fyrverkeri - 30 april

Sista april är ju smått kopplat till fyrverkerier, och jag hatar verkligen sånt. Nyår är ju snäppet värre (haha inte lite heller...) men jag är rätt ut sagt livrädd för fyrverkerier. Dom är väl okej att titta på men innan dom är i luften, nej fy. Jag tror alltid att dom ska ramla och åka runt på backen och smälla mitt framför näsan på en. Har ju erfarenheter av att bli jagad av en men den har aldrig hunnit smälla för man har alltid kommit undan. Men det är så jävla äcklig känsla, man tror hela tiden att den ska komma flygandes rakt mot en och smälla så man dör. Fyfan jag är riktigt livrädd för sånna och kan knappt vara ute på nyår pga av det. Kanske hur löjligt som hellst, men hatar dom verkligen.

Nog om det, helt random lix. Imorgon ska man upp halv nio för halv tio kommer hanna och hennes mamma å hämtar upp mig så åker vi till stallet. Blir en långdag där med långtur och mat. Blir jättetrevligt, speciellt nu när man har en häst som inte kutar förbi alla i ledet när man egentligen ska vara längst bak och som låter bli att ramla mitt i en backe vid högbobruk och sätter sig ner och knappt kan ställa sig på benen igen för hon är så stor å fet. haha, nej nu ska det bli en lugn, skön och jävligt rolig uteritt istället med världens bästa tant!

Så därför kommer jag inte uppdatera förrns jag är hemma igen. Så vi hörs imorgon. puss!

bild från nyår.



fredag - 30 april 2010

Hej på er! Dansen igår var faktiskt inte så pjåkig ändå, hade rätt roligt och dansade en hel del också, haha. Var så jäkla varmt så vi gick ut typ hela tiden för att få luft. Å sen när det typ slutat började några slåss, suck..

Och idag så var det ju skola somvanligt, hade bad också. Var ett jäkla bra tag sen man badade och det är alltid lika kul haha =D   Dock så gjorde dom ju om omklädningsrummen så det var i källarn som var skiiittrång och två duschar!?  vad fan tänkte dom där -.- ..

Annars så gick dagen rätt så fort ändå och fick sluta tidigare på spanskan, skööönt. Så tog jag å magda en tripp till solariumet. Det gillas. Nej nu har vi fått främmande, suck, måste pysa. pössss.

en bild har jag fått tag i. Från Jensas där vi käka innan dansen. Emma, linnéa å jag på bilden. Lovelovelove på magda som ska fota. höh ;D


torsdag - 29 april 2010

Dagen började somvanligt bra med sovmorgon, sen svenska. Efter det var de lunch, lyssna på någon föreläsning eller nå. Och sen städa skåpet. Kanske hur skön dag som hellst!

Dom kommande timmarna ska jag hinna duscha på och det ska väl inte vara nå problem. Sen bär det av till stan och först käka med tjejorna och sen vidare till dansen. Får se när ja kommer hem, blir nog inget blogginlägg pga att jag måste plugga till So-provet som jag har imorgon, KILL ME.. pöss.


onsdag - 28 april 2010

Skoldagen gick fort med bara 3 lektioner. Spanska-nationella idag gick så jävla dåligt, ska vara jävligt glad om jag ens får G på det. Fifan....

Sen vare ju dans halv ett, ingen kommentar.

Drog sen å sola med magda å sen hem. Har inte gjort så mycket, å kommer inte heller görat. Skön läxfri onsdag, inga sura miner här inte. puss.


tisdag - 27 april 2010

Skoldagen gick rätt så fort idag. Matte-nationella gick... sådäääääääär, men tror på ett g iallafall, kanske vg men är osäker :)   Annars gick dagen fort med resten av lektionerna.

Vid fem kom hanna å hennes mamma och hämta upp mig å vi åkte till stallet. Red till ridklubben och sen ut på lilla byn och tillslut galopptävling på åsen. Började bra men slutade dåligt, fan var så nära haha! På lördag då jävlar ska ja vinna så förbered dig på de hanna ;D

Just nu sitter jag och kikar på ugly betty. Imorgon så har vi ju spanska-nationella så hinner inte göra varken So eller Musik-provet hos mia för det är samtidigt. Så behöver inte plugga nå idag, happydance! See ya tomorrooow. puss.


Emma & juliiia.


emma.


linnéa, haha =)


linnéaö


linnéa & julia.


magda & julia.

Haha, lite "backstage" bilder från dagens bildlektion. Äntligen klara med alla månaders bilder till kalendern. Great =D





jag är bara för bäst - 26 april 2010

Nu när det är reklam på topmodel så passar jag på att slänga in ett litet inlägg. Åkte till stallet vid 6 som sagt. Först pratade vi bara en massa om dakita (hästen) osv. Sen tog vi in henne och gjorde iordning och sen satt jag upp. Från att ha ridit fetto-ronja och tjockis-sota så var dakita extreeemt mycket smalare! Hennes hals var aplång och jättesmal, shit blev så paff haha!

Red vägen ut till järnvägen och vände , travade å skrittade eftersom dakita var lite stel i bakbenen. Sen ut på åken en sväng och trava runt på en volt, försökte få henne att slappna av men gick inge bra, men hon som ägde henne var ju med och tyckte det såg bra ut :)  så då är man nöjd! haha.

