tisdag - 31 mars 2009

Hejj.

Varit i skolan idag somvanligt, men inte alls pigg. Så de jag behöver just nu är en lov-vecka, eller ett långt sommarlov skulle inte sitta fel det heller. Men inget speciellt i skolan idag, förutom... att jag ligger efter i matten, att jag inte kunde sluta asgarva efter julias raseriutbrott på svenskan mot niklas och att vi ska göra en planch på spanskan.

Nu resten av dagen så ska jag först sitta här en stund och gå igenom lite småsaker. Men det tar nog bara någon timme, sen efter det hade jag tänkt mig att slockna i soffan framför tv:n. fan så skönt!


här är dock julia lite gladare än vad hon var idag.. hahh

bloggandet - 30 mars 2009

Okej jag kommer fortsätta ett tag till då. Men kör igång ordentligt imorgon istället.

Hej.

måndag - 30 mars 2009

Antagligen så gick det andra inlägget inte att kommentera? Så vi provar igen då..

SLUTA ELLER FORTSÄTTA?

söndag - 29 mars 2009

iiiidag ska jag bara vara hemma å slappa.
Pussss.


långprommis - 28 mars 2009

Nu har jag och hunden nyss kommit hem från en lååång promenad. Tog 1 timme och 15 minuter. jag är stolt!
Sofie kom cirka tio minuter efter att jag gått iväg, så vi får se om hon kommer någon gång ikväll eller om hon kommer imorgon. Isånnafall får max ta kvällprommenaden, den behöver han ;>
Pusssstja.


lördag - 28 mars 2009

Godmorgon. blev väckt idag av att en rusande katt och hund hoppade upp i sängen. Så har min lördag börjat.

Jag är som sagt hundvakt idag medans syrran håller på med flytten, men nu är charlie och mamma ute å går så jag passar på att sitta här en stund innan dom kommer tillbaka. Jag har även låst ut min lillebror (a)

Inga planer inför ikväll, får se vad som händer. Pussssshej.


charlie. <3

fredag - 27 mars 2009

Äntligen hemma, och ääntligen så är prao-veckan över. den har varit skitseg...

Men fick sluta lite tidigare för skulle ju upp till stallet, fick alec. å de gick väl sådär, sega ponny. Men efter påsklovet ska jag ha tillbaka min bertil!

Nu har jag även börjat få ont i ryggen. Pappa har en sån där ärftlig ryggsjukdom, så om de inte går över efter några dar så måste vi in å kolla ryggen. Fan så trist, men det är nog bara tillfälligt.
Annars så har farmor, pappa å syrran den sjukdomen. uschh.

Imorgon så kommer charlie, jag ska vara hundvakt. Så får se om jag tar en långtur med honom imorgon, kan jag behöva. hehh. Och så ska jag fortsätta med att läsa ondskan, nöjd nu conny? ;)   och börja med ordsaken som hör till.

Men nu resten av kvällen så ska jag nog umgås med familjen framför tvn. Å sen är de godnatt sovgott.
Pusssssshej.


snott bilden av emma å maria (a) ;>


trötter - 26 mars 2009

hejjsan.

på teorin idag så bestämde vi lite om vad vi skulle göra resten av terminen, som håller på tills 25 juni. aslångt dit, så egentligen så ville väl jojjo att vi skulle ha mycket inplanerat. Men ingen kom på någonting, det blev väl mest; hoppa högre (hoppar typ 30-50, as tråkigt), hoppa barbacka, hoppa i terrängen, rida på utebanan, rida barbacka i dressyren också för balansen, olika dressyrövningar (skänkelvikning osv.), träna med avståndbedömning mellan hinder.. ja lite sånt kom vi fram till. Blir nog bra de där.

Nu, resten av kvällen, så ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir de soova. Sista dagen på praoen imorgon, börjar 9 och slutar runt 15. Sen är det bara att sticka till stallet. Skriver väl efter de. Pussssshej.


min söta lillebror, med aaaaslångt hår.

torsdag - 26 mars 2009

hejj.

Jag har nyss kommit hem från sjukgymnasten och fått ett träningspogram som jag ska följa i två veckor, sen ska vi tillbaka dit på påsklovet någon gång. De antog att det var en skada som var påväg att bli hälsene-infektion eller nå. Så skönt att dom hitta en orsak till att jag fått så ont. 

