I'm too lazy, no excuses!

Istället för att cykla till Resecentrum imorgon är jag lat och tar tidig buss, får istället vänta cirkus 25min på tåget, men känner att efter 3 dagar med sovmorgon så kommer jag var rätt dö imorgon = tillåtet att vara lat.


Det är dig jag lever för, jag älskar dig

Tjina! Var som sagt hundvakt halva dagen, är ju lite småkär nu känner jag, sötare vovve finns ju inte!

Var även till Valbo med älskling och shoppade på eftermiddagen, käkade och fikade även lite däremellan. Gjorde av med cirkus 3000:-, är man duktig så är man! Men nu har jag allt jag behöver ett litet tag förutom skooor och mobiil, idrottsskor måste införskaffas samt ett par fina kängor om jag hittar några.. Kräsenkräsen.

Åkte sedan förbi älsklings bror och var där ett litet tag. Åkte sedan med till Årsunda och tog moppen hem. Har klippt till luggen lite, är inte nöjd, blev fucked up, men den växer ju förhoppningsvis ut igen så det ska väl inte vara så jättestort problem.

Imorgon är det GRS som gäller hela dagen, grymt. Ska slå på ett avsnitt av saknade Grey's nu när jag ändå är hemma och glo på det tills jag somnar! Pussssssis.




Stadium - H&M - Lindex

Malte!


Godmorgon. Blev väckt imorse och fick fruk...

foto023 (MMS)

Godmorgon. Blev väckt imorse och fick frukost på sängen (eller soffan haha) av underbaraste. Ska vara hundvakt till 2 ungefär sen bär det av till valbo för shopping, var minst 3 månader sedan..... Men nu ska jag försöka mata hunden, puss!


making me glorius

Hey dudes! Varit skumt dålig update senaste dagarna, kan ju bero på att jag bott i Årsunda sen vi kom hem, och ska bo kvar där tills imorgon också.

Helgen var iallafall supermysig! Var på rundtur på ön, metade, såg Emma-båten + ca 70 båtar efter henne åka förbi på kvällen, mös på bryggan osv. Var underbart!

Dom två skoldagarna har gått fort, hade bara 2 lektioner idag och rejäl sovmorgon så det var väldigt soft. Imorgon är vi lediga (eller hemmastudier som det även kallas) haha, så då tänkte jag å pojken min passa på att ta en tripp till Valbo, vi får väl se hur de blir med det!

Kan passa på att säga att idag när jag skulle möta upp mamma för en sväng i Gävle så gick jag heeeelt vilse, aldrig varit så lost i hela mitt liv, haha... Tillslut hittade jag fram till ryttarstugan !?!? haha dör, så åkte därifrån med mamma.

Ska nu packa some things och sedan dra vidare till Sune! Vi hörs, tjing.





Grymt !!!


Knyter mina skor och går tillbaka in igen

Gårdagen spenderades här hemma med dom två mupparna. Låg å prata framför ett hackande Grey's, älskar min dator så sjukt mycket.. Dom knalla hemmåt runt 2-halv 3, minns ej, slockna direkt när jag la mig.

Sov till 12 imorse och har varit upp å käkat frukost nu. Ska packa ner lite grejer nu eftersom jag ska överraska älskling idag med att vi ska åka någonstans, haha. Laddar kameran så tar med den, så eventuellt bjuder jag på lite bilder imorgon när vi kommit hem. Hare gött, puss!

Magda får stå för bilden ;)


Laaaast Frrrriday Nighhhht

Skolan. Lunch. Stan. Fula sig. Jag. Förvånad. Nej. Allah.


Laugh - Love - Eternity

Sorry för dålig update, kan ursäkta mig med att jag träffa min pojkvän efter 1 veckas paus och då kunde man inte riktigt släppa varandra, hehe :)

Gårdagen spenderades somvanlig i skolan, efteråt tog jag en tripp till apoteket och sedan hem och red Dickan i regnet. Saknade älskling kom hit efter någon timma och sov över. Var sjukt jobbigt att gå upp i morse måste jag säga..