Kom tillbaka sen och märkte att skavsåret hon hade från bettringen hade förvärrats till ett sår, så det var därför hon inte ville slappna av, så inte så konstigt. Stackarn, hon hade varit med om myyyyyycket dom senaste veckorna. Men jag får komma tillbaka på söndag och rida med anna, så rider båda. Så jag är riktigt jävla glad! :D

Nej nu ska jag fortsätta kika på tv. Vi hörs imorgon! puss.


måndag - 26 april 2010

Första skoldagen efter en hel veckas ledighet.... sög. Men hade dock inte förväntat mig något annat ;)   Men hade bara 3 lektioner så det var rätt så lugnt ändå. Direkt efter skolan drog jag och magda upp till stan en sväng och sola, sedan när jag kom hem har jag bara gått och blivit mer å mer nervös inför provridningen. Kommer säkert göra bort mig...  Bara 40 minuter kvar tills jag ska vara på plats, så det närmar sig.

Antingen så går det skitbra eller åt helvete, önska mig lycka till. puss!

snor bilden av mongamagda =)  sweet.


hejkomochhjälpmiggg

Min förkylning har blivit värre. Hesare än någonsin och snorigare än världens snorigaste människa, å då har inte ens pollen börjat ordentligt än. pusspålivet.

försöka duger, verkligen inte - 25 april 2010

Jag har inte sysselsatt mig med så mycket under dom senaste timmarna. Har tittat på två serier jag missat under veckan i sälen och "börjat" på min PalestinaKonflikten-uppsats. Jag skrev allt jag hittade på mitt eget sätt och massa andra saker, jämfört å shit. Fick bara ihop ett och ett halvt papper och det känns som att jag är klar redan, det suger. Men får försöka imorgon igen för nu är motivationen som bortblåst.

Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng. godnatt.

går inte att ladda upp bilder så puss på det.

söndag - 25 april 2010

Helgen gick galet fort hörni. Igår åkte jag och hämtade upp magda på moppen, hon lämnade väskan hos mig och sen drog vi till hemmakväll för å köpa götta. Sen spenderade vi kvällen med filmtittande och igentagande från vad som hänt i veckan när jag varit borta :)  Har 4 prov att ta igen bla, häärligt. + att det antagligen är 2 till den här veckan?

Börjar väl plugga lite smått på So-provet som jag måste göra hos mia på onsdag? Nej just det. Vi har dans, hejkomochhjälpmig. Vill verkligen inte. Eftersom jag är galet förkyld nu så kan den ju hålla i sig och bli lite värre så kanske jag hinner bli sjuk tills dess. Annars är det väl bara å tuta och köra, jippi.... Kom även på nu att jag måste ha ett jävla Sohäfte för att kunna plugga!? Mitt försvann ju och jag fick aldrig något nytt, bra där conny -.-

Jag är verkligen inte taggad på skolan. Men det är inte långt kvar, å startar mjukt imorgon med dom 3 lektionerna vi har. Så de är nice. Och klockan 6 imorgon så är det provridning på medryttarhästen, nervöst som bara den! Nej nu ska jag sluta babbla på. Vi höres. pusss.


busigt


lördag - 24 april 2010

Vaknade många gånger imorse men gick upp vid tio. Hanna kom förbi en sväng och sen slängde jag i mig frukosten, å sedan slängde i linserna å tog moppen till stallet. Var värsta cirkusen där men massor med ungar, tur att man har en lugn häst som är van annars hade det gått åt helvete. Tog en liten tur på åsen och trimmade på tölten, gick verkligen inte bra idag även fast hon var ganska frammåt. Men släppte inte loss i bakbenen så hon kunde jobba under sig ordentligt så var därför. Nöjd iallafall, det som räknas =)

Kom hem för någon timme sen och har hunnit duscha. Kollar på Bert - den sista oskulden som går på tv, den typ suger -.-   Men finns inge bättre. Är hemma själv tills imorgon iallafall så magda kommer hit senare. Kanske tar en tur till hemmakväll eller nått för att köpa godis, riktigt sugen och har inget hemma! :o   vi hörs. pusss.


fredag - 23 april 2010

Idag har jag inte gjort mycket. Först imorse drog vi till valbo där jag hittade skolavslutningsklänning, skor, strumpbyxor, underkläder, bikini och jacka. Dom 3 timmarna vi var där gick aaaasfort. Så när vi kom hem slängde vi i oss lite mat sen stack mamma å max så blev ensam hemma ett tag. Alltid lika skönt! =)

Får se vad som händer resten av dagen. Inte mycket skulle jag tro. Imorgon är det rida som gäller, inte sådär jättetaggad, vet inte varför, men får komma ut iallafall. pussss.


ledig - 22 april 2010

Jag tog ju ledigt hela den här veckan för att vi egentligen skulle stannat tills söndag. Men nu behövde ju felicia åka hem tills imorgon då hon ska ha nån trumpetgrej. Så när jag ändå är ledig åker vi iväg till valbo imorgon i behov att köpa bla bikini och skolavslutningsklänning +skor. Vi har ju bad nästa vecka om jag inte minns fel, så då behövs en bikini. Å imorgon är enda chansen till att köpa en så då passar jag på =D