Nu är mamma ute och går, och jag ska ta och göra klart lite saker här vid datorn. Sen ska jag ta och läsa den otroligt tråkiga boken ondskan. Fårse vilken sida som men ska vara klar till den här gången då. 

Senare är det teori på ridlektionen som gäller, fårse vad jojjo hittat på åt oss. Nått kul hoppas jag iallafall, innan dess kanske jag kan tvinga med mamma till valbo...  Nej nu ska jag sluta pladdra och dra igång med pluggandet.  Pussssssshej. 


hahahah, smiiile.


yeeeyy - 25 mars 2009

Äntligen, så har jag mini helg. kan man kalla det..

Idag iallafall så har jag satt upp i olika frisyrer, borsta golvet, sortera hårgrejer åsså lite smått annat. Så kom sofie senare på kvällen å blekte håret orange, hahahahah. 
Sen har det nog inte hänt så mycket på de 8 timmarna, låter lite men det går jävligt segt!

Men imorgon så är jag leedig, asnice. Men inte har jag någon sovmorgon heller, för ja ska till sjukgymnasten halv nio. Efter de så får vi se vad jag hittar på. Pussssssshej.

frisyrer framifrån..



bakifrån..



och från sidan..




funderar på om jag ska gå över till brunt igen..





onsdag - 25 mars 2009

Godmorgon, våffeldan idag. våfflor <3

Har en liten sovmorgon idag, för alla på salongen är å gymmar på badhuset. Så då passar jag på att soova. Idag så ska jag ju fixa egna frisyrer, eller kanske. Får se om jag blir klar med allt annat först. :)

Men nu ska jag ta och klä på mig, och sedan ska jag ta och cykla till salongen. Men skriver mer när jag kommer hem sen...

Nu börjar även ludwig tröttna på att vara inne så han går omkring å jamar. Pusssshej.




tisdag - 24 mars 2009

Nemen hej. fick sluta två å en halv timme tidigare idag, sköönt.

Under dag har jag; sorterat permanent-pinnar (?) å borstat bort hår från golvet såklart. Mamma fixade även mitt hår, blekte slingor. så nu är jag liiite ljusare. Men om ja är ute i solen mycket sen så bleknar de ännu mer (y)
Imorgon blir de typ samma sak, åsså ska jag få frisera provdockor. askul :D 

Under resten av dagen så ska jag nog sova, är så jävla trötter. När prao-veckan är över kommer jag vara helt slut i hela kroppen... Pusssssssshejjj.

     
någon skillnad?  ... nääe..



måndag - 23 mars 2009

Prao vecka = usch.

Började klockan nio. jag fick; vara springpojke, borsta undan hår, tvätta borstar, vika handdukar, diska, gå ut med kaffe, ta ur hår ur rullstolar å sortera lappar. Så såg min dag ut, och den gick seeegt. Blev typ klar på en gång, även fast jag försökte dra ut på tiden.
Men jag satt i köket rätt mycket och tittade igenom skvaller å hår tidningar. Flätor blir modernt till våren, intreeessant.

Nu är de över iallafall, och imorgon så slutar jag klockan fyra. Tur det. Då hinner jag plugga lite å.

Ikväll ska jag ta de lugnt och sova ut, för mina ben värker som bara fan.
Pussssssshej.










hamburgare å pizza = faaat.

söndag - 22 mars 2009

Sent inlägg, sorry.

Men jag har faktiskt haft fullt upp :)
Åkte till stallet imorse med felicia å red manno och pampas. Gick väl rätt så bra, förutom att felicia glömde sätta på grimman på pampas. Så vi lära jaga honom i en halvtimme, typ. Annars var de helt okej :)

Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n. one three hill kl.18, gossip girl kl.19, wipeout kl.20. åsså får ja se om jag orkar kolla på sannaingens ögonblick kl.21 xD   jo jagvet, jag är en sån där tvnörd.
Åsså blir de även pizza å käka ikväll. asnice.