Skoldagen såg ut som igår, jobba med hästuppgift hela dagen. Är skapligt trött på den jävla uppgiften nu, suttit i 2 dagar och bara jobbat med den.. Usch. Men hade en jävla tur med bussen hem för den var sen så slapp vänta en timme! Flyyyyyyt.

Är sjukt trött nu, skulle lätt kunna sova. Men ska nog ta å kika lite Grey's och sedan ta tag i en hemuppgift vi fått. Kvällen spenderas med Maggot, och så kanske Jullpan rullar in lite senare, vem vet! Puss.

Fick detta armband igår av min underbara pojke. Igår har vi varit tsm i 9 månader, även på min namnsdag, haha!


Sommaren tvåtusenelva.

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2011!

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Ja det gjorde jag.
Vilka länder besökte du? Var kvar i samma gamla Sverige.
Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? Peace&Love, tälta, SOLA MYCKET, festa med bästa, åka iväg en massa från viken, osvosvosv!
Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? 29 juli, lyckaa!
Största misstaget? 1 juli.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Varit fullt friskt! Bara sjukt sliten i 2 veckor sammanlagt, haha.

Bästa köpet? Har inte köpt något denna sommar, sorgligt.
Sommarens väder? Så jävla kasst med Sol..
Vad spenderade du mest pengar på? Godis, helt klart.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja!
Sommarens låt? Hm.. Jag kommer, är nog den som är mest uttjatad under sommaren ;)
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Både och!


Vad önskar du att du gjort mer?
Badat och solat!
Vad önskar du att du gjort mindre? Tjaffsat och varit lat.
Hur tillbringade du midsommarafton? I Årsunda med mina brudar!


Sommarens favoritprogram på tv? Tv existerar inte på sommarn.
Böcker du läst den här sommaren? Läser INTE..
Största musikaliska upptäckten denna sommar? Att Veronica Maggio är förjävla bra ändå!

Något du önskade och fick? Skor.
Något du önskade dig men inte fick? Mobiltelefon!?...
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? Var i Uppsala med Magda tror jag!


Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Jorå finns mycket, men den var jävligt bra ändå!
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? Slapp, lättklädd, somrig, slarvig. typ!
Sommarens hetaste? Min pojk såklart!
Sommarens bästa tillfälle? Tillfälle? humhum.


I could live a lifetime with you and then do it all again.

Fattar inte vad jag gjort för att förtjäna min otur..
Idag hade jag verkligen koll på vad de stod på bussen, men var tydligen skolbussen ändå.. Så jag hamnade ju på Bessemers hållplats ändå, dock klagade jag på chauffören så han åkte med mig till rese å släppte av mig där, å hann med Gävle-bussen i sista sekund. Tur i oturen..

Skoldagen gick ganska segt, hade en massa föreläsningar och var påväg att somna hela tiden under förmiddan.. Får nya uppgifter hela jävla tiden, sjukt dåligt upplägg med massa på en gång..

Gick sedan från rese till farmor och farfar, där bara farmor var. Var kvar där en stund och prata lite, å gick sedan till trebo och tog cykeln därifrån. Så har inte varit hemma så länge, har inte tid att rida idag så var bara och kollade till Dakita en sväng.

Är så sjukligt trött så ska ta å duscha och så nu, sen däcka i sängen, blir tidigt ikväll! Tjing.

Skolan idag, extremt charmig och fin bild! ;)

23 Augusti

Längsta skoldagen hittills.

Började såklart dagen med att ta fel buss, alltså skolbussen istället för Årsunda-bussen, livet äger. Märkte ingen förren busschauffören sa att Bessemer var sista hållplatsen, min hjärna hade total breakdown. Ringde snabbt mormor och så kom hon å hämta mig och skjutsa mig till rese. Tog tåget därifrån och kom i tid ändå, flyyyyt!

Fick någon hemmauppgift om växer (....), och sedan lunch å efter det Alborgen. Vi skrapade ihop 2900p, vilket jag onödigt kommer ihåg och är säkert inte ens bra, haha. Dock sög det, var roligare när man var mindre, haha..

Direkt när jag kom hem sen så tog jag moppen ut till Sune, han var sjuukt lat och vägrade lyssna på slutet så blev en ganska liten runda. Sög..

