osy & hanna


hindret ligger väl på 1.05~1.10cm, inga konstigheter här inte! lätt som en plätt.

soso

Filmen igår var mycket bättre än förväntat. Åkte vidare till Årsunda när de var slut, skulle vart med flickorna + några till men de skulle kika skräckfilm och jag som hatar skräckfilmer avstod och hängde med hem till älskling istället. Var där tills klockan var 1 och då drog vi oss hemåt!

Vakna 11 imorse och låg kvar till.. 1-2. Var upp å käka frukost och sen ner till bilen å tanka den för det var slut på bensin, vi gjorde en jävla chansning igårnatt om vi skulle komma hem eller inte, haha!
Så Simon åkte hem och jag slängde på mig myskläder å åkte upp till Högbo med Hanna för att agera groom, as usual! Både hon å Osy var jeteduktiga, kommer upp någon film här sen skulle jag väl tro.

Nu ska jag ladda in dom på datorn och medans de laddar ska ja hoppa in i duschen. Hörs sen, puss!


yearsundah

Gårdagen blev de inge bio heller, noll platser, så hade inget att göra på hela kvällen. Tråkigaste på länge, var på Jensas så Simon fick i sig lite pizza. Spyr på pizza, usch. Somna runt halv 2 och var så jävla död, kändes som jag började bli sjuk men idag är de bättre!

dag har vi bara lega å myst i sängen, kollat på en geishas memoarer. Åkte ut till Dickan en sväng vid 4 å red henne så kom hem för cirkus en timma sen. Har hunnit duscha å fixa mig för ikväll blir de äntligen bio! Tredje gången gillt, haha ;) Så om en kvart kommer pojkarna å hämtar upp mig så bär det av till Gävle! Måste hinna göra de sista nu, puss!


noll bilder så får bli en bild från Hanna som hon printat på en vindögd kille, haha!

snart så!

Klockan 8 steg ja upp imorse och halv 9 drog vi iväg till Nya trafikskolan, åkte dit i ridkläder så var lite småäckligt å sitta där å stinka, men bara det inte är någon allergiker i närheten så bryr jag mig då inte.

Var jäävligt jobbig att sitta 3h och lyssna, men nu är de klart och bara å skicka in alla papper å sen jävlar ska jag lära mig köra.

Åkte alltså direkt upp till Högbo och red Gäddan på en liten mystur ut.

Kom hem för ett tag sen å har fått i min lunch, ska nu hoppa in i duschen en svänga och sen vänta in Simon. Blir eventuellt bio ikväll eftersom det inte blev igår, men eftersom älsk alltid ska vara sån tidoptimist så finns väl inga platser kvar nu heller.. Vi hörs, puss!



nummer sjutton tack

Var iväg och käka kinamat med älsklingen, supergott!

Kom hem ganska tidigt så åkte hit och varit här en timma, å nyss åkte han till årsunda för att ha lite roligt denna kväll. Själv så måste man stanna hemma och sova tidigt inför imorgon, inte okej.

Dock kommer han tillbaka stupfull runt klockan 3-4, trevlans.

Jag ska ägna kvällen åt att kika på Skins, pappa sitter mer en fet ostbågspåse ute i vardagsrummet, lite sugen, men nejnej! beach 2011 here i come. Pusshai!

...


friday, fucking friday

Var inte alls pigg imorse när ja klev upp, tydligen har jag pratat telefon i sömnen inatt också, ganska skapligt gjort haha! Men min trötthet övergick snabbt till pigghet när jag tänkte att efter denna skoldag är det lov. Sååå skönt.

Var upp till GRS och kollade först lite löshoppning, lite småtrökigt sådär men bättre än teori. Sen hade vi hopplektion, fick Pascall. Inte alls den typen av häst jag gillar att rida, vädligt lång och hade nog behövt mer uppvärming för att samla sig, så hoppningen gick sådär, gick bäst sista rundan så det var väl bra iallafall. Måste sluta sätta så stora krav på mig själv..

Kom hem för ett tag sen och har hunnit duscha. Ska fixa lite nu sen kommer älskling å hämtar upp mig så käkar vi på Malaysia butterfly, kinamat in my heart! Varit tillsammans i 3 månader nu så passade ju in ganska så bra att vi skulle ut å äta idag å allt. Får se om jag följer med till Årsunda efter och tar 11 bussen hem eller om jag stannar kvar hemma eftersom jag ska på utbildningskurs imorgon 9-12.....
Vi hörs, puss!


printad ur film. soett finger paul.

valbo next week!


tre saker jag verkligen är i behov av, först å främst stövlarna. Får se & hoppas att jag har råd med resten också..

hopp vs. dressyr

Har tidigare i veckan fått papper man ska fylla i om vad man vill läsa för extra kurser i 2an & 3an. Har beslutsångest! Fick inte välja både Hästens utbildning och Special idrott för kurserna gick samtidigt.. Dock är det ett ganska stort plus med Special idrott om man ska plugga vidare sen. Så är ganska så säker på att jag ska ta Special idrotten A och B, men sen så vet ja inte om jag ska välja hoppinriktning eller dressyrinriktning.

Hoppspecial gick jag på förut när jag red på ridskola så jag har ju lite mer erfarenhet där och är lite bättre. Dressyren har jag inte riktigt bra koll på och skulle vara bra att välja för att jag ska utvecklas. Så det lutar väldigt mycket mot dressyr, men jag tycker hoppning är roligast och då vill man självklart utvecklas inom det också. Blir  t o k i g..

Fuck life...


hoppning vs dressyr

I’d jump in front of a train for ya

Praktik idag somvanligt, var dock inge pepp på det innan vi åkte iväg men sen så! Så jäkla bäst praktik, fick även rida idag. Red en häst som heter Hästia, grymt härligt skäcksto på 9 år.

Direkt efteråt så åkte jag till Dickan å red henne.