Så medans alla andra är i skolan och trökar så är jag i valbo och shoppar. Sug på den ni! ;)  Fast jag har missat en hel del den här veckan, fyra prov! Musik & So prov + Spanska & Matte nationella. Jippi. Nej nu ska jag ta å kolla på tv en stund sen är det läggdags. pusss.


bajstråkigt - 22 april 2010

Fått reda på att vi ska ha färgtema på spexfotot. Kikade in på emmas blogg och har pratat lite smått med na och hon är inte glad på färgtemat vi ska ha. Jag tycker.... att det är lite tråkigt. Men vill ju klä ut sig, typ bara nått enkelt som typ bondar? hippies? rock? fjortis? tönt? nörd? emo? pyjamas? uppklädda? tattare? killar är tjejer & tjejer är killar? - vad som hellst så man får klä ut sig. Men näe, färgtema.. Inte har man nå färgkläder heller, så måste tvunget köpa om jag ska vara med. Kul å slösa pengar på något man kommer använda en gång, precis som emma sa.. 

Näe det där gillas verkligen inte. Men finns inte så mycket man kan göra åt det, bara å gilla läget typ. Får väl vara svart jag då, för det är det enda jag har. KUL, nej. Skiter i å vara med överhuvudtaget för det löser sig ändå inte med kläder om ingen lånar ut, som jag tror på 99% att ingen gör. pussshej.


torsdag - 22 april 2010

Home sweet home! Eller kanske inte.. Blev väckta halv nio imorse och sen slängde vi i oss frukost å satte igång med städandet. Å jäklar vad det gick undan, vart klara rätt så fort så fick sitta och vänta på dom andra. Åkte runt tio-elva från stugan och stannade å käkade lunch i Mora.

Sen köpte jag kanske världens äckligaste glass där också, uuh. En ny (?) solero isglass med annanas smak + fruktkött. Och jag som hatar annanas, usch! Sen började det klia asmycket i halsen efter att jag åt upp den så är antagligen lite småkänslig mot det. Tur att jag inte tycker om det annars hade det varit lite deprimerande ;)


Kom hem för cirka en timme sen och jag packade upp på direkten så sitter i sängen nu med lilla ludwig som är jäkla sällskapssjuk, åsså kikar ja på tyra banks show. Typ hur segt som hellst idag. Men aa överlever. Känns tråkigt att vara hemma igen, har typ inget att göra. Eller jo, måste börja plugga So. Men aa noll motivation så blir sista minuten like always. pusss.


onsdag - 21 april 2010

Hej alla glada. Sitter i lilla delen av stugan och muppar med muppiga felicia. Idag har vi typ bara slappat, shoppat, varit på donken (!) och lekt med småbarnen. Så dagen har gått undan och imorgon åker vi hem. Så ska upp tidigt för att städa hela den här delen av stugan, åker väl någon gång vid lunch. Får se hur det blir bloggandet. pusss.


tisdag - 20 april 2010

Idag har vi... ehm.. jag har varit ute å gått med mamma, pappa å kjell. Medans dom andra åkte skidor, kul liv. Näe.

Men nu är det väl mat på G. Efter det blir det väl.. typ.. vet inte. Det ända jag vet är att vi ska ut med ottO. puss.

söt hund. yesiknow. not

 


FUCKINGJÄVLAAPHÄLSENA - 19 april 2010

Jag åkte 3 meter på skidorna. KUL! Äckelhälsenan förstör alltihopa, fyfan vad jag hatar den. Ska skjuta den, amputera den, skaffa ett nytt ben OCH ÅKA SOM DEN STJÄRNA JAG ÄR (H)

Närå, men lite förbannad blev man. Men alla andra hade iallafall kul (y). Sen hare inte hänt så mycket mer, eller jo, men det orkar jag inte skriva. puss.

kanske världens snyggaste pose.


måndag - 19 april 2010

Godmoooorning. Har precis fixat klart med linser å skit. Ska ju iväg å åka skidor idag, får hoppas på en snygg lärare ;) 

Får se hur det går. Är iallafall aaaastaggad, men kommer väl bjuda på några fina ramlingar osv. Så får se om jag kommer derifrån utan några brutna ben.

Idag känns det exxxtra skönt att man är ledig en hel vecka och resten går i skolan. Haha! Skadeglädje ;D 

Nej vi ses. pusss.

stekar william, "terrrrror"


terrrrror - 18 april 2010

Var precis ute med felicia, otto och terror. Fotade på otto å terror men sen började det snöa. Nu snöar det somfaaan och det är typ gult ute :o  asläskigt.

Btw så har jag fått mejl från hon som sökte medryttare och hon skrev att om någon vecka kan jag komma och provrida! Hästen hade fått typ kraftig mugg så var väldigt halt, stackarn.. Så nu längtar jag! =)

Bjuder på några bildern från nyss. Imorgon är det skider som gäller, första gången. shiet. puss.


söndag - 18 april 2010

TJO! Här är det riktigt dålig uppdatering, vad kan de bero på? Jo, no time for the computer!

Igårkväll käkade vi tacos och jag blev dålig, höll på å spy, ingen härlig känsla. Men jag överlevde. Somnade runt halv två. Vaknade typ 8-9 imorse och vi gick nästan direkt ut. Vandrade upp på fjället och såg en enorm snögubbe. Asjobbigt var de. Sen har vi gjort lite allt möjligt. Precis ätit å duscha. Vet inte vad som händer härnäst, blir väl nå wierd. pussss.