Kom hem för ett tag sedan och ska nu hoppa in i duschen, sedan ta fram kläder tills imorgon och slutligen... lägga mig framför Grey's! ;) Hare gött!

- Okej =D !


if i'll die, i just want to tell you one thing.. i love you

Dags att sova, trött som en säl (doris??). Inte alls taggad på Alborgen imorgon, vissa trånga äckliga mörka utrymmen är jag livrädd för. WhyWhyWhy? Man lever bara en gång right? Så vi hörs imorgon om jag överlevde, annars dog jag av panik, chock, stress eller liknande. Godnatt!


Tennesse walking

Smått jobbigt att jag inte hann gå ut å gå idag.. Så det blir när de är skola tyvärr, men cyklar fram och tillbaka från trebo imorgon iallafall, så får jag köra på som fasen med Sune så jag också blir svettig, haha, ångest.


I would do anything to kiss and hold you now


Never give up what you love the most

Fyfasiken, sov cirkus 3h inatt, hade tusen tankar i huvudet och kunde icke sova.. Jobbigt, men har överlevt denna skoldag iallafall. Film förmiddan och lite på eftermiddagen, sedan nytt projekt, aldrig varit så svårt och komplicerat som förut att förstå. Menmen!

Direkt när ja kom hem så åkte jag iväg till Sune, red ut för första gången på flera veckor eftersom man måste rida så jäkla långt på asfalten.. Han trotsade som bara den men fick tillslut honom så långt bort att vi äntligen kunde vända och slippa småbråket. Var skapligt skönt.

Ska hoppa in i duschen nu, sen ta fram kläder tills imorgon (halva dagen spenderas på alborgen..) och sedan slå mig ned framför Grey's as usual! Bye.

dö.


Slow down, it's so easy

Home! Mätt och belåten med kinamat i magen som jag förväntade mig, inte dåligt! Ska nu plocka bort allt godis som dom 2 godisråttorna har köpt och lämnat här (!!???) för att förstöra mer för mig, dock har man ju gott med självkontroll för att inte synda ;)

Men först duschen! Skola imorgon, liten sovmorgon, helt ok. Hörs efter, puss!

ser jag fram emot!


Prövar mobilblogga med denna värdelösa tel...

20110821 (MMS)

Prövar mobilblogga med denna värdelösa telefon medans svettiga hästen vräker i sig gräs.. Som ni kanske förstått är jag i stallet och har precis ridit denna damen, gick hyffsat. Ska bege mig hemåt snart och förväntar mig att det står kinamat på bordet och väntar på mig. Så måste skynda hem nu. Puss!


It's always hard to look back, but it's harder to....

Gårdagen avslutades hemma hos Magda där allihop slagga. Väcktes runt 12 idag av 2 dryga pigga saker, åkte hem någon timma efter det och har suttit i telefon sen dess. Skapligt.

Ska nu ta å slänga i linserna, byta om och sedan är de bara å vandra vidare till Dickan. Tjing!

Tröttaste kläderna, tröttaste moppen och tröttaste väskan. Livet är bra?


Prövar maggots padda

Gårdagen tillbringades här hemma med Magda och Julia, å avslutades hos Magda. Somnade ganska tidigt men de var väl bara positivt då klockan var ställd på 10.45 eftersom jag hade tid hos optikern. Så trotsade regnet och tog en moppetur till synsam. Nästan direkt efter jag kom hem så kom flickorna hit igen och då blev de scones till brunch, inte dåligt! Så vi har bara tillbringat denna dåliga dag här hemma med Grey's och gör de fortfarande. Ska nog snart ta å göra någonting att äta för är skapligt hungrig.. Tjing!

Hemkommen efter lång och jobbig pw

Nu; Duschhh!


NU; Ut en sväng!


Today, risig utan att orka bry sig.


De var för längesen, så längesen

Första "skoldagen" avklarad. Fick skjuts in och hem från Gävle med Hanna och hennes toffel till pojke ;)  (men jag klagar absolut inte! haha)

Fick lite info om nya lärare, kommer inte ihåg vad någon av dom 3-4 (??) heter, duktigt. Garva sönder åt en, haha saknade trötta humor i skolan. Fick berätta vad man gjort i sommar osv. Schema för nästa vecka, SOVMORGON på måndag, hur skönt?? Fick sedan muffins och så slutade vi, lyx.