Kom hem för 2 timmar sen och har hunnit käka å packat. Nu står duscha högst upp på listan. Sover ensam ikväll så ska krypa ner under täcket och kolla på Skins tills Big Brother börjat. GRS imorgon, hoppning står på schemat. Puss!

osmickrande bild på Hestia.


know your enemy, survive their world

Åkte som sagt ut till Dakita en sväng nu på eftermiddan. Hon var något pigg och tråkigt stum i munnen men träning träning träning är vad som gäller, dock tär hon på mitt tålamod när hon inte lyssnar. Så både bra träning för mig å hästen.

Kom hem för cirka en timma sen och har hunnit packat, lagt fram kläder och käkat. Ska hoppa in i duschen nu en liten svänga och sedan vänta in älskling! Så vi hörs imorgon hörni. puss!


har jag sagt att jag hatar min dator?

bibblis

Sitter i skolan nu med brudarna som är duktiga att plugga. Själv sitter man å spelar, tur som man har så har jag inga rester, bara engelskaprov efter lunch. Men det ska nog gå bra, blir bara förvirrad om jag pluggar mer nu så jag njuter av lite ledig tid.

Har varit på bibloteket, helt meningslöst, hatar verkligen böcker. Så gick vi fram å tillbaka i -17, svinkallt. Ska snart på lunch. Sen efteråt är de prov, nytt fall och sen filmtittande. Väldans soft dag!

Efteråt åker jag upp till Dakita och tar ut henne på en sväng, ska försöka träna lite så hoppas på att hon lyssnar och inte sticker.. Vi hörs, puss!


eddie vs. little me

Skolan gick ganska snabbt idag. Känns alltid som man lagt för mycket energi på varje fall när man redovisar för man får ändå bara G, ovärt ovärt ovärt. Kom hem en aning tidigare iallafall för fick sluta vid kvart över 2, supernice!

Gick hem till Hanna i kylan och bytte om å åkte iväg till stallet. Red ut först en sväng med Gäddan och Eddan, supermys nu när vi kan rida när det är ljust ute! Å sen skritta på banan medans Hanna red Kalle. Vart riktigt jävla kallt på slutet så både händer och fötter hade tappat känseln. Inte ok.

Kom hem för ett bra tag sen och har hunnit packa upp, käkat, duschat och pluggat! Allting gjort som ska göras, å nu om några minuter ska jag kika på big brother innan jag somnar. Hörs imorgon! puss.

stor polle den där Eddan....


tisdag

Sitter i skolan nu, äntligen klara med fall 1. Så har inget att göra så ska slappa i en timma, skoent. Sen äta, men är spyfärdig som en get så får se hur mycket jag får i mig.

Efteråt är de Gäddan som får komma ut på en ridtur. Kulkul!

Ikväll står sen plugga högst upp på listan, men slänger nog in ett litet inlägg lite senare. puss!


bajstrött

Har tagit mig igenom dagen med, som ni redan visste, Skins. Snart klar med första säsongen, inte dåligt, eller jo, snart slut..

Kom på nyss att de är fan tisdag imorgon, dvs Gäddan! Så ska ta arslet ur sängen nu å packa väskan.

Sen tar ja ur linser, tar bort sminket och somnar till älskling kommer, om han kommer, inte hört av sig än så man vet aldrig. Men klockan 10 är ja bänkad framför Big brother om jag lyckas ha dosan för mig själv! tjing.


måndag

De var då inte många timmars sömn jag fick inatt.. Runt 4 timmar tror jag det blev, å de resulterade pigg som fasen på morgonen och under hela dagen. Men på tåget hem så vände det och nu är jag trött som en gris!

Hade utvecklingssamtal i 1.30h och de gick väl bra, var både negativa och positiva saker, kommer knappt ihåg något. Hann göra klart mattekapitlet innan dess på morgonen, så de är skönt att ha de gjort! Sen hade vi projekt en timma efter lunchen å filmtittande. Ganska nice dag, bara att vi har lite mycket att göra eftersom vi fick info så sent.. Hoppas de fixar sig då de är redovisning imorgon!

Kom hem för någon timma sen och har hunnit käka lite å kikat på skins, äger! Ska kika vidare nu, har inget på schemat idag förutom att älsklingen kommer runt 9-10. Puss!


söndag

Gårdagen var väldans mys med mat, glass, melodifestivalen, solsidan, skins och massa tjattrande! Simon kom å hämta upp mig vid 1-halv 2 och sen åkte vi hem och sov.

Sov 12 timmar så vakna upp vid 1 någon gång, låg å mös ett tag tills klockan var.. halv 3 kanske. Så käka vi frulle, fastna framför tvn och sen åkte vidare till stallet. Fick även sällskap, som jag aldrig trodde skulle hända, haha. Dock var hästarna inte inne så då var de inga problem ;)

Kom hem för en liten stund sen och har bara hunnit käka, oxfilé å pommes är inte dåligt på en söndag! Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda inför morgondagen, dvs skola.. Utvecklingssamtal halv 10 som man har i typ 2 timmar, great jag är extremt taggad... Nej, men vi hörs. puss!


noll nya bilder, så en gammal bild Storm bjuds de på idag.

my like


saturday

Gårkvällen löste sig bra! Var upp och red först, var en upplevelse haha. Kom hem vid halv 9, fick skjuts av pappa (!) som inte hade druckit, otroligt. Så kom till årsunda vid tjugo i 10 kanske. Var hos Simon med några andra pojkar, åkte lite senare till Donken för dom blev hungriga.

Blev sedan avsläppt hemma hos mig å sov här, skönt att slippa friggen som de var typ 5 grader i, skoent.

Vet inte när vi vakna imorse men låg kvar till 1-2 och mös, har sån jävla nackspärr, måste ha legat knasigt inatt.

Simon åkte hem för 2 timmar sen och jag har inte gjort så mycket, mest bråkat med datorn som vägrar fungera.. Sen har jag fått på mig en riktigt funderare!