På afterskin igår. De va galetttt.


Afterskin.


Dammsugning pågång efter tacobröd-bakandet. Mjöl everywere:D


Fjällvandring på g.


Mupparna.


The big snowman =D


sött.


Hemma igen, aströtta.


otttoooo.


Och typ för nån timme sen, snöa på som fan. Nu är det sol igen! :)

lördag - 17 april 2010

Nu har vi kommit fram, eller vi kom fram igår, haha. Men orkade inte med nå inlägg igår, sorry for that. Vi gjorde inte så mycket, packade upp och sprang runt som galningar ;)  speciellt terror. Idag vet jag inte vad föräldrarna hittar på, säkert någon gårunda eller nått. Vi får se. pusss!



Såhär kul kan man ha när man sitter i bilen, hehe. Ganska så bra bild ändå =)


Guldlock!


Felicia å deras bil. den är big.


höh.


Guldlock & filippa.


Felicia förstör........

pippi - 16 april 2010

Hej igen. Sitter fortfarande i bilen och är snart i evertsberg, om vi inte åkte förbi där nyss. Kommer inte ihåg, haha. Men inte långt kvar nu iallafall! Kanske en timme, mer eller mindre.

Har väldigt ont i ryggen, är väldigt varmt, har äckligt godis, ingen dricka. GREAT! Jag behöver underhållas. pusss.

bild på otto från sist vi var i sälen :)


fredag - 16 april 2010

Dagen har gått undan idag, men endast tre lektioner och ett nationellt prov! Lektionerna vi hade var so, svenska och idrott. På So:n pratade conny på om vulkanutbrottet på island och att alla som ska på semester vi västeuropa har det riktigt surt just nu, haha ;)   Sen på svenskan gjorde vi iiiinget å idrotten hade vi yoga. Fyfan, ovigare människa får man leta länge efter!

Kom hem runt två-halv tre och började packa direkt. Sen slappade framför teven tills felicia å dom hörde av sig att dom skulle komma sen åkte vi. Så just nu sitter jag i bilen och har diskuterat gävlegymnasiumet. Blir att jag går där ändå, great! Mamma å pappa kommer båda skjutsa å hämta mig på vintrarna och sen åker jag moppe till resecentrum på vår-sommar-hösten. Rajtan tajtan!

Nej nu ska jag kika igenom lite bloggar. Återkommer väl med ytterliga ett inlägg om någon timme eller sådär. puss.

backstage bild från i tisdags =D


bildprojektet - 15 april 2010

Här har ni en av alla bilder vi knäppt till vårat bildprojekt. Haha! Nej nu blir det sista inlägget för idag. godnatt!


får väl seee - 15 april 2010

Tänker stänga av datorn för idag nu faktiskt. Får se hur det blir med uppdateringen imorgon asså. Vi åker ju någon gång på eftermiddan när jag kommit hem från skolan. Dom pratade om att vi kanske lära åka upp på söndag, men tror det blev imorgon ändå. Så först är det skola som står på schemat och hem å packa, sen far vi!

Tar datorn i bilen så bloggar nog för jag kommer ha smått tråkigt ;D
Nu väntar duschen på mig! pussgodnatt.


torsdag - 15 april 2010

Dagen började otroligt bra imorse. Sovmorgon till halv 10. Tittade på världens sämsta teater där och sen satt i sån där ring och pratade, hatar sånt. Så jävla töntigt, å tråkigt, å irriterande och vettefan. Jag blir grymt förbannad på sånna som inser att det inte är ett dugg kul att sitta i en sån där fånig liten jävla ring. SUCK...

Sen så bestod dagen av bara 2 lektioner, No & estet. På no:n gjorde vi diagnos för att träna till nationella imorgon, kunde fan inte mycket, kommer verkligen gå skit imorgon men skit samma. Det får gå som det går för jag har inte matteboken hemma så jag kan träna heller. Men får väl vara ärlig å svara på det som fastnat, och chansa lite på dom andra ;D

Annars när jag kom hem så la jag mig direkt i soffan, somnade, å vaknade upp å då var pappa hemma å stekte pannkaka. Lovelovelove! HAHA...  Sen har jag inte hunnit med som mycket mer tack vare det. Skriver sen. pusss.

linnéa å julia på esteten. skylthelvete...

julia magda å linnéa. alltid lika soeta =D

bilderna är snodda från emma som bringade the camera to the schoool. imlovinit.

JA! - 14 april 2010

Yesyesyesyesyes! Kom in på Wild life park management på Gävle praktiska. Så jävla glad. Men det uppstår dock så jävla mycket problem samtidigt.. För i sommar slutar 17 bussen gå, och då tar jag mig inte till resecentrum utan att ta bussen från årsunda som inte alls stämmer med tiderna till gävlebussarna heller.. Så då måste jag antagligen cykla till resecentrum varenda jävla dag, jag kan ju ta moppen ibland, men blir jävla dyrt och så på vinter då? Hur fan ska de gå till, måste jag gå då lr?