Imorgon börjar praoen, ska vara hos mamma å borsta hår. hehh -.-
Men skrivernär jag kommer hem. Är där 9-18.. Så skriver efter jag kommit hem.
Pussssshej.






nytt - 21 mars 2009

Ja, då var de klart. tråkig blev den, men den blev iallafall bättre än den förra :)
Fårse när det kommer en ny nästa gång. Pusssssshejj.


nötskal - 21 mars 2009

Blev ingen ridning idag, för felicia skulle ju till alborgen 13-17. Felicia i ett nötskal, kan man minst säga ;)
Men de gjorde inte så mycket, fick vara hemma med allt folk som kom på lunch istället, trodde alla skulle komma ikväll. Men så var de inte, kul med lite sällskap :)

Så senare blir de att vara hemma, så kanske de kommer lite folk å käkar middag å. får väl se..
Jag får väl ta och pyssla lite med nya headern. Pussssssshej.

lördag - 21 mars 2009

Godmorgon. Blev väckt av kissen runt åtta idag, å de gick inte att somna om. Så nu är man uppe.
Sitter och hjälper mamma med melodikrysset för pappa är inte hemma. ;>

Nån gång på eftermiddan drar jag å felicia upp till hästarna, kameran hänger med den å.
Å sen så kommer det som sagt massa folk, å vi ska vara ute å grilla å hare allmänt trevligt.
Pusssskiluski.


PS - 20 mars 2009

Snart kommer även en ny header å design upp, håll utkik under helgen ;>


 
 


fredag - 20 mars 2009

Woho, helg.

Skolan först då, var somvanligt. Fast på no:n så går varken våran traktor eller häst å vagn frammåt så jag tror seriöst att jag å linnéa kommer få ig i de där xD

Sen hade vi so:prov, gick asbra. kom ihåg varenda ord som man skulle beskriva vad de va typ halal, akbar någonting, manteism å massa annat, höh.
Sen efter lunchen stack emma å ellen för de ska upp till näset å praoa där nästa vecka. Själv ska man vara på mammas frisörsalong -.-

Efter skolan drog ja å stina upp till stallet, fick alec. Hoppade skitsnäva svängar idag, och min vad höll på att gå av. fyfan.
Men nu är jag hemma å ska ta de lugnt, blir att kolla på tv med familjen å sen sova :)

Imorgon så blir de att åka upp till manno å pampas på eftermiddan, och sen får vi besök av massa massa folk på kvällen. asnice. Så skriver imorn när jag vaknat. Pusssssssssss.



påväg till stallet, å äckelmiddag. hehh.


torsdag - 19 mars 2009

Ingen skola idag, har varit asskööönt.

Klockan kvart över åtta imorse så skulle jag vara hos doktorn, eller vad man nu ska kalla det. För att ta sprutan, å då fick jag ingen sovmorgon så gick upp somvanligt.
Efter de stack jag å mamma in på maxi och köpte varsin mascara, mammabanken (y).
Å sen satt jag och läste ondskan hela dan, till jag skulle iväg till stallet. Där fick jag bertil, som alltid. Å de gick väl bra, men jag har så jävla ont i min vad.

Imorgon så är de skola somvanligt, å efter skolan så är de stallet igen. Jag vill verkligen inte hoppa över lektionen pga av min vad, så jag skiter totalt i om jag inte kan gå sen. Men de blev att åka till sjukgymnasten nästa torsdag, asbra. 

Så skriver imorgon när jag kommit hem, eller efter vi grillat. Fårse. :)
Pusssssssshej.







hahahh, de märks att min lillebror har roligt på engelskalektionerna.
åsså är han så grym på att stava! ;>


jag, trisse å ludwig - 18 mars 2009

Jag kom inte på någon bättre rubrik, hah. xD
Men då kanske man kan lista ut, om man är riktigt smart, så är jag ensam hemma med katterna. Mamma, pappa å max har åkt å handla, sköönt. Dagen har spenderats för de mesta framför ett av min brors datorspel. Han tyckte jag skulle prova åsså fastna jag vid de, kommer inte ihåg vad de hette. Typ nå krigarspel ;>

I skolan så hälsade flortanterna på, dom kommer varannan vecka. så kommer de med munskölj. trevligt trevligt.

