million pieces

Ojojoj vilken helg. Fredagen var väldans trevlig när vi först hamna hos kb och sedan tillslut i simons frigge med lite folk. Somnade vid 7 kanske, heeelt död!

Sov nästan hela dan igår, lite till och från fram till 4-5. Åkte hem till Sandviken på kvällen å duscha osv. Åkte vidare ut till Årsunda och spendera kvällen hemma hos Emma med en massa Årsundabor, väldans trevligt. Dock var jag fortfarande väldigt slut i kroppen. Kom hem till Sandviken igen vid 3-4 inatt och somna DIREKT..

Vaknade vid 12, gick upp vid 1. Käkade frulle och på med ridkläderna, men kom inte långt för Simon fastna med bilen på våran parkering. hahaha! Så kom Arvid å Sofie, men dom kom ju inte in på parkeringen för bilen blocka vägen in. Så Simon, Arvid och pappa grävde å knuffade fram bilen och tillslut kom vi loss. Herregud vilken cirkus, hahaha! Var sen å red en sväng på en dryg häst i regnet.

Kom hem för några timmar sen, syster och arvid var fortfarande kvar och farmor å farfar var också här hemma. Men alla stack för ett tag sen så har inte gjort så mycket nu. Ska hoppa in i duschen snart... när ja orkar..


tre trötta pojkar från i fredags. bilderna snodde vi av linnéa. puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0