Idag ska jag spendera kvällen med Magda, väldigt trevligt! Så henne traskar jag vidare till om cirka 2-3 timmar. Väldigt mys. Simon kommer någon gång senare på kvällen så jag promenerar hemåt någon gång under natten, icecold men är man viking så är man. Vi hörs hörni! puss.


bild från... -07? haha


Doña Sinforosa

Dagen började med 2 teoripass, sen ridlektion. Hoppades på att få rida en häst ja inte ridit förut, men fick såklart Hilma.. Gick dock bättre idag än de någonsin gått förut, vilket var ganska uppmuntrande och jag var inte på så speciellt dåligt humör efteråt heller. Vilket äger för då är ja på bra humör nu.

Kom hem för en timme sen ungefär och ska om cirka 1 h åka upp till Högbo för att rida lite Gäddan å Eddan med Hanna. Kultkult!

Ska ut till Årsunda ikväll, om jag kommer ut dvs.. Mamma å pappa dricker som vanligt och vill inte skjutsa ut mig till Årsunda, har ingen annan att fråga förutom min syster men tror inte hon är så pigg på att skjutsa ut mig, annars måste jag gå ut i -20 cirka 1km till bussen som går tjugo i 11. KUL LIV...

Nej nu måste jag ta fram 3 långkallingar, 1 par ridbyxor, 1 par täckbyxor, 2 underställströjor, 2 vanliga tröjor, 1 värmande specialtröja, 1 tjocktröja och 1 jacka som jag kan ha på mig i stallet. Välklädd vare ja! puss.


hyåhyåhyå

Har käka, duscha, packa, städa å fått besök av syster, Freja och Arvid! Alltid lika trevligt.

Sen har vi fått hem papprerna om körkortstillstånd, så ska till optikern så snabbt som möjligt och nästa vecka så är de kurs för mamma, pappa å mig. Sen så är de bara att skicka in grejerna å vänta på körtillstånd. Sen rullar jag på i nya monsterbilen som vi får hem vilken dag som helst! Akta er från vägarna, kom ihåg att ja varnade er.

Nej men nu ska ja brusch my teeth och lägga mig framför tvn tills Simon kommer, vilket bör vara inom närmaste timmen. Men bör å bör, han kan komma lika gärna om 2-3h, så ja. Vi hörs imorgon hörni! pussss.

gullhanna får stå för bilden. hoho


♥ Dag 25 – Min skoltid.

Gick 6års-6an med första klassen. Enda jag känner därifrån nu är Magda, sen träffar jag Moa lite då och då på resecentrum men mer är det nog inte. Vet inte vad jag ska tycka å tänka om den klassen om ja ska vara ärlig. Något man bara inte bryr sig om längre.

7an-9an gick jag med världens bästa brudar som ja lärde känna in och ut på tre år, så sjukt grymt roligt hade vi. Minnerna är obeskrivliga och allt vi garva tå om dagarna. Saknar det som tusan! Skolan blev nog inte så mycket bättre än vad den var dom åren.

1 året på gymasiet går jag ju nu. Gick först i Sandviken men böt eftersom jag inte trivdes alls. Så bytte till Gävle istället och nu gått en halv termin och har fått nya classmates, grymma brudar med sjuk humor! Att spendera yttligare 2 år är inget jag våndas över, vi kommer ha sjukt kul, de är en sak som är säker! Trivs iallafall jättebra, men skolan är lite sisådär med.

Ja, så har den sett ut! Nu ska jag ta å damma rummet å plocka upp grejer från golvet.. Fick ännu en uppgift av mamma, sög. Men måste göras, puss!


im so fucking happy!

Första dagen på länge jag varit på så här bra humör och att de hållt i sig exakt hela dagen, NU RULLAR DE PÅ!

Är så sjukt glad över att vi bytte till STORK, så jäkla mycket bättre och hade hela tiden någonting att göra. Fyllde 7000 höpåsar men klagar då inte! Hade hela tiden något att göra. Ska till å med få rida nästa vecka redan!? Sjukt!

Åkte sen å släppte av Hanna å vidare till Dakita. Red 1 h barbacka runt om i hela byn, så jäkla härligt att varje gång ja tänkte vända hemåt så gick vi åt ett annat håll bara för att få vara ute längre å skritta, jättehärlig ridtur!

Ska nu käka tjockispanncake, duscha, packa och sedan vänta in min älskade pojkvän! puss.


HAHAHA så jävla bäst



jävla stjärna man är.......

semmeldagen

Sämst dator som man har så blev de inge film för de klarade datorn inte av att ladda ned.. Så rensade istället datorn på filmer och bilder osv. Så nu går datorn en aning snabbare iallafall, ganska skönt kan jag då påstå!

Nu ska jag smälla i mig min semla som väntar i köket, packa inför imorgon och sen mysa ner mig under täcket framför tvn. Slapp och skön kväll, men extremt ensamt i stora sängen. Så kan de vara, vi hörs imorgon! puss.



vi ska ha vecka nästa prov

Skoldagen gick relativt snabbt, lite småsegt då och då men det funka bra. Bara de att läraren glömde ge oss hela vårat arbete så vi har mer att göra nu, skitroligt..

Hemma nu iallafall och ska ringa mamma å säga åt henne att köpa hem Semlor, eftersom de är semmeldagen, enda gången man äter de så nu jäklar får hon ta å köpa hem!

Annars idag ska ja inte göra något speciellt, får ladda ner någon film att underhålla mig med. Är så grymt sugen på att få komma ut och börja gå/springa, neeed shooooeees! Aja, puss!


S to the UMMER!


♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Hm.. måste väl vara...

- Sorgliga filmer.
- Sjukdomar som tex hjärtfel, så jävla hemskt att det ska ens existera. Får tårar i ögonen bara ja tänker på de.
- Om jag blir riktigt arg, kan tårarna spruta.
- Om jag garvar så jag håller på att dö.
- Om jag blir sårad.
- Om folk trycker ner en och jag sedan tänker på det tex senare på kvällen, då kan jag få självkänslan att stå på 0.
- Om andra gråter, tål inte att se det.
- Om jag bryter benet eller liknande skulle jag nog också gråta ;) haha.