Tog moppen till och från Hanna, hann inte ta cykeln imorse.. Så ska nog ta å gå ut och gå nu eftersom jag är hästfri idag. Blir nog så i brist på annat att göra. bai.

städningen igår slutade i kras..


Sometimes i wonder where we ended

Verkar inte komma någon Simon ikväll, så eftersom klockan är ställd på 10 imorgon så tar jag å lägger mig nu.. Godnatt.


Håll hårt i din god vän, för där ute finns de ormar


Friends

Var ju typiskt att de börja regna precis när jag gick utanför dörren, men var viking och gick iväg ändå. Dickan var helt odräglig idag, sjukt drygt och jag blev sjukt arg så red hemåt istället för att bråka. Var skapligt arg och blöt på hemvägen så störde mig på allt och inget, haha patetiskt.

Det känns verkligen i benen och rumpan hela tiden jag rör mig så vill bara ligga ner hela tiden, haha slapp. Har duschat precis och ska ta å käka nu iallafall, tjockpannkaka står på bordet och väntar på mig. tjing.


Ju mer dom spottar

Kollade klart hela 1a säsongen av Grey's igår innan vi la oss. Somna inte så jättesent och blev väckt 11 imorse, helt död men drog mig upp. Blev nybakta scones till frulle, hur gott som hellst! Låg och myste ett tag i sängen och för en stund sen åkte Simon hem.

Fint väder och varmt ute idag, ska plåstra om mina skavsår och gå iväg till Dakita om någon timme. Hon brukar skos mellan 11-15 så får vänta lite. Sen får vi se vad jag hittar på sista dagen på sommarlovet.. Hemskt.. Hörs senare, puss!


I’m the one who’s noticing you


Cheers to the freaking weekend

Sådärja, hemkommen med rejäla skavsår och träningsvärk i rumpan. Haha, great.. Har duscha å käkat nu och i brist på annat att göra så sätter jag på Grey's å glor på de resten av kvällen. Simon kommer troligtvis hit och sover, men man vet aldrig så de visar väl sig. Later.


Don't be a drag, just be a queen

Haha vilken dag, Julia kom å hämtade mig på moppen, som la av i björksätra. Vi rulla hem den till Alma och fick skjuts därifrån till rese. Fick busskortet, dock inte Julia som lära hämta sitt i Gävle (!?) haha! Sen väntade vi på Magda som besökte viken idag lite random, i väntan på de fick Julia reda på sin telefonräkning som var skapligt hög (Inte Jullans dag idag, hahahaha!)
Iaf... åkte med Magda och hennes mamma runt på stan och letade billig telefon. Hittade inte en enda, haha..

Sen hamnade vi 3 här hemma och käka mat framför Grey's, var så sjukt hungrig efter att inte ha käkat sen 9.
Dom två stack iallafall för ett litet tag sen så tänkte byta om till träningskläderna och gå till Dakita som bara ska pysslas om idag. Hörs senare, kisses!

No pics dudes!

Offline mode

Sov inte själv inatt som jag trodde, så blev väckt 9 för att gå upp och göra frukost som den toffeln som jag är. Gick dumt nog och la mig när Simon åkte så sov till 1.. Väl utvilad, vettefan när vi la oss igår, runt 3-4 måste de blivit.

Nu väntar jag på Julia som skulle käka innan hon kommer, sedan tar vi en sväng mot stan. See ya!


då vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem då ;)


Take your music abroad

Mycket tankar i huvudet just nu. Löser det med första säsongen av Grey's Anatomy, hunnit kollat på 1 av alla mängder avsnitt och får väl sätta på andra nu då.. Ska ta mig en macka eller nått innan.

Imorgon är vi utan vatten 7-16, mums ut och kissa på gården typ. Får gå upp 06.50 å kissa, haha fint. Sen åker jag moppis med Jullpan till rese för att hämta busskorten, äntligen free ride. Okej ?? vi hörs, tjing.


