lördag - 10 april 2010

Somnade runt 3 igårkväll. Kunde fan inte somna och då blev det istället jäkla jobbigt att gå upp. Åkte till stallet vid nio, och tog in sota. Började med na lite smått sen kom nanna och började prata om sotas bakrund, hur hon är och hur man ska vara när man rider henne, om henne föl, om att hon ska bli mamma i sommar, tips om tölten osv. Hon stod där och pratade i en halvtimme, om inte mer! haha. Intressant å höra iallafall :)

Sen gjorde jag nanna en tjänst å gav hö åt pojkhagen, hehe. Hon hade glömt dom och hon hade brottom iväg så gjorde det åt na. Lilla undri har blivit stor hingst! Hur gó som hellst är han, stod å myste i kanske en kvart, haha :)

Gick ut en sväng på åsen, tränade tölt som en jäkla tok. Kändes bra idag trotts att jag inte var riktigt säker om det var tölt eller inte. Men galoppen hem var suverään, går så jävla fort på den lilla tanten asså. I love it. Kom tillbaka efter någon timme och då var det nästan fullt i stallet! Så skynda på så att man inte skulle vara ivägen och släppte ut na. Fick vänta i tjugo minuter på skjutsen så städade åt hanna. Snäll man kan vara ibland asså.

Åkte först till båthamn sen hemmåt. Duscha, valde kläder och drog till syster. Fikade lite smått där och sen åkte vi till donken. 3e gången den här veckan, inte bra, haha. Sen hem och satt å prata med mamma och pappa om sälen. Att jag å felicia kanske tar buss/tåg hem på torsdan. Å sen fick pappa utbrott om att stallet ja rider i nu kostar så in i helvete mycket så nu tänker han å mamma tänka igenom om jag ska fortsätta rida där. fanfanfan..
puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0