Ja de var några stycken, kommer inte på fler at the moment. Nu duschen, puss!


steg 1

Hemkommen efter en kylig tur på Gandur med Hanna/Kalle. Red ut först och sedan skritta lite barbacka på banan medans Hanna trimmade lite smått på Eddan, så Gandur fick skritta av ordentligt.

Har nu käkat och ansökt om körkortstillstånd, gött! Ett steg närmare övningskörandet. Mamma ska redan imorgon kolla om de går några handledarutbildningar eftersom hon ska klippa någon som jobbar på trafikskola, haha bra med kontakter. Så nu är vi igång iallafall, vare sig pappa vill det eller inte!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan älskling kommer och sover här. Mys!
Imorgon är de skola som vanligt, trökigt men får hoppas de går fort. puss!


älska mig

Har suttit å kikat på filmen "Älska mig", den var väl sådär. Ganska väldigt snygg kille med i filmen så de var väl de som fick mig att försätta kolla ;) Nej nu kommer min egna snygging så ni få ha de så gött. puss!


flyt

Simon har en jävla tur, datorn börja sammarbeta igen så nu fungerar den som vanligt, slipper han paya för en ny ;)

Men fick inte tag på mormor så antar att dom är å fiskar, så jag åker upp å rider med hanna å hennes mamma ikväll somvanligt istället. Lite tråkigt nu när man hade chans att rida mitt på dagen när de är just, men sånt som händer när man själv inte har nå flyt i livet.. Simon kommer iallafall tillbaka snart igen så får lite sällskap genom den här otroligt slappa å sköna dagen!

Vi hörs sen. puss.


tisdag

Blev väckt av älskling imorse och låg å mös innan han stack iväg till skolan. Kunde inte somna om så tog mig upp och käkade frukost.

Tänkte ringa mormor å fråga om hon kan skjutsa upp mig till Högbo så tar jag en sväng på Gäddan, fast det snöar och de suger apa. Men skiter man väl i. Nu gör vi något bättre av den här dagen tycker ja. puss!

Förresten så har Simon haft sönder min dator så sitter på stationära, så han är skyldig mig en ny. Helt jävla cp i huvve.

  
bilden till vänster föreställer allahjärtansdagspresent från älskling igår, synd bara att ja slutat med godis, haha! 
Å sen har vi frukosten till höger, men åt inte upp halva mackan å bananen, proppis mättis...


sista inlägget för idag

Blev inge sova, vet inte hur tiden rann iväg. Därför är jag dötrött nu, så ska ta och hoppa in i duschen en liten snabbis å sen kura ner mig under varma täcket framför en film i väntan på älskling. Kommer antagligen hinna somna, men de skiter man väl i! puss.


ja å kalif hälsar ... heido.

♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.

Finns nog en hel del jag skulle kunna göra mer..

1. Röra på mig
(vilket det blir ändring på så fort jag köpt mig ett par skor!)
2. Låta bli allt onyttigt (redan påbörjat och inte varit i närheten av något sånt idag, känns underbart)
3. Red mer, vill ha en häst att träna med å inte bara lulla runt i skogen. Sökandet pågår för fullt just nu!
4. Umgicks mer med mina vänner, men blir aldrig av eller så har man inte tid.
5. Plugga, eller ja på sista tiden så har jag varit jävligt duktig men skulle kunna bli bättre!
6. Uppskatta småsaker, att gnälla är nog en av alla saker jag är väldigt bra på. Sluta ta småsaker för givet och istället uppskatta det är något jag ska lära mig.
7. Kunna ta kritik eller beröm, när någon kritiserar mig tar jag det väldigt personligt men när jag istället får beröm sen så tar jag inte till mig de eftersom dom kritiserande kommentarerna gnager i bakhuvudet. Måste tänka mer positivt!

Några få saker jag kommer på at the moment. Nu är de så att makaroner å köttbullar står och väntar på mig på middagsbordet. tjing!


spåkulis


Idag stämde de inte hundra, självförtroendet är borta men glad har jag då iallafall varit och skrattat mig igenom dagen, vilket jag mår så jäkla mycket bättre av. Har jag brudarna att tacka för!

trött på detta meningslösa liv

Tog som jag sa bussen till björksätra och fyllde på mobilen samt blev upphämtad där. Har sedan dess inte gjort ett skit för hittade inga skor att ta på mig å gå ut och gå i, pappa ville ha sällskap men tyvärr inte den här gången, sorry pappsen haha.

Har nu inget inplanerat så ska väl ta å sova lite, dödstrött. Ikväll kommer älsk å sover över här och imorgon är jag "ledig", NÅGOT SOM ÄR POSITIVT HÄR I EMOLIVET! Ska sova lääänge, å sedan upp å rida världens bästa Gäddan. Superduper! Sen har jag inte så mycket mer planerat, kom på nu att vi har läxa tills på onsdag, och åker ju inte till skolan nå mer förrns dess, så de är kört med den pluggningen. Men bara engelska så ska väl se till att klara det utan pluggandet.

Nu, sovtime. puss!

gäddan å jag i lördagssss.


skuuulan

Alla hjärtansdag kan ta sig i arslet. Började dagen med att sova över en halvtimme för alarmet ringde aldrig, gött liv.

Sen var tåget sent och de snöade å var typ -15 ute, frös lite. Så dagen har inte gått bra, orkade inte matte på morgonen heller så blev ganska slappt. Hade sen även slapp engelska och nu nytt projekt under hela dagen. Ska plugga på somfan idag eftersom vi har fyra dagar på oss att göra klart fall 1. Så om 20 minuter kör vi!

Efter skolan så tar jag bussen ut till björksätra, fyller på mobilen och får hämtning av pappsen. Sen vet ja inte vad som händer, kanske ut å gå om de inte är allt för kallt ute och om ja hittar några skor att ta på mig. Annars stannar jag inne och.. dör. Ne ja vet inte, vi får se. puss.

hej ja heter my & har kult


♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Att man ska ställa så in i helvete stora krav på sig själv och även andra. Att man ska vara den smalaste, finaste, socialaste, roligaste, gladaste, trevligaste, mognaste osv listan kan göras lång. Alla är långt ifrån perfekt och att andra klagar på hur man beter sig och ser ut gör inte vardagen lättare för någon.