I'll never give up my dreams. i'm going to reach them


Look deep into yourself before you blame all others

Fyfasiken vad jag är stolt över mig själv nu, tog tag i det och var ute i 1h, å fyfan så jobbigt det var. Svettades sönder och nu är jag helt uttorkad. MEN FAN VAD BRA DE KÄNNS EFTER! Nya livet är igång med powerwalk + springa varje dag och inge godis till julafton. Ska se till att hålla det också, blir gryyyymt!


Time of our life

Utan musik - inge ut å gå. Men nu hittade jag min väldigt gamla mp3 som duger förjäkla bra. Så har laddat in en massa musik nu så nu drar jag mig upp ur den här jävla sängen och gör något vettigt! peace.


Save the world

Tror min kropp blivit trött av att sova, så jag sover ännu längre som om jag vore dödssjuk. Så att skolan börjar på fredag drar väl med sig något positivt då man måste upp tidigt..
Så jag har ingen som hellst energi i kroppen nu, noll motivation till att gå ut och gå.

Måste vara världens slöaste människa.. Var dock och red en stund på Sune, så de får väl räcka för motion idag skulle jag tro. Imorgon får jag ta och rycka upp mig ordentligt, gå upp tidigt.. Never gonna happen, önska mig lycka till.. tjing.



Letting go doesn’t mean giving up

Bion var mysig som vanligt men tyvärr var filmen inge bra.. Allting var så skumt (?), nä jag vet inte var dålig film iallafall.

Kom hem från ett tag sen och ligger svinhungrig i friggen och här brevid sitter fifanörden. Ska nog ta och lägga mig nu jag i brist på pigghet. Goodnight!

såhär känner jag inför skolstarten på fredag....


Here's to the Heartbreakers

Nu ska jag ta å rasta moppen till Årsunda och sedan väntar biomys med Älskling i Gävle hela kvällen, undebart! Bjuder på sex egopics som inte var allt för smickrande. peace out.


Counting all the assholes in the room, Well I'm definitely not alone

Hemma tidigare än förväntat. Sune fick sig ett hårdpass på travbanan och han gick på riktigt bra tills slutet då han var helt slut och började slänga in pass här och var, vilket inte var ett dugg uppskattat. Annars var dagens ridpass helt okej! Känns som vi börjar komma någon vart :)

Ska hoppa in i duschen nu, blir inge ut och gå för mig idag då jag inte har tid för det. Får hoppas nu att Simon bokat biobiljetter annars blir jag pissed off. peace.

längtar, vem är offret?


Moves like Jagger

Godmorgon. Gårdagen var mys hos Magda, deppkväll. Åkte hem till 11, cykeln var helt slut, däcket helt förstört. Det fick man också höra nyss av en exploderande och vrålande pappa, orkar inte. Vill flytta hemifrån, vill inte bo här, ingen kommunicerar, när man väl gör det så bråkar man bara, helt jävla värdelöst. Om någon har ett rum över kan ni ju höra av er.
Iaf.. Så kom Simon lagomt tills jag var hemma, myste framför tvn och somnade rätt så sent..

 

Vakna för nån timma sedan och har käkat frukost, Simon åkte precis hem så tänkte åka iväg till Sune nu och rida honom. Sedan om jag har tid när jag kommer hem så går jag ut och går en sväng. Och ikväll är de bio som gäller! No more update, poss!



More pics stolen from julia / Friday's adventure


Spotify can't play your music

Lyckades ta bort min spellista på Spotify för ett tag sen, har nu orkat att göra en ny, dock existerar inte prenium för mig så det var ju bortslösad tid.. Eftersom Magda är så jävla usel på att höra av sig så är jag fortfarande kvar hemma efter att ha åkt till Dickan å pysslat om henne. Kul? Nej, så på något sätt lär man fördriva tiden..

http://open.spotify.com/user/mytyp/playlist/7t30reXX6g4q2W3iPc7Cee








Tomorrow in the morning

Så! Kollat klart på filmen och nu går jag upp från denna underbara säng och gör livet lite mer händelserikt! Åker en sväng till Dickan sen spenderar jag sista kvällen på detta sommarlov med världens bästa som flyttar imorgon. Hare gött!


I've got the future in front of my eyes.

Sök hjälp? Lät ju grymt bra de där..