Å imorgon blir de att vara hemma, ska ta sprutan kvart över åtta imorgon så måste gå upp somvanligt, surt. Men jag kanske kan övertala mamma att vi kan sticka upp till valbo, kan alltid försöka övertala.. :)
Sen efter de så är de rida, så jag skriver antagligen efter de.
Pusssssssssstja.



hanna hade askul med sitt hår på engelskan ;>



och linnéa gick sån där gång .. äh kmr inte ihåg vad de heter...

onsdag - 18 mars 2009

heeeejj, sitter här i skolan nu. Har egentligen no, men vi är klara så då har man ingenting att göra. hehh. :)
Pusssssssstja.


hahahah, någon gammal bild jag hitta som jag gjort i typ femman. ;>

tisdag - 17 mars 2009

Just nu är jag så jävla förbannad på skolan. För vi har ju idrottsdag på torsdag, och jag blev bortlottad från ridningen så jag fick konståkning. och vad händer då, jo konståkningen blir inställd så jag lär välja om. Glöm de, nu är de fan inga roliga kvar. Så jag ska övertala min söta mamma om att få stanna hemma å så åker vi upp till hälsocentralen å kollar vaden. asbra plan ;>

Imorse så regnade det, och ja min frisyr blev ju som sockervadd sen när jag kom fram till skolan. hehh. Men ellen lånade ut en hårborste, tack ! :)   å grattis på födelsedagen ! (grattis i efterskott på dig linnéa som fyllde 8 mars!)
Så skolan har väl varit somvanligt förutom de där, höh.

Nu ska jag ta och plugga klart so:n och träna på engelska glosorna. Pusssssssssssshej.

  

måndag - 16 mars 2009

tjjjjjja. Varit å trökat i skolan idag somvanligt. Å tjatat på typ alla lärare om hur de skulle bli på idrottsdagen, och ja. jag fick konståkning, kuuuuuuuul. Njae, lite :)
Men vi börjar kvart i ett så då hinner jag ta den där sprutan och sen åka upp på hälsocentralen, asbra. Får hoppas att jag inte kan vara med sen när vi börjar pga vaden, fan vad skönt de skulle vara.

Jag ska även nämna att jag inte tycker om min lärare conny alls idag. -.-  

Senare blire att vara ensam hemma med lillebror, eller så följer jag med mamma och pappa å knäpper kort på dom när de buggar. hahah. Fårse.. Pusssssssssshej.



orkar inte knäppa nå bilder idag, så får bli en gammal.
magda tuperade mitt hår på spanskan, hehh...


söndag - 15 mars 2009

Ridit.

Tillbringat halva dan i stallet med felicia, trevligt trevligt. Här kommer några bilder sen idag.. ;>








lördag - 14 mars 2009

Dålig uppdatering idag, heh.

Men jag har varit "upptagen" av att ha umgåtts med familjen under dagen och kvällen.
Morfar kom hit och käkade med oss för mormor var i stockholm över dagen. Sen stannade han kvar så lära umgås med honom, så ja de är min ursäkt ;>

Imorgon blir de att rida med felicia, och jag ska komma ihåg kameran den här gången hade jag tänkt. 
Pussssssshej. 

fredag - 13 mars 2009

Fredag den 13:e. uschochfyåbläh.

I skolan idag så har de inte hänt så mycket. på so:n så gjorde vi en ny religon som heter Estetism, och jag är gud (h)
Sen så på svenskan så hade vi muntlig redovisning, bokrecension. Igårkväll läste jag upp det där asbra, och kunna de nästan utantill. Men sen idag när man kommer fram där till katedern, så är nästan allt borta. Värsta blackouten. Men det var bara att titta på stödorden och försöka komma ihåg så mycket som möjligt. Så jag bara improviserade, men det blev ett G iallafall! :)

Efter skolan åkte jag upp som vanligt till stallet, hade alec. Vi red för cia, för jojjo var sjuk. Så de var ett tag sen man hade henne, men det var askul. Förutom att min vad svek mig. Så nu har jag bestämt mig för att skippa fredags lektionerna framöver tills jag fått koll på vad som hänt med min vad, för nu är det riktigt illa. Nästan så att jag inte kan stå upp..
Så mamma ska snacka med mormor (som har varit undersköterska) och kolla vart man kan få tag på någon doktor. fyfan, jag som hatar sånna.

Men nu är jag hemma iallafall och vilar benet. Å ja ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag sätta mig framför tvn hela kvällen så jag sover länge imorgon. :)
Pusssssssssssssshej.




här ser man min vanliga morgon frisyr..
om de "fluffet" jag har i skolan är mycket, vad är inte de här då då ? ;)

torsdag - 12 mars 2009

Härligt snart helg.

Idag i skolan fick de som hade idrott reda på vart dom skulle vara på idrottsdan. Så magda och jag kuta runt i skolan och snackade med typ alla om de visste vart vi skulle få vara, men inte en jävel visste. Så fick vi aldrig tag på någon idrottslärare, spårlöst försvunna.