Jag bryr mig inte mycket om hur jag ser ut, men bär helst mascara för att inte verka allt för ovaken. Sen kläder, väljer jag efter bekvämlighet, men även för att ja tycker dom är snygga.
Min kropp är de jag är minst nöjd med, låren är för stora, magen står ut, ansiktet är fukkat och håret är äckligt. Men vafan, alla har sina smånojjor som dom inte tycker om. Antingen gör man någonting åt det som går att göra något åt eller så lever man helt enkelt med sig själv och accepterar sina brister istället för att sitta och gnälla över skiten. Precis den här diskussionen hade jag med Simon igår och idag, att man måste göra någonting åt de istället för att sitta å gnälla.

Brister man själv har kan dock vara något en annan tycker är fint på en, de vet man inte för alla har olika synpunkter. Men eftersom man lever med sig själv varje dag så är det självklart att man hittar fler och fler dåliga saker på sig själv, istället borde man se dom bra sakerna, vilket jag personligen tycker är jävligt svårt.

Själv mår jag dåligt över att jag äter så in i helvete mycket skit och inte rör mig. Så nu har jag bestämt att jag inte ska röra något godis/chips (m.m) och börja ut å gå/springa istället. Vilket lönar sig om man är ute efter att gå ner i vikt eller hålla sin vikt. Jag tänker göra något åt de istället för att sitta å gnälla. Men att höra andra sitta å gnälla om hur jag ser ut tål jag tyvärr inte, jag mår psykiskt dåligt att få kommentarer om mitt utseende. Självförtoendet sjunker till 0 på två sekunder om någon säger något dåligt med mitt utseende. Men oftast så sitter jag å fular och bjuder på mig själv och då är de ju självklart att jag inte tar åt mig om någon säger "fyfan vad ful du är" eller nått sånt. Men det är just dom andra kommentarerna jag inte tål.

Okej ska inte gå in på nå mer, men sånt här upprör mig iallafall.


confidence

Gårdagen blev lite huller om buller och blev piss av allt i slutet av kvällen, sånt man får ta ibland.

Vaknade vid 12 idag, vi låg nog kvar till 1 innan de var dags för frulle. Magda kom någonstans emellan där också för att hämta sin grejor. Sen fick ja skjuts av älsk till Dakita och red henne i ungefär 1 timme, är sjukt trött på den hästen just nu..

Kom hem vid halv 5 och har precis käkat. Ska hoppa in i duschen när som helst och sen ska ja inte göra så mycket mer än att sova.
Är trött som ett as och från å med imorgon, ska jag aldrig ens röra vid godis/kakor/chips osv. Sen ska jag så fort jag har råd köpa mig ett par ordentliga gå/spring skor å börja ut och gå, sen bygga på och tillslut springa när ja fått upp kondisen, ska kötta sönder min kropp. Trött på den här skiten, orkar inte må dåligt över de och få kommentarer om den. Så nu ska jag en gång för alla ta tag i skiten. Vi hörs, puss.

todaymynameisemohejs


krångel är de värsta som finns

Ja nu blev de helt plötsligt inge bio. Hunnit på med smink å allt, men ja de orkar man inte bry sig i nu. Om en timma kommer Simon å hämtar upp mig så följer ja med å skjutsar några stycken till Järbo. Får se vad som händer sen, om vi hittar på nå med nått annat folk eller om det bara blir hemma. Vet inte ett skit, orkar inte bry mig, bara jag inte sitter hemma rastlös så är jag glad. Vi hörs puss.





bigsizetröjan, tights å mysig halsduk bär jag på denna kväll. sen ser vi min lilla myshörna i sängen.

well done

Somnade och har sovit i ungefär 3h, bra gjort. Är därför trött som ett as nu, så ska hoppa in i duschen för de blev aldrig av. Plockade fram kläder å allt men hann ju somna, haha.

Ikväll blir det tydligen bio med älskling å några andra pojkar. Vet inte vilken film de blir, har inge pengar heller. Så om inte mamma är osnål idag så krashar allt. Hoppas på de bästa, hörs senare eller imorgon eller nått. haha. puss!

stenhård


chacha bloggen

Gårdagen slutade med att vi följde med pojkarna och umgicks med dom hela kvällen. Dock sög det, tråkigt som fan, haha, kom hem och somnade kanske vid halv 3.

Vaknade imorse och kolla på klockan 8.55, jag ställde alarmet 8.50 och jag kollade ALLT så jag gjorde rätt igår, dåligt arg.. Men blev ingen lektion idag så fick somna om till 10 istället, skönt!

Tog en tur ut i det superhärliga vädret och race:ade för fullt i snön, skithäärligt. Sen var de lite drama innan vi kom ut, nya hästen "Åke" sprang ner till ridbanan och hade tagit sig ut från hagen så vi fick jaga lite häst. haha.

Har varit hemma ett tag nu och bytt om å städat i mitt rum. Ska nu duscha, käka och plocka ur diskmaskinen. Sen har jag inge mer som måste göras. Skönt! Ikväll får vi se hur de blir, troligtvis umgås med pojkarna igen. Återstår att se. puss!


printade från en grym charmig film hanna filma idag när vi red ut. haha.

hankatjoev

Började dagen med att tågen var inställda så blev buss, sedan väntade på andra bussen i 20 min extra, frös ihjäl i snöstormen.

Hade sedan lite teori och därefter prov. Tyckte det gick ganska bra. Men det var några saker jag inte pluggat på som var med på provet så blev lite frustrerad, men kunde rätt mycket ändå så blir åtminstone ett G eller VG på det.

Hade sen lunch + utvecklingssamtal med ridlärarna. I ridningen var jag mjuk och följsam i både dressyr och hoppning, dock lite för "snäll" i skänkeln och inte så krävande. I teorin var jag lite tyst på lektionerna men duktig på proven, fått endast VG på dom så helhetsbilden av mitt betyd ligger på VG-.