 


Hey you, please kill me i'm worth it

Fyfan vilken jäkla natt, vart ju så jäkla trött genom halva filmen så stängde ner vid 2-tiden. Somnade jag? Icke.. Sista gången jag kolla på klockan var 4, sen har jag halvsovit till och från hela jävla natten. Gick upp vid 1, kände att de var dags att sluta försöka. Ååååh, är så sjukt jävla trött nu...

Så kommer garanterat ligga kvar i min sköna säng framför några filmer denna dag. Kommer inte orka göra annat, åker till Dickan någon gång senare när jag ryckt upp mig lite. Later.


Slut på de roliga - Dags för film!


i'd give anything to bring our best times back

Är helt jävla dö, igår var sista på länge. Magda knalla hem för en halvtimma sedan ungefär så jag har slängt mig ner i sängen framför både tv och dator. Eftersom jag inte hann se Sex and the city 2 i torsdags tar jag å kikar på den nu i brist på annat att göra. Hoppas ni har en jävla pigg och kul lördag för de har då knappast jag. Peace.


i did'nt write that, come on guys

Spåkulan säger att livet leker. Men just nu känner jag för att livet är ganska trött, klockan är halv 10 och jag å Magda ligger helt döda i sofforna framför Wild Child. Skulle kunna sova nu, TRÖTT LÖRDAG!


Say goodbye to my heart tonight

Nytt! Inte ett dugg smickrande eller så, men hösten är spikad hos mig nu så då måste sommardesign med glada färger bort och in med tråkiga höstfärger. Bara så ni också börjar inse det ;) !

Ska kika lite i frysen efter bullar till Magda, eftersom hon inte fick någon igår, hahaha! Sen drar jag mig ner mot henne för en myskväll. Inget annat än rätt för denna trötta lördag. Vi hörs dudes.


inte orkat rört på mig än

Är du kär? Yes.
Är du en sportfåne? Maybe.
Är du likgiltig? Huh?
Är du röksugen? Inte ett dugg.
Är du rik? Paaaaaaaaaank.
Är du fattig? Kan man väl säga.
Är du trött? Aldrig vart tröttare.
Är du shoppingsugen? Njaa, lite kanske!
Är du töntig? Helt klart.
Är du ressugen? Kan jag nog påstå.
Är du skolsugen? Fyfan, aldrig.
Är du irriterad? Nej.
Är du festivalsugen? Inte de heller.
Är du alkholsugen? Fått nog nu.
Är du saknad av nån? Vet man aldrig.
Smeknamn? Mysan.
Bästa åldern? 14 kanske, då orkade man inte bry sig om någonting.
Bästa tidningen? Orka.
Hur sminkar du dig? Inte alls.
Höstens accessoar? HALSDUK!
När stal du senast något? Haha var ett tag sen.
Hur många timmar sov du inatt? 7-8h.
Vilken film såg du senast? Sex and the city.
Vilken internetsida besökte du senast? Facebook.
Vad sa du senast till vem? "Plocka ur diskmaskinen" - Max.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Magda "Men är allt bra nu?"
Vad gjorde du i förrgår? Torsdag.. Sov hos Magda, Red Sune, Spendera kvällen själv, Sov med älsk.
Vad har du gjort idag? Inte ett sketet skit.
Vad ska du göra idag? Svulla med ångest-Magda.
Hur många msn-kontaktetr har du? Msn?
Vilket land besökte du senast? Grekland.
Hur många snälla känner du? Har inga dumma vänner.
Vad såg du senast på tv? Var ett tag sen, så minns inte.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Orka.
Senaste köp? Bussbiljett.
Vad har du dåligt samvete för? För mycket.
Vad har du för skor? Converse.
Vad har du på dig nu? Morgonrock.
Vilken musik har du lyssnat på idag? Ingen alls.
Är du vegitarian? Nej för tusan.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Japp.
Vad heter dina kusiner? Kristina, Mikael och Viktor.
Vad drack du senast? Oboy.
Gillar du att laga mat? Nja de går väl.
När sjöng du senast? Igår.
Håller du det städat? Neeeeeeeeepp.
Vad gör dig lycklig? Allt och inget, kan inte komma på nå speciellt.

hat to a

Gårdagen var kanske hur grym som hellst. Var i Gävle till 1 ungefär, åkte buss hem och sedan hamnade vi hos "hemlig polare" ett tag till Simon kom och hämtade upp mig. Sjukt härlig kväller. Vilket känns lite idag, småsliten i kroppen och uttorkad. Somnade nog runt 5, inte okej.