Ja ni ser, uppstår en jävla massa problem. Skulle varit bäst om jag fått egen lägenhet på stan nära resecentrum, för i gävle kan jag nog inte bosätta mig, eftersom jag inte hittar där och varit där kanske 10 gånger, haha.. Men aa, får ta det med mamma å pappa på vägen till sälen. Då är dom fokuserade och kan inte gå ifrån mig när jag pratar med dom. Ibland är dom väldigt konversationsrädda, speciellt pappa, så måste vara listig ;) 

Och om man tänker efter så blir isånnafall det nästan bäst att söka om så att jag får Bollnäs som förstahandsval. För där bor man ju på internatet. Skulle vara sjukt bra, för jag vill gå lika mycket där som det i gävle. Eller, hellst gävle, men aa vi får se! Så jävla svårt...

Nu är det Greys Anatomy. Vi hörs imorgon puddingar! puss.


home - 14 april 2010

Söt bild det blev i förra inlägget, haha. Iallafall.. så gick skoldagen otroligt nog väldigt fort. Spanskaprovet var inte så jättehemskt ändå, det kändes bra trots att det var lite småkrångligt. Men bara för det kändes bra så gick de säkert skit, jag lovar..

Tydligen så har jag missuppfattat att nästa veckas nationella prov inte var på fredan, utan på torsdan. Fyfan vad surt! Så oavsett om jag åker hem eller inte så missar jag det. Förbannelse! haha, evigt tjat, men seriöst, jag måste ha det -.-

Men nu är det bara två dagar kvar på skolveckan. Och imorgon börjar vi halv tio och ska kolla på teater i två timmar, lite nice. Sen så har vi bara no & estet kvar, så blir väldigt skön dag. Å sen på fredag så har vi mattenationella direkt efter lunch och missar alla lektioner (eller är inte säker på om vi missar engelskan, men antagligen?) så då slutar vi efteråt för spanskan är inställd. SKÖNT!

Nu är det käk på gång. pöss.


HAHAHA hannas garv i slutet. andas kvinna andas xD




haha. lite missuppfattning där. men hon var snäll å försökte ;D x)


och såhär avslutade vi gårdagens hopp-pass. Kalle var trött å vägrade, så meningslöst å tjata på han.

Så nu är videona uppladdade. Vi bjuder på allihopa ;D

onsdag - 14 april 2010

Hejhejhejhejhej.

Sitter i skolan å har svenska. Har vikarie som är lite borta och inte märker nått =D  mohaha. Ska egentligen skriva om Ulf Stark, men är klar så gör väl inte så mycket. Nej nu kommer hon. pusss.


tisdag - 13 april 2010

Ojojoj, dagen har verkligen gått undan idag.
Började med skola, fick reda att vi ska ha spanska nationella imorgon, taggar... Sen så har bildlektionen bestått av fotograferande till våran kalender. Ska ladda över dom snart och se hur hemsk man blev. Tur att det är flummbilder med som man får vara ful på, för där passar man bäst in. Annars så har skoldagen gått rätt fort faktiskt.

Direkt efter skolan drog jag mig ashungrig hemåt och slängde i mig toast, isglass å somnade framför teven. Galet trött! Ställde klockan på kvart över fyra. Drog på mig ridkläderna medans ja glodde på topmodel, ofc ;)  Sen blev man upphämtad av hanna å hennes mamma.

Red först på banan, hoppade. Gick sådär, sota har inte alls någon framåtbjudning på banan. Kan ju bero på att hon går lektion varje dag... Så hoppade smått, ville hoppa det högsta vi kom upp i några gånger men hon var ofokuserad och rev. Så jag gav upp rätt fort, precis som kalle gjorde i slutet. Så hanna bytte till strimma så drog vi ut på barbackatur på åsen. Kanske hur underbart som hellst att tölta barbacka! Men dock så gick det inte så bra på hemvägen, trodde sota skulle vara trött sen hoppningen men nejdå! Hon drog i väg i en jävla fart när vi galoppera och det var SÅHÄR nära på att jag ramlade av, haha. Hon vägrade sakta in. Jisses..

Är hemma nu, välbehållen. Och håller på med uppladdande av filmer på youtube. Bjuder på några sånna nån annan gång, just nu är bara en klar. Så den får duga för tillfället + lite bilder. Men mongobilder från bilden idag får ni imorgon! Godnatt.


när ni sätter på den så byt från 360 till största. Bäst kvalité =D














byebye - 12 april 2010

Nu har jag precis kollat klart på top model och ätit upp min andra isglass. Nu står svenska hollywoodfruar på schemat och sen är det sova som gäller! godnatt.


måndag - 12 april 2010

Imorse var de då inte lätt att komma upp kan jag säga, somnade ändå ganska tidigt, runt ett. Men jag tog mig upp iallafall. Åkte till skolan och hade 3 lektioner as usual. Soprovet som vi skulle ha på torsdag blir flyttat till nästa vecka, vilket betyder att jag missar ännu ett prov. Så 2 prov +1 nationellt ska jag ta igen när jag kommer tillbaka efter veckan i sälen. Suck, blir jobbigt.