Sedan var de ridlektion. Red Dino(saurien) och hade dressyr. Gick bättre än dom 2 andra gångerna jag haft henne, krävde mer från början så hon gick på mer. Men i slutet dök allt, så blev fittsur efter.

Å de höll i sig hela vägen hem, mitt humör är så berg-och-dalbana de kan bli. Nu är jag dock på bättre humör och har precis kommit ut ur duschen. Väntar på att Magda ska komma så vi får i oss lite mat. Antingen stannar vi hemma å har de mys eller så hänger vi med några pojkar ut på lite äventyr. Vi får se! puss.


extremt charmig gammal randombild.

tidsfördriv i väntan på världens segaste

Är du kär? Ja!
Är du en sportfåne? Nja.
Är du likgiltig? Och de är?
Är du röksugen? Usch nej.
Är du rik? Justnu ja, Stövlar ska införskaffas!
Är du fattig? Oftast.
Är du trött? Hyå.
Är du shoppingsugen? Ja, somfasen.
Är du töntig? Skoja inte.
Är du ressugen? Gud vad underbart... ja!
Är du skolsugen? Absolut... inte.
Är du irriterad? Inte just nu.
Är du festivalsugen? Naj.
Är du alkholsugen? Inte de heller.
Är du saknad av nån? Inte vet väl jag.
Smeknamn? Mysan, Groomie, Strömming (HAHA)..
Bästa åldern? 18 är nog en jävligt nice ålder, haha.
Bästa tidningen? Läser ej tidningarrr.
Hur sminkar du dig? Mascara, kajal.
Höstens accessoar? Vettefasen, de är långt till höst.
När stal du senast något? Haha, minns ej.
Hur många timmar sov du inatt? 7 kanske?
Vilken film såg du senast? Hm, Dreamer.
Vilken internetsida besökte du senast? Bloglovin.
Vad sa du senast till vem? "Ja han kommer" - till mamma.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Simon: "Åker nu ja,"
Vad gjorde du i förrgår? Då var det.. Tisdag. Red Gäddan!
Vad har du gjort idag? Ridit Dickan, vart på APU & pluggat.
Vad ska du göra idag? Redan gjort allt som behövts göras, så nada!
Hur många msn-kontaktetr har du? Orkar inte ens titta eller bry mig.
Vilket land besökte du senast? Grekland.
Hur många snälla känner du? Väldans många!
Vad såg du senast på tv? Kollar knappt på tv, så vet inte.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Vet inte, den är inte i mitt rum.
Senaste köp? Hm.. kommer ej ihåg.
Vad har du dåligt samvete för? Jag äter för mycket fetmat.
Vad har du för skor? Converse är vää lanvända just nu.
Vad har du på dig nu? Trosor, T-shirt och glajjor.
Vilken musik har du lyssnat på idag? Sommarmusik, längtar!
Är du vegitarian? Nej.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Inte än, haha.
Vad heter dina kusiner? Kristina, Mikael och Viktor.
Vad drack du senast? Mjölk.
Gillar du att laga mat? Absolut!
När sjöng du senast? Nyss.
Håller du det städat? Njaeaeae.
Vad gör dig lycklig? Lite av varje.

PLUGGAT KLART - Å SÅ SKÖNT !







Redo för morgondagens prov. Nu kan jag sova gott ikväll! Inte har Simon hunnit kommit än heller så det äger ju det å, hinner jag ta en sväng in i duschen. Vi hörs imorgon hörni. goodnighty

pasta is the only thing i eat

Tja alla ballonger.

Dagen började med en mardröm och att jag skrek så jag vakna. Tur var väl det för jag hade missuppfattat alarmklockan på mobilen och inte satt på den. Försov mig ändast 15min så hann med allting förutom frukosten.

Blev sedan en skrittur på Dickan i cirka 30 minuter innan jag for till APU:n.

Sista dagen i Högbo, ganska skönt. Förmiddagen hade vi något att göra hela tiden så det var supersoft. Eftermiddan var dock mindre kul, satt från halv 3 till 4, å väl uppe i stallet hade man inget att göra tills klockan 5. Sög rent ut sagt. Stället är inget man kommer sakna så då bjöd man väl på sista sega dagen där uppe då.

Nu är jag hemma och ska ta tag i pluggandet för imorgon har vi prov. Ska plugga så allting sitter och hinner förhoppningsvis göra det innan Simon kommer å sover här. Myspys. Imorgon är de Lervik som står på schemat, hörs efter de. puss!


haj ja har bildbrist jao.

tarmkronan

Sitter och pluggar med detta, hoppas ni har roligare än vad jag har för jag får då inte in nå mycket i huvve. Får ta tag i det imorgon för idag har jag inte viljan, motivationen eller orken tyvärr. Som tur är så är det inte nå mycket att plugga på så kommer gå ganska snabbt imorgon.

Även APU imorgon, sista dagen uppe i Högbo. Ganska så skönt faktiskt, tycker inte om att bara sitta flera timmar och glo in i väggen. Tur man kan göra något åt de och att vi ger Stork (Storvik Ovansjö RidKlubb) en chans att bevisa att de är lite bättre nästa vecka.

Nu ska jag plugga de sista innan Simon kommer, sen hoppa in i duschen och sovtime! puss.


right know.

i cant trust you

Hemskt rolig skoldag.. Nejp! Men gick fort iallafall så kändes skönt. Jobbade på som en galning med matten för det var så satans enkelt, då rullar det på skitbra! Sen så har jag gjort Ekologiprovet som jag satt med hela gårkvällen och pluggade till och jag klarade det, så nu har jag inga som helst resten kvar. Känns SÅHÄÄÄÄÄR bra.

Kom hem för ett bra tag sen och har hunnit få i mig ett äppelpeppelpirumparum och risifrutti, är snart mat så ska inte tjocka i mig nå mer. Good news att jag slipper mamma å pappa i helgen som åker till stugan, sjukligt skönt. Bad news att jag är på sånt jävla dåligt pisshumör nu så jag skulle kunna spy. Så inge mer blogginlägg för mig idag, ska bara plugga och... döi min ensamhet. puss.

hannas groomiiie igår as usual.


framstjärst ?