Därför var det pain in the ass att gå upp vid 12-1 idag. Men nu har Simon åkt hem iallafall och jag ska ta en varm dusch och sedan plocka upp allt skit som ligger på golvet. Tjing!


Today; Gävle with the girls!


ditt fel magda

Sex And The City. Besatt. Fuck You. Next Movie Now. Good Bye.

worldwide

Fyfan vad fucking jävla bra det börjar gå med Sune! I måndags hittade jag lite "nya knappar" på honom och shit vad fint han går nu, helt stört. Idag gick han riktigt klockrent i traven, dock knodisen som saknas men när den är uppe blir det så jäkla grymt!

Okej, hästinlägg inte okej..
Inte gjort så mycket sen ja kom hem, käkat pannkaka. Ikväll vet jag icke vad jag hittar på, kanske stannar hemma och tar de lugnt bara. Simon skulle komma och sova här men man vet aldrig när han kommer dock. De visar sig, tjing.


chockad!?

Igårkväll var jag och flickorna ut på äventyr, eller nej, vi gick på bio. Transformers 3, ingen dålig rulle de eller! Kom hem till Magda sedan vid 12 ungefär, somna nog runt 3-4 pga hennes otroligt söta hund som spydde ner halva rummet konstant hela natten, var roligt.

De resulterade i att vi vakna (eller jag..) klockan 2, knalla hem för ett tag sen och har käkat scones till frulle, inte dåligt de heller! Ska nu slänga i linserna och dra på mig ridkläder och sedan rasta moppen till Årsunda å träna Sune. Hare!

Rubriken; MAX HAR KLIPPT AV SIG HÅRET!? lite chockad.

Utkast: Aug. 8, 2011

Helgen har varit väldans lugn, vilket varit skönt, för har inte haft ork till att göra något.
I fredags... var Magda, Julia, Simon och David här å vi roade oss med att spela spel, haha, kul de å. Alla åkte hem sedan och vid 3 var jag å älskling i Årsunda och slocknade dirr.

I lördags... kikade fotboll en timme på ip i Årsunda, drog sedan hem. Var hemma ett tag och umgicks sedan med Maggot och Jullpan, drog vidare å bada osv. Slaggade sedan hos Magda.

Igår.. Låg inne exakt hela dagen framför sex and the city förutom när vi spurtade iväg på cyklarna 20 min innan ica stängde å köpte godis. Haha, så fula.

Idag.. Vakna upp hos Magda igen, kika sex and the city och åkte sedan iväg till Sune å red honom. Första gången det gått riktigt jävla bra, blir sjukt ridsugen redan nu! Är hos Simon nu och sover här tills imorgon.

Nu vet ni, pusss.

sweettttttttttttttttttttt.



ingenting du säger spelar längre någon roll

Ni kanske förstått att jag njuter fullt ut av att ha fått tillbaka sommarlovet eftersom jag är rätt off.
Har bott i Årsunda å hos Magda. Sov hemma idag för första gången på några dagar. Veckan har gått så jävla fort!

Om jag försöker minnas lite jag gjort denna vecka så har jag...
Stekt på Strandbaden,
Grillat på Hedåsen (eller nej, fick inte igång grillen, men vi var där och försökte ok..),
Cyklat som aldrig förr,
Sett en söt nykomling i min pojkväns familj,
Kollat filmer och svullat,
Gjort 10 liter macaroner för mycket när jag skulle laga mat åt 4 pers,
Ingått i en fyllelista som jag nog kommer ångra,
Tagit kvällsdopp,
OSVOSVOSV!

Så jag har då fasen inte legat å slappat bort veckan inte.. Dock blir helgen som kommer väldans lugn, eftersom de känns som att nästa veckas helg kommer bli rätt så jävla fullbokad och jag kommer vara överallt, eller? Who knows..

Ska nu kika om de finns någonting i kylen att grilla till mina brudisar som är påväg hit right now, peaceeee out.

 


RSS 2.0