lördag - 2 januari 2010

Hej på er! Sorry för lite dålig update men har verkligen inte haft tid..

torsdags:

Felicia och hennes familj kom till oss och basta vid typ tolv. Sen så åkte vi med dom till deras stuga. Familjerna började med att göra eld ute på den tunna isen och kokade kräftsoppa. Jag och felicia roade oss med att knäppa massa kort på otto, haha. Sen käkade vi och sprang runt med kameran en massa å så gick vi nog in sen. Kollade på någon fotbollsfilm med kineser, så jävla kass haha. och så gick vi runt i huset å höll på en massa. Käkade igen runt åtta och klockan tio eller elva, skit samma... så gick jag, felicia, terror, filip, max, mamma å annika ut och skulle åka bob ner för deras branta backar. hahah. Ramlade av nästan varja gång men kul var det! Sen tolv gick vi ut och smällde smällare, uäh men ingen skada skedd och fick med några av raketerna på kort. Sen så var vi nog uppe till runt tre. Vi låg i vardagsrummet på världens skönaste madrass framför brasan + element påslaget. Lite lökigt det blev, som att sitta i en bastu med täcke på sig. Fyfan, men lyckades somna tillslut iallafall!

igår:
Terror och otto väckte oss runt tio. + filip som satt och skrek åt sitt fifaspel eller något " NEJ INTE RONNY!! (även att spelaren hette roony, haha...) aa så då gick vi iallafall upp och käka, dötrötta. Så satt vi oss bara där i köket och kollade på vad våra föräldrar gjorde, haha. Var ju så jäkla trötta så orkade inte göra något mer. Men efter någon timme satt vi oss med pojkarna som spelade xbox och utklassade dom =)  efter några timmar så åkte vi hemmåt, fast dom släppte av mig, felicia och otto så vi fick en ordentlig promenad hem. Uppiggande faktiskt, så den turen behövde jag nog, hehe. När vi kom fram satt vi på harry potter & halvblodsprinsen. Fast mitt i alltihopa så drog vi ut med terror och otto å åkte spark, haha. Sen fortsatte vi kolla på filmen och när den var slut gick det någon timme sen var vi ute med terror och otto igen och då fick otto dra på sig dragselet och skjutsa terror på tefatet. Vilken inte var så uppskattat för precis när vi kom utanför dörren så smällde några smällare och terror är typ livrädd för sånna så då skrek han mamma hela tiden när han åkte och börja grina några gånger, haha stackarn. Sen kom vi hem, käkade och typ roade oss med massa annat. Dom åkte hem runt elva och jag somnade väl runt tolv.

idag:
Vaknade halv två, utsövd. Sjukt skönt var det! Gick upp och käkade sen ut och kolla om katten fastnat någonstans för han hade inte kommit hem nå idag. Men näe, hittade honom inte. Så han kommer väl fram, får ja hoppas.. Å idag ska jag baaara ta det lugnt. Ska bli så skönt så. Glo på massa filmer å ligga nerkurad i sängen. Men först ett besök hos duschen!

Om ni inte orkade läsa så kommer några bilder från torsdagen här:


pussss =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0