Annars så gick dagen ganska snabbt. Var hemma runt tolv-ett, och har inte gjort så mycket. Har inget att göra, men börjar bli lite småhungrig så ska ta någon macka eller så. puss.


sol idag med. och jag som lovade mig själv att sätta mig ute å sola, haha, dumt gjort för det kommer inte att ske. Just nu vill jag gärna att solen stannar kvar tills imorgon så vi har lite härligt väder när vi ska höppa =D


wosh, jag bjuder lite på mig själv idag. var längesen.


å ludwig ligger å sover. önskar man vore katt ibland asså.

undra som flundra - 11 april 2010

Ja undra som flundra när man somnar ikväll. Den där filmen 50 first dates verkade inge intressant så orkar inte kolla, fastnade framför datorn istället. Men vi hörs imorgon. puss.


sådärja - 11 april 2010

Då var den här dagen över, typ. Nu står duscha på schemat. Sen kollar jag nog på 50 first dates som går på tv klockan nio. För jag kommer nog inte somna nå tidigt ikväll heller. Kommer bli en sjukt jobbig morgon imorn, blir ännu mer dålig för min lillebror har studiedag, give me!

Nej nu väntar duschen. puss.

 


en klar - 11 april 2010

Har precis kikat klart på 17 again. Fyfan, finare kille finns inte. Gick precis å fyllde på glaset med cola och solen skiner ute. Känner verkligen för att sätta mig ute och få lite färg. Jag är antagligen världens blekaste person just nu och det är verkligen inte bra. Men ska inte slita mig från teven, måste hänga med :)

Om det är sol imorgon så sätter jag mig i solen, det lovar jag! Annars kan det behövas en tripp till solariumet nu när jag kan åka moppe. Vi får se helt enkelt. puss.


lovley sunday - 11 april 2010

Det här händer denna slappsöndag:

missat alla serier den här veckan så bara å ta igen! pussssssss.

söndag - 11 april 2010

Godmorgon!

Jag uppdateraade inte igår för.. hann/orkade inte? Var lite här å där, haha. Men hade det roligt iallafall :'D

Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Känns.... sådär. Nej, det känns hemskt. Vill verkligen inte tillbaka till skolan, orkar iiiiiiinte. Men måste ju. Så därför tänker jag verkligen njuta av sista dagen på lovet med innedag med massa tv, film å götta. Slappaste dagen ever :) 

pusssssss.

 


lördag - 10 april 2010

Somnade runt 3 igårkväll. Kunde fan inte somna och då blev det istället jäkla jobbigt att gå upp. Åkte till stallet vid nio, och tog in sota. Började med na lite smått sen kom nanna och började prata om sotas bakrund, hur hon är och hur man ska vara när man rider henne, om henne föl, om att hon ska bli mamma i sommar, tips om tölten osv. Hon stod där och pratade i en halvtimme, om inte mer! haha. Intressant å höra iallafall :)

Sen gjorde jag nanna en tjänst å gav hö åt pojkhagen, hehe. Hon hade glömt dom och hon hade brottom iväg så gjorde det åt na. Lilla undri har blivit stor hingst! Hur gó som hellst är han, stod å myste i kanske en kvart, haha :)

Gick ut en sväng på åsen, tränade tölt som en jäkla tok. Kändes bra idag trotts att jag inte var riktigt säker om det var tölt eller inte. Men galoppen hem var suverään, går så jävla fort på den lilla tanten asså. I love it. Kom tillbaka efter någon timme och då var det nästan fullt i stallet! Så skynda på så att man inte skulle vara ivägen och släppte ut na. Fick vänta i tjugo minuter på skjutsen så städade åt hanna. Snäll man kan vara ibland asså.

Åkte först till båthamn sen hemmåt. Duscha, valde kläder och drog till syster. Fikade lite smått där och sen åkte vi till donken. 3e gången den här veckan, inte bra, haha. Sen hem och satt å prata med mamma och pappa om sälen. Att jag å felicia kanske tar buss/tåg hem på torsdan. Å sen fick pappa utbrott om att stallet ja rider i nu kostar så in i helvete mycket så nu tänker han å mamma tänka igenom om jag ska fortsätta rida där. fanfanfan..
puss.


jisses - 9 april 2010

Design ändrad.
Nöjd? -nej.
Slarvigt gjord? -ja.
Orkar göra om? -nejnejnej.
Får duga? -japp.

GONDATT....

godnatt typ snart - 9 april 2010

Nu ska jag nog snart sova. Ska upp åtta imorgon och åker till stallet runt nio. Klockan två skulle vi åka till syster och kommer väl hem runt.. nah vet inte, får väl se.

Förresten så påbörjade jag min otroligt roliga nya design idag. Men det sket sig för datorn dog mitt i allt och jag hann inte spara. Jag har en förbannelse i know. Nej vi hörs imorgon! puss.


galet irriterad - 9 april 2010

Kul att när man väl hittat ett perfekt schabrak åt sota så vägrar mamma betala för att det är över internet? åååååååååååååååh blir så jävla irriterad.................................................


fredag - 9 april 2010

Godmorgon!

Pga att jag var uppe så länge igår blev det att sova länge också. Vaknade för en halvtimme sen ungefär och har hunnit äta. Inte så frestande att äta mat direkt när man vaknat, frukost går bra, men inte mat. Så mår äckligt illa just nu.

