fredag - 11 december 2009

Tjo.

Har varit hemma från skolan nu en stund. Lucian var ju imorse, gick rätt bra, haha. Förutom att vi gick ut fel väg första gången men äsch. Sånt händer ;)

Men sen så hade vi idrott och det var skitjobbigt å orkade inte göra ett piss. Sen så fick emma damp på idrottsläraren, orkar iiinte rabbla upp allt men hon blev jävligt förbannad iallafall. Å sen så sa hon åt några åttor att gå ut ur omklädningsrummet för dom inte bytte om. Så då sa den ungen jävla fitta till emma åsså gick hon till Conny å sa att det var emma som hade sagt det? HAHA, skrattretande. Att hon till och med gick till en lärare å sa så, å ljög även? HAHA, MOGETTTTTTTTTTTTTTT. Jävla ugly betty -.-

Emma var ju tidigare förbannad och var nu ännu mer förbannad och julia blev också smått förbannad. HAHA fan vad alla blir förbannade xD

Sen så hade vi matteprov. Gick sådär, eller gjorde det bästa ja kunde å får väl se hur långt jag kommer på det på måndag då. Sen engelska å spanska. Så dagen har gått rätt fort ändå =)

Om nån timme ska jag kila ner till magda med väskan å sen börjar vi gå mot jernvallen, haha. Vi måste gå om inte det blir så att pappa skjutsar oss innan han ska på julbord x)  Men nah, tror inte de. Sen när vi väl är framme väntar vi på emma å linnéa som kommer med bussen och sen blire monroes.

Jäklars vilket långt inlägg det blev nu asså. Men aa, vi får se hur uppdateringen blir i helgen asså. pyssshej.

(försöker att lägga in en video från idag, så den kommer i ett till inlägg om en stund ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0