Haft i sex och samlevnad hela dagen, inte ett dugg kult. Han som kom och skulle prata om det fnittrade till och med när han prata, haha pinsam kille. Nu under sista timmen fick vi välja på att kolla på typ porrfilm eller jobba med resten och sitta i grupprum, blev det andra haha. Så ska kolla om de går att skicka in min novell nu sen vänta på att tiden går fortare så vi kan åka hem. Sen vidare till stallet! puss.

otrötta


gryta kan ta sig i stjärta

Fyfan gryta är nog de vidrigaste som finns! Middagen fick bestå av knäckebröd och en banan, nyttigt värre. Nej men kommer bli hungrig om cirkus 17,5 minut. Nu ska jag fortsätta de jag påbörjade innan "middan", dvs ekologi.. Fattar mycket? Njaaaaeee.

När jag är klar med det så väntar duschen på att jag ska besöka den en stund. Sen kommer Simon någon gång runt 10-11, mys! Vi hörs imorgon kväll! pussss.


kvällen kunde ha varit en aaaaaaaaaaaaaaaaaaaning bättre...

klar!

På cirka 50 minuter slängde jag ihop en hyffsat bra novell. Men att det inte fungerar att lägga in på fronter gör det något värre och humöret sjönk väldigt fort. Men de positiva är att jag är klar med en rest och har en kvar, skööönt! Dags att börja plugga på det andra.. puss!


smells like vetekudde uäk

Skoldagen var kasssss, tur att the classmates gör en på bättre humör. Hade Matte, Engelska, Matte, Lunch, Rest-tid, Engelska. HUR kul dag? Inte alls, fyfan. Dock fattar man någonting på matten så den gick hyffsat fort, engelskan var de värre med. I Rest har jag Novell och Ekologiprovet, så novellen tänkte jag skriva klart nu och sedan plugga ekologi tills på onsdag.

Hade tydligen fokusvecka så idag och på onsdag ser typ lika dan ut. Imorgon har vi sex & samlevnad eller nått sånt hela dagen, haha kult.

Ja så nu vet ni vad jag ska syssla med ett tag. pusshej!


haha fyfan vad jag failade med min färgning och klippning där. Till höger syns nya hårfärgen, något ljusare som sagt.

♥ Dag 21 – Min önskelista.

Sista jag gör innan jag somnar..

- Ögonlaseroperation, ser fan inte ett skit.
- Ny mobiltelefon som fungerar.
- Ett par ridstövlar (ska snart införskaffas!)
- Körkort + bil.
- Sommarlov.
- Utlandsresa.
- Nytt i gaderoben.
- En fin pålle.
- Långt tjockt hår.
- Klar med skolan och istället har ett grymt bra jobb som jag tjänar mycket pengar på.
- Sovmorgon.
- Bättre praktikplats. (ordnas förhoppningsvis imorgon)
- Piggare och gladare humör.
- Mindre sötsug.

Listan kan göras lång gott folk, men här räcker det. pusspuss godnatt.


livet spårar när man sitter och sysslar med sånt här


några slingor blondare

Gårdagen var väldans mys, lite mindre rolig mot slutet av kvällen men vafan.
Åkte upp och hämta den ena efter den andre, tillslut satt jag Simon Filip och Filip i bilen påväg till Årsunda och hämtade upp Putte å åkte vidare till Emma. Där var yttligare massa pojkar plus Linnéa. Satt där ett bra tag tills alla höll på att somna så åkte vi ut en svänga tills Simon skulle hämta upp Puttes päron i sandviken så då stannade jag kvar hos Emma en stund. Emma och Linnéa somnade och jag höll precis på att somna men då hör man David säga "My, sover du?" ......... diediedie. Strax efter de kom Simon å hämta mig.

Sov i kalla friggen, somna typ 4-5, skoent. Vakna 11, mindre skoent. Åkte hem vid 2 och direkt vidare till stallet och red Dakita. Sen vidare till mammas salong och blekte lite slingor å klippte topparna. Så nu är jag aningen ljusare men inte så jättemycket skillnad. Åkte sen å hämta mat, kebeb, fyfan äckelfettmat.

Har nu duscha å till och med borsta tänderna... haha. Ligger i sängen och är aningen trött så somnar tidigt ikväll. Temavecka i skolan, typ sex och samlevnad eller något. Skitaroligt.. Nej men vi hörs imorgon hörni, puss!


tycker dock att de är för mörkt i hårbotten.. får väl bli ändring nästa gång.

årsundah

Pratat med mammsen och slipper sitta barnvakt ikväll bara jag gör mat, toppentoppen! Simon kommer hit om drygt en timma, vet aldrig riktigt, haha. Så käkar vi och far ut till Årsunda och umgås med en gäng pojkar. Får se vad kvällen bjuder på, bra mycket mer än vad den hade gjort här hemma iallafall.

Stannar kvar tills imorgon så sover i iskalla friggen, kommer dö om inte annat. Så ni får ha dä gött. puss.

bild från dagens uteritt, dålig vinkel så ser ut som Gandur är världens minsta häst. men de skiter man väl i!


åke

Nämen hejsan.

Vid lunch var det stallet som gällde och red ut en svänga med Hanna. Skithärligt väder men usch för snön, dock gick de att rida utan att halka å slå ihjäl sig så vi körde full rulle. Asruuulit.

Kom hem för en timme sen ungefär. Har hunnit duscha och plockat lite smått i rummet mitt, mamma å pappa har ju lånat ut det till sina kompisar så jag lära städa, så nu är det väldans fint här inne.. Så antingen blir de att sova i våran bastustuga eller i Årsunda, vi får se vad Simon säger, haha.