Resten av dagen ska jag fortsätta slappa, blir som en söndag de här typ. Ska bara ligga i sängen framför film och massa annat. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka iväg å rida själv på älsklingtanten. Blir 3-4 timmar där uppe, så åker rätt tidigt för sen är det kalas hos syster som fyller hela 30 år! hon börjar bli gammal tant hon å ;D
Efter det så åker mamma å pappa upp till stugan å sover över där. Själv tänker jag knappast följa med så blir ensam hemma så får se vad som händer.

Nu ska jag sätta igång en film. pyss.

hahaha...


godnatt snart? - 9 april 2010

Godnatt/morgon?

Varför sitter jag upp nu, det kan man ju fråga sig. Jag är trött men orkar helt enkelt inte gå å lägga mig. Imorgon är det fredag, då är det 3 dagar kvar på lovet. Deprimerande. Men det är galet skönt att man bara går en vecka i skolan och sen åker upp till sälen med saknade felicia som jag inte pratat med på kanske 278 år. Vi har nog ganska mycket att prata om skulle jag tro. Så tråkigt blir det nog inte. Jag ska även ställa mig på ett par slalomskidor, det kommer bli spännande och farligt i backen, kommer bowla ner alla på första försöket, jag lovar.. haha.

Imorgon, händer... inget! Typ första dagen på lovet det inte händer något, helt otroligt. Undra som flundra vad jag kommer sysselsätta mig med. Kanske börja ta tag i extra-uppgiften i So som jag fick av Conny? Vi får se, men tror inte det blir så ändå, måste ju njuta av lovet ;)

Shit vad jag pladdrar på. Jag har så otroligt lite att skriva om att jag bara hittar nya saker som händer och gamla saker att skriva om. Men så kan det vara. Nu ska jag nog kika lite på teven och sen sova. pussgodnatt.

haha titta vad jag hitta! Den här satt jag med någon timme när jag inte hade något internet, var ett bra tag sen, men då hade jag bra tråkigt. Och för dom som inte vet så är det Hanna som rider på Lady (tror jag hästen heter, 95% säker, hehe)

 

fan, trodde det här var orginalbilden men ser nu att jag redigerat bort tränset, haha.. äh jag hittade inte orginalbilden så den får duga som typ jämförelse.


meppo - 8 april 2010

Tjotjitjatjetjåtjätjy.

Jag å magda tog våran första moppetur för någon timme sen och var säkert ute i mer en timme å gled runt. Vart så jävla kallt tillslut så vi drog oss hemåt. Å direkt när man kom innanför dörren var det pannkaka, mumsigt.

Har precis damsugit å ska nu kolla om de går nå bra på tv annars kommer jag somna snart.

btw; jag är jävla avundsjuk på dig nu hanna så jag skulle kunna döda dig , fucku. ;o

heiheirandompicturepåhjärtegull.


torsdag - 8 april 2010

Hej på er!

Klev upp 9 imorse, var inte lätt kan jag säga. Hoppade direkt in i duschen och sen frukost. Väntade på att mamma skulle komma hem och sen drog vi till valbo. Ikea, hööks å köpis. Skulle ha ett schabrak på hööks, men det sket sig för antingen var dom för stora eller för små, eller för fula eller för dyra.. Mamma hittade iallafall vad hon skulle ha, så det var väl bra det. På hemvägen svängde vi förbi donken, happydance!

Så nu är man mätt som en plätt och sitter å kollar på schabrak på internet istället. Ska prata med mammsen för har hittat ett enkelt, snyggt och billig. Asbra! Men såklart så är den inkommande så måste vänta, jävla shkit. Jag måste ha någon förbannelse som ger mig otur asså. Helt sjukt, jag fick tex min datasladd som inte var kopplad till någonting att brinna i 1 sekund, det kom som en blixt typ så en propp gick. Hejja mig! =D

Nej nu ska jag fortsätta kika lite om jag hittar någon bättre (om det går). pusss.

 


home sweet home - 7 april 2010

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter flera dagar med bästavän. Vi har haft det toppen med sex and the city + massa gott. Så dom dagarna som gått på lovet har varit skitbra!

Men nu är jag hemma igen och har precis packat upp mina grejer å satt upp kameraväskan så att den ska torka. Magdas element läckte vatten och väskan stog på golvet. Så den blev lite blöt, men kameran överlevde iallafall =)

Nu får vi se om jag ska läsa eller lägga mig framför teven en stund. Vi hörs imorgon. puss.


onsdag - 7 april 2010

Orkar inte skriva nå långt. Så de här har hänt idag:
vaknat upp hos magda.
åka å rida.
åka tillbaka till magda.

Så, nu vet ni! Ska försöka sova lite diskret nu. puss.



hanna å strimma.


-||-


strimma.


jag å sota.


-||-


-||-



hanna å kalle.


faaiil =D


(YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY)!


HAHA, snyggt, men så fult ;D


hm? ;)


doris säger hej - 5 april 2010


måndag - 5 april 2010

Hej!

Blev inget inlägg igår, för... jag hann inte ;o ?
Aja, magda åkte hem för ett tag sen och jag kom nyss ut ur duschen. Nu ska jag bara vänta någon timme på att magda ska bli klar sen åker jag hem till henne. Sover över där tills imorgon så får se hur det blir med bloggandet. Åker hem runt 2-3 för sen är det lektion som gäller. Taggad! Och åker sen tillbaka till magda å sover där igen, haha.  pusss.

