, mamma å annika ut och skulle åka bob ner för deras branta backar. hahah. Ramlade av nästan varja gång men kul var det! Sen tolv gick vi ut och smällde smällare, uäh men ingen skada skedd och fick med några av raketerna på kort. Sen så var vi nog uppe till runt tre. Vi låg i vardagsrummet på världens skönaste madrass framför brasan + element påslaget. Lite lökigt det blev, som att sitta i en bastu med täcke på sig. Fyfan, men lyckades somna tillslut iallafall!

igår:
Terror och otto väckte oss runt tio. + filip som satt och skrek åt sitt fifaspel eller något " NEJ INTE RONNY!! (även att spelaren hette roony, haha...) aa så då gick vi iallafall upp och käka, dötrötta. Så satt vi oss bara där i köket och kollade på vad våra föräldrar gjorde, haha. Var ju så jäkla trötta så orkade inte göra något mer. Men efter någon timme satt vi oss med pojkarna som spelade xbox och utklassade dom =)  efter några timmar så åkte vi hemmåt, fast dom släppte av mig, felicia och otto så vi fick en ordentlig promenad hem. Uppiggande faktiskt, så den turen behövde jag nog, hehe. När vi kom fram satt vi på harry potter & halvblodsprinsen. Fast mitt i alltihopa så drog vi ut med terror och otto å åkte spark, haha. Sen fortsatte vi kolla på filmen och när den var slut gick det någon timme sen var vi ute med terror och otto igen och då fick otto dra på sig dragselet och skjutsa terror på tefatet. Vilken inte var så uppskattat för precis när vi kom utanför dörren så smällde några smällare och terror är typ livrädd för sånna så då skrek han mamma hela tiden när han åkte och börja grina några gånger, haha stackarn. Sen kom vi hem, käkade och typ roade oss med massa annat. Dom åkte hem runt elva och jag somnade väl runt tolv.

idag:
Vaknade halv två, utsövd. Sjukt skönt var det! Gick upp och käkade sen ut och kolla om katten fastnat någonstans för han hade inte kommit hem nå idag. Men näe, hittade honom inte. Så han kommer väl fram, får ja hoppas.. Å idag ska jag baaara ta det lugnt. Ska bli så skönt så. Glo på massa filmer å ligga nerkurad i sängen. Men först ett besök hos duschen!

Om ni inte orkade läsa så kommer några bilder från torsdagen här:


pussss =D

RSS 2.0