Sen så hittade jag min nyckel idag å, eller pappa gjorde de. För i skolan var den då inte, så när jag kom hem å snacka med pappa så sa han att jag kanske hade tappat den ute och mamma hade skottat bort den in i snödrivorna. Så när vi gick mot bilen så sticker det upp något ur snön, och det var nycklarna. Snacka om att vara klant, hehh.

Sen drog vi upp å hämtade stina och åkte upp till stallet, fick bertil. sällan, jagvet. Hade vikare, någon erika. Asbra var hon, men båda vi och hästarna var helt slut efter lektionen. fyfan, snacka om att köra hårt träningspass.

Så nu är jag astrött och ska snart hoppa in i duschen, sen tv å sova.
Inte blev det någon prao för mig heller, får väl ta och praoa hos mamma på salongen -.-
Nej nu blev de långt inlägg. Pussssssssssssshej.








trött - 11 mars 2009

Nyss så trodde jag verkligen att klockan var åtta, men nej. Kollade på klockan åsså är den sju. Vill bara gå och lägga mig, men får inte missa greys anatomy ju. Jag har verkligen ett deprimerande liv ;>

Får väl ta och roa mig med någonting..
Pusssssssssshej.

onsdag - 11 mars 2009

Kändes lite som om conny blev lite sur på mig idag på so:testet. Men jag fick verkligen en sån där blackout. Allt bara försvann. Jag tror ja har en minnessjukdom, helt sjukt jag glömmer saker efter några sekunder.
Men förutom de så blev jenny också lite småsur på mig på svenska lektionen idag också. Så kanske inte är så popurlär bland lärarna nu, heh.

Efter skolan så åkte ja med mamma och pappa till bageriet på torget, å köpte vinebröd åt dom två å sen så fick jag negerboll. Sjukt gott ;>

Sen så har jag varit hemma å vart social med dom. Men dom stack för några minuter sen och skulle hämta blommor. Så jag blev lämnad själv hemma med min bror och hans kompis. usch.
Men nu ska jag ta och dra mig iväg till tvn och sätta mig och dricka nå te som mamma fixade fram till mig som jag skulle smaka. Pusssssssssssshejj.




tisdag - 10 mars 2009

Fick tillbaka spanskaprovet i skolan idag, det gick ju bra. nej.
Men med 2 poäng från vg så är jag iallafall ganska nöjd, för jag pluggade inte alls. heh.
Klassen var även till ungdomsmotagningen idag, haha kulkul ;>

Sen idag har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Ska väl ta och plugga på engelska och so glosorna som jag har tills imorgon. Pussssssssssshej.







Videoklippet sög. ;>

måndag - 9 mars 2009

hejj. Skola börja igen, usch.
Här är några bilder från slöjden iaf. :)









Snart kommer magda, med twilight. Trelivgt, trevligt.
Pusssssssssshej.

kort sammanfattning - 8 mars 2009

igår..







å idag..






söndag - 8 mars 2009

Bloggen skuulle bli klar igår, men fick lite brottom så den fick stå såhär tills idag. Så jag ska fixa den nu så skriver jag ett inlägg om vad som hänt under dagen +igårkväll.
Pusssssshej.

lördag - 7 mars 2009

hejj. Idag vaknade jag astidigt, halv tio. fyfan jag som ville sova.
Men så hade jag fått sms av felicia om jag vill komma upp till stallet och fota henne när hon tävlar. Men då skulle hon starta tio så då hann jag inte, och sen efter någon timme så sa hon att hon startade halv tolv. Surt, men då hade jag ingen skjuts. Så kan de va ibland, höh ;>

Så nu sitter jag och gör absolut iingenting. somvanligt då.
Någon gång vid 6 ikväll drar jag till farmor och farfar å sover där. :)
Och kommer väl hem någon gång innan lunch imorgon, sen åker jag antaglingen och rider. Om det inte är dåligt väder..
Så nu ska jag fortsätta med att göra min nya header. Ny design dyker upp inom kort! :)
Pusssssssstja.

fredag - 6 mars 2009

Sent inlägg, saknat mig ? ;>

Idag har de varit skola å rida.
Hade spanskaprov idag, hade inte plugga ett dugg. Fast de gick asbra ändå, eller ja hyffsat då.
På ridningen bytte vi hästar å ja red Alec. Askul, nååågra månader sen :)

Imorgon ska jag försöka sova ordentligt, vila upp mig efter den tröga veckan. Men på kvällen, eller någon gång på eftermiddan sticker jag hem till farmor och farfar å sover över där. Var ett bra tag sen jag gjorde de.