 


soeta hjärtegull =D  haha





satc - 3 april 2010

Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Sitter i soffan nu och tittar på sex and the city och magda har precis satt in pomfritten i ugnen. Så snart är de mat =D  ikväll... så fortsätter vi kolla på satc så vi får väl se när vi somnar. Skulle tippa på ganska så tidigt om jag fick besämma, men magda är agressiv så det blir nog ganska sent ändå. Vi höres imorgön. hejdåhejdåhejdåhejdå.


lördag - 3 april 2010

GLÁ PÅSK!

Har precis kommit ut ur duschet efter att ha varit å ridit. Lärade ju rida själv idag och det gick super. Sota skötte sig skitbra och tölten gick ju sådär. Gick ju lite bättre nu när vi var ute på åsen för då fick hon mer frammåtbjudning. Så jag är jättejättejättenöjd över bytet!

Magda gick hem när jag åkte och kommer snart tillbaka och då ska vi nog cykla direkt till ica och köpa godis å lite till. Har inget godis här hemma och om vi ska överleva helgen är det nog bäst att vi åker å köper! hehe. Har sån jävla lust att ta moppen, men den är ju avställd så ingen bra idé.

Skriver senare. pysss.


film från i tisdags - 2 april 2010



Nu är jag hungrig magda. Skynda skynda skynda. Love love love. HAHAH. hungriig. puss.

tacos - 2 april 2010

Tjo.

Sitter och kollar på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", hur uttjatad som hellst men den fick duga eftersom den går på tv. Någon gång ikväll kommer förhoppningsvis magda, å direkt när hon kommer så är det tacos på G. Får ta å göra iordning tills hon kommer om jag orkar dvs, hehe. Sen får vi se vad vi hittar på ivkäll.

Får se om jag hinner med nå blogginlägg ikväll, men det skulle jag tro att jag gör. Annars så vaknar vi upp imorgon antingen innan elva, eller elva. För tolv kommer farfar å hämtar mig och skjutsar upp mig till stallet. Så blir det en liten tur och sen hem igen. Men som sagt, får se hur det blir med bloggandet senare. puss.

 


fredag - 2 april 2010

HAHAHA märke nyss att jag råkade skriva fredag igår på rubriken istället för torsdag. Aa så kan det gå, haha!

Ibland känner jag mig som världens klantigaste människa. Igårkväll när jag skulle blogga så ska man skriva in PIN-koden till internet och jag skrev fel tre gånger HAHAH, så jag kunde inte logga in för jag behövde PUK-koden som var här hemma. Ja ibland lyckas man.. så därför kunde jag inte blogga ;)

Men nu är jag iallafall hemma efter världens segaste dag/dagar upp i stugan.

Igårkväll så spelade jag och max kort tills elva då vi gick å la oss. Vaknade sju idag och somnade om till halv åtta sen gick det inte att sova mer. Lite trött man kommer bli ikväll, haha! Men gick upp och käkade frukost och sedan kämpade jag med teven så att den skulle fungera, å jag fixade det! nästan.. Fick in alla kanaler å så, men sen det med signalen var lite svår att få tag på. Så det sket sig så jag gick ut och sköt luftgevär med max.
Å sen fick jag prova backa in bilen på "parkeringen", gissa om det gick bra? Dom som gissa på inte bra, hade såklart rätt. Var så jävla svårt så jag visste inte vad jag skulle ta vägen :o  pappa satt brevid och blev nervösare å otåligare för varje försök som slutade i motorstopp. HAHAH.. Men jag klarade det tillslut och det var askul även fast man var livrädd :D

Åkte hem med farmor och farfar vid ett och kom hem från någon timme sen. Lite dåligt humör man blir på när man suttit och lyssnat på farmor som pratar nonstop i en timme. haha.. Nej nu ska jag avsluta här så laddar jag upp bilderna från igår. puss.


I bilen påväg dit.


Framme.


Bastun till vänster, stugan till höger.


Innuti, asliten.


halva balkongen, här ser man ut på baksidan.


Älskade dasset..


Ingången. Mammsen å pappsen.


Trappan upp. Pappa å max.


Haha, nyckelskåpet jag gjorde i femman hade som satt upp å, suck..


Stugan.


Sovrummet. Fanns bara ett, TOPPEN.


Åsså köket.

Fler bilder finns i kameran. Men den är kvar uppe i stugan. Å kom nyss på att jag glömde mitt påskägg där uppe. kill me =(

fredag - 1 april 2010

Hej på er!

Skoldagen gick fort med endast tre lektioner varav 1 av lektionerna var slapp och man gjorde ingenting. Åkte hem vid två och åkte nästan direkt till stugan som jag är i just nu. Våran älskade stuga.. Den är kanske hur liten som hellst innuti och hur stor som mark som hellst typ. Men den var inte så dålig som jag trodde, men jag tänker ändå inte stanna här längre än tills imorgon.

Nu ska jag göra mig hemastadd. Ska försöka blogga mycket men täckningen suger verkligen hör uppe. Måste gå runt för att få datorn att ladda.. Så vi får se hur lång tid det tar att ladda upp alla bilder som jag bjuder på..Fick verkligen inte upp några bilder. Sorry guys..  vi hörs kanske sen om jag orkar..


RSS 2.0