Ikväll så ska jag vara barnvakt, dock vet ja inte om jag måste vara hemma hela tiden, kanske bara behöver göra mat åt dom. Isånnafall bär det av till Årsunda och gör lördagskvällen liiiite roligare än att sitta hemma. Men vi får väl se, hör väl av mig om inte annat. Nu måste jag se till att få på mig nå vettiga kläder. pussss!


sweet dreams


baba

Fyfasiken vad trött man ska vara då! Har kikat runt på lite sommarkläder, längtar tills äckelsnön är borta. Kunna hänga på sig skinn eller jeansjacka, få på sig ett par shorts till ett par bruna ben, fyfan vad underbart.. Naj men nu ska jag sätta på en film, tror det blir samma som igår för den var skapligt bra, åsså måste jag ju få dregla lite till bill skarsgård idag igen.

Imorgon så är klockan ställd på 10, för vid 11 kommer Hanna å hennes mamma och hämtar upp mig så åker vi vidare till stallet. Tar en ridtur ut och brallar av hästarna lite, Gäddan behöver det, som det såg ut i tisdags iallafall, haha galen. Så är hemma vid.. aa ja vet inte, bloggar väl efter ridturens bravader. pussgodnatt!


fuck this shit

Uäk, gjorde inte dagen mycket bättre av att man vakna upp på någorlunda bra humör.

Åkte iväg till GRS som vanligt och hade först teori å gick igenom provet vi hade innan jul, fick VG++ på det så jag är nöjd. Sen hade vi en timme teori när vi klistrade på post-it lappar på en häst i stallet för att träna på hästens delar, var lite trixigt i början men det fastna efter ett tag!
Hade sedan hopplektion på Tuffe, älgen, gick inte bra, så de sög.

Kom hem för en timme sen och har fått i mig 2 vofflor för var döhungrig efter ridlektionen. Å nu ska jag väl ta å ladda hem lite filmer som jag kan roa mig med ikväll. Kan inte ta mig ut till Årsunda för har ingen skjuts hem å magda är inte i sandviken den jäveln. Så blir hemma, är dock jävligt trött så somnar nog ganska snabbt ikväll.. hörs hörni. puss.


bild från dagens andra teoripass.

kärlek tar tid, precis som sås

Har ägnat kvällen åt att titta på I rymden finns inga känslor. Tycker de var en ganska väldigt bra film, inte blir den mindre bra av att huvudrollen spelas av en riktig snygging heller ;)  Nu ska jag ta och försöka sova. Hörs imorgon, puss!


less, is the only word in my mind

Fyfan vilken kass dag!
Började med att halka omkring lite med Dakita imorse, hon var dock superlugn så gick bra ändå.
Men sen var det ju APU:n då.. Hoppades på att få göra någonting runt hästarna, men nej. Blev först att sitta i 1h, sen sopning och insläpp av ridskolehästar. Lunch i en halvtimme, sen gjorde vi iordning 3 hästar som skulle gå handikappridning. Å efter det satt vi i en halvtimme och vänta på att de skulle rida klart så vi fick sopa. Höll på ett jävla tag med sopning av väggar och golv i ridhusen. Sen satt vi från halv 4 till halv 5 i väntan på att göra någonting, men jag blev så jävla less så åkte hem en halvtimme tidigare. SKULLE STANNAT HEMMA......

Funderar extremt mycket på att byta till STORK, ridskolan i storvik alltså. Var tydligen närmare att åka dit också, så ja jag vet inte.. Vill inte vara kvar i Högbo iallafall, en sak som är säker!


Kom hem lite innan 5, har bytt om till skitkläder och gjort mig en massa vofflor som jag inte ens åt upp, bra gjort. Ska hoppa in i duschen snart och sen somna å vakna upp på topphumör imorgon! Har jag bestämt mig för, orkar inte vara lättretad, less och tråkig som jag var idag, tycker synd om Hanna som fick stå ut. Tomorrow will be a better day. baii.

min mumie


har tatuerat mig


rabbit

Kom hem för ett tag sen, jobbigaste skoldagarna i veckan är över och har nu bara praktik och lervik kvar. Dock känner jag ett stort sug efter att stanna hemma imorgon, känner inte för att sitta varannan timme och inte göra ett skit. Å sen på slutet av dagen bara sitta i 2-3 timmar.. Inte riktigt värt att åka dit, som om dom skulle märka om man inte kom? Nej jag får överväga det där lite tror jag.

Har iallafall varit hemma i någon timme nu och har fått i mig en macka. Inte varit nå hungrig idag, hyffsat skönt. Å inte har man nå plugg att ta tag i heller så dagen kommer vara väldans slapp! Filmer, städa, sova... ja, nått i den stilen. Vi hörs, puss.


randompic. i broke hannas pepparcakesheart.

kyss mig på rompestompen

Har precis haft matteprovet, gick väl sådära. Känns som jag klarade det iallafall, så de är hyffsat skönt. Nu väntar vi på att vi ska få redovisa vårat arbete om svininfluensan och fågelinfluensan. Sen bär det hemåt. skoent. puss.

hannas frukost. hennes alltihop. i promes


the worlds greatest

Fyfan vilken värderlös skoldag! Åkte dit och satt 2 timmar tills vi hade läxförhör som man gjorde klart på en halvtimme. Satt yttligare en timme för sen var de lunch. Sen hade vi tydligen fått in ännu en mattelektion i schemat så vi hade matte, men inte fan hade man böckerna där eller och var ju klar med allting så gjorde inget. Sen hade vi inget att göra resten av dagen, vid 2 tröttna vi och åkte hem.

Spenderade någon timma hemma hos Hanna medans vi vänta på hennes mamma. Så vi underhöll oss med att spela Wii, haha så jävla sämst. Åkte sedan vidare till stallet och red världens bästa Gandur! Hur underbart som helst att vara tillbaka.

Var där ett jäkla bra tag, så kom hem vid 8. Har hunnit käka, packa upp, duschat och städat lite på golvet. Ska nu ta upp matteboken en sista vända innan provet imorgon innan älskling kommer och distraherar mig. puss!

bjuder på en enormt charmig bild från idag!


RSS 2.0