På söndag blire ridning, om de inte snöar asmycket då. Fårse :)
Pusssssssssssssssssssstja.


torsdag - 5 mars 2009

hejjj. Idag i skolan fortsatte vi med skräkfilmen på spanskan, heh blev nog bara 2 minuter tittande och resten av lektionen skrikande. När dom andra skrek, då blev ju jag asrädd och skrek också..
Sen så skrämde hanna skiten ur mig när vi kom ut från spanskan, fyfan.

Så har det varit fotbollsmatch mellan sverige å danmark idag och alla som ville fick gå ner till jv och kolla. Men alla "estet-tjejer" stannade kvar på skolan, typ helt själv. hahh. :)

Efter skolan så vare ridaa. Hoppade hellen, hon var astaggad.
Vaden däremot, kändes som om den skulle bara ramla av. När man satt av hästen så kunde jag inte stödja på benet, de gjorde så jäävla ont. Fick halta fram. Sen i stallet så började vaden skaka, typ vibrera. Asäckligt :oo
Måste verklig åka till doktorn snart, jag som hatar sånna. usch.

Men imorgon är de spanska prov och jag har inte pluggat nå, började lite igår men orka inte. Så nu ska jag syssla med det hela kvällen. Pusssssssshej.

onsdag - 4 mars 2009

Imorse så fick jag skjuts till skolan, asnice. Men fick gå hem, det sög.

I skolan har de inte hänt nått. Vi fick välja på de saker vi villle göra på idrottsdan nästa torsdag. Jag å magda tog lika; ridning, konståkning och curling. Och så hade vi julia med oss där i början men sen svek hon oss, så hon tog ridning, boxning och brottning. Hahah, skulle vara kul å se ;>   
Fast på ridningen (som är i högbo) fanns de bara 16 platser och dom lottar så det är bara att ge upp hoppet om att få rida då, får tagga till skridskor istället! :D

När jag fortfarande snackar om skolan så har jag även ett matteprov imorgon -.-
Fast i par, så moa, jag å emma. Då e det väl okej :)

Nu efter skolan har jag tillbringat tid med min pappa i soffan framför tvn. Han var (ovanligt) glad idag faktiskt, pratglad. Det är inte ofta pappa bara pladdrar på om allt och inget. Men nu hr han stuckit på vattenskidklubbens möte. När jag fick höra det blev jag så jävla taggad på att åka vattenskidor, hur kul som hellst!
Men nu ska jag ta och vara lite social på msn. Pussssssssssssshej.

        

tisdag - 3 mars 2009

Nemen hej. Har somvanligt spenderat dagen i skolan. Helt normalt. Vi har även fått en ny i våran klass, jessika tror jag hon heter. Trevligt trevligt.
På spanskan kollade vi på skräckfilmen Barnhemmet. Sammanlagt så kollade jag nog i 5 minuter, men jag höll på att skita på mig så jag tittade inte ;>     fyfan, jag och skräckfilmer går verkligen inte ihop. Och vi hade egentligen 40-50 minuters lektion, heheh.

Under dagen har jag hunit vare på stan och i valbo en sväng. På stan var vi å handla och i valbo hämtade vi sony ericsson mobilen. Den har äntligen knappar, yey,

Men nu ska jag gå och hoppa in i duschen och sen blir det tv resten av kvällen. Pusssssssssstja.

kul liiiv - 2 mars 2009



måndag - 2 mars 2009

Fyfan för skolan, hata hata hata. Där har jag iallafall spenderat mer än halva dagen.

Resten av dagen så ska jag plugga, om jag orkar dvs. Men måste nog de för på torsdag är det matteprov, och på fredag spanskaprov. Så jag har väl inget val antar jag.

Det blev ju inget mer skrivande igår, jag fastnade framför tvn. One three hill och gossip girl, hah.

Pusssssssshej.

söndag - 1 mars 2009

Jaaaaaag hade fullt upp igårkväll så det blev inte av att sätta sig vid datorn.
Men hade trevligt kväll igår med bra käk, härligt folk och bra film :)

Idag så har jag världens huvudvärk så jag ska bara ta det lugnt. Fårse om jag orkar sätta mig vid datorn senare.
Pussssssstja.

